VanPucerMan
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
Μολισ γυρισα απο Βεργας 6 δυστηχως n.smirni σημερα δεν δουλευει η κοπελα που ηταν χθες
πες τα ρε μαγκα,ξαφινκα φταινε τα κοριτσια στα μπουρδελα για ολα.το ποσες γκομενες της διπλανης πορτας εχουν καταπιει τον αμπακο απο χυσια,και εχουν πιασει μυκητες στα βρωμομουνα τους δεν το λεει κανεις.η καποτα στα μπουρδελα ειναι υποχρεωττικη βεβαια,αλλα καλο ειναι να τα λεμε αυτα.γιατι δηλαδη,ποσες κανονικες γκομενες σας εδειξαν εξετασεις αιματος πριν τους τον δωσετε στον κωλο;
Πολυ πολυ σωστα και το δικο σου ποστ και του Akis30. Πειτε μου ποσοι εχουν κολλησει αφροδισιο που πηγαινουν με πουτανες. Οι περισσοτεροι που κολλανε ειναι αυτοι που πανε με γυναικες εκτος μπουρδελων.
Αυτες σερνουν περισσοτερα αφροδισια. Βρηκαν τωρα το AIDS και τις παπαριες για να αρχισουν να κανιβαλιζουν και πουτανες και πελατες. Βγαζουν σημεια και τερατα που λεει ο καθε ασχετος πικραμενος οτι οι μεν κοπελες ειναι η κακοβουλα τερατα που θελουν να σπειρουν αρρωστιες, ειτε θυματα που βιαζονται (!) και οι πελατες ειναι αρρωστοι, ανωμαλοι, κομπλεξικοι, τερατα(!!!) και οτι αλλο μπορει να φανταστει κανεις.
ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! Εχει το δικαιωμα μια κοπελα να βγαζει το ψωμι της ετσι, και εχουμε το δικαιωμα να πληρωσουμε για να γαμαμε ετσι! Ελευθερο συναινετικο σεξ ενηλικων ετεροφυλοφυλων με κανονες υγειινης ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ!
Πολυ πολυ σωστα και το δικο σου ποστ και του Akis30. Πειτε μου ποσοι εχουν κολλησει αφροδισιο που πηγαινουν με πουτανες. Οι περισσοτεροι που κολλανε ειναι αυτοι που πανε με γυναικες εκτος μπουρδελων.
Αυτες σερνουν περισσοτερα αφροδισια. Βρηκαν τωρα το AIDS και τις παπαριες για να αρχισουν να κανιβαλιζουν και πουτανες και πελατες. Βγαζουν σημεια και τερατα που λεει ο καθε ασχετος πικραμενος οτι οι μεν κοπελες ειναι η κακοβουλα τερατα που θελουν να σπειρουν αρρωστιες, ειτε θυματα που βιαζονται (!) και οι πελατες ειναι αρρωστοι, ανωμαλοι, κομπλεξικοι, τερατα(!!!) και οτι αλλο μπορει να φανταστει κανεις.
ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! Εχει το δικαιωμα μια κοπελα να βγαζει το ψωμι της ετσι, και εχουμε το δικαιωμα να πληρωσουμε για να γαμαμε ετσι! Ελευθερο συναινετικο σεξ ενηλικων ετεροφυλοφυλων με κανονες υγειινης ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ!
τυπε μετα τις εκλογες και το ποσοστο της χ.α σε βλεπω πιο επιθετικοΠολυ πολυ σωστα και το δικο σου ποστ και του Akis30. Πειτε μου ποσοι εχουν κολλησει αφροδισιο που πηγαινουν με πουτανες. Οι περισσοτεροι που κολλανε ειναι αυτοι που πανε με γυναικες εκτος μπουρδελων.
ναι το φαντάστηκα...Μολισ γυρισα απο Βεργας 6 δυστηχως n.smirni σημερα δεν δουλευει η κοπελα που ηταν χθες
τυπε μετα τις εκλογες και το ποσοστο της χ.α σε βλεπω πιο επιθετικο
τυπε οι ελληνες ακουσαν τον γιωργακη που ελεγε λεφτα υπαρχουν και την πατησανΜπουχαχαχα Kαι που να ρθει και ο Μεγαλειοτατος τυπε
Ζήτω ο Ιππότης της Ηδονής !!!
Και λίγα είπες.............Πολυ πολυ σωστα και το δικο σου ποστ και του Akis30. Πειτε μου ποσοι εχουν κολλησει αφροδισιο που πηγαινουν με πουτανες. Οι περισσοτεροι που κολλανε ειναι αυτοι που πανε με γυναικες εκτος μπουρδελων.
Και εμένα μου το είπε η Εύα τις προάλλες......δεν έχει AIDS,η κοπέλα.......ναι και στην εσπρέσο είχε θέμα που ζητούσε η ίδια να ξανα υποβληθεί σε τέστ..........
Αν στο είπε η γνωστή Εύα -τσατσά, τότε εγγύηση!!!Και εμένα μου το είπε η Εύα τις προάλλες......δεν έχει AIDS,η κοπέλα.......
Εύα,respect.................ψηλέ μου...................Αν στο είπε η γνωστή Εύα -τσατσά, τότε εγγύηση!!!
δεν υπαρχει κωλονου 28 υπογειοΜεταξουργείο 16 Μαΐου 2012 στις 16.12’ (περίπου)
Περπατώντας σχεδόν μηχανικά και ασυνείδητα με ακολουθούσαν σε αυτή την μοναχική και μοναδική μπουρδελότσαρκα μου, δυο προμότορες, δυο αντικειμενικοί αξιολογητές, δυο υποκειμενικοί αξιολογητές, δυο σκυλόψαρα, δυο γατόψαρα, δυο δίδυμοι, δυο Χιώτες, δυο ψεύτικοι και δυο ψεύτες (προτιμώ τους ψεύτικους).
Απίστευτη πραγματικότητα με τόσο ψέμα! Σαφώς η τακτική είναι αλάνθαστη και (σχεδόν) πάντα πετυχημένη. Λέγε-λέγε κάτι στο τέλος θα μείνει ...
Πάλι ξέφυγα ...
(νομίζουν) ...
ΚΟΛΩΝΟΥ 48
Σάρα με ξανθά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, προκλητική έκφραση προσώπου, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα και συμπαθητικό κώ(ο)λο (αν το είδα καλά)
ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 22 ΥΠΟΓΕΙΟ
Μοχθηρή μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τις πλάτες πιασμένα σε πλαϊνές κοτσίδες και με γουρλωτά μάτια, μέτρια στο ύψος, γεματούλα με άτακτα λίπη, φουσκωτά βυζιά και πλαδαρό κώ(ο)λο
ΚΟΛΩΝΟΥ 32 ΥΠΟΓΕΙΟ
Έλλη με μελαχρινά πλούσια μαλλιά μέχρι την μέση, έκφραση χαρμολύπης με επαρχιακή δομή και (μάλλον) με ένα ασημένιο δόντι, σχεδόν κοντή με χορταστικά βυζιά, λίγο γεματούλα (αυστηρότατα όσο χρειάζεται) και στρουμπουλό κώ(ο)λο
Έλα Έλλη για το μέλι ...
ΚΟΛΩΝΟΥ 28 ΥΠΟΓΕΙΟ
Άννα από Κολωνού 26 ισόγειο, με ξανθά σπαστά μαλλιά, συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου, κανονικό σώμα με υπερ-χορταστικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο όλα μέσα σε λευκή επιδερμίδα
ΙΑΣΩΝΟΣ 46 ΟΡΟΦΟΣ
Τζουλιάνα με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους, περιποιημένη με την αναγκαία και απαιτούμενη πουτανιά, κοντή, λεπτή με τσαχπινογαργαλημένο σώμα, συνάμενη κινούμενη με μικρά βυζιά και ενδιαφέροντα μικροκαμωμένο κώ(ο)λο
αυτά γιατί δεν θυμάμαι άλλα
και μέχρι την επόμενη πορνο-ενημέρωση μου να είμαστε όλοι καλά (το σπουδαιότερο)