Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 134 άτομα (4 μέλη και 130 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Άγιασε τύπε... φήμες τη θέλουν εσώκλειστη σε μονή της Αγίας Αικατερίνης της Οσιομάρτυρος, μεγάλη η χάρη Της :priest:...

madtracker

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
σκληρό!! το ματσουκώσατε άσχημα το κορίτσι..κρίμα που δεν το πρόλαβα όσο έδινε κωλο :(

Επισκέπτης
Δεν ειναι στην Αθήνα η Κάρμεν φίλε.
Amadeus και Babel νομίζω έχει δίκιο ο Ακόρεστος.
Το σάββατο απόγευμα στο 65 άνω ήταν αυτή:

Φυλής 65 πάνω – Κοντόπορνο μαλακισμένο, με σγουρό μαύρο μαλλί, μικρά ωραία βυζάκια και μικρό κωλαράκι. Βασικό.
Η συγκεκριμένη παίζει συνήθως στο 65 κάτω και είναι συνήθως λίγο ειρωνική στο σαλόνι.

Υ.Γ: Δεν είχε τατουάζ

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
πάντως μετά από μια γρήγορη απογευματινή βόλτα στη φυλής παρατήρησα οτι σε δυο-τρια που μπηκα δεν υπήρχε κανείς στην αναμονή και περπατούσαν πολύ λίγοι συναγωνιστές. Οι τιμές σταθερές στο 20αρι.

επειδη βιαζόμουν δε περιμενα και πολύ όποτε δεν θυμάμαι ονόματα εκτος απο το 86 που ήταν η μικαελα και μια αλλη.

κατέληξα στο στανταρ την Χριστινα στο 69 πάνω, στην οποια γινόταν παρέλαση. Επείδη είχε κόσμο, 'εχω την αίσθηση οτι ήταν λίγο βιαστική.

Και αναρωτιέμαι μήπως όταν υπάρχει πολύς κόσμος σε ένα μαγαζί, ειναί καλύτερα να ρισκάρεις και να δοκιμάσεις κάποια άλλη??

κριτική νομίζω οτι είναι περιττή.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Καταδρομική στην Λιοσίων 91 για να τσεκάρω την κριτική του λαστ.
Βασικά είναι ορθή, απλά στα μεγέθη πρέπει να προσθέσετε τουλάχιστον 15 κιλά.
Η "οπτασία" ήταν γεματούτσικη, στα όρια της χοντρής, και καθιστή η κοιλιά έκανε τρεις δίπλες.

Παρ' όλα αυτά, πέρασα, μέσα ήταν καυλιάρα: μου χτυπούσε και τα κωλομέρια ενώ την πιστονάριζα.
Μπορώ να πω ότι θα τελείωνα δόξα και τιμή, μέχρι που άνοιξε το στόμα και βγήκε μια μυρωδιά φασολάδας...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Η "οπτασία" ήταν γεματούτσικη, στα όρια της χοντρής, και καθιστή η κοιλιά έκανε τρεις δίπλες.

Παρ' όλα αυτά, πέρασα, μέσα ήταν καυλιάρα: μου χτυπούσε και τα κωλομέρια ενώ την πιστονάριζα.
Μπορώ να πω ότι θα τελείωνα δόξα και τιμή, μέχρι που άνοιξε το στόμα και βγήκε μια μυρωδιά φασολάδας...
οπα τυπε μισο λεπτο!

ποια απ τις 2 πηρες?η οπτασια ειναι αδυνατουλα...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

τυπε πρεπει να φυγω τωρα...αλλα στο μαγαζι ηταν 2 αννες χθες...η μια (το θεομουνο) ειναι πολυ αδυνατουλα,το πολυ 50 κιλα με βυζαρες φυσικες και δε μιλαει λεξη ελληνικα...

Επισκέπτης
παιδια μηπως εχει δει που δουλευει η βανεσσα απο φ.59 ισογειο?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Θεωρείς ότι έχει κάποια σημασία ... ;  :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom