Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 306 άτομα (20 μέλη και 286 επισκέπτες)

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Λίγο το γεγονός οτι τελευταία έβλεπα τα ίδια και τα ίδια και είχα ξενερώσει τελείως. Λίγο τα τελευταία γεγονότα, είχα καιρό να περάσω απο φυλής.

Η παρέα εκλεκτή, για ακόμα μια φορά και μιας βρισκόμασταν στην περιοχή πέταξα την ιδέα να κατηφορίσουμε προς φυλής. Οπερ και εγένετο.

Δειλά δειλά ξεκινήσαμε απο φωκαίας. Με μια πρόχειρη ματιά η οδός ήταν παντελώς άδεια.
Μόλις είχε ξεκινήσει η απογευματινή βάρδια.
Έχουμε και λέμε:

Φωκαίας:

27
πάνω: Νεαρή, μελαχρινή με πιασμένα μαλλιά. Αδύνατη με κανονικό σώμα, μετρίου αναστήματος, κανονικό στήθος, ωραία σφιχτή περιφέρεια. Εμφανίστηκε πολύ kinky με ζαρτιέρες και fishnet καλσόν. Ωραία εμφάνιση που τις "δίνει πόντους". Απλό. Η τσατσά με το πάρκινσον την παρουσίασε ως νεα παρουσία. Δεν την έχω ξαναδεί εγώ. Δήλωσε ρουμάνα!

ισόγειο: Ειρήνη και βικτώρια. Η ειρήνη ειναι ξανθιά, αδύνατη με κανονικό σώμα. Μικρό στήθος που κοσμείτε απο ενα τατουαζ, γεματη περιφερεια. Η βικτωρια ειναι παρόμοια εμφανισιακά, πιο ωραία, με μεγαλύτερο στήθος και ωραία περιφέρεια. Απλο+69 εαν άκουσα καλά.

υπόγειο: Νεαρή, αδύνατη με στεγνό σώμα, πιθανώς ψηλή, μικρό στήθος, ωραία σφιχτή περιφέρεια. Δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα.

24. Δεν θα ανέβαινα αλλά η παρέα με παρέσυρε. Ξανθιά, με αρκετά περιτά κιλά, εμφανίστηκε με κομπινεζόν.

25 ισόγειο: Η σύλβια απο την διδύμου. Σχετικά νεαρή, ξανθιά, μετρίου αναστήματος με αρκετά περιτά κιλά. Μεγάλο στήθος. Πρωκτικό

19: Μελαχρινή, αδύνατη με κανονικό σώμα, ενισχυμένο στήθος, γεμάτη περιφέρεια.

17 ισόγειο: Λώρη. Μελαχρινή, μεγάλο στήθος φυσικό, αδύνατη με κανονικό σώμα, ωραία μικρή περιφέρεια. Εμφανίστηκε με σουτίεν τουλάχιστον 2-3 νούμερα μικρότερο και το στήθος ξεχίληζε απο παντού καθώς ασφηκτιούσε με αποτέλεσμα να χάνει πολύ εμφανισιακά. Απλό πρόγραμμα.

Φυλής:

66 δεξιά: Νικολέτα μαζί με μια αλλη κοπέλα. Η νικολέτα ειναι καστανόξανθη, αδύνατη με στεγνό σώμα, μετρίου αναστήματος με κανονικό στήθος. Η άλλη κοπέλα ειναι ξανθιά. Πιθανώς ψηλή, αδύνατη με στεγνό σώμα. Μικρότερο στήθος και σφιχτή περιφέρεια. Απλό.

59 ισόγειο: Ο ποιητικός τσάτσος παρουσίασε μια ξανθιά κοπέλα-κουφέτο. Αδύνατη με κανονικό σώμα. Μετρίου αναστήματος, μικρό στήθος και γεμάτη περιφέρεια που κοσμείτε απο ένα τατουαζ χαμηλά στην μέση. Απλο.

80: Μαρία. Το έταιρο ήμισυ της Αννα μαρίας. Μελαχρινή με σπαστό μαλί. Αδύνατη με κανονικό σώμα, ωραία γεμάτη πεταχτή περιφέρεια και ναζιάρικη ψηλή φωνή. Έβαλε σιλικόνη καθώς το στήθος της ήταν μικρότερο. Πρόγραμμα δεν ανακοινώθηκε. Παλαιά έκανε πρωκτικό.

Φιλιπίδου και φυλής. Μελαχρινός μεσήλικας βγήκε απο το 69 ισόγειο κατευθηνόμενος με γοργά βήματα προς την πλατεία βικτωρίας. Η τσατσά απο το 69 βγήκε φωνάζοντας "πιάστον πιάστον" απο το πουθενά εμφανίστηκε εύσομος νεαρός που τον έπιασε τον έστησε στον τοίχο και αφού του έκανε σωματικό έλεγχο τον άρχισε στις γρήγορες. Η τσατσά τον κατηγορούσε οτι της έκλεψε λεφτά.

65 ισόγειο: Αλεξάνδρα. Καστανόξανθη νεαρή. Αρκετά αδυνατισμένη σε σχέση με παλιά. Αδύνατη με στεγνό σώμα. Μικρό στήθος και σφιχτή περιφέρεια. Ελεύθερο στοματικό. Το μοναδικό του απογεύματος.

84 όροφος: Αδιάφορη μελαχρινη νεαρή. Αδύνατη με κανονικό στήθος. Μετρίου αναστήματος. Απλο αν άκουσα καλά.

86 ισόγειο: Τζούλια. Μελαχρινή, μετρίου αναστήματος με κανονικό σώμα. Μεγάλο στήθος και γεμάτη περιφέρεια. Piercing στο χείλος. Πρωκτικό. Είχε στριμώξει στην γωνία δυο πιτσιρικάδες μπλοκάρονατς την πόρτα και δεν τους άφηνε να φύγουν.

69 πάνω: Έλενα ( ? ). Ξανθιά, κανονικού αναστήματος με μικρό στήθος, ωραία περιφέρεια. Ο τσάτσος χτύπησε την πόρτα ΔΥΟ φορές και την φώναζε συνέχεια. Δεν έκατσα να ακούσω πρόγραμμα.

71
πάνω: Σάντρα. Έχει αλλάξει τα μαλλιά της και δεν της πάνε. Αδύνατη με κανονικό σώμα, κανονικού αναστήματος, ενισχυμένο στήθος και μικρή περιφέρεια. Απλο πρόγραμμα. Πρέπει να ήταν πολύ κουρασμένη.

ισόγειο: Μπάρμπορα πρωην λάουρα. Με νεο χρώμα στα μαλλιά. Αδύνατη με στεγνό σώμα, κανονικό στήθος και σφιχτή ωραία περιφέρεια την οποία τούρλωνε όσο πιο πολύ μπορούσε. Νομίζω 69 αλλά δεν ειμαι σίγουρος.

Κάπου εκεί απογοητευμένοι απο αυτά που είδαμε είπαμε να πάμε προς διδύμου. Τηλεφώνημα άλλαξε τα πλάνα και αποχωρήσαμε για άλλα. Αρκετά απο αυτά που δεν αναφέρω ήταν κλειστά, με αναμένες λάμπες.

Το επίπεδο είναι ΠΟΛΥ χαμηλό πλεον στην φυλής.  Ο κόσμος λίγος. Ελάχιστες κοπέλες ήταν στο δωμάτιο απο αυτές που είδαμε.

Αυτά τα ολίγα.
Ελπίζω να μην ξέχασα κάτι!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Φυλής 20/5/2012 στις 20.12’ (περίπου)

Η πορνο-περιοχή όσο περνάει ο καιρός μοιάζει όλο και περισσότερο με τις πόλεις-φαντάσματα στην άγρια δύση.

empty+city_once-upon-a-time-in-the-west-1969.jpg

Κοιτάζοντας σαν χαμένοι τον πορνό-δρομο και καταλαβαίνοντας πράγματα που δεν φαίνονται μας έρχεται ασυναίσθητα και ασυνείδητα η μουσική του Gallagher

Επιβεβαιώνοντας αυτά που έγραψε ο Lex παραπάνω να συμπληρώσω:

Κλειστά : Φυλής 74, 86 όροφος, 92 (παλιό και νέο) και 71 υπόγειο

ΦΥΛΗΣ 61
Σουζάνα με ξανθά ξεθωριασμένα μαλλιά μέχρι τις πλάτες (μάλλον για μεταχειρισμένα εξτένσιονς έμοιαζαν), στα ώριμα 30 και κάτι με κουρασμένη έκφραση προσώπου αλλά διατεθειμένη και για περιποίηση χωρίς προφυλακτικό με σώμα συνηθισμένης Ελληνίδας

Στο Φυλής 71 όροφος η Σάντρα φόραγε σκουλαρίκι στο αυτί μια τεράστια πεταλούδα και η τσατσά την προλόγιζε λέγοντας :
Φραουλίτσα, καραμελίτσα, χρυσή μουνίτσα, κλαρίνο με μπαλάκια και όλες τις στάσεις

Κοιτάζοντας την έξοδο του μπουρδέλου και περιμένοντας να βγει η Σάντρα από το δωμάτιο εργασίας μας περνάει στο μυαλό άσχετα και ασύνδετα η έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ ...    :cheesy:

%25CE%25A6%25CF%2589%25CF%2584%25CE%25BF%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AF%25CE%25B10018.jpg

Αυτά τα λίγα, αφού τα περισσότερα τα έγραψε ο Lex

Και μέχρι την επόμενη πορνο-ενημέρωση να είμαστε όλοι καλά (το σπουδαιότερο)

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ηταν ενα καλο ηλιολουστο απογευμα και ειπαμε να το εκμεταλευτουμαι..
Πηρα το αμαξι και ξεκινησα,ακουγωντας το...
Συναντηση μελων και αρχισε απο το κεντρο της Αθηνας το τσαρκαρισμα,2η βαρδεια..
Κολωνου
8z1rhw.jpg

32 αριστερο,κοντο κανονικου σωματος με μικρο στηθος και μεγαλου τατου πανω απο τον κωλο!!
32 υπογειο,Μαρια νομιζω 1,60 μαυρο μαλακι μεχρι τους ωμους,μικρο βυζακι γυρολογος των περιξ οικων!!
32 οροφος,κλειστη η πορτα ανοικτο το φινιστρινι της!!
30 οροφος,2 κορασιδες η μια δωματιο η αλλη Τζωρτζιαννα!!
30 ισογειο η Αννα και ενα μαθητευομενο ευτραφης μιλφ!!
27 δεξι,νεα κοπελλα με συνενοηση στην νοηματικη,1,65 σωμα μονομπλοκ,εμφανιστικη ως νοικοκυρα με μακρι νυχτικο!!
27 υπογειο Αννα η ξανθια βουλγαρα!!
27 οροφος κλειστο!!
11 υπογειο Ντιανα λεπτη ξανθια!!
11j8but.jpg

Ιασωνος
2m301f8.jpg

1Α μιλφ με λιγα κιλακια παραπανω!!
20 δεξι η Λαρισσα με τατου πατουσακια στο στηθος απο φυλης!!
20 οροφος η Ρομπερτα απο φυλης!!
20 αριστερο η μουσικη στο διαπασων με την Ελενη την βουλγαρα!!
19 ισογειο η λεπτη Κορινα με την αλοιφη στο χερι!!
19 οροφος η Τζανα απο Μ.Προδρομου!!
31 Χοστελ κλειστο!!
31 υπογειο η γνωστη κοντη αδυνατη μελαχροινη!!
30 οροφος η Μαρια η μιλφ με τις βυζαρες απο Λεωνιδου 28!!
30 ισογειο Η Τζουλιανα η δασκαλα!!
33 η Μαρια η κατσαριδα και ο Σαρουμαν τσατσος!!
36 τσιγγανοηδες μιλφ με καλα πιασιματα και 1,5 στηθος!!
14e04uv.jpg

44 παλιο η Αννα με την μαυρη περουκα!!
46 αριστερο,αδιαφορο ευτραφες!!
46 μεσαιο κλειστο!!
43 2 τσιγγανοβουλγαρα ασχετα αν η τσα θρυλος λεη τσεχα,κοντα αδυνατα το ενα με κωλο το αλλο απλο,με μικρα στηθη!!
Αχιλλεως 40 κλειστο!!
Αχιλλεως 48 Α Κ Β κλειστα!!
Αχιλλεως 51 παλιο η Μαρια ψηλο αδυνατο ακα,κωλος!!
Μαραθωνος 59 ενδιαφερον ψηλο καστανοξανθο με αφρατη κωλαρα και στηθος 1+!!
2s1tydc.jpg

Βιργινιας Μπενακη 31,μιλφ Αντζελα με βυζαρες και λιγα κιλακια παραπανω.
Κωνσταντινουπολεως 166 υπογα,νεα,Αννα 1,70 αδυνατο με ενδιαφερον κωλαρακι!!
Κωνσταντινουπολεως 166 αριστερο κλειστο!!
Παιανιέων 24,αδιαφορη ευτραφης μιλφ,η οποια πρεπη παλια να εχη περαση απο Διδυμου!!
Μυλλερου 33 η γιαγια τσα πισω απο τα κικλιδωματα μας ειπε οτι εκλεισε!!
Λεωνιδου 28 ισογειο,ξανθια 1,70 με αφρατο κωλο,κανονικου σωματος και αρκετα τατου!!
Eδω τελειωσε αλλη μια μεγαλη βολτα στα σπιτακια ης ηδονης με αναμικτα συναισθηματα,στο δρομο με συντροφευε....
το οποιο ακουσα να παιζη και σε καποιον οικο!!
Καλη σας νυχτα συναγωνιστες!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
Πάρα πολύ καλές οι ενημερώσεις σας παιδιά και πολύ ωραία ατμόσφαιρα δίνουν και οι φωτός! :rockon: Μία παρατήρηση μόνο προς όλους. Δεν μου ακούγεται πολύ ωραία το άρθρο "το" για λέξεις γκιλφ ή μιλφ ή τραβεστί ακόμα. Οκ, το "το" το βάζουμε για πράγματα. Μπορείτε κάλλιστα να λέτε "η" γκιλφ, η μιλφ, η τραβεστί.Είναι πιο σωστό νομίζω. Καλημέρα!
ο καθένας έχει τον τρόπο γραφής και έκφρασης....τον δικό του χαρακτήρα....
για μένα όλα επιτρέπονται εκτός απο τα παντελώς ανορθόγραφα κείμενα..... 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
27
πάνω: Νεαρή, μελαχρινή με πιασμένα μαλλιά. Αδύνατη με κανονικό σώμα, μετρίου αναστήματος, κανονικό στήθος, ωραία σφιχτή περιφέρεια. Εμφανίστηκε πολύ kinky με ζαρτιέρες και fishnet καλσόν. Ωραία εμφάνιση που τις "δίνει πόντους". Απλό. Η τσατσά με το πάρκινσον την παρουσίασε ως νεα παρουσία. Δεν την έχω ξαναδεί εγώ. Δήλωσε ρουμάνα!
Αντρεα κάθε μέρα τα ίδια φοράει...έχει κανα 10ήμερο που δουλεύει εδώ καθώς και στο 27α....

abs

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2012
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Περγαμου 1 2η,3η βαρδια ξερει κανεις αν ειναι στανταρ η μελαχροινη Παολα η αλλαζει?

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Επισης εχθες Ελευσινιων 22,μιλφ Μαρινα,η οποια νευριασε κιολας γιατι την ρωτησαμε πως την λενε,μαλιστα σχολιασε οταν ειχαμε φυγη,αλλα την ακουσαμε στις σκαλες,μονο ονομα ρωτανε,τι το θελουν,βολτες κανουν κλπ.
Με τετοια συμπεριφορα μην περιμενουν και πολλα!!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Δεν ήξερα ότι για να γράψεις μία άποψη στο site πρέπει να 'χεις ανεβάσει πρώτα ενημερώσεις και κριτικές.Και δεν απαξίωσα καμμία κριτική ή ενημέρωση.Ίσα ίσα που λέω μπράβο στα παιδιά που ενημερώνουν.Εσένα τόσο πολύ σε πείραξε που είπα τη γνώμη μου ότι δεν είναι ωραίο το άρθρο "το" να το χρησιμοποιούμε για milf, gilf, trans κλπ?
Σε αυτό που ισχυρίζεσαι δεν υπάρχει κάποιο αρνητικό σημείο. Όμως ο kokolongos στηρίζει το θρεντ γράφοντας ενημερώσεις από το 2005 και αν καταλάβεις την έννοια με την οποία σου έκανε την συγκεκριμένη παρατήρηση εκτιμώ ότι θα λυθεί κάθε παρεξήγηση και (πιστεύω) θα βοηθήσεις και εσύ στην στήριξη του μπουρδελο-θρεντ.
Φιλικά

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
μαγκες να ρωτησω κατι... στη φυλης ακομα 20 ειναι??? γιατι δεδομενης της αναδουλιας που εχει πεσει και που ολες παραπονιουνται για αυτο και τραβανε τους πελατες με νυχια και με δοντια θα επρεπε μαλλον να το εχουν ριξει...
ρωταω γιατι εγω στις τελευταιες μου επισκεψεις δεν εχω ακουσει να λενε για τιμη και δινω το 20ρικο κατευθειαν. μηπως αμα ρωτησω ποσο??? θα πουνε πιο χαμηλο νουμερο και ειμαι μαλακας?

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
μαγκες να ρωτησω κατι... στη φυλης ακομα 20 ειναι??? γιατι δεδομενης της αναδουλιας που εχει πεσει και που ολες παραπονιουνται για αυτο και τραβανε τους πελατες με νυχια και με δοντια θα επρεπε μαλλον να το εχουν ριξει...
ρωταω γιατι εγω στις τελευταιες μου επισκεψεις δεν εχω ακουσει να λενε για τιμη και δινω το 20ρικο κατευθειαν. μηπως αμα ρωτησω ποσο??? θα πουνε πιο χαμηλο νουμερο και ειμαι μαλακας?

20 ειναι :s&m_1: :s&m_3:

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
φανταστικη η χθεσινη ενημερωση του φανουρη μπραβο του...
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε andy williams.
''There are such a lots of brothels to see''
Παραφράζοντας λιγάκι το ''Moon River''...

Eνα μπραβο στον φανουρη για την ΄΄φρεσκια΄΄ ενημερωση του...
...
Να 'σαι καλά φίλε sotirof.
Σ' ευχαριστώ πολύ.

Πάρα πολύ καλές οι ενημερώσεις σας παιδιά και πολύ ωραία ατμόσφαιρα δίνουν και οι φωτός!
...
Σ' ευχαριστώ απ' τη μεριά μου  ;)

;)

Επισκέπτης
δοκιμασα την μαρια το κατσαριδακι μαγγεσ η κοπελα ηταν φολα....απατη ...ανεβασα και κριτικη ελπιζο συντομα να δημοσιευτη...επισησ και η σονια στο φυλησ 86 κατο τρομερη απατη υποσχετε στο σαλονι ανεση χρονου και μεσα καμια σχεση.....γιαυτην δεν 8ανεβασο καν κριτικι δεν αξιζι καν να γραψο κατι για αυτην εστο και αρνητικο.....
το μονο που εχω να πω ειναι το εξης...ενω το πορνοενστικτο μου μουλεγε οτι κατι δεν 8α παει καλα...εγω εκανα την βλακεια και μπηκα οποτε ντροπη σεμενανε και πιο πολυ σεκεινεσ,,,,καλο βραδυ σε ολουσ.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Φιλε για το Κατσαριδάκι έχω κι εγώ τις ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ εντυπώσεις.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
δοκιμασα την μαρια το κατσαριδακι μαγγεσ η κοπελα ηταν φολα....απατη ...ανεβασα και κριτικη ελπιζο συντομα να δημοσιευτη...επισησ και η σονια στο φυλησ 86 κατο τρομερη απατη υποσχετε στο σαλονι ανεση χρονου και μεσα καμια σχεση.....γιαυτην δεν 8ανεβασο καν κριτικι δεν αξιζι καν να γραψο κατι για αυτην εστο και αρνητικο.....
το μονο που εχω να πω ειναι το εξης...ενω το πορνοενστικτο μου μουλεγε οτι κατι δεν 8α παει καλα...εγω εκανα την βλακεια και μπηκα οποτε ντροπη σεμενανε και πιο πολυ σεκεινεσ,,,,καλο βραδυ σε ολουσ.
Φίλε,πραγματικά τώρα.......κάνε κάτι με την ορθογραφία σου...................

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom