χθες 6/12 βραδακι νωρις(απογευματινη βαρδια): πολυκοσμια-πιτσιρικαρια γενικα κατα τις 22:00
διδυμου 8 κατω...ξανθια ομορφουλα λεπτη,απο βραζιλια και καλα,μπριοζα και σκερτσοζα στο σαλοναρισμα,ωραιο παιδι, αλλα δε ξερω,μου φανηκε αδιαφορη.
διδυμου 8 πανω....ξανθια και αυτη,ιδιο σουλουπι περιπου με την απο κατω,ψιλοομορφουλα αλλα αδιαφορη και αυτη.περιεργο στριγκακι-κορδονακι,ειδικα στο πισω μερος
φωκαιας 27 πανω...μελαχροινη πιτσιρικα,κοντη με εντονες καμπυλες...βυζαρες+κολαρα,χαμογελαστη. στυλ γκομενας αλλα "ταρατατά"
φωκ 27 κατω...μια αδιαφορη καστανη
φωκ 27 υπογειο...καστανοξανθο αδιαφορο μιλφ. πολυ γνωστη φατσα,πρεπει να εχει πολλα χρονια στη πιατσα,ισως την εχω δοκιμασει πριν παμπολους μηνες αλλα δε μπορω να θυμηθω που
φωκ 25 κατω....ξανθια σκερτσοζα και αυτη,κουνιστρω δηλαδη,αδιαφορη. μια μονικα αγωνιζοταν στα ενδοτερα και βαριομουνα να περιμενω.
φυλης 84 πανω....μια μελαχροινη με πιασμενα τα μαλλια επανω, εδιωχνε κατι εφηβους που εκαναν χαβαλε,για συμπαρασταση στους μικρους φρεσκους συναγωνιστες,αφου δε μπορουσα να διωξω αυτην εφυγα εγω
φυλης 86 πανω...η μελαχροινη μιχαελα και η επισης μελαχροινη και πιο αδυνατη λαουρα. την μιχαελα την επελεγαν συνεχεια απο οσο ειδα,οποτε επελεξα τη λαουρα που ειχε και πιο τσαχπινικο βλεμμα.γλυκο ομορφο κοριτσακι,αδυνατο μοντελε σταιλ,οταν τα βγαζει ομως "κρεμαει" λιγο και απογοητευει,μεσα δε φανηκε ξεπετα,μετριοκαλο πιπονι,καλα στησιματα,με ελαφρια βογγητακια,καλη περιπτωσουλα γενικα,δε τα κλαις.
αχαρνων 85 κλειστα.
αχαρνων... της προεδρου κλειστο επισης
αχαρνων 106 ανοιξε κατα τις 11. προγραμματα απο 30 ευρω το απλο...50 το επομενο με 69 και κατι τετοια κολπα, 80 το φουλ
ρωτησα αν προσφερουν και φαγητο στο φουλ αλλα αρνηθηκαν :o. το ξανασκεφτηκαν και ειπαν οτι τις μερες των γιορτων θα βαλουν μια πουτινγκα δωρο
προσοχη λοιπον αλανια μου,ειπαμε στο φουλ και μονο,οποτε λιμαρια σαν εμενα που επιλεγουν το απλο δεν εχουν καμια τυχη.στη πεινα ξουτ !!! τεςπα,αρκετα παγκαλίασα, κοπελα η αλινα απο ρωσσια,ξανθια πιτσιρικα αδυνατη κοντουλα πετιτ,μετριο προσωπο,οταν τα βγαζει μεσα "χανει",γλυκο καλο κοριτσακι,το παλευει αρκετα,αλλα δεν το εχει.καταλληλο ισως για οσους ψαχνουν φαση αματουρι της διπλανης πορτας.για οσους εχουν απο κλασσικες στανταρντ απαιτησεις και πανω δεν κανει...
συνεχεια σε μερικα στουντιο,αλλα τιποτα το αξιολογο...