Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 246 άτομα (24 μέλη και 222 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.149
Πόντοι
42.697
48 κατω η μαρινα με τ ωριαο γλυψιμο απο βεργας χτες το πρωι αλλα και καθημερινα,,το απογευμα χτες ηταν η μαργαριτα,στρουμπουλο μελαγχροινο mlf με τεραστιο στηθος
48 πανω χτες το πρωι ηταν η μελινα από τροφωνιου και το απογευμα η αντζελα,η ξανθια mlf από βεργας.Επισης προχτες το απογευμα επεστρεψε και η κατερινα από αγ μελετιου

Βεργας
6α το απογευμα η ναταλι,ψηλη ξανθια mlf με ωραιο σωμα,ισως το καλυτερο mlf που ειδα και που σκεφτηκα να περασω καθως δεν ειμαι φαν του ειδους

Η Ναταλι στο Βεργας ειναι καλούλα, αξίζει και εχει καλο σωματακι και ομορφο κωλο, ειναι και καλό παιδι.

Στα καλυμνου η Κατερινα (στο ανω) δινει και κωλο με 40 ευρω
Στο κατω η Μαργαριτα με τις τορπιλες ειναι η παλια "Ριτα" απο Περγαμου 1 παλαιοτερα και μετα Λουκιανου 20. Ρωσιδα και αυτη καλή και μαλον την ειδα λιγο αδυνατισμενη, πραγμα που της παει, Φυσικες βυζαρες νο4 η κυρια

Επισκέπτης
Λιοσίων 27/12/2011 στις 19.30’
...
Το κάτουρο είχε γεμίσει την ουροδόχο κύστη (μας) και αναγκαστικά πιάσαμε την κορδέλα των έργων για να κατουρήσουμε γυρνώντας την πλάτη μας στα μπουρδέλα της Τροφωνίου περισσότερο από συνήθεια παρά από έλλειψη σεβασμού προς τα πορνο-καταστήματα ... [/i][/color]
...
:rockon: Υπερτιτάνια ενημέρωση  :rockon:

-Φαρκέλι και εσύ στον 7ο κύκλο της κόλασης του Δάντη μαζί με μένα και τον Zero για βιαιότητα απέναντι στη φύση.
- :'( :'( 
-Αμ...να το σκεφτόσουν πριν κατουρήσεις στην Τροφωνίου. Μόνο στη φυλής-φωκαίας επιτρέπεται.  :2funny:

Καλή χρονιά με υγεία.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
Συναγωνιστές Χρόνια Πολλά!!. Μιας και κοντά στην αλλάγη του χρόνου με πιάνει μια τρελή επιθυμία να μου καραμελώσουν τα @@ θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να βρω τις έμπειρες καραμελώτριες Σόνια (ξανθιά ρωσίδα από Αλκιβιάδου) και Μαρίνα (από καλύμνου φυλής 109). Έλειπα εξωτερικό και έχω χάσει τα ίχνη τους..
Ευχαριστώ

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
:rockon: Υπερτιτάνια ενημέρωση  :rockon:

-Φαρκέλι και εσύ στον 7ο κύκλο της κόλασης του Δάντη μαζί με μένα και τον Zero για βιαιότητα απέναντι στη φύση.
- :'( :'( 
-Αμ...να το σκεφτόσουν πριν κατουρήσεις στην Τροφωνίου. Μόνο στη φυλής-φωκαίας επιτρέπεται.  :2funny:

Καλή χρονιά με υγεία.
Θα διαφωνισω αγαπητε,η Διδυμου ειναι πολυ καλος τοπος αφοδευσης,ειδικα εξω απο το σπιτι του Δρακουλα!!
Ειδικα παρα το τσουχτερο κρυο που επικρατουσε στην Τροφωνειου,ηταν ο καταλληλος τοπος στον καταλληλο χρονο,σε ακαταλληλη στιγμη.Το τριγωνο της κοκκινης φωσφωριζε κορδελας μας τραβηξε την προσοχη.Ηταν σε σχημα μουνιου,με αποτελεσμα να μην μπορουμε να αντισταθουμε σε αυτην την προκληση,οποτε σαν φυλακες της ηδονης αφοδευσαμε ναι μεν αλλα η σκεψη μας ηταν οτι χυσαμε στο καταλληλο σημειο!! :2funny:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Δυο μονο πινελεις στην αψογη (οπως παντα) ενημερωση του στρατηγου.

ΦΩΚΑΙΑΣ 17 ΟΡΟΦΟΣ
Τάνια με πολύ κοντά καστανό-ξανθα μαλλιά, συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια στο ύψος, προεξέχοντα βυζιά και υπερ-θεσπέσια περιφέρεια κώ(ο)λου σε προτεταμένη εξωκοινοβουλευτική θέση

Με περασμα ολιγων ημερων απο το Κασσανδρας 4Γ, με το ιδιο ονομα. Την πρωτοειδα στο Φυλης 92 (νεο), Απο μαρτυριες του Σπηδουλη που την εχει τινησει, οχι κατι το αξιοπρπσεκτο, οσον αφορα τις υπηρεσιες της. Ο κωλος της ομως, αντιθετων, τραβαει τα βλεμματα σαν μαγνητης.
Και η μαυρη γραβατα που ως συνορο χωριζη τα βυζια της στα δυο,αγαπητε!!! :grin:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Συναγωνιστές Χρόνια Πολλά!!. Μιας και κοντά στην αλλάγη του χρόνου με πιάνει μια τρελή επιθυμία να μου καραμελώσουν τα @@ θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να βρω τις έμπειρες καραμελώτριες Σόνια (ξανθιά ρωσίδα από Αλκιβιάδου) και Μαρίνα (από καλύμνου φυλής 109). Έλειπα εξωτερικό και έχω χάσει τα ίχνη τους..
Ευχαριστώ
Χρονια πολλα τυπε.Η Μαρινα δουλευει με αλλο ονομα(Αλισα) στο μπουρδελο αλκαμενους 113.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
:)

Να γράψουμε και δυο λόγια για Διδύμου ;
Ο ρολος ανηκη στον σπιντ,και την καταθεση του στην Βαλια,αν θυμαμαι καλα το ονομα,στο υπογειο του 16,διπλα η Αλιονα και το 20 κλειστο,στο 8 επανω το κλασικο ξανοκαστανο κοντοπορνο-πουτανοηδες βλεμα και το στρινγκ με το φιογκο πισω στο κεντρο του ενδιαφεροντος κωλου!!!Επισης αγαπητε στρατηγε Μαγνησιας 1,ξανθια μεγαλοκοπελα με χαμογελο!!!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ο ρολος ανηκη στον σπιντ,και την καταθεση του στην Βαλια,αν θυμαμαι καλα το ονομα,στο υπογειο του 16,διπλα η Αλιονα και το 20 κλειστο,στο 8 επανω το κλασικο ξανοκαστανο κοντοπορνο-πουτανοηδες βλεμα και το στρινγκ με το φιογκο πισω στο κεντρο του ενδιαφεροντος κωλου!!!
:thumbsup:

...Επισης αγαπητε στρατηγε Μαγνησιας 1,ξανθια μεγαλοκοπελα με χαμογελο!!!
Θα θυμηθώ το όνομα της και θα το γράψω ... "του χρόνου"  :2funny:

άσχετο

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.075
Πόντοι
46.232
Το αστειο ξερεις ποιο ειναι ?

Οτι αυτος ο τυπος μπορει να βγει και να γραψει οτι η κοπελα ηταν κακη μαζι του στο δωματιο.......

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:
ποσο αληθεια ειναι αυτο που λες...οντως  ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.075
Πόντοι
46.232
2. Το μπουρδελάκι Φυ66δε είναι υπερπαραγωγή, με χαλί (καθαρό) στα πατώματα, καινούργια σεντόνια και κρεβάτια, γενικά πολύ περιποιημένο. Κάπου έχω διαβάσει ότι είναι της Ντενίζας.
οχι της ντενισας ειναι το 54.....απο την τσεπη της εδωσε για βάψιμο και ανακαίνιση

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.075
Πόντοι
46.232
αψογος................

sebastian2

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
6
Πόντοι
11
πορνοκαταδρομη με την μηχανη σημερινη απο τις 16,30-18,30 εχουμε και λεμε
αγκυρας 12β ολγα βουβαλα ρωσιδα γνωστη σε πολλους απο εδω για το ακαποτο τελειωτικο τσιμπουκι της εμφανως εχει παρει κιλα οποτε κανει για οσους τρελαινονται με χοντρες βυζαρουδες με τεραστιο σωματοτυπο επισης νομιζω οτι διαθετει και αρκετα μεγαλα τροφαντα βυζια λογω παχους την προλαβα στην ληξη της βαρδιας
διδυμου 16α λιλιαν ξανθια ψιλη με μαλλια μεχρι τους ωμους με πιασηματα μπουταρες και ενα ζευγαρι μαυρες καλτσες γνωστη απο αγκυρας
προυσσης 22 μπαινοντας μαλλον αλλαζε η βαρδια και μου παρουσιαστηκε μια καστανοξανθη μιλφ συμπαθητικη ηταν με πιασηματα και αυτη αλλα δεν περιμενα να δω την επομενη
βεργας 6α γνωστη και αυτη απο διδυμου απο ειχε δουλεψει ενα φεγγαρι εκει ψιλη ξανθια αδυνατη σχετικα ρωσιδα ονοματι ριτα με προσκαλουσε να κανουμε σεξ και τρελες δεν ξερω αν ακομα κανει ελευθερο στοματικο τελειωτικο
βεργας 6β μιλφ προς το τζιλφ μαλλον με ολοσωμο ξανθα μαλλια μεχρι τον ωμο μαυρες γοβες καλο κορμι για την ηλικια της και εδω περναμε σε αυτα της εξηκιου
εξηκιου 20 αννα παλια καραβανα με κοντο μαλλι καρε χοντρα σχετικα μπουτια και περιφερεια ο τσατσος τη διαφημιζε για το πολυ καλο τσιμπουκι της τα ιδια και τα ιδια δηλαδη και εδω αρχιζει το δραμα
μπαινω στο εξηκιου 18β επιλεκτικα περιμενω στο σαλονι 2 λεπτα και ακουω την πουτανα να φωναζει απο το δωματιο ανοιγει η πορτα και βγαινει ενα ξανθο με κοντοκουρεμενο μαλλι μιλφ τροφαντο και αυτο με πλαδαρα ποδια κωλο κτλ και ακουω να λεει της τσατσας "ελα κανε κατι τωρα σε παρακαλω αυτος δεν κουνιεται καθολου" ερχεται προς το μερος μου και μου κανει "ελα και συ στο δωματιο να βοηθησεις" της λεω οτι δεν ειμαι γιατρος αλλα τελος παντων ειχα αγωνια νια να δω τι παιζει οποτε βλεπω εναν χοντρουλη 45αρη τυπο πεσμενο φαρδια πλατια πανω στο κρεββατι να κοιταει το θεο με την καποτα φορεμενη στο πουτσο ακομα μεσα στην τριχα ρε παιδια προφανως ηταν τοσο νωπο το περιστατικο που ακομα δεν του ειχε πεσει η πουτσα :idiot: :idiot: η τσατσα προσπαθουσε με δυνατα σκαμπιλια να τον συνεφερει αυτος παραληρουσε ελαχιστα καποιες φορες ψιλομουγκριζοντας με κλειστα τα ματια του επιασα το χερι να δω αμα ειχε σφυφμο ηταν ομως πολυ αδυνατος κοιτοταν θα ελεγα σαν νεκρος και δεν κουνιοταν καθολου ειπα στην υπηρεσια να καλεσει το 166 να ερθει αμεσα γιατι η κανενα εγκεφαλικο θα ειχε παθει η λογω παχους κατι σχετικο με το ζαχαρο ειχα ξανακουσει για τετοια περιπτωση οποτε ισως και να μην ειχε ελπιδες το παλικαρι ξενερωσα εκει και στο σημειο αυτο ηρθε και η αλλαγη της βαρδιας της αλλης αλλα λιγο το περιστατικο λιγο οτι ηταν με τα ρουχα δεν την προσεξα καλα συγκρατησα ομως οτι ειχε καλες αναλογιες πανω απο το τζιν με καστανα μαλλια καρε αφου εξηλθα του οικου συναγωνιστης που ειδε απο εξω ολο το σκηνικο μου κανει "τον πεθανε η γκομενα" εκεινη την ωρα εσπευδε για βοηθεια και απο το διπλα φανοβαφειο ο εργατης με τη στολη.... φανταστειτε τωρα να τον πανε σε κανενα νοσοκομειο να ερθουν τιποτα δικοι του και να μαθουν που του συνεβη αυτο.... δραμα η κατασταση :( :(στο καπακι λιοσιων
λιοσιων 76 αννα μαρια ψιλο μελαχρινο καβλιααρικο αδυνατο γκομενακι με ωραια μικρα ανοιχτοχρωμα ματακια οπως τα ειδα μεσα στο σκοταδι πλησιαζοντας με της επιασα τις σφιχτες της γαμπες οπου ψιλοερεθιστηκα και αυτη μου ελεγε να περασω τελικα την τιμησα στο τελος μετρια πραγματα εκανε και ακαποτο μπουκι
λιοσιων 91 κοντουτσικο μελαχροινο μελανουρι βραζιλιανικων η γυφτικων γονιδιωματων με ξανθο βαμμενο μαλλι μου ορκιζοταν οτι θα περασουμε γλυκα ανεβηκα στη μηχανη και με σουζες εφτασα φυλης
φυλης 134β καλιγραμμο πιπινι μελαχροινο εμφανιστηκε μεσα σε ενα ροζ διχτακι μισοκρυμμενο πισω απο την κουρτινα χαμογελαστο ονομα νομιζω μανταλινα
φυλης 134α κοντο καβλιαρικο πεταχτο χοντροπιπινι με κωλαρα γεματη κυτταριτιδα και ενα κουραδοκοφτη μου κουνουσε προκλητικα τον κωλο της μεσα στη τρελη χαρα λεγοντας μου δεν θα βρεις "πουθεναααα καλυτερα"
φυλης 92β μικη κανονικου αναστηματος ξανθια με μακρια μαλλια γκομενα και καλοκαμωμενο κωλαρακι που το δινει την ωρα που μπηκα ενας μαυρος ειχε πεσει στο πατωμα και εκανε μετανοιες παρακαλωντας την τσατσα να τον αφησει να περασει με 15 αντι για εικοσι η τσατσα μου ελεγε "πωπω δεν με αφηνει σε ησυχια"¨και γελουσε ακαταπαυστα πολυ ανετος και πλακατζης ο τυπος
φυλης 71γ μελαχροινο ψιλο σχετικα οπως το ειδα με μετρια βυζια και ανοιχτουτσικη περιφερεια μπουτια κωλος και κοιλιτσα ολα σε προταξη
φυλης 66α μια πανυψιλη γκομενα πανω σε 12 ποντα βεβαια ξανθια ωραιο κορμι φορουσε ενα ασπρο σετ εσωρουχων καποιοι που καθοντουσαν διπλα μου σκαλωσαν οταν την ειδαν και το σκεφτοντουσαν
φυλης 40 μετρια σε υψος ξανθια κοπελα με μαλλι μεχρι τους ωμους καλο σωμα πιπα κωλο νομιζω και ελευθερο στοματικο τελειωτικο χριστινα μου φανηκε στο ονομα η κατι τετοιο
ρεμουνδου 21 μια γερασμενη μιλφ κοντη μελαμψη και αυτη με βαμμενο και καλα μαλλι σωμα χαλαρωμενο
ρεμουνδου 20 καβλα βραζιλιανα συλβανα δεν την ειχα ξαναδει με τεραστια κωλαρα κοντη προς μετρια βαμμενο μαυρο μαλλι βυζαρες και απιστευτα μεγαλα μπουτια και φαρδια μεση σιγουρα θα την παρω συντομα
αλκαμενους 117 φωτεινη απο αγκυρας διδυμου ξανθο καρε μαλλι με τεραστιους βυζους κωλο μεγαλο και τροφαντο με πολλααααα πιασηματα προφανως πηρε κιλα και δεν την ενδιαφερει σαν χοντρογουρουνα μου φανηκε μεσα στο σκοταδι εχει κανει και μαγουλα η αδυναμια μου! :fuck2: :fuck2:
λ. ιωνιας 12 μιλφ καστανη με καρε μαλλι με οκ σωματοτυπο για την ηλικια της ποδαρες με ενα ζευγαρι μαυρες καλτσες και αυτη κανονικο προγραμμα
τελικα κατεθεσα στη αννα μαρια λιοσιων 76 ειπα λοιπον να την δοκιμασω ουτε κρυο ουτε ζεστη δεν ξερω αν ηταν καινουρια εκει η ειχε καπου ξαναδουλεψει με αλλο ονομα προηγουμενως αυτα και καλο βραδυ σε ολους  :rockon: :rockon:

