Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 271 άτομα (30 μέλη και 241 επισκέπτες)

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Νίκο και Jopino και τα προηγούμενα παιδιά ευχαριστούμε για τις info! Νικο, της Προέδρου ποιο είναι? Ρωτάω, γιατί φαντάζομαι τουλάχιστον θα ελέγχονται εκεί μέσα! Ελπίζω μόνο να είναι γυναίκες εκ γενετής...

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Xθεσινή αστραπιαία (και άσφαιρη) βόλτα σε Φυλής-Φωκαίας. Ότι θυμάμαι.

Φυλής 66 κάτι. Νομίζω το αριστερό. Δύο κυρίες. Η μία ξανθιά με πλούσιο μαλί το πολύ ωστους ώμους. Ωραίο σώμα, ιταλίδας πορνοστάρ περασμένω δεκαετιών, ήτοι καμπυλάτο αλλά όχι υπέρβαρη. Η δεύτερη σε εμφάνιση μετά την ωραία φ92. (Αν πήγαινα και με τις δύο μάλλον θα άφηνα και την τελευταία μου πνοή -not bad). Την άλλη δεν την πρόσεξα, παρόλο που ήταν υπολογήσιμη σε εμφάνιση.

Αυτά τα ολίγα κύριοι.
Με τις ευχές μου.

Αν και δεν μας λες σε ποια βάρδια αναφέρεσαι,
μάλλον θα εννοείς το 66Α (που βρίσκεται δεξιά)
και η ξανθιά προστυχό-φατσα θα είναι η Σούζυ.

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Νίκο και Jopino και τα προηγούμενα παιδιά ευχαριστούμε για τις info! Νικο, της Προέδρου ποιο είναι? Ρωτάω, γιατί φαντάζομαι τουλάχιστον θα ελέγχονται εκεί μέσα! Ελπίζω μόνο να είναι γυναίκες εκ γενετής...

το αχαρνων 104 νομιζω

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ναι σιγουρα.Αμα παρεις για παραδειγμα την προεδρο που μαλλον εχει γεννηθει αντρας, βγαλε συμπερασματα!
Εχω που την ειχα δει παντως απο κοντα ειχα κλασει μεντες απο την τρομαρα.

Αμα δεν κανεις ακαποτα, δεν θα εχεις κανενα προβλημα οπου και να πας παντως.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Eυχαριστώ παιδιά! Αύριο νωρίς μεσημεράκι μάλλον θα γίνει η καταδρομική! Θα κοιτάξω και για ώριμη κομποστούλα που μου αρέσει...

Επισκέπτης
Αν και δεν μας λες σε ποια βάρδια αναφέρεσαι,
μάλλον θα εννοείς το 66Α (που βρίσκεται δεξιά)
και η ξανθιά προστυχό-φατσα θα είναι η Σούζυ.

Απόγευμα ήταν. (Το συμπλήρωσα.) Μιλάω για το δεξί. Είχε πονήρο χαμόγελο και αυτοπεποίθηση.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Φυλης 66Α ψηλο εμφανισιμο ξανθο,με λευκες κορδελες στα ποδια,η αλλη κορασις ηταν στο δωματιο!                     Φυλης 68 το αδυνατο πιπινι με την προσεγμενη εμφανιση και φουλ προγραμμα!Φυλης 80 αδυνατο μαυρομαλικο,παιχνιδιαρικο,με ωραιο κωλο και τατου στην μεση!Φυλής 67 Δυο κορασιδες για να ειμαι ειλικρινης την αλλη ισα που την προσεξα,αφου η πρωτη ηρθε μπροστα,με πρασινο σετακι εσσωρουχων και εκανε ενα μινι χορο,γυριζοντας τον κωλο της και ανοιγωντας ελαφρως τα κωλομερια της!Φυλης 71 εμφανισιμο ψηλο,με ωραιο βυζι και κωλο,αλλα τσιγγανοειδης φατσα,με ασπρες κορδελες στα ποδια,δευτερη κορασις στο δωματιο!Φυλης 73 υπογειο,κοντο με ωραιο βυζακι και παχακια στο πλαι!Φυλης 69 δεξι,νεα συμφωνα με την τσα,ξανθια αδυνατη,με ομορφο πισω συστημα!Φυλης 86 δυο κορασιδες,η μια δωματιο,η αλλη τσιγγανοηδες φατσα,με βυζαρες,αλλα με ελαφρια πτωτικη τασι!           Φυλης 74 υπογειο εκ δεξιων,κοντο μαυρομαλλικο,αδυνατο καλη παρουσια!Φυλης 54 η λαουρα σταθερα,εκπαιδευμενη απο την ντενιζα,και η σουζη,καυλωτικο μωρο με ωραιο ξανθο μαλλι και ομορφη κωλαρα,που τονιζε το μισο μποξερακι που φοραγε!Φωκαιας 25 υπογειο,Αλινα με φουλ!Φωκαιας 27 κατω,Βικτωρια!Φωκαιας 25 επανω,η χειμωδες ρωσσιδα,με βυζαρες και κωλαρα,φουλ προγραμμα συμφωνα με την τσα,με τελειωτικο στο στομα,στα βυζια και κουλουρι!Αυτα γυρω στις 20,35,παρολη την ταλαιπωρια σε ηλεκτρικο και μετρο!!!!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ναι σιγουρα.Αμα παρεις για παραδειγμα την προεδρο που [size=20pt]μαλλον[/size] εχει γεννηθει αντρας, βγαλε συμπερασματα!
Εχω που την ειχα δει παντως απο κοντα ειχα κλασει μεντες απο την τρομαρα.

Αμα δεν κανεις ακαποτα, δεν θα εχεις κανενα προβλημα οπου και να πας παντως.
τι εννοεις? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Εννοεί ότι η Πρόεδρος των ιερόδουλων δεν είναι ακριβώς γυναίκα...Είναι transexual.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Φυλης 66Α ψηλο εμφανισιμο ξανθο,με λευκες κορδελες στα ποδια,η αλλη κορασις ηταν στο δωματιο!                     Φυλης 68 το αδυνατο πιπινι με την προσεγμενη εμφανιση και φουλ προγραμμα!Φυλης 80 αδυνατο μαυρομαλικο,παιχνιδιαρικο,με ωραιο κωλο και τατου στην μεση!Φυλής 67 Δυο κορασιδες για να ειμαι ειλικρινης την αλλη ισα που την προσεξα,αφου η πρωτη ηρθε μπροστα,με πρασινο σετακι εσσωρουχων και εκανε ενα μινι χορο,γυριζοντας τον κωλο της και ανοιγωντας ελαφρως τα κωλομερια της!Φυλης 71 εμφανισιμο ψηλο,με ωραιο βυζι και κωλο,αλλα τσιγγανοειδης φατσα,με ασπρες κορδελες στα ποδια,δευτερη κορασις στο δωματιο!Φυλης 73 υπογειο,κοντο με ωραιο βυζακι και παχακια στο πλαι!Φυλης 69 δεξι,νεα συμφωνα με την τσα,ξανθια αδυνατη,με ομορφο πισω συστημα!Φυλης 86 δυο κορασιδες,η μια δωματιο,η αλλη τσιγγανοηδες φατσα,με βυζαρες,αλλα με ελαφρια πτωτικη τασι!           Φυλης 74 υπογειο εκ δεξιων,κοντο μαυρομαλλικο,αδυνατο καλη παρουσια!Φυλης 54 η λαουρα σταθερα,εκπαιδευμενη απο την ντενιζα,και η σουζη,καυλωτικο μωρο με ωραιο ξανθο μαλλι και ομορφη κωλαρα,που τονιζε το μισο μποξερακι που φοραγε!Φωκαιας 25 υπογειο,Αλινα με φουλ!Φωκαιας 27 κατω,Βικτωρια!Φωκαιας 25 επανω,η χειμωδες ρωσσιδα,με βυζαρες και κωλαρα,φουλ προγραμμα συμφωνα με την τσα,με τελειωτικο στο στομα,στα βυζια και κουλουρι!Αυτα γυρω στις 20,35,παρολη την ταλαιπωρια σε ηλεκτρικο και μετρο!!!!

H Μιραντα? Αν οχι που παιζει αυτη? ΚΑι ποτε?

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ότι δεν της αρεσανε τα αρχιδια της και τα κοψε  :2funny: :2funny:
Σαν τον ψωμιαδη μοιαζει χωρις μουστακι, τρομερη μορφη.
την εχω δει στην τηλεοραση τυπε... :Pνομιζα οτι ειναι γνωστο οτι ειναι εγχειρισμενη ...

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

Επισκέπτης
Απογευματινή στο μετάξι.

Πριν ξεκινήσω με τα φρέσκα νέα, να γράψω κάποια μπαγιάτικα των προηγούμενων ημερών, που ενδεχομένως να ενδιαφέρουν κάποιους. Τις προηγούμενες μέρες είχαμε επιστροφές 2 πορνοκόριτσων στο μετάξι, μετά από πολύμηνη απουσία τους. Η πρώτη ήταν η Μιρέλα για την οποία έιχα γράψει ξανά σε προηγούμενη ενημέρωση, η οποία τώρα παίζει απογευματινή κυρίως, στο ιάσωνος 30 πάνω. Δεύτερη είναι η Κρίνα γνωστή από Κολωνού 30 κάτω αρχικά και Κεραμεικού 13 υπόγειο μετέπειτα. Γύρισε ξανά στο κεραμεικού 13 υπόγειο, με τις γνωστές τσαχπινιές της στο σαλόνι και όχι μόνο...Επίσης διασχίζοντας τη ζήνωνος πριν μερικές ημέρες είδα στην πιάτσα που εδρεύει στον πεζόδρομο, την Άννα (Καστανό μπουκλέ μαλλί, καλό σώμα, μέτρια ξυνή φάτσα) από Ιάσωνος 1 αρχικά και Ιάσωνος 20 δεξιά μετέπειτα. Πριν αρκετούς μήνες στην ίδια πιάτσα είχα δει και την Ίρις την τσιγγανορουμάνα από φωκαίας 25 άνω και φυλής 84-86.

Σήμερα στους δρόμους επικρατούσε μεγάλη αναστάτωση, λόγω της πρωινής και απογευματινή πορείας και πολλοί κεντρικοί δρόμοι ήταν κλειστοί. Έτσι λοιπόν έκανα μια μικρή πεζόπορεία απ’το Σύνταγμα μέχρι το μεταξουργείο. Στο σταθμό του μετρό στην ομόνοια είδα 2 φύλακες να φωτογραφίζουν ένα τελειωμένο πρεζάκι που ήταν χυμένο στα εσωτερικά σκαλιά του μετρό. Συνέχισα στην Αγ.Κωνσταντίνου, μπήκα στη ζήνωνος και στη συνέχεια στην κεραμεικού. Έξω απ’το μπουρδελάκι στο 13 υπόγειο, είχε αρκετό κόσμο, ενώ έβλεπα και ένα μικρό κομμάτι γυμνής σάρκας να τραβάει ένα πάκη μέσα στις σκάλες. Αν και δεν είδα πρόσωπο καλά, λογικά ήταν της Κρίνας, την οποία έχω ξαναδεί να βγαίνει μέχρι έξω γυμνή, για να καβλώσει τα πάκια. Υπάρχουν βέβαια κι άλλες κοπέλες που βγάζουν τα κορμιά τους έξω απ’τον κυρίως χώρο, κάποιες απ’τις οποίες είναι, τα κορίτσια των φυλής 84-86 που βγαίνουν στο παράθυρο, η Άννα από Κολωνού 30 κάτω που βγαίνει με ρόμπα, η Άννα η άσχημη βουλγάρα από Ιάσωνος 44-46 που βγαίνει επίσης με ρόμπα και άλλες. Με αφορμή το παραπάνω έκατσα και σκέφτηκα πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα τα τελευταία 20 χρόνια.

-Ναι αλλά, αν έχουν αλλάξει γιατί μου φαίνονται όλο τα ίδια;  :think:
-Ίσως επειδή ο επαγγελματισμός και η συμπεριφορά έχουν παραμείνει σε μεγάλο βαθμό στάσιμοι.  :-
-Άρα δεν έχουν αλλάξει και πολύ τα πράγματα  :)
-Ναι όμως...εγώ έχω αλλάξει και είμαι σίγουρος ότι και οι άλλοι αλλάζουν  :sunglasses:
-Αφού λοιπόν αλλάζει ο πελάτης, που είναι σημαντικό κομμάτι, άρα αλλάζουν και τα μπουρδέλα.
 :jerking:

Πέρασαν 2-3 λεπτά μέχρι να συνειδητοποίησω ότι όχι μόνο σκεφτόμουν μαλακίες, αλλά το έκανα σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία της αθήνας, στην διασταύρωση Δεληγιώργη – Κεραμεικού, όπου στασιμότητα άνω των 30 δευτερολέπτων μπορεί να αποβεί μοιραία! Έφυγα λοιπόν βιαστικός προς κολωνού, όπου είδα:

Κολωνού 48Έλενα γνωστή και ως το Λενιώ του Κωνσταντογιωργάκη, ψηλή μελαχρινή νταρντάνα, μεγαλούτσικα βυζιά, στρογγυλό κώλο, με μερικά κιλά παραπάνω, λίγη κοιλίτσα και χαμογελαστό παιδικό πρόσωπο. Βασικό στα 10.

Κολωνού 47 πάνω – 2 πόρνες. 1η Αντέλλα από κολωνού 11 παλιότερα, μελαχρινή κοντόπορνη χωριατοπούλα με αστείο πρόσωπο, μερικά κιλά παραπάνω, μεγάλα κρεμαστά βυζιά και μεγάλο στοιβαρό κώλο.
2η μια ψηλή ξανθιά από κολ53, όμορφη κοπέλα, με ωραίο αρμονικό λεπτό κορμάκι, μικρά βυζιά και κώλο...δυστυχώς δεν είδαμε. Βασικό στα 10 και οι 2 τσούλες.

Κολωνού 47 κάτωΦωτεινή η τσαμπίκα από ιας 33 και ιας 30. Μικροσκοπικό πορνοχόμπιτ, μελαχρινό μαλλί, πολύ αδύνατο κορμί, άβυζη, άκωλη, με λεπτή φωνούλα σαν τη Barbie-Κομμώτρια. Βασικό και πρωκτικό στα 10.

Κολωνού 53Αναστασία, αδύνατη ξανθιά ψηλή μιλφ, με λευκό δέρμα χωρίς καμπύλες, ελ.στοματικό στα 10.
Συνήθως παίζει και άλλη μία Αναστασία στον οίκο, η οποία είναι τζιλφ και κάνει βασικό στα 10.

Περδίκα 3 αριστερά – Μελαχρινό ομορφούλικο πιπίνι με λεπτό σώμα, μικρά ωραία βυζάκια και κώλο με λίγη κυτταρίτιδα. Βασικό στα 10.

Ιάσωνος 43Πάμελα μπαζοAnderson, μελαχρινή γεμάτη, με μεσαία βυζιά λίγο πεσμένα και μεγάλο στοιβαρό κώλο. Βασικό στα 10 και πρωκτικό στα 15.

Ιάσωνος 46 αριστερά – Καστανή γύφτισσα κάτω του μετρίου με αδιάφορο κανονικό σώμα. Βασικό και πρωκτικό στα 15.

Ιάσωνος 46 μεσαίο – 2 πόρνες. Φραντσέσκα προμίλφ, καστανομάλλα με μπούκλες, μεγάλα 3,5 άρια βυζιά, 3-4 κιλά παραπάνω ομοιόμορφα κατανεμημένα πάνω της. Έχει κριτική μου στο ιας46β. Βασικό στα 15.
2η μια μελαχρινή χοντρή με μικρά βυζιά, τεράστιο άσχημο κώλο με κυτταρίτιδα και πρωκτικό στα 15.

Ιάσωνος 46 πάνωΑλεξάνδρα η χοντρή ξανθιά φακλάνα, με το φουλ + γλωσσόφιλα στα 15.

Ιάσωνος 44 αριστερά (καινούριο) – Καινούρια ξανθιά γυφτοπούλα, λεπτή, με μικρά κρεμαστά βυζιά, στρογγυλό ωραίο κώλο, νορμάλ πρόσωπο, με βασικό στα 15.

Μόλις πήγα να φύγω με τράβηξε και μου χούφτωσε το πέος λέγοντας:

«Τι ωραίος...τι μεγάλος!»
Αφού της έπιασα τον κώλο της απάντησα με ένα στίχο του Ρίτσου:

«Τόσο βαθύς κι ωραίος, τόσο μεγάλος έγινα απ’ την αγάπη σου, που δε δύνεσαι πια, να μ’ αγκαλιάσεις.»
«Τι είναι αυτόοοοο;;» με ρώτησε με νάζι
«Αυτό είναιιιι...ότι ήρθε η ώρα να πηγαίνω!» της απάντησα και έφυγα.

Λογικά μέσα στις επόμενες μέρες θα την πηδήξουμε κι αυτή.

Ιάσωνος 44 δεξιά – 2 πόρνες. 1η Η Σαμπρίνα από φυλής 59 κ.α. Ψηλή καστανομάλλα με μπούκλες, φοβερό κορμί, μικρό στήθος, υπέροχη κωλάρα και μαγευτικό βλέμμα (πριν ξύνίσει τη μούρη της όλα αυτά).
2η τσούλα το λεπτό μελαχρινό πιπίνι με τα τεράστια βυζιά για τον σωματότυπό του, ωραίο κορμάκι και μικρό κωλαράκι. Και οι 2 βασικό στα 15.

Ιάσωνος 31 υπόγειο – Μελαχρινό νεαρό κοριτσάκι, λεπτό σωματάκι, μικρά βυζιά, κώλο δεν είδαμε, με διχτυωτό καλσόν. Βασικό στα 10.

Ιάσωνος 36Μαρίνα,προμιλφ κοντόπορνη γυφτοπούλα, μεγαλούτσικα κρεμαστά βυζιά με ρώγες σταφύλια, κανονικών διαστάσεων κώλο. Βασικό στα 10. Εδώ έγινε κατάθεση.

Σήμερα το κλίμα στο μετάξι ήταν εχθρικό, απειλητικό, ή έτσι μου φάνηκε εμένα λόγω της ημέρας και της πορνοσύγχυσης που με έπιασε στα καλά του καθουμένου. Κατά τ’άλλα η κίνηση ήταν μέτρια και οι πόρνες ήτα φιλόξενες και στοργικές.          

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ντερτυ η μιρελα ειναι μια πιστσιρκα με σφιχτο σωμα και 3αρια ολοστρογγυλα βυζια σαν ψευτικα που δουλευε ιασωνος 20?

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Sotirof, Jopino, nikospireas, Streetwalker, Larson

@ Lust αυτή είναι!  :thumbsup:
την ειχα παρει κι εγω και 2 φιλοι μου μια νυχτα...ο ενας τελειωσε στην πιπα επειδη ηταν φορτωμενος,οι αλλοι δυο δε μειναμε ευχαριστημενοι...πολυ απαθης...κομοδινακι...

αλλα σ εμενα που αργησα δε βιαστηκε,ουτε μου χτυπησαν πορτα...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
την εχω δει στην τηλεοραση τυπε... :Pνομιζα οτι ειναι γνωστο οτι ειναι εγχειρισμενη ...
Πηγαινε να την δεις απο κοντα τυπε, καμια σχεση με τις τηλεοπτικες της εμφανισεις.
Θα χεστεις πανω σου αμα τη δεις, πρεπει να ναι και 1.95+ υψος

Επισκέπτης
την ειχα παρει κι εγω και 2 φιλοι μου μια νυχτα...ο ενας τελειωσε στην πιπα επειδη ηταν φορτωμενος,οι αλλοι δυο δε μειναμε ευχαριστημενοι...πολυ απαθης...κομοδινακι...

αλλα σ εμενα που αργησα δε βιαστηκε,ουτε μου χτυπησαν πορτα...

Δεν ξερω αν οντως λες την ιδια. Η Μιρελλα ειναι ανοιχτοχρωμη με ωραια τσακιρικα ματια. Και δε νομιζω οτι ειναι πολυ μικρη, ανω των 25 την κοβω. Παντως εχει καλη συμμετοχη και απο τα πιο ωραια ανοιγματα που εχω δει στην ιεραποστολικη σταση, φερνει τα γονατα στις μασχαλες της.  :sunglasses:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Δεν ξερω αν οντως λες την ιδια. Η Μιρελλα ειναι ανοιχτοχρωμη με ωραια τσακιρικα ματια. Και δε νομιζω οτι ειναι πολυ μικρη, ανω των 25 την κοβω. Παντως εχει καλη συμμετοχη και απο τα πιο ωραια ανοιγματα που εχω δει στην ιεραποστολικη σταση, φερνει τα γονατα στις μασχαλες της.  :sunglasses:
σφιχτο χυμωδες σωμα,με τελειες ολοστρογγυλες εντυπωσιακες βυζαρες...στο ιασωνος 20α(το ισογειο) νυχτερινη το καλοκαιρι...καστανομαλλα νομιζω...αυτα θυμαμαι...

στο δωματιο συνεργασιμη και υπομονετικη,αλλα απαθης...

κι εγω κι ο φιλος μου δεν τα κλαψαμε τα 15 αλλα ειμαστε στο "εεε...ντααααξει..." μολις βγηκαμε ψιλοξενερωμενοι...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom