Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 386 άτομα (23 μέλη και 363 επισκέπτες)

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
καιεγώ την πήρα χθες βράδυ που ήταν στο Φ134 ισόγειο εκτάκτως και ενώ πράγματι στο σαλονάρισμα είναι πολύ καυιάρα και ναζιάρα και σε εμπνέει να περάσεις.....μέσα αλλάζεισυμπεριφορά.....η αλήθεια είναιότι το λεπτό της κορμάκι είναι πολύ καυλώτικό ,δεν χρειάστηκε ούτε τσιμπούκι να κάνει για να τον σηκώσει και κάνει και ακάποτο , δίνει φιλάκια στο στόμα και σε ερεθίζει .....αλλά όταν προσπαθείς να της πάρεισ το κωλούριτης δεντο δίνει με τίποτα....σου λέει καικαλά τον έχεισ τεράστιο και άλλες δικαιολογίες...και στο εφτάλεπτο σε πρήζειμε το χρόνο....Κρίμα γιατί ενώ σκίζει από εμφάνιση για τους λάτρεισ του κωλουριού δεν κάνει τίποτε...
Εμένα πάντως δεν με έπρηξε με το χρόνο, παρόλο που είχε και άλλον μετά από εμένα. Την άλλαξα και 4 στάσεις και παρόλα αυτά δεν βιάστηκε. Όντως το κωλαράκι της είναι όλα τα λεφτά, αλλά έφαγα πόρτα  :headbang:

Επισκέπτης
:rockon: Μπράβο ορέ συναγωνιστές για τις πορνοενημερώσεις σας.  :rockon:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
κωλο κανει αβέρτα αφου ουτε κρεμα δεν εβαλε ενω της εχωνα δυο δαχτυλα μεσα....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
Συνάδελφε επέστρεψα και εγώ πριν λίγο από Φυλής, τιμήσαμε την ίδια μάλλον, αλλά ισπανικό δεν γινότανε να κάνει είχε πολύ μικρό βυζί. Παίζει να είμασταν και την ίδια ώρα μέσα, αφού μετά από εμένα μπήκε σε άλλο δωμάτιο. Πάντως λοκό δεν μου έδωσε λόγω μεγέθους.  :grin:
αν διαβασεις την κριτικη μου θα δεις οτι και εγω αυτη την απορία ειχα, δηλαδη πως κανει ισπανικο χωρις να εχει βυζια....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
καιεγώ την πήρα χθες βράδυ που ήταν στο Φ134 ισόγειο εκτάκτως και ενώ πράγματι στο σαλονάρισμα είναι πολύ καυιάρα και ναζιάρα και σε εμπνέει να περάσεις.....μέσα αλλάζεισυμπεριφορά.....η αλήθεια είναιότι το λεπτό της κορμάκι είναι πολύ καυλώτικό ,δεν χρειάστηκε ούτε τσιμπούκι να κάνει για να τον σηκώσει και κάνει και ακάποτο , δίνει φιλάκια στο στόμα και σε ερεθίζει .....αλλά όταν προσπαθείς να της πάρεισ το κωλούριτης δεντο δίνει με τίποτα....σου λέει καικαλά τον έχεισ τεράστιο και άλλες δικαιολογίες...και στο εφτάλεπτο σε πρήζειμε το χρόνο....Κρίμα γιατί ενώ σκίζει από εμφάνιση για τους λάτρεισ του κωλουριού δεν κάνει τίποτε...
εμενα επιτρεξε μου να διαφωνησω δινει κωλο καργα , μολις διαβασα κριτικη γι αυτην απο φυλης 92 που μου ειπε οτι δουλευει οπου την ειχε παρει άλλος συναγωνιστης

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
αν διαβασεις την κριτικη μου θα δεις οτι και εγω αυτη την απορία ειχα, δηλαδη πως κανει ισπανικο χωρις να εχει βυζια....
Ναι έχεις δίκιο. Απλά πρώτα είδα την ενημέρωση και μετά ανέβηκε η κριτική.  :grin:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
καλησπερα πηγα σημερα απο μεταξουργειο μερια για βολτα και εχει κατι καλο να το παρω.Το μεταξουργειο μαζευι μονο πακιστανια και μονο πακιστανια δεν εχω  ιδιαιτερο προβλημα αλλα πολλη ββρωμα ρε παιδι πολλη παστουρμα τρωνε αυτη και βρωμανε καργα !!!!!!
Εφυγα τρεχοντας κριμα το μεταξουργειο ειχε κατι καλα κομματια καποτε εχει χαλασει παρα πολλη ρε γαμωτο  .. κριμα  θυμαμαι κατι φασεις με κατι ανες αστα να πανε μιλαω για εποχη 92-98

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885

Φίλε ''ν.σμύρνη'' αυτήν την εμμανουέλλα που λες να την πετυχω αύριο γιατί έχω μπερδευτεί :uglystupid: :think:.Έχω διαβάσει 3 διαφορετικά μπουρδέλα που μπορεί να  :knockinb:.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Φυλης 65 πανω ηταν το απογευμα και φυλης92 το πρωι. Συμπεριφορα τα παντα ολα. Μην περιμενετε εμφανιση μοντελου, ενα πολυ λεπτο πιπινακι ειναι με ωραιο σωματακι και φατσα οχι ωραια.

lustyman

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φυλης 65 πανω ηταν το απογευμα και φυλης92 το πρωι. Συμπεριφορα τα παντα ολα. Μην περιμενετε εμφανιση μοντελου, ενα πολυ λεπτο πιπινακι ειναι με ωραιο σωματακι και φατσα οχι ωραια.
και σε μένα χθες είπε ότιγενικά είναι στο Φ92καιστα υπόλοιπα δουλεύει περιστασιακά...  αλλά αν και η εμφάνιση είναι καυλωτική δεν είναικαι κάτι εξαιρετικό.... υπόψιν είναι και κάπως  μελαμψό το χρωματάκι της...

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
εγω την ειχα παρει στο Φ92, εχω και κριτικη, σε πρωινη βαρδια. ειναι πολυ καυλιαρικο μωρο και το κωλαρακι της σε κολαζει μολις το βλεπεις. για το πρωκτικο της εχω καποιους ενδοιασμούς μιας και οπως γραφω στην κριτικη μου ενω με αφησε να μπω για πολυ λιγο μετα αρχισε να ζορίζετε οποτε και  δεν..... εαν ειχαν και αλλοι θεμα η τακτικη μυρίζετε η ολοι την εχουμε μεγαλη.....
θα ξαναπαω μαζι της καποια στιγμη.....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μονής Προδρόμου 16α δυο μπάζόλες χοντρές είπαν ρωσίδες, με κώλο
αυτα επειδή βιαζόμουν να πάω στο οινομαγειρείο της κα.Γιάννας(Φορμιώνος 212)        
Ότι χειρότερο -σε δίδυμο-,έχω δει ποτέ στη ζωή μου...... 40€ παρτούζα είπαν.......έλεος!!! Στο τσακ έφτασα να τις ρωτήσω,αν αυτές θα με πλήρωναν 40€...... :uglystupid:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
Σήμερα πρωί μετά από 2,5 μήνες απουσία λόγω προσωπικων θεμάτων αλλά και ... αφραγκιάς πέρασα Φυλής.

Τίποτα δεν άλλαξε.
Στο 84Α το τσιγγανοπρόσωπο με όλα (+ κουλουρι) στα 20 απλώς πάχυνε
Στο 86Β η γνωστή με τα κρε-μαστάρια (ερεθιστικά ομολογουμένως)
Στο 65Β μία Μαρία Ελληνίς σιτεμένη και ευτραφής καλή για τους φαν του είδους και κουλούρι (αν βρεις δρόμο)
Στο Φωκ 17Α μία καθόλου καλή με μετριο σωμα
Στο Φωκ 17Β η Τάνια με τα στήθη-παίγδα οβίδες και την φαρδυά περιφέρεια
Στο Φωκ 25Α ήταν δύο μία ξανθιά με τα βυζιά της ημέρας αλλά ξυνή φάτσα και η άλλη δωμάτιο βαρέθηκα και έφυγα
Στο Φωκ 25Β Η Τζόυλι με τα πήρσινγκ όπου και κατέθεσα για το χύσιμο στα πλούσια στηθάκια της (βλ. κριτικη)
Στο Φωκ 27υπόγα μία μιλφ μέτρια

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Tυποι μου χθες το απογευμα κατεθεσα στο μπουρδελοχοστελ  :rockon:  μιλαμε το μπουρδελακι ειναι πολυ καλτ με φοβερη αρχιτεκτονικη  :rockon:  ειχε μια ξανθια Ρωσιδα μιλφ μεσα με την οποια συνεννοηθηκα στα γερμανικα  :S  καλα περασα, θα ανεβασω και κριτικη οταν βρω χρονο.

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
καποιες μικρες υποχρεώσεις με φέρανε κοντα στο μεταξι περιπου στις 10:15 το πρωι.
τα μοναδικα που θα αξιζε να αναφερω ειναι τα εξης.
- η κυρια οπου ηταν υπεύθυνη για την καθαριότητα της πλευρας των οικων 20, 20α, 20β κλπ μολις ειχε ολοκληρωσει το πλύσιμο του δρομου εβαζε στα γατακια της περιοχης φαγητο - κονσερβες παρακαλω- μαζι με νερο κλπ. αραγε ποιος πιστώνετε το ενδιαφερον αυτο για τα ζωα  :think: :think:

- κατα αλλα αρκετα σπιτια κλειστα, ακομα και μετα τις 11:00 με τιποτα το ενδιαφερον (σε οσα μπηκα) για κατι παραπανω. η κατασταση κυμενόταν μεταξυ μετριότητας και συνηθισμένων κοριτσιων στα ποστα τους για την πρωινη βαρδια.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...Το σαλόνι ήταν γεμάτο με πολύ κόσμο που ήθελε να τις γαμήσει και αγχωνόταν αν θα προλάβει.Την έκανα λόγω συνωστισμού.Εδώ θα μπορούσε κάποιος άνετα να πληρώσει 20 ευρώ για παρτούζα και να της γαμήσει και τις 2 γιατί βλεπόταν και οι 2.Απο κρεββάτι βέβαια δεν ξέρω τι λέγανε.Να προσθέσω οτι και τα 2 μπουρδέλα μυρίζανε σκατίλα.
...

Απόλαυση...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
λιοσιων 91  αννα,το κοντο γυφτακι(βλεπε κριτικη μου) και μια καστανοξανθη ,που την ειχα δει προχθες το πρωι στο φυλης 40
ειδα την κριτικη του εροτιαρι26 κι εφαγα φλασια...

στο φυλης 54α την ειχα δει κι οχι στο 40...και μαλλον ειναι αυτη η ρανια που λεει...

BackTrack

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Έχουμε και λέμε...

Επηρεασμένος από την κριτική του nsmyrni, αποφάσισα και εγώ να επισκεφτώ την Εμμανουέλα (στο Φ92). Τα πράγματα έχουν ως εξής :
Όντως έχει ωραίο κορμί. Σχετικά αδύνατο, ψηλόλιγνο, δεν έχει βυζί, αλλά έχει ένα κωλαράκι το οποίο κολάζει !!!! Το κακό ποιό είναι? ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΕΙ! παρόλο που στο σαλόνι, ανακοινώθηκαν full πρόγραμμα, με ακάποτο τσιμπούκι, και πρωκτικό, μέσα στο δωμάτιο, κάνει την παλαβή, ότι και καλά είναι μεγάλο, και δεν μπορεί. Τα στησίματα της είναι τέτοια εντωμεταξύ και που να θες, δεν μπορείς να μπεις.
  Αυτό που με έκανε πάντως να γράψω ήταν το γεγονός, ότι ΟΝΤΩΣ η μικρή, γαμιέται ακάποτα !!! όταν μπήκε μέσα στο δωμάτιο, εγώ ήμουν ήδη φτιαγμένος , οπότε όταν έκανε την κίνηση να τον πάρει στο στόμα της για ακάποτη πίπα, απλώς της είπα " Είμαι έτοιμος, απλώς στήσου για sex". Η τύπισσα δεν έκανε καμία απολύτως κίνηση για να πάρει το προφυλακτικό, και την βλέπω έκπληκτος να παίρνει θέση στα 4, και μου λέει "έλα".

:new_shocked:  :new_shocked:  :new_shocked:

Για 5 δευτερόλεπτα, δεν έκανα καμμιά κίνηση ούτε είπα τίποτα, για να δω που το πάει. Τίποτα !!! Περίμενε να μπω, έτσι, χωρίς προφυλακτικό ! Της είπα "προφυλακτικό δεν θα βάλουμε ? " και απάντησε "αα, sex με προφυλακτίκ", και γύρισε για να μου το βάλει!!

ΠΡΟΣΟΧΗ : Προς κάθε πιτσιρικά (και όχι μόνο) που μπαίνει εδώ μέσα. Το παραπάνω το γράφω για να πάρετε τα μέτρα σας, και ΟΧΙ για να τρέξετε να ζητήσετε ακάποτα γαμήσια !!! Δεν θέλετε να καταλήξετε έτσι !

http://[URL unfurl="true"]www.documentingreality.com/forum/attachments/f149/161003d1272741143-people-late-stages-aids-alan_5.jpg[/img[/URL]]

Δεν θέλετε ένα γαμήσι να το πληρώσετε με την ζωή σας.

sebastian2

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
6
Πόντοι
11
Έχουμε και λέμε...

Επηρεασμένος από την κριτική του nsmyrni, αποφάσισα και εγώ να επισκεφτώ την Εμμανουέλα (στο Φ92). Τα πράγματα έχουν ως εξής :
Όντως έχει ωραίο κορμί. Σχετικά αδύνατο, ψηλόλιγνο, δεν έχει βυζί, αλλά έχει ένα κωλαράκι το οποίο κολάζει !!!! Το κακό ποιό είναι? ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΕΙ! παρόλο που στο σαλόνι, ανακοινώθηκαν full πρόγραμμα, με ακάποτο τσιμπούκι, και πρωκτικό, μέσα στο δωμάτιο, κάνει την παλαβή, ότι και καλά είναι μεγάλο, και δεν μπορεί. Τα στησίματα της είναι τέτοια εντωμεταξύ και που να θες, δεν μπορείς να μπεις.
  Αυτό που με έκανε πάντως να γράψω ήταν το γεγονός, ότι ΟΝΤΩΣ η μικρή, γαμιέται ακάποτα !!! όταν μπήκε μέσα στο δωμάτιο, εγώ ήμουν ήδη φτιαγμένος , οπότε όταν έκανε την κίνηση να τον πάρει στο στόμα της για ακάποτη πίπα, απλώς της είπα " Είμαι έτοιμος, απλώς στήσου για sex". Η τύπισσα δεν έκανε καμία απολύτως κίνηση για να πάρει το προφυλακτικό, και την βλέπω έκπληκτος να παίρνει θέση στα 4, και μου λέει "έλα".

:new_shocked:  :new_shocked:  :new_shocked:

Για 5 δευτερόλεπτα, δεν έκανα καμμιά κίνηση ούτε είπα τίποτα, για να δω που το πάει. Τίποτα !!! Περίμενε να μπω, έτσι, χωρίς προφυλακτικό ! Της είπα "προφυλακτικό δεν θα βάλουμε ? " και απάντησε "αα, sex με προφυλακτίκ", και γύρισε για να μου το βάλει!!

ΠΡΟΣΟΧΗ : Προς κάθε πιτσιρικά (και όχι μόνο) που μπαίνει εδώ μέσα. Το παραπάνω το γράφω για να πάρετε τα μέτρα σας, και ΟΧΙ για να τρέξετε να ζητήσετε ακάποτα γαμήσια !!! Δεν θέλετε να καταλήξετε έτσι !

http://[URL unfurl="true"]www.documentingreality.com/forum/attachments/f149/161003d1272741143-people-late-stages-aids-alan_5.jpg[/img[/URL]]

Δεν θέλετε ένα γαμήσι να το πληρώσετε με την ζωή σας.
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom