Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 205 άτομα (24 μέλη και 181 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.283
Πόντοι
5.097
η ανιτα στο ιασωνος 20 εχει πεσει στα 10?αμα ειναι να περασω :fuck1:
ποια ειναι αυτη ρε :think:
μια μελαχροινη μηως αδυνατουλασ που παιζει και στο ιασωνος 19 :think:
την εχω πετυχει μαλιστα 2 φορες με ψευτικο λουλουδι στα μαλλια αν λεμε την ιδια :think:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ποια ειναι αυτη ρε :think:
μια μελαχροινη μηως αδυνατουλασ που παιζει και στο ιασωνος 19 :think:
την εχω πετυχει μαλιστα 2 φορες με ψευτικο λουλουδι στα μαλλια αν λεμε την ιδια :think:
μαυρα μαλλια και πολυ ωραιο κωλαρακι εχει.κατα τ αλλα δε θυμαμαι τιποτα.εχω να τη δω απ το καλοκαιρι

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.283
Πόντοι
5.097
μαυρα μαλλια και πολυ ωραιο κωλαρακι εχει.κατα τ αλλα δε θυμαμαι τιποτα.εχω να τη δω απ το καλοκαιρι
οκ την ιδια λεμε οντως ωραιο καυλακι ειναι και για δεκα οντως που το εχω ακουσει 2 φορες ειναι πολυ σουπερ θα την πετυχω ομως που θα μου παει :grin:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.283
Πόντοι
5.097
οπα ακυρο εγω ελεγα για μια αλλη παλι δυνατο μωρακι
αυτη που λετε εσεις ειναι με μεγαλη περιφερεια για το σωματοτυπο της και πολυ μικρα σχεδον ανυπαρκτα βυζακια :grin:την ειχα παρει περυσι στο 19 κατω αυτη,οντως 15 θυμαμε να ζηταει στις τελευταιες σταρκες που εχω κανει
ρε για αυτη που λεω εγω ξερει κανεις κατι :think:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
κατα πασα πιθανοτητα θα ρωτησω το βραδυ :grin: :grin: :grin:.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Kαλά Χριστούγεννα σε όλους τους συναγωνιστές!! Σημερινή βόλτα διαρκείας στην πρωινή βάρδια σε Αττική, Φυλής ,Μεταξουργείο και πέριξ.Ενώ άλλοι πηγαίνανε να ψωνίσουν στο the Mall εγώ πήγα να ψωνίσω κάτι άλλο και τελικά πέρασα πολύ καλά.
Ξεκίνημα απο το Λεωφ. Ιωνίας 12 όπου είδα την μιλφ Μαρίνα γνωστή απο Αγκύρας,Φώκαιας 27, Βέργας 6 αλλά και Φιλιππίδου που έκλεισε.Η ίδια ήταν και την άλλη φορά.
Στο Περγάμου 27 στον όροφο η μιλφ Μαριάννα κλασσικά.Στο ισόγειο είδα καινούρια μιλφ που δεν είχα ξαναδεί, την Βικτώρια.Κανονικών κιλών με φαρδιά περιφέρεια και κοντά ξανθά μαλλιά και όμορφο σπασμένο πρόσωπο.Περίπου 50 ετών Ρωσίδα μάλλον απο την προφορά και τα χαρακτηριστικά και στα νιάτα της υπήρξε πολύ όμορφη.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.Δυστυχώς αποφάσισα να συνεχίσω την τσάρκα μου και δεν πέρασα να δοκιμάσω.
Στο Αλκαμένους 113 η τσατσά μου είπε οτι ήταν η Αλίσια και δεν κάθισα να την δώ.Όπου Αλίσα είναι όπως είπα η Μαρίνα η γκέισα.
Στο Ρεμούνδου 21 κοπέλα ήταν η Αλίνα ψηλή,κάπως γεματούλα με μαύρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,αδιάφορη.Την θυμάμαι και απο Μεταξουργείο.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.Στον όροφο ήταν κοπέλα με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους,λίγο γεμάτη,με κάπως πλαδαρό σώμα και όμορφα γαλανά μάτια.Η ίδια με την άλλη φορά.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.Το Ρεμούνδου 20 ήταν κλειστό.
Στο Αγίου Πέτρου 7 ήταν κοπέλα κοντή και υπέρβαρη.Φυσιογνωμία Μεταξουργείου,αδιάφορη.
Το Πιπίνου γωνία Φυλής κλειστό.Το Φυλής 134 μεσαίο κλειστό.Το υπόγειο είχε την Μανταλένα κοπέλα ζουμερή όχι παχουλή με μαύρα πιασμένα μαλλιά.Ίδια με πρηγούμενη εβδομάδα κανονικό πρόγραμμα.
Στο Καλύμνου 48 ισόγειο ήταν μία πληθωρική μιλφ με ξανθιά μαλλιά γνωστή φυσιογνωμία αλλά το όνομα δυστυχώς μου διαφεύγει.Αδιάφορη για μένα πάντως.Στον όροφο δούλευε μιλφ με κοντά ξάνθα μαλλιά και γαλανά μάτια,Ρωσίδα, ζουμερή όχι παχουλή με κανονικό πρόγραμμα.Ρώτησα για γυμνό τσιμπούκι αλλά δεν κάνει.Η συνεννόηση και το ψήσιμο στο σαλόνι έγινε με την ίδια την κοπέλα και μου είπε οτι ονομάζεται Λίνα.Ενημερώνω οτι είναι καινούρια στον οίκο αυτό.
Στο Μαγνησίας 1 ήταν η αδιάφορη Μιλφ Αλεξάνδρα που την είχα πάρει πριν πάρα πολλά χρόνια όταν είχε ξεκινήσει την καριέρα της στο Αλκαμένους 117.Τότε βλεπόταν τώρα έχει γεράσει και ασχημήνει περισσότερο.Την θεωρώ πλέον γκιλφ.Μαγαζιά άλλα που έχει περάσει είναι το Διδύμου 18 υπόγειο που δούλευε σταθερά εκεί,το Έλλης 3,το Περγάμου 27 και τελευταία το Κολωνού 47 όπου εκδίδοταν με 10 ευρώ όταν στο Μετάξι η ταρίφα ήταν 15.Δυστυχώς η Λάουρα η Ρουμάνα όπως με πληροφόρησε ο τσάτσος δεν θα ξαναδουλέψει εκεί.Είχε δουλέψει μόνο για μια ημέρα.Δεν ήξερε να μου πει αν δουλεύει σε άλλο μαγαζί.Η κοπέλα ήταν διαμάντι και ήμουν τυχερός που πρόλαβα και την πήδηξα.Αν δουλεύει σε καμία πιάτσα δεν ξέρω.Αν δουλέψει σε σπίτι ο χρόνος θα δείξει.Εγώ θα την θυμάμαι με νοσταλγία και εύχομαι όπου βρίσκεται να είναι καλά η κοπέλα.Τέλος της σύντομης αυτής παρένθεσης.
Στο Μονής Προδρόμου στον όροφο η δύο σχετικά γεματούλες Γεωργιανές που δουλεύουν τελευταία εκεί ,μαζί με τον αλλοδαπό τσάτσο που μάλλον πρέπει να είναι συντοπίτης τους.Το ισόγειο ήταν κλειστό.Τα Φυλής 71 υπόγειο,ο όροφος και το Φυλής 92 νέο υπόγειο κλειστά.
Στο Φυλής 69 στον όροφο ήταν η γνωστή στους περισσότερους Αννούλα με τα γλωσσόφιλα.Δούλευε παλιότερα και στο Φυλής 134 μεσαίο καθώς και πιο παλιά στο Φυλής 71 ισόγειο.
Στο Αγκύρας 12 το αριστερό ήταν η νταρντάνα η Ρωσίδα Όλγα με γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Το δεξιό παραμένει κλειστό.
Το Φυλής 61 υπόγειο κλειστό.Στο Φυλής 59 στο ισόγειο ήταν η Τζούλια με το καρέ μαύρο μαλλί μαζί με το πιπίνι την Αλεξάνδρα την Σέρβα σε ντουέτο.Γυμνό τσιμπούκι και οι 2 κοπέλες.Στο Φυλής 66Δ ήταν κλασσικά η Άννα με το σπατουλαριστό γυμνό τσιμπούκι.Κάνει και πρωκτικό καθώς και γλυφοκώλι.
Στο Φυλής 40 πήγα για το Χριστινάκι το καινούριο που είχα πάρει την προηγούμενη φορά αλλά δυστυχώς η ευγενική υπηρεσία με πληροφόρησε οτι δεν γνωρίζει που είναι και δεν ξέρει αν θα ξαναδουλέψει.Άλλο ένα διαμαντάκι χαμένο λοιπόν.Στην θέση της ήταν η γνωστή γυρολόγος Ιωάννα απο Φώκαιας 17,Φυλής 80,Αχιλλέως 51,Αχιλλέως 40 και Διδυμου 27 πιο πρόσφατα.Κοντή με καστανόξανθα κανονικά μαλλιά και βυζάρες,Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και κώλος.Αδιάφορη εμφανισιακά κοπέλα.
Στο Διδύμου 16 ήταν η Σόνια πρώην Εύα κλασσικά.Στο Διδύμου 20 καινούρια μιλφ η Αλίνα,κανονικών κιλών προς λεπτή με καστανά μακριά μαλλιά,γύρω στα 40 με κάπως τραχύ πρόσωπο.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση αλλά κάποια στιγμή ίσως την δοκιμάσω αν δεν βρω κάτι καλύτερο.
Τα Διδύμου 25&27 δυστυχώς παραμένουν κλειστά.
Στο Αλκιβιάδου 16Γ ήταν η Βικτώρια κοπέλα με ξανθά μαλλιά,σαρκώδη βαμμένα κόκκινα χείλη,κανονικών κιλών προς το ζουμερό,λευκόδερμη απο Ρωσία.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό (κώλος δεν άκουσα να ανακοινώνεται).Η κοπέλα αυτή όπως σωστά έχει αναφερθεί παλιότερα δεν είναι άλλη απο την Νάταλυ απο Φυλής 40 που είχε χαθεί αρκετό καιρό.Τώρα έχει πάρει κάποια κιλάκια και τα βυζιά της έχουν μεγαλώσει.Η πρώτη κατάθεση έγινε εδώ και θα ανεβάσω κριτική.Κριτική μου υπάρχει και στο Φυλής 40 όταν δούλευε σαν Νάταλυ.
Επανέρχομαι και με δεύτερη ενημέρωση σε λίγο για Μεταξουργείο.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Kαλά Χριστούγεννα σε όλους τους συναγωνιστές!! Σημερινή βόλτα διαρκείας στην πρωινή βάρδια σε Αττική, Φυλής ,Μεταξουργείο και πέριξ.Ενώ άλλοι πηγαίνανε να ψωνίσουν στο the Mall εγώ πήγα να ψωνίσω κάτι άλλο και τελικά πέρασα πολύ καλά.
Επισης,καλα χριστουγεννα,την καλυτερη δουλεια εκανες,και αφου εμεινες ευχαριστημενος,ακομα καλυτερα :grin:.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Συνέχεια της περιήγησης στο Μεταξουργείο όπου οι Πακιστανοί είχαν βγει ομαδικώς παγανιά για να γαμήσουν μιας και για αυτούς η σημερινή ημέρα δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο.
Ξεκίνημα απο το Κολωνού 53 η μπουρδέλο κοτέτσι όπου εκδίδοταν κοπέλα υπέρβαρη με μαύρα κανονικά μαλλιά αδιάφορη.
Στο Μεγ Αλέξανδρου 22 ισόγειο εμφανίστηκε υπέρβαρη ψηλή νταρντάνα με λευκό δέρμα και μαύρα μαλλιά πιασμένα κοτσίδα.Δουλεύει κλασσικά εκεί.Στον όροφο που ήταν γεμάτος με Πακιστανούς μαζί με κάτι γύφτους πιθανών Σύριους με εγκληματικές φάτσες που κουβαλούσαν τουμπερλέκι και έλεγαν τα κάλαντα εμφανίστηκε μιλφ αθίγγανη με μαλλιά κανονικά καστανόμαυρα,αχτένιστα και πυκνά σαν αφάνα,μελαμψή,με σκυλέ καβλωτικό πρόσωπο αλλά σώμα με κυτταρίτιδα.Εδώ με 10 ευρώ προσφέροταν γυμνό τσιμπούκι και κώλος.Οι Σύριοι ήθελαν να γαμήσουν κώλο με 10 ευρώ και εγώ τους άφησα.
Στο Κολωνού 47 στο ισόγειο ήταν κοπέλα κοντή,παχιά με ξανθά μαλλιά, μπάζο.Πολλοί απο εσάς την έχετε πετύχει και στο μπουρδέλο Hostel.Στον όροφο δούλευε γαζέλα ψηλή με μακριά μαύρα μαλλιά με κόκκινες ανταύγειες κανονικών κιλών με όμορφο σώμα.10 ευρώ.Αρκέστηκα να της πιάσω τα κωλομέρια και την έκανα καθώς για λόγους ασφαλείας δεν πηγαίνω πλέον με γαζέλες.Όταν δούλευαν παλιότερα στα σπιτάκια του Μεταξουργείου μαζικά θυμάμαι είχα δοκιμάσει μερικές για το ξεκάρφωμα κάνοντας ασφαλή σεξ χωρίς εξτρά.Αφού πλέον έλυσα τις απορίες μου δεν την ξαναπλησίασα ποτέ μου αυτή την φυλή και το ίδιο προτρέπω να κάνετε και εσείς.Να σημειώσω οτι η γαζέλα ήταν εμφανίσημη συν τοις άλλοις.
Στο Ιάσωνος 44 το παλιό ήταν η Σαμπρίνα.Πιστεύω οτι αν η κοπέλα μέσα στο δωμάτιο ήταν συνεργάσιμη και όχι ειρωνική με τους πελάτες θα διέπρεπε και δεν θα ξανακατέβαινε ποτέ στο Μεταξουργείο. 15 ευρώ εδώ η τιμή χωρίς να ακούσω γυμνό τσιμπούκι και φυσικά αποχώρησα.Στο καινούριο μπουρδέλο ήταν η Σελένα η όμορφη κοπέλα με το τατού πεταλούδα απο Φυλής 86 που δεν έχουν γραφεί καλά λόγια για αυτήν.Η τιμή εδώ ήταν 15 με κανονικό πρόγραμμα χωρίς εξτρά.
Στο Ιάσωνος 46 όροφος ήταν κοπέλα κοντή κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους.Αναφώνησε μόνο Έλληνες και κάτι Πακιστανοί το πήραν βαριά και ζητούσαν εξηγήσεις.Ακολούθησε λεκτικός διαξιφισμός αλλά εγώ την έκανα.Η κοπέλα είναι μέτριας εμφανίσεως προς αδιάφορη.15 ευρώ
Στο μεσαίο ήταν η Στέλλα η αγελάδα που μάλλον θα πρέπει να δουλέψει στην Δέλτα και όχι σε μπουρδέλο.Στο ισόγειο ήταν η Τζοάννα απο Ιάσωνος 46 όροφος για πολλά χρόνια και Ιάσωνος 44.Έχει ξεμείνει απο την εποχή των Δεινοσαύρων.Ανακοίνωσε γυμνό τσιμπούκι και κώλο.
Στο Περδίκα το αριστερό ισόγειο ήταν ένά καβλέτο.Ψηλή,λεπτή,με λευκό δέρμα,μιλφ 35 περίπου,με κοντα κατάξανθα μαλλιά και φορούσε string.Ωραίο σώμα με 10 ευρώ το γαμούσες με κανονικό πρόγραμμα.Χαρακτηριστικά να αναφέρω  οτι κάποιος Πάκης είχε περάσει πολλές φορές στο σαλόνι για να δει την συγκεκριμένη κοπέλα που ήταν μουνάρα.Προφανώς του κακομοίρη δεν του περίσσευαν ούτε 10 ευρώ η μπορεί να επιρρέαστηκε απο την διαφήμηση "Ο Τζάμπας ζει" και μάλλον απότι φαινόταν ο συγκεκρίμενος θα έπαιρνε μετά δουλειά για το σπίτι.Έξυπνος τρόπος εξοικονόμησης χρημάτων.  Η τσατσά των έδιωξε μπροστά μου λέγοντας του "Φύγε και μην ξαναπατήσεις εδώ απο το πρωί έχεις έρθει πάνω απο 10 φορές και δεν έχεις περάσει''. Στην συνέχεια ρώτησα αν η κοπέλα κάνει κανένα εξτραδάκι γιατί μου είχε γυαλίσει και μου είπε οτι η κοπέλα κάνει μόνο κανονικό σεξ.Αποχώρηση μου αν και το τεμάχιο ήταν αρκετά καλό όπως είπα πριν.Στο δεξιά της Περδίκα ήταν η Αννίτα η οποία είναι γνωστή απο το Κεραμικού 13 ισόγειο όπου δούλευε σταθερά πάνω απο ένα χρόνο εκεί.Έχει παχύνει όπως έχω ξαναπεί.Κρίμα γιατί όταν είχε πρωτοέρθει ήταν λεπτούλα χωρίς κυτταρίτιδα.10 ευρώ και εκείνη την στιγμή πλήρωνε Πάκης για να μπει διαβεβαιώνοντας τον η τσατσά οτι η κοπέλα δεν βιάζεται.
Στο Μεγ Αλεξάνδρου 38 το καινούριο περιποιημένο μπουρδελάκι ήταν μιλφ κοντή με μαύρα μαλλιά μέχρι σχεδόν στους ώμους κανονικών κιλών.Ρουμάνα μάλλον και είχε κάτι το σκυλέ καβλωτικό το πρόσωπο της.Απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Στο Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο η επιστροφη της Αλίνας με το πρόβλημα στην μέση της όπου δούλεψε πρόσφατα στο Αχιλλέως και Μαραθώνος 48 καθώς και στο Κων/πόλεως 166 ισόγειο.Ο χονδρός gay τσάτσος ανακοίνωσε πρωκτικό,δεν ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι και επίσης σκοπίμως δεν ανακοινώθηκε και τιμή.Μάλλον θα επιδέχοταν παζάρι απότι κατάλαβα.Στον όροφο κοπέλα υπέρβαρη με μαύρα μαλλιά με 10 ευρώ απλό και με 15 ευρώ έκανε κώλο ή γυμνό τσιμπούκι (δεν ανακοινώθηκε τελειωτικό και επίσης στα 15 ευρώ απότι κατάλαβα απο το ή διαζευκτικό ο πελάτης θα επέλεγε μόνο ένα εξτρά).Όπως και να έχει η κοπέλα ήταν αδιάφορη.
Στο Κωλοκυνθούς 63 στο αριστερό ήταν λεπτό και κοντό τσιγγανάκι μελαμψό με μαύρα μακριά μαλλιά ντυμένη Αη-Βασίλης.Νομίζω την λένε Χριστίνα.Με 10 ευρώ κανονικό πρόγραμμα και με 15 πρωκτικό και γυμνό τσιμπούκι στους Ελλήνες.Στο ευθεία μπροστά πάλι ήταν αθίγγανη με το ίδιο πρόγραμμα και δεν ήταν άλλη απο την Μόνικα που δούλευε στο αριστερό.Κάποιος την έψαχνε αν θυμάμαι καλά.Σήμερα την είδα εκεί πάντως.Να ενημερώσω όμως οτι μέσα η συγκεκριμένη είναι αρκετά διαικπεραιωτική και κάνει αγγαρεία.Το λεπτό τσιγγανάκι δεν το έχω πάρει και δεν ξέρω τι κάνει μέσα αν το έχει δοκιμάσει κανείς ας πει κάτι.Να σημειώσω οτι οι 2 κοπέλες έχουν κάποια ομοιότητα και πιθανόν να είναι αδελφές ή ξαδέλφες.
Στο Αχιλλέως 51 δούλευε αθίγγανη μιλφ καινούρια με μακριά μαύρα μαλλιά και κάπως αδιάφορο πρόσωπο.Κανονικών κιλών με κάπως γεμάτο κώλο.Κάνει πρωκτικό και γυμνό τσιμπούκι.
Στο Αχιλλέως και Μαραθώνος 48 εμφανίστηκε κοπέλα γεμάτη με αρμονικά κατανεμημένα κιλά χωρίς λίπη.Ρουμάνα με μαύρα μακριά μαλλιά που δουλεύει στην αλυσίδα προσφάτως και την είχα πετύχει και στο υπόγειο Φυλής 71.Ανακοινώθηκε κανονικό πρόγραμμα στα 20 ευρώ.Αρκετά υπερτιμημένο για την εμφάνιση της κοπέλας καθώς και για πρόγραμμα.Στο Μαραθώνος 59 είδα κοπέλα καινούρια, αρκετά αδύνατη,κοντή με μαύρα μακρια μαλλιά.Κάνει γυμνό τσιμπούκι όχι τελειωτικό και επιτρέπει τελείωμα στο σώμα της.Απλά συμπαθητική.
Στο Κων/πόλεως 166 εμφανίστηκε μιλφ γύρω στα 30 κανονικών κιλών προς το ζουμερό με πιασίματα ξανθά σκούρα μακριά μαλλιά και γαμψή μύτη με το όνομα Στεφανία.
Αυτή η κοπέλα μου θύμισε πιο πολύ την Στεφανία απο το Φυλής 134 υπόγειο παλιότερα με το τριχωτό μουνί και την κακή οδοντοστοιχία στο πιο γεμάτο.Αυτή πρέπει να ήταν κατά 70%.Πάντως παραμένει έκφυλη και ενδιαφέρουσα.Ανακοίνωσε γυμνό τσιμπούκι.Να συμπληρώσω οτι παλιά έγλυφε κορμό και αρχίδια χωρίς να ανακοινώνει γυμνό τσιμπούκι και ότι μια φορά με είχε αφήσει χωρίς να χύσω γιατί βιαζόταν να σχολάσει.Ήταν καλή γενικώς αλλά την τελευταία φορά την θυμάμαι και έκτοτε δεν είχα ξαναπεράσει.Τέλος στο υπόγειο ευτυχώς βρήκα την Ουκρανή Εύα που μάλλον λόγω γιορτών ήταν ρεπατζού της άλλης κοπέλας και την πήδηξα χωρίς δεύτερη σκέψη.
Είχε δικτυωτές κάλτσες,κόκκινο κυλοτάκι με κρεμασμένα χνουδωτά μπαλάκια σαν Αγιοβασιλίτσα.Αυτήν την φορά το χύσιμο ήταν τόσο δυνατό που την πήραν μερικά σκάγια στο λαιμό καθώς και στο μάγουλο.Ακόμα μια φορά πέρασα καλά!!!
Η κριτική με την Βικτώρια μάλλον θα ανέβει απο αύριο.Εύχομαι σε όλους σας καλές γιορτές και καλό Χριστουγενιάτικο ρεβεγιόν!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.078
Πόντοι
42.697
μπράβο σε όλους τους συναγωνιστες για τις μεγαλες , εγκυρες και πολλές ενημερωσεις τους!
professorx καλα εκανας και δεν περασες με την Λινα στο Καλυμνου το πανω γιατι προκειτε περι μεγαλης μαλάκω και σπασαρχιδως...

σημερα εκανα το πρωι 2 αποπειρες να μου παρει μια πιπα η Ευα Σονια στο Διδυμου 16 και γινοτανε χαμος απο κοσμο...2 φορες πηγα και εφυγα απραγος...γενικα στα Διδυμου ειχε κοσμο

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
μπράβο σε όλους τους συναγωνιστες για τις μεγαλες , εγκυρες και πολλές ενημερωσεις τους!
professorx καλα εκανας και δεν περασες με την Λινα στο Καλυμνου το πανω γιατι προκειτε περι μεγαλης μαλάκω και σπασαρχιδως...
Το κατάλαβα απο την κουβέντα που είχαμε στο σαλόνι οτι δεν είναι για πολλά μέσα και την έκανα.Πως περάσατε χθες στο παρτάκι αλήθεια; ;)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.078
Πόντοι
42.697
Το κατάλαβα απο την κουβέντα που είχαμε στο σαλόνι οτι δεν είναι για πολλά μέσα και την έκανα.Πως περάσατε χθες στο παρτάκι αλήθεια; ;)

σουπερ ητανε! πολυ ωραια!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.419
Πόντοι
46.232
Φίλε μου, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, νιώθω άσχημα που είπα στον αντισθένη να σε μπανάρει εσένα και τον streetwalker, για υπερβολικό σεξ και δημιουργία αισθήματος μειονεξίας στα υπόλοιπα μέλη  :2funny: :2funny: :2funny:

και συ τεκνο βρουτε??????? :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Kαλά Χριστούγεννα σε όλους τους συναγωνιστές!! Σημερινή βόλτα διαρκείας στην πρωινή βάρδια σε Αττική, Φυλής ,Μεταξουργείο και πέριξ.
...
Τιτάνια-κολοσσιαία ενημέρωση, τα σέβη μου προφέσορ  :rockon: :rockon: :rockon:

Στο Αλκιβιάδου 16Γ ήταν η Βικτώρια κοπέλα με ξανθά μαλλιά,σαρκώδη βαμμένα κόκκινα χείλη,κανονικών κιλών προς το ζουμερό,λευκόδερμη απο Ρωσία...Κριτική μου υπάρχει και στο Φυλής 40 όταν δούλευε σαν Νάταλυ.
Ωραία γυναίκα! Την είχα δει πριν μερικές μέρες. Πάντως δεν πρόσεξα κάποια κριτική δική σου για την κοπέλα με το όνομα Νάταλι στο φ40. Υπάρχουν πάντως 2 κριτικές με το όνομα Ναταλία

Αρκέστηκα να της πιάσω τα κωλομέρια και την έκανα...
Σωστή κίνηση, τα προκαταρκτικά στο σαλόνι είναι ωραία φάση. Που να φανταζόμασταν 10-20 χρόνια πριν ότι θα γίνονταν τέτοια σκηνικά στο σαλόνι. Πλέον κάποιες κοπέλες βγαίνουν μέχρι και έξω απ'το μπουρδέλο για να δελεάσουν τους πελάτες.

Στο δεξιά της Περδίκα ήταν η Αννίτα η οποία είναι γνωστή απο το Κεραμικού 13 ισόγειο όπου δούλευε σταθερά πάνω απο ένα χρόνο εκεί.Έχει παχύνει όπως έχω ξαναπεί.Κρίμα γιατί όταν είχε πρωτοέρθει ήταν λεπτούλα χωρίς κυτταρίτιδα.
Την έχω πάρει 2 φορές στα 15 οι οποίες ήταν υπεραρκετές. Όταν είχε πρωτοεμφανιστεί ήταν πολύ μουνάρα, τώρα έχει γουρουνέψει. Συνηθίζει να ανακοινώνει φιλιά στο στόμα μπροστά σε όλους και έχει αρκετή πάκικη πελατεία.

Καλή χρονιά με υγεία σε όλους

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Ωραία γυναίκα! Την είχα δει πριν μερικές μέρες. Πάντως δεν πρόσεξα κάποια κριτική δική σου για την κοπέλα με το όνομα Νάταλι στο φ40. Υπάρχουν πάντως 2 κριτικές με το όνομα Ναταλία
Έχεις απόλυτο δίκιο!!Τότε τις κριτικές τις έγραφα στην ενήμερωση των μπουρδέλων!!Ούτως η άλλως λοιπόν σας χρωστάω μία κριτική για την συγκεκριμένη κορασίδα!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ενω σημερα ειχα μια διαθεση για μεταξι,δυστηχως λογω εκτακτου προβληματος,και λογω ωρας βρεθηκα στην φυλης!Το μονο αξιοσημειωτο ηταν η αλλαγη σε κατι σπιτακια,των κοριτσιων σε σχεση με εχθες,και οτι καποια ηταν κλειστα!!Επισης η Νικητα ηταν το ιδιο προσωπο με την μικυ,διωχτηκε η υπηρεσια,οπως μου ειπε η νεα,η κινηση περιορισμενη,αλλα σε μερικα σπιτακια ηταν μεσα και 15 συναγωνιστες!!!!!
Φωκαιας 27 ελενα,κοντο με μεγαλα βυζια,παιζαν δυνατα τα ρουμανικα τραγουδια,και πληθος συναγωνιστων την περιμεναν!!
Φωκαιας 27 κατω,η Βικτωρια και Νταιανα!!!
Φωκαιας 25 ισογειο,μιαου-Μονικα!!
Αφου ειδα γνωστα προσωπα,δεν μπηκα στα υπολοιπα και συνεχισα Φυλης!Κλειστα ηταν το Μ.Προδρομου υπογειο και το Φ.69 κατω!
Φυλης 92 δεξια,το ψηλο με ωραιο σωμα και δυνατα υδραυλικα συστηματα,μαυρομαλικο ρουμανακι!
Φυλης 92 αριστερα Μικυ η μπολονεζ!
Φυλης 71 Αννα Τζουλια με το διπλωμα πιλοτου λογω των αεροπλανικων που υποσχετε!Απουσια στην Ευα,τσατσος ειχε αναλαβη την θεση της!
Φυλης 71 υπογειο το γνωστο κοντο με τα βυζια!
Μ,Προδρομου 1Α ξεπροβαλε το κεφαλι του τσατσου απο το παραθυρο,οι ιδιες του λεω,ναι μου λεη ειναι τεσσερα τζαζ :grin:.
Φυλής 67 το αβυζο ξανθο,με το ωραιο κωλαρακι,φοραγε κατι σαν κερατο στο κεφαλι,χορευοντας στο σαλονι,για να δωση κεφι!!
Αφου δεν ειδα κατι νεο,πηγα προς το Φυλης 66,ηταν η Ντενιζα,με σκουφακι αγιου βασιλη και ενα κοκκινο ολωσομο κορδονικοκκινο,που στην μικρη περιοχη ειχε ενα κομματι υφασμα.Το κορδονι χωριζε τα βυζια της στην μεση και πηγαινε πισω και εμπαινε στον καλιγραμμο κωλο της.Πολυ χαμογελαστη με διαθεση,ειπα να την δοκιμασω δευτερη φορα για να δω αν ειχε σταδια βελτιωσης,και μου αποδειξε οτι πρεπη να τις αλλαξω βαθμολογια,ηταν πολυ καλυτερη!!
Εντωμεταξυ μπηκαν κατι συναγωνιστες και την κοιτουσαν με ανοικτο το στομα,απατη μυριζη ειπε ο κοντος,ειναι τραβεστι,και εγω εβαλα τα γελια!!
Αποχωρησα απο την συνεβρεση και βγηκα στον δρομο,εκει με υποδεχτηκε ενας ψυχρος παγωμενος αερας,γυρισα το κεφαλι αριστερα και μετα δεξια,ωρα 23,30 η Φυλης αδεια!!
Καλο ρεβεγιον παιδες!!!!

.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Φυλης 71Α ειχαμε αλλαγη,αντι της μπαρτσελωνα,δυο ρουμανακια που συναγωνιστης τα επαιρνε παρτουζα,ενω πληθος κοσμου περιμενε απο εξω.Χρονος 15 λεπτα,η ευγενικη τσα που κουναγε το ποδι της στον ρυθμο των τσιγγανορουμανικων τραγουδιων,κατοπιν πιεσεων των θαμωνων,αναγκαστηκε να φωναξη τα κοριτσια!
Τωρα τα κοριτσια,δεν ανακοινωθηκε ονομα,η μια ψηλη μαυρομαλα,με ωραιο στητο στηθος και κωλο,η αλλη πιο κοντη,με πιο μικρο στηθος,σαλοναρισαν μαζι και καναν ενα μικρο χορευτικο!!!Να μην ξεχναμε τις λεπτομερειες δλδ. :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom