Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 353 άτομα (32 μέλη και 321 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.147
Πόντοι
46.232
Την Ντενίζα πώς και δεν την πέτυχα; Τι ώρα πήγες; Εκτός αν στράβωσε πάλι η τσατσά και μου έδωσε πάλι ψεύτικο όνομα για την κοπέλα...
στις 01.40 η τσα τσα παντα στραβωμενη ειναι εκει , μια ειναι η μουναρα η ντενισα την ξερουν ολοι δεν μπορει να εδωσε αλλο ονομα......

Επισκέπτης
Να συμπληρώσω οτι στο Φυλής 69 στον όροφο είδα καινούρια κοπέλα με το όνομα Τάνια η οποία είναι λεπτή,λευκή με ξανθά μακριά μαλλιά πιασμένα κοτσίδα.Φάνηκε έκφυλη και ανακοινώθηκε στο πρόγραμμα και γυμνό τσιμπούκι.
την ειδα και εγω.κατι ειχε πιει η κοπελα γιατι οταν βγηκε να σαλοναρει με τα βιας κρατιωταν ορθια.ψιλοκομματια ηταν

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Περνώντας απο Ομόνοια είδα αρκετούς τοξικομάνεις και κατεβαίνοντας την Πειραιώς είδα πολυάριθμους Μαύρους που έχουν συστήσει συμμορίες πώλησης ναρκωτικών και λυμαίνοντε την γύρω περιοχή.Προσπέρασα γρήγορα.
.........

Δεν μπορούσα να μην παρατηρήσω στην διάρκεια της πορείας μου αυτούς που έψαχναν τους κάδους και κάποιους με κοφτήρια που κόβαν τα ελατήρια απο τα πεταμένα στρώματα για να τα πουλήσουν για μέταλλο.
........
Έξω απο το μπουρδέλο ένας ξένος έψαχνε τον κάδο και είχε βγάλει αρκετά μικρά μπουκαλάκια γεμάτα με νερό εκτός και αν τα μπουκαλάκια περιείχαν μέσα κάτι άλλο.
........
Τέλος αποχωρόντας σε περίπτερο της Πλατείας Καραισκάκη στο Μεταξουργείο άστεγος και κουρελής είχε ανοίξει το ψυγείο για να πάρει κάτι να φάει και έγινε αντιληπτός απο τον περιπτερά ο οποίος του έσουρε τα εξ αμάξης. Εγώ δεν μπόρεσα να μην τον λυπηθώ και να μην παρατηρήσω οτι πλέον οι άστεγοι και οι πεινασμένοι έχουν αυξηθεί δραματικά.

Φίλε μου δεν μπόρεσα να μήν παρατηρήσω τα σχόλια σου για την τραγική κατάσταση των περιοχών αυτών. Δυστυχώς δεν μπορείς πλέον να κυκλοφορείς μόνος στην Ομόνοια Οκαι στις γύρω περιοχές μετα απο κάποια ώρα και η εξαθλίωση του κόσμου που κατοικεί εκεί αποτελεί ντροπή για τον δήμο ειδικά τώρα το 2012. Όπως και 'νάχει να προσέχεις τα βράδια.  :grin: :grin: Όσον αφορά τις κοπέλες (ειδικα του μεταξουργείου) είναι κρίμα για μια ακόμα φορά να δουλεύουν σε τέτοιες άσχημες συνθήκες για τόσο λίγα λεφτά Χριστουγεννιάτικα. Αν διαβάζει καμιά δήθεν κυρία Ελληνίδα αυτές τις αράδες, ας κάτσει λίγο να αναλογιστεί πως πέρασε αυτή τα Χριστούγεννα της και πως τα περνάνε αυτά τα κορίτσια (ξεπέτες-ξεξεπέτες) και ας πούνε τουλάχιστον ενα ευχαριστώ για όσα τους χαρίστηκαν.  :grin: :grin:

Να συμπληρώσω οτι στο Φυλής 69 στον όροφο είδα καινούρια κοπέλα με το όνομα Τάνια η οποία είναι λεπτή,λευκή με ξανθά μακριά μαλλιά πιασμένα κοτσίδα.Φάνηκε έκφυλη και ανακοινώθηκε στο πρόγραμμα και γυμνό τσιμπούκι.

η Χριστίνα δεν ήταν στην βάρδια της; Περίεργο. Αν δεν εχει φύγει για διακοπές θα πρέπει να ερευνήσουμε το θέμα της απουσίας της (μήπως και ξαναρχίσουμε να πηγαίνουμε στον οίκο αυτον!)!!!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Φίλε μου δεν μπόρεσα να μήν παρατηρήσω τα σχόλια σου για την τραγική κατάσταση των περιοχών αυτών. Δυστυχώς δεν μπορείς πλέον να κυκλοφορείς μόνος στην Ομόνοια Οκαι στις γύρω περιοχές μετα απο κάποια ώρα και η εξαθλίωση του κόσμου που κατοικεί εκεί αποτελεί ντροπή για τον δήμο ειδικά τώρα το 2012. Όπως και 'νάχει να προσέχεις τα βράδια.  :grin: :grin: Όσον αφορά τις κοπέλες (ειδικα του μεταξουργείου) είναι κρίμα για μια ακόμα φορά να δουλεύουν σε τέτοιες άσχημες συνθήκες για τόσο λίγα λεφτά Χριστουγεννιάτικα. Αν διαβάζει καμιά δήθεν κυρία Ελληνίδα αυτές τις αράδες, ας κάτσει λίγο να αναλογιστεί πως πέρασε αυτή τα Χριστούγεννα της και πως τα περνάνε αυτά τα κορίτσια (ξεπέτες-ξεξεπέτες) και ας πούνε τουλάχιστον ενα ευχαριστώ για όσα τους χαρίστηκαν.  :grin: :grin:
Εχης απολυτο δικιο φιλε,αλλα δεν πιστευω οτι ελληνιδα θα κατση ποτε να αναλογιστει,αλλα ας μην ξεχναμε πως ειναι δικια τους επιλογη,η δουλεια που κανουν τα κοριτσια!!!!

mpoufos

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
18
Πόντοι
1
Εχης απολυτο δικιο φιλε,αλλα δεν πιστευω οτι ελληνιδα θα κατση ποτε να αναλογιστει,αλλα ας μην ξεχναμε πως ειναι δικια τους επιλογη,η δουλεια που κανουν τα κοριτσια!!!!
Δυστυχως οχι παντα.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Δυστυχως οχι παντα.
Δυστηχως η ευτυχως την κανουν φιλε,με το ζορι δεν δουλευη καμια,εχουν γινη αναλυσης το ρομαντισμο και μπουρδελα,ας μην κανουμε αλλα σπαμ,εδω!!!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215

κοίτα δεν πιστεύω οτι όλες επιλέγουν να δουλεύουν με 10€ στο Μεταξουργείο και να δέχονται αράπηδες, Πακιστανούς και κινέζους. Μερικές πιθανών να το κάνουν αλλα νομίζω οτι κάποιες τις στέλνουν εκεί η το κάνουν μήν έχοντας άλλη εναλλακτική λύση. Αλλα όπως και 'νάχει μήν ξεχνάς οτι όλες αυτές αλλα και οι κοπέλες που κάνουν πεζοδρόμιο στην Αθήνα κ.α. είναι κορίτσια, μητέρες, αδελφές ή κόρες κάποιού. Και μπορεί να λέμε οτι λέμε εδώ (μπάζο, χοντρη, ξεπέτα κ.α.) αλλα δεν νομίζω οτι θα ήθελε κάποιος να κάνεις ενας δικός του άνθρωπος αυτή την άσχημη δουλεία.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.763
Πόντοι
6.035
κοίτα δεν πιστεύω οτι όλες επιλέγουν να δουλεύουν με 10€ στο Μεταξουργείο και να δέχονται αράπηδες, Πακιστανούς και κινέζους. Μερικές πιθανών να το κάνουν αλλα νομίζω οτι κάποιες τις στέλνουν εκεί η το κάνουν μήν έχοντας άλλη εναλλακτική λύση. Αλλα όπως και 'νάχει μήν ξεχνάς οτι όλες αυτές αλλα και οι κοπέλες που κάνουν πεζοδρόμιο στην Αθήνα κ.α. είναι κορίτσια, μητέρες, αδελφές ή κόρες κάποιού. Και μπορεί να λέμε οτι λέμε εδώ (μπάζο, χοντρη, ξεπέτα κ.α.) αλλα δεν νομίζω οτι θα ήθελε κάποιος να κάνεις ενας δικός του άνθρωπος αυτή την άσχημη δουλεία.
kai ομως επιλογη τους ειναι καθως αν εχεις προσεξει οσες δεν κανουν το τζιρο που θελουν οι απο πανω τους τις στελνουν σε κατωτερου επιπεδου οικηματα,εκει εχουν την επιλογη η να τα παρατησουν η να δουλεψουν,οσες δουλευουν επιλεγουν αν θελουν με 10 η 15 καθως ριχνουν τη τιμη τους μεν αλλα αυξανουν την πελατεια τους το ιδιο ισχυει και για το αν θα παρουν πακιστανους η οχι
αυτα στα λεω επειδη εχω πετυχει στο μεταξουργειο καποια να ζηταει 15 και να δεχεται μονο ελληνες οποτε εχει κανει την επιλογη της γνωριζοντας οτι θα εχει μικροτερη πελατεια.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
kai ομως επιλογη τους ειναι καθως αν εχεις προσεξει οσες δεν κανουν το τζιρο που θελουν οι απο πανω τους τις στελνουν σε κατωτερου επιπεδου οικηματα,εκει εχουν την επιλογη η να τα παρατησουν η να δουλεψουν,οσες δουλευουν επιλεγουν αν θελουν με 10 η 15 καθως ριχνουν τη τιμη τους μεν αλλα αυξανουν την πελατεια τους το ιδιο ισχυει και για το αν θα παρουν πακιστανους η οχι
αυτα στα λεω επειδη εχω πετυχει στο μεταξουργειο καποια να ζηταει 15 και να δεχεται μονο ελληνες οποτε εχει κανει την επιλογη της γνωριζοντας οτι θα εχει μικροτερη πελατεια.

είναι σχεδόν εκβιαστικό όμως.

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
professorx  μπραβο.γερό στομαχι :rockon:

kopaskk

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
61
Like
649
Πόντοι
3.295
Φίλε μου δεν μπόρεσα να μήν παρατηρήσω τα σχόλια σου για την τραγική κατάσταση των περιοχών αυτών. Δυστυχώς δεν μπορείς πλέον να κυκλοφορείς μόνος στην Ομόνοια Οκαι στις γύρω περιοχές μετα απο κάποια ώρα και η εξαθλίωση του κόσμου που κατοικεί εκεί αποτελεί ντροπή για τον δήμο ειδικά τώρα το 2012. Όπως και 'νάχει να προσέχεις τα βράδια.  :grin: :grin: Όσον αφορά τις κοπέλες (ειδικα του μεταξουργείου) είναι κρίμα για μια ακόμα φορά να δουλεύουν σε τέτοιες άσχημες συνθήκες για τόσο λίγα λεφτά Χριστουγεννιάτικα. Αν διαβάζει καμιά δήθεν κυρία Ελληνίδα αυτές τις αράδες, ας κάτσει λίγο να αναλογιστεί πως πέρασε αυτή τα Χριστούγεννα της και πως τα περνάνε αυτά τα κορίτσια (ξεπέτες-ξεξεπέτες) και ας πούνε τουλάχιστον ενα ευχαριστώ για όσα τους χαρίστηκαν.  :grin: :grin:

η Χριστίνα δεν ήταν στην βάρδια της; Περίεργο. Αν δεν εχει φύγει για διακοπές θα πρέπει να ερευνήσουμε το θέμα της απουσίας της (μήπως και ξαναρχίσουμε να πηγαίνουμε στον οίκο αυτον!)!!!

πες τα χρυσόσοτομε, αν και οι ελληνίδες φροντίζουν να στα τρώνε ακόμα πιο ύπουλα και δεν θεωρούνται και πουτανες τότε (έτσι νομίζουν)....Για μένα η πουτανιά είναι στην ψυχή του ατόμου κ όχι στο σώμα....

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
πηγα αττικη λιγο πριν την αλλαγη της βαρδιας να βρω τη μαριανναρα στο περγαμου...

δε δουλευε ομως η μιλφαρα...στη θεση της η πολικη αρκουδα ναταλι,η οποια λογικα συνεχιζει και απογευματινη...

Ποια ειναι η Μαριαννα? Την γνωριζω? Καλο μιλφακι?

Ερχεται κριτικη για την Ναταλι!  :grin:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
καλα ρε μεγαλε.για ολα εγραψες.για το γα**μενο στην κολοκυνθους 63 μονο βρηκες να μην γραψεις?ποσο γκαντεμια.αν καποιος εχει παει προσφατα να μου πει αν ειναι η μονικα ακομα εκει παρακαλω
Μας συνχωρης δεν προκητε να ξαναεπαναληφθη :headbang: :headbang:!!

alexthegreat7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
σορρυ φιλε.σου μιλησε κανεις?μην κραζεις ετσι.απλως ειπα οτι ημουν ατυχος που τα ειδε ολα εκτος απο αυτο που ηθελα...εσυ τι ρολο παιζεις?

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
σορρυ φιλε.σου μιλησε κανεις?μην κραζεις ετσι.απλως ειπα οτι ημουν ατυχος που τα ειδε ολα εκτος απο αυτο που ηθελα...εσυ τι ρολο παιζεις?
καλα ρε μεγαλε.για ολα εγραψες.για το γα**μενο στην κολοκυνθους 63 μονο βρηκες να μην γραψεις?Αυτο ειναι το ποστ σου,ειναι σαν να τον κραζης,μιλα με σεβασμο τυπε ειδικα για τα μελη που γυρνανε με τις ωρες για να διαβαζης εσυ την ενημερωση απο το σπιτι σου!!Επειτα τα ποστ σου ειναι ελαχιστα για να ζητας τον λογο σε αυτο το θρεντ,ας μην κανουμε αλλα σπαμ!!

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
πες τα χρυσόσοτομε, αν και οι ελληνίδες φροντίζουν να στα τρώνε ακόμα πιο ύπουλα και δεν θεωρούνται και πουτανες τότε (έτσι νομίζουν)....Για μένα η πουτανιά είναι στην ψυχή του ατόμου κ όχι στο σώμα....
Μπράβο,σωστός!Δυστυχώς, οι ελεεινίδες μετέδωσαν την ψυχασθένειά τους (σχιζοειδής ψύχωση οτι είναι πριγκίπισσες με μανιοκαταθλιπτικό σύνδρομο μεγαλείου) και στις παρεπιδημούσες αλλοδαπές...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.147
Πόντοι
46.232
ενημέρωση μίνι σήμερα το απόγευμα φυλής και πέριξ απο 17.15 μέχρι 18.30 και σε οσα μπήκα και περίμενα γιατί στα περισσότερα η κοπέλα ήταν στο δωμάτιο και έφευγα....

Διδύμου 8α ξανθό πετίτ μίλφ άβυζο με καλό κορμί με ακα.
Διδύμου 8β Καρμεν το καυλοράπανο με απλό πρόγραμμα(που δεν συμπεριλαμβάνει 69 ,για τα έξτρα συνεννόηση μέσα)όλα τα δωμάτια(3) γεμάτα και περίμεναν άλλοι 2.....μου χάλασαν τα σχέδια αφού είχα σκοπό να περάσω...
Φωκαίας 27Β πάνω Έλενα μελαχρινό κοντοπούτανο με τεράστια βυζιά απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β κάτω Γιάννα και Βικτορία οι ουκρανές με άκα.
Φωκαίας 27α Αλίνα κοκκινομάλλα(για κάποιον στο σαιτ που ψάχνει) μιλφ Ρωσίδα στρουμπουλή με φούλ πρόγραμμα , η κα.Βασω(τσα τσα)με έπιασε από το χέρι και δεν με άφηνε να φύγω.
Φωκαίας 25β Τζιάννα ή κάτι τέτοιο(όποιος ξέρει παρακαλώ να βοηθήσει/ενημερώσει)απίστευτο ξανθό πιπίνι  με τέλειο σωματάκι και στητό υπέροχο στήθος με ακα και τελειωτικό στα βυζιά.
Φωκαίας 22 πάνω δεξιά Μαρία με φουλ πρόγραμμα. 
Φυλής 65α Εμμανουέλα μελαχρινό ρουμανοπιπίνι 21 ετών με ισπανικό και κώλο.(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική ,παρακαλώ διαβάστε την και ας την μαυρίσετε)
Μονής Προδρόμου 16α δυο μπάζόλες χοντρές είπαν ρωσίδες, με κώλο
αυτα επειδή βιαζόμουν να πάω στο οινομαγειρείο της κα.Γιάννας(Φορμιώνος 212)       

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.741
Πόντοι
5.435
Φυλής 65α Εμμανουέλα μελαχρινό ρουμανοπιπίνι 21 ετών με ισπανικό και κώλο.(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική ,παρακαλώ διαβάστε την και ας την μαυρίσετε)        
Συνάδελφε επέστρεψα και εγώ πριν λίγο από Φυλής, τιμήσαμε την ίδια μάλλον, αλλά ισπανικό δεν γινότανε να κάνει είχε πολύ μικρό βυζί. Παίζει να είμασταν και την ίδια ώρα μέσα, αφού μετά από εμένα μπήκε σε άλλο δωμάτιο. Πάντως λοκό δεν μου έδωσε λόγω μεγέθους.  :grin:

lustyman

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συνάδελφε επέστρεψα και εγώ πριν λίγο από Φυλής, τιμήσαμε την ίδια μάλλον, αλλά ισπανικό δεν γινότανε να κάνει είχε πολύ μικρό βυζί. Παίζει να είμασταν και την ίδια ώρα μέσα, αφού μετά από εμένα μπήκε σε άλλο δωμάτιο. Πάντως λοκό δεν μου έδωσε λόγω μεγέθους.  :grin:
καιεγώ την πήρα χθες βράδυ που ήταν στο Φ134 ισόγειο εκτάκτως και ενώ πράγματι στο σαλονάρισμα είναι πολύ καυιάρα και ναζιάρα και σε εμπνέει να περάσεις.....μέσα αλλάζεισυμπεριφορά.....η αλήθεια είναιότι το λεπτό της κορμάκι είναι πολύ καυλώτικό ,δεν χρειάστηκε ούτε τσιμπούκι να κάνει για να τον σηκώσει και κάνει και ακάποτο , δίνει φιλάκια στο στόμα και σε ερεθίζει .....αλλά όταν προσπαθείς να της πάρεισ το κωλούριτης δεντο δίνει με τίποτα....σου λέει καικαλά τον έχεισ τεράστιο και άλλες δικαιολογίες...και στο εφτάλεπτο σε πρήζειμε το χρόνο....Κρίμα γιατί ενώ σκίζει από εμφάνιση για τους λάτρεισ του κωλουριού δεν κάνει τίποτε...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom