Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 306 άτομα (33 μέλη και 273 επισκέπτες)

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ειναι 19,00 και αποφασιζω να κατεβω μεταξι με το μετρο.Φτανωντας Ομονοια σκεφτομαι να κατεβω,να παω απο Γερανιου,να δω τι παιζη,και απο εκει Μεταξι για την αγαπημενη μου φιλη η τσα του 43.Φτανοντας στην Γερανιου,βλεπω παλι ζηταδες,ρε πουτι μου εχουν βαλθη να μου φανε την δουλεια,να πουμε Τρεις συνολο,ο ενας ψαχνη με φακο προς τη μερια του ξενοδοχειου τους τοιχους και κατω,δυο τεμαχια εχουν κατση ,το ενα ,ξανθο,πολυ ωραιο τεμαχιο,πανω στα καγκελα της πλατειας με τον κωλο της να διαγραφη ενα ωμεγα,και γυρισμενο με πλατη προς τους ζηταδες,και το αλλο ορθιο να τους κοιτα και να μιλαη με την αλλη.Κατεβαινω ισια προς το παρκινκ προς το σαρα,και οι πακιδες εχουν κατεβη ολοι προς τα εκει,και καθονται δεξια και αριστερα στην μεση του δρομου,σαν χριστουγενιατικα δεντρα.Αυτη την μλκ.δεν μπορεσα να την καταλαβω ποτε.Πρωτη σταση,Καλλεργη 33,εμφανιζετε τσατσα η τσατσος,δεν μπορεσα να καταλαβω,γυναικια φωνη με ανδρικη εμφανιση,κοντο μαλι και να παιζη κομπολοι.15Ευρω,φουλ προγραμμα σε ευτραφης παρουσια,κανονικου υψους,με ολιγα  φορτωμενα κιλα στο πισω συστημα και μεγαλα μπαλκονια,αλλα αδιαφορη φατσικος με μαυρα μαλια!Μ.Αλεξανδρου 15,ζανα με 10,ακαποτο,Μ.Αλεξανδρου στο 17,η κοντη ταυλανδοφατσα με το κομπινεζον το μαυρο,επι μονιμου βασεως,φουλ με 10,στο Μ,Αλεξανδρου 22,ευτραφης κοπελλα με κοτσο και υπολογισημα μπαλκονια,δεν βιαζετε κλπ.συμφωνα με τα λεγομενα τις τσα,επισης να δεσποζη μια σκαλα ανοιγμενη στην μεση του σαλονιου,την οποια εβαλαν στην ακρη,πακιδοκαφενειο αποκαλω τον χωρο.Κολωνου 53 η ευτραφης κοπελλα απο το 48,αν δεν κανω λαθος.Στο 32Β,2 κοριτσια,αλβανες στυλ,η μια μου φαινετε πως δουλευη και στο υπογειο κατω,ξανθια,ασπρη επιδερμιδα,και η αλλη πιο σκουρο χρωμα μαλιου,αλλα η πρωτη με καλυτερο στηθος.Η τσα εχη δωση ρεστα με την περιγραφη των υπηρεσιων,να κουνιετε για να μας δειξη πως πηδαμε και να κουναη τα χερια για να δειχνη πως κανουν πιπες τα κοριτσια.Στο Κωλονου 32Γ ωραιο κοντο,με κοντο ξανθο μαλι,και ωραιους βυζους με πτωτικη τασι.Φοραγε ενα σουτιεν,που στην ουσια ηταν δυο κρικοι που εμπαιναν μεσα τα βυζια.Στο 30,νεαρα,προφανως αλβανη,με ωραιο στηθακι,καινουργια συμφωνα με την τσα,αν θυμαμαι καλα,η τσο.Στο 28 η ψηλη αδυνατη,με ασπρα ζαρτιρικα,εδω παιδια μονο 15ευρω,θα περασουμε καλα,δεν βιαζωμε.Απεναντη στο 27Γ Ελενη απο οτι ακουσα απο συναγωνιστες,ξανθο εμφανισιμο με τα βυζια εξω,και πρασινο στρινγκακι,10 ευρω,ακαποτο,ελατε παιδια μεσα θα περασουμε καλα,αυτην την λεξη δεν μπορω να θυμηθω ποσες φορες την ακουσα αποψε .                                                                         Στο Ιασωνος 20επανω,ξανθο,με ωραιο στηθος 10,ακαποτο.Στο 30,η τζουλιανα,με το σιλικονε στηθος και τα πιπογιαλα,εξ ρουμανιας,(στο υπογειο)στο 32αδυνατο ξανθο με 10κανονικο,συν 5 κωλο,αν εχω κανη σε αυτα τα δυο καποιο μπερδεμα σορυ,δεν εχουν ολα νουμερα.Στο 31,μπαινουμε στον στιβο μαχης με αγκαθωτα συρματοπλεγματα,προσοχη υψηλη τασι,και τα βελακια υποχρεωτικης πορειας,προς το υπογειο,οπου εμφανιζετε αδιαφορη μαυρομαλουσα να μιλαη στο κινητο,και να μας λεη η ιδια το προγραμμα, και να μας δειχνη με τα χερια της τα εξης,φιλακια στα μαγουλακια,στα βυζακια,πιπα χωρις καποτα,πιπα με καποτα,τιμη εισοδου για κασκαντερ 10ευρω .Διπλα κατω στο υπογειο,φουλ στον κοσμο,και εμφανιζετε τσιγγανοηδες μαυρομαλικο,αδιαφορο,με ενα δικτυωτο καλτσον που ξεκινουσε λιγο κατω απο τα βυζια,1,5 με το ζορι,και ειχε σκισιμο στον κωλο.Στο 43 η καλτ τσα βγαινη,πακιδες και μη εχουν κατση ορθιοι,καλα καυλιαριδες δεν εχη καθισματα να κατσετε,θελουν να ψυλωσουν τις λεω,ε ας γαμησουν να ψηλωσουν μου απανταη τελικα καθονται ολοι κατω,και σκαη η κορασιδα,αδιαφορη κοντη με φουλ στα 15,10 απλο,οι πακιδες φευγουν και εμεις, και λεη η τσα,αρε βρωμοπακιστανοι δεν θα μαθετε ποτε,να παρω την κουκλα και να τους βαρεσω?τις λεω?οχι ρε αυτη θα την γαμησουνε και θα τις κανουν τρυπα .Υποψιν η κουκλα αλλαξε και εμφανιση,μαυρο καυλωτικο κορμακι απο πανω με ασπρο ζαρτιερικο,μπροστα απο εκει που βγαινη η κορασιδα.Απεναντη στο 46Α η ρουμανα που πιανη τα @@ συναγωνιστων και δινη σφαλιαρες,εχη φορεση μπουρνουζι,εχη βγη εξω και κραταη τσιγαρο,που πας την ρωταν συναγωνιστες,να κανω τσιγαρο απανταη,αλλα πηγαινη στο καινουργιο που ανοιξε ακριβως διπλα σε αυτο με την λαμαρινενια εισοδο,πιο πανω απο τα 46.Στο 46Β δυο βυζαρουδες,αδιαφορες φατσικα,ετοιμες να σε θυλασουν .Στο νεο σπιτακι,δυο κοπελλες τσιγγανοειδης υπαρξης το ενα αδυνατο με μακρι μαυρο μαλλι,και κοκκινο σετ εσσωρουχων το αλλο στο δωματιο.Δεν ανεβηκα προς τα ρωσσικα,γιατι ηταν τινγκα στα πακια ,και στα ζακια!!!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
... η ανακαλυψη της ημερας ιασωνος 20 πανω με 15 ευρω η σοφια απο φωκαιας 25ανω και φυλης 84 που εκανε τα παντα εκει,αν και ειναι ενδιαφερουσα περιπτωση απο αποψης εμφανησης και κωλου εγω για να τη γαμησω αυτη πρεπει να βαλω 5καποτες και να τυλιχτω με μαυρη σακουλα :grin:

(το σκάναρα από την "Ιστορία της Καπότας" του αείμνηστου Ηλία Πετρόπουλου)

Συνημμένα

• IMG.jpg
    IMG.jpg
    35,1 KB · Εμφανίσεις: 33

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
244.353
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
244.353
Πόντοι
46.232
ειχα να την δω 5-6 μηνες...πργματικα τρομαξα!δεν ξερω μηπως παιρνει τιποτα κορτιζονες για καποιον λογο.δεν εχει μονο παχυνει, αλλα ειναι και πολυ πρησμενη!!στανταρ δεν ειναι απο σουβλακια, αλλα απο καποια φαρμακευτικη αγωγη.κριμα...και ηταν καλο μουνακι παλια...
μπραβο και εγω αυτο υπεθεσα και το εγραψα πριν μερες επειδη ηξερα οτι ποιο παλια παλι επερνε φαρμακα....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
244.353
Πόντοι
46.232
ειχα να την δω 5-6 μηνες...πργματικα τρομαξα!δεν ξερω μηπως παιρνει τιποτα κορτιζονες για καποιον λογο.δεν εχει μονο παχυνει, αλλα ειναι και πολυ πρησμενη!!στανταρ δεν ειναι απο σουβλακια, αλλα απο καποια φαρμακευτικη αγωγη.κριμα...και ηταν καλο μουνακι παλια...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
244.353
Πόντοι
46.232
Πρίν απο μια ωρα περασα  απο Μαγνησιας 11(το παλιο με τα δυο σκαλια) και ητανε μια Καρλα,μελαχροινη,ψηλη,καλη εμφανιση,αλλά πολυ ψυχρό υφος.Μετα μπηκα στο ισογειο Καλυμνου 48 και ητανε μια νταρντανα,μελαχροινη ψηλη,σαρανταδυαρα,Μαργαριτα,καυλωσα  οταν την ειδα αλλα δεν ειχα σκοπο να περάσω.Απο πανω η τσατσα με  ειπε ειναι καποια Αννα.Δεν  εκατσα να τη δω,ειχα δουλει α .Ενημερωνω απλα΄οσους  ενδιαφερονται.Αν καποιος πετυχει την Πάολα τη μουναρα  απο Βενεζουέλα,να ενημερωσει ,αν μπορέσει
καταρχην για την καρλα που λες ναι ειναι μελαχρινη ψηλη αλλα εχει κοιλια ειναι αβυζι κ ελαχιστα κιλα παραπανω δηλωνει οτι ειναι ιταλιδα αλλα ειναι αλβανεζά....
οσον αφορα για την παολα απο την βενεζουελα οταν διαβασα κριτικη συναγωνηστη πηγα να την δω , πηγα την προηγουμενη τριτη κ τεταρτη και οταν ρωτησα γι αυτην την τσα τσα μου ειπε οτι δεν δουλευει τετεια κοπελα
ξερει καποιος να πει τι γινεται....

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Καλησπερα σε ολους,3ημερο report,στα μαγαζια που αναφερω εγιναν καταθεσεις:
Παρασκευη για πρωτο ξεφορτωμα κλαρινο μονο χωρις σεξ και χυσιμο στη μαπα στην Αννα,Φωκαιας 25 επανω,την ειχα ξαναπαρει για το ιδιο προγραμμα και κατι μηνες πριν στο Ελλης 3
Δευτερη επισκεψη και καταθεση στην Βαλεντινα στο Φυλης 71Γ.Δεν ειναι ξεπετα και αφιερωνει χρονο,προσπαθουσα να συγκεντρωθω καθως εξω απο το δωματιακι η τσατα δεν εβαλε γλωσσα για ενα τεταρτο και ολο γελαγε με το αλλο μελαχροινο που ειναι ντουετο με την Βαλεντινα,πρωτη φορα την ειχα παρει πριν καμια βδομαδα στο ιδιο μαγαζι μεσα στο τουαλετακι στα 4
Σαββατο στο 65 κατω τι κωλαρα ειναι αυτη?Μπορει να φαινεται και να ειναι επιπλο αλλα ηθελα να το στησω στα 4,ο λογος για τη Ρουμανα καυλιτσα Μπιανκα με καλτσοδετες γουνακι και μπικινι,τυπικη εντος δωματιου αλλα χαλαρη γενικα,δεν νομιζω να ξαναπροτιμηθει αμεσα.
Στο 109 σε πολλες στασεις(cow girl,στα ορθια και στην καρεκλα,με σπαγγατο-σκηνικα η καυλιτσα Στελλα,positive energy
Κυριακη και σημερινο ντου αφου ειχα δει απο καιρο την καινουρια καυλιτσα στο 86 επανω,η ξανθια Ρωσιδα Μονικα,ειπα να περασω σημερα.Σουπερ το μωρο,ηταν και στριπερ στο ΣΤΑΡ πριν,πολυ περιποιητικη με απλο προγραμμα,
Δευτερη καταθεση για σημερα στο 59 κατω και στο αδυνατο πιπινι με τα μακρια μαυρα μαλλια,Σορινα,πολυ καλη στο δωματιο αν και απο το σαλοναρισμα παραπεμπει σε επιπλο,εφαγε παλουκωμα non stop μεχρι να τελειωσω...
Αυτα τα ολιγα σε ενα minimal κειμενο μαγκες!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.625
Πόντοι
42.697
σημερα το μεσημέρι αποπειράθηκα να μπω στο ιστορικό υπόγειο γατόσπιτο της πιπίνου για δημοσιογραφικούς και κοινωνιολογικούς λόγους...
η γνωστή γρια τσατσα καθότανε απαθης στο σαλόνι και εβλεπε τηλεοραση, παντου θεοσκότεινα. :zombie:
Μυριζε φαγητό( κατι ειχανε μαγειρεψει...)
η τσατσα μαλλον εχει αλτσχαιμερ, ουτε με προσεξε που μπηκα , ουτε μου ειπε να καθησω, απλα συνεχιζε να βλεπει τηλεοραση...
μετα απο λιγο ηρθε τηλγμένη με μια μαυρη πετσετα η γρια πλεον εκδιδόμενη Συλβια (την επαιρνα πριν 15 χρόνια, τοτε πρεπει να ηταν 55αρα , τωρα ειναι στο νερό 70)...
"25 ευρω "λεει το προγραμμα!!! :tooth: :badair:

Επισκέπτης
Τυπε ειναι ανωμαλια ο κωλος... Μαυρο στις ξεκωλιαρες!   :rockon:
Μα συνήθως μαύρο βγαίνει... δεν αντιλέγω... :sunglasses:

Απογευματινή μίνι εξόρμηση.

Διδ. 8 άνω: η Αντίνα με ξανθό καρέ πλέον κουπ. Πολύ ωραίο σωματάκι, στήθος μικρότατο. Από συναγωνιστές οι αναφορές είναι αποθαρρυντικές.

Βρε Ροκαβλον, δεν πας και εκεί μια βόλτα μιας και δίνει κώλο, να μας πείς να έστρωσε ? / ?
Με χτυπάς εκεί που πονάω συναγωνιστή... καθώς βρίσκομαι καμιά τρακοσάρα χιλιόμετρα μακριά από τ' αγαπημένα μου σπιτάκια :(

κοιτα οσες φορες εχω παει ο δωματιο βγαινει , ναι την γαμουν εγω παντως οχι ξανα....
Κακώς φίλε! Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε την κατάσταση μπας και χάσει κάνα κιλό :grin:

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
γεια σας και πάλι φίλοι
Μια  Αντριάννα στο φωκ27 μελαχρινή με γαμψή μύτη αλλα καυλόφατσα, μελανούρι με πολύ ωραίο κορμί την έχει πάρει κανείς?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
σημερα το μεσημέρι αποπειράθηκα να μπω στο ιστορικό υπόγειο γατόσπιτο της πιπίνου για δημοσιογραφικούς και κοινωνιολογικούς λόγους...
η γνωστή γρια τσατσα καθότανε απαθης στο σαλόνι και εβλεπε τηλεοραση, παντου θεοσκότεινα. :zombie:
η τσατσα μαλλον εχει αλτσχαιμερ, ουτε με προσεξε που μπηκα , ουτε μου ειπε να καθησω, απλα συνεχιζε να βλεπει τηλεοραση...
μετα απο λιγο ηρθε τηλγμένη με μια μαυρη πετσετα η γρια πλεον εκδιδόμενη Συλβια (την επαιρνα πριν 15 χρόνια, τοτε πρεπει να ηταν 55αρα , τωρα ειναι στο νερό 70)...
Χριστός και Παναγία.................. :think:

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.706
Πόντοι
8.445
μίνη πρωινή.
Φυλής 65 πάνω ένα καινούργιο αδυνατούλι με φουλ πρόγραμμα, αλλά φαινόταν έξω από τα νερά του.
φυλής 65 κάτω το γνωστό αδυνατούλι ψηλό με το μακρύ μαλλί και το φουλ πρόγραμμα.
φυλής 84 κάτω η γνωστή Σόνια από το internet όπως λέει η τσατσά.
φυλής 80 η ψηλή με τα ξανθά μαλλιά και τις μαύρες ανταύγειες παλαιότερα γνωστή σαν Μαρία με το φουλ πρόγραμμα και ένα λίτρο άρωμα πάνω της!!!
φωκαίας 25 πάνω το ντουέτο η τσέχα με τη Μαργαρίτα με το φουλ. η Μαργαρίτα έχει γαμώ τα κορμιά, αλλά δεν το κατέχει θερμά το άθλημα. είναι ψιλοξενέρα!!!
φωκαίας 25 κάτω η τζούλια από το διδύμου το υπόγειο με φουλ πρόγραμμα.
διδύμου 18Β η Σύλβια με φουλ. τι λέει αυτή;

Επισκέπτης
διδύμου 18Β η Σύλβια με φουλ. τι λέει αυτή;
Λίγο ψυχρή αλλά την κάνεις ό,τι θες.
Μην περιμένεις χαδάκια και φιλάκια δηλαδή αλλά για ξεσκισματικές καταστάσεις είναι ό,τι πρέπει.
Άμα την γαμάς από κώλο, κλάνει απ' το μουνί μάλιστα :grin:

Έχω και κριτική για πάρτη της.

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Απογευματινή μίνι εξόρμηση.
.
.
.
Φυλ. 65 άνω: ένα κοντό καυλάκι, το θυμάμαι πολύ παλιότερα εκεί. Νομίζω η Κάρμεν, με κάθε επιφύλαξη.
.
.
.
Αυτά

Φίλε, πρόσεξες αν είχε τατουάζ σε διάφορα μέρη του σώματος?

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

Ανήμερα της Αγίας Βαρβάρας...

madtracker

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Το κατερινάκι πρώην φ.66, που τραγουδάει ρε μάγκες??

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom