Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 199 άτομα (10 μέλη και 189 επισκέπτες)

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
και στο μεταξι το ιδιο γινεται αποψε??

klintbruce

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
6
Πόντοι
1
γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος στο site μια ερωτηση θελω να κανω.η κατερινα η ρωσιδα με το κοντο ξανθο μαλλι δουλευει ακομα στο καλυμνου 48 η βρισκεται καπου αλλου? οποιος γνωριζει ας ενημερωσει.ευχαριστω

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.160
Πόντοι
42.697
γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος στο site μια ερωτηση θελω να κανω.η κατερινα η ρωσιδα με το κοντο ξανθο μαλλι δουλευει ακομα στο καλυμνου 48 η βρισκεται καπου αλλου? οποιος γνωριζει ας ενημερωσει.ευχαριστω

την Ρωσίδα Κατερίνα πρέπει να εννοείς.
Εχω καιρό να την δω, ξέρω οτι πρίν μερικους μηνες εργαζόταν εκεί, στο μπουρδελο που βρίσκεται στον 10 οροφο

klintbruce

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
6
Πόντοι
1
Εχω καιρό να την δω, ξέρω οτι πρίν μερικους μηνες εργαζόταν εκεί, στο μπουρδελο που βρίσκεται στον 10 οροφο
βασικα φιλε zero και εγω αυτο ηξερα και καπου ακουσα οτι κανει βιζιτες-ραντεβου τωρα.τωρα τι παιζει αν ξεκοψε δεν ξερω.παντως την''ψαχνω''.αν την παρει το ματι σου στην καλυμνου η σε αλλο μπουρδελο ενημερωσε η μαθεις που δουλευει τελοσπαντων ενημερωσε.ευχαριστω

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Ρε συναγωνιστες εσεις που κατεβαινετε Φυλης 3η βαρδια,
είναι οκ να κυκλοφορεις εκει κατω τετοιες ωρες η παιζει να σε μαχαιρωσουνε?
:uzi:Φιλαράκο, παίζει το να σου πάρουν το Κινητό σου! Το πορτοφόλι σου! Το ρόλοι σου! Και ίσως και σε Γ…..νε!  κιολας. Τρελαθήκατε, μετά της 11μμ δεν είναι για πουθενά!{ΚΙΝΔΥΝΟΣ} :knuppel:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
:uzi:Φιλαράκο, παίζει το να σου πάρουν το Κινητό σου! Το πορτοφόλι σου! Το ρόλοι σου! Και ίσως και σε Γ…..νε!  κιολας. Τρελαθήκατε, μετά της 11μμ δεν είναι για πουθενά!{ΚΙΝΔΥΝΟΣ} :knuppel:
Καλα ενταξει χαλαρώστε...δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα..ΑΚΟΜΑ....αλλα καλο ειναι να μην κυκλοφορεις με κινητα ρολογια και λεφτα περα απο το 20αρικο...γιατι εισαι στοχος

Επισκέπτης

Λόγῳ περιορισμῶν πηγαζόντων ἐκ τοῦ Γενικοῦ Οἰκοδομικοῦ Κανονισμοῦ οὐδὲν Ἑλληνικὸν κτίριον δύναται νὰ ἔχῃ πλείονες τῶν 9 ὑπέρ τὸ ἰσόγειον ὀρόφων.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.856
Πόντοι
5.975
:uzi:Φιλαράκο, παίζει το να σου πάρουν το Κινητό σου! Το πορτοφόλι σου! Το ρόλοι σου! Και ίσως και σε Γ…..νε!  κιολας. Τρελαθήκατε, μετά της 11μμ δεν είναι για πουθενά!{ΚΙΝΔΥΝΟΣ} :knuppel:
[/quote
όχι δεν είναι και για πουθενά... είναι η κατάληλη ώρα για τσαρκούλα στο BOURDELA.COM!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.160
Πόντοι
42.697
Λόγῳ περιορισμῶν πηγαζόντων ἐκ τοῦ Γενικοῦ Οἰκοδομικοῦ Κανονισμοῦ οὐδὲν Ἑλληνικὸν κτίριον δύναται νὰ ἔχῃ πλείονες τῶν 9 ὑπέρ τὸ ἰσόγειον ὀρόφων.
πρώτο ΄οροφο εννούσα , στο νεοκλασικό.... :2funny:

jorje pwf

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Σημερα σκεφτηκα να παω στο μεταξι που ημουν εχθες μηπως και εβλεπα καμια αλλαγη,και μετα στην φυλης!!
Η θεα ομως τον μεγαλων λουκετων στις πορτες των οικων μου χαλασε την διαθεση!!
Ετσι στο μεταξι τα σπιτακια ηταν μετρημενα στα δαχτυλα!!
Ιασωνος
30 υπογειο μιλφ Μαρια με πιασηματα και 2,5αρια απο Μ.Αλεξανδρου 28!!
30 οροφος εμοιαζε πολυ στην Ελβιρα απο τροφωνιου,τσιγγανοηδες με 2,5αρια!!
Περδικας 3 αριστερο,μιλφ Μαρινα,η γνωστη απο τροφωνιου,βεργας κλπ.
Λεωνιδου 28 επανω,πιθανως διπλη μεταλαγμενη ηδονη  :grin:.
Κολωνου 53 αδιαφορη ευτραφης!!
Η κινηση αρκετη,αστυνομικοι με μηχανες και περιπολικα γυρναγαν γυρω γυρω στα στενα,και ο τελευταιος οικος που ειδα ηταν το..
Κεραμικου 13 υπογειο,με το κοντο γεματουλικο με μικρο στηθος!!
Αποφασισα να ανεβω φυλης μαζι μου ηταμ και ο μπιλυ7,παλαιος και εμπειρος μπουρδελιαρης,ο οποος με ειχε ειδοποιηση οτι φυλης ηταν κλειστα!!
Ετσι λοιπον δειλα δειλα αρχισαν να ανοιγουν τα πρωτα γυρω στις 21,40 στην φωκαιας..
Φωκαιας
27 υπογειο,Αντρεα το γνωστο κοντο ρουμανακι,και Αλινα με μικρο βυζακι,αδυνατο σωμα και κωλαρα!!
27 οροφος,2 γαζελες Τζενη και Τζοι!!
Κατοπιν ανοιξε το ...
25 με την Μονικα νιαου η μιαου!!
17 με την Λορυ με τις βυζαρες και το 24 το οποιο δεν εκανα τον κοπο να ανεβω!!
Φυλης μονο το 84 ισογειο,με την Σονια την ιταλιδα!!
ΟΙ υπηρεσιες ηταν στον δρομο και εξω απο τα σπιτακια και περιμεναν το οκ!για να ανοιξουν,πληρoφορηθηκα οτι στο Φ.65 θα ειναι 3η βαρδεια η Κατερινα!!
Θεμα λεπτων ηταν να ανοιξη το φ.59,φ.66Α το Δ ειχε ανοιξη το φως!!Η κινηση δεν ηταν πολυ και αποχωρησαμε γυρω στις 22,45!!
Αυτα απο την μικρη σημερινη ενημερωση λογω σκουπας.φευγοντας ειδα και το Διδυμου 16 να ανοιγη!!
Δυναμωσα το ραδιοφωνω και εφυγα στους ερημους δρομους!!
καλησπερα και γεια σας,το 27β ισογειο ξερετε αν ειναι ανοιχτο?

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Στο 30 ήταν η Ελβίρα, ρώτησα εγώ.
Σωτήροφ, τι ώρα πήγες, γιατί εγώ μόνο 1-2 στην Ιάσωνος βρήκα ανοιχτά, και μετά στη Φυλής και στα γύρω δρομάκια τα βρήκα όλα κλειστα΄...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Στο 30 ήταν η Ελβίρα, ρώτησα εγώ.
Σωτήροφ, τι ώρα πήγες, γιατί εγώ μόνο 1-2 στην Ιάσωνος βρήκα ανοιχτά, και μετά στη Φυλής και στα γύρω δρομάκια τα βρήκα όλα κλειστα΄...
Φιλε εγω κατα της 11 ηταν κλειστα εκτος απο το 66Α και στην φωκαιας 2σπιτακια. Εντυπωση μου εκανε που οι πορτες δεν ειχαν λουκετο απλα κλειστες. Εαν ανοιξουν στην 3 βαρδια οκ...αλλα ποιος παει εκει ξανα..?Ισως εγω :P

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Εσύ πας..εγώ πήρα 2 συγκοινωνίες για να κατέβω Μετάξι, από κει μετρό για αττική, την άλωσα όλη, και μετά πόδια μέχρι Ομόνοια και πίσω...
Τρελή ξενέρα...
Πάλι καλά που δεν έγινε τίποτα με την πούστρα...να του σκαγα καμμιά μπάτσα και να έσκαγε μετά η προστασία...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Εσύ πας..εγώ πήρα 2 συγκοινωνίες για να κατέβω Μετάξι, από κει μετρό για αττική, την άλωσα όλη, και μετά πόδια μέχρι Ομόνοια και πίσω...
Τρελή ξενέρα...
Πάλι καλά που δεν έγινε τίποτα με την πούστρα...να του σκαγα καμμιά μπάτσα και να έσκαγε μετά η προστασία...
χαχαχα ναι εχουν ξεφυγει....!Εγω μολις βλεπω πουστρα τσατσο τον αγριοκοιταζω..!Ενας μου λεει σιγα καυλα μου θα μας γαμισεις με τα ματια...και του λεω ευτυχως για σενα που θα ειναι μεχρι εκει...!με κοιταει με ειρωνια και φευγει..!Ωσπου ηρθε η κοπελα...και την εκανα...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πές το ψέμματα!!!!Οι Ελεεινήδες είναι κυριολεκτικά για φτύσιμο!Το μέλλον μας φίλοι μπουρδελιάρηδες δεν νομίζω ότι διαγράφεται ιδιαίτερα φωτεινό!!!Πλάκα έχει να πρέπει να βγάλουμε Ελλεεινήδα γκόμενα τώρα στα 36......!!!!Πάντως και τώρα που πήγαινα σπίτι,τα περισσότερα ήταν κλειστά στη Διδύμου,Φώκαιας!!!!Ίσως πιο αργά βγώ για βόλτα!!!
Έχουμε και την ίδια ηλικία......... Ελπίζω να μην υποκύψουμε τώρα.............. Δεν γουστάρω! :2funny: :2funny: :2funny:

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.338
Πόντοι
3.091
Έφυγε η Αννούλα?
Εκείνη η Ιβάννα η  Τσέχα που είχαν στο Διδύμου 20????Που πήγε εκείνο το μωρό???Εξαφανίστηκε τελείως!!!!Γνωρίζει κανείς?

Την Ιβάννα την πέτυχα προχτές το πρωί στο Διδύμου 20. Βασικά πέρασα για τη Βαλέρια, αλλά η υπηρεσία μου είπε ότι είναι απογευματινή  >:(
Έδωσα ένα πούτσο στην Ιβάννα. Ευγενέστατη κοπέλα με το σεις και με το σας.
Ξέρει κανείς αν και πότε η Βαλέρια κάνει πρωϊνή βάρδια;

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Η Βαλέρια το milf με τις ματάρες λες;
Η τσατσά μου είπε ότι δουλεύει κάποιες μέρες στην Αγκυρας

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom