Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 265 άτομα (15 μέλη και 250 επισκέπτες)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368

Σύντομο πέρασμα στην πρωινή βάρδια Φυλής και πέριξ.Είδα τα εξής:
Ξεκίνημα απο Αλκιβιάδου 16Α όπου η Νταιάνα η Βουλγάρα απουσίαζε και επιστρέφει απο αύριο για όσους ενδιαφέρονται.Στην θέση της δούλευαν 2 κοπέλες απο την αλυσίδα της Φυλής 86 που συνεργάζεται με το εν λόγω κατάστημα τροφοδοτώντας το με ρεπατζούδες.Η πρώτη ήταν η Έρρικα γεματούλα κοπέλα με βυζάρες που κάνει γυμνό τσιμπούκι και κώλο.Η δεύτερη που με κάβλωσε ήταν η Έλενα μία λεπτή κοπέλα με μαύρα μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους και τατού πίσω στην μέση μία μεγάλη πεταλούδα.Γυμνό τσιμπούκι.Το τσιμπούκι δεν είναι τελειωτικό και για τις 2 κοπέλες και η μικρή δεχόταν χύσιμο στα βυζάκια της.Ήμουν έτοιμος να μπω αλλά ευτυχώς πρυτάνευσε η λογική μου και γλύτωσα το εικοσάρικο γιατί θυμήθηκα απο περιγραφές σας οτι η Σελένα το καβλόμουνο φέρει παρόμοιο μεγάλο τατού πίσω στην μέση.Επομένως η Έλενα είναι μάλλον η Σελένα απο το Φυλής 86 και έτσι γλύτωσα.'Οποιος την έχει δει σήμερα την συγκεκριμένη και την ξέρει απο το άλλο μαγαζί ας επιβεβαιώσει οτι το ένστικτο μου ήταν σωστό γιατί εγώ δεν την είχα δει ως τώρα.Στο Αλκιβιάδου 16Γ ήταν πάλι 2 κοπέλες η Άννίτα πρώην Αλίνα και η πιο ώριμη Ρωσίδα Στέλλα με την ξανθιά περούκα.Και οι 2 κάνουν γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Τα Διδύμου 25&27 ήταν κλειστά.Το Διδύμου 20 σήμερα φιλοξενούσε την Όλγα απο Αγκύρας.Είναι Ρωσίδα η οποία πλέον έχει παχύνει αρκετά απο τότε που την είχα πάρει όταν είχε πρωτοέρθει.Κάνει γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό και είναι πλέον κατάλληλη για bbw lovers.Στο Διδύμου 16 ήταν κλασσικά η Σόνια πρώην Εύα με ειδίκευση το γυμνό τσιμπούκι.
Στο Φυλής 40 ήταν η Ντέλια με εμφάνιση καθημερινής κοπέλας,μελαμψή,με ξανθιά ίσα μαλλιά πιο κάτω απο τους ώμους κανονικών κιλών.Ανακοινώθηκε πρωκτικό η τσατσά δεν είπε κάτι για γυμνό τσιμπούκι.Μέτριας εμφάνισης.
Το Φυλής 54 όροφος επιτέλους ανοιχτό μετά απο πολύ καιρό αλλά δυστυχώς δούλευε η Νταιάνα η Λιθουανή που δούλευε εκεί κλασσικά τα πρωινά.Μέτριας εμφανίσεως με κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 66Δ το αριστερό ισόγειο ήταν κλασσικά η Άννα η Ρουμάνα κοπέλα μελαμψή μέτριας εμφανίσεως με πρωκτικό και πολύ καλό γυμνό σπατουλαριστό τσιμπούκι.Γλύφει κώλο και αρχίδια επίσης.
Το Φυλής 74 ήταν κλειστό.Στην Αγκύρας 12 το δεξιό ήταν κλειστό ενώ στο αριστερό δούλευε η Έλενα η καινούρια Ρωσίδα.Πρόκειται για κοπέλα ψηλή με μελαμψή επιδερμίδα απο σολάριουμ με κοντά κατσαρά μαύρα μαλλιά και σαρκώδη χείλη.Κανονικών κιλών προς το ζουμερό.Παρόλο που εμφανισιακά δεν μου έκανε ιδιαίτερο κλικ αποφάσισα να την δοκιμάσω λόγω προγράμματος και γιατί την βρήκα απλώς όμορφη.Η συγκεκριμένη κάνει γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Μέχρις εκεί όμως γιατί στο γαμήσι δεν το πολυέχει.Περισσότερα στην κριτική που θα ανεβάσω.
Στο Φώκαιας 24 καινούρια κοπέλα κοντούλα κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά πιο κάτω απο τους ώμους και γαλανά μάτια.Χαμηλοκώλα.Πρόσωπο καθημερινής κοπέλας μέτριας εμφανίσεως.Κάνει γυμνό τσιμπούκι όχι όμως τελειωτικό.Κατά τα λεγόμενα της τσατσάς η κοπέλα είναι αρκετά καινούρια στον χώρο.
Στο Φώκαιας 22 πάνω δεξιά ήταν η Ανδριάννα υπέρβαρη Ρουμάνα με γυαλιά μυωπίας που δούλευε παλιότερα στην αλυσίδα.Αδιάφορη.Στο αριστερό ήταν η Αννούλα με το μουστακάκι.Γυμνό τσιμπούκι.Μέσα στο δωμάτιο γλύφει καλά.Και στο κάτω ήταν η Γαβριέλλα άνευ σχολιασμού.
Στο Μονής Προδρόμου 6 υπόγειο ήταν η μιλφ Σύλβια ψηλή με κοντά καστανοκόκκινα μαλλιά,κανονικών κιλών.Πρωκτικό και γυμνό τσιμπούκι με τελείωμα στο σώμα της.Ίσως θα έπρεπε να την είχα δοκιμάσει.Θα την έχω πάντως στα υπόψη.Η αετοφωλιά ήταν κλειστή.Το Φυλής 92 νέο υπόγειο κλειστό.Το Φυλής 71 υπόγειο και αυτό κλειστό.
Το Φυλής 86 ισόγειο είχε την Ξένια με μαύρα μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους,λευκό δέρμα κανονικών κιλών με λίγα παραπανίσια κιλά.Απλά συμπαθητική.
Τέλος στο Φυλής 65 ισόγειο δούλευε η Άννα η Ρουμάνα απο το Μονής Προδρόμου 6 υπόγειο.Κοπέλα αδύνατη με κακή οδοντοστοιχεία και μακριά μαλλιά τα οποία και έβαψε μαύρα.Εμφανίστηκε φορώντας ένα αρκετά σέξυ σύνολο και είπα να την πάρω και τρίτη φορά ξεχνώντας την Σύλβια.Αυτή την φορά πέρασα καλά με την συγκεκριμένη.Κάνει γυμνό τσιμπούκι και κώλο τον οποίο και δεν πήρα.Το τσιμπούκι της δεν είναι τελειωτικό και έτσι την έχυσα στο κορμί της.Κριτική έχω ανεβάσει πιο παλιά για αυτήν.Το μόνο που έχω να πω είναι οτι την πρώτη και την τρίτη φορά πέρασα καλά στο Φυλής 61 και εδώ αντιστοίχως.Την δεύτερη φορά στο Μονής Προδρόμου με το χτύπημα της πόρτας που έκανε η τσατσά βιάστηκε να με ξεπετάξει η συγκεκριμένη και με άφησε και άχυστο.Βέβαια στο σαλόνι φρόντισα να ξεκαθαρίσω οτι δεν θέλω χτύπημα πόρτας και βιασύνες και το μήνυμα ελήφθη.Ίσως η νοπή μνήμη με την τσατσά με την σπαστή ξένη προφορά απο Μονής Προδρόμου να χτυπάει την πόρτα να συντέλεσε στο να μην πάρω την Σύλβια σήμερα.Ας φροντίσουν λοιπόν να μην χτυπούν πόρτες!!
Καλά να περάσετε το Σαββατοκύριακο συναγωνιστές!!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Λιοσίων 3/12/2011 στις 10.00’

Κατεβαίνοντας την παρα-πουτανιά του Κηφισού, σχεδόν ασυναίσθητα το δεύτερο χέρι του δεξιού μου χεριού γύρισε το τιμόνι και κατευθύνθηκα στο πορνό-δρομο της Λιοσίων που ήλιος πάλευε μάταια από νωρίς το πρωί να σπάσει την υγρασία στην
μουχλιασμένη περιοχή

%25CE%2595%25CE%25B9%25CE%25BA%25CF%258C%25CE%25BD%25CE%25B1001.jpg

Πάλι μαλακίες γράφω
Ας έρθουμε στα σημαντικά

ΧΩΜΑΤΙΑΝΟΥ 11 ΟΡΟΦΟΣ
Συλβιάννα με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τους ώμους, βραζιλιάνικα χαρακτηριστικά, μέτρια στο ύψος με χορταστικά βυζιά και υπερ-στρουμπουλό κώ(ο)λο

ΧΩΜΑΤΙΑΝΟΥ 11 ΙΣΟΓΕΙΟ
Άννα (νομίζω) με μελαχρινό ποστίς μέχρι την κω(ο)λοτρυπίδα που προσπαθούσε ανεπιτυχώς να δείξει πρόκληση και να μας σαγηνεύσει, πεδινά χαρακτηριστικά προσώπου υποστηριζόμενα από πλήρες γάλα νουνού εβαπορέ σακχαρούχο, μέτρια στο ύψος, μικρά μάλλον βυζιά και αποδεκτό κώ(ο)λο

ΕΞΗΚΙΟΥ 18 (ΔΕΞΙΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΝΟΠΟΡΤΕΣ)
Άντζελα με πολύ κοντά μαλλιά, υπερ-ώριμη πορνο-νοικοκυρά με επαρχιώτικη νοοτροπία και σκάρτη ιδεολογία, απαράδεκτη συμπεριφορά και απαράδεκτο σωματότυπο υπερ-βαρέων μέτρων και σταθμών, κατάλληλο μόνο για να κάθεται σε πολυθρόνα με επένδυση παλιό ύφασμα καμηλό. Ντυμένη όλη, προφανώς για ευνόητους λόγους και όχι για να μας κινήσει το ενδιαφέρον ...  :badair:

ΑΔΑΝΩΝ 2
Ζάννα γνωστή στους γνωστούς με αξιοπρεπή περιποίηση, διευκρινίζοντας ότι τα λοιπά είναι αποδεκτά σε συνθήκες πλήρους συσκότισης

ΒΕΡΓΑΣ 6 ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟ ΙΣΟΓΕΙΟ
Σοφία ώριμη κυρία με συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου, ανοικτόχρωμα μπουκλωτά και φουντωτά μαλλιά μέχρι τους ώμους, ψυχοθεραπευτική συμπεριφορά, αποδεκτές σωματικές αναλογίες σε συσχέτιση και συνυπολογισμό με τις παρεχόμενες υπηρεσίες

ΒΕΡΓΑΣ 6 ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟ
Όλγα (νομίζω) ίδια σχεδόν χαρακτηριστικά με την Σοφία με μαζεμένα μαλλιά

____________________________________________________________________________________________________

Μεταξουργείο 3/12/2011 στις 11.30’ (πάνω στην αλλαγή της βάρδιας)

Με μηχανοποιημένο ηθικό άφησα πίσω μου τον πορνό-δρομο της Λιοσίων σκεπτόμενος τον μο(υ)νό-δρομο της Ιάσωνος

Αναποδιές και τρικλοποδιές μας αναγκάζουν να αναζητήσουμε την σωτηρία (μας) στην αναδίπλωση του χωρο-χρόνου αλλά και στα μπουρδέλα

space_time.jpg

ΚΑΛΛΕΡΓΗ 33
Ξανθή ψηλή άχαρη κοπέλα με σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους, μαζεμένες και σχεδόν "φοβισμένες" κινήσεις, με πεσμένα βυζιά και κώ(ο)λο σε χαμηλή παραμετροποίηση

ΙΑΣΩΝΟΣ 46 ΟΡΟΦΟΣ
Ξανθή αφράτη γεματούλα πορνο-δεσποινίδα με μαλλιά μέχρι τις πλάτες, συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια στο ύψος, ικανοποιητικά βυζιά και στρομπουλό κώ(ο)λο
Μελαχρινό πορνίδιο με μαλλιά μέχρι τις πλάτες, προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια στο ύψος στο 1/3 σε αναλογία βάρους ως προς την ξανθή πορνο-δεσποινίδα με ανύπαρκτα βυζιά και λεπτοκαμωμένο κώ(ο)λο με τατουαζ στην ΟΜΣΣ

ΙΑΣΩΝΟΣ 30 ΟΡΟΦΟΣ
Αλεξάνδρα με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τους ώμους, ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου, αρκετά ενδιαφέρουσες σωματικές αναλογίες και σαφώς πολύ καλές ως προς το μπουρδελο-εισιτήριο των 10 ευρώ με στητά μέτρια (στο μέγεθος) βυζιά και αξιοπρόσεκτο κώ(ο)λο

ΙΑΣΩΝΟΣ 27 ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟ
Έρρικα η μελαχρινή κόρη της κουκουβάγιας από Φωκαίας 22 υπόγειο (και ενίοτε ισόγειο), σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους, γαμψή (προφανώς) μύτη, μέτρια στο ύψος, αποδεκτό σώμα με μικρά βυζιά και αμαρτωλό κώ(ο)λο.

ΛΕΩΝΙΔΟΥ 28 ΟΡΟΦΟΣ
Φιφή τσιγάννα από Βουλγαρία με λαϊκή πουτανίσια αύρα καθημερινής κοπέλας, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με μικρά (μάλλον) βυζιά και αποδεκτό κώ(ο)λο

Παιδιά δεν θυμάμαι άλλα ...

Καλό Σαββατοκύριακο

Επισκέπτης
Απογευματινή στη φυλής και στο μεταξουργείο.

