Kαλά Χριστούγεννα σε όλους τους συναγωνιστές!! Σημερινή βόλτα διαρκείας στην πρωινή βάρδια σε Αττική, Φυλής ,
Μεταξουργείο και πέριξ.Ενώ άλλοι πηγαίνανε να ψωνίσουν στο the Mall εγώ πήγα να ψωνίσω κάτι άλλο και τελικά πέρασα πολύ καλά.
Ξεκίνημα απο το Λεωφ. Ιωνίας 12 όπου είδα την μιλφ Μαρίνα γνωστή απο Αγκύρας,Φώκαιας 27, Βέργας 6 αλλά και Φιλιππίδου που έκλεισε.Η ίδια ήταν και την άλλη φορά.
Στο Περγάμου 27 στον όροφο η μιλφ Μαριάννα κλασσικά.Στο ισόγειο είδα καινούρια μιλφ που δεν είχα ξαναδεί, την Βικτώρια.Κανονικών κιλών με φαρδιά περιφέρεια και κοντά ξανθά μαλλιά και όμορφο σπασμένο πρόσωπο.Περίπου 50 ετών Ρωσίδα μάλλον απο την προφορά και τα χαρακτηριστικά και στα νιάτα της υπήρξε πολύ όμορφη.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.Δυστυχώς αποφάσισα να συνεχίσω την τσάρκα μου και δεν πέρασα να δοκιμάσω.
Στο Αλκαμένους 113 η τσατσά μου είπε οτι ήταν η Αλίσια και δεν κάθισα να την δώ.Όπου Αλίσα είναι όπως είπα η Μαρίνα η γκέισα.
Στο Ρεμούνδου 21 κοπέλα ήταν η Αλίνα ψηλή,κάπως γεματούλα με μαύρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,αδιάφορη.Την θυμάμαι και απο
Μεταξουργείο.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.Στον όροφο ήταν κοπέλα με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους,λίγο γεμάτη,με κάπως πλαδαρό σώμα και όμορφα γαλανά μάτια.Η ίδια με την άλλη φορά.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.Το Ρεμούνδου 20 ήταν κλειστό.
Στο Αγίου Πέτρου 7 ήταν κοπέλα κοντή και υπέρβαρη.Φυσιογνωμία Μεταξουργείου,αδιάφορη.
Το Πιπίνου γωνία Φυλής κλειστό.Το Φυλής 134 μεσαίο κλειστό.Το υπόγειο είχε την Μανταλένα κοπέλα ζουμερή όχι παχουλή με μαύρα πιασμένα μαλλιά.Ίδια με πρηγούμενη εβδομάδα κανονικό πρόγραμμα.
Στο Καλύμνου 48 ισόγειο ήταν μία πληθωρική μιλφ με ξανθιά μαλλιά γνωστή φυσιογνωμία αλλά το όνομα δυστυχώς μου διαφεύγει.Αδιάφορη για μένα πάντως.Στον όροφο δούλευε μιλφ με κοντά ξάνθα μαλλιά και γαλανά μάτια,Ρωσίδα, ζουμερή όχι παχουλή με κανονικό πρόγραμμα.Ρώτησα για γυμνό τσιμπούκι αλλά δεν κάνει.Η συνεννόηση και το ψήσιμο στο σαλόνι έγινε με την ίδια την κοπέλα και μου είπε οτι ονομάζεται Λίνα.Ενημερώνω οτι είναι καινούρια στον οίκο αυτό.
Στο Μαγνησίας 1 ήταν η αδιάφορη Μιλφ Αλεξάνδρα που την είχα πάρει πριν πάρα πολλά χρόνια όταν είχε ξεκινήσει την καριέρα της στο Αλκαμένους 117.Τότε βλεπόταν τώρα έχει γεράσει και ασχημήνει περισσότερο.Την θεωρώ πλέον γκιλφ.Μαγαζιά άλλα που έχει περάσει είναι το Διδύμου 18 υπόγειο που δούλευε σταθερά εκεί,το Έλλης 3,το Περγάμου 27 και τελευταία το Κολωνού 47 όπου εκδίδοταν με 10 ευρώ όταν στο Μετάξι η ταρίφα ήταν 15.Δυστυχώς η Λάουρα η Ρουμάνα όπως με πληροφόρησε ο τσάτσος δεν θα ξαναδουλέψει εκεί.Είχε δουλέψει μόνο για μια ημέρα.Δεν ήξερε να μου πει αν δουλεύει σε άλλο μαγαζί.Η κοπέλα ήταν διαμάντι και ήμουν τυχερός που πρόλαβα και την πήδηξα.Αν δουλεύει σε καμία πιάτσα δεν ξέρω.Αν δουλέψει σε σπίτι ο χρόνος θα δείξει.Εγώ θα την θυμάμαι με νοσταλγία και εύχομαι όπου βρίσκεται να είναι καλά η κοπέλα.Τέλος της σύντομης αυτής παρένθεσης.
Στο Μονής Προδρόμου στον όροφο η δύο σχετικά γεματούλες Γεωργιανές που δουλεύουν τελευταία εκεί ,μαζί με τον αλλοδαπό τσάτσο που μάλλον πρέπει να είναι συντοπίτης τους.Το ισόγειο ήταν κλειστό.Τα Φυλής 71 υπόγειο,ο όροφος και το Φυλής 92 νέο υπόγειο κλειστά.
Στο Φυλής 69 στον όροφο ήταν η γνωστή στους περισσότερους Αννούλα με τα γλωσσόφιλα.Δούλευε παλιότερα και στο Φυλής 134 μεσαίο καθώς και πιο παλιά στο Φυλής 71 ισόγειο.
Στο Αγκύρας 12 το αριστερό ήταν η νταρντάνα η Ρωσίδα Όλγα με γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Το δεξιό παραμένει κλειστό.
Το Φυλής 61 υπόγειο κλειστό.Στο Φυλής 59 στο ισόγειο ήταν η Τζούλια με το καρέ μαύρο μαλλί μαζί με το πιπίνι την Αλεξάνδρα την Σέρβα σε ντουέτο.Γυμνό τσιμπούκι και οι 2 κοπέλες.Στο
Φυλής 66Δ ήταν κλασσικά η Άννα με το σπατουλαριστό γυμνό τσιμπούκι.Κάνει και πρωκτικό καθώς και γλυφοκώλι.
Στο Φυλής 40 πήγα για το Χριστινάκι το καινούριο που είχα πάρει την προηγούμενη φορά αλλά δυστυχώς η ευγενική υπηρεσία με πληροφόρησε οτι δεν γνωρίζει που είναι και δεν ξέρει αν θα ξαναδουλέψει.Άλλο ένα διαμαντάκι χαμένο λοιπόν.Στην θέση της ήταν η γνωστή γυρολόγος Ιωάννα απο Φώκαιας 17,Φυλής 80,Αχιλλέως 51,Αχιλλέως 40 και
Διδυμου 27 πιο πρόσφατα.Κοντή με καστανόξανθα κανονικά μαλλιά και βυζάρες,Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και κώλος.Αδιάφορη εμφανισιακά κοπέλα.
Στο Διδύμου 16 ήταν η Σόνια πρώην Εύα κλασσικά.Στο Διδύμου 20 καινούρια μιλφ η Αλίνα,κανονικών κιλών προς λεπτή με καστανά μακριά μαλλιά,γύρω στα 40 με κάπως τραχύ πρόσωπο.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση αλλά κάποια στιγμή ίσως την δοκιμάσω αν δεν βρω κάτι καλύτερο.
Τα Διδύμου 25&27 δυστυχώς παραμένουν κλειστά.
Στο Αλκιβιάδου 16Γ ήταν η Βικτώρια κοπέλα με ξανθά μαλλιά,σαρκώδη βαμμένα κόκκινα χείλη,κανονικών κιλών προς το ζουμερό,λευκόδερμη απο Ρωσία.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό (κώλος δεν άκουσα να ανακοινώνεται).Η κοπέλα αυτή όπως σωστά έχει αναφερθεί παλιότερα δεν είναι άλλη απο την Νάταλυ απο Φυλής 40 που είχε χαθεί αρκετό καιρό.Τώρα έχει πάρει κάποια κιλάκια και τα βυζιά της έχουν μεγαλώσει.Η πρώτη κατάθεση έγινε εδώ και θα ανεβάσω κριτική.Κριτική μου υπάρχει και στο Φυλής 40 όταν δούλευε σαν Νάταλυ.
Επανέρχομαι και με δεύτερη ενημέρωση σε λίγο για
Μεταξουργείο.