Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 126 άτομα (3 μέλη και 123 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
πορνοκαταδρομη με την μηχανη σημερινη απο τις 16,30-18,30 εχουμε και λεμε
αγκυρας 12β ολγα βουβαλα ρωσιδα γνωστη σε πολλους απο εδω για το ακαποτο τελειωτικο τσιμπουκι της εμφανως εχει παρει κιλα οποτε κανει για οσους τρελαινονται με χοντρες βυζαρουδες με τεραστιο σωματοτυπο επισης νομιζω οτι διαθετει και αρκετα μεγαλα τροφαντα βυζια λογω παχους την προλαβα στην ληξη της βαρδιας
διδυμου 16α λιλιαν ξανθια ψιλη με μαλλια μεχρι τους ωμους με πιασηματα μπουταρες και ενα ζευγαρι μαυρες καλτσες γνωστη απο αγκυρας
προυσσης 22 μπαινοντας μαλλον αλλαζε η βαρδια και μου παρουσιαστηκε μια καστανοξανθη μιλφ συμπαθητικη ηταν με πιασηματα και αυτη αλλα δεν περιμενα να δω την επομενη
βεργας 6α γνωστη και αυτη απο διδυμου απο ειχε δουλεψει ενα φεγγαρι εκει ψιλη ξανθια αδυνατη σχετικα ρωσιδα ονοματι ριτα με προσκαλουσε να κανουμε σεξ και τρελες δεν ξερω αν ακομα κανει ελευθερο στοματικο τελειωτικο
βεργας 6β μιλφ προς το τζιλφ μαλλον με ολοσωμο ξανθα μαλλια μεχρι τον ωμο μαυρες γοβες καλο κορμι για την ηλικια της και εδω περναμε σε αυτα της εξηκιου
εξηκιου 20 αννα παλια καραβανα με κοντο μαλλι καρε χοντρα σχετικα μπουτια και περιφερεια ο τσατσος τη διαφημιζε για το πολυ καλο τσιμπουκι της τα ιδια και τα ιδια δηλαδη και εδω αρχιζει το δραμα
μπαινω στο εξηκιου 18β επιλεκτικα περιμενω στο σαλονι 2 λεπτα και ακουω την πουτανα να φωναζει απο το δωματιο ανοιγει η πορτα και βγαινει ενα ξανθο με κοντοκουρεμενο μαλλι μιλφ τροφαντο και αυτο με πλαδαρα ποδια κωλο κτλ και ακουω να λεει της τσατσας "ελα κανε κατι τωρα σε παρακαλω αυτος δεν κουνιεται καθολου" ερχεται προς το μερος μου και μου κανει "ελα και συ στο δωματιο να βοηθησεις" της λεω οτι δεν ειμαι γιατρος αλλα τελος παντων ειχα αγωνια νια να δω τι παιζει οποτε βλεπω εναν χοντρουλη 45αρη τυπο πεσμενο φαρδια πλατια πανω στο κρεββατι να κοιταει το θεο με την καποτα φορεμενη στο πουτσο ακομα μεσα στην τριχα ρε παιδια προφανως ηταν τοσο νωπο το περιστατικο που ακομα δεν του ειχε πεσει η πουτσα :idiot: :idiot: η τσατσα προσπαθουσε με δυνατα σκαμπιλια να τον συνεφερει αυτος παραληρουσε ελαχιστα καποιες φορες ψιλομουγκριζοντας με κλειστα τα ματια του επιασα το χερι να δω αμα ειχε σφυφμο ηταν ομως πολυ αδυνατος κοιτοταν θα ελεγα σαν νεκρος και δεν κουνιοταν καθολου ειπα στην υπηρεσια να καλεσει το 166 να ερθει αμεσα γιατι η κανενα εγκεφαλικο θα ειχε παθει η λογω παχους κατι σχετικο με το ζαχαρο ειχα ξανακουσει για τετοια περιπτωση οποτε ισως και να μην ειχε ελπιδες το παλικαρι ξενερωσα εκει και στο σημειο αυτο ηρθε και η αλλαγη της βαρδιας της αλλης αλλα λιγο το περιστατικο λιγο οτι ηταν με τα ρουχα δεν την προσεξα καλα συγκρατησα ομως οτι ειχε καλες αναλογιες πανω απο το τζιν με καστανα μαλλια καρε αφου εξηλθα του οικου συναγωνιστης που ειδε απο εξω ολο το σκηνικο μου κανει "τον πεθανε η γκομενα" εκεινη την ωρα εσπευδε για βοηθεια και απο το διπλα φανοβαφειο ο εργατης με τη στολη.... φανταστειτε τωρα να τον πανε σε κανενα νοσοκομειο να ερθουν τιποτα δικοι του και να μαθουν που του συνεβη αυτο.... δραμα η κατασταση :( :(στο καπακι λιοσιων
λιοσιων 76 αννα μαρια ψιλο μελαχρινο καβλιααρικο αδυνατο γκομενακι με ωραια μικρα ανοιχτοχρωμα ματακια οπως τα ειδα μεσα στο σκοταδι πλησιαζοντας με της επιασα τις σφιχτες της γαμπες οπου ψιλοερεθιστηκα και αυτη μου ελεγε να περασω τελικα την τιμησα στο τελος μετρια πραγματα εκανε και ακαποτο μπουκι
λιοσιων 91 κοντουτσικο μελαχροινο μελανουρι βραζιλιανικων η γυφτικων γονιδιωματων με ξανθο βαμμενο μαλλι μου ορκιζοταν οτι θα περασουμε γλυκα ανεβηκα στη μηχανη και με σουζες εφτασα φυλης
φυλης 134β καλιγραμμο πιπινι μελαχροινο εμφανιστηκε μεσα σε ενα ροζ διχτακι μισοκρυμμενο πισω απο την κουρτινα χαμογελαστο ονομα νομιζω μανταλινα
φυλης 134α κοντο καβλιαρικο πεταχτο χοντροπιπινι με κωλαρα γεματη κυτταριτιδα και ενα κουραδοκοφτη μου κουνουσε προκλητικα τον κωλο της μεσα στη τρελη χαρα λεγοντας μου δεν θα βρεις "πουθεναααα καλυτερα"
φυλης 92β μικη κανονικου αναστηματος ξανθια με μακρια μαλλια γκομενα και καλοκαμωμενο κωλαρακι που το δινει την ωρα που μπηκα ενας μαυρος ειχε πεσει στο πατωμα και εκανε μετανοιες παρακαλωντας την τσατσα να τον αφησει να περασει με 15 αντι για εικοσι η τσατσα μου ελεγε "πωπω δεν με αφηνει σε ησυχια"¨και γελουσε ακαταπαυστα πολυ ανετος και πλακατζης ο τυπος
φυλης 71γ μελαχροινο ψιλο σχετικα οπως το ειδα με μετρια βυζια και ανοιχτουτσικη περιφερεια μπουτια κωλος και κοιλιτσα ολα σε προταξη
φυλης 66α μια πανυψιλη γκομενα πανω σε 12 ποντα βεβαια ξανθια ωραιο κορμι φορουσε ενα ασπρο σετ εσωρουχων καποιοι που καθοντουσαν διπλα μου σκαλωσαν οταν την ειδαν και το σκεφτοντουσαν
φυλης 40 μετρια σε υψος ξανθια κοπελα με μαλλι μεχρι τους ωμους καλο σωμα πιπα κωλο νομιζω και ελευθερο στοματικο τελειωτικο χριστινα μου φανηκε στο ονομα η κατι τετοιο
ρεμουνδου 21 μια γερασμενη μιλφ κοντη μελαμψη και αυτη με βαμμενο και καλα μαλλι σωμα χαλαρωμενο
ρεμουνδου 20 καβλα βραζιλιανα συλβανα δεν την ειχα ξαναδει με τεραστια κωλαρα κοντη προς μετρια βαμμενο μαυρο μαλλι βυζαρες και απιστευτα μεγαλα μπουτια και φαρδια μεση σιγουρα θα την παρω συντομα
αλκαμενους 117 φωτεινη απο αγκυρας διδυμου ξανθο καρε μαλλι με τεραστιους βυζους κωλο μεγαλο και τροφαντο με πολλααααα πιασηματα προφανως πηρε κιλα και δεν την ενδιαφερει σαν χοντρογουρουνα μου φανηκε μεσα στο σκοταδι εχει κανει και μαγουλα η αδυναμια μου! :fuck2: :fuck2:
λ. ιωνιας 12 μιλφ καστανη με καρε μαλλι με οκ σωματοτυπο για την ηλικια της ποδαρες με ενα ζευγαρι μαυρες καλτσες και αυτη κανονικο προγραμμα
τελικα κατεθεσα στη αννα μαρια λιοσιων 76 ειπα λοιπον να την δοκιμασω ουτε κρυο ουτε ζεστη δεν ξερω αν ηταν καινουρια εκει η ειχε καπου ξαναδουλεψει με αλλο ονομα προηγουμενως αυτα και καλο βραδυ σε ολους  :rockon: :rockon:

χαρα στα κουράγια σου. Εγω δεν θα είχα όρεξη να συνεχίσω.

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Περασα αποψε απο Βεργας στο υπερυψωμενο ισογειο ,οπου μετα απο μεγαλη αναμονή,βγηκε κοπελλα αρκετα ψηλη με καλο σωμα 38 αρα,αλλα ονομα δεν ειπε  η ευγενης υπηρεσια,μια μελαχροινη κυρια,ελληνιδα.Απο κει μπηκα για μυρωδια στο  ισογειο αρχαιολογικο μπουρδελο,οπου εμφανισθηκε ωραια μελαχροινη χαμογελαστη  κοπελλιτσα γυρω στα 22,μετριου υψους,που αν ηταν σε αλλο οικο σιγουρα δε θα εφευγα.Στο Παιωνίου ητανε μια  προσηνης ξανθια  καλη στην εμφανιση ,γυρω στα 26,μονη της βγηκε και αντεληφθη οτι ημασταν για βολτα και μας το ειπε γελωντας(ειχε μπει και αλλος μετα απο μενα,παραμεριζοντας τις κουρτινες της εισοδου και αυτου του αρχαιολογικου μνημειου των Αθηνων).Το δραμα δε ειναι οτι  ο διαβολος έβαλε τον ασυναρτητο αυτον ανθρωπο που βασκανος μοίρα εφερε εις την πολυθρονα του δημάρχου,τον Καμίνη, να κρεμάση  εξωθι του μπουρδελου  ακριβως ενα ισχυροτατο ηλεκτρικο φανο,που φωτιζει τοσο,ωστε ανετα οι περαστικοι βλεπουν και την παραμικρη λεπτομερεια  απο τα προσωπα των πελατων,λες και εχει φωταγωγησει τον οικο ως "ηχος και φως"...(Βεβαιως εμε ουδολως  ενοχλει το τοιούτον,διότι εισερχομαι εις τους οικους με αερα ιδιοκτητου  η (παλαιμάχου) προστατου,βοηθουντος και του παρουσιαστικου μου,αλλα αλλους ισως ενοχλεί...)
Κατέληξα εις τον επι  Προύσσης οίκον,ιδε κριτικήν μου .
Γυρνωντας ,περασα αναγκαστικα,λογω δρομολογιου απο τη μπουρδελοβουλή,αλλα τιποτε αξιόλγο δεν  εκοψα,κανα-δυο βιζιτουδες απο  τις συνηθισμενες της περιοχης,ητανε στο φαναρι να περασουνε  απεναντι να μπουνε στο μπουρδελο αυτο.της οδου Ανωμαλιας.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
sonderage τι ωρα ολα αυτα?

εγραψα για την αλικη προχθες στην ενημερωση,το ειδες?

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Μεταξυ 21.00΄ -21.15'...Οχι δεν το ειδα,θα το δω..η υπηρεσια αποψε μου ειπε  οτι καθυστερει σε καποια διαδικαστικα με τα χαρτιά της...θα δω τι γραφεις,ευχαριστώ,καλη χρονια!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Μεταξυ 21.00΄ -21.15'...Οχι δεν το ειδα,θα το δω..η υπηρεσια αποψε μου ειπε  οτι καθυστερει σε καποια διαδικαστικα με τα χαρτιά της...θα δω τι γραφεις,ευχαριστώ,καλη χρονια!
αυτο γραφω...

καλη χρονια...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Συναγωνιστές Χρόνια Πολλά!!. Μιας και κοντά στην αλλάγη του χρόνου με πιάνει μια τρελή επιθυμία να μου καραμελώσουν τα @@ θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να βρω τις έμπειρες καραμελώτριες Σόνια (ξανθιά ρωσίδα από Αλκιβιάδου) και Μαρίνα (από καλύμνου φυλής 109). Έλειπα εξωτερικό και έχω χάσει τα ίχνη τους..
Ευχαριστώ
Η Σονια τωρα τελευται εργαζεται Λεωνιδου 28 (επανω)
10 απλο, 15 γυμνο στοματικο.

Βραδυνη βαρδια.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ο ρολος ανηκη στον σπιντ,και την καταθεση του στην Βαλια,αν θυμαμαι καλα το ονομα,στο υπογειο του 16,διπλα η Αλιονα και το 20 κλειστο,στο 8 επανω το κλασικο ξανοκαστανο κοντοπορνο-πουτανοηδες βλεμα και το στρινγκ με το φιογκο πισω στο κεντρο του ενδιαφεροντος κωλου!!!Επισης αγαπητε στρατηγε Μαγνησιας 1,ξανθια μεγαλοκοπελα με χαμογελο!!!
Στο Διδυμου 16 η Λιλιαν, γνωστη και απο Αγκυρας 12
Στο Μαγνησιας 1 Η gilf (μου διαφευγει το ονομα της-Ντιανα /Νταιανα καπως ετσι ανθυμαμαι καλα)) γνωστη απο το Ελλης 3 με φουλ προγραμμα.

DRMG

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
2.283
Πόντοι
2.257
Στο Διδυμου 16 η Λιλιαν, γνωστη και απο Αγκυρας 12
Στο Μαγνησιας 1 Η gilf (μου διαφευγει το ονομα της-Ντιανα /Νταιανα καπως ετσι ανθυμαμαι καλα)) γνωστη απο το Ελλης 3 με φουλ προγραμμα.

θυμασαι παρα πολυ καλα οπως παντα αγαπητε μου ινδιανε. Ντιανα ονομαζεται και να μην σας πω μεγαλυτερη, ειναι παντως σιγουρα συνομηλικη μου  :cheesy: Να εχεις καλες γιορτες σου ευχομαι ολοψυχα.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
θυμασαι παρα πολυ καλα οπως παντα αγαπητε μου ινδιανε. Ντιανα ονομαζεται και να μην σας πω μεγαλυτερη, ειναι παντως σιγουρα συνομηλικη μου   :cheesy: Να εχεις καλες γιορτες σου ευχομαι ολοψυχα.

O συνάδελφος CHEYENNE θυμάται αρκετά πορνο-στοιχεία του παρελθόντος και μάλιστα με αρκετές λεπτομέρειες.

Επίσης είναι έμπειρος ανταποκριτής του πορνο-παρόντος σε ευρεία γκάμα υπηρεσιών από απλά λαϊκά μπουρδέλα μέχρι στούντιος ...

:rockon:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
O συνάδελφος CHEYENNE θυμάται αρκετά πορνο-στοιχεία του παρελθόντος και μάλιστα με αρκετές λεπτομέρειες.

Επίσης είναι έμπειρος ανταποκριτής του πορνο-παρόντος σε ευρεία γκάμα υπηρεσιών από απλά λαϊκά μπουρδέλα μέχρι στούντιος ...

:rockon:
Μια εμπειρια ακομη λοιπον...στρατηγε μου τα σεβη μου!!!

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
φυλης 109 πανω ξερεις κανεις μαγκες τι παιζει;;;ποια κουριτσια εργαζονται;;; :pipa1:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.897
Πόντοι
13.165
Σημερα το μεσημερι
Ελευσινιων 22(πενηντα μετρα απο κωνσταντινουπολεως 166) εβελινα,ξανθια πλαστικοποιημενη mlf με ωραιο λεπτο σωμα,απο αυτα τα κορμια που συνηθως πηδανε οι σιτιτουραδες :),επεμβασεις στα χειλη,στο στηθος,με σοβαρη υποψια να ειναι και τρανσεξουαλ
Βεργας 6 ισογειο σοφια,ξανθια τροφαντη mlf την οποια εχω δει και στη περγαμου 27(Δεν προκειται για την σοφια απο τροφωνιου 13 οροφο)
Βεργας 6 υπογειο η θεια ολγα,η γνωστη gilf απο ρεμουνδου και καλυμνου
Ξανθιπης 2 μπιανκα,η μελαγχροινη κοπελα απο φυλης 69β και 80,καταθεση,ευτυχως ηταν αξιοπρεπεστατα
Υ.Γ Να σημειωσω απο την χτεσινη ενημερωση οτι φωκαιας 17β ηταν η τανια με τον ωραιο πισινο και την γραβατα :)(οχι νατασα οπως εγραψα χτες)
Ρεμουνδου 20 δουλευει η μελαμψη λατινα συλβανα
Ρεμουνδου 21 κατω εχω δει την αννα ,μια ξανθια κοπελα ρουμανικου στυλ
Αλκαμενους 113 χτες το πρωι δουλευε η λιλιαν ,η ψηλη ξανθια νταρντανα απο αγκυρας 12(απο τις αδυναμιες του φιλου μου του chris)

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.236
Πόντοι
5.595
Μαγκες,στο φυλης 71ενα τρομερο ξανθο πιπινι με τελεια ματια είναι η ιλονα;τσατσα ήταν ενα τρομερο μιλφ μελαχροινο για σκισιμο.δεν περασα γιατί φοβηθηκα οτι τοσο ομορφη γκομρνα θα είναι φολα μεσα.την πετυχα βραδυ κατα τις 11.εσείς την προτεινετε;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
Μαγκες,στο φυλης 71ενα τρομερο ξανθο πιπινι με τελεια ματια είναι η ιλονα;τσατσα ήταν ενα τρομερο μιλφ μελαχροινο για σκισιμο.δεν περασα γιατί φοβηθηκα οτι τοσο ομορφη γκομρνα θα είναι φολα μεσα.την πετυχα βραδυ κατα τις 11.εσείς την προτεινετε;
διαβασε υπαρχουν τοσες κριτικες για την ιλονα............το μιλφ που λες λογικα θα ειναι η παντα διαφημίζω την πραμάτεια μου Ευα......

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Η Ζάνα που λέτε είναι 65άρα; Η βασίλισσα της πίπας;

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

Η βασιλομήτωρ του πεοθηλασμού κατά το ορθότερον...

Η διάδοχος του θρόνου είναι η δνις Νανά, στον υπόγειο Οίκο της οδού Καλύμνου.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Με την οποια κατατασω (κατα την αποψη μου) στην ιδια κατηγορια και την ξανθη τροφαντη Καζακστανη milf Βικυ απο Διδυμου 18 αρχικα,(προ τριετιας περιπου) συνεχεια σε Ελευσινιων, Περγαμου 27 και Ιουλιανου 71.

Εκτοτε εχουν χαθει τα ιχνη της.

:dunno: :dunno: :dunno:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom