Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 232 άτομα (18 μέλη και 214 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.399
Πόντοι
46.232
Πολύ καλός !!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Φίλε dirtyliving πολύ καλή ενημέρωση. Αν θέλεις μας λες με ποιο νικ γράφεις στο ιεροδουλες ...

Καλή δύναμη ...

:)
ναι πολυ καλος....θα τον καταλαβεις απο το στυλ που γραφει νομιζω , εεε??????

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.399
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.399
Πόντοι
46.232
μαγκες ξερετε αν εργαζεται στο φ.109 η νιαου-νιαου η εχει παει αλλου;;;;;θενκς :2funny: :2funny: :2funny:
αν εννοεις την μονικα νιαου νιαου δουλευει φωκαιας25β
αν εννοεις νιαου νιαου την ελενα δεν γνωριζω..... :grin: :grin:

Επισκέπτης
Παίδες, δημιουργικούς και ορεξάτους σας βρίσκω όλους.
Εορταστικό κλίμα, ε; Έπεσε και το δώρο (ούτως ειπείν...)
:rockon: :rockon: :rockon:

(Αντε με τη φόρα που έχουμε, γαμάμε τρόικα και ΔΝΤ!)

Ποιός και τί επιτέλους είναι αυτός ο Νώντας που επανέρχεται; Ο lust ή έτσι του το λέτε;

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ο καιρος εκανε παιχνιδια με βροχουλα σημερα στην φυλης!Αποφασισα γυρω στις 20,30 να κανω μια βολτα στην Αχαρνων μεχρι και το Αμνεζια!Το σκηνικο που ειδα,ηταν αδειοι δρομοι,ελαχιστοι ανθρωποι,λες και ηταν 2,00 την νυχτα!
Λιγοι πακιδες κατω απο τις σκεπες χαζευαν και σιγομιλουσαν σαν να ετοιμαζαν επανασταση,στο περλα,παρκαρισμενα δυο λεωφορεια για ρουμανια,κοσμο δεν ειδα!Ειδα ομως τρια ρουμουνακια,οχι γυφτο,με γουνακια και ωραιο μακιγιαζ,μου εριξαν κατι καυλωτικες ματιες :-*.Συνεχισα στα συνορα λιγοι αφρικα,και τα στενα δοσοληψιων αδεια!!
Ξαναγυρισα πισω με το καιρο να ριχνη ψιλοβροχο,ειπα να παω φυλης,για αυτο μπηκα απο την αρχη της!!!
Φυλης 40 χριστινα κοντο ξανθο,με ωραιο σωμα,τατου στον αφαλο και πιρσινκ,και ενα τατου στην πλατη!!
Φυλης 54 επανω,κλειστο!!
Φυλης 54 κατω,η Σουζη,ξεπετα,απο το Φ.66 δεν ξερω αν εχη βελτιωθη!!
Φυλης 66 Ντενιζα,απο το Φ54,δειχνη σημαδια βελτιωσης,καθοδηγουμενη ομως!!!
Φυλης 68 κοντο αδιαφορο,επιστροφη της τσα με την βαρεια φωνη και το κοκκινο μαλλι!!!
Φυλης 71 Δυο κορασιδες,δεξια η κοντη αδυνατη,μαυρομαλα με καλα μασταρια,αριστερα το ουκρανεζακι με ωραιο κορμι και κωλο!!
Φυλης 59 κατω κατερινα,ψηλο νταρντανικο,με κωλαρα και βυζους.Το επανω κλειστο!!
Φυλης 61 κλειστο!!
Φυλης 80 ρουμανοφατσα μου πηγαινε περισσοτερο με 1,5 βυζι,πτωτικης τασης,αλλα ωραιο υπερηψωμενο κωλο!!
Φυλης 84 κοντο,με αδυνατο σωμα,ευμεγεθης βυζους,εγινε ενα φραστικο επεισοδιο,καθως η τσα μας ελεγε το προγραμμα,και αφου ευχαριστησαμε,η μικρα μας εκλεισε την εξοδο,λεγοντας ειμαι φραουλιτσα,δεν θα με φατε,αλλα δεν μου αρεσε το βλεμμα της γιατι διεκρινα ειρωνια,αλλα μεσα στα ορια.Της ειπα οτι η φραουλα ειναι ξυνη,ανταπαντησε σε αλλο συναγωνιστη και τις ριχνω κοκκινη καρτα!!
Φυλης 84 επανω,αννα ρωσσις,ομορφα χαρακτηριστικα,καλο βυζι,αδυνατη,μας μιλησε με γλυκο τροπο,και αφου δεν περασαμε μας ευχηθηκε χρονια πολλα.Ανταπεδωσα στα ρωσσικα της ευχες!! :grin:.
Φυλης 86 επανω,Μονικα,Λαουρα,συμφωνα με την τσα,ηταν και οι δυο στο δωματιο!!
Φυλης 86 κατω,γυφτορουμανα,κατεμε,ψηλη,με βυζι και κωλο!!
Φυλής 67 αδυνατο ξανθο,αβυζο,που εκριβε το γυμνο στηθος της με τα μακρια μαλλια της,στα συν ο κωλος!!
Φυλης 69 επανω,απο συναγωνιστη,ειπε χριστινα,δεν ανεβηκα!!
Φυλης 69 κατω,καινουργια,ντροπαλη υπαρξη,συμφωνα με την τσα,ψηλη,μαυρο μαλλι,υπερβαρο κωλο,ελαφρως κιρτωμενη!!
Φυλης 71 επανω,Μπαρτσελωνα,ολε :grin:,με τατου αρκετα,αδυνατο σωμα και κωλο,σιλικονε βυζι κατα την γνωμη μου!!Η τσα την παρουσιασε σαν καραμελιτσα,φραουλιτσα :grin:,επειδη φυγαμε για να μας δελεαση,μας ειπε ακαποτο,που δεν ηταν στο προγραμμα!!
Φυλης 71 κατω,Αννα ρωσσις(μολδαβη κατα εμε)μας υποσχοταν οτι με την πιπα της θα δουμε τα αστερια την θαλασσα κανη ολες τις στασης και αεροπλανικα :2funny:.
Φυλης 71 υπογειο,μορι,κοντο παχουλουτσικο με μεγαλους βυζους,δυστροπισε γιατι,αποχωρισαμε!!
Μ.Προδρομου 1 επανω οι δυο αδιαφορες γεωργιανες,που αποκαλουνται απο τον τσατσο ρωσσιδες,περασαν και δεν ακουμπησαν!!!
Μ.Προδρομου 1 κατω,η αδυνατη μιλφ παλαβιαρα με φουλ,χωρευε παλι στο σαλονι,την ρωτησα πως την λενε και μου ειπε σιλβεστερ σταλονε :2funny:.Μου εδειξε τατου στο μπρατσο και μουειπε συλβια και κατι ακομα,δεν θυμαμαι!!
Φυλης 109 επανω,Λαουρα,συμπαθητικο καστανο με ομορφο προσωπο,μικρο βυζι και ωραιο κωλο!!
Φυλης 109 κατω,ψηλο ευτραφουλικο με συστηματα καλα,μπρος πισω!!
Φυλης 134 πανω,ξανθια αδιαφορη,ευγενης,ντυμενη αγιοβασιλιτσα :grin:!!
Φυλης 134 κατω,γυφτορουμανακι,η βουλγαρακι,μου θυμιζε πολυ το αδυνατο απο την Ιασωνος 31 υπογειο που καηκε,ακριβως ιδιο,ηρθε για παιχνιδισμα και πιασαμε ολιγον κωλο,σφικτος για την ακριβεια :grin:!!
Φυλης 134 υπογειο,στρουμπουλον,κοντον,με βυζι 2αρι,που δεν το συγκρατουσε τιποτα,παρα ενα δυχτιωτο,ασπρο μπλουζακι,και τα φορτωμενα κωλομερια,προσπαθουσε να χωριση,ενα λαχανι στρινγκ :grin:!!
Φυλης 99  :booty:!!
Φυλης 92 δεξια,ψηλο ρουμανειδες,γαμευσιμο,με κωλαρα και βυζαρες!!
Φυλης 92 αριστερα,νικιτα,με φουλ,δοκιμασθη,υπηρεσιες,ανω του μεσου ορου!!2αρι στητο βυζακι,καλο κορμι και κωλο,τον οποιο δινη και δοκιμασθη,με καλη αισθηση!!
Φυλης 65 επανω,Καρολαιν,μαυρομαλουσα,με καλους βυζους!!
Φυλης 65 κατω,ξανθο αδυνατο,φορουσε ενα κοντο φουστακι θα ελεγα,με ελαφρα κεκλιμενα ποδια!!
Φυλης 136 κλειστο,φωναξε η τσα,παροτι ηταν φωταγωγημενο!!
Το χιονονερο θα ελεγα και ο παγερος αερας με εκαναν να αποχωρησω,καθοσον η Φυλης αλλα και η Φωκαιας ηταν αδεια!!Η προσπαθεια των κοριτσιων να κρατησουν τον πελατη,μαρτυρουν την γενικη εικονα!!Απεχωρησα με το αμαξι μου,οι τελευταιες ματιες στην αδεια αχαρνων,μαρτυρουν ερημο βροχερο και παγωμενο τοπιο!!
Στο ραδιο επαιζε αυτο το τραγουδακι,που συμπτωματικα,ταιριαζε στην περιπτωση!!!

.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.399
Πόντοι
46.232
Φυλης 71 επανω,Μπαρτσελωνα,ολε :grin:,με τατου αρκετα,αδυνατο σωμα και κωλο,σιλικονε βυζι κατα την γνωμη μου!!Η τσα την παρουσιασε σαν καραμελιτσα,φραουλιτσα :grin:,επειδη φυγαμε για να μας δελεαση,μας ειπε ακαποτο,που δεν ηταν στο προγραμμα!!
δεν ειναι μονο η γνωμη σου...ειναι η πραγματικοτητα ....
ευγε για την ενημερωση....

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ο καιρος εκανε παιχνιδια με βροχουλα σημερα στην φυλης!Αποφασισα γυρω στις 20,30 να κανω μια βολτα στην Αχαρνων μεχρι και το Αμνεζια!Το σκηνικο που ειδα,ηταν αδειοι δρομοι,ελαχιστοι ανθρωποι,λες και ηταν 2,00 την νυχτα!
στη λιοσιων ειχε απιστευτο μποτιλιαρισμα και γενικα επικρατουσε χαος, συγχυση ,θορυβος και οι αλλοδαποι ειχαν βγει σαν τα σαλιγκαρια...
εκνευριστικη ατμοσφαιρα...

στο φ69 πανω ηταν η αννα,οχι η χριστινα...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το εχεις παρακανει με τις τσαρκες Νωντα.
Που βρισκεις τα λεφτα ε?
99_148_183_image_16.jpg
:2funny:

Επισκέπτης
πολυ καλη η σημερινη βελτιωμενη παρουσιαση σοτιροφ.ευκολοδιαβαστη..

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
στη λιοσιων ειχε απιστευτο μποτιλιαρισμα και γενικα επικρατουσε χαος, συγχυση ,θορυβος και οι αλλοδαποι ειχαν βγει σαν τα σαλιγκαρια...
εκνευριστικη ατμοσφαιρα...

στο φ69 πανω ηταν η αννα,οχι η χριστινα...
Δυο τροχονομοι την εκαναν την ζημια,ο ενας στο Αχιλλεως 51,και ο αλλος πιο πανω,με την ασυμφωνια τους ειχαν δημιουργηθη απο ολες τις μεριες ακινησια αυτοκινητων!!!
Για το φ.69 δεν ανεβηκα,ετσι μου ειπαν,αλλα για να το λες!!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Λιγοι πακιδες κατω απο τις σκεπες χαζευαν και σιγομιλουσαν σαν να ετοιμαζαν επανασταση,στο περλα,παρκαρισμενα δυο λεωφορεια για ρουμανια,κοσμο δεν ειδα!Ειδα ομως τρια ρουμουνακια,οχι γυφτο,με γουνακια και ωραιο μακιγιαζ,μου εριξαν κατι καυλωτικες ματιες :-*.Συνεχισα στα συνορα λιγοι αφρικα,και τα στενα δοσοληψιων αδεια!!
Ξαναγυρισα πισω με το καιρο να ριχνη ψιλοβροχο,ειπα να παω φυλης,για αυτο μπηκα απο την αρχη της!!!
Φυλης 40 χριστινα κοντο ξανθο,με ωραιο σωμα,τατου στον αφαλο και πιρσινκ,και ενα τατου στην πλατη!!
Φυλης 54 επανω,κλειστο!!
Φυλης 54 κατω,η Σουζη,ξεπετα,απο το Φ.66 δεν ξερω αν εχη βελτιωθη!!
Φυλης 66 Ντενιζα,απο το Φ54,δειχνη σημαδια βελτιωσης,καθοδηγουμενη ομως!!!
Φυλης 68 κοντο αδιαφορο,επιστροφη της τσα με την βαρεια φωνη και το κοκκινο μαλλι!!!
Φυλης 71 Δυο κορασιδες,δεξια η κοντη αδυνατη,μαυρομαλα με καλα μασταρια,αριστερα το ουκρανεζακι με ωραιο κορμι και κωλο!!
Φυλης 59 κατω κατερινα,ψηλο νταρντανικο,με κωλαρα και βυζους.Το επανω κλειστο!!
Φυλης 61 κλειστο!!
Φυλης 80 ρουμανοφατσα μου πηγαινε περισσοτερο με 1,5 βυζι,πτωτικης τασης,αλλα ωραιο υπερηψωμενο κωλο!!
Φυλης 84 κοντο,με αδυνατο σωμα,ευμεγεθης βυζους,εγινε ενα φραστικο επεισοδιο,καθως η τσα μας ελεγε το προγραμμα,και αφου ευχαριστησαμε,η μικρα μας εκλεισε την εξοδο,λεγοντας ειμαι φραουλιτσα,δεν θα με φατε,αλλα δεν μου αρεσε το βλεμμα της γιατι διεκρινα ειρωνια,αλλα μεσα στα ορια.Της ειπα οτι η φραουλα ειναι ξυνη,ανταπαντησε σε αλλο συναγωνιστη και τις ριχνω κοκκινη καρτα!!
Φυλης 84 επανω,αννα ρωσσις,ομορφα χαρακτηριστικα,καλο βυζι,αδυνατη,μας μιλησε με γλυκο τροπο,και αφου δεν περασαμε μας ευχηθηκε χρονια πολλα.Ανταπεδωσα στα ρωσσικα της ευχες!! :grin:.
Φυλης 86 επανω,Μονικα,Λαουρα,συμφωνα με την τσα,ηταν και οι δυο στο δωματιο!!
Φυλης 86 κατω,γυφτορουμανα,κατεμε,ψηλη,με βυζι και κωλο!!
Φυλής 67 αδυνατο ξανθο,αβυζο,που εκριβε το γυμνο στηθος της με τα μακρια μαλλια της,στα συν ο κωλος!!
Φυλης 69 επανω,απο συναγωνιστη,ειπε χριστινα,δεν ανεβηκα!!
Φυλης 69 κατω,καινουργια,ντροπαλη υπαρξη,συμφωνα με την τσα,ψηλη,μαυρο μαλλι,υπερβαρο κωλο,ελαφρως κιρτωμενη!!
Φυλης 71 κατω,Αννα ρωσσις(μολδαβη κατα εμε)μας υποσχοταν οτι με την πιπα της θα δουμε τα αστερια την θαλασσα κανη ολες τις στασης και αεροπλανικα :2funny:.
Φυλης 71 υπογειο,μορι,κοντο παχουλουτσικο με μεγαλους βυζους,δυστροπισε γιατι,αποχωρισαμε!!
Μ.Προδρομου 1 επανω οι δυο αδιαφορες γεωργιανες,που αποκαλουνται απο τον τσατσο ρωσσιδες,περασαν και δεν ακουμπησαν!!!
Μ.Προδρομου 1 κατω,η αδυνατη μιλφ παλαβιαρα με φουλ,χωρευε παλι στο σαλονι,την ρωτησα πως την λενε και μου ειπε σιλβεστερ σταλονε :2funny:.Μου εδειξε τατου στο μπρατσο και μουειπε συλβια και κατι ακομα,δεν θυμαμαι!!
Φυλης 109 επανω,Λαουρα,συμπαθητικο καστανο με ομορφο προσωπο,μικρο βυζι και ωραιο κωλο!!
Φυλης 109 κατω,ψηλο ευτραφουλικο με συστηματα καλα,μπρος πισω!!
Φυλης 134 πανω,ξανθια αδιαφορη,ευγενης,ντυμενη αγιοβασιλιτσα :grin:!!
Φυλης 134 κατω,γυφτορουμανακι,η βουλγαρακι,μου θυμιζε πολυ το αδυνατο απο την Ιασωνος 31 υπογειο που καηκε,ακριβως ιδιο,ηρθε για παιχνιδισμα και πιασαμε ολιγον κωλο,σφικτος για την ακριβεια :grin:!!
Φυλης 134 υπογειο,στρουμπουλον,κοντον,με βυζι 2αρι,που δεν το συγκρατουσε τιποτα,παρα ενα δυχτιωτο,ασπρο μπλουζακι,και τα φορτωμενα κωλομερια,προσπαθουσε να χωριση,ενα λαχανι στρινγκ :grin:!!
Φυλης 99  :booty:!!
Φυλης 92 δεξια,ψηλο ρουμανειδες,γαμευσιμο,με κωλαρα και βυζαρες!!
Φυλης 92 αριστερα,νικιτα,με φουλ,δοκιμασθη,υπηρεσιες,ανω του μεσου ορου!!2αρι στητο βυζακι,καλο κορμι και κωλο,τον οποιο δινη και δοκιμασθη,με καλη αισθηση!!
Φυλης 65 επανω,Καρολαιν,μαυρομαλουσα,με καλους βυζους!!
Φυλης 65 κατω,ξανθο αδυνατο,φορουσε ενα κοντο φουστακι θα ελεγα,με ελαφρα κεκλιμενα ποδια!!
Φυλης 136 κλειστο,φωναξε η τσα,παροτι ηταν φωταγωγημενο!!
Το χιονονερο θα ελεγα και ο παγερος αερας με εκαναν να αποχωρησω,καθοσον η Φυλης αλλα και η Φωκαιας ηταν αδεια!!Η προσπαθεια των κοριτσιων να κρατησουν τον πελατη,μαρτυρουν την γενικη εικονα!!Απεχωρησα με το αμαξι μου,οι τελευταιες ματιες στην αδεια αχαρνων,μαρτυρουν ερημο βροχερο και παγωμενο τοπιο!!
Στο ραδιο επαιζε αυτο το τραγουδακι,που συμπτωματικα,ταιριαζε στην περιπτωση!!!

.
"-σ-ωραίος"...............

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Καλημέρα  συναγωνιστές  και χρόνια σας πολλά με υγεία

Aν κα βρομόκαιρος κατέβηκα  να δω τι παίζει. Παρασκευή από 23:00 και μετά

Ρεμούνδου 21 αριστερά ισόγειο  Ίρις, αδύνατη κανονικού αναστήματος με μακρυά μαύρα μαλλιά. Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Ρεμούνδου 21 δεξιά πάνω. Κοντοστούπα μαυριδερή Βουλγάρα και γενικό χάλι. Ούτε γνωρίζω για πρόγραμμα. Πήρα αμέσως δρόμο
Ρεμούνδου 20 Γιάννα.  Πολύ χοντρή με τεράστια βυζόμπαλα και το έπαιζε ότι είναι βραζιλιάνα ή κάτι τέτοιο. Για τσιγγάνα σίγουρα για Βραζιλιάνα δε νομίζω. Πρόγραμμα ασαφές και όλα στο φλου, τίποτα συγκεκριμένο. 20άρικο η επίσκεψη
Ιάσωνος 44 Σαμπρίνα. Μπαίνοντας μέσα έβγαινε τσούρμο ο κόσμος έξω. Η Σακίρα έμεινε μόνη της. Καμιά διάθεση δε φαινότανε να έχει. Έβριζε δε κάτι πιτσιρικάδες με μισόλογα.
Ιάσωνος 46 με τον μακρόστενο διάδρομο. Το γνωστό πανύψηλο ξανθό με τα τεράστια βυζόμπαλα  θωρηκτό που δεν έχει όνομα. Όλοι φύγανε εμένα με γράπωσε σε μία γωνία και άρχισε να μου βάζει κωλόχερο. Της τράβηξα κι΄ εγώ λίγο τα βρακιά και ανταπέδωσα για να μη χάσω την ευκαιρία. Απλό πρόγραμμα για 15. Αν και είναι πολύ ευγενής έφυγα.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 πάνω. Η Άννα από Φυλής 74 δεξιά. Ξανθιά βαμένη και βάζει πάντα κωλόχερο στους πελάτες . Δε θυμάμαι για πρόγραμμα γιατί την έκανα αμέσως.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 κάτω  Μια πολύ χοντρή ψηλή σκούρα που δεν βλεπότανε.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 Ρωσίς μιλφ ξανθιά θεόρατη πάνω από 40 ετών. Για 15 ευρώ με ασαφές πρόγραμμα
Κολοκυνθούς 38 αριστερά  Σ΄ αυτό το βρωμόσπιτο έχει ένα πολύ καλό μουνάκι αδύνατο με μακρυά καστανά μαλλιά, για ρουμάνα τη έκοψα που κάνει απλό πρόγραμμα για 10 ευρώ. Η ηλικία της πρέπει να είναι περί τα 22-23
Ιάσωνος 37Β Ξανθιά με μακριά μαλλιά και και ύψος περίπου 1,60. Απλό πρόγραμμα για 15
Ιάσωνος 31 υπόγειο Καινούρια μαυριδερή ψηλή κοπέλα περί τα 30. Απλό πρόγραμμα για 10 ευρώ
Λεωνίδου 28 πάνω δεξιά.  Η γνωστή βουλγάρα Βικτώρια. Ελεύθερο στοματικό,69 άγριο κωλόχερο και ελεύθερο χύσιμο στη κοιλιά/βύζους. 10 ευρώ/15 λεπτά περίπου χωρίς ντάμπα ντούμπα οι πόρτες. Κατάθεση και συνέχεια  της επιθεώρησης
Ιάσωνος 20 δεξιά ισόγα. Ανίτα. Γαμώ τα μουνάκια. Ήθελα να το σπρώξω αλλά το άφησα για την επόμενη. Έχει κριτική και δε κάνω περιγραφή. Μόνο 10 ευρώ παίρνει τέτοιο μουνάκι επιπέδου studio ή άνετα call girl. Πρέπει να τιμηθεί.
Κολωνού 11 υπόγειο Η τσατσά ενημέρωσε για ελληνίδα (ήταν στο δωμάτιο) η οποία είναι το αστέρι κλπ κλπ. Την έκανα αμέσως γιατί η κοπέλα δε βλέπεται με τίποτα και ούτε ελλ(ε)ηνίδα είναι, μάλλον τσιγγάνα.
Ιάσωνος 43 Ξανθιά κοντούλα με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό το στήθος και πίσω πόρτα. Η ξανθιά γριά ηλικίας πάνω από εβδομήντα ετών απευθύνθηκε σε ηλικιωμένο πελάτη  αντίστοιχης ηλικίας ο οποίος πήγε να φύγε και του είπε «που πας συμπέθερε δε θα γαμίσουμε σήμερα;». Όσο για τη πουτάνα αναφέρθηκε και παρτούζα με 4 και 5 άτομα .
Ιάσωνος 37 πάνω. Ξανθιά αδύνατη περίπου 25 ετών με πίπα κώλο για 10 ευρώ
Καλές γιορτές  και καλή χρονιά να έχετε όλοι

Επισκέπτης
...
αλκιβιαδου 16 μεσαιο  ναταλι και αλινα...ημουν μονος μου στο σαλονι και μου καναν τρελο πεσιμο ...
...
Είναι ωραίες φάσεις αυτές,πάντως οι συγκεκριμένες είναι πολύ μπάζα για τα γούστα μου (τις είχα δει σε πρόσφατη βόλτα)

ναι πολυ καλος....θα τον καταλαβεις απο το στυλ που γραφει νομιζω , εεε??????
Το είπα και στον farkeli, ότι είμαι μέλος από παλιότερα, αλλά δεν γράφω.

Φίλε μου, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, νιώθω άσχημα που είπα στον αντισθένη να σε μπανάρει εσένα και τον streetwalker, για υπερβολικό σεξ και δημιουργία αισθήματος μειονεξίας στα υπόλοιπα μέλη  :2funny: :2funny: :2funny:
:think: Τώρα που το σκέφτομαι και ο Ροκαβλόν έριχνε πολλά πέη όταν εξορμούσε.
Οι μέρες σας κύριοι είναι μετρημένες  :2funny: Όποιος ρίχνει παραπάνω από ένα πέος σε τσάρκα, θα μπανάρεται αυτόματα

Keep fucking  :rockon: :rockon:

Μπράβο παιδιά για τις ενημερώσεις.
Sotirof ωραίο το καινούριο στυλ.

Λάρσον, στο ιάσωνος 46 μεσαίο είδες τη Στέλλα, έχει κριτική μου εκεί. Η (κλ)Αννίτα στο ιασ20 δεξιά είναι ωραίο πιπινάκι, λίγο σφιγμένη στο σεξ. Στο ιασ 43 αν η ξανθιά που είδες ήταν τάπα και είχε μεγάλα βυζιά για τον σωματότυπο της, τότε είδες την Μαρίνα από ιασ36. Έχει κ αυτή κριτική στο ιασ36.  

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Είναι ωραίες φάσεις αυτές,πάντως οι συγκεκριμένες είναι πολύ μπάζα για τα γούστα μου (τις είχα δει σε πρόσφατη βόλτα)

βασικα η ναταλι μ αρεσε πολυ...καποια στιγμη στανταρ θα την τιμησω...
κι η αλινα δεν ηταν κακη,αλλα η ναταλι ειναι πολυ του γουστου μου...

δυστυχως ειδα πολλες χθες που με σκαλωσαν και πρεπει καποια στιγμη να περασω :fuck2:

ποια να πρωτογαμησεις τωρα :headbang:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
η ανιτα στο ιασωνος 20 εχει πεσει στα 10?αμα ειναι να περασω :fuck1:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom