Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 220 άτομα (13 μέλη και 207 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πως κι ετσι τυπε?ειχες παει γκαζι και καμακωνες ελληνιδες στα μπαρακια? :grin:

:huh: :huh: :huh:

ΤΟ ΚΑΜΑΚΙ ΠΕΘΑΝΕ! ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ* ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ!  :sunglasses:

Επισκέπτης
πως κι ετσι τυπε?ειχες παει γκαζι και καμακωνες ελληνιδες στα μπαρακια? :grin:

Ναι, οπως εχω ξαναπει παω Γκαζι τα Σαββατοβραδα και μαζευω καυλες για τα γαμησια της επομενης βδομαδας. Φυσικα δεν την πεφτω σε καμια γκομενα.  :sunglasses:

Επισκέπτης
Κι αυτοί που την πέφτουνε, συνήθως άδικα ποτά κερνούν.

Επισκέπτης
Κι αυτοί που την πέφτουνε, συνήθως άδικα ποτά κερνούν.

Γαμησε τα. Αιμα, δακρυα και ιδρωτας για να τους κατσει 1 μουνι, αφου πρωτα εχουν φαει 100 χυλοπιτες. Και αυτο το μουνι σε ενα μηνα θα το εχουν βαρεθει. Δε λεει!   :rockon:

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6
Στο Ιουλιανου 71 ξερει κανεις απογευματινη βαρδια τι παιζει;

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
το καμακι πεθανε γιατι πλεον οι γκομενες θελουν τα λεφτα μας καποιον για να τακτοποιηθουν. Ενταξι δεν υπαρχει συναισθημα αλλα καλυτερα με τις π..ανες.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
και το αχαρων 80 ,ελεγε μια ανακοινωση στο περγαμου 1 οτι πηγε στα 20(?)...κατι τετοιο :think:

εγω βασικα δεν το ξερω το αχαρνων 80...
Τυπε απο περσι εχει παει στα 20ευρω στην Αχαρνων 80.Ειχα καταθεση περσι σε μια γεματουλα.
Πριν 2βδομαδες που περασα απο κει παλι στα 20 ηταν,απλως πληρωνεις τα εξτραδακια παραπανω..

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Τυπε απο περσι εχει παει στα 20ευρω στην Αχαρνων 80.Ειχα καταθεση περσι σε μια γεματουλα.
Πριν 2βδομαδες που περασα απο κει παλι στα 20 ηταν,απλως πληρωνεις τα εξτραδακια παραπανω..
χαχαχα α οκ :grin:

karam

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ρε συναγωνιστες το μπουρδελακι στην κωνσταντινου σχοινα αξιζει?αν εχει καμια εικονα κανεις ας πει γιατι δεν ειναι καιροι για πεταμενα λεφτα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.165
Πόντοι
42.697
Ρε συναγωνιστες το μπουρδελακι στην κωνσταντινου σχοινα αξιζει?αν εχει καμια εικονα κανεις ας πει γιατι δεν ειναι καιροι για πεταμενα λεφτα.

αν έχει την ίδια κοπέλα που είχε μέχρι και πριν κάτι μηνες ειναι πεταμένα λεφτά. Μια ψιλοπαχουλη ξανθιά , μαλλον αλβανίδα ξεπετατζού-έπιπλο. Την πετυχαινα συνέχεια σε ολες τις βαρδιες.
Παλιοτερα απο εκεί περάσανε φοβερες ελληνιδες μιλφαρες , τωρα παρακμή

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
254
Πόντοι
26
δεν αξιζουν ολες οι κοπελες των 10εὒρώ

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
δεν αξιζουν ολες οι κοπελες των 10εὒρώ

Σίγουρα. Το ίδιο όμως ισχύει και για Φυλής και για στούντιο. Και άντε να χάσεις 10 , αλλά 50 τσούζει κάπως. Εγώ ήθελα να επισημάνω το γεγονός ότι οι τιμές κατρακυλήσανε και νομίζω ότι και η Φυλής θα "πέσει" τελικά.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Σημερα συναγωνιστες ηταν μια ημερα δυσκολη,καθως γινοταν στις 18,30-19,00,επιχειριση σκουπα,απο την αλλη η απεργια του ηλεκτικου με τελευταιο δρομολογιο στις 20,35,καθοσον και της καταθεσης,μου εδωσαν λιγο χρονο,και ετσι εκανα δειγματολυπτικο ελενχο για να προλαβω,αναλυτικοτερς πληροφοριες για τα συμβαντα στο θρεντ του ρομαντισμου,Φυλης 66Α καθοσον το δωματιακι του σαλονιου ηταν φουλ,δεν μπορεσα να δω καλα την κορασιδα,νομιζω απο τον κωλο που ειδα οτι ηταν η νικολετα,στο 68Δ η μικρη,ψηλη αδυνατη με φουλ προγραμμα και μικρο βυζακι,αυτο το κοριτσι φοραη παντα ωραια σετακια εσσωρουχων,στο 61 υπογειο,η ροζα η ναζιαρα,ξανθο χυμωδες με ωραιο στηθος και αξιοπροσεχτο κωλο,στο 67,ψηλο,μακρι μαυρο μαλλι,εμφανισιμο,με αξιοπροσεκτο κωλο,δεν θυμαμαι καλα νουμερο,πριν την πιποινου 134Β υπογειο,κοντο με βυζαρες και ελαφρα υπερβαρο κωλο.ισα ισα να προκαλη,στο Καλυμνου 48Β,η Μαρινα που ειχα πολυ καιρο να την δω,και κατεθεσα τελικα,για να δω το επιπεδο τον υπηρεσιων,και δεν μετανοιωσα,ακολουθη κριτικη!

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τις πρωτες πρωινες ωρες στη φυλης...μονο τα 80αρια ανοιχτα...
-φυλης 86 πανω,λαουρα,αρκετα ψηλη και αρκετα αδυνατη μελαχροινη,ομορφο προσωπο,δικτυωτες καλτσες,ζαρντιερες,γενικα καλη εμφανιση...παω να φυγω...αμ δε...μου κλεινει την εξοδο και με βαζει με το ζορι μεσα...η καλη της διαθεση συνεχιστηκε και μεσα στο δωματιο σε εντονο gfe κλιμα,γενικα ολα καλα τα εκανε αυτος ο πιπινος εκτος του οτι στη πιπα εβαζε πολυ δοντι αλλα δε την αφησα για πολυ...καλη συνευρευση...κανει και ελευθερο στοματικο το οποιο δεν πηρα ομως...
-φυλης 84 κατω,σονια...εχει δοκιμαστει και αυτος ο πιπινος και ειναι επισης καλος...
-φυλης 86 κατω,ενας αλλος πιπινος μελαχροινος με μεγαλο στηθος,την επομενη φορα...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
και το αχαρων 80 ,ελεγε μια ανακοινωση στο περγαμου 1 οτι πηγε στα 20(?)...κατι τετοιο :think:

εγω βασικα δεν το ξερω το αχαρνων 80...
νομιζω ειναι  το παλιο στουντιο που εδω καιπανω απο  κανα 6μηνο το εχει γυρισει σε οικο ανοχης
με απλο 20 και αναλογα την κοπελα εχει και αλλα προγραμματα.

Επισκέπτης
Kάρλα η Καύλα:
λοιπον εχτες το βραδυ κατα τις 2 με εβγαλε ο δρομος μου απο την ιασωνος και εκανα το ΛΑΘΟΣ και ειπα να δοκιμασω την καρλα την καβλα...
και λεω το λαθος γιατι κατι τετοιες σαπιες δεν πρεπει να απολαμβανουν τα ωραια μας λεφτα κια εξηγώ.
δινω τα 15€ και μπαινω στο δωματιο γδυνομαι και περιμενω αλλα για κακη (καλη?) μου τυχη χτυπαει το τηλεφωνο και επρεπε να γυρισω σπιτι (γιατι δεν ειχα αυτοκινητο και πηρα ενως φιλου που ηθελε να του το γυρισω).. οποτε ντυνομαι βγαινω εξω και παω στην τσατσα και της λεω οτι πρεπει να φυγω και να μου δωσει τα λεφτα (η καρλα ηταν ακομα στο δωματιο με αλλον) η τσατσα μου λεει οτι αφου κλεισει η πορτα δεν μπορω να παρω φραγκο (!!!) κατι το οποιο ειναι μαλακια γιατι το εχω κανει 3-4 φορες για διαφορους λογους...

και ξαφνικα βγαινει η καρλα, η οποια δεν ηξερε οτι ειχα περασει στο δωματιο και μου λεει:
-ελα θα περασεις??

της λεω το σκηνικο και ξαφνικα μου λεει οτι την πηρα ματι απο την τρυπα (την οποια εχω παρατηρησει αλλα σπανια κοιταω ποσο μαλλον τωρα που καλα-καλα δεν προλαβα να γδυθω) και οτι με ειδε οτι τελειωσα με μαλακια...

1)πως με ειδε απο την τρυπα ενω γαμιοτανε?
2)αφου δεν ηξερε οτι περασα (ειχε μπει στο δωματιο οταν εδωσα τα λεφτα) πως με αναγνωρισε
3)και να το εκανα (που ειληκρινα δεν το εκανα) με ποιο δικαιωμα δεν μου επιστρεφει τα λεφτα μου εφοσον δεν μπηκε καν στο δωματιο????
4)και να το εκανα εφοσον η τσατσα απο την αρχη δεν τα εδινε γιατι μου λετε μαλακιες και δεν μου λετε οτι μου ΚΛΕΨΑΤΕ 15€ να τελειωνουμε???

αποτελεσμα: επειδη ο φιλος περιμενε στο δρομο και ηθελε το αμαξι για την δουλεια του αυριο (πραγμα το οποιο ξεχασα και ειναι μαλακια μου) αφου τσακωθηκα κανα 5λεπτο αναγκαστικα να φυγω και να της αφησω τα λεφτα (!!!!)

και φευγοντας μου λεει η καρ(ιο)λα οτι πληρωσες μπηκες αφου φευγεις ειναι σαν να το καναμε. (ακου θρασσος!!)
και ρωταω τους μοντ μπορω να ανεβασω κριτηκη με αυτο που εγινε, γιατι εφοσον ειναι σαν να την γαμησα θελω να κριτικαρω αυτο το υποτιθεμενο γαμησι.. (σοβαρα θελω να ανεβασω κριτικη [size=14pt]και παρακαλω οποιο δει το ποστ αυτο να μου δωσει μια απαντηση).[/size]..
[size=14pt]Δώσε και σώσε...[/size]
Πλήρωσες;;;....Γράψε κριτική!
Εδώ γράφουν κριτικές άλλοι κι άλλοι....

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
τις πρωτες πρωινες ωρες στη φυλης...μονο τα 80αρια ανοιχτα....
-φυλης 86 κατω,ενας αλλος πιπινος μελαχροινος με μεγαλο στηθος,την επομενη φορα...

ΠΡΟΣΕΧΕ ! !  :police:

Αν ο πιπίνος λέγεται Σελένα, κάνει φουλ πρόγραμμα και έχει τατού μια μεγάλη πεταλούδα πάνω από τα κωλομέρια (στον κόκκυγα) , τότε μακρια !   :badair:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Σημερα συναγωνιστες ηταν μια ημερα δυσκολη,καθως γινοταν στις 18,30-19,00,επιχειριση σκουπα,απο την αλλη η απεργια του ηλεκτικου με τελευταιο δρομολογιο στις 20,35,καθοσον και της καταθεσης,μου εδωσαν λιγο χρονο,και ετσι εκανα δειγματολυπτικο ελενχο για να προλαβω,αναλυτικοτερς πληροφοριες για τα συμβαντα στο θρεντ του ρομαντισμου,Φυλης 66Α καθοσον το δωματιακι του σαλονιου ηταν φουλ,δεν μπορεσα να δω καλα την κορασιδα,νομιζω απο τον κωλο που ειδα οτι ηταν η νικολετα,στο 68Δ η μικρη,ψηλη αδυνατη με φουλ προγραμμα και μικρο βυζακι,αυτο το κοριτσι φοραη παντα ωραια σετακια εσσωρουχων,στο 61 υπογειο,η ροζα η ναζιαρα,ξανθο χυμωδες με ωραιο στηθος και αξιοπροσεχτο κωλο,στο 67,ψηλο,μακρι μαυρο μαλλι,εμφανισιμο,με αξιοπροσεκτο κωλο,δεν θυμαμαι καλα νουμερο,πριν την πιποινου 134Β υπογειο,κοντο με βυζαρες και ελαφρα υπερβαρο κωλο.ισα ισα να προκαλη,στο Καλυμνου 48Β,η Μαρινα που ειχα πολυ καιρο να την δω,και κατεθεσα τελικα,για να δω το επιπεδο τον υπηρεσιων,και δεν μετανοιωσα,ακολουθη κριτικη!
μηπως συναγωνιστη μπηκες και στο καλυμνου 48 το διπλα πανω και ειδες αν δουλευει η κατερινα ρωσιδα μιλφ κοντο μαλι με κωλαρα :think:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
μηπως συναγωνιστη μπηκες και στο καλυμνου 48 το διπλα πανω και ειδες αν δουλευει η κατερινα ρωσιδα μιλφ κοντο μαλι με κωλαρα :think:
Οχι φιλε,γιατι εκει συμβαινη το εξης,χτυπας κουδουνι και περιμενης να σου ανοιξη,και αργη απελπιστηκα,ειδικα αμα δη 2-3 ατομα δεν,παντως βιαζομουν και δεν πηγα!!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ΠΡΟΣΕΧΕ ! !  :police:

Αν ο πιπίνος λέγεται Σελένα, κάνει φουλ πρόγραμμα και έχει τατού μια μεγάλη πεταλούδα πάνω από τα κωλομέρια (στον κόκκυγα) , τότε μακρια !   :badair:
+1............... :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom