Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 330 άτομα (18 μέλη και 312 επισκέπτες)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
απογευματινο βραδυνη τσαρκα στο μεταξουργειο..

ειχα στοχευσει την τζωρτζιαννα την πιτσιρικα, 21 χρονων, εκ ρουμανιας..

τσεκαρα δυο τρια σπιτια μονο μαγκες.. αλλα εχω εμπειρια με την τζωρτζιαννα οποτε θα μοιραστω την εμπειρια μου  :zfuck:

μιλαμε το μωρο τα εδωσε ολα, ηταν και λιγο gfe που κλασικα η ρουμανες που ειναι αγαπησιαρες..

τρελαθηκα με την πιπα της, τον ρουφουσε με μανια σε φουλ στυση  :rolleyes:

εινα και ζωδιο λεων, οι λεωντες κανουν ωραιο στοματικο  :birdman:
περισσοτερα στην κριτικη που θα γραψω, αλλα περασα φοβερα

σπαστικα απιστευτα ομως πριν, περασα στο 32 β πανω με εναν πιτσιρικα για παρεα,οταν μπηκαμε μεσα, αρχησε ο δημοσιος διαλογος με την κοπελα ,καστανομαλλα με μυτερη μυτη,απογευματινη βαρδια, δεν συγκρατησα ονομα καθολου,πηγε να μου βγαλει την ζακετα,με λιγα λογια να με ψησει για μεσα , αρχησα να της κανω πλακα οτι μας βλεπουν οι καμερες, και αυτη για καποιο λογο σπαστικε , δεν ξερω για ποιο λογο..
-Θα μπεις?
Ε. Ε θα κανω μια βολτα..
-Καλα σεξ δεν κανεις?
Ε.Ε κανω και δεν κανω
-Τοτε γιατι ερχεσαι εδω?
Ε.Ε να σας δω να καυλωσω και να παω να την παιξω σπιτη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τα παιξε, και αρχησε να βριζει μαλλον στα αλβανικα, ενο και ο πιτσριρικας διπλα σπαστικε
δεν ειναι τωρα αυτη συμπεριφορα επαγγελματια ετσι?Γιαυτο ποτε δεν μπαινω μονος μου, διοτη οποια φορα εχει τυχει να μπω μονος μου με βλεπουν μικρο και μονο και πεφτουν πανω μου τσατσα και ιεροδουλη και δεν με αφηνουν να φυγω.. παντα μπαινω οταν εχει μπουλουκι. Και συγνωμη δηλαδη δικαιωμα μου δεν ειναι να διαλεξω οποια θελω? αλλα τελοσπαντων, δεν ειχα να κερδησω κατι εαν της την ελεγα,καταλαβαινω και εγω οτι εχει πεσει η δουλεια, αλλα οχι και να ξεσπανε σε λαθος ατομα.

Προχτες στο ιασωνος 46β που ανεφερε και ο νεα σμυρνη που δουλευει μια τσιγγανα και μια αλβανεζα,μπηκαν δυο μπηκα και γω, φευγουν οι δυο συναγωνιστες, και ερχεται η τσιγγάνα πανω μου και δεν εφευγε σαν να μου λενε θα μπεις με το ζορι αλλιως θα σε σφαξουμε.

Και ο πρεζοτσατσος μου ελεγε
-Ελα ελα αφου θα μπεις το ξερω.

Τι να πω, τοσο ασχημα ειναι τα πραγματα εκει? Η γενικα ειναι μερικες που δεν εχουν δουλεια? ΔΙοτη η τζωρτζιαννα ειχε αρκετη..
τεσπα αυτα ειχα να πω..

Κολωνου 30α Αννα
Ιασωνος 30 Τζουλλιάννα με τα γυαλια
Κολωνου 30 Η 30β Τζωρτζιάννα με μια αλλη ξανθια αδυνατουλα που δεν ειπε ονοματακι
Και Κολωνου 32 αυτη η βλαμενη που μου την εσπασε, καστανομαλλα, μετριο σωμα, φουλ προγραμμα..

εχουν πεταξει απο την τσεπη μου τσαμπα τελευταια 30-40 ευρω, ψιχουλα αντικειμενικα, αρκετα για την δικη μου τσεπη ομως, και δεν εχω λεφτα για να χαραμησω αλλα να περασω καλα..

Εσας ρε μαγκες, οταν πατε μπουλουκι, η μονοι σας, ετσι σας την πεφτουν? Τσατσα, Τσατσος, και κοπελα μαζι? Δηλαδη δεν γινεται ρε παιδι μου, μου σπαει τα νευρα, θελω να πηγαινω, να εχω την ελευθερια επιλογης, και οχι να μου επιβαλουν τι θα κανω, α στα κοματια ποια, ξεχνανε απο ποιους τρωνε ψωμι μου φενεται  :jerking: :jerking:

υγ αχ αυτη η τζωρτζιαννα  :rolleyes: :rolleyes:  :cum: :cum:

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
Εσας ρε μαγκες, οταν πατε μπουλουκι, η μονοι σας, ετσι σας την πεφτουν? Τσατσα, Τσατσος, και κοπελα μαζι?

Χαχαχα γαμησετα και δεν έχεις και τι να πεις εκεινη την στιγμη για να φυγεις... :headbang: Εμένα πολλες φορες γατζωνονται πανω μου και με πανε προς τα μεσα..Σε κανουν να διαλεξεις η θα φανεις αγενης η θα περασεις.. :S

υγ. Η τζωρτζιάνα το αλλαξε σε απογευματινη η μονο για σημερα? :huh:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Πόσο έχει αυτή τύπε και σε ποιο σπίτι είναι; Επίσης τι ώρες εργάζεται;

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Περπατουσα στον δρομο,οι σταλες της βροχης επεφταν επανω μου,δεν με ενδιεφερε ομως,μου αρεση να περπαταω με την βροχη,ακουγα το..
το οποιο μου ανεβαζε την διαθεση!!
Οι ακτινες του ηλιου ματαια προσπαθουσαν να ξεφυγουν απο τα συννεφα,η μαυριλα απο τα συννεφα μερικα μπουμπουνητα,και οι σκεψη μου ηταν στην δυσκολη βολτα στους δρομους στις πορνειας,ηταν που ηταν αδειοι δεν θα υπηρχε κανης.
2hdacza.jpg

Ξαφνικα αρχισε να βρεχη λιγοτερο,καποιες ακτινες ξεφυγαν και φωτισαν τον δρομο σε λιγη ωρα οι ψιχαλες ηταν ελαχιστες ως που σταματησαν!!
Το προσωπο μου φωτιστηκε,και αμεσως ξεκινησα προς φυλης 2η βαρδεια,,,
Η επισκεψη ηταν επιλεκτικη στα σπιτακια,δεν ηθελα να μπω σε ολα..
Φυλης
40 Καμελια,αδυνατο πιπινι με αδυνατο σωμα και μικρο στηθος,1,65 με φουλ προγραμμα!!
54 ισογειο,Λαουρα και Ελενα,αδυνατες και οι δυο με μικρο στηθος,με την Ελενα να ειναι πιο κοντη απο την Λαουρα,απλο στα 20.
66 δεξι,Ελενα,κοντη χυμωδες,και μια ξανθια με κοντο μαλλι μικρο στηθος,σωμα στο στυλ της Ντενιζας,σε ερωτηση προς την τσα πως τις λενε η απαντηση ηταν γιατι!!
66 αριστερο,ευτραφης κοπελλα με ομορφο χαμογελο,τα αλλα τα αφηνω,με φουλ.
59 Η Ναντια και ο ποιητικος τσατσος,στην κριση εχουμε την λυση!!
61 Σιμονα αβυζη με κωλαρα ανευ ουσιας και η Νικολ κοντη αδυνατη,με μικρο στηθος!!
80 η Μαρια η ποντια,φαινονται τα σιλικονε βυζια,επιτελους απεκτησε στηθος!!
65 οροφος κλειστος!!
84 ισογειο η Σονια η ιταλιδα!!
67 πιθανως Αντινα,γιατι βγηκαν συναγωνιστες και μιλαγαν για ζαρτιερικα.με επιφυλαξη.
69 Ελενα ξανθο μωρο κανονικου σωματος,μικρου στηθους,καταθεση,με καλες εντυπωσης,απλο προγραμμα.
71 οροφος,Σαντρα,ψηλη αδυνατη με σιλικονε βυζους..
71 ισογειο,Μπαρπορα ιχα,και Ευα,πηγαιντε στα πορτοκαλια ειπε την ωρα που φευγαμε,και γυριζω και τις λεω,εγω προτιμω τα ξυνομηλα που κατεβαζουν το ζαχαρο και δινουν καλη στυση,ξεραθηκε στα γελια.
109 ισογειο,Αννα Πιτσος.
134 υπογειο η Λιλυ,τσιγγανικο μιλφ μερικων κιλων παραπανω.
επιστροφη στην...
Φωκαιας
17 η Λορυ κανονικου σωματος ελαφρα μελαμψη,με βυζαρες προκλητικες για γλυψιμο!!
19 Μαιρη με τα βυζακια μεσα σε διχτυ και οι ρογες καυλωμενες να εξεχουν κανονικου σωματος και καλης κωλαρας!!
25 οροφος κλειστο!
25 ισογειο δεν χρειαστηκε να μπω η Τζουλια απο φυλης 84 ανοιξε την πορτα και μας χερετησε!!
27 υπογειο,ο αλβανοτσατσος μας παρουσιασε ομορφο ψηλο πιπινι με μικρο στηθος και αδυνατο σωμα,Αλεξανδρα!!
27 ισογειο,Βικτωρια,ειρηνη.
27 οροφος Γαζελα Τζου με καλο κωλι κανονικο σωμα και μικρο στηθος,και Αντρεα,κοντοπουτανο μεσα σε ζαρτιερικα,κοντο μικρο στηθος και καλο κωλι!!
Συνεχιζουμε ..
Διδυμου
16 Φωτεινη γκιλφ,βγαζη κραβγες μερικες φορες η μιλαη πολυ σιγα η Σιβηριανη με βλεμμα...
vrc0fl.jpg

18 υπογειο η ευτραφης Φωτεινη,με βυζους και τρελοπιπα.
18 ισογειο η Αλιονα με το βλεμμα της ρουφηχτρας και τα συλικονε παρατεταγμενα για μαχη.
20 το κοντοπουτανο Αλεξανδρα η ρωσσις.
8 Οροφος κλειστο!
8 κατω πιθανως η Γιασμιν δεν μπηκα!
Αυτα συνεβησαν σημερα ως τις 23 περιπου,επιστροφη με συντροφια..
Επιστροφη απο Σπυρου Πατση οπου το 40 ηταν μονο ανοιχτο,στην πιατσα της Εβγα ενα τεμαχιο υπηρχε στην Σταση του λεοφωρειου...
Καλη σας νυχτα,μια ακομα πορνικη εμπειρια συμπληρωθηκε....
Μεχρι να φτασω την σκυταλη πηρε..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Χαχαχα γαμησετα και δεν έχεις και τι να πεις εκεινη την στιγμη για να φυγεις... :headbang: Εμένα πολλες φορες γατζωνονται πανω μου και με πανε προς τα μεσα..Σε κανουν να διαλεξεις η θα φανεις αγενης η θα περασεις.. :S

υγ. Η τζωρτζιάνα το αλλαξε σε απογευματινη η μονο για σημερα? :huh:
      νομιζω ειναι κυλιωμενη βαρδια.. μια πρωι μια βραδυ

δουλευει μαζι με μια ξανθια πολυ αδυνατη...

η τζωρτζιαννα ομως ειναι στα μετρα μου  :rolleyes: :rolleyes:  :pipa1: :pipa1:

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.163
Πόντοι
1.936
τα σπάω για δροσερό τσάτσο κύριο Αρη. Θα επισκευτώ μόνο και μόνο για να ακούσω Αριανά σχόλια.

...το Τζενάκι όμως στήν τρίτη βάρδια,αν και σοκολατίνα τρώγεται πολύ ευχάριστα!!!Φοβερό κωλαράκι έχει η κοπέλα!!

tay65

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
απογευματινο βραδυνη τσαρκα στο μεταξουργειο..

Εσας ρε μαγκες, οταν πατε μπουλουκι, η μονοι σας, ετσι σας την πεφτουν? Τσατσα, Τσατσος, και κοπελα μαζι? Δηλαδη δεν γινεται ρε παιδι μου, μου σπαει τα νευρα, θελω να πηγαινω, να εχω την ελευθερια επιλογης, και οχι να μου επιβαλουν τι θα κανω, α στα κοματια ποια, ξεχνανε απο ποιους τρωνε ψωμι μου φενεται  :jerking: :jerking:

Μη μασάς και μην τους κάνεις το χατίρι. Δηλαδή τί μπορούν να σου κάνουν; να σε βάλουν μέσα με το ζόρι; να σου στείλουν κανένα να σε απειλήσει και να πηδήξεις με το έτσι θέλω;

Πήδα όποια και όποτε σου αρέσει. Είναι επαγγελματίες.
και μην ξεχνάς ένα πράγμα: Ο πελάτης έχει ΠΑΝΤΑ δίκιο.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
...το Τζενάκι όμως στήν τρίτη βάρδια,αν και σοκολατίνα τρώγεται πολύ ευχάριστα!!!Φοβερό κωλαράκι έχει η κοπέλα!!
Συμφωνώ απολύτως...όποτε δεν βρω κάτι καλό πάω μαζί της...Στανταράκι με λίγα λόγια...

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
656
Πόντοι
361
Αγαπητοι! Ξερετε κανενα καλο τσιμπουκι πρωινη βαρδια;
Ηθελα να παω αλιονα αλλα δεν δουλευει πρωι γαμωτο!

Portgas_D_Ace

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Βόλτα κατά τις 18:00 στη Φυλής και όλα κλειστά. Από Αλκιβιάδου μόνο το 16Α ανοιχτό.  :headbang:
Τι έγινε πάλι ρε π...η? Ούτε να ξεκαβλώσουμε δεν μας αφήνουν!  :tickedoff:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
18,52, ΔΙΔΥΜΟΥ ΦΩΚΑΙΑΣ ΦΥΛΗΣ ολα κλειστα,μονο το φ.66 αριστερο ανοιχτο!!Αχιλλεως 51,40 ανοιχτα,Μαραθωνος 57 ανοιχτα!!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
η φυλλης πεθαινει μαγκες παρτε το χαμπαρι καποιοι θελουν να την κλεισουν

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Portgas_D_Ace

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Α και μια ενημέρωση για τους οίκους που επισκέφτηκα λίγο πριν τις 18:00:

Κολωνού 30Β - Τζωρτζιάνα μελαχρινή αδύνατη άβυζη με καλές κριτικές & ξανθιά πολύ αδύνατη άβυζη που μάλλον ήταν η Αντριάννα
Τροφωνίου 11 αριστερό - καστανομάλλα με στητό μικρό βυζί και μεγάλο κώλο δυστυχώς με εμφανή κυτταρίτιδα η οποία μάλλον ήταν η Μαρίζα

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Οι σιωνηστες θελουν να κλεισουν τη Φυλής

μια ακόμη υπουλη επίθεση στο γαμηκο μας λαό

το θεμα ειναι ταξικο μας θελουν να χαλαμε τα λεφτα μας στα ακριβα call girl και να μην πηγαινουμε στα εργατικα μπουρδελα

ΦΤΗΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΩΡΑ

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
εχει γουστο η επανασταση να ξεκινησει απο το μπου..  :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom