You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Τοτε η Ζανα δεν ειναι για σενα.....Μάλιστα...αλλά 65; Εγώ γουστάρω πιπινάκια...άντε μέχρι 25...
Α ρε Κατερινάκι...
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Μάλιστα...αλλά 65; Εγώ γουστάρω πιπινάκια...άντε μέχρι 25...
Α ρε Κατερινάκι...
τυπε παμε να κανουμε καμακι στις πουτανες
να μας κατσουνε τσαμπα? θα τους τρελανουμε ολους!!!!!!!
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
Πάμε τύπε...Μόνο που πρέπει το μπουρδέλο να έχει παράθυρο...Μην φάμε ξύλο από εξαγριωμένους πελάτες που θα περιμένουν 1 ώρα...τυπε παμε να κανουμε καμακι στις πουτανες
να μας κατσουνε τσαμπα? θα τους τρελανουμε ολους!!!!!!!
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Αφου ηπια μερικα κρασακια με κατι ατακτα στουντιοκοριτσα που προσπαθησαν να με αποπλανησουν ,και τελικα καταφερα και ξεφυγα,ανηφορισα προς Φωκαιας!!!!
Φωκαιας 27 επανω,Ελενα με τους βυζους εξω και φοραγε ενα ναυλον διαφανες στρινγακι,βγαλμενο απο πορνοτενεια,οπου φαινοταν η μικρη σχισμη .
Φωκαιας 27 κατω,η Γιαννα!!
Φωκαιας 25 υπογειο η Αλινα με φουλ!!!
Φωκαιας 25 ισογειο η μιαου,Μονικα!!
Φωκαιας 25 επανω,η 19χρονη ρωσσις Γιαννα με καλο σχηματισμο,μπροστα και πισω!!
Φωκαιας 22 κατω η τσιγγανοειδης μικρα,με φουλ,κοντο με αδυνατο κορμακι!!
Φωκαιας 22 επανω δεξια,ομορφη επιθετικη κορασις,με 2αρι στητο στηθος,ελκτικο κωλο,μας χουφτωνε τα @@,και κατα την αποχωρηση μας μας κτυπαγε στον κωλο,φουλ προγραμμα!!!!
Φωκαιας 19 τσιγγανοηδες μικρο,κοντο με αλογοουρα,εμφανισθη γυμνο,με στητους βυζους Νο2!!!!
Φωκαιας 17 επανω,επειδη δεν ανεβηκα ρωτησα συναγωνιστη που κατεβαινε,μου ειπε μια χοντροκωλα,και υποθετω Τανια!!!
Φωκαιας 17 κατω,προστυχοφατσα με ωραιο σωμα και στητο βυζι προς 2!!
Φυλης 59 κατω,δυο κορασιδες η μια μαυρομαλλα ψηλη μελαχρινη με 1,5 στηθος,η αλλη κοντη,ξανθοκαστανη,τσεχα ειπε,αλλα μου θυμιζε την Αλεξανδρα!!Το επανω κλειστο!!
Φυλης 61 τσιγγανοηδες μικρα με ωραιο σωμα,ενδιαφεροντα κωλο,και τατου στον δεξιο στητο 2αρι βυζο!!
Φυλης 80 η Μαρια!!
Φυλης 84 κατω η Σονια η ιταλις(ρουμανης)συμφωνα με την τσα,με καυλωτικη φατσα ωραια στητα 2αρια,αξιοπροσεκτον κωλο,και τατου στην μεση μας εχουφτωσε τα @@.
Φυλής 67 Η ξανθη υπαρξη με το στητο 1,5αρι,τον κωλο που χρηζη προσοχης και δινη,στα κεφια του!!
Φυλης 69 κατω,μια νεα υπαρξη συμφωνα με την τσα,κοντο ξανθο με 1,5 βυζι πτωτικης τασις και υπερβαρο κωλο!!!
Φυλης 71 επανω,κλειστο!!
Φυλης 71ισογειο,η ευα με αγιοβασιλιατικο σκουφο και η πιλοτος γυμνοστηθη αννα-τζουλιανα,με κορδελα μαυρη στο δεξι μπουτι,ως λαρα κροφτ,επιχειρουσε πιασιμο @@,αλλα απεχωρησε γρηγορα καθοσον εισηλθαν στα δωματια πελατες,χαρακτηριστικο,η δυνατη ρωσσικη ποπ μουσικη που επαιζε!!
Επειδη η κοπωση αρχισε να φαινετε στο ψιλοθολομενω μου μυαλο,εισηλθα στο...
Φυλης 92 δεξιο,αδυνατο ρουμανοειδες μαυρομαλικο με 1,5 βυζι,μου θυμισε μεταξι .
Ρωτοντας πια με λιγες δυναμης και την αναγκη εκτονωσης να με κατατρεχη,και το ατιμο το σπερμα να θελη να εκτοξευτη αποφασισα να παω προς Διδυμου,αλλα κατοπιν ερωτησεων...
Μ.Προδρομου βαπορι που λεη και ο στρατηγος .Τα δυο αδιαφορα γεωργιανα με φουλ,που παρουσιαζονται ως ρωσσιδες για αυτους που δεν ξερουν!!!Η μια γεωργιανη και η αλλη συνηθως με ζαρτιερες καζακστανη!Κατω υπογα το σουζοσπιτο,εκανε χωρο που εμεινε αξεχαστος και οι συναγωνιστες ακομα γελουσαν!!
Οδευοντας Φυλης 68 και 66 κλειστα!!Εφτασα Διδυμου 18 και στην θρυλικη Αλιονα,οπου με υποδεκτηκε στην αγκαλια της και στο στομα της!! .Ακολουθη κριτικη!!Μετα το αδειασμα και με τρεμαμενα ποδια,θεωρησα σημαντικο,να περασω απο τους μερακληδες και να κτυπησω μια μπουγατσα για αναπτερωση δυναμεων!! .
Ολα αυτα τα γεγονοτα συνεβησαν μεταξυ 22,30-23,30.αλλη μια ημερα πορνικης ζωης εφτασε στο τελος της!!
Φωκαιας 27 επανω,Ελενα με τους βυζους εξω και φοραγε ενα ναυλον διαφανες στρινγακι,βγαλμενο απο πορνοτενεια,οπου φαινοταν η μικρη σχισμη .
Φωκαιας 27 κατω,η Γιαννα!!
Φωκαιας 25 υπογειο η Αλινα με φουλ!!!
Φωκαιας 25 ισογειο η μιαου,Μονικα!!
Φωκαιας 25 επανω,η 19χρονη ρωσσις Γιαννα με καλο σχηματισμο,μπροστα και πισω!!
Φωκαιας 22 κατω η τσιγγανοειδης μικρα,με φουλ,κοντο με αδυνατο κορμακι!!
Φωκαιας 22 επανω δεξια,ομορφη επιθετικη κορασις,με 2αρι στητο στηθος,ελκτικο κωλο,μας χουφτωνε τα @@,και κατα την αποχωρηση μας μας κτυπαγε στον κωλο,φουλ προγραμμα!!!!
Φωκαιας 19 τσιγγανοηδες μικρο,κοντο με αλογοουρα,εμφανισθη γυμνο,με στητους βυζους Νο2!!!!
Φωκαιας 17 επανω,επειδη δεν ανεβηκα ρωτησα συναγωνιστη που κατεβαινε,μου ειπε μια χοντροκωλα,και υποθετω Τανια!!!
Φωκαιας 17 κατω,προστυχοφατσα με ωραιο σωμα και στητο βυζι προς 2!!
Φυλης 59 κατω,δυο κορασιδες η μια μαυρομαλλα ψηλη μελαχρινη με 1,5 στηθος,η αλλη κοντη,ξανθοκαστανη,τσεχα ειπε,αλλα μου θυμιζε την Αλεξανδρα!!Το επανω κλειστο!!
Φυλης 61 τσιγγανοηδες μικρα με ωραιο σωμα,ενδιαφεροντα κωλο,και τατου στον δεξιο στητο 2αρι βυζο!!
Φυλης 80 η Μαρια!!
Φυλης 84 κατω η Σονια η ιταλις(ρουμανης)συμφωνα με την τσα,με καυλωτικη φατσα ωραια στητα 2αρια,αξιοπροσεκτον κωλο,και τατου στην μεση μας εχουφτωσε τα @@.
Φυλής 67 Η ξανθη υπαρξη με το στητο 1,5αρι,τον κωλο που χρηζη προσοχης και δινη,στα κεφια του!!
Φυλης 69 κατω,μια νεα υπαρξη συμφωνα με την τσα,κοντο ξανθο με 1,5 βυζι πτωτικης τασις και υπερβαρο κωλο!!!
Φυλης 71 επανω,κλειστο!!
Φυλης 71ισογειο,η ευα με αγιοβασιλιατικο σκουφο και η πιλοτος γυμνοστηθη αννα-τζουλιανα,με κορδελα μαυρη στο δεξι μπουτι,ως λαρα κροφτ,επιχειρουσε πιασιμο @@,αλλα απεχωρησε γρηγορα καθοσον εισηλθαν στα δωματια πελατες,χαρακτηριστικο,η δυνατη ρωσσικη ποπ μουσικη που επαιζε!!
Επειδη η κοπωση αρχισε να φαινετε στο ψιλοθολομενω μου μυαλο,εισηλθα στο...
Φυλης 92 δεξιο,αδυνατο ρουμανοειδες μαυρομαλικο με 1,5 βυζι,μου θυμισε μεταξι .
Ρωτοντας πια με λιγες δυναμης και την αναγκη εκτονωσης να με κατατρεχη,και το ατιμο το σπερμα να θελη να εκτοξευτη αποφασισα να παω προς Διδυμου,αλλα κατοπιν ερωτησεων...
Μ.Προδρομου βαπορι που λεη και ο στρατηγος .Τα δυο αδιαφορα γεωργιανα με φουλ,που παρουσιαζονται ως ρωσσιδες για αυτους που δεν ξερουν!!!Η μια γεωργιανη και η αλλη συνηθως με ζαρτιερες καζακστανη!Κατω υπογα το σουζοσπιτο,εκανε χωρο που εμεινε αξεχαστος και οι συναγωνιστες ακομα γελουσαν!!
Οδευοντας Φυλης 68 και 66 κλειστα!!Εφτασα Διδυμου 18 και στην θρυλικη Αλιονα,οπου με υποδεκτηκε στην αγκαλια της και στο στομα της!! .Ακολουθη κριτικη!!Μετα το αδειασμα και με τρεμαμενα ποδια,θεωρησα σημαντικο,να περασω απο τους μερακληδες και να κτυπησω μια μπουγατσα για αναπτερωση δυναμεων!! .
Ολα αυτα τα γεγονοτα συνεβησαν μεταξυ 22,30-23,30.αλλη μια ημερα πορνικης ζωης εφτασε στο τελος της!!
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Λες να πνιγηκε σε πιπα?Με την οποια κατατασω (κατα την αποψη μου) στην ιδια κατηγορια και την ξανθη τροφαντη Καζακστανη milf Βικυ απο Διδυμου 18 αρχικα,(προ τριετιας περιπου) συνεχεια σε Ελευσινιων, Περγαμου 27 και Ιουλιανου 71.
Εκτοτε εχουν χαθει τα ιχνη της.
lambros84198
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μηπως εχει πετυχει κανεις την αλεξανδρα απο φυλ.65?
ευχαριστω εκ των προτερων!!!
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Την σερβα λες?Μηπως εχει πετυχει κανεις την αλεξανδρα απο φυλ.65?
Επισκέπτης
Μάλιστα...αλλά 65; Εγώ γουστάρω πιπινάκια...άντε μέχρι 25...
Α ρε Κατερινάκι...
Η Ζάννα είχε την ηλικία που σου αρέσει όταν η Ελλάδα είχε βασιλιά.
Εγω που πήγα και την είδα (ένα διάστημα, προ 2,5-3 ετών, έγραφαν πολλά γι' αυτήν) έφυγα τρέχοντας.
Αν ξεμείνεις από λεφτά και δεν έχεις να γαμήσης, πήγαινα να τη δεις. Για κάνα δίμηνο θα σου έχει κοπεί η όρεξη. Ε, μετά βλέπουμε.
Βόλτα χτες από Μεταξουργείο έτσι για να δούμε τι παιζει. Πολύ σπάνια πάω απο εκεί λόγω πακιδων και λόγω κλεψίματος του αυτοκινήτου παλιοτερα.Ειμουνα Κολωνού κάτι δεν θυμάμαι νούμερο ήταν ένα ξανθό προmilf-milf με 10ε .Καθομαι και ξαφνικά βλεπω τα κορδόνια του ενος παπουτσιού λυμένα .Τα δένω Σηκώνομαι σκεφτικός και πάω προς την πόρτα να μπω να μην μπω anyway με βοήθησε η τσατσά με την μαλακία που πέταξε χμ τους ξέρουμε αυτούς πήγε σε άλλο σπίτι και ήρθε εδώ να δέσει τα κορδόνια του. Αρε του εχει φαει η αναδουλεια και η ο κοσμος πλεον δεν γαμαει ουτε με 10 ....
lambros84198
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φιλε μου αν δεν κανω λαθος απο βουλγαρια ηταν...Μηπως εχει πετυχει κανεις την αλεξανδρα απο φυλ.65?
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Αν δεν κανω λαθος ηταν μια αλεξανδρα στο Φ.59 κατω.Αδυνατο σωμα,καστανοξανθο μαλλι,1,5 βυζι και σχετικα καλο κωλο!!φιλε μου αν δεν κανω λαθος απο βουλγαρια ηταν...
lambros84198
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εχεις δικιο την εχω πετυχει και εγω αλλα > δεν ειναι αυτη που ψαχνω!! ευχαριστω παντωςΑν δεν κανω λαθος ηταν μια αλεξανδρα στο Φ.59 κατω.Αδυνατο σωμα,καστανοξανθο μαλλι,1,5 βυζι και σχετικα καλο κωλο!!
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
τη σοφια την ποντια μαλλον λες...Βεργας 6 ισογειο σοφια,ξανθια τροφαντη mlf την οποια εχω δει και στη περγαμου 27(Δεν προκειται για την σοφια απο τροφωνιου 13 οροφο)
καυλωνει παρα πολυ και κανει τρελο γαμησι η τυπισσα...εχω κριτικη...
απο εμφανιση βεβαια δε λεει και πολλα...
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
καλα,δεν εχουμε ολοι τα ιδια γουστα...Η Ζάννα είχε την ηλικία που σου αρέσει όταν η Ελλάδα είχε βασιλιά.
Εγω που πήγα και την είδα (ένα διάστημα, προ 2,5-3 ετών, έγραφαν πολλά γι' αυτήν) έφυγα τρέχοντας.
Αν ξεμείνεις από λεφτά και δεν έχεις να γαμήσης, πήγαινα να τη δεις. Για κάνα δίμηνο θα σου έχει κοπεί η όρεξη. Ε, μετά βλέπουμε.
lambros84198
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
1,5 βυζί ειναι τα λεγομενα λεμονακια... χαχαΑν σας πώ ότι δεν ξερω να μετραω το βυζί...Ακου 1,5 βυζί...
Επισκέπτης
Γεμίζει-δε γεμίζει μια κανονική χούφτα.Αν σας πώ ότι δεν ξερω να μετραω το βυζί...Ακου 1,5 βυζί...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 11K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 45K
- Απαντήσεις