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6
πορνοκαταδρομη με την μηχανη σημερινη απο τις 16,30-18,30 εχουμε και λεμε
αγκυρας 12β ολγα βουβαλα ρωσιδα γνωστη σε πολλους απο εδω για το ακαποτο τελειωτικο τσιμπουκι της εμφανως εχει παρει κιλα οποτε κανει για οσους τρελαινονται με χοντρες βυζαρουδες με τεραστιο σωματοτυπο επισης νομιζω οτι διαθετει και αρκετα μεγαλα τροφαντα βυζια λογω παχους την προλαβα στην ληξη της βαρδιας
διδυμου 16α λιλιαν ξανθια ψιλη με μαλλια μεχρι τους ωμους με πιασηματα μπουταρες και ενα ζευγαρι μαυρες καλτσες γνωστη απο αγκυρας
προυσσης 22 μπαινοντας μαλλον αλλαζε η βαρδια και μου παρουσιαστηκε μια καστανοξανθη μιλφ συμπαθητικη ηταν με πιασηματα και αυτη αλλα δεν περιμενα να δω την επομενη
βεργας 6α γνωστη και αυτη απο διδυμου απο ειχε δουλεψει ενα φεγγαρι εκει ψιλη ξανθια αδυνατη σχετικα ρωσιδα ονοματι ριτα με προσκαλουσε να κανουμε σεξ και τρελες δεν ξερω αν ακομα κανει ελευθερο στοματικο τελειωτικο
βεργας 6β μιλφ προς το τζιλφ μαλλον με ολοσωμο ξανθα μαλλια μεχρι τον ωμο μαυρες γοβες καλο κορμι για την ηλικια της και εδω περναμε σε αυτα της εξηκιου
εξηκιου 20 αννα παλια καραβανα με κοντο μαλλι καρε χοντρα σχετικα μπουτια και περιφερεια ο τσατσος τη διαφημιζε για το πολυ καλο τσιμπουκι της τα ιδια και τα ιδια δηλαδη και εδω αρχιζει το δραμα
μπαινω στο εξηκιου 18β επιλεκτικα περιμενω στο σαλονι 2 λεπτα και ακουω την πουτανα να φωναζει απο το δωματιο ανοιγει η πορτα και βγαινει ενα ξανθο με κοντοκουρεμενο μαλλι μιλφ τροφαντο και αυτο με πλαδαρα ποδια κωλο κτλ και ακουω να λεει της τσατσας "ελα κανε κατι τωρα σε παρακαλω αυτος δεν κουνιεται καθολου" ερχεται προς το μερος μου και μου κανει "ελα και συ στο δωματιο να βοηθησεις" της λεω οτι δεν ειμαι γιατρος αλλα τελος παντων ειχα αγωνια νια να δω τι παιζει οποτε βλεπω εναν χοντρουλη 45αρη τυπο πεσμενο φαρδια πλατια πανω στο κρεββατι να κοιταει το θεο με την καποτα φορεμενη στο πουτσο ακομα μεσα στην τριχα ρε παιδια προφανως ηταν τοσο νωπο το περιστατικο που ακομα δεν του ειχε πεσει η πουτσα :idiot: :idiot: η τσατσα προσπαθουσε με δυνατα σκαμπιλια να τον συνεφερει αυτος παραληρουσε ελαχιστα καποιες φορες ψιλομουγκριζοντας με κλειστα τα ματια του επιασα το χερι να δω αμα ειχε σφυφμο ηταν ομως πολυ αδυνατος κοιτοταν θα ελεγα σαν νεκρος και δεν κουνιοταν καθολου ειπα στην υπηρεσια να καλεσει το 166 να ερθει αμεσα γιατι η κανενα εγκεφαλικο θα ειχε παθει η λογω παχους κατι σχετικο με το ζαχαρο ειχα ξανακουσει για τετοια περιπτωση οποτε ισως και να μην ειχε ελπιδες το παλικαρι ξενερωσα εκει και στο σημειο αυτο ηρθε και η αλλαγη της βαρδιας της αλλης αλλα λιγο το περιστατικο λιγο οτι ηταν με τα ρουχα δεν την προσεξα καλα συγκρατησα ομως οτι ειχε καλες αναλογιες πανω απο το τζιν με καστανα μαλλια καρε αφου εξηλθα του οικου συναγωνιστης που ειδε απο εξω ολο το σκηνικο μου κανει "τον πεθανε η γκομενα" εκεινη την ωρα εσπευδε για βοηθεια και απο το διπλα φανοβαφειο ο εργατης με τη στολη.... φανταστειτε τωρα να τον πανε σε κανενα νοσοκομειο να ερθουν τιποτα δικοι του και να μαθουν που του συνεβη αυτο.... δραμα η κατασταση :( :(στο καπακι λιοσιων
λιοσιων 76 αννα μαρια ψιλο μελαχρινο καβλιααρικο αδυνατο γκομενακι με ωραια μικρα ανοιχτοχρωμα ματακια οπως τα ειδα μεσα στο σκοταδι πλησιαζοντας με της επιασα τις σφιχτες της γαμπες οπου ψιλοερεθιστηκα και αυτη μου ελεγε να περασω τελικα την τιμησα στο τελος μετρια πραγματα εκανε και ακαποτο μπουκι
λιοσιων 91 κοντουτσικο μελαχροινο μελανουρι βραζιλιανικων η γυφτικων γονιδιωματων με ξανθο βαμμενο μαλλι μου ορκιζοταν οτι θα περασουμε γλυκα ανεβηκα στη μηχανη και με σουζες εφτασα φυλης
φυλης 134β καλιγραμμο πιπινι μελαχροινο εμφανιστηκε μεσα σε ενα ροζ διχτακι μισοκρυμμενο πισω απο την κουρτινα χαμογελαστο ονομα νομιζω μανταλινα
φυλης 134α κοντο καβλιαρικο πεταχτο χοντροπιπινι με κωλαρα γεματη κυτταριτιδα και ενα κουραδοκοφτη μου κουνουσε προκλητικα τον κωλο της μεσα στη τρελη χαρα λεγοντας μου δεν θα βρεις "πουθεναααα καλυτερα"
φυλης 92β μικη κανονικου αναστηματος ξανθια με μακρια μαλλια γκομενα και καλοκαμωμενο κωλαρακι που το δινει την ωρα που μπηκα ενας μαυρος ειχε πεσει στο πατωμα και εκανε μετανοιες παρακαλωντας την τσατσα να τον αφησει να περασει με 15 αντι για εικοσι η τσατσα μου ελεγε "πωπω δεν με αφηνει σε ησυχια"¨και γελουσε ακαταπαυστα πολυ ανετος και πλακατζης ο τυπος
φυλης 71γ μελαχροινο ψιλο σχετικα οπως το ειδα με μετρια βυζια και ανοιχτουτσικη περιφερεια μπουτια κωλος και κοιλιτσα ολα σε προταξη
φυλης 66α μια πανυψιλη γκομενα πανω σε 12 ποντα βεβαια ξανθια ωραιο κορμι φορουσε ενα ασπρο σετ εσωρουχων καποιοι που καθοντουσαν διπλα μου σκαλωσαν οταν την ειδαν και το σκεφτοντουσαν
φυλης 40 μετρια σε υψος ξανθια κοπελα με μαλλι μεχρι τους ωμους καλο σωμα πιπα κωλο νομιζω και ελευθερο στοματικο τελειωτικο χριστινα μου φανηκε στο ονομα η κατι τετοιο
ρεμουνδου 21 μια γερασμενη μιλφ κοντη μελαμψη και αυτη με βαμμενο και καλα μαλλι σωμα χαλαρωμενο
ρεμουνδου 20 καβλα βραζιλιανα συλβανα δεν την ειχα ξαναδει με τεραστια κωλαρα κοντη προς μετρια βαμμενο μαυρο μαλλι βυζαρες και απιστευτα μεγαλα μπουτια και φαρδια μεση σιγουρα θα την παρω συντομα
αλκαμενους 117 φωτεινη απο αγκυρας διδυμου ξανθο καρε μαλλι με τεραστιους βυζους κωλο μεγαλο και τροφαντο με πολλααααα πιασηματα προφανως πηρε κιλα και δεν την ενδιαφερει σαν χοντρογουρουνα μου φανηκε μεσα στο σκοταδι εχει κανει και μαγουλα η αδυναμια μου! :fuck2: :fuck2:
λ. ιωνιας 12 μιλφ καστανη με καρε μαλλι με οκ σωματοτυπο για την ηλικια της ποδαρες με ενα ζευγαρι μαυρες καλτες και αυτη κανονικο προγραμμα
τελικα κατεθεσα στη αννα μαρια λιοσιων 76 ειπα λοιπον να την δοκιμασω ουτε κρυο ουτε ζεστη δεν ξερω αν ηταν καινουρια εκει η ειχε καπου ξαναδουλεψει με αλλο ονομα προηγουμενως αυτα και καλο βραδυ σε ολους  :rockon: :rockon:

Αψογος!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
αυτη η φωτεινη αλκαμενους 117 τι λεει απο υπηρεσιες παιδια?δεν την ξερω...

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Επειδη δεν αρκεστηκα στην χθεσινη βολτα,ειπα να παω και μια γρηγορη στο Μεταξουργειο!!1
Κολωνου 27Α Κοντο αδυνατο με 1,5 βυζι,μαυρο καρε μαλλι και πορνοειδης διαφανο τακουνι!!
Κολωνου 27Β επανω,Πυρρος Δημας και σουκλακος :grin:,δυο νεαρες η μια κοντη γεματη αδιαφορη,η αλλη κορασις πιο ψηλη με μεγαλες πλατες,η οποια προσπαθουσε να κλειση την εξοδο!!
Κολωνου 27Β Υπογειο,Ξανθη μακριμαλουσα,γαλακτερη με κοιλιτσα και αδιαφορο σωμα!!
Κολωνου 30Α Αννα,κωλο δεν δινω θα περασουμε ωραια δεν βιαζομαι,ντυμενη στα λευκα!11
Κολωνου 30Β Αλβανοειδες φατσα με καλο βυζι,αποδεκτο κωλο,μαυρομαλουσα!!
Κολωνου 32Α Κοντο με ξανθο μαλλι,μαυρες ανταυγειες,αδιαφορο λογω καλυμενου σωματος,και πορτοκαλι κορδελα,με δεσιμο τυπου Ραμπο!!
Κολωνου 32Β Μαρια,αλβανοφατσα,κοντο,με κωλαρα,που την κουνουσε με χαρι!!
Ιασωνος 1Α Ανοικτο το δεξιο,Ευα με ωραιο σετακι εσσωρουχων και με ρωτησε με παραπονεμενο υφος,δεν θα περασης?
Ιασωνος 1Β το κοντο ουκρανεζακι με το τατου στον σβερκο,φορουσε μπειμπι ντολ,αφου με στριφογηρησε την χερετησα και εφυγα!!!
Απεξω γινουαν συναγωγη απο πρεζακια και ανταλαγη μεταξυ δυον απο αυτους,προσπερασα γρηγορα!!
Ιασωνος 19Α το επανω κλειστο,στο κατω ρωσσις με την οποια μιλησα ρωσσικα,απο μοσχα μου ειπε,και εγω ειπα δεν θα παρω Τακη :grin:.
Ιασωνος 20Α κατω δεξια,η τσα ως συνηθως πηρε ξαφνικα μπροστα,ανναγγελωντας την Αννετα!!
Ιασωνος 20Β Επανω,κοντο ξανθο με μικρο στηθος,και τρακαρισμενο προσωπο,πιθανως στο πλυντηριο της εισοδου :grin:.
Ιασωνος 20Γ Θεατρικη εμφανιση απο αναβατοριο,τυπου ρεξ,που τον κρυβη επιμελως μια κουρτινα!
Ο γιατσεκ γκμοχ,με ελαφρυ μουστακι,αλλα καλη βυζαρα με μεγαλη ομορφη ρογα!!
Ιασωνος 27Α κλειστον!
Ιασωνος 30 Ξανθο τσιγγανοειδες με αδιαφορο σωμα!!
Ιασωνος 30 Υπογειο,Τζουλιανα!!
Ιασωνος 31 Χουλστερ,μιλφ ξανθη με νυχτικο!!1
Ιασωνος 31 Υπογειο,ξαναλειτουργη,Αδιαφορη ξανθια!
Ιασωνος 33 Μαυρομαλικη αδυνατο με την κρεμα ανα χειρας!!!
Ιασωνος 36 Μαυρουλα γεματουλα!!
Ιασωνος 37Β Τσιγγανοηδες ξανθο ,με φουλ στα 15,ο κωλος μονο για ελληνες,συμφωνα με την τσα! :grin:.
Ιασωνος 37Α Επανω Μαρια,με καυλε βραχνη φωνη,ξανθια μιλφ,με φουλ στα 15,διχως βιασυνες!!!
Ιασωνος 43 Η γνωστη τσα ανακοινωνε το προγραμμα,εντωμεταξυ,αλδ.συναγωνιστης τον οποιο παρακολουθουσα απο την αρχη της ιασωνος,εβαζε αυτη στην πορτα στο συγκεκριμενο οικο,ανοιξε και την πορτα :2funny:η κορασιδα τον εκραξε και την εκλεισε!Εντω μεταξυ,ερχετε και ο ντελιβερι με κρανος και τα φαγητα σε θερμοφορα,η τσα αναφωνησε,αφου μας γαμησε ο παπανδρεου,και δεν μπορω να γαμηθω ας φαω :2funny:!Βγηκε και η μικρα με φουλ στα 15,αδιαφορο κοντο τσιγγανοειδες!Εν τω μεταξυ οι κουκλες εγιναν τρεις η μια αγιοβασιλιτσα ντυμενη,η αλλη λευκος αγγελος κατα καποιο τροπο,η τριτη με κομμενα μπουτια και κρεμασμενη με κρικο απο τον λαιμο,μου θυμισε το θριλερ,ο σχιζοφρενης δολοφονος με το πριονι :2funny:.
Ιασωνος 46 Επανω,κλειστο!
Ιασωνος 46Β η νοικοκυρα της διπλανης πορτας με τις βυζαρες ετοιμη να σε θηλαση :grin:!
Ιασωνος 46Γ το κοντο ρουμανακι με φουλ και σφυρικτη φωνη οταν λεη την λεξη τσιμπουκι :grin:.
Μ.Αλεξανδρου 17 Νταρτανογυναικα νοικοκυρα,που υποσχοταν με 10 ευρω,να ξεχασης την θλιψη σου!
Μ.Αλεξανδρου 15 η θρυλικη πιπαδορος Ζανα!!
Βγαινοντας απεξω,αστυνομικοι σταματουσαν τυπους με τσαντακια,σακουγιαζ κλπ.και εψαχναν,προσπερασα γρηγορα!!!
Περδικας 3 για ενημερωτικους και μονο λογους.Στο δεξιο,κοντο γυφτοειδες,αδιαφορο,στο αριστερο,δεν μπορουσα να διακρινω σωμα,πλην των ευμεγεθων βυζων,γιατι φοραγε φουστανι,με τιμη εισητηριου 10ε!!!
Συνεχισα προς Κασσανδρας μιας και ηταν στο δρομο μου.
Αυτα αγαπητοι συναγωνιστες απο μεταξι,η ατακα της ημερας απο πακι,οι χοντρες εχουν ωραιο μουνι :2funny:.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Έχει ενδιαφέρον ο Οίκος Ευνειδών 5 (& Ιερά Οδός 21):

Είναι καταχωρημένο ως Studio, ωστόσο το τίμημα για την παροχή βασικών υπηρεσιών είναι €20 και κλιμακώνεται έως πολλά € (στις παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων και πεοθηλασμοί άνευ περιακυλίδας, σοδομήσεις, και φτάνει μέχρι "αυταρχικό").

Διαθέτει δύο δωμάτια συνουσιών, ένα με πράσινο φωτισμό κι ένα με κόκκινο φωτισμό, ώστε οι Ολυμπιακοί να συνουσιάζονται στο πράσινο δωμάτιο και οι Παναθηναϊκοί στο κόκκινο.

Διαθέτει λουτρό σε κάθε δωμάτιο, η δε προϊσταμένη ερωτά τους πελάτες εάν επιθυμούν καθαρή πετσέτα.
Αυτή η υπηρεσία περιλαμβάνεται στο τίμημα των €20, εκτός αν η προϊσταμένη με προέτρεψε να λουστώ επειδή με εκτίμησε ως σιχαμερό βρωμιάρη.

Σήμερα, μετά από μέτρια συνουσία που είχα με τη δεσποινίδα Μαρία, η προϊσταμένη κατά την έξοδό μου, τέλεσε "exit interview"!!!
Με ρώτησε ευγενέστατα εάν ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος από τη συνουσία.
Αφού απάντησα καταφατικά, μου απηύθυνε δεύτερη ερώτηση, εάν είχα τυχόν παρατηρήσεις - υποδείξεις να υποβάλλω.

Με δυό λόγια, το εν λόγω συνουσιουργείο, τιμολογιακά δεν είναι Studio, αλλά οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχει, το αδικούν αν καταχωρηθεί ως μπουρδέλο.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.075
Πόντοι
46.232
Έχει ενδιαφέρον ο Οίκος Ευνειδών 5 (& Ιερά Οδός 21):

Είναι καταχωρημένο ως Studio, ωστόσο το τίμημα για την παροχή βασικών υπηρεσιών είναι €20 και κλιμακώνεται έως πολλά € (στις παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων και πεοθηλασμοί άνευ περιακυλίδας, σοδομήσεις, και φτάνει μέχρι "αυταρχικό").

Διαθέτει δύο δωμάτια συνουσιών, ένα με πράσινο φωτισμό κι ένα με κόκκινο φωτισμό, ώστε οι Ολυμπιακοί να συνουσιάζονται στο πράσινο δωμάτιο και οι Παναθηναϊκοί στο κόκκινο.

Διαθέτει λουτρό σε κάθε δωμάτιο, η δε προϊσταμένη ερωτά τους πελάτες εάν επιθυμούν καθαρή πετσέτα.
Αυτή η υπηρεσία περιλαμβάνεται στο τίμημα των €20, εκτός αν η προϊσταμένη με προέτρεψε να λουστώ επειδή με εκτίμησε ως σιχαμερό βρωμιάρη.

Σήμερα, μετά από μέτρια συνουσία που είχα με τη δεσποινίδα Μαρία, η προϊσταμένη κατά την έξοδό μου, τέλεσε "exit interview"!!!
Με ρώτησε ευγενέστατα εάν ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος από τη συνουσία.
Αφού απάντησα καταφατικά, μου απηύθυνε δεύτερη ερώτηση, εάν είχα τυχόν παρατηρήσεις - υποδείξεις να υποβάλλω.

Με δυ λόγια, το εν λόγω συνουσιουργείο, τιμολογιακά δεν είναι Studio, αλλά οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχει, το αδικούν αν καταχωρηθεί ως μπουρδέλο.
περσι ξεκιναγε απο 30....και ανέβαινε οπως λες

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom