Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 352 άτομα (37 μέλη και 315 επισκέπτες)

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Μηνύματα
2.486
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Τα σεβη μου στον πορνορεπορτερ φανουρη :rockon:ωραια ενημερωση αλλα φιλος δεν ειναι αυτα για σενα γυρνα κοντα μας στα στουντιο μας ελειψες
 

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Μηνύματα
18.417
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
[size=11pt]Γνωρίζοντας τα εννέα σπιτάκια πάνω από την Αγίου Μελετίου και όχι μόνο...[/size]

Αξιος ο Φανουρης και παλι  :boobies: National bourdelographic ! :dancing:
στο εχω πει οτι ζε ζηλευω που εχεις τοση ορεξη ?  :)

Δε ξερω αν σου εχω πει (επειδη την πατησα ) προσεχεις που ανεβαζεις τις φωτογραφιες σου
γιατι η σελιδα που τις φιλοξενει μπορει να πεσει και να χαθουν  ... Kαι φυσικα κρατας αντιγραφα

Και μια "φωτοραφια" του αγνωστου μπουρδελοφωτογραφου ....
 

Συνημμένα

  • burdelography.jpg
    burdelography.jpg
    60,7 KB · Εμφανίσεις: 41

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Μηνύματα
1.033
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Τα σεβη μου στον πορνορεπορτερ φανουρη :rockon:ωραια ενημερωση αλλα φιλος δεν ειναι αυτα για σενα γυρνα κοντα μας στα στουντιο μας ελειψες
Ευχαριστώ φίλε bk1981  ;)
Κάτσε βρε 'συ, μόλις τελείωσα με τα 81 studios του καταλόγου, να πάρω και λίγη ''γεύση'' από οίκους και μασαζερί...  :grin:

Αξιος ο Φανουρης και παλι...
... προσεχεις που ανεβαζεις τις φωτογραφιες σου...
...Και μια "φωτοραφια" του αγνωστου μπουρδελοφωτογραφου ....
Χα, χα, χα...Ευχαριστώ φίλε jo...
Αμα αναβαθμιστώ σε Premium Pro στο hosting που τις ανεβάζω, θα έχω τις φωτογραφίες μου backed up αυτόματα. Δεν είναι ακριβό 2,83 $ το μήνα.
Μου έβαλες ιδέες...  :-
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Γεια σας συναγωνιστές!! Σημερινή βόλτα σε Φυλής και Μεταξουργείο και είδα τα εξής:
Στο Αλκιβιάδου 16Β είχε 2 κοπέλες, την Αννίτα που είναι ξανθιά, με πιασιματάκια χωρίς να είναι παχουλή η οποία έκανε γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό και την Ειρήνη κοντή, αδιάφορη παχουλή μιλφ με κοντά καστανά μαλλιά η οποία έκανε κώλο και γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό. Τα εξτρά ανακοινώθηκαν κανονικά.Στο Αλκιβιάδου 16Γ είχε πάλι 2 κοπέλες την Κατερίνα την Σέρβα και την Βικτώρια η οποία σήμερα που την πήρα είχε κατσαρά μαλλιά ξανθά. Το πρόγραμμα ισχύει κανονικά όπως το ξέρουμε μέσα στο δωμάτιο για όποιον ενδιαφέρεται για τσιμπουκάκι.Λόγω έλλειψης πελατών σήμερα που την πήρα πέρασα καλά χωρίς να με ενοχλήσει η υπηρεσία και έκατσα αρκετά στο δωμάτιο.
Στο Διδύμου 20 σήμερα δούλευε η Ελένη η μελαμψή μιλψ με τα κοντά μαύρα μαλλιά απο Ρωσία που εργάζεται και στην Αγκύρας.
Στο Διδύμου 18 υπόγειο η μιλφ Φωτεινή κλασσικά.Στο Διδύμου 16 σήμερα ήταν η μιλφ Ναταλύ που συνήθως εργάζεται πρωινή βάρδια στο Μαγνησίας 1.Είναι η γνωστή ξανθιά με τα πρησμένα μαγουλάκια που παλιότερα εργάζοταν Κωλοκυνθούς 38 ως Βίκυ.Περιττό να αναφέρω οτι το πρόγραμμα ισχύει κανονικά όπως ξέρουμε μόνο που δεν ανακοινώνεται στο σαλόνι για όλα τα τσιμπουκάδικα.
Στο Φυλής 40 εργάζοταν η Αναστασία με κώλο.Το Φυλής 66Δ αριστερό είχε καινούρια μιλφ παχουλή με κατσαρά καστανά μαλλιά αδιάφορη με κώλο.Τα Φυλής 74 και Φώκαιας 22 ,της δίασημης λόγω των ΜΜΕ αλυσίδας ,ήταν όλα κλειστά.
Στο Φώκαιας 24 είχαν βγεί στο παράθυρο λόγω της αναδουλείας οι 2 εργαζόμενες κοπέλες φωνάζοντας στους περαστικούς πορνοδοιπόρους να ανέβουν πάνω να τραταριστούν. Επειδή ήταν αδιάφορες εγώ δεν ανέβηκα. Η μία ήταν η μιλφ η κάπως γεματούλα με τα κόκκινα μαλλιά που δουλεύει τελευταία εκεί και η άλλη ήταν ξανθιά παχουλή αδιάφορη.
Στο Φυλής 69 όροφος είχε καινούρια κοπέλα την Χριστίνα κοπέλα με μακριά μαύρα μαλλιά μέχρι των κώλο,με πιασιματάκια και κάπως πλαδαρό σώμα.Το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε ήταν το πρωκτικό. Οι φαν της Χριστίνας σίγουρα θα απογοητευτούν γιατί η συγκεκριμένη κοπέλα απέχει παρασάγγας απο τα πρότυπα ομορφιάς της αποχωρήσασας Καζακστανής.
Στο Φυλής 67 είχε όμορφη κοπέλα,λεπτή με καστανά ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους,ομιλούσα καλά Ελληνικά.Απλό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 71 στον όροφο εργαζόταν η Σάντρα η Ισπανιόλα και καλά η οποία έχει κοντύνει τα μαλλιά της και τα έχει ξανοίξει.Σίγουρα αυτό το look δεν της πάει καθόλου και καλό θα ήταν να γυρίσει στο παλιό της.Απλό πρόγραμμα.Στο σαλόνι παρουσιάστηκε με αυταρέσκεια και αλαζονικότητα με ύφος ντίβας.
Μονής προδρόμου και Φυλής και τα 4 μπουρδέλα της πολυκατοικίας ήταν κλειστά.Τα Φυλής 61  και Φυλής 71 υπόγεια επίσης κλειστά.
Το Αγκύρας 12 το αριστερό είχε την γνωστή granny θεία Όλγα απο Βέργας 6. Μιας και περίμενα να δω άλλη κοπέλα η την Άννα η την Αλεξάνδρα η παρουσία της στο εν λόγω οίκημα με εξέπληξε δυσάρεστα.Να τονίσω οτι παλιότερα όταν είχε πρωτοεμφανιστεί υπήρξα πελάτης της αλλά πλέον θεωρώ οτι έχει μεγαλώσει αρκετά.Το Αγκύρας 12 το δεξιό δυστυχώς όταν πέρασα ήταν κλειστό με αναμμένο φωτάκι.Δεν γνωρίζω αν άνοιξε αργότερα.
Το Φυλής 59 είχε την Νάντια κλασσικά και ο όροφος ήταν κλειστός.
Συνέχεια της βόλτας μου στο Μεταξουργείο και ξεκίνημα απο Ακομινάτου 2 όπου σήμερα εργαζόταν κοπέλα ελαφρώς γεματούλα με μαύρα μακριά  μαλλιά μέχρι τον ώμο και σώμα πλαδαρό. Η συγκεκριμένη είναι γυρολόγος των οίκων του Μεταξίου.Μέτριας εμφανίσεως.Απλό, 10.
Στο Λεωνίδου 6 εμφανίστηκε κοπέλα κοντή,με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους,λεπτή,λευκή,με πλαδαρό σώμα μέτρια προς νόστιμη.Απλο, 10.
Στο Κολωνού 27 υπόγειο η Άννα η ζουμερή ξανθιά που παλιά δούλευε σαν Χριστίνα στα Διδύμου 25&27 καθώς και Μονής Προδρόμου 6.
Στο ισόγειο εμφανίστηκε ψηλή,νταρντάνα με πιασίματα χωρίς να είναι χονδρή,μελαμψή.με μαύρα ίσια μακριά μαλλιά,ελιά στο μάγουλο.Απλό,10.
Στον όροφο βγήκε μία κοντή,ελαφρώς γεματούλα με κοντά καστανά μαλλιά με κώλο στο δεκάρικο.Αδιάφορη,
Στο Κεραμικού 28 η μπουρδέλο ανάκτορο ανοιχτό ήταν το ισόγειο.Εμφανίστηκε αθίγγανη κοπέλα,με μαύρα μαλλιά πιο κάτω απο τους ώμους,κοντή,κανονικών κιλών προς το ζουμερό,μέτρια προς νόστιμη.Κώλος στο δεκάρικο.
Στο Κολωνού 11 ισόγειο εμφανίστηκε κοπέλα κοντή,λευκή,με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους,κανονικών κιλών με λίγα παραπάνω κιλά,σχετικά μέτρια προς νόστιμη κοπέλα της διπλανής πόρτας.Εργάζεται εκεί συνήθως απογεύματα.Απλό στα 10.
Στον όροφο εμφανίστηκε κοπέλα απο Ακομινάτου 2.Είναι η κοντή κάπως γεματούλα με τα μακριά καστανά μαλλιά.Αδιάφορη,Απλό στα 10.
Στο Ιάσωνος 19 ισόγειο είδα νόστιμη κοπέλα,κοντή,λεπτή,με καστανά μακριά μαλλιά πιο κάτω απο τους ώμους,Απλό πρόγραμμα στα 10.
Ο όροφος είχε κοπέλα ψηλή,ζουμερή χωρίς να είναι παχουλή με μαλλιά καστανά μέχρι τους ώμους.Απλό στα 10.
Το Ιάσωνος 20 όροφος είχε κοπέλα λεπτή,ψηλή,με σκούρα ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους.Νόστιμη.Απλό στα 10.
Το Λεωνίδου 28 ισόγειο είχε την Βουλγάρα Βικτώρια λεπτή με ξανθά μαλλιά και τατού.Λόγω της αναδουλείας με καβλάντιζε να μπω αρκετά.Παρόλο που δεν την έχω πάρει ποτέ μου αν και μου αρέσει δεν ενέδωσα στο φλερτ της και αποχώρησα.Ανακοίνω απλό στα 10 ενώ παλιότερα στην ίδια τιμή ανακοίνωνε και ελεύθερο στοματικό.Ο όροφος είχε την Ρωσίδα Σόνια και το πρόγραμμα που ακούγεται στο σαλόνι είναι το απλό στα 10 εύρω.Η Σόνια εμφανίστηκε με μαλλιά ξανθά περμανάντ στο σαλόνι.
Στο Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο είχε μπάζο κοντό με καστανά μαλλιά πιασμένα κότσο και τραχύ πρόσωπο.Στον όροφο εργαζόταν η μία απο της 2 ,η όρκα η οποία όπως καταλάβατε απο το nick της είναι αρκετά αδυνατούλα!! Χε!Χε!! Κώλος στα 15 ,απλό στα 10.
Στο Μεγ Αλεξάνδρου 28 ισόγειο είχε την Βερόνικα και την Μαρία.Η Βερόνικα υπέρβαρη και η Μαρία η μιλφ γεματούλα.
Στο Ιάσωνος 44 καινούριο είχε κοπέλα γεματή,με κατσαρά καστανά κοντά μαλλιά.Αδιάφορη.Κώλος στα 15 και απλό στα 10.
Στο Ιάσωνος 46 μεσαίο ήταν το έτερο ήμισυ της όρκας απο Κωλοκυνθούς.Αυτή είναι πιο αδύνατη απο την όρκα.
Στο Μεγ Αλεξάνδρου 22 όροφος ήταν κοπέλα καινούρια κοντή,κανονικών κιλών προς το ζουμερό,με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους και τατού.Σχετικά νόστιμη.Απλό στα 10.Το ισόγειο ήταν κλειστό.
Μεγ Αλεξάνδρου 20 στο υπόγειο εμφανίστηκε κοπέλα παχουλή αδιάφορη.Στο ισόγειο καινούρια κοπέλα με όνομα Εβελίν η Εβίτα.Πρόκειται για κοπέλα κοντή,λεπτή,με ξανθά φουντωτά αχτένιστα και άλουστα μαλλιά,τραχύ πρόσωπο,Αλβανικά χαρακτηριστικά.Μέτρια προς νόστιμη.10 ευρώ με 69.Σκέφτηκα να περάσω αλλά η παρουσία πολλών Ινδοπακιστανών με απέτρεψε στο να μπω.
Τέλος στο Αχιλλέως 51 βρήκα κοπέλα καινούρια ψηλή,αδύνατη,με κανονικά καστανά μαλλιά,νοστιμούλα με κώλο και γυμνό τσιμπούκι στο εικοσάρικο όμως και αποφάσισα να περάσω.Πέρασα σχετικά καλά.Η κοπέλα δεν μιλάει καθόλου Ελληνικά και Αγγλικά.Κριτική θα ανεβάσω απο αύριο χρόνου επιτρέποντος.
Καλό βράδυ!!





 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.574
Κριτικές
1.275
Like
230.954
Πόντοι
46.232
ένα μεγάλο μπράβο για τον Φανούρη και ένα μπράβο στον professorx..... ;)
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
ένα μεγάλο μπράβο για τον Φανούρη και ένα μπράβο στον professorx..... ;)
Eυχαριστώ πολύ φίλε μου! Τα μπράβο αξίζουν περισσότερο σε σένα που ενημερώνεις σχεδόν σε καθημερινή βάση αλλά και στον Φανούρη που κάνει ωραίες διαδραστικές περιγραφές!
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.574
Κριτικές
1.275
Like
230.954
Πόντοι
46.232
βασικά σε όλους όσους ενημερώνουν....
5-6 άτομα ενημερώνουν και 100αδες διαβάζουν............
 

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Μηνύματα
1.033
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
ένα μεγάλο μπράβο για τον Φανούρη και ένα μπράβο στον professorx..... ;)
...Τα μπράβο αξίζουν...και στον Φανούρη που κάνει ωραίες διαδραστικές περιγραφές!
...
Δείχνω τεράστιος γιατί κάθομαι πάνω σε πλάτες γιγάντων... (κλεμμένο είναι αυτό... :grin:)
Εννοούσα και εσάς τους δύο όταν έγραφα αυτό το σχόλιο.
Σας ευχαριστώ πολύ...
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.574
Κριτικές
1.275
Like
230.954
Πόντοι
46.232
σήμερα είχα τις μαύρες μου και γενικά κακή διάθεση χωρίς να μπορώ να το εξηγήσω...καθόμουν και έβλεπα τηλεόραση και κατά τις  2.00 πήρα το αμάξι χωρταστικλη κωλαρα
για μια mini rαndom βόλτα σε μπουρδέλα......

Φυλής 59 κάτω Ρωξάνα ξανθιά νταρντάνα με ωραία στητά βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84β Αλιόνα το γκίλφ με τα σιλικονάτα βυζιά , ακα.
Φυλής 86β Τζούλια(απο φ65) ξανθιά με μικρό βυζί και ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65α Μαίρη μελαχρινή με ωραίο κορμί και ωραία βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65β Κατερίνα ξανθοκάστανη με αρκετά μεγάλη περιφέρεια χορταστική κωλάρα και Γαβριέλα μελαχρινή λεπτή με μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 67 Αννα Μαρία κανονικό σώμα και φάτσα για χύσιμο , με κώλο και παρτούζα.
Φυλής 71β Μπάρμπαρα το λεπτό κοντό πιπίνι με το λαχταριστό κορμάκι ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 109α αφού περίμενα σχεδόν 20λεπτα εμφανίστηκε μια ψηλή ξανθιά με μικρό βυζί και κανονικό σώμα ,δεν την έχω ξαναδεί ή δεν την θυμάμαι ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 134 Χριστίνα(απο φ59)το ξανθό μιλφάκι με το ωραίο κώλο αλλα πολύ χαλαρή κοιλια ,απλό πρόγραμμα.
Λιοσίων 76β πρώτη φορά το βλέπω ανοιχτό και σταμάτησα απο περιέργεια ,μελαχρινή μίλφ με μικρό βυζί και μπούτια , με κώλο.
Ιάσωνος 43 Άντζελα μελαχρινή πολύ λεπτή με στητά βυζάκια και Μαρίνα πιο κοντή μελαχρινή με ωραίο κορμάκι(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)με κώλο στα 10 ευρώ και παρτούζα.
Ιάσωνος 46 καστανή κοντή παχουλή με μεσαίο βυζι ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 46α μια μιλφ τσιγγανόφατσα με τατού χαμηλα στη μέση και στα μπράτσα , με κώλο.
Ιάσωνος 44 κοκκινομάλλα με μικρό  βυζί , με κώλο στα 15 ευρώ.          
 

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Μηνύματα
559
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα τύποι ! Αφού πήγα κουβά από το τσουλού , πήγα να πυρφορίσω ελλεηνίδες.
Μετά γύρισα σπιτι μου (Φυλής)

Τα μπουρδέλα ανοιγόκλειναν τα φώτα , δε μπορώ να ξερω γιατί.

Ωρα 4.00 (πριν 31 λεπτα)

Φ 66 - Νικολέτα και άλλη μία μελαχροινή μέτρια αδύνατη
Φ 67 - αδιάφορη πλαδαρη
Φ 71Β - Μπαρμπορα - Λαουρα λόρδωση
Φ 86B ή 84 , δε θυμάμαι , Τζούλια από 65Β
Φ 80 - Αννα Μαρία , με κώλο
Φ 59 - Μια βλαχοξανθια Ρουμάνα χοντρέλο μπαζάκα που μόλις μας ειδε αρχισε να καβαλαει τους καναπεδες και να χοροπηδαει.Ατακτος υποχώρηση.
Φ 59 - Δυο αδιαφορες , η μια Γαβριέλα και μια ακομα. Οχι παντως Αλεξάνδρα.

Παρακμή , παρακμή , παρακμή. Η Φυλής οδεύει προς το θάνατο.
 

teLXiNa

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Μηνύματα
37
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Τίγκα σαπίλα γενικά. Έχουν αρχίσει οι τελειωτικές ενέργειες υποβάθμισης και ξεπουλήματος ωστε να γίνει η ανάπλαση και να γίνουμε το νέο γκάζι / πανόρμου. Ανυπομονώ να ανοίξουν τα πρώτα bar σε χώρους που ήταν bour και να αράζω μέσα έχοντας επίγνωση για τα ψωλοχύματα που συνέβαιναν στο παρελθόν.
 

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.262
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955

Portgas_D_Ace

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Μηνύματα
11
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0

Να συμπληρώσω τους 2 προηγούμενους συναγωνιστές:

Φυλής 80 - Εκτός από την Άννα Μαρία που προαναφέρθηκε ήταν και άλλη μια ξανθιά κοπέλα (μάλλον η Μαρία)
Φώκαιας 19 - Πολύ αδύνατη κοπέλα με μαραμένο βυζί. Όνομα δεν έμαθα.
Φώκαιας 27Β πάνω - 2 μαυρούλες, η Τζένη και άλλη μια της οποίας ξεχνάω το όνομα.
Highlight της βραδιάς ο πουστροτσατσός ο οποίος μου έλεγε τι ωραίο παλικάρι είσαι, έχεις ωραίο σώμα (και μου έπιανε τα μπράτσα), θα γαμήσεις σήμερα (του ρίχνω περίεργη ματιά) και μου λέει όχι εμένα και τέλος αφού με ρώτησε αν έχω πούτσα, μου λέει θα μου τη δείξεις (ξανά περίεργη ματιά) και λέει δεν θα την πιάσω. Πολύ cult μορφή ο τύπος!  :2funny:
Φώκαιας 25Β κάτω - 2 ξανθιές με μεσαίο προς μικρό βυζί. Ονόματα δεν έμαθα.

Από μεταξουργείο:

Κολωνού 30Α
- Η γνωστή Άννα
Κολωνού 30Β - Ξανθιά νεαρής ηλικίας με μεσαίο βυζί και μεγάλη περιφέρεια. Όνομα ούτε εδώ έμαθα.
Κολωνού 27Β όροφος - Άσχημη μελαχρινή μιλφ. Σύμφωνα με τις περιγραφές από τις κριτικές που υπάρχουν πρέπει να ήταν η Μιριέβα.
Κολωνού 27Β υπόγειο - Αδιάφορη μελαχρινή αδύνατη με μικρό βυζί. Όταν μπήκα στο οίκημα συναγωνιστής τις ξέσκιζε τα βάρδουλα για αρκετή ώρα όπως ακουγόταν ξεκάθαρα στο σαλόνι.
Λεωνίδου 28 ισόγειο - Ξανθούλα ομορφούλα πιτσιρίκα, με πολύ μικρό βυζί και ωραίο κωλαράκι. Όνομα δεν ανακοινώθηκε. Φαινόταν κατάλληλη για GFE καταστάσεις και μετάνιωσα που δεν δοκίμασα. Θα ξαναπάω και αν την πετύχω θα τη δοκιμάσω. Την έχει πάρει κανείς?
 

fkd

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2012
Μηνύματα
278
Like
0
Πόντοι
1
Φυλής 134 Χριστίνα(απο φ59)ξερει κανεις τη βαρδια δουλευει? Ευχαριστω
 

andy williams11

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2012
Μηνύματα
201
Like
0
Πόντοι
1
φανταστικη η χθεσινη ενημερωση του φανουρη μπραβο του.Το δουσμανη που αναφερει πρωτο ειναι κλειστο χρονια
 

Επισκέπτης
Ένα σχόλιο που θα κάνει κάθε nerd να χαμογελάσει..

Διαβάζοντας τον φανούρη θυμήθηκα τις εποχές που παίζαμε D&D και σου έκανε τις λεπτομερείς περιγραφές ο DM για το τι βλέπεις μπροστά σου!  :cheesy: :cheesy: :cheesy:
 

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Μηνύματα
10.069
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Eνα μπραβο στον φανουρη για την ΄΄φρεσκια΄΄ ενημερωση του...
Ξαναποσταρω την ενημερωση της παρασκευης αλλα με το φωτογραφικο υλικο της...
Το σκηνικο συνεχιστηκε με κλειστα τα σπιτακια εως τις 21,00,οποτε αρχισαν να ανοιγουν τα πρωτα στην Φωκαιας και συγκεκριμενα το 27 υπογειο!!
Επικρατουσε σκοτος και ο ψιχαλισμενος δρομος εδειχνε σαν εναστρος ουρανος!!
Το σκηνικο συνεχιστηκε με κλειστα τα σπιτακια εως τις 21,00,οποτε αρχισαν να ανοιγουν τα πρωτα στην Φωκαιας και συγκεκριμενα το 27 υπογειο!!
Επικρατουσε σκοτος και ο ψιχαλισμενος δρομος εδειχνε σαν εναστρος ουρανοs.
33pd9aa.jpg

Βλεποντας την κατασταση αποφασισα να κατεβω προς την Λιοσιων,με τον καιρο να μην βρεχη,αλλα να ριχνη αραια και που σταγονες,μαζι μου ηταν ο Μπιλυ7!!
Χωματιανου 11 οροφος η Συλβανα η νοικοκυρα!!
10g0dvc.jpg

Λιοσιων 76 ισογειο,η Ευα απο το χοστελ και η Αννα αδυνατη ξανθια με μικρο στηθος!!
29esz07.jpg

Λιοσιων 76 οροφος κλειστο!!
313m728.jpg

Εξηκιου 18 νεο,φουλ προγραμμα με κωλο ειπε η τσα η κοπελλα γνωστη απο το μεταξι,μικρο στηθος φαρδεια λεκανη,με κωλαρα!!
Εξηκιου 18 οροφος τσιγγανοηδες μιλφ με αδυνατο σωμα!!
Εξηκιου 20 μιλφ Αννα ευτραφης!!
Βεργας ολα κλειστα!!
24mbzwy.jpg

Αδανων κλειστο!!
Το προυσσης 22 ηταν ανοικτο αλλα δεν πηρα!!
sbm2ie.jpg

Τροφωνιου 11 κοντο κανονικου σωματος και μικρου στηθους!!
Τροφωνιου 11 γκιλφ Μελινα!!
29db9ee.jpg


nyabrq.jpg

Τροφωνιου 13 ισογειο αδιαφορο γκιλφ!!
Τροφωνιου 13 οροφος κλειστο!!
Παιωνιου 47 Ναντια εευτραφης!!
Στην συνεχεια ανεβηκαμε προς φυλης οπου μετα απο αναμονη συναντηθηκαμε και με αλλους αγωνιστες.η ψιχαλες ομως μετατραπηκαν σε πολλες=βροχη,ενω τα κοριτσια αρχισαν να ερχονται,τα σπιτακια να ανοιγουν σιγα σιγα.
Εδωσα την σκυταλη στην αλλη ομαδα για να εξερευνησουν την 3η βαρδεια,περπαντωντας στην βροχη θυμηθηκα το ....
Επισης τα φωκαιας ανοιξαν,οχι ολα!!
Φευγοντας ειδα πως και το Διδυμου 18 υπογειο ηταν ανοιχτο.
Στην Αχιλλεως 51 και Μαραθωνος 57 ακομα ηταν τα φωτα ανοιχτα.
Η βροχη δυναμωνε,συντροφια μου εκανε το...
το οποιο με εκανε να χαμογελασω!!
Σπυρου Πατση κλειστα!!
Στην πιατσα της Εβγα σταθερα μια κορασιδα!!
Αλλη μια ημερα πορνικης εμπειριας δυσκολη θα ελεγα υπο την απειλη της σκουπας αλλα και την βροχη που δυναμωνε...
Σο τελος αναφωνησα οχι αλλα...
2njcaxf.jpg

Bρε παιδια,φτανη  :tooth:.
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom