Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 238 άτομα (27 μέλη και 211 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Γενικη εικονα απο φυλης αυτες τις μερες
Φυλης
54α ντιανα,η γνωστη ξανθια μετρια κοπελα του προφεσσορα που εχει βελτιωθει αρκετα τοσο σ εμφανιση οσο και σε ντυσιμο,πιθανον λογω του συναγωνισμου με το..
54β οπου δουλευε χτες διπλοβαρδια η ξανθια σουζι..Προχτες πρωι ηταν μαζι της και μια ψηλη μελαγχροινη που μου αρεσε αλλα δεν την εμπιστευομουν γιια καταθεση
66α πρωι η ελενα,βραδι η ντενισα
66δ η αννα με φουλ προγραμμα,απογευμα η αλεξια
71 υπογειο εχω δει τη νατασα του jopino και πρωι και απογευμα
80 η ψηλη τσεχα αννα μαρια με φουλ προγραμμα πια,την εχω παρει μια φορα,πολυ σεξι μωρο.Για να πω την αμαρτια μου θελω να την παρω ορθια στο τοιχο με φουλ προγραμμα παρολο που δεν ειναι στις προτιμησεις μου το φουλ προγραμμα στα μπουρδελα
84α εχω δει την σονια,μελαγχροινη συμπαθητικη κοπελα με καλο σωμα
84β η ρομπερτα χτες διπλοβαρδια,ενω δουλευει και η μελαγχροινη ιρενα με περιφερεια και εμφανιση λατινας,φουλ προγραμμα νομιζω
86α η λαουρα πρωι,η ξανθια σεξι μονικα το απογευμα
86β η ξενια το πρωι,η ιρενα απο το 84β χτες το απογευμα
92 υπογειο η εμμανουελα
59 η  μελαγχροινη τζουλια με την αλεξανδρα κατω,πανω η ψηλη μελαγχροινη κατερινα
65α χτες το απογευμα και την παρασκευη η καρολαιν οπου ειχα και παλι μια πολυ ωραια καταθεση.Επισης ειχα δει και μια μετρια μελαγχροινη με φουλ προγραμμα
65β πρωι ηταν η καρμεν,μια μελαγχροινη ψηλη με αρκετα πιασιματα,απογευμα χτες οπως και αλλες μερες η τζεσικα απο το 134
67 η αντινα τα πρωινα,απογευμα ηταν και μια ψηλη ξανθια με ψυχρο ομως προσωπο και φουλ προγραμμα.Εκει εχω δει και την ξανθια αντριαννα που δουλευε τα πρωινα στο κωνσταντινουπολεως 166 της ευας
69β χτες το απογευμα ηταν η καρμεν απο το 65β,η τανια θα ειναι στις 4/1 οπως ακουσα
71β πρωινα η ρενατα
109β πρωινα εχω δει τη μιχαελα του τζοκερ
134 οροφος πρωι ειναι η καρμεν,ψηλη ξανθια τσιγγανορουμανικου στυλ,απογευματα η χριστινα,πολυ ενδιαφερον ξανθο mlf αλλα επισης με ψυχρο προσωπο που με κανει επιφυλακτοικο για καταθεση,και χτες ηταν και οι δυο εκει
134 υπογειο η παολα λειπει,στη θεση της εχω δει ένα ντροπαλο μελαγχροινο κοριτσι με πιασιματακια,πιθανον μανταλινα τα ονομα
Μαγνησιας
1 εχω δει τη ξανθια gilf ντιανα
11 μια μελαγχροινη λατινοαμερικανα με χαρακρτηριστικο της τον σχεδον ανυπαρκτο λαιμο
Καλυμνου
48 κατω η μαρινα με τ ωριαο γλυψιμο απο βεργας χτες το πρωι αλλα και καθημερινα,,το απογευμα χτες ηταν η μαργαριτα,στρουμπουλο μελαγχροινο mlf με τεραστιο στηθος
48 πανω χτες το πρωι ηταν η μελινα από τροφωνιου και το απογευμα η αντζελα,η ξανθια mlf από βεργας.Επισης προχτες το απογευμα επεστρεψε και η κατερινα από αγ μελετιου
Διδυμου
8α χτες απογευμα ηταν η αντινα από Φυλής 67
8β η καρμεν διπλοβαρδια
16 κατω η αντριαννα αυτές τις μερες
20 πρωι η ιβανα
Ελλης 3 χτες ηταν η βαλια το πρωι,ενώ ειχα δει και την μελαγχροινη νταρντανομλφ ιζαμπελ
Αλκιβιαδου
16α στις γιορτες ηταν μια χοντρουλα
16β μια μετρια καστανη που εμοιζε καπως στην αλινα
16γ η ναταλι του professorx,συμπαθητικη
Αλκαμενους 113 διπλοβαρδια χτες η βαλερια,εχω δει και την σονια/ευα από αλκιβιαδου 16α το απογευμα
117 πρωι η τζουλια,χτες το απογευμα η φωτεινη
Περγαμου
27 κατω χτες απογευμα η ευα,ξανθια στρουμπουλη mlf,εχω δει και την αντζελα mlf απο βεργας και τωρα τελευταια καλυμνου 48 πανω
27 πανω μαριαννα χτες το πρωι
Ξανθιπης 2 χτες το πρωι η μπιανκα από φυλης,το μελαγχροινο γλυκο κοριτσι
Ιωνιας 206 ειχα δει χτες το πρωι μια μελαχροινη τσιγγανικου στυλ,αρκετα συμπαθητικη για το ειδος
Βεργας
6α το απογευμα η ναταλι,ψηλη ξανθια mlf με ωραιο σωμα,ισως το καλυτερο mlf που ειδα και που σκεφτηκα να περασω καθως δεν ειμαι φαν του ειδους
kωνσταντινουπολεως 166 υπογειο στις γιορτες το πρωι ειχα δει την ευα
φωκαιας
17 πανω η ξανθια νατασα νομιζω με τον ωραιο πισινο,γνωστη απο φυλης 71 β και γ
19 η μελαγχροινη αννα παλι ολογυμνη
25α η ξανθια ντιανα διλοβαρδια νομιζω
25β η τζουλια,καστανο κοριτσακι με φουλ προγραμμα,γλυκα χαρακτηριστικα αλλα μετριο
27 υπογειο εχω δει την αλινα το πρωι,ξανθο mlf με φουλ προγραμμα και αρκετα πιασιματα,απογευμα την αγαπη,οντως προφεσορα και το μαλλι κακως το κοψε και εχει παρει κιλακια
27 και αχαρνων,χτες η βικτωρια,τις προαλες ηταν και η γιαννα,πανω ηταν μια κοντουλα μελαγχροινη,μαλλον η τζενη,μαυρα εσωρουχα,μεγαλο στηθος,ενω ενα πρωι μαλλον ειδα και τη τσατσα της μπαρμπαρας
αχαρνων 106 πρωι χτες ηταν η κορινα,μελαγχροινη με μελαλη περιφερεια πια,το παογευμα η κατερινα
φυλης 200 ειχα δει μια μελαγχροινη,σχετικα κοντοπουτανη με καλο σωμα,πιθανον ελενη στ ονομα

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Respect και την καλημερα μου, μαζι με τις ευχες μου για καλη χρονια.

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
χτες το πρωι επισκεφτηκα τη ντιανα τη ξανθια,φωκαιας 25 πανω...η κοπελα πρεπει
να'ταν λιγο φρικαρισμενη,μου'λεγε οτι περασε ενας τυπος που ο πουτσος του ηταν
γυρω γυρω ασπρος και βρωμαγε ξυδι,πρεπει να'χε να πλυθει καμια 30αρια μερες,και
ηθελε και ακαποτο...τι να λεμε τωρα μετα απ'αυτο,τι κριτικη να κανουμε και τι να
σχολιασουμε...
Το αστειο ξερεις ποιο ειναι ?

Οτι αυτος ο τυπος μπορει να βγει και να γραψει οτι η κοπελα ηταν κακη μαζι του στο δωματιο.......

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
εμενα με δαγκωσε στην μυτη και στον ωμο....
Εμένα στη γλώσσα, στο πηγουνι, στα χειλη και στο λαιμο μου αφησε σημαδι απο δαγκωνιά, ευτυχως χαμηλα και δεν φαινεται με ρουχα  :S :S
Εχτες που ξαναπηγα βεβαια ηταν γεματα τα δωματια παρα την πολυ μετρια φατσα της, φαινεται οι φημες φτασαν σε πολλα αυτια  :2funny: :2funny:
Νομιζε οτι με ειχε καπαρωμενο και δεν με αφηνε να φυγω, αλλά σιγα μην περίμενα κανα μισάωρο στην αναμονη+οτι καποια στιγμη θα αρχισει να ξεπεταει πελατες για να κοβει πολυ χρημα αν συνεχισει με φουλ δωματια.
Το λεω αυτο, γιατι μεχρι και η Γιάννα αρχισε βιαζεται, η καλυτερη στον τομεα ανεση χρονου που υπηρχε μεχρι τωρα.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Respect και την καλημερα μου, μαζι με τις ευχες μου για καλη χρονια.

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Να'σαι καλα και οτι επιθυμεις !!!

Υγεια και εργασια, ευχομαι σε ολους και ολες, για το 2012 !!!

Επισκέπτης
:rockon: Ένα μεγάλο μπράβο στους πορνορεπόρτερ!!   :rockon:

:rockon: και ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που ενημέρωσαν για την ακάποτη πόρνη  :rockon:
Καλή τύχη σε όσους την πηδάνε ακάποτα  :2funny: :priest:
Πάντως, καλά θα ήταν να είχαμε μια κριτική από ακάποτο σεξ...έτσι για αλλαγή βρε αδερφέ!  :2funny:
Ίσως ο κος Λιοντάρης να κάνει αυτή τη θυσία... :2funny:

Υ.Γ: xilnik, χάρηκα που σε ξαναδιάβασα

edit:
...
Ο γλίτσας-Λιοντάρης δεν κάνει τέτοια πράγματα... Μόνο υπογείως κινείται. Αν ψάχνει πελάτες ή αν κάνει μεσιτείες, δεν το ξέρω...
    Σκέφτηκα ότι λόγω εορτών ίσως να θέλει να προσφέρει κι αυτός κάτι στους συναγωνιστές του...στη συγκεκριμένη περίπτωση, μια κριτική με απ'όλα: ακάποτα, εμετούς, χεσίματα, στραγγαλισμούς, τέντωμα πέους στον προκρούστη κ.α

Επισκέπτης
:rockon: Ένα μεγάλο μπράβο στους πορνορεπόρτερ!!   :headbang3

Υ.Γ: xilnik, χάρηκα που σε ξαναδιάβασα
Το ίδιο και από μένα. :rockon:

Ίσως ο κος Λιοντάρης να κάνει αυτή τη θυσία... :2funny:
Ο γλίτσας-Λιοντάρης δεν κάνει τέτοια πράγματα... Μόνο υπογείως κινείται. Αν ψάχνει πελάτες ή αν κάνει μεσιτείες, δεν το ξέρω...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Μπράβο στον Χιλ για την κριτική.

---

Πρωινή περατζάδα στον δρόμο της αμαρτίας, σήμερα που επανέκαμψα από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές.

Φυ92πα - πέρασα να δω αυτή την Εμμανουέλα. Λοιπόν παιδιά, δεν ξέρω τι προσφέρει στο δωμάτιο, αλλά έχει πολύ χάλια φάτσα.
Μιλάμε για γκόμενα γαρίδα, όχι αστεία... Φυσικά δεν πέρασα, και καλύτερα μεταξύ μας.
Φυ71πα - μια ξανθιά με φουλ, μέτρια
Φυ69 - καστανόξανθη φάκαμπλ
Φυ86πα - δεν ήταν σήμερα η Λάουρα, αλλά μελαχροινή μέτρια με φουλ
Φυ84πα - Ρομπέρτα με σαλονάρισμα στριπτιζέζ
Φυ84κα - Σόνια είπε η τσα^2, την έκανα πριν βγει από το δωμάτιο
Φυ65κα - μελαχροινή μπατζόλα
Φυ65πα - ομοίως πολύ μέτρια κατάσταση
Φυ80 - Άννα - Μαρία, πλέον με κουλούρι στο πρόγραμμα. Κατάθεση.
Φω17κα - μελαχροινή φάκαμπλ με φουλ
Φω17πα - Τάνια η κωλάρα
Φω25κα - ξανθιά που δουλεύει και στα Φυ84-86 τα πάνω, ακά
Φω22κα - μελαχροινό μέτριο πιπίνι με φουλ
Φω22αρ - αδιάφορη
Φω22δε - γνωστή φάτσα, καστανή με φουλ. αν ήταν 5-7 κιλά λεπτότερη θα ήταν πολύ φάκαμπλ
Φυ66αρ - μελαχροινό μπάζο με φουλ
Φυ66δε - Έλενα ξανθό πολύ φάκαμπλ ρουμανάκι. Κατάθεση.
Φυ54κα - Σούζη τσούζει ο ξανθός τσολιάς
Φυ54πα - καστανόξανθο μιλφ
Φυ40 - καστανόξανθη μέτρια με φουλ, και αυτή με -10 κιλά θα ήταν φάκαμπλ

Στο δια ταύτα:

Κατάθεση πρώτη: Άννα - Μαρία, Φυ80. Έχω ξαναγράψει κριτική πρόσφατα, στο Φυ69. Καστανή πρόσχαρη ρουμάνα, με καλό σωματάκι, μέτριο αλλά φυσικό βυζάκι, καλούτσικο πρόσωπο, πολλούς σπίλους στο σώμα. Είναι πάντως πολύ καυλιάρα. Ξαφνιάστηκα που έβαλε κουλούρι στο πρόγραμμα, και μιας και είχα περάσει καλά την προηγούμενη φορά πέρασα. Όπως και η ίδια παραδέχθηκε, το έκανε για την πελατεία. Προς τιμήν της, αν και νέα στο σπορ, το έδωσε το κωλί χωρίς πολλά πολλά (δεδομένου ότι δεν είμαι και ευκολοφόρετος), μάλιστα, επειδή γενικώς δεν ήμουν σε φόρμα, την κράτησα τρεις γύρους, αλλά μιλάμε για μισάωρο γεμάτο κωλοβυθομέτρηση. Σιγά - σιγά στην αρχή, γιατί ήταν πολύ στενή, επιτάχυνα στο τέλος που είχε κάπως λασκάρει. Πίπα προσχηματική (δεν με ενδιέφερε) και μουνί λίγο την πρώτη φορά.

Κατάθεση δεύτερη: Έλενα, αν θυμάμαι σωστά. Ξανθό (βαμμένο) ρουμανοπιπίνι, με καλό σφιχτό σώμα (χωρίς μέση δυστυχώς), μικρό βυζάκι, καλούτσικο κωλί. Απλό πρόγραμμα. Στο δωμάτιο φάνηκε η απειρία της, παρά το γεγονός ότι το τσιμπούκι της ήταν αρκετά καλό (απαλό), στα στησίματα θέλει δουλειά. Μετά το περπάτημα και την εξάσκηση με την Α-Μ βέβαια, χρειαζόμουν τον χρόνο μου, συνεπώς πήρα και δεύτερο γύρο. Τελείωμα μετά από αρκετή ώρα, πισωμπρούμητα. Παρά το γεγονός ότι γενικά ήταν δεκτική, μου έδωσε μάλιστα και φιλάκι και κυκλοφορούσα με το σημάδι από το κραγιόν σ' όλη την Αθήνα..., νομίζω ότι δυσανασχέτησε στο τέλος γιατί έκανε παράπονο στην τσα^2.

Παραλειπόμενα (/ντερτιμόουντ ον):

1. Στατιστικά: επίσκεψη σε 17 σπιτάκια, 100 ευραίοι κόστος, ξεκίνησα στις 12.00 και έφυγα στις 14.15.
2. Το μπουρδελάκι Φυ66δε είναι υπερπαραγωγή, με χαλί (καθαρό) στα πατώματα, καινούργια σεντόνια και κρεβάτια, γενικά πολύ περιποιημένο. Κάπου έχω διαβάσει ότι είναι της Ντενίζας.
3. Στο Φυ66αρ, ο δροσερός γεροτσάτσος με είδε που σκάλιζα το τηλέφωνο στην αναμονή και με ρώτησε αν είχα περασμένες τίποτα προσωπικές στιγμές μέσα. Ήθελε να τις δούμε αγκαλιά και να καυλώσουμε. Νόου κόμμεντ.
4. Φεύγοντας από την Έλενα, βγήκαμε ταυτόχρονα από τα δωμάτια, που έχουν αντικριστές πόρτες. Μου χαμογέλασε μόλις με είδε, ενώ στο βάθος του δωματίου, ο τίμιος συναγωνιστής έπλενε την ψωλή του στον νιπτήρα (υποθέτω, μπορεί και να κατουρούσε). Μικρές μπουρδελιακές στιγμές...
5. Επαναλαμβάνω, η Εμμανουέλα έχει χάλια πρόσωπο, σαν της Ιρίνας αλλά στο χειρότερο. Επίσης τσιγγάνα + ρουμάνα, θα μου έκανε εντύπωση αν το έκανε με καπότα.
6. Λαϊκή σήμερα και σλάλομ στους δρόμους μεταξύ γριών με καρότσια, γυφτοαγροτικών με πατάτες και αμαξιών που ξεπαρκάριζαν.

Επισκέπτης
Πρωινή περατζάδα στον δρόμο της αμαρτίας, σήμερα που επανέκαμψα από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές.
...
:rockon:  :rockon: :rockon:

Εάν κατάλαβα καλά, πήρες 5 (πιτο)γύρους (3 με την Άννα Μαρία και 2 με την Έλενα). Πόσες φορές τελείωσες ορέ;  :2funny:

Πάντα τέτοια φίλε! Καλή χρονιά με υγεία.

Υ.Γ: Ζήτω οι πουστροτσάτσοι που μας προσφέρουν στοργή μέσα στις γιορτές

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Εάν κατάλαβα καλά, πήρες 5 (πιτο)γύρους (3 με την Άννα Μαρία και 2 με την Έλενα). Πόσες φορές τελείωσες ορέ;  :2funny:

Δις τύπε. Χαμηλές πτήσεις σήμερα.

Υ.Γ: Ζήτω οι πουστροτσάτσοι που μας προσφέρουν στοργή μέσα στις γιορτές

...

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Γενικη εικονα απο φυλης αυτες τις μερες 
Kαλή Πρωτοχρονιά να έχεις!! Με υγεία και μπόλικες γυναίκες! Και καλή δυναμική επάνοδο!!

54α ντιανα,η γνωστη ξανθια μετρια κοπελα του προφεσσορα που εχει βελτιωθει αρκετα τοσο σ εμφανιση οσο και σε ντυσιμο,πιθανον λογω του συναγωνισμου με το..
Την Ντιάνα την Λιθουανή την ξέρω μόνο εξ όψεως δεν έχω περάσει ποτέ μαζί της γιατί δεν μου κάνει το κλικ.Αντιθέτως με την Νταιάνα την Βουλγάρα την οποία έχω τιμήσει πολλάκις.

134 υπογειο η παολα λειπει,στη θεση της εχω δει ένα ντροπαλο μελαγχροινο κοριτσι με πιασιματακια,πιθανον μανταλινα τα ονομα
Μανταλίνα την λένε δεν κάνεις λάθος.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Α ρε στριτ τοσο καλη ειν η Αννα μαρια; Νομιζα οτι ειχε μονο κακα λογια, οποτε αν και ηθελα να την δοκιμασω και λογω φουλ, κολωσα...
Το λεω γιατι σε εμπιστευομαι παρα πολυ.
Παντως σε 5 χρονια θα αρχισει να τραβελοφερνει η συγκεκριμενη με τα αγρια χαρακτηριστικα προσωπου που εχει. Τωρα εχει ομορφο συνολο εμφανισιακα.

Για την εμμα εγω το εγραψα ευγενικα οτι εχει πολυ μετρια φατσα και ειναο σιγουρο οτι κραταει φουλ δωματια απο αυτους που διαβαζουν το σαιτ.
Στο δωματιο αξιζει βεβαια αν δε βρεις καποιο στανταρακι, προσοχη μονο σε δαγκωματα για δεσμευμενους. Για ακαποτα δεν ξερω, αλλα πολλες ρουμανες ειναι επικινδυνες σε αυτο...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Άκο δεν μπορώ να σου δώσω γκαραντί για την Α-Μ, πάντως 2 φορές έχω περάσει αρκετά καλά.
Με φούλ σίγουρα αξίζει δοκιμή.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
4. Φεύγοντας από την Έλενα, βγήκαμε ταυτόχρονα από τα δωμάτια, που έχουν αντικριστές πόρτες. Μου χαμογέλασε μόλις με είδε, ενώ στο βάθος του δωματίου, ο τίμιος συναγωνιστής έπλενε την ψωλή του στον νιπτήρα (υποθέτω, μπορεί και να κατουρούσε). Μικρές μπουρδελιακές στιγμές...
...

Ειδυλλιακό...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Λιοσίων 27/12/2011 στις 19.30’

Βρεθήκαμε στο κέντρο του «πουθενά» ακροβατώντας ανάμεσα στα πολιτικό-οικονομικά αδιέξοδα και στα μπουρδέλα

%25CE%2595%25CE%25B9%25CE%25BA%25CF%258C%25CE%25BD%25CE%25B1000.jpg

Περπατώντας με σχετική αδιαφορία (επίσης) στο κέντρο του πορνό-δρομου με κίνδυνο να με χτυπήσουν τα διερχόμενα και χρεοκοπημένα αυτοκίνητα, συνάντησα τυχαία τον Sotirof που και αυτός πήγε στην  περιοχή περισσότερο από περιέργεια

%25CE%2595%25CE%25B9%25CE%25BA%25CF%258C%25CE%25BD%25CE%25B1001.jpg

ΠΑΙΩΝΙΟΥ 47
Ξανθιά πρόσχαρη αλλά χωρίς ενδιαφέρον, συγκριτικά κατώτερη από την τσατσά, κοντή, λεπτή, μέτρια βυζιά και χαμηλο-κάβαλο κώ(ο)λο.

ΒΕΡΓΑΣ 6 ΥΠΟΓΕΙΟ
Ναταλύ αποδεκτή μεγαλοκοπέλα με καστανά μαλλιά, ώριμη ψυχολογία και όψιμη πορνολογία, μάλλον ψηλή, απόκρυφες σωματικές αναλογίες μέσα σε ολόσωμο εσώρουχο για ευνόητους λόγους

ΒΕΡΓΑΣ 6 ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟ ΙΣΌΓΕΙΟ
Αλίνα με ασπρό-ξανθα μαλλιά μέχρι τους ώμους, πέρα από τα εμμηνο-παθογενή όρια, μέτρια στο ύψος, ετοιμοπόλεμο βλέμμα, μαύρο ολόσωμο εσώρουχο με κάλτσες πεταλούδα

ΕΞΗΚΙΟΥ 18 ΙΣΟΓΕΙΟ
Ειρήνη με κοντά καστανά σπαστά μαλλιά, βουνίσια έκφραση, μάλλον ψηλή με ισχυρό σωματότυπο, αποδεκτές σωματικές αναλογίες (χωρίς ολόσωμο εσώρουχο) με σχετικά πεσμένο κώ(ο)λο

ΕΞΗΚΙΟΥ 18 ΟΡΟΦΟΣ
Άννα ξανθή πορνο-δεσποινίδα με μαλλιά μέχρι τις πλάτες, γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου με χαμογελαστή έκφραση, μέτρια προς κοντή στο ύψος, αποδεκτές σωματικές αναλογίες με ικανοποιητικά βυζιά και κρυμμένο κώ(ο)λο όλα μέσα σε ολόσωμο αγιοβασιλιάτικο εσώρουχο

ΧΩΜΑΤΙΑΝΟΥ 11 ΟΡΟΦΟΣ
Μελαχρινό πορνίδιο με το μακρύ ποστίς που εκάστοτε δουλεύει και στο ισόγειο, μέτρια στο ύψος, με ελαφρά κύφωση, κανονικό σώμα με μικρά βυζιά (αν θυμάμαι καλά) και μικροκαμωμένο πεισματάρικο κώ(ο)λο

ΛΙΟΣΙΩΝ 91
Άννα η Βουλγάρα με τσιγγάνικα χαρακτηριστικά, μαλλιά μέχρι τους ώμους, μάλλον μέτρια προς κοντή στο ύψος, ολόσωμο κορσέ με υποστήριξη για το σήκωμα των βυζιών και φιλόξενο κώ(ο)λο. Όλες οι υπηρεσίες στα 20e

ΑΔΑΝΩΝ 2
Μπάρμπορα από Φυλής 71 όροφος (παλαιότερα) και από Φωκαίας 27 όροφος (πρόσφατα), βουκολική βουλγαρίσια έκφραση, μελαχρινά μαλλιά (ενίοτε φοράει μακρύ ποστίς), μέτρια στο ύψος και γεματούλα (πλέον)

ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ 11 ΙΣΟΓΕΙΟ
Γιάννα αδιάφορη μεγαλοκοπέλα χωρίς κάτι το άσχημο αλλά και χωρίς κάτι το προκλητικό, με κοντά μαλλιά, μέτρια στο ύψος που και αυτό δεν το σημειώνω με βεβαιότητα, δεδομένου ότι δεν μου άφησε κάποιο στίγμα στην απέραντη και θολωμένη πορνο-μνήμη μου

ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ 11 ΟΡΟΦΟΣ
Μελίνα αποδεκτή μεγαλοκοπέλα με πολύ κοντά μαλλιά, μέτρια στο ύψος, αποδεκτές σωματικές αναλογίες κατά αποκοπή δεδομένου ότι ήταν τοποθετημένες σε ολόσωμο εσώρουχο, μικρά προς μέτρια βυζιά και συμπαθητικό κώ(ο)λο

ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ 13 ΙΣΟΓΕΙΟ
Χριστίνα από Φυλής 71 υπόγειο, Μονής Προδρόμου 16 βαπόρι, Φωκαίας 22 όροφος (παλαιότερα) και από αλλού, 35άρα Ρουμανοτσιγγάνα με συμπαθητικό ύφος, μέτρια στο ύψος, ικανοποιητικά βυζιά και ντροπαλό μαζεμένο κώ(ο)λο

ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ 13 ΟΡΟΦΟΣ
Σοφία όψιμη μεγαλοκοπέλα αρκετών χιλιομέτρων αλλά σε καλή προδιάθεση, κάπως ψηλή, αρκετά γεματούλα με στρουμπουλό κώ(ο)λο φορώντας μαύρο ολόσωμο εσώρουχο

Το κρύο της Τροφωνίου διαπερνούσε τον κώ(ο)λο του απέναντι ομοφυλόφιλου, που έμοιαζε ελαφρώς στον Καβάφη χωρίς να καταφέρνει να διαλύσει την απεραντοσύνη της καύλας του που τον έσερνε όλο και σε μεγαλύτερες φορτούνες

Το κάτουρο είχε γεμίσει την ουροδόχο κύστη (μας) και αναγκαστικά πιάσαμε την κορδέλα των έργων για να κατουρήσουμε γυρνώντας την πλάτη μας στα μπουρδέλα της Τροφωνίου περισσότερο από συνήθεια παρά από έλλειψη σεβασμού προς τα πορνο-καταστήματα ...

Φυλής  και περίχωρα 27/12/2011 στις 20.50’

Με αναπάντητα ερωτήματα και αρκετά διλλήματα ανηφορήσαμε με σταθερά και αποφασιστικά βήματα προς την περιοχή της Φυλής που τυχαία (επίσης) συναντήσαμε ομάδα πορνο-περπατητών από τους CHEYENNE, SPEED και Μάθιου που επίσης τυχαία βρέθηκαν στην περιοχή

lucky_luke_ver2.jpg

Για ιστορικούς λόγους επήγαμε από Καλύμνου ...

ΚΑΛΥΜΝΟΥ 36
Νανά γνωστή στους παλαιότερους συναδέλφους με σπαστά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, μέτρια στο ύψος, κρεμαστά βυζιά, μάλλον αδύνατη με μαζεμένο κώ(ο)λο

ΚΑΛΥΜΝΟΥ 48 ΟΡΟΦΟΣ
Άντζελα από Τροφωνίου 13 όροφος (παλαιότερα), Βέργας 6 (πρόσφατα), συμπαθητική μεγαλοκοπέλα με προκλητικά χαρακτηριστικά, σπαστά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, μέτρια στο ύψος, λίγο γεματούλα (αυστηρά όσο χρειάζεται) αλλά με σφιχτό δέρμα, χορταστικά και στητά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο με ενδιαφέρουσα μορφή

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 11
Αλεξάνδρα από Φυλής 92 (παλαιότερα), Διδύμου 8 ισόγειο (πρόσφατα) και από αλλού, με σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους, περίεργα ρουθούνια μύτης, χαμογελαστή, μέτρια στο ύψος, καλοστεκούμενα βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο. Νομίζω ότι έβαλε και μερικά κιλά

ΦΥΛΗΣ 71 ΥΠΟΓΕΙΟ
Φλώρη από Φωκαίας 22 υπερυψωμένο ισόγειο (πρόσφατα), μελαχρινά μαλλιά μέχρι την μέση, βουκολικό βλέμμα, χαμογελαστή, μέτρια στο ύψος, αρκετά γεματούλα με υπέρ-βυζους και χυμένο αλλά όχι χυτό κώ(ο)λο

ΜΟΝΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ 16
Σύλβια με κοντά κοκκινωπά μαλλιά, πορνίσια θέση και προκλητική διάθεση, μάλλον ψηλή, λεπτή με μικρά βυζιά και ζημιάρικο μικροκαμωμένο κώ(ο)λο

ΦΥΛΗΣ και ΜΟΝΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΒΑΠΟΡΙ
Δυο μελαχρινές σπαλο-γκόμενες με μαλλιά μέχρι τις πλάτες (μαζεμένα αυτή την φορά σε κοτσίδα) περίπου με τα ίδια χαρακτηριστικά προσώπου και σώματος και προφανώς με ίδιες πορνο-ιδεολογίες

ΦΥΛΗΣ 86 ΙΣΟΓΕΙΟ
Ειρήνη (αν θυμάμαι καλά) με μελαχρινά μαλλιά μέχρι την μέση, μέτρια στο ύψος, λίγο γεματούλα (αυστηρά όσο χρειάζεται), ικανοποιητικά βυζιά και φουσκωτό κώ(ο)λο

ΦΥΛΗΣ 86 ΟΡΟΦΟΣ
Μόνικα από Ιάσωνος 1 με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους, αρκετά ωραία χαρακτηριστικά προσώπου με ανοιχτο-πράσινα μάτια, μέτρια στο ύψος, σωματικές αναλογίες χορεύτριας με μικρά αλλά στητά βυζιά και υπερβολικά ζημιάρικο κώ(ο)λο

ΦΥΛΗΣ 84 ΟΡΟΦΟΣ
Ρομπέρτα με τσιγγανοειδή χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια στο ύψος με ενδιαφέρουσες σωματικές αναλογίες και στριφογυριστό καλοστεκούμενο κώ(ο)λο τον οποίο αναδείκνυε πετυχημένα στην χορευτική φιγούρα που έκανε στο σαλόνι γύρω από την μπαρο-κολώ(ο)να

ΦΥΛΗΣ 84 ΙΣΟΓΕΙΟ
Ζωή (Ελληνίδα λένε) με φουντωτά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου, χαμογελαστή, μέτρια στο ύψος, μάλλον αδύνατη με μικρά βυζιά και μικροκαμωμένο κώ(ο)λο

ΦΥΛΗΣ 80
Άννα-Μαρία με σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους, συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου, μάλλον ψηλή, λεπτή με κανονικό σώμα, καλοστεκούμενα βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο

ΦΩΚΑΙΑΣ 17 ΟΡΟΦΟΣ
Τάνια με πολύ κοντά καστανό-ξανθα μαλλιά, συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια στο ύψος, προεξέχοντα βυζιά και υπερ-θεσπέσια περιφέρεια κώ(ο)λου σε προτεταμένη εξωκοινοβουλευτική θέση

ΦΩΚΑΙΑΣ 27 ΙΣΟΓΕΙΟ
Βικτώρια από Ουκρανία, με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους, φράντζα, χαμογελαστό πρόσωπο με συμπαθητικά χαρακτηριστικά, μάλλον κοντή, κανονικό σώμα με ικανοποιητικά βυζιά και ενδιαφέρουσες σωματικές αναλογίες μέσα σε σχεδόν ολόλευκο δέρμα.
Γιάννα με καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους, συμπαθητικό αλλά απόμακρο πρόσωπο, μέτρια στο ύψος, μάλλον λεπτή με σωματικές αναλογίες χορεύτριας, μικρά βυζιά και τεντωμένο κώ(ο)λο

ΦΩΚΑΙΑΣ 27 ΟΡΟΦΟΣ
Έλενα με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τα οριο-κω(ο)λομέρια, χαμογελαστή με προκλητική έκφραση, σιλικονάτους υπέρ-βυζους και στρουμπουλό κώ(ο)λο σε τεντωμένη θέση

ΦΩΚΑΙΑΣ 27 ΥΠΟΓΕΙΟ
Αλίνα Ρωσίδα κατά δήλωση της χωρίς την επιβεβαίωση των τοπογραφικών συντεταγμένων, 35-40 ετών με καστανό-ξανθα μαλλιά μέχρι τις πλάτες, συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια προς ψηλή με χορταστικό σώμα, ικανοποιητικά βυζιά και καλούτσικο κώ(ο)λο με λίγο πεσμένα κω(ο)μάγουλα

Παιδιά δεν θυμάμαι άλλα

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και επίσης να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συναγωνιστές που στηρίζουν την ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα

Καλή χρονιά σε όλους ...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Δυο μονο πινελεις στην αψογη (οπως παντα) ενημερωση του στρατηγου.

Φυλης 65 : Τζεσσικα. νεαρη (σχετικα) ξανθια, εκ Βουλγαριας, συμπαθητικο πορσωπο και αποδεκτο σωμα. ορμομενη (κατα δηλωσην) με θητεια προ τριετειας στο Βριλησσου 36 και Αθανασιας 3

ΦΩΚΑΙΑΣ 17 ΟΡΟΦΟΣ
Τάνια με πολύ κοντά καστανό-ξανθα μαλλιά, συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια στο ύψος, προεξέχοντα βυζιά και υπερ-θεσπέσια περιφέρεια κώ(ο)λου σε προτεταμένη εξωκοινοβουλευτική θέση

Με περασμα ολιγων ημερων απο το Κασσανδρας 4Γ, με το ιδιο ονομα. Την πρωτοειδα στο Φυλης 92 (νεο), Απο μαρτυριες του Σπηδουλη που την εχει τινησει, οχι κατι το αξιοπρπσεκτο, οσον αφορα τις υπηρεσιες της. Ο κωλος της ομως, αντιθετων, τραβαει τα βλεμματα σαν μαγνητης.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.684
Πόντοι
42.697
χτες το πρωι επισκεφτηκα τη ντιανα τη ξανθια,φωκαιας 25 πανω...η κοπελα πρεπει
να'ταν λιγο φρικαρισμενη,μου'λεγε οτι περασε ενας τυπος που ο πουτσος του ηταν
γυρω γυρω ασπρος και βρωμαγε ξυδι,πρεπει να'χε να πλυθει καμια 30αρια μερες,και
ηθελε και ακαποτο...τι να λεμε τωρα μετα απ'αυτο,τι κριτικη να κανουμε και τι να
σχολιασουμε...

τι φρίκες τραβανε και αυτές με αυτα που βλέπουνε καθε μερα...

μπραβο σε ολους τους συναγωνιστες για τις φοβερες ενημερωσεις!

xilnik να γράφεις πιο συχνά!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom