Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 246 άτομα (21 μέλη και 225 επισκέπτες)

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Μαλακια εκανες φιλε. σκοπος σου ηταν να προειδοποθησεις, αλλά την διαφημισες καταλαθος. τωρα θα σπευσουν ολοι οι καμικαζι.
Για την ιστορια εμενα μου δωσε κωλο, στην αρχη προσπαθησε χωρις πολυ τζελ, αλλα ζοριζοταν κι εβαλε κι αλλο. Καποια στιγμη βγηκα ερμπολ και το βαλα μουνι γιατι ημουν εκτος και θα εχυνα στον αερα αμα δεν το βαζα σε καποια τρυπα. Οπότε μετα γεματη απορια, μου ελεγε δεν σου αρεσει ο κωλος εσενα. Χαχα, που να ξερε οτι ειμαι φανατικος.
Παντως με εμενα ειχε πολυ φιλι και δαγκωματα. Απορω με μια κριτικη, που ξεπεταξε συναγωνιστη. Σιγουρα ηταν άτυχος παντως.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
προς ΠΥΡΑΥΛΟ και λοιπους μαριαννοπληκτους...

η μιλφαρα θα λειπει 2 εβδομαδες απ το περγαμου 27α...αυριο πεταει για την πατριδα της...

sebastian2

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
6
Πόντοι
11
Τι λες φίλε μου; Δεν υπάρχει λόγος να γραφτεί αυτή ως επικίνδυνη;
τωρα με αποστομωσες πραγματικα πυρκαυλε σου βγαζω το καπελο ειλικρινα με συγκλονισε η προσωπικη μαρτυρια-καταγραφη του συναγωνιστη συνειδητοποιωντας την αποκοσμη ηλιθιοτητα μιας τετοιας πουτανας αρχιζω και αναθεωρω απιστευτη η απαθεια της να τον δεχτει ακαποτα ομως και παλι εξαρταται απο τον συγκεκριμενο πελατη το αν θα προχωρησει η οχι ειχα δει αρκετα ομως τετοιο πραγμα πρωτη φορα επεσε στην αντιληψη μου τελειως χυμα η γκομενα ρε μπας και ηθελε παιδι? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ευτυχως που εκ φυσεως δεν με ελκυουν οι τσιλιμπιθρες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Δεν καταλαβαίνω αν με ειρωνεύεσαι τώρα φίλε sebastian2 αλλά εκτιμώ ότι απαντάς σοβαρά. :think:

Όπως και να 'χει, δεν είναι καθόλου η πρώτη φορά που έχω γνωρίσει/μάθει τέτοιες επικίνδυνες συμπεριφορές από ιερόδουλες και το γεγονός ότι αρέσκομαι σε πρωκτικό, τις καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνες απέναντί μου ούτως ώστε να θέλω να τις γνωρίζω ώστε να τις αποφεύγω.
Για τη συγκεκριμένη έγραψε και ο n.smirni76 χθες ότι πήγε να τον καβαλήσει χωρίς καπότα λέγοντάς του ότι είναι καυλωμένη και καθαρή.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
προς ΠΥΡΑΥΛΟ και λοιπους μαριαννοπληκτους...

η μιλφαρα θα λειπει 2 εβδομαδες απ το περγαμου 27α...αυριο πεταει για την πατριδα της...

Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Θα την περιμένω σαν πιστό σκυλί...

Επισκέπτης
  Αυτό που με έκανε πάντως να γράψω ήταν το γεγονός, ότι ΟΝΤΩΣ η μικρή, γαμιέται ακάποτα !!! όταν μπήκε μέσα στο δωμάτιο, εγώ ήμουν ήδη φτιαγμένος , οπότε όταν έκανε την κίνηση να τον πάρει στο στόμα της για ακάποτη πίπα, απλώς της είπα " Είμαι έτοιμος, απλώς στήσου για sex". Η τύπισσα δεν έκανε καμία απολύτως κίνηση για να πάρει το προφυλακτικό, και την βλέπω έκπληκτος να παίρνει θέση στα 4, και μου λέει "έλα".

Για 5 δευτερόλεπτα, δεν έκανα καμμιά κίνηση ούτε είπα τίποτα, για να δω που το πάει. Τίποτα !!! Περίμενε να μπω, έτσι, χωρίς προφυλακτικό ! Της είπα "προφυλακτικό δεν θα βάλουμε ? " και απάντησε "αα, sex με προφυλακτίκ", και γύρισε για να μου το βάλει!!
προβλεπω να γινετε αττικο ζωωλογικο παρκο ο συγκεκριμενος οικος απο λιονταρια και αλλα ελλουροειδη..

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
καλα ρε μεγαλε.για ολα εγραψες.για το γα**μενο στην κολοκυνθους 63 μονο βρηκες να μην γραψεις?Αυτο ειναι το ποστ σου,ειναι σαν να τον κραζης,μιλα με σεβασμο τυπε ειδικα για τα μελη που γυρνανε με τις ωρες για να διαβαζης εσυ την ενημερωση απο το σπιτι σου!!Επειτα τα ποστ σου ειναι ελαχιστα για να ζητας τον λογο σε αυτο το θρεντ,ας μην κανουμε αλλα σπαμ!!
Kαι να σκεφτείς του απάντησα και σε pm που μου έστειλε οτι πιθανόν το απόγευμα θα είναι η Μόνικα και η Χριστίνα στο Κωλοκυνθους 63 σε διπλοβάρδια.Στην ενημέρωση του Σαββάτου πάντως έγραψα για το σπιτάκι αυτό και για την κοπέλα που έψαχνε.Σωστή η παρέμβαση σου και ελπίζω να καταλάβε το λάθος του. :) :)

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Kαι να σκεφτείς του απάντησα και σε pm που μου έστειλε οτι πιθανόν το απόγευμα θα είναι η Μόνικα και η Χριστίνα στο Κωλοκυνθους 63 σε διπλοβάρδια.Στην ενημέρωση του Σαββάτου πάντως έγραψα για το σπιτάκι αυτό και για την κοπέλα που έψαχνε.Σωστή η παρέμβαση σου και ελπίζω να καταλάβε το λάθος του. :) :)
Και εγω αυτο ελπιζω,δεν ηθελα να κανω τον εξυπνο ουτε να δειξω κατι!!!!

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
εγω την ειχα παρει στο Φ92, εχω και κριτικη, σε πρωινη βαρδια. ειναι πολυ καυλιαρικο μωρο και το κωλαρακι της σε κολαζει μολις το βλεπεις. για το πρωκτικο της εχω καποιους ενδοιασμούς μιας και οπως γραφω στην κριτικη μου ενω με αφησε να μπω για πολυ λιγο μετα αρχισε να ζορίζετε οποτε και  δεν..... εαν ειχαν και αλλοι θεμα η τακτικη μυρίζετε η ολοι την εχουμε μεγαλη.....
θα ξαναπαω μαζι της καποια στιγμη.....

Mόνο εγώ δεν βγάζω νόημα στις τελευταίες σειρές? Φίλε, εντελώς καλοπροαίρετα, υπάρχουν και τα κεφαλαία γράμματα όταν αρχίζουμε νέα πρόταση καθώς και τα "αι". Α..τώρα κατάλαβα. Όταν χρησιμοποιούμε το διαζευκτικό "ή", βάζουμε και τόνο αν δεν σου κάνει κόπο.Γράφετε που γράφετε τις πληροφορίες σας, τουλάχιστον να διαβάζονται ρε παιδιά...

BackTrack

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Mόνο εγώ δεν βγάζω νόημα στις τελευταίες σειρές? Φίλε, εντελώς καλοπροαίρετα, υπάρχουν και τα κεφαλαία γράμματα όταν αρχίζουμε νέα πρόταση καθώς και τα "αι". Α..τώρα κατάλαβα. Όταν χρησιμοποιούμε το διαζευκτικό "ή", βάζουμε και τόνο αν δεν σου κάνει κόπο.Γράφετε που γράφετε τις πληροφορίες σας, τουλάχιστον να διαβάζονται ρε παιδιά...

Φίλε KD, πάνω κάτω αυτό που λέει ο συνάδερφος, είναι ότι ενώ στο σαλονάρισμα η Εμμανουέλα, υπόσχετε λαγούς με πετραχήλια (κώλο), μέσα αρχίζει τα μα και σου ότι δεν μπορεί, και ότι το εργαλείο είναι μεγάλο και άλλα τέτοια.

ΥΓ)   Τώρα που το σκέφτομαι, στο σαλόνι τάζει λαγούς με πετραχήλια και μέσα προσφέρει λιοντάρια με φέρετρα !!! ((ακάποτο sex)  :2funny:  :2funny:

ΥΓ2) Κατά τις 12.30 (μεσημέρι) στο Περδίκα το δεξί (το αριστερό παρόλο που είχε φως απέξω, ήταν κλειστό), ήταν μία μαυρομάλλα ίσιο μαλλί, άσπρο δέρμα, 25-30 χρ., 1.75  περίπου, και μάλλον είχε ταττού. Ανακοινώθηκαν normal πρόγραμμα + ακάποτη πίπα.

ΥΓ3) Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 (πάνω όροφος). Ξανθό (βαμμένο), με κοντό μαλλάκι, στα 20-25 , στο 1.70 περίπου, λευκό  δέρμα, με ελάχιστα κιλά παραπάνω (στην κοιλιά  πιο πολύ), αλλά με ένα ωραίο 2αράκι βυζί που φαίνετε πέτρα χωρίς να είναι πλαστικό. Δυστηχώς δεν είχα την τύχη να τις το πιάσω  :boobies: Πρόγραμμα τυπικό.

ΥΓ4) Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 (Ισόγειο). Το κλασικό milf του Μεταξουργείου με προυπερεσία στα μαγαζιά της οδούς Κωλονού καθώς και με μεγάλεια θητεία στο όροφο της Λεωνιδίου 28. Το πρόγραμμα της είναι πίπα, κώλο μουνί, στα 10  γιούργια.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.097
Πόντοι
46.232
Φίλε ''ν.σμύρνη'' αυτήν την εμμανουέλλα που λες να την πετυχω αύριο γιατί έχω μπερδευτεί :uglystupid: :think:.Έχω διαβάσει 3 διαφορετικά μπουρδέλα που μπορεί να  :knockinb:.
εγω την πετυχα φυλης 65 , την ρωτησα αν δουλευει καθε μερα εκει και μου ειπε οτι κανονικα τα πρωινα δουλευει φυλης92...........

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.097
Πόντοι
46.232
Ότι χειρότερο -σε δίδυμο-,έχω δει ποτέ στη ζωή μου...... 40€ παρτούζα είπαν.......έλεος!!! Στο τσακ έφτασα να τις ρωτήσω,αν αυτές θα με πλήρωναν 40€...... :uglystupid:
και ειπαν οτι ειναι ρωσιδες......για βουλγαρες η ρουμανες της εκοψα τοσο χαλια που ηταν.....εμενα και να με πληρωναν παντως δεν θα πηγαινα μαζι τους

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.097
Πόντοι
46.232
Μαλακια εκανες φιλε. σκοπος σου ηταν να προειδοποθησεις, αλλά την διαφημισες καταλαθος. τωρα θα σπευσουν ολοι οι καμικαζι.
Για την ιστορια εμενα μου δωσε κωλο, στην αρχη προσπαθησε χωρις πολυ τζελ, αλλα ζοριζοταν κι εβαλε κι αλλο. Καποια στιγμη βγηκα ερμπολ και το βαλα μουνι γιατι ημουν εκτος και θα εχυνα στον αερα αμα δεν το βαζα σε καποια τρυπα. Οπότε μετα γεματη απορια, μου ελεγε δεν σου αρεσει ο κωλος εσενα. Χαχα, που να ξερε οτι ειμαι φανατικος.
Παντως με εμενα ειχε πολυ φιλι και δαγκωματα. Απορω με μια κριτικη, που ξεπεταξε συναγωνιστη. Σιγουρα ηταν άτυχος παντως.
εμενα με δαγκωσε στην μυτη και στον ωμο....

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
384
Πόντοι
26
Μήπως η Εμμανουέλα του Φ92 έχει κολλήσει τπτ και θέλει να το φορτώσει σε όσους  περισσότερους μπορεί ??? Δεν είναι ανάγκη να είναι HIV, και με τα κονδυλώματα γίνεσαι στρατηγός !!!

Επισκέπτης
Απλά θα είναι αγράμματη και δεν έχει συνειδητοποιήσει τον κίνδυνο των πράξεών της.

georgepappas1

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2011
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
0

Χωρίς να θέλω να "γλύψω" ή να σπαμάρω, ως νέος εδώ, προσωπικά ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που ξοδεύεις για να ενημερώνεις όλους τους τεμπέληδες, μ' εμένα πρώτο  :dancing:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.334
Πόντοι
5.435
εμενα με δαγκωσε στην μυτη και στον ωμο....
Εμένα όταν μπήκε μέσα και πριν αρχίσει τη πίπα με ρώτησε αν θέλω ακα πίπα, και της είπα ότι θέλω με προφυλακτικό. Στο κυρίως πιάτο δεν παρατήρησα κάτι "ύποπτο" όσο αφορά το sex χωρίς προφυλακτικό, απλά το διάβασα και εγώ εδώ από τις μαρτυρίες συναδέλφων. Πάντως στα φιλιά όντως δαγκώνει και γιαυτό δεν τα συνέχισα κιόλας.

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
χτες το πρωι επισκεφτηκα τη ντιανα τη ξανθια,φωκαιας 25 πανω...η κοπελα πρεπει
να'ταν λιγο φρικαρισμενη,μου'λεγε οτι περασε ενας τυπος που ο πουτσος του ηταν
γυρω γυρω ασπρος και βρωμαγε ξυδι,πρεπει να'χε να πλυθει καμια 30αρια μερες,και
ηθελε και ακαποτο...τι να λεμε τωρα μετα απ'αυτο,τι κριτικη να κανουμε και τι να
σχολιασουμε...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom