Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 221 άτομα (25 μέλη και 196 επισκέπτες)

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Χτες το μεσημέρι , παραμονές Xmas , μας έβγαλε ο δρόμος στην Αχαρνών παρέα με φιλαράκι που ήθελε να σπρώξει ... παρκάραμε βιαστικά και ανεβήκαμε στη Φωκαίας .
Στο μαγαζί που μπαίνεις και από Αχαρνών , το πάνω , πετύχαμε την Μπάρμπορα . Καλά πως έχει γίνει έτσι ?  Την θυμάμαι παλιά στη Φυλής , καμιά σχέση . Κολάρα και μπουτάρες , λίγο ακόμα και πάει για τόφαλος. Μάλλον θα τα έχει ταράξει τα λαδομπούκια...
Πάντως όλα τα δωμάτια ήταν γεμάτα , ο δε χρόνος που περιμέναμε να βγει ήταν άνετα πάνω από 15' . Βγαίνοντας σινάμενη κουνάμενη κάτι μας έλεγε σε ακατάληπτη γλώσσα από τα οποία καταλάβαμε μόνο το "εξτρα".  Λογικά θα έχει τους πελάτες της που μένουν ικανοποιημένοι έστω και αν έχει πια αυτή την εμφάνιση.
Σηκωθήκαμε και φύγαμε , κάναμε μια βόλτα στα υπόλοιπα της Φωκαίας , δεν υπήρχε κάτι άξιο λόγου και φύγαμε άπραγοι .

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Σημερα δουλευουν τα σπιτακια ρε παιδες ?

Η Μπαρμπορα που εργαζεται ?  :think:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Σημερα δουλευουν τα σπιτακια ρε παιδες ?

Η Μπαρμπορα που εργαζεται ?  :think:
Δουλευουν,Φωκαιας 27,επανω,συμφωνα με τα λεγομενα του συναγωνιστη,ψωριαρη,καλα χριστουγεννα!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δουλευουν,Φωκαιας 27,επανω,συμφωνα με τα λεγομενα του συναγωνιστη,ψωριαρη,καλα χριστουγεννα!!
Ευχαριστω Σωτηρη !!!!

Ευχομαι χρονια πολλα με υγεια και οτι ποθεις !!!!!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
πηγα αττικη λιγο πριν την αλλαγη της βαρδιας να βρω τη μαριανναρα στο περγαμου...

δε δουλευε ομως η μιλφαρα...στη θεση της η πολικη αρκουδα ναταλι,η οποια λογικα συνεχιζει και απογευματινη...

περγαμου 27β,αλκαμενους 117 κλειστα...ευτυχως στο αλκαμενους 113 βρηκα τη βαλερια ντυμενη αγιοβασιλιτσα με εξτενσιονς...

καθε φορα καλυτερη η τυπισσα... :rockon:κι αυτη μεχρι το βραδυ θα δουλευει...και μου πε οτι δευτερες ειναι διδυμου...

στι μουνι της τελικα δεν πρεπει να βαζει κρεμα(επειδη την εγλειψα)...απλα ειναι παρα πολυ υγρο...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Για πες για τη Βαλέρια φίλε μου.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Aνήμερα Χριστουγέννων το βράδυ αποφάσισα να κατέβω στα σπιτάκια του έρωτα μήπως και βρω κανένα αξιόλογο τεμάχιο.Βόλτα λοιπόν στην απογευματινή βάρδια σε Φυλής,Λιοσίων και Μεταξουργείο.Υπήρχε μεγάλη κινητικότητα στους δρόμους καθώς και στο Μετρό.
Ξεκίνημα απο το Αλκιβιάδου 16Γ όπου σήμερα το σπίτι είχε μεγάλη κινητικότητα όλο το κουδούνι χτύπαγε ενώ ήμουν μέσα στο δωμάτιο με την Βικτώρια.Η Βικτώρια για μία ακομά φορά ήταν καλή.Το φάουλ όμως που έκανε ήταν οτι δεν ήταν χαλαρή όπως η πρώτη φόρα αλλά μου είπε να βιαστώ λόγω κόσμου.Έτσι λοιπόν επίσπευσα αλλά βρίσκω την κίνηση της κοπέλας αντιεπαγγελματική και μπορεί να χάσει πελάτες ετσί.Το Αλκιβιάδου 16Β ήταν κλειστό.
Τα Διδυμου 27&25 παραμένουν κλειστά.Το Διδύμου 20 ήταν κλειστό.Το Διδύμου 18 υπόγειο είχε την Βάλια, Ελληνίδα μιλφ.Το Διδύμου 16 είχε την μιλφ Λίλιαν απο Αγκύρας.
Το Φυλής 40 ήταν κλειστό με αναμμένο φώς και λουκέτο στην πόρτα.Δίπλα απο το γιαπί τοξικομανής είχε δέσει ιμάντα στο μπράτσο του και χτυπούσε ένεση.
Το Φυλής 66 αριστερά είχε την Ντενίζα.Το δεξιό είχε καινούρια άφιξη κοπέλα κοντή,κανονικών κιλών,μελαμψή,με μαύρα ίσα μακριά μαλλιά και μάτια σχίστα.Μέτριας εμφανίσεως και ανακοινώθηκε πρωκτικό.
Το Φυλής 61 υπόγειο είχε αθίγγανη κανονικών κιλών με μαύρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά μέτριας εμφανίσεως.Γυμνό τσιμπούκι.
Το Φυλής 67 είχε κοπέλα την Αλεξάνδρα ντυμένή αγιοβασιλίτσα.Πρόκειται για την απάτη που δούλευε παλιότερα στο Φώκαιας 19,Φυλής 71 ισόγειο και πρόσφατα στο Φώκαιας 17 ισόγειο.Έχει βάψει ξανθά τα μαλλιά της και φορούσε εξτένσιον.
Στο Φυλής 65 ισόγειο είχε κοπέλα ξανθιά κανονικών κιλών με λεπτή φωνή και μαλλιά μέχρι τους ώμους.Απλώς όμορφη με βασικό πρόγραμμα.Ο όροφος κλειστός.
Τα Αγκύρας 12 κλειστά.Στο Φυλής 71 όροφος κοπέλα ήταν η Σάντρα η ''Σπανιόλα''.Το υπόγειο ήταν κλειστό.
Στο Μονής Προδρόμου 6 υπόγειο ήταν η μιλφ Σύλβια η οποία φορούσε ένα ολόσωμο δαντελωτό μαύρο σύνολο.Εδώ μιλήσαμε και μου είπε οτι κάνει γυμνό τσιμπούκι και πρωκτικό.Το αστείο της υπόθεσης ήταν όταν την ρώτησα αν με αφήσει να την χύσω στο στόμα μου απάντησε "Αυτά τα κάνουν οι professional πουτάνες εγώ είμαι μικρή πουτάνα". και αποχώρησε στην κουζίνα.Τρελοκομείο πραγματικό η συγκεκριμένη μιλφ.Για όσους δεν την ξέρουν είναι ψηλή,κανονικών κιλών,με κοντά κόκκινα μαλλιά.
Το Φυλής 92 νέο ήταν κλειστό.Αρκετοί οίκοι γενικώς ήταν σήμερα κλειστοί λόγω εορτών στην συγκεκριμένη περιοχή.
Στο Φώκαιας 17 ισόγειο βγήκε κοπέλα με μαύρα μαλλιά σχεδόν μέχρι τους ώμους,κανονικών κιλών,λευκή.Μέτριας εμφανίσεως προς καλή.Πρωκτικό.Ο όροφος κλειστός.
Το Φώκαιας 19 είχε κλασσικά την ξεβράκωτη Άννα που απο το Κεραμικού 15 όροφος φένεται ότι πλέον έχει βρει καταφύγιο εδώ.
Όλα τα Φώκαιας 22 ήταν κλειστά.Το Φώκαιας 25 είχε την Μόνικα με γυμνό τσιμπούκι.
Το Φώκαιας 27 υπόγειο είχε την Ρωσίδα μιλφ Αγάπη η οποία έκοψε τα ξανθά μαλλιά της αγορίστικα κοντά κάτι που δεν της πάει.Επίσης παρατηρώ οτι πήρε και κιλά απο την τελευταία φορά που την είχα δει όταν δούλευε στο Φώκαιας 17 όροφος.Γυμνό τσιμπούκι.Στο ισόγειο ήταν το δίδυμο Βικτώρια και Γιάννα με γυμνό τσιμπούκι.
Η Γιάννα κάνει και τελειωτικό.Ο όροφος κλειστός.Το Φώκαιας 24 ήταν και αυτό κλειστό.Το Φυλής 54 όροφος κλειστό.
Κάθοδος προς Λιοσίων και στο Παιωνιού κλασσικά είδα την Έλενα την Βουλγάρα.Μιλφ 35άρα με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους,κοντή και όμορφη.Βασικό πρόγραμμα.
Η Έλενα η  Βουλγάρα είναι γνωστή απο Χωματιανού όταν δούλευε κυρίως μεταμεσονύχτια βάρδια.Τώρα έχει σταθεροποιηθεί εδώ.
Στο Λιοσίων 91 δούλευε θρασύτατο γυφτάκι,κοντό,με σκούρα ξανθά μαλλιά προς το γεμάτο με ολόσωμο για να κρύβει τις ατέλειες.Αδιάφορη τελείως.
Στο Βέργας 6 ισόγειο ήταν η μιλφ Αλίνα με ξανθά πιασμένα μαλλιά και γεματούλα.Ρωσίδα αλλά αδιάφορη για μένα.Το υπόγειο κλειστό.Στο Βέργας 2 το παλιό μπουρδέλο με την μπλέ πόρτα, που συνεχίζει να παραμένει παρακμιακό,έκανε την εμφάνιση της μιλφ γύρω στα 30-35 που θύμιζε σπανιόλα.Κοντή με μακριά μαύρα κατσαρά μαλλιά,με πιασιματάκια χωρίς να την λες παχουλή.Εδώ αφού μιλήσαμε στο σαλόνι για να με δελεάσει μου είπε οτι έχει κάποιο δωράκι για μένα στο δωμάτιο.
Την ρώτησα τι δωράκι αλλά αρνήθηκε να μου απαντήσει λέγοντας μου οτι είναι έκπληξη και το κάνει στους πελάτες της για τα Χριστούγεννα.Τις λέω αν το δωράκι είναι κώλος,γυμνό τσιμπούκι αλλά μου είπε μπλοφάροντας να μπω να το διαπιστώσω.Φυσικά και αποχώρησα και δεν μπήκα στο δωμάτιο γιατί πολύ απλά η κοπέλα μπλόφαρε και αν ήταν θα μου το έλεγε καθώς ήμουν μόνος στο σαλόνι και ο τσάτσος ήταν στην κουζίνα.Μέτρια προς νόστιμη η εμφάνιση της.
Θα συνεχίσω με ενημέρωση απο το Μεταξουργείο εντός ολίγου.

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
το ρεπορτάζ σου...γαμάει αδερφέ... :rockon: :rockon:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Περνώντας απο Ομόνοια είδα αρκετούς τοξικομάνεις και κατεβαίνοντας την Πειραιώς είδα πολυάριθμους Μαύρους που έχουν συστήσει συμμορίες πώλησης ναρκωτικών και λυμαίνοντε την γύρω περιοχή.Προσπέρασα γρήγορα.
Ο πρώτος οίκος που μπήκα ήταν το Μενάνδρου 45 στο οποίο δούλευαν 2 αθίγγανες.Η μία η οποία ήταν κοντή,μελαμψή,υπέρβαρη και αδιάφορη και έκανε γυμνό τσιμπούκι με 10 ευρώ και η άλλη που ήταν λεπτή,μελαμψή,με μαύρα μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους που έκανε κανονικό πρόγραμμα με φιλιά στα 10 ευρώ.Μέτρια προς νόστιμη.
Το όνομα της λεπτής ήταν Νάντια.
Δεν μπορούσα να μην παρατηρήσω στην διάρκεια της πορείας μου αυτούς που έψαχναν τους κάδους και κάποιους με κοφτήρια που κόβαν τα ελατήρια απο τα πεταμένα στρώματα για να τα πουλήσουν για μέταλλο.
Στο Κολωνού 11 στον όροφο τελιωμένη μιλφ με κοντά καστανά μαλλιά,κανονικών κιλών με άσχημο σώμα και πρόσωπο.Κώλος στα 10 ευρώ.Στο ισόγειο κοπέλα γνωστή στην περιοχή λεπτή με μαύρα μαλλιά πιασμένα κοτσίδα και φάτσα σαν να την έχει πατήσει νταλίκα.Πριν μία βδομάδα την είχα δει και στο Περδίκα.10 ευρώ.
Κολωνού 27 ισόγειο ήταν κοπέλα λεπτή με κοντά καστανά μαλλιά,λευκή αδιάφορη.Ο όροφος κλειστός.
Κολωνού και Λεωνίδου βγήκε κοπέλα ζουμερή,λευκή με μαύρα μαλλιά πιασμένα κοτσίδα,μπάζο.Στο Κολωνού 32 όροφος μπουλούκι απο πορνοπάκηδες είχε στριμώξει κοπέλα γεματούλα,μελαμψή με κατσαρά μαύρα μαλλιά κανονικά και της έβαζε χέρι κανονικά.Μέτριας εμφανίσεως και αποχώρησα.
Στο Λεωνίδου 28 όροφος η αθίγγανη Φίφη με 10 ευρώ.Στο ισόγειο 2 ενδιαφέροντα καινούρια τεμάχια με 10 ευρώ έκαστη.Η πρώτη κοπέλα λεγόταν Μαρίνα και ήταν κατάλευκη σαν το γάλα,κοντή,με ξανθά μαλλιά λίγο πιο πάνω απο τους ώμους,κανονικών κιλών,γυμνόστηθη με σπυριά στο κορμί της και ανοιχτά μάτια.Μέτρια προς νόστιμη.Η δεύτερη που ήταν νόστιμη ήταν λεπτή με μαύρα μακριά μαλλιά.Κανονικό πρόγραμμα με φιλάκια.Το σαλόνι ήταν γεμάτο με πολύ κόσμο που ήθελε να τις γαμήσει και αγχωνόταν αν θα προλάβει.Την έκανα λόγω συνωστισμού.Εδώ θα μπορούσε κάποιος άνετα να πληρώσει 20 ευρώ για παρτούζα και να της γαμήσει και τις 2 γιατί βλεπόταν και οι 2.Απο κρεββάτι βέβαια δεν ξέρω τι λέγανε.Να προσθέσω οτι και τα 2 μπουρδέλα μυρίζανε σκατίλα.
Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο κοπέλα λεπτή,λευκή εμφανίσημη με καστανά μαλλιά πιασμένα κότσο.Απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ χωρίς εξτρά.Στον όροφο η γνωστή υπέρβαρη με τα ξανθά μαλλιά που δούλεψε και στα Μαραθώνος 59&Κων/πολεως 166 ισόγειο προσφάτως.Φουλ πρόγραμμα όπως ξέρουμε χωρίς να πουν τιμή.Αδιάφορη όμως.
Στο Αχιλλέως 51 η αθίγγανη μιλφ που είδα εχθές με γυμνό τσιμπούκι και κώλο 20 ευρώ.Στο Μαραθώνος 59 η λεπτή,λευκή κοπελίτσα με τα μαύρα μακριά μαλλιά και ένα τατού πίσω στην μέση που είδα εχθές.Γυμνό τσιμπούκι 20 ευρώ.Στο Αχιλλέως και Μαραθώνος 48 η ζουμερή κοπέλα με τα μαύρα μακριά μαλλιά με αρμονικά κατανεμημένα κιλά που είδα και εχθές.Μάλλον οι ίδιες δουλεύουν διπλοβάρδιες.
Στο Αχιλλέως 40 ήταν 2 κοπέλες μία παχουλή με μαύρα μαλλιά που δεν ήξερε γρι ελληνικά αδιάφορη με κώλο.Και μία κοντή με καστανόξανθα μακριά μαλλιά κάπως γεματούλα με άγρια φάτσα,αδιάφορη και αυτή.Μπάζα και τα 2.
Στο Λεωνίδου 6 ήταν 2 ορεσίβιες κοπέλες με λευκό δέρμα ξανθά μακριά μαλλιά πιασμένα κότσο.Η μία αρκετά γεμάτη και η άλλη λιγότερο γεμάτη.Φορούσαν κόκκινά ολόσωμα σαν Αη-Βασίλιδες.10 ευρώ.Αδιάφορες.Έξω απο το μπουρδέλο ένας ξένος έψαχνε τον κάδο και είχε βγάλει αρκετά μικρά μπουκαλάκια γεμάτα με νερό εκτός και αν τα μπουκαλάκια περιείχαν μέσα κάτι άλλο.
Στο Ακομινάτου ήταν κοπέλα κοντή,λίγο γεμάτη με λευκό δέρμα,άσχημο πρόσωπο αδιάφορη.Έκανε γυμνό τσιμπούκι με 10 ευρώ.
Στο Καλέργη 33 κοπέλα κάπως γεμάτη με καστανά μαλλιά πιασμένα κοτσίδα και άσχημο πρόσωπο.Κώλος και γυμνό τσιμπούκι με 10.
Στο Ιάσωνος 46 μεσαίο η Στέλλα η αγελάδα.Τα άλλα 2 ήταν κλειστά.Στο Μεγ Αλεξάνδρου 22 όροφος η Μαρία η αρχιδοπιάστρα απο το Φυλής 74,αδιάφορη.10 ευρώ.
Στο Κολωνού 47 ισόγειο η Φωτεινή η αθίγγανη Ελληνίδα,μικροκαμωμένη,που έχει πλέον αδυνατίσει πιο πολύ και έχει σπάσει και στο πρόσωπο.Κώλος με 10 ευρώ.Την λυπήθηκα όταν την είδα γιατί έχει πολύ καλό χαρακτήρα.Ας ελπίσουμε να έχει μια καλύτερη τύχη.Έχει δουλέψει και στα Ιάσωνος 30 &33 καθώς και Λεωνίδου 28 όροφος.
Στον όροφο ήταν μία μιλφ γύρω στα 35 με ξανθά κανονικά μαλλιά νοστιμούλα η οποία με καλά ελληνικά παρουσιάστηκε σαν Τσέχα αλλά είναι σίγουρα Αλβανίδα.Μύριζε αέρα ξεπέτας απο μακριά για αυτό και δεν μπήκα.Με 10 ευρώ έκανε και γυμνό τσιμπούκι.Μαζί της ήταν και μία Τζαμαικάνη απο την Νιγηρία,χε,χε.Αυτήν δεν την είδα αλλά υποθέτω οτι είναι αυτή που είδα εχθές.
Να συμπληρώσω οτι στο Φυλής 69 στον όροφο είδα καινούρια κοπέλα με το όνομα Τάνια η οποία είναι λεπτή,λευκή με ξανθά μακριά μαλλιά πιασμένα κοτσίδα.Φάνηκε έκφυλη και ανακοινώθηκε στο πρόγραμμα και γυμνό τσιμπούκι.
Τέλος αποχωρόντας σε περίπτερο της Πλατείας Καραισκάκη στο Μεταξουργείο άστεγος και κουρελής είχε ανοίξει το ψυγείο για να πάρει κάτι να φάει και έγινε αντιληπτός απο τον περιπτερά ο οποίος του έσουρε τα εξ αμάξης. Εγώ δεν μπόρεσα να μην τον λυπηθώ και να μην παρατηρήσω οτι πλέον οι άστεγοι και οι πεινασμένοι έχουν αυξηθεί δραματικά.
Τελικά απο το Μεταξουργείο αποχώρησα άπραγος καθώς η πλειοψηφία ήταν μπάζα και οι λίγες καλές μου φάνηκαν ξεπέτες.

alexthegreat7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
καλα ρε μεγαλε.για ολα εγραψες.για το γα**μενο στην κολοκυνθους 63 μονο βρηκες να μην γραψεις?ποσο γκαντεμια.αν καποιος εχει παει προσφατα να μου πει αν ειναι η μονικα ακομα εκει παρακαλω

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
εχω κριτικη φιλε στο αλακαμενους 113 που τα λεω αναλυτικα...

www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/alkamenous-113/]http://www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/alkamenous-113/[/url]

ειναι η πρωην μιλενα απο αγκυρας,αν την ξερεις...
Πέρασα από κει, πριν δω το ποστ σου, αλλά δεν μου πολυάρεσε εμφανησιακά.
Τελικά κατέθεσα στην Μόνικα στο Φωκαίας 25Β.

Μετά από πολά χρόνια έκανα τσάρκα...Σε συστημμένα σπίτια όμως...
Περνάμε από τα 82-84-86, μου γυαλίζει η Ζωή από το 82 ή 84 ισόγειο, καλό μωρό...δεν μπήκα γιατί το γαμωinternet είναι για τον πούτσο...
Ανεβαίνουμε πάνω, στο 84-86 που ήταν ο άγγελος του Τσάρλι, μια ξανθιά Ρωσσίδα...με λευκό συνολάκι...
Κατεβαίνουμε με τα πόδια Αλκιβιάδου...τρώμε όλο το κρύο...και το 16Γ ήταν κλλειστό...οπότε πάμε στο 16Α...και βγαίνει ένα ΤΕΡΑΣ...απορώ ποιος πληρώνει για τη φάλαινα...
Ανεβαίνουμε Φωκαίας για να βρούμετη Μόνικα ή την Αλιόνα...Βρίσκουμε τη Μόνικα...μου άρεσε....φεύγουμε...
Σκάμε μύτη Φ134...ξαναρωτάω για την Κατερίνα...έμαθε λέει ότι αρρώστησε εκείνη την περίοδο και δεν είναι σε θέση να ξαναδουλέψει...
Σκάμε μύτη Αλκαμένους 113...βλέπουμε την Βαλέρια...δεν μας τράβηξε το περυτίλιγμα οπότε δεν μπήκε κανείς μας...

Επρεπε να διαλέξω μεταξύ Ζωής και Μόνικας...επέλεξα Μόνικα...και πέρασα καλά...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Χαμός στην ενημέρωση !!!

Μπράβο συνάδελφοι ...

:)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.413
Πόντοι
46.232
Καλημέρα σε όλους τους συναγωνιστές και χρονια πολλά , σήμερα είχε τουρ......
Ξεκίνημα στις 21.00 απο αμνεζια με παρεα άλλο συναγωνηστη για καμμια ωριτσα οπου τα πραγματα ηταν ψοφια,λιγες κοπελες ,το μονο ευχάριστο η ανταλλαγη ευχων με αλλους συναγωνιστες που ειναι θαμωνες εκει....
φευγουμε και βουρ για σκαραβαιο και εκει μια ωριτσα οπου γινοταν της πουτανας ,φευγουμε και απο εκει και επισκεψη σε δυο κωλομπαρα οπου τα πραγματα ηταν ποιο ψωφια απο το αμνεζια , εγω αποχωρησα και πηγα φυλης οπου ακολουθει και η ενημερωση .

Φωκαίας 27Β κατω βικτωρια η ξανθια ουκρανεζα που φορουσε σετ εσωρουχα αγιαβαβιλιτσα με ακα οπου η τσα τσα την παρουσιασε σαν βικη :think:
Φωκαιας 25β η μονικα νιαου νιαου με ακα
Φωκαιας 19 Η ρωξανα και η αννα τριτη βαρδια  :think: κλασσικα χωρις εσωρουχα με ακα και παρτουζα.
Φωκαιας 17β οι ξαδέρφες μαρινα μελαχρινη και αλεξια ψανθια κοντη απλο και παρτουζα
Φωκαιας 17α μαρια κοντη μελαχρινη ασχημοφατσα σταθερα στην βαρδια της με φουλ
Φυλης 66δ η ξανθια τσιγγανοκατι που δουλευει τα βράδια με κωλο
Φυλης 66α ο υπερμουναρος ντενισα με απλο
Φυλης 59 πανω σορινα λεπτη μελαχρινη με ακα και σακιρα η αλογα με απλο
Φυλης 59 κατω η τζουλια μελαχρινη με ακα και ψανθια κοπελιτσα πολυ λεπτη(ακομα να μαθω το ονομα της)και αυτη με ακα
Φυλης 80 μαρια η γνωστη με απλο μαζι της και μια αλλη αδιαφορη κοπελα και αυτη με απλο κανουν και παρτουζα
Φυλης 84α η ζωη θεσσαλονικια  απο την γερμανια παλια καραβανα πια με απλο
Φυλης 84β η ρομπερτα-σοφια με ακα και τελειωμα στα βυζια
Φυλης 86α η μουναρα μονικα με απλο
Φυλης 65β η τζεσικα απο φυλης 134 μόνιμα πια χωρις γυαλιά με απλο προγραμμα
Φυλής 67 η ψηλη ψανθια η αλεξια με φουλ προγραμμα ,φορουσε στο κεφαλι κερατα ταρανδου ,την ρωτησα αν ειναι του γκομενου της αλλα δεν το καταλαβε.....
Φυλης 69β τα δυο πιπινια που ηταν και την αλλη φορα , λεπτα και αβυζα και τα δυο ,η μια ξανθια κοντη και η αλλη ποιο ψηλη μελαχρινή με απλο προγραμμα
Φυλης 71α Η μανταλινα μελαχρινο πιπινι λεπτο με μεγαλα πεσμενα βυζια(σαν της ρωξανης)πολυ χαμογελαστη με απλο προγραμμα(τιμήθηκε θα ακολουθησει κριτικη)
Φυλης 71β η μουναρα τζουλια/αννα/ιλονα με απλο προγραμμα και παρτουζα(μετα απο καιρο ξανατιμηθηκε , θα ακολουθησει κριτικη , να αναφερω οτι χαρας στο κουραγιο μου περιμενα σχεδον 45 λεπτα μεχρι να ερθει στο δωματιο)
Μονης Προδρομου 16β το μιλφ συλβια με φουλ
Φυλης 109β η μιχαελα η γνωστη ψηλη ψανθια νταρντανα με τα μεγαλα πεσμενα βυζια απο φυλης 136 με απλο
Φυλης 134 ξανθια ψηλη μιλφ με τα μαλλια κοτσο και πολυ καλλίγραμμα  ποδια ντυμενη αγιοβασιλιτσα  με απλο.
συνεχεια οδοιπορικού στο μεταξουργειο οπου και εκει τα περισσοτερα ηταν κλειστα οπωτε θα αναφερω μονο τα παρακατω....
προς ενημερωση ροκαβλον στο ιασωνος 43 με την καλτ τσα τσα (τσιμπουκι ο τιγρης με σήμα το λιονταρι κλπ) μπαίνοντας δεξια εχει κουκλα ντυμένη αγγελο και στο κεφαλι σκουφο χιονάνθρωπο ενω ακριβώς απεναντι αλλη κουκλα ντυμενη αγιοβασιλιτσα........
κωλονου 27γ δουλευει για μενα το καλυτερο κορμι του μεταξουργειου και το καλυτερο γαμησι(απο συμμετοχη και χρονο), το λεπτο πιπινι η νικη με το απιστευτω κωλαρακι και το βελουδινο μουνακι(τιμηθηκε θα ακολουθησει κριτικη)που πριν 2 χρονια δουλευε στο ιασωνος 20γ το μπουρδελακι που εχει μεσα το ανεβατοριο για να πηγαινει η κοπελα στα δωματια και φορουσε συνεχεια της γοβες της ψηλοτάκουνες με το γουνακι....
αυτα το τους εκλεισε στις 04.14 το πρωι.....καλες γιορτες και παλι  

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Πως και δεν σε (ξανα)πετυχαμε ?

Εκει γυρω γυριζαμε με τον SPEED και τον Μαθιου.....

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Την Ντενίζα πώς και δεν την πέτυχα; Τι ώρα πήγες; Εκτός αν στράβωσε πάλι η τσατσά και μου έδωσε πάλι ψεύτικο όνομα για την κοπέλα...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Την Ντενίζα πώς και δεν την πέτυχα; Τι ώρα πήγες; Εκτός αν στράβωσε πάλι η τσατσά και μου έδωσε πάλι ψεύτικο όνομα για την κοπέλα...
Εμεις πάντως την πετυχαμε γυρω στις 02:30

Νυχτερινη βαρδια με λιγα λογια.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Μάλιστα...Βασικά δεν την ξέρω...Σκάσαμε μύτη γύρω στις 10 και 12.15 είχαμε τελειώσει την τσάρκα...και πήγαμε Περιστέρι για βρώμικο...που τελικά καταλήξαμε για πίτσα με το μέτρο μιας και δεν βρίσκαμε την καντίνα...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.413
Πόντοι
46.232
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom