You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
enoxlitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Στο ισόγειο του "70" ήταν σήμερα το απόγευμα ένα πολύ ωραίο μωρό.Αλλά δεν τη δοκίμασα,διότι βάρεσε το γαμημένο το τηλέφωνο από το γραφείο.Δεν ξέρω πως τη λένε,αλλά αν την έχει δοκιμάσει κάποιος ας πει εντυπώσεις.
enoxlitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Διόρθωση.
Φυλής 71 ισόγειο ήταν το ωραίο μωρό που ανέφερα.
Η επεξεργασία εξαφανίστηκε;
Η επεξεργασία εξαφανίστηκε;
δωσε περιγραφη για να καταλαβουμε...Διόρθωση.
τροποποίηση..!!!Η επεξεργασία εξαφανίστηκε;
enoxlitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Η γκόμενα είναι λεπτή,ύψος περίπου 1,70,καστανόμαυρα μαλλιά σε καρέ κόψιμο περίπου (δεν είμαι κομμωτής)μικρά βυζιά.
Η τροποποίηση δεν υπήρχε...Ίσως επειδή πέρασε ώρα από το post
Η τροποποίηση δεν υπήρχε...Ίσως επειδή πέρασε ώρα από το post
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
Γεια χαρά..
Συνεχόμενες μπουρδελότσαρκες στη Βικτώρια ..χθες 1/2 και σήμερα 2/2.. βραδυνή βάρδια πάντα.Αλλαγές δεν είχαν γίνει μεταξύ των 2 ημερών οπότε θα τα συνοψίσω όλα σε ένα report.
-Φυλής 40-
Λίζα.. που αναφέρθηκε και προηγουμένως
-Φυλής 54Β-
Σοφία..
-Φυλής 59Α-
Πουτανάκι όχι πολύ αδύνατο αλλά με πολύ γεμάτο βυζί,μαύρο ίσιο μαλλί και κανονική φάτσα.. βγαίνει με μαύρα εσώρουχα στο σαλόνι.
-Φυλής 59Β-
Βανέσσα..
-Φυλής 65Β-
Δούλευε παλιά στο 66Δ και είναι ένα μετρίας εμφανίσεως πορνίδιο με βυζιά ικανοποιητικά πάντως.
-Φυλής 66Δ-
ψιλό-milfέιγ με ξανθά κοντά μαλλιά και ολίγον σγουρά.Σωματικά την έλεγες πληθωρική με χαρακτηριστική την κωλάρα της.
-Φυλής 67-
Καστανόξανθο με βυζιά στητά αλλά με πρόσωπο όχι και τόσο ωραίο.. καλό ήταν αλλά έχω δει και καλύτερα
-Φυλής 69Α-
Χριστίνα.. δεν περιγράφω άλλο!!
-Φυλής 69Β-
Κοντοπούτανο με αρκετά μεγάλο στήθος και μαύρο ίσιο μαλλί..δεν την έλεγες ούτε αδύνατη ούτε χοντρή.. και από πρόσωπο δεν έσκιζε αλλά σου θύμιζε λίγο καθημερινή γκόμενα.Την έσκιζες πάντως.
-Φυλής 71Α-
Ιλένα.. ξανθό νεαρό πορνίδιο ..αρκετά αδύνατο αλλά χωρίς τα βυζιά τα μεγάλα.Γενικά πάντως πολύ όμορφη σε εμφάνιση.
-Φυλής 71Β-
Δε θυμάμαι καλά ρε γμτ.. αλλά δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο
-Φυλής 84Β-
Χθες δεν ξέρω τι είχε.. πάντως σήμερα η Σελίνα με το Μαρκαριάν έλειπαν(άκουσον άκουσον!)..και στην θέση της ήταν μια άλλη ξανθιά με ωραίες βυζάρες ..δε νομίζω να ήταν πλαστικές σαν της Σελίνας και γενικά μου'κανε καλή εντύπωση.
-Φυλής 86Α-
Ψιλο-νταρντανέ πορνίδιο με πολύ ξενέρωτη φάτσα.. δε θα πάρω..
-Φυλής 86Β-
Καστανή γύρω στο 1.60 με λογικό σώμα και καμπυλωτά μαλλιά.. δούλευε παλιά στα διπλανά μπουρδέλα.Υπάρχουν και καλύτερες από αυτήν.
-Φυλής 104-
Ξενέρωτο αλλοδαπό μέτριας εμφάνισης
-Φυλής 109-
Βραζιλιάνα (μέσω αγ.βαρβάρας).. νταρντανάτη και με μικρό στήθος.Την προηγούμενη φορά την είχα δει με χαμηλό φωτισμό και μου φάνηκε καλή τώρα όμως..
-Φυλής 134Β-
Όχι κάτι το ιδιαίτερο.. ένα κοριτσάκι μετρίου αναστήματος με μαύρα μακριά μαλλιά.Δε θυμάμαι και πολλά.
-Φώκαιας 25Α-
Αυτό με τα πολλά σκαλιά λέω.. Ένα γεματούλικο πορνίδιο που φαινόταν αιγυπτιοαραβικής καταγωγής.Δεν έλεγε πολλά.
-Φώκαιας 24 και Αχαρνών-
Μάπα το καρπούζι.. όχι πως περίμενα τίποτα ιδιαίτερο να βρω εκεί πέρα
Συνεχόμενες μπουρδελότσαρκες στη Βικτώρια ..χθες 1/2 και σήμερα 2/2.. βραδυνή βάρδια πάντα.Αλλαγές δεν είχαν γίνει μεταξύ των 2 ημερών οπότε θα τα συνοψίσω όλα σε ένα report.
-Φυλής 40-
Λίζα.. που αναφέρθηκε και προηγουμένως
-Φυλής 54Β-
Σοφία..
-Φυλής 59Α-
Πουτανάκι όχι πολύ αδύνατο αλλά με πολύ γεμάτο βυζί,μαύρο ίσιο μαλλί και κανονική φάτσα.. βγαίνει με μαύρα εσώρουχα στο σαλόνι.
-Φυλής 59Β-
Βανέσσα..
-Φυλής 65Β-
Δούλευε παλιά στο 66Δ και είναι ένα μετρίας εμφανίσεως πορνίδιο με βυζιά ικανοποιητικά πάντως.
-Φυλής 66Δ-
ψιλό-milfέιγ με ξανθά κοντά μαλλιά και ολίγον σγουρά.Σωματικά την έλεγες πληθωρική με χαρακτηριστική την κωλάρα της.
-Φυλής 67-
Καστανόξανθο με βυζιά στητά αλλά με πρόσωπο όχι και τόσο ωραίο.. καλό ήταν αλλά έχω δει και καλύτερα
-Φυλής 69Α-
-Φυλής 69Β-
Κοντοπούτανο με αρκετά μεγάλο στήθος και μαύρο ίσιο μαλλί..δεν την έλεγες ούτε αδύνατη ούτε χοντρή.. και από πρόσωπο δεν έσκιζε αλλά σου θύμιζε λίγο καθημερινή γκόμενα.Την έσκιζες πάντως.
-Φυλής 71Α-
Ιλένα.. ξανθό νεαρό πορνίδιο ..αρκετά αδύνατο αλλά χωρίς τα βυζιά τα μεγάλα.Γενικά πάντως πολύ όμορφη σε εμφάνιση.
-Φυλής 71Β-
Δε θυμάμαι καλά ρε γμτ.. αλλά δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο
-Φυλής 84Β-
Χθες δεν ξέρω τι είχε.. πάντως σήμερα η Σελίνα με το Μαρκαριάν έλειπαν(άκουσον άκουσον!)..και στην θέση της ήταν μια άλλη ξανθιά με ωραίες βυζάρες ..δε νομίζω να ήταν πλαστικές σαν της Σελίνας και γενικά μου'κανε καλή εντύπωση.
-Φυλής 86Α-
Ψιλο-νταρντανέ πορνίδιο με πολύ ξενέρωτη φάτσα.. δε θα πάρω..
-Φυλής 86Β-
Καστανή γύρω στο 1.60 με λογικό σώμα και καμπυλωτά μαλλιά.. δούλευε παλιά στα διπλανά μπουρδέλα.Υπάρχουν και καλύτερες από αυτήν.
-Φυλής 104-
Ξενέρωτο αλλοδαπό μέτριας εμφάνισης
-Φυλής 109-
Βραζιλιάνα (μέσω αγ.βαρβάρας).. νταρντανάτη και με μικρό στήθος.Την προηγούμενη φορά την είχα δει με χαμηλό φωτισμό και μου φάνηκε καλή τώρα όμως..
-Φυλής 134Β-
Όχι κάτι το ιδιαίτερο.. ένα κοριτσάκι μετρίου αναστήματος με μαύρα μακριά μαλλιά.Δε θυμάμαι και πολλά.
-Φώκαιας 25Α-
Αυτό με τα πολλά σκαλιά λέω.. Ένα γεματούλικο πορνίδιο που φαινόταν αιγυπτιοαραβικής καταγωγής.Δεν έλεγε πολλά.
-Φώκαιας 24 και Αχαρνών-
Μάπα το καρπούζι.. όχι πως περίμενα τίποτα ιδιαίτερο να βρω εκεί πέρα
παιδες σημερα πρωι περασα απο το πορνοχαουζ της ελλης και ηταν η γνωστη ισσαβελα.
οπως παντα αψογη στις υπηρεσιες της και ειδικα το κολαρακι το δουλευει αψογα.
αντεχει πολυ δυνατο κτυπημα. να φανταστητε οτι εσπρωχνε και η ιδια με βια προς τα πισω με κραυγες.
να ειχε μονο καλυτερο σωματακι καθωτι απο την μεση και κατω ανοιγει πολυ.
παντος τα 25 ευροπουλα τα τιμα με το παραπανω και ειναι η μονη που δεχεται κουλουρι με οποιαδηποτε σταση και με ανεση χρονου.
το θεμα ειναι οτι τελειωνοντας απο το πορνοχαουζ αυτο και με περισσια πιτσιλισματος καθωτι ακομη ειχα μπολικα υγρα πολεμοφοδια μεσα μου, πηγα προς μεταξουργιο στην κεραμικου 13α και ηταν το γνωστο λολακι το πολυ τινι πετιτ κοντοπουτανο.
15 ευρο το μωρο και πολυ δυνατο σφυροκοπημα με ολες τις στασης και τελειωμα κολλημενη στο τοιχο να την σφυροκοπο αλυπητα.
ηταν ευχαριστη και μετα το καρφωμα εκατσε και κανα 10λεπτο στο δωματιο και τα λεγαμε .
πολυ φινα το κοριτσι με κερδισε οπως παντα φυσικα.
ειναι ενα απο τα αστερια της περιοχης μεταξουργιου μαζι με το αλλο κοντοπουτανο την καρινα στο ιασωνος 19α η οποια δουλευει και αυτη πρωινη βαρδια.
εχουν τοσο λεπτο, στρογγυλο, σφικτο και μικρο κολαρακι που πιστευεις οτι το καρφωμα θα φτασει στην ανω κοιλιακη τους χωρα.
αυτα προς το παρον, τα λεμε συναθλητες και συνπιτσιλιστες μου.
οπως παντα αψογη στις υπηρεσιες της και ειδικα το κολαρακι το δουλευει αψογα.
αντεχει πολυ δυνατο κτυπημα. να φανταστητε οτι εσπρωχνε και η ιδια με βια προς τα πισω με κραυγες.
να ειχε μονο καλυτερο σωματακι καθωτι απο την μεση και κατω ανοιγει πολυ.
παντος τα 25 ευροπουλα τα τιμα με το παραπανω και ειναι η μονη που δεχεται κουλουρι με οποιαδηποτε σταση και με ανεση χρονου.
το θεμα ειναι οτι τελειωνοντας απο το πορνοχαουζ αυτο και με περισσια πιτσιλισματος καθωτι ακομη ειχα μπολικα υγρα πολεμοφοδια μεσα μου, πηγα προς μεταξουργιο στην κεραμικου 13α και ηταν το γνωστο λολακι το πολυ τινι πετιτ κοντοπουτανο.
15 ευρο το μωρο και πολυ δυνατο σφυροκοπημα με ολες τις στασης και τελειωμα κολλημενη στο τοιχο να την σφυροκοπο αλυπητα.
ηταν ευχαριστη και μετα το καρφωμα εκατσε και κανα 10λεπτο στο δωματιο και τα λεγαμε .
πολυ φινα το κοριτσι με κερδισε οπως παντα φυσικα.
ειναι ενα απο τα αστερια της περιοχης μεταξουργιου μαζι με το αλλο κοντοπουτανο την καρινα στο ιασωνος 19α η οποια δουλευει και αυτη πρωινη βαρδια.
εχουν τοσο λεπτο, στρογγυλο, σφικτο και μικρο κολαρακι που πιστευεις οτι το καρφωμα θα φτασει στην ανω κοιλιακη τους χωρα.
αυτα προς το παρον, τα λεμε συναθλητες και συνπιτσιλιστες μου.
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
να'σαι καλά heel.. ..σημειώσεις όχι δεν κρατώ!ωραίος ο Γκάνγκστα ;)
σημειώσεις κρατάς φίλε μου;;
πάντα ωραίες οι ανταποκρίσεις σου.... ;);)
kainourios
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ξερει κανεις αν ειναι η ντενιζα στη ρεμουνδου σημερα και τι ωρα? ευχαριστω πολυ!
kainourios
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
αν δε ξερετε για την ντενιζα γραψτε κατι αλλο καλο αν ξερετε. και παλι ευχαριστω!
mpourdeli@ris
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 22
- Πόντοι
- 1
Βρε παιδια ειχα παει την Πεμπτη στο Φυλης 59 το κατω και ηταν η Βανεσσα...Γνωριζει κανεις αν δουλευει σημερα???Και κατι αλλο η Ντενιζα δουλευει σημερα??Ευχαριστω!
-Φυλής 69Α-αν δε ξερετε για την ντενιζα γραψτε κατι αλλο καλο αν ξερετε. και παλι ευχαριστω!
Πήγενε και δεν θα χάσεις...
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Σημερινη μπουρδελο καταδρομικη στην Κεραμεικου 13,καρφωτος για την teeny Lola που επεστρεψε καθως διαβασα πιο πανω σε ποστ συναγωνιστη,τα δωματια μια σκετη καταστροφη,σαν να ειχε πεσει μολις βομβα,ευηλια μεν και χωρις κουρτινες(ετσι για να μας παιρνουν ματι οι γειτονες),τι να περιγραψω για το μικροκαμωμενο Ρουμανακι,απλα τιμηστε το και ξεσκιστε το.Πρωινες βαρδιες ειναι εκει και η ταριφα 15 ευρω.
Βολτα μετα προς Φυλης και στο 65α ενα καινουριο ξανθο ξεκωλο με στυλ λολιτας με κοτσιδακια,ξανθο με αδυνατο σωμα.
Στο 86(στου μαρκαριαν)ηταν ενας αλλος ξεφωνημενος τσατσος και κοπελα μια με κωλο-πετρα(καινουρια στο μαγαζι)
Τελικα πηγα απεναντι στο 69β,δωματια αδεια και σαλονι οπου εμφανιστηκε η Αλεξανδρα και μετα απο λιγο στο δωματιο εριχνα και το 2ο μανικακι.
Σε αλλα δεν πηγα,ουτε στο Μεταξουργειο,ουτε στη Φυλης
Βολτα μετα προς Φυλης και στο 65α ενα καινουριο ξανθο ξεκωλο με στυλ λολιτας με κοτσιδακια,ξανθο με αδυνατο σωμα.
Στο 86(στου μαρκαριαν)ηταν ενας αλλος ξεφωνημενος τσατσος και κοπελα μια με κωλο-πετρα(καινουρια στο μαγαζι)
Τελικα πηγα απεναντι στο 69β,δωματια αδεια και σαλονι οπου εμφανιστηκε η Αλεξανδρα και μετα απο λιγο στο δωματιο εριχνα και το 2ο μανικακι.
Σε αλλα δεν πηγα,ουτε στο Μεταξουργειο,ουτε στη Φυλης
Σημερινη αποδραση στη ρεμουνδου 21 η γνωστη ΝΤΑΝΙΕΛΑ που μας εχουνν ζαλισει μερικοι με τις κριτικες τους και μας περνουν στο λαιμο τους.....-πεδες ...μακρια και αλαργα!μερες τωρα παρακολουθω τα τις ντανιελας και σημερα απογευμα ειπα να την επισκεφτω-αναλυω το γιατι δεν προκειται να ξαναπαω και μπας και γλυτωσω μερικους λοιπον 1)η γκομενα εχει κανει την πιο αποτυχημνη πλαστικη που εχω δει σε ...τανα(καθετες ουλες στο στηθος και ανομοιομορφη προσθετικη σε γλουτους και γαμπες 2)το κορμιτης πολυ νερουλο...αν εξερεσεις τις τοπικες ..προσθηκες 3)επειδη βαρεθηκα να την σφυροκοπαω ...απο την ξενερα βγαζω το προφυλακτικο και την πιτσιλαω παντου(φανταζομαι τον επομενο....και τον προηγουμενο απο εμενα....τι της εκανε και 4)μολις βγηκα απο το δωματιο-περιμεναν 2 πακιστανοι να ...ζευγαρωσουνε!!!!! γιαυτο λοιπον παλικαρια ωφειλουμε να ενημερωνουμε σωστα τον κοσμο που ασχολειται με το αθλημα και να μην παραπληροφορουμε....-δεν λεω ...στα + ειναι οτι ηταν υπομονετικη και προθυμη αλλα τα υπολοιπα?προτιμω προσοπικα να παρω ενα πιτσιρικι τζιτζικοτο απο φυλης και ας μου κανει μετριο μαμηση παρα μια 35αρα με τα παραπανω χαρακτηριστικα .....αποψη μου...
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.098
- Πόντοι
- 17.085
Ντενίζα θες να πεις...
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
κε γο..
Σημερινη αποδραση στη ρεμουνδου 21 η γνωστη ΝΤΑΝΙΕΛΑ που μας εχουνν ζαλισει μερικοι ..
βγηκα απο το δωματιο-περιμεναν 2 πακιστανοι να ...ζευγαρωσουνε!!!!! γιαυτο λοιπον παλικαρια ωφειλουμε να ενημερωνουμε σωστα τον κοσμο που ασχολειται με το αθλημα και να μην παραπληροφορουμε....
φιλε προφανως εννοεις την Ντενίζα..!!
οσο για το οτι δεχεται και πακιστανοκινεζους εχει αναφερθει σε παλιοτερες κριτικες ως αρνητικο γι αυτο και τοσο καιρο η συγκεκριμενη τανα εχει πεσει πολυ..
(επρεπε να δεις τι γινοταν για την παρτη της οταν ηταν στο Φυλής 109..χαμος!!)
και εγω ο ιδιος ειχα αναφερθει σε ποστ μου οτι στη Ρεμουνδου 21 ειναι μπατε σκυλοι... και γι αυτο να προσεχουν οι συναγωνιστες και φυσικα εγω απο τοτε που το διαπίστωσα δεν ξαναπατησα το ποδι μου!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις