Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 113 άτομα (10 μέλη και 103 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Όχι, βέβαια ...

Εσύ και εμείς ...  :cheesy:

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
αδέρφια μου αλήτες καυλιά!
μίνι τσάρκα και έχουμε και λέμε
φωκ22 Γιάννα και μία ακόμη ξανθούλα μπαμπάτσικια καλούλα
φωκ22 ανω μια γεματούλα καστανή γλυκούλα
φωκ25 άνω μια μιλφ νατάσα ρωσίδι χοντρό αλλά με 2 από τα γνωστά κανόνια της μάχης του βυζαρόνε
φωκ17 ανω η ξανθιά στιλάτη και καλά