Έχουμε και λέμε...
Επηρεασμένος από την κριτική του nsmyrni, αποφάσισα και εγώ να επισκεφτώ την Εμμανουέλα (στο Φ92). Τα πράγματα έχουν ως εξής :
Όντως έχει ωραίο κορμί. Σχετικά αδύνατο, ψηλόλιγνο, δεν έχει βυζί, αλλά έχει ένα κωλαράκι το οποίο κολάζει !!!! Το κακό ποιό είναι?
ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΕΙ! παρόλο που στο σαλόνι, ανακοινώθηκαν full πρόγραμμα, με ακάποτο τσιμπούκι, και πρωκτικό, μέσα στο δωμάτιο, κάνει την παλαβή, ότι και καλά είναι μεγάλο, και δεν μπορεί. Τα στησίματα της είναι τέτοια εντωμεταξύ και που να θες, δεν μπορείς να μπεις.
Αυτό που με έκανε πάντως να γράψω ήταν το γεγονός, ότι ΟΝΤΩΣ η μικρή, γαμιέται ακάποτα !!! όταν μπήκε μέσα στο δωμάτιο, εγώ ήμουν ήδη φτιαγμένος , οπότε όταν έκανε την κίνηση να τον πάρει στο στόμα της για ακάποτη πίπα, απλώς της είπα " Είμαι έτοιμος, απλώς στήσου για sex". Η τύπισσα δεν έκανε καμία απολύτως κίνηση για να πάρει το προφυλακτικό, και την βλέπω έκπληκτος να παίρνει θέση στα 4, και μου λέει "έλα".
Για 5 δευτερόλεπτα, δεν έκανα καμμιά κίνηση ούτε είπα τίποτα, για να δω που το πάει. Τίποτα !!! Περίμενε να μπω, έτσι, χωρίς προφυλακτικό ! Της είπα "προφυλακτικό δεν θα βάλουμε ? " και απάντησε "αα, sex με προφυλακτίκ", και γύρισε για να μου το βάλει!!
ΠΡΟΣΟΧΗ : Προς κάθε πιτσιρικά (και όχι μόνο) που μπαίνει εδώ μέσα. Το παραπάνω το γράφω για να πάρετε τα μέτρα σας, και ΟΧΙ για να τρέξετε να ζητήσετε ακάποτα γαμήσια !!! Δεν θέλετε να καταλήξετε έτσι !
http://[URL unfurl="true"]www.documentingreality.com/forum/attachments/f149/161003d1272741143-people-late-stages-aids-alan_5.jpg[/img[/URL]]
Δεν θέλετε ένα γαμήσι να το πληρώσετε με την ζωή σας.
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: