Δεν πάνε καλά τα πράγματα,σε λίγο θα αναγκαστούμε να έχουμε κανονική γκόμενα................... :Sκαι τωρα που περασα ολα κλειστα φυλης,διδυμου,αλκιβιαδου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δεν πειράζει, πρέπει να καταλάβουν ότι δεν θα κάνουν πάντα ό,τι γουστάρουν. 1,2,5,10 πιστεύω ότι θα αναγκαστούν να δώσουν μετά περισσότερη προσοχή σε θέματα υγιεινής και νομιμότητας. Ζητάτε χαρτιά από τις κοπέλες αν θέλετε επιτέλους να μπει λίγο τάξη σ'αυτό το μπουρδέλο....
andy williams11
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μαλλον ειναι αυτο που γινεται μια φορα την βδομαδα που κλεινουν ολαΔεν πάνε καλά τα πράγματα,σε λίγο θα αναγκαστούμε να έχουμε κανονική γκόμενα................... :S
Δεν πάνε καλά τα πράγματα,σε λίγο θα αναγκαστούμε να έχουμε κανονική γκόμενα................... :S
Μα να ξεπέσουμε έτσι ; δεν το χωρά ο νους μου !!!
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.221
- Πόντοι
- 1.936
Φοβάμαι όντως την επιστροφή στις Ελλεεινίδες που βλέπουν τον άντρα σαν γάμο και πιάνουν την πούτσα σαν να πιάνουν σκατά...
Πές το ψέμματα!!!!Οι Ελεεινήδες είναι κυριολεκτικά για φτύσιμο!Το μέλλον μας φίλοι μπουρδελιάρηδες δεν νομίζω ότι διαγράφεται ιδιαίτερα φωτεινό!!!Πλάκα έχει να πρέπει να βγάλουμε Ελλεεινήδα γκόμενα τώρα στα 36......!!!!Πάντως και τώρα που πήγαινα σπίτι,τα περισσότερα ήταν κλειστά στη Διδύμου,Φώκαιας!!!!Ίσως πιο αργά βγώ για βόλτα!!!
ρε αγορι μου θες μπαν ακομα δεν μπηκες???
δεν εχεις καταλαβει οτι απαγορευονται τα greeklish??
οχι αλλα το καταλαβα τωρα!!!!!!!
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
Αν μπει τάξη, δεν θα είναι μπουρδέλο, θα είναι στούντιο.Δεν πειράζει, πρέπει να καταλάβουν ότι δεν θα κάνουν πάντα ό,τι γουστάρουν. 1,2,5,10 πιστεύω ότι θα αναγκαστούν να δώσουν μετά περισσότερη προσοχή σε θέματα υγιεινής και νομιμότητας. Ζητάτε χαρτιά από τις κοπέλες αν θέλετε επιτέλους να μπει λίγο τάξη σ'αυτό το μπουρδέλο....
BMW, έγινες και moderator;ρε αγορι μου θες μπαν ακομα δεν μπηκες???
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.115
- Πόντοι
- 46.232
σεμνά ...............ρε αγορι μου θες μπαν ακομα δεν μπηκες???
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.115
- Πόντοι
- 46.232
έτσι και γίνεις και μου ρίξεις μπάμ....θα σε μπουφλήσω ;)
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.115
- Πόντοι
- 46.232
είπα και γώ............πώς πάει το διάβασμα?
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
Σήμερα, κατά τις 8.30 στο Φυλής 134 άνω.
Περνάω απ' έξω, εκείνη την ώρα άνοιγε ο τσάτσος...έλα μέσα μου λέει...τώρα ανοίγουμε...
Μπαίνω κι εγώ μέσα, κλείνει την κάτω πόρτα...ξέρω ότι είσαι και πουτσαράς...και κάνει να απλώσει χέρι πάνω μου...κόψε τις μαλακίες του λέω...και του πιάνω το χέρι. Ανοίγω την πόρτα και φεύγω...
Δεν γαμάμε που δεν γαμάμε...σου την πέφτουν και οι λούγκρες...
Περνάω απ' έξω, εκείνη την ώρα άνοιγε ο τσάτσος...έλα μέσα μου λέει...τώρα ανοίγουμε...
Μπαίνω κι εγώ μέσα, κλείνει την κάτω πόρτα...ξέρω ότι είσαι και πουτσαράς...και κάνει να απλώσει χέρι πάνω μου...κόψε τις μαλακίες του λέω...και του πιάνω το χέρι. Ανοίγω την πόρτα και φεύγω...
Δεν γαμάμε που δεν γαμάμε...σου την πέφτουν και οι λούγκρες...
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
ε χτυπησα ενα 3ωρο το πρωι αλλα τα παιξα
τωρα ειμαι με πιστο ιπποτη και εχουμε τεραστια αναγκη να πορνιασουμε
Aναγκη εχουμε. Κατι αλλο δεν εχουμε
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.115
- Πόντοι
- 46.232
μου το είπε το μεσημέρι ότι δεν κρατιέται...........αν δεν μου την βαρέσει βραδιάτικα θα κατέβω στους αγωνιστικούς χώρους αύριο βράδυ.........ε χτυπησα ενα 3ωρο το πρωι αλλα τα παιξα
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Σημερα σκεφτηκα να παω στο μεταξι που ημουν εχθες μηπως και εβλεπα καμια αλλαγη,και μετα στην φυλης!!
Η θεα ομως τον μεγαλων λουκετων στις πορτες των οικων μου χαλασε την διαθεση!!
Ετσι στο μεταξι τα σπιτακια ηταν μετρημενα στα δαχτυλα!!
Ιασωνος
30 υπογειο μιλφ Μαρια με πιασηματα και 2,5αρια απο Μ.Αλεξανδρου 28!!
30 οροφος εμοιαζε πολυ στην Ελβιρα απο τροφωνιου,τσιγγανοηδες με 2,5αρια!!
Περδικας 3 αριστερο,μιλφ Μαρινα,η γνωστη απο τροφωνιου,βεργας κλπ.
Λεωνιδου 28 επανω,πιθανως διπλη μεταλαγμενη ηδονη .
Κολωνου 53 αδιαφορη ευτραφης!!
Η κινηση αρκετη,αστυνομικοι με μηχανες και περιπολικα γυρναγαν γυρω γυρω στα στενα,και ο τελευταιος οικος που ειδα ηταν το..
Κεραμικου 13 υπογειο,με το κοντο γεματουλικο με μικρο στηθος!!
Αποφασισα να ανεβω φυλης μαζι μου ηταμ και ο μπιλυ7,παλαιος και εμπειρος μπουρδελιαρης,ο οποος με ειχε ειδοποιηση οτι φυλης ηταν κλειστα!!
Ετσι λοιπον δειλα δειλα αρχισαν να ανοιγουν τα πρωτα γυρω στις 21,40 στην φωκαιας..
Φωκαιας
27 υπογειο,Αντρεα το γνωστο κοντο ρουμανακι,και Αλινα με μικρο βυζακι,αδυνατο σωμα και κωλαρα!!
27 οροφος,2 γαζελες Τζενη και Τζοι!!
Κατοπιν ανοιξε το ...
25 με την Μονικα νιαου η μιαου!!
17 με την Λορυ με τις βυζαρες και το 24 το οποιο δεν εκανα τον κοπο να ανεβω!!
Φυλης μονο το 84 ισογειο,με την Σονια την ιταλιδα!!
ΟΙ υπηρεσιες ηταν στον δρομο και εξω απο τα σπιτακια και περιμεναν το οκ!για να ανοιξουν,πληρoφορηθηκα οτι στο Φ.65 θα ειναι 3η βαρδεια η Κατερινα!!
Θεμα λεπτων ηταν να ανοιξη το φ.59,φ.66Α το Δ ειχε ανοιξη το φως!!Η κινηση δεν ηταν πολυ και αποχωρησαμε γυρω στις 22,45!!
Αυτα απο την μικρη σημερινη ενημερωση λογω σκουπας.φευγοντας ειδα και το Διδυμου 16 να ανοιγη!!
Δυναμωσα το ραδιοφωνω και εφυγα στους ερημους δρομους!!
Η θεα ομως τον μεγαλων λουκετων στις πορτες των οικων μου χαλασε την διαθεση!!
Ετσι στο μεταξι τα σπιτακια ηταν μετρημενα στα δαχτυλα!!
Ιασωνος
30 υπογειο μιλφ Μαρια με πιασηματα και 2,5αρια απο Μ.Αλεξανδρου 28!!
30 οροφος εμοιαζε πολυ στην Ελβιρα απο τροφωνιου,τσιγγανοηδες με 2,5αρια!!
Περδικας 3 αριστερο,μιλφ Μαρινα,η γνωστη απο τροφωνιου,βεργας κλπ.
Λεωνιδου 28 επανω,πιθανως διπλη μεταλαγμενη ηδονη .
Κολωνου 53 αδιαφορη ευτραφης!!
Η κινηση αρκετη,αστυνομικοι με μηχανες και περιπολικα γυρναγαν γυρω γυρω στα στενα,και ο τελευταιος οικος που ειδα ηταν το..
Κεραμικου 13 υπογειο,με το κοντο γεματουλικο με μικρο στηθος!!
Αποφασισα να ανεβω φυλης μαζι μου ηταμ και ο μπιλυ7,παλαιος και εμπειρος μπουρδελιαρης,ο οποος με ειχε ειδοποιηση οτι φυλης ηταν κλειστα!!
Ετσι λοιπον δειλα δειλα αρχισαν να ανοιγουν τα πρωτα γυρω στις 21,40 στην φωκαιας..
Φωκαιας
27 υπογειο,Αντρεα το γνωστο κοντο ρουμανακι,και Αλινα με μικρο βυζακι,αδυνατο σωμα και κωλαρα!!
27 οροφος,2 γαζελες Τζενη και Τζοι!!
Κατοπιν ανοιξε το ...
25 με την Μονικα νιαου η μιαου!!
17 με την Λορυ με τις βυζαρες και το 24 το οποιο δεν εκανα τον κοπο να ανεβω!!
Φυλης μονο το 84 ισογειο,με την Σονια την ιταλιδα!!
ΟΙ υπηρεσιες ηταν στον δρομο και εξω απο τα σπιτακια και περιμεναν το οκ!για να ανοιξουν,πληρoφορηθηκα οτι στο Φ.65 θα ειναι 3η βαρδεια η Κατερινα!!
Θεμα λεπτων ηταν να ανοιξη το φ.59,φ.66Α το Δ ειχε ανοιξη το φως!!Η κινηση δεν ηταν πολυ και αποχωρησαμε γυρω στις 22,45!!
Αυτα απο την μικρη σημερινη ενημερωση λογω σκουπας.φευγοντας ειδα και το Διδυμου 16 να ανοιγη!!
Δυναμωσα το ραδιοφωνω και εφυγα στους ερημους δρομους!!
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Καλυτερα να πατε 3η βαρδεια,για εκει το πανε!!ε χτυπησα ενα 3ωρο το πρωι αλλα τα παιξα
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.855
- Πόντοι
- 5.975
ΟΧΙ φίλε μου! ΠΟΤΕ δε θα σκύψουμε κεφάλι στις ελλ(ε)ηνίδες! Άλλη μια περιστασιακή δυσκολία είναι που θα την ξεπεράσουμε ως γνήσιοι και αυθεντικοί μπορδελιάρηδες! Μη μασάτε μάγκες!Δεν πάνε καλά τα πράγματα,σε λίγο θα αναγκαστούμε να έχουμε κανονική γκόμενα................... :S
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.115
- Πόντοι
- 46.232
τώρα έχουν ανοίξει κάποια........
Παρόμοια θέματα