Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 133 άτομα (13 μέλη και 120 επισκέπτες)

Επισκέπτης
καλημερα παιζει τιποτα καλο για σημερα το πρωι?

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Χθες κατα της 11 το βραδυ ο χιστις ειχε ανησυχιες ! Στοχος Βανεσσα !

Πηγα κατευθειαν στο 59 το κατω, αρκετος κοσμος με γεματα τα δωματια, ευτυχος οταν βγηκε εφυγαν οι περισσοτεροι...εδωσα τα 20ε και περιμενα να αδειασει δωματιο.....μετα απο σχετικα μεγαλη αναμονη ηρθε η βανεσσα στο δωματιο.

Τυπικη οπως παντα χωρις πολλα λογια... εκει που αρχιζει να μου γλυφει τη ρωγα και να με ψιλοδαγκωνει...μου λεει μυριζεις πολυ ωραια και συνεχιζει να παιζει με το κορμι μου...κατεβαινει πιο χαμηλα και αρχιζει ενα απο τα καλυτερα τσιμπουκια που μου εχουν παρει, αφου φοραγα σκουφακι και ειχα την αισθηση οτι δεν φοραω...πραγματικα αψογο...μετα ανεβαινει απο πανω μου και ιππευσε φανταστικα ! πραγματικα το κατεχει το αθλημα....την ωρα που ηταν απο πανω μου η γλωσσα μου εξερευνουσα το στηθος της...το λαιμο της...το αυτι της χωρις καμια αντιρηση αντιθετα να μου λεει συνεχισε και θελω να καυλωσεις οσο παει...την σηκωνω ορθια και την στηνω στο τοιχο και αρχιζω ενα πολυ δυνατο σφηροκοπημα ενω το χερι μου το ενα απο μπροστα να χαιδευει το νακι της....(χωρις δαχτυλο) και το αλλο το χερι να βαζω δαχτυλα στο στομα της και να τα ρουφαει......την περνω και την πεταω πανω στο κρεβατι και αρχιζουμε απο μπροστα με τα ποδια της να τα εχει μια στους ωμους μου και μια να με τυλιγει ... εκει δεν αντεξα....ο καυστικο υγρο μου εφυγε...και περιμενε μεσα της να τα βγαλω ολα και μετα να σηκωθει...πραγματικα το νο1 για εμενα στη φυλης .!!!

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Παιδιά καλησπέρα. Έγραψα μια κριτική για την Ανίτα την Πολωνή που δουλεύει στο σπίτι της Διδύμου 18 πάνω. Κατά λάθος όμως την έβαλα στο σπίτι Διδύμου 8 πάνω, στο σπίτι της Μαρίας(για την οποία επίσης έγραψα κριτική). Οι διαχειριστές αν γίνεται να το διορθώσουν ευχαριστώ.
Η Ανίτα είναι πολύ καλή και ομορφη αν και δν είναι πιτσιρίκα. Δουλεύει βράδυ κανονικά, αλλά εκτάκτως αυτόν τον καιρό δουλεύει πρωί- βράδυ.

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Παιδιά καλησπέρα. Έγραψα μια κριτική για την Ανίτα την Πολωνή που δουλεύει στο σπίτι της Διδύμου 18 πάνω. Κατά λάθος όμως την έβαλα στο σπίτι Διδύμου 8 πάνω, στο σπίτι της Μαρίας(για την οποία επίσης έγραψα κριτική). Οι διαχειριστές αν γίνεται να το διορθώσουν ευχαριστώ.
Η Ανίτα είναι πολύ καλή και ομορφη αν και δν είναι πιτσιρίκα. Δουλεύει βράδυ κανονικά, αλλά εκτάκτως αυτόν τον καιρό δουλεύει πρωί- βράδυ.
Θα γίνει επεξεργασία Πουτανγαμών  ;)

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Μαγκες κοζαρισα ενα κοντοπουτανο μελαχρινο με σουπερ στητο βυζακι και πεταχτο κωλαρακι οχι πανω απο 24 χρονων την προπερασμενη Κυριακη ΠΡΩΙ στο μπουρδελακι Φωκαιας25Α σε αυτο που ανεβαινεις τις σκαλες.Ειχε τρελη αναμονη και δεν καθισα!το εκοψα για τρελο εργαλειο !μου εχει γινει τρελη φαντασιωση το βυζακι της το οποιο ηταν σκετη καβλα!Εχουμε τιποτα πληροφοριες απο Συναδελφους???γραψτε επειγον πληροφοριες!!!

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
εχουμε πει στελλα ρωσιδογαλλιδα λεει καλο καλο καλο αλλα πολυ κοσμο την πηραν χαμπαρι πολυ ομορφη νιτσα μιλαμε.

Round_Ass

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
" Απλά Γαμάτη!!! ..... γιατί έχω μηχανή. "
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ • Ελεύθερο στοματικό

Η Παραπάνω κριτική είναι από την πρώτη σελίδα για το ίδρυμα της Καλύμνου 36Α. Στις υπηρεσίες αναφέρει ότι δίνει κολαράκι, χωρίς όμως να αναφέρει τίποτα στην κριτική. Γνωρίζει κανείς συναγωνιστής τίποτα παραπάνω για το παραπάνω ίδρυμα?

:)

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
" Απλά Γαμάτη!!! ..... γιατί έχω μηχανή. "
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ • Ελεύθερο στοματικό

Η Παραπάνω κριτική είναι από την πρώτη σελίδα για το ίδρυμα της Καλύμνου 36Α. Στις υπηρεσίες αναφέρει ότι δίνει κολαράκι, χωρίς όμως να αναφέρει τίποτα στην κριτική. Γνωρίζει κανείς συναγωνιστής τίποτα παραπάνω για το παραπάνω ίδρυμα?

:)
Φίλε η Νανά είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Το κωλαράκι δίνεται αν θέλει (συχνά) και φυσικά αν το ζητήσεις. Όσον αφορά την ακάποτη πίπα είναι από τις χειρότερες. Κάθε τόσο τον βγάζει τον φτύνει κτλ. Από την άλλη συνιθύζει να τον βάζει μέσα χωρίς σκούφο (αν αργεί η πίπα) και ακόμα όταν το ζητήσεις μπορεί να περιμένεις να φέρει προφυλακτικό. Πριν από χρόνια ήταν αρκετά καλύτερη. Θα στην πρότεινα μόνο ως εμπειρία αλλά προσωπική άποψη είναι ότι η Βίκυ (Διδύμου και Καλύμνου στο άλλο) είναι πολύ καλύτερη. Ακόμα για ακάποτο υπάρχει το Αγκύρας 12 άλλα μαγαζια στην Διδύμου και αυτό στην Αλκαμένους. Όσο για κωλαράκι υπάρχει αυτό στην Φυλής και Ιουλιανού

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
φιλοι συναθλητες,

προσοχη στο φυλης 65 κατω. η υπηρεσια λεει οτι το πορνιδιο τα κανει ολα ενω ειναι μουφα η κατασταση.
μπαινει μεσα και οταν πας να της το χωσεις πισω αυτη τραβιεται.
μου την εσπασε εκανα καθε προσπαθεια αλλα ανενδοτη.
ειναι μια ισπανιδα που φοραγε κοκκινο σουτιεν και βρακι.
η τσατσα πολυ μαφια φιλοι μου. το 20ρακι να τσιμπιση και αυτο ειναι.
παιδες  προσοχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τετοια πορνοχαουζ μαζι με την υπηρεσια πρεπει να μπαινουν στην μαυρη λιστα.
ενημερωστε και αλλα φιλαρακια!!!!!
επειτα κατεθεσα στο γνωστο χριστινακι και ηταν αψογα. τι το ηθελα???

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Χτεσινή τσάρκα (Τρίτη 15/1) στην περιοχή Φυλής και περιχώρων. Απαρνήθηκα για λίγο τους γαλατένιους βύζους της Λάουρας και τους σκανταλιάρηδες βύζους της Ειρήνης με σκοπό την ανεύρεση ταλέντου στα γούστα του κολλητού που φέτος αποφάσισε να δοκιμάσει την πιάτσα.

1) Η ακόλουθη κριτική ΔΕΝ αναφέρεται σε υπηρεσίες αλλά ΜΟΝΟ σε εμφάνιση με βάση φυσικά το γούστο μου...
2) Η κριτική για τα βυζιά ΔΕΝ απευθύνεται σε βυζολάγνους αλλά σε νορμάλ συναγωνιστές...
3) Τα συγκεκριμένα κομμάτια βρέθηκαν από τις 6.30-8.30 το απόγευμα...
4) Οι 9 στις 10 ήταν ηλικίας 20-25 με εξαιρέσεις που μνημονεύονται παρακάτω ατομικώς...

ΦΥΛΗΣ 84 (αριστερό)
Ξανθό πορνίδιο με κοτσίδια και άσπρες κάλτσες ως το γόνυ σε στυλ λολίτας.Στητό σιλικονάτο βυζάκι και κωλαράκι που χαμογελούσε κάτω από την αεριζόμενη κοντή μαζορετίσια φουστίτσα.Φάτσα για σφαλιάρες...
6/10

ΦΥΛΗΣ 84 (δεξιό)
Φέρελπις νεαρά ξανθιά, όχι ιδιαιτέρως όμορφη αλλά γλυκιά με καλό σωματάκι.Δυστυχώς μικρό βυζί.
7/10

ΦΥΛΗΣ 86 (το πάνω με τη σκάλα)
Μελαχρινό κοντοπούτανο με χαρακτηριστικά κοντό πόδι και σχεδόν ανύπαρκτο βυζί.Αν την έβλεπα στο δρόμο δεν την έκανα για πουτάνα που να χτύπαγε τον χαμηλό κώλο της κάτω.
3/10

ΦΥΛΗΣ 86 (το κάτω)
Μελαχρινό πιπίνι σχιστομάτικο με σχετικώς γλυκειά φάτσα.Σφιχτό σώμα για προπόνηση αλλά μικρό βυζί.Κώλος όλο υποσχέσεις.
7/10

ΦΥΛΗΣ και ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ
Το πρώτο μου μπουρδέλο και το μέρος που έχασα την παρθενιά μου οπότε δεν θα είμαι αντικειμενικός...Ξανθό αδύνατο μετρίου ύψους πορνίδιο με sexy σωματάκι και καλή φάτσα.
7/10

ΦΥΛΗΣ 80
Ψηλός ξανθός μούνος με νόστιμη φάτσα.Αφράτος κώλος για ζουλήγματα αλλά βυζί μικρό για το σώμα της.
7/10

ΦΥΛΗΣ 59 (το κάτω)
Ζημιά! Μελαχρινό πιπινάκι κοντό και αδυνατούλι, με κορμάκι λάστιχο όλο σφρίγος.Μικρό στητό βυζάκι και σφιχτό στενό κωλαράκι.Την περιμέναμε καμιά 15 άτομα και έμειναν οι 3 για να πετσώσουν.
8/10

ΦΥΛΗΣ 59 (το πάνω με τη σκάλα)
Ξανθό πουτανάκι μετρίου ύψους με κανονικό σώμα.Αφράτο κωλαράκι και σχετικά μεγάλα βυζιά που στριμώχνονταν στο βυζοπιάστη.Φάτσα καλή αλλά παράξενη.Παίρνω όρκο ότι μοιάζει φατσικά με μοντέλο πρωινάδικου.
7/10

ΦΥΛΗΣ 65 (το αριστερό με τη σκάλα)
Καστανό αδύνατο πουτανάκι με έντονα ρωσοχαρακτηριστικά στη φάτσα.Ψιλοάχαρη την έκοψα.
5/10

ΦΥΛΗΣ 65 (το δεξιό)
Ψηλή μελαχρινή με σώμα από καλό ως πολύ καλό αλλά με φάτσα γάμησέ τα.Το clue του καταστήματος τα μεγάλα ολόρθα αλλήθωρα βυζιά.Πραγματικά είναι φυσικά και πολύ στητά και το ένα κοιτά τη Δύση και το άλλο την Ανατολή.Ως βυζολάγνο με συγκίνησαν αλλά η φάτσα με απέτρεψε.
7/10 (λόγω βύζου, αλλιώς...)

Φυλής 67
Πολύ αδύνατη, μετρίου ύψους γαλανομάτα αλλά ψιλοσκατόφατσα.Καρεδάκι μαλλί και μικρό βυζί συνθέτουν ένα σύνολο που λέει "Αν δε βρεις κάτι άλλο..."
6/10

ΦΥΛΗΣ 71 (το δεξιό στο ισόγειο)
Μούφα φάτσα, μελαχρινή με ζουμερό κώλο αλλά ένα ασυγχώρητο λάθος:και μικρό βυζί και πεσμένο.Ε, όχι κυρά μου.
5/10

ΦΥΛΗΣ 71 (το αριστερό με τη σκάλα)
Ξανθό καυλοπορνίδιο με kinky φάτσα και tatoo πάνω από το δεξιό κωλομέρι, όλο υποσχέσεις.Κωλός ζουμερός για πολλά σκαμπίλια και στητό σιλικονάτο βυζάκι.Όχι του απόλυτου γούστου μου αλλά έπαιζε σε τσόντα χαλαρά.
8/10

ΦΥΛΗΣ 69 (το δεξιό)
Μελαχρινό αδύνατο κοντοπούτανο με όρθιο βυζάκι και μικρό σφιχτούλι κωλαράκι.Φάτσα ούτε κρύο ούτε ζέστη.
7/10

ΦΥΛΗΣ 69 (το αριστερό με τη σκάλα)
20χρονο γυφτάκι μες τη μαυρίλα, κοντό και υπερβολικά αδύνατο.Φάτσα μαύρα (κυριολεκτικά) χάλια.Κώλος πλακέ λόγω αδυναμίας και βυζί ανύπαρκτο.Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο πρέπει να είναι σφιχτομούνα.Για τους λάτρεις του underage look.Η τσατσά είναι παπατζού και όταν την κάναμε όλοι με ελαφρά, είπε σκασμένη "Τραβάτε να γαμήσετε τα πηγάδια..."
4/10

ΑΓΚΥΡΑΣ 12 (το δεξιό)
Ρωσίδα θείτσα 55χρονη με σχετικά μεγάλους βύζους (4αράκι) με κανονικό αλλά πολύ "σπασμένο" γεροντίσιο σώμα.Αν δεν είστε 100 χρονών ή Πακιστανός μην το τολμήσετε.
3/10

ΑΓΚΥΡΑΣ 12 (το αριστερό)
Ρωσίδα γιαγιά 60χρονη με μικρά πεσμένα βυζιά και σώμα για κλωτσές.Φάτσα σαν τον Γαλάτη με ξανθιά περούκα.Ακόμα δεν κατάλαβα γιατί η τσατσά την έλεγε "το κορίτσι μας".Την τσατσά στην ανάγκη την έπαιρνα, αυτή όχι.Μακριά εκτός πουρολάγνων...
2/10

ΦΩΚΑΙΑΣ 25 (το κάτω)
Θεικό μουνί με σώμα κόλαση για τρελά γαμήσια και το ωραιότερο πρόσωπο που είδα χτες.Μακριά καστανά μαλλιά, βυζάκια στητά και κωλαράκι που και νεκρούς ανασταίνει.Πρέπει να αξίζει το 25ρικο αλλά δεν το επεχείρησα.
9/10
(εδώ είναι ο τσάτσος ο Μαρκαριάν;;; )

ΦΩΚΑΙΑΣ 25 (το πάνω)
Ψηλή μελαχρινή, χοντρούλα με μικρά βυζιά για το σώμα της και τουρλωτό ζελεδένιο κώλο.
5/10

ΦΩΚΑΙΑΣ απέναντι από 25
Μπουρδέλο σχεδιασμένο για απόδραση τύπου PRISON BREAK.Μέσα από μια δαιδαλώδη διαδρομή ξεπροβάλει ένα μελαχρινό κοντοπούτανο με ανύπαρκτο βυζί, φάτσα να πετάς κεσέδες γιαούρτια, κοντά κοτοποδαράκια και ψευδή προφορά.Στα σκαλιά δεν άντεξα και γέλασα...
3/10

ΔΙΔΥΜΟΥ 8
Ψηλή κι αδύνατη Ρωσίδα, milf κατάσταση με κοντό ξανθό μαλλί, μικρά βυζιά και ζουμερό κώλο.Φάτσα όχι ιδιαιτέρως καλή αλλά πραγματικό άλογο με πόδι + 1 μέτρο.Για τους λάτρεις του είδους.
6/10

ΔΙΔΥΜΟΥ 6
Ξανθό πουτανάκι, αδύνατο από τη μέση και πάνω αλλά με φουσκωτή αφράτη κωλάρα για τους λάτρεις της γεμάτης χούφτας και του πισωκολλητού.
6/10

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν.Ελπίζω να βοήθησα έστω κι αν δεν υπάρχει κρίση για τις υπηρεσίες της κάθε κοπέλας.Όταν δοκιμάσω, θα ενημερώσω με κάθε λεπτομέρεια.Και όποιος βρει νέο αίμα βυζαρού και δεν ενημερώσει, να του μαραθεί το πουλί...

piderof

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Φίλε piderof πολύ καλο reporting

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.086
Πόντοι
17.085
Πράγματι! piderof έγραψες! :thumbsup:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.384
Πόντοι
12.056

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Φωκαίας 17Β (πάνω) Ρουμάνα ονόματι Κάρλα. Καλό βυζί. Ακάποτη πίπα. Ανεβαίνει από πάνω. Συμμετοχική και με αίσθηση χιούμορ. Αρκετά καλή θα ακολουθήσει κριτική με περισσότερες λεπτομέρειες.

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Φωκαίας 17Β (πάνω) Ρουμάνα ονόματι Κάρλα. Καλό βυζί. Ακάποτη πίπα. Ανεβαίνει από πάνω. Συμμετοχική και με αίσθηση χιούμορ. Αρκετά καλή θα ακολουθήσει κριτική με περισσότερες λεπτομέρειες.
Φιλε συναθλητη, σε ποια βαρδυα παιζει η καρλα????
καποια χαρακτηριστικα της????

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom