Επισκέπτης
αστα να πανε φιλε qasimodo τρομερη ξεπετα η κοπελα. :S,ναι φιλε 8α προσπα8ησο να το φτιαξω
φιλε μου εγω για την σονια "την ιταλιδα" διαφωνω ειναι πολυ καλη και στο γηπεδο και ποτε δεν με εχει τρεξει, εχω παει 5 φορες σιγουραδοκιμασα την μαρια το κατσαριδακι μαγγεσ η κοπελα ηταν φολα....απατη ...ανεβασα και κριτικη ελπιζο συντομα να δημοσιευτη...επισησ και η σονια στο φυλησ 86 κατο τρομερη απατη υποσχετε στο σαλονι ανεση χρονου και μεσα καμια σχεση.....γιαυτην δεν 8ανεβασο καν κριτικι δεν αξιζι καν να γραψο κατι για αυτην εστο και αρνητικο.....
το μονο που εχω να πω ειναι το εξης...ενω το πορνοενστικτο μου μουλεγε οτι κατι δεν 8α παει καλα...εγω εκανα την βλακεια και μπηκα οποτε ντροπη σεμενανε και πιο πολυ σεκεινεσ,,,,καλο βραδυ σε ολουσ.
Αυτή είναι ενημέρωση...............Αυτή τη στιγμή - Οδός Φυλής 10.43
Εκκένωση Πακιστανόσπιτου όπου διέμεναν γύρω στις 7.000 Μουσουλμάνοι ανά τετραγωνικό μέτρο.
Δημοτόμπατσοι , ασφαλίτες , ΚΕΛΠΝΟ και το λουρί της μάνας. Ο δρόμος είναι κλειστός - τα φώτα ανοιχτά.
Ρε συναγωνιστες εσεις που κατεβαινετε Φυλης 3η βαρδια,
είναι οκ να κυκλοφορεις εκει κατω τετοιες ωρες η παιζει να σε μαχαιρωσουνε?
Καλημέρα αγαπητοί αγωνιστές. Επικαλούμαι την αυθεντία σας... Η Άννα από Διδύμου 20 τι ώρες και σε τι πόστα δουλεύει;
Αυτή είναι ενημέρωση...............
Ρε συναγωνιστες εσεις που κατεβαινετε Φυλης 3η βαρδια,
είναι οκ να κυκλοφορεις εκει κατω τετοιες ωρες η παιζει να σε μαχαιρωσουνε?
Συμφωνώ...
Κακό δεν είναι να κοιτάς και λιγάκι πίσω από την πλάτη σου τι παίζει.Σε γενικές γραμμές πάντως όχι.Τα τζάνκια κοιτάζουν να συρθούν σε καμιά τρύπα (χαμόσπιτο Φώκαιας και Φυλής),οι πάκιδες δεν πλησιάζουν κάν (ειδικά αν μπατσοφέρνεις λιγάκι...) και κάτι γυφτονταβάδες που στέκονται απ'έξω,αυτοί περιμένουν την ...τάνα να την πάνε σπίτι ή να την προστατέψουν το μαγαζί!
Ησυχία επικρατεί!
Ψάξε και Αγκύρας 12 και το διπλανό του!Το τοπ μουνί όμως είναι η Βαλέρια εκεί!!!Λιγάκι κρύα αλλά καθόλου ξυνή και μούναρος!
Η Άννα έχει επιστρέψει στην πατρίδα της.
Από Σεπτέμβριο, μου είπανε στο Αγκ. 12.
Αυτή τη στιγμή - Οδός Φυλής 10.43
Εκκένωση Πακιστανόσπιτου όπου διέμεναν γύρω στις 7.000 Μουσουλμάνοι ανά τετραγωνικό μέτρο.
Δημοτόμπατσοι , ασφαλίτες , ΚΕΛΠΝΟ και το λουρί της μάνας. Ο δρόμος είναι κλειστός - τα φώτα ανοιχτά.
Η Άννα έχει επιστρέψει στην πατρίδα της.
Από Σεπτέμβριο, μου είπανε στο Αγκ. 12.