Διάρκεια τσάρκας: 122 min.
Καιρός: Αίθριος
Κίνηση: Στη φυλής μέτρια, στο μεταξουργείο αρκετή

Ξεκίνημα απ’τη φυλής λοιπόν, όπου ως συνήθως δεν έλειψαν οι ειρωνείες και οι προσβολές, ενώ είδα τα ίδια πρόσωπα παρόλο που είχα 2 εβδομάδες να πατήσω. Σε μερικά μπουρδελάκια ακούσαμε ωραία μουσική, στα περισσότερα βέβαια, σκουπίδια από το ίδιο ανακυκλωμένο πλαστικό της νεοελληνικής μουσικής, κάτι που ο Μπακούνιν θα χαρακτήριζε ως προϊόντα της υποκουλτούρας (ελπίζω να μην πέταξα κοτσάνα με τον Μπακούνιν...αυτός δεν το είπε; :think:). Με λύπη μου διαπιστώνω ότι μάλλον έχω μεγαλώσει, για την ακρίβεια αρχίζω να ολισθαίνω απ’την ακμή στην οποία είχα συνηθίσει για κάποια χρόνια, αφού οι πόρνες (ειδικά της φυλής) δεν μου την πέφτουν πλέον στο σαλόνι. Μάλλον χάνω την γοητεία μου...ευτυχώς που σεξουαλικά κάτι μπορώ και μαστορεύω ακόμη. Πάμε λοιπόν, με βάση τη διαδρομή που ακολούθησα:

Διδύμου 25, 27 – Κλειστά. Τα είδα από μακρυά, ελπίζω να μην έκανα λάθος.

Διδύμου 20Άννα, 35άρα, μελαχρινή με κόκκινες ανταύγειες, ωραίο γυμνασμένο σώμα, μεσαίο σίλικον στήθος και ωραίο κώλο. Ελ.στοματικό τελειωτικό.

Διδύμου 18 ισόγειοΑλιόνα, τζιλφ ξανθιά με μπουκλωτό μαλλί, τατάρικα χαρακτηριστικά προσώπου, μεγάλα βυζιά από σιλικόνη και κώλο καλό για την ηλικία της. Ελ.στοματικό τελειωτικό.

Διδύμου 18 υπόγειοΣύλβια, γεμάτη ξανθιά, με πολύ μεγάλα βυζιά, μεγάλο κώλο, φουλ πρόγραμμα.

Διδύμου 16Λίλιαν από αγκύρας 12 και διδ 20. Καστανή μιλφ, με μεσαία πεσμένα βυζιά και μεγάλο κώλο. Ελ.στοματικό τελειωτικό.

Διδύμου 8 κάτουΚάρμεν η μπολονέζ, κοντόπορνη πόρνη, με μαύρο τηγανισμένο δέρμα απ’το πσολάριουμ, μικρά βυζιά και φουσκωτό κώλο.

Έκανε μία πιρουέτα στο σαλόνι άλα κομανέτσι, διπλό συσπειρωτικό σάλτο και έξοδο τσουκαχάρα. Στο σαλόνι όσο περίμενα ακούσαμε ένα υπέροχο κομμάτι του Θανάση Παπακωνσταντίνου (λίγο λυπητερό βέβαια)

Διδύμου 8 απάνουΑντίνα από Φυλής 67, ξανθιά 35 άρα με πολύ μικρό στήθος και φοβερή κωλάρα, άσχημο πρόσωπο. Ανακοινώθηκε βασικό.

Φυλής 54 πάνω – Μελαχρινή με άσχημο πρόσωπο, κοντόπορνη, με λίγα κιλάκια παραπάνω και μεγάλα βυζιά στριμωγμένα στο σουτιέν μάλλον πεσμένα. Ανακοινώθηκε ελ.στοματικό.

Φυλής 66 δεξιάΝικολέτα, πολύ όμορφο ξανθό πιπίνι, με λαχταριστό κορμάκι, ωραία μεσαία βυζάκια και καλοσχηματισμένους γλουτούς. Βασικό.

Κότεψα να περάσω, παρόλο που η τσατσά ορκίστηκε στη ζωή της! (ή στην δική μου...δεν είμαι σίγουρος). Σε ερώτηση της γιατί φεύγω, δεν ήξερα τι να της απαντήσω. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που ένας μπουρδελιάρης δεν περνάει με μία πανέμορφη κοπέλα, αλλά οι τσατσάδες δεν μπορούν και δεν θέλουν να τους καταλάβουν. Μερικές φορές επειδή βαριέσαι να εξηγήσεις τα αυτονόητα, πετάς μια κοτσάνα και φεύγεις. Μου θύμισε ένα επεισόδιο των «ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΩΝ» όπου ο Γιάννης είχε γενέθλια και ήταν πολύ μελαγχολικός. Η Δήμητρα και ο Βλάσσης βλέποντας τον έτσι, τον ρώτησαν τι μπορούν να κάνουν για να του φτιάξουν το κέφι.

Ο Γιάννης λοιπόν τους ρώτησε:
-Ποιος έφτιαξε το σύμπαν, τους πλανήτες, τον ήλιο...
Επειδή δεν ήξεραν, πήγαν και ρώτησαν τον Σπύρο.
-Σπύρο, ποιος δημιούργησε το σύμπαν;
-Υπάρχουν πολλές θεωρίες...
-Ε....μην μας αποτρελάνεις και συ τώρα, πες μας ένα όνομα να τελειώνουμε!
-Ένα όνομα θες...να σου πω τότε...ο Θανάσης το έφτιαξε...παράτα με τώρα!

Φυλής 66 αριστεράΚάτια από αγαθουπόλεως 54, μελαχρινό λεπτό κοριτσάκι αδιάφορης εμφάνισης με ελ.στοματικό και πρωκτικό.

Φυλής 59 κάτωΣακίρα και Αλεξάνδρα, ξανθό αδύνατο κορίτσι με λευκό δέρμα και ελ.στοματικό.

Φυλής 59 πάνωΣορίνα, αδύνατο μελαχρινό πιπίνι και μια άλλη μελαχρινή αδιάφορη με πατσάδες, που τεντώνονταν στο σαλόνι, όπως τεντώνεται κανείς στο κρεβάτι του όταν ξυπνάει. Ελ.στοματικό και οι 2 καριολίτσες.

Φυλής 80 – 2 τσούλες. 1η η αδύνατη μιλφ από μονής προδρόμου, με το καστανοκόκκινο μαλλί, κακή οδοντοστοιχεία, ελ.στοματικό και 2η μία μαυρομάλλα με μπούκλες, πλαδαρό κορμί από Φυλής 67.

Φυλής 65 πάνω – Κοντόπορνο μαλακισμένο, με σγουρό μαύρο μαλλί, μικρά ωραία βυζάκια και μικρό κωλαράκι. Βασικό.

Φυλής 65 κάτω – Ομορφούλα με καλό σωματάκι, 2-3 κιλά παραπάνω, μεσαία βυζιά και κωλάρα για πισωκολλητά. Βασικό.

Φυλής 67 Νατάσα από φυλής 134 ισόγειο. Ξανθιά μις πίγκυ, με λίγα παραπάνω κιλά αλλά ομοιόμορφα κατανεμημένα πάνω της, ωραία 3 άρια σφιχτά βυζιά και καλό στρογγυλό κώλο.Την είχα πάρει όταν είχε πρωτοξεκινήσει και ήταν πολύ μέτρια.

Φυλής 71 πάνωΣάντρα, ψηλή μαυρομάλλα, με καλό λεπτό κορμί, ηλίθιο αλογίσιο πρόσωπο, σίλικον μεσαία βυζιά και ωραίο κώλο. Ανακοινώθηκε βασικό.
Εδώ ακούσαμε το φοβερό αυτό κομμάτι:

How can we dance when our earth is turning
How do we sleep while our beds are burning

Με γύρισε αρκετά χρόνια πίσω, γύρω στο 1987, όπου είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία, μάλιστα ήταν μερικούς μήνες μετά την κατάκτηση του eurobasket ’87. Τότε το ακούγαμε πολύ συχνά στα σχολικά πάρτυ, όπου ως έφηβος, παρθένος και μέγας αυνάνας, ζήλευα τον φίλο μου τον Γιώργο που ήταν μεγάλο αλάνι και είχε βρει γκόμενα, ενώ εγώ κολλούσα αφίσες του Νίκου Γκάλη στο δωμάτιο μου.

Φυλής 71 υπόγειο – Μαυρομάλλα ιπποποταμίνα με νεραντό κορμί και χυτά μεγάλα βυζιά.

Φυλής 92 αριστεράΜίκη μάους, ξανθιά με μπουκλωτό μαλλί, μεσαίο στητό στήθος, καλό κορμί. Φουλ πρόγραμμα.

Μονής προδρόμου υπόγειο – Μαυρομάλλα με κάποια κιλά παραπάνω, αυτάρεσκο φαντασιόπληκτο βλέμμα, μεγάλα πεσμένα βυζιά και φουσκωτό στοιβαρό κώλο. Βασικό.

Αγκύρας 12 αριστεράΝαταλία, ξανθιά μιλφ, ψηλή, αδιάφορη τελείως με πατσάδες.

Φωκαίας 17 κάτωΑλέξια, μαυρομάλλα με κόκκινες ανταύγειες, λεπτή με καλό κορμί, μικρά βυζιά και ωραίο κώλο. Ελ.στοματικό και πρωκτικό ή τρωκτικό...δεν κατάλαβα ακριβώς... :think:

Φωκαίας 17 πάνωΤάνια με κοντό ξανθό μαλλί, υπερκωλάρα, μεσαία στητά μυτερά βυζιά με αναισθητικά βελάκια, ευγενική και χαμογελαστή. Βασικό.

Φωκαίας 19 – Η γαμιόλα κι η καριόλα. Άννα και Ρωξάνη γυμνές ως συνήθως.

Φωκαίας 24 Μαρία ελληνίδα πόρνη, καστανομαυρομάλλα με κάμποσα κιλά παραπάνω, μεγάλα πεσμένα βυζιά, έχει κάνει και τσατσά στο κολοκυνθούς 63. Βασικό. Είχε κι άλλη κοπέλα αλλά βαρέθηκα να τη δω.

Φωκαίας 22 κάτωΑλεξάντρα, κοντόπορνο αδύνατο μελαχρινό πιπίνι, μικρά βυζάκια και ωραίο μικρό κωλαράκι. Ελ.στοματικό και πρωκτικό.

Φωκαίας 22 πάνω αριστερά – 2 πόρνες. Μία ξανθιά μιλφ «βραζιλιάνα», με μικρό στήθος και κωλάρα και Γαβριέλα, αδύνατο μελαχρινό πιπίνι με μεσαίο πεσμένο στήθος και ωραίο μικρό κωλαράκι. Ελ.στοματικό και οι 2.

Όπως έφευγα με χούφτωσε δυνατά η γαβριέλα που έχει ξεψαρώσει απ’ότι φαίνεται και μου είπε ότι έχω σκληρό κώλο, συνεχίζοντας να με χουφτώνει και με τα 2 χέρια. Η παραπάνω ενέργεια τόνωσε λίγο το πεσμένο μου ηθικό και παρηγόρησα τον εαυτό μου λέγοντας ότι τουλάχιστον έχω ωραίους γλουτούς!   

Φωκαίας 22 πάνω δεξιάΆννα, μελαχρινή με κάποια κιλά παραπάνω, κωλάρα, βυζάρες, ελ.στοματικό και πρωκτικό.

Έπετα κατηφόρισα για το μετάξι.

Κολωνού 11 πάνω – Μελαχρινή άσχημη πόρνη, λεπτή, μεσαία βυζιά και μικρό πατημένο κώλο. Βασικό στα 10.

Η συγκεκριμένη είχε μεγάλα ρουθούνια σαν του Καζαντζίδη...τόσο μεγάλα που μπορεί να σου κάνει πιπιλιά στο λαιμό με τη μύτη της!

Κολωνού 11 ισόγειο – Μαυρομάλλα με λίγα κιλά παραπάνω, μικρό κρεμαστό στήθος, μεγάλο κώλο. Βασικό στα 10.

Κολωνού 11 υπόγειο (άρση του εμπάργκο μετά από 1,5 χρόνο) – Μαρία, μαυρομάλλα, χοντρή αλβανίδα από ιάσωνος 20 και μια άλλη μελαχρινή νταρντάνα με τεράστια βυζιά, τεράστιες μαύρες ρώγες και έντονη τριχοφυία στην κοιλιά. Βασικό στα 10 και για τις 2.

Κολωνού 27 πάνω – Μελαχρινή ντουλάπα με μικρό στήθος και ελ.στοματικό στα 10.

Κολωνού 27 κάτω – Μαυρομάλλα χοντρή με μπόλικους πατσάδες και κυτταρίτιδα.

Κολωνού 27 ισόγειο – μελαχρινό λεπτό πιπίνι, μικρά στητά στηθάκια και ωραίο μικρό κωλαράκι. Βασικό στα 10.

Κολωνού 30 ισόγειοΆννα, μελαχρινή μιλφ, μεγάλη κωλάρα, μικρό στήθος, στα 15 ευρώ βασικό.

Λεωνίδου 6Λίντια από κερ 13 υπόγειο. Ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί, καλό λεπτό σώμα, μεσαία βυζιά και καλό κώλο. Βασικό στα 10.

Την έχω πάρει στα 15 και είχα περάσει ικανοποιητικά.

Λεωνίδου 28 πάνωΣίσση, μαυρομάλλα άσχημη κοντόπορνη, με μικρά πεσμένα βυζιά και μεγάλο κώλο. Βασικό στα 10.

Ιάσωνος 20 μεσαίο – ξανθιά 30άρα, με καλό λεπτό σώμα, ωραίο κώλο, μεσαία στήθη, ελ.στοματικό στα 15.

Ιάσωνος 30 πάνωΜιρέλλα, καστανομαυρομάλλα, όμορφη, ωραίο σώμα με ωραίες καμπύλες, μεγάλα 2,5 άρια βυζιά και καλό κώλο. Βασικό στα 10.

Είναι απ’τις παλιές καραβάνες του μεταξουργείου αν και πιπίνι ακόμη, μάλιστα είχα μιλήσει γι΄αυτή μερικές μέρες πιο πρίν. Ξαναγύρισε στο μετάξι μετά από 6 μήνες. ‘Εχω πάει πολλές φορές μαζί της και μπορώ να πω αντικειμενικά ότι είναι τυπική χωρίς να σου πρήζει τ’αρχίδια.

Ιάσωνος 33Ντενίζ από ιάς30 άνω-κάτω, φοβερό λεπτό πιπίνι, μικρό ωραίο στήθος, μικρό ωραίο κωλαράκι, βασικό στα 10.

Ιάσωνος 36 – ξανθιά μιλφ κοντόπορνη γύφτισσα, μεγάλο κρεμαστό στήθος. Βασικό στα 10.

Όπως είπε κι ο Φαρκέλι δίπλα απ’το ιάσωνος 44 ετοιμάζεται ένα καινούριο μπουρδελάκι, το οποίο φαίνεται να έχει ένα τούνελ που οδηγεί ποιος ξέρει που...Μυρίζομαι χόστελ νο2. Αυτά...μάλλον δεν ξέχασα κάτι. 

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Να συμπληρωσω Λεωνιδου 28 κατω=Ξανθια με ωραιο στηθος και ωραιο κωλο,στα 10ε,δεν μπηκα λογο οτι βγηκε μουτρομενη στο σαλονι.
Ιασωνος19 πανω Ελενη αφρατουλα ξανθια με μεγαλο στηθος  και γλυκο προσωπο.
Γενικα στα 10ευρω,δεν παιζουν προκαταρκτικα.1στις 3 μεχρι τωρα μου εχει κανει.
Απογευματινή στη φυλής και στο μεταξουργείο.

Διάρκεια τσάρκας: 122 min.] – Κάρμεν η μπολονέζ, κοντόπορνη πόρνη, με μαύρο τηγαν[/b][/color] – Μαυρομάλλα με λίγα κιλά παραπάνω, μικρό κρεμαστό στήθος, μεγάλο κώλο. Βασικό στα 10.

Κολωνού 27 ισόγειο – μελαχρινό λεπτό πιπίνι, μικρά στητά στηθάκια και ωραίο μικρό κωλαράκι. Βασικό στα 10.
Την εχω παρει,καλο κορμακι λιγα πραγματα μεσα στο δωματιο.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Η πλατεια για μια φορα ακομα ερημη,μονολογησα μεσα στην ησυχια που επικρατουσε,και την υγρασια που αρχισε να πεφτη σαν ομιχλη.Φυσικα υπηρχε λογος,αυτος και αλλες φασις με τσαδες και συναθλητες,αλλα και κοριτσια της δουλειας που την κοπανησαν πιο νωρις στον Ρομαντισμο και μπουρδελα!Φυλης 65 κοντο μαυρομαλικο,με 1,5 στηθος και προκλητικον βλεμμα,μου ελεγε ελα μεσα,θα περασουμε καλα!.Στο Φ.66 η νικολετα,στο Φ.67 κοντο,ξανθο,τουμπανο,πιθανως δουλευη εκει και πρωινη βαρδεια,απο οτι ειπαν συναγωνιστες!Στο 84ερι,τσιγγανοηδες προσωπο,χυμωδης κορμι,λικνκστηκε για λιγο στην σωληνα,και μου εκλεισε τον δρομο προς την εξοδο.ΥΠΑΡΧΗ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΑΜΠΕΛΑ,που λεη μαγαζι επανω,απο τα μπινελικια που ακουσα,καταλαβα,οτι ηταν κλειστο!Στο 71ειχα διαλογο με την ευα :grin:μου λεη Αννα,τακις τις λεω γεια,διπλα η συνεχεια.Στο Φ.92υπογειο αριστερα,ευπαρουσιαστο καυλοπιπινο,με ξανθο μπουκλε μαλι με μαυρες ανταυγειες,ωραιο κορμι,και πορνοπροκλητικο βλεμμα,στα υποψιν.Στο Φωκαιας 19,δυο
μικρα πιπινια ξεβρακωτα,τρεχαν προς το μερος μου,τσιγγανακια μου θυμισαν,το ενα ειχε ενδιαφερον βυζους με πτωτικες τασις.Στο 25 επανω,νταρτανορωσσις με ενδιαφερον βυζους και κωλον,τον οποιον εδινε ,στο χουφτωμα που του εκανα,εδειχνε σε σφριγηλη κατασταση :grin:ακουλουθησε διαλογος με την κορασιδα.Στο Φωκαιας 22 εγινε το ελα να δης απο τα γελια,στο υπογειο,κοντο με μαυρο μαλλι και φουλ,στο επανω αναμονη,και στο διπλα το γνωστο διπλο διδυμο που η μια μαλιστα φοραγε μπουρνουζι και εκοβε βολτες εξω :grin:.Στο 27υπογειο,αλινα,ρωσσις μιλφ,με μικρο βυζι,ψιλοενδιαφερον κωλον,τον οποιον δινη με φου,εκει τραγουδησα με την τσα,ενα ρωσσικο τραγουδι,και την πηρε ο υπνος :2funny:.Στο 27ισογειο,αδυνατη κοπελλα κατστανοξανθη,για γεωργιανη μου φανηκε φορωντας ενα καυλωτικο δικτυωτο στο κορμι της που αρχιζε απο τους ωμους ως τα μπουτια!

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Πήγα απόψε με ένα φιλαράκι, ο οποίος είχε κάνει μια έρευνα αγοράς βάση κριτικών. Τελικά δεν βρήκαμε τίποτα, ώσπου τυχαία μπαίνουμε στο Φ84. Βλέπω τη Σόνια, και παθαίνω...σοκ...

Καλό και φιλότιμο, αν και δεν είχαμε την χημεία που θα θελα. Θα ξαναπάω λογικά στο μέλλον.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
Πήγα απόψε με ένα φιλαράκι, ο οποίος είχε κάνει μια έρευνα αγοράς βάση κριτικών. Τελικά δεν βρήκαμε τίποτα, ώσπου τυχαία μπαίνουμε στο Φ84. Βλέπω τη Σόνια, και παθαίνω...σοκ...

Καλό και φιλότιμο, αν και δεν είχαμε την χημεία που θα θελα. Θα ξαναπάω λογικά στο μέλλον.
αρα αφου πηγατε διαβασμένοι θα ξερατε για την σονια την "ιταλιδα"....................

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
εκανα μια μικρη πρωινη βολτα στην φωκαιας και περιξ και ειδα μετα απο μηνες την μπαρμπορα.ρε σεις, πως εχει γινει ετσι??σαν μεταλλαγμενο ζομπι!!!τρομαξα να την γνωρισω!πρησμενη, εχει παχυνε, γαμησε τα εχει γινει!!! :think:

• Like
Αντιδράσεις: viator

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
εκανα μια μικρη πρωινη βολτα στην φωκαιας και περιξ και ειδα μετα απο μηνες την μπαρμπορα.ρε σεις, πως εχει γινει ετσι??σαν μεταλλαγμενο ζομπι!!!τρομαξα να την γνωρισω!πρησμενη, εχει παχυνε, γαμησε τα εχει γινει!!! :think:
Μια φορα που περασα απο κει,μου ειπε στο σαλονι οτι μεθαυριο εχει γενεθλεια,να της παω τουρτα  αν ξαναπερασω τσαρκα  :grin:

Επισκέπτης
Για να καταφέρω να κάνω μια σύγκριση... πόσους μήνες είχες να τη δεις;

Μια φορα που περασα απο κει,μου ειπε στο σαλονι οτι μεθαυριο εχει γενεθλεια,να της παω τουρτα  αν ξαναπερασω τσαρκα  :grin:
Μην κάνεις μαλακίες ρε! Να πα να τη φάει κιόλας να πάρει άλλα δέκα κιλά :s&m_3:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
ναι αληθεια ειναι......πολυ χαλια

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Οποτε δεν χρειαζετε να τσεκαρω :grin:.

Επισκέπτης
Οποτε δεν χρειαζετε να τσεκαρω :grin:.
:'(
Δεν ξέρω τι να κάνω πια... Η Μίκη εξαφανίστηκε, η Μπάρμπορα έχει γίνει σαν μόσχος σιτευτός, προχθές ο άλλος έλεγε ότι η Κατερίνα η Σέρβα σταμάτησε να δίνει κώλο... γκόμενα πρέπει να βρω ρε παιδιά;;;

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Χαμός στην ενημέρωση !!!  :rockon:

Λιοσίων 3/12/2011 στις 10.00’
ΠΑΙΩΝΙΟΥ 47
Νάντια Κοκορέτσι (και όχι Κομανέτσι)  :grin:  με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους, συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια στο ύψος, γεματούλα με ολόσωμο εσώρουχο για ευνόητους λόγους

Μεταξουργείο 3/12/2011 στις 11.30’ (πάνω στην αλλαγή της βάρδιας)
ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 15 ΟΡΟΦΟΣ
Μιχαέλα από Φυλής 65 όροφος και ισόγειο μελαχρινά μαλλιά μέχρι τους ώμους πιασμένα ψηλά (παλαιότερα είχε μακριά εξτενσιονς), απλή ιδεολογία και απλοποιημένη φρασεολογία, χαμογελαστή με υπερ-φουσκωμένα βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 15 ΙΣΟΓΕΙΟ
Λίλυ (νομίζω) με κοντά ξανθά μαλλιά, επεισοδιακή έκφραση προσώπου με περίεργη οδοντοστοιχία και ανεξήγητη μύτη, μάλλον ψηλή με αδιάφορο σώμα 

ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 22
Μαρία από Φυλής 74 δεξιό μπουρδελο-σαλόνι (όπως μπαίνουμε) και από Μονής Προδρόμου 16 (Βαπόρι) ξανθοβαμμένη με βουκο(ω)λική πρόθεση και λαίμαργη διάθεση, μέτρια στο ύψος, κάπως γεματούλα με κω(ο)λασμένο κώ(ο)λο

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Α και κάτι που θυμήθηκα...Πάμε σε ένα στη Φωκαίας και ήταν η χοντρή η Γιάννα...μια ξανθιά που την έπεφτε σε όλους...Εκείνη την ώρα εγώ έπαιζα με το κινητό...και μου λέει η ΠΟΥΤΑΝΑ να κλείσω το κινητό...έκανε και κίνηση να μου το πάρει...Στη στιγμή έφυγα, ενώ υπήρχε σκέψη να μπούμε γιατί είχαμε διαβάσει καλή κριτική...Εφαγε κάτι ΓΑΜΩΣΤΑΥΡΙΔΙΑ και έφυγα...Αν έκανε καμιά κίνηση να πάρει το κινητό...είχε φάει μπάτσα και θα παίζαμε σούτια με τους νταβάδες...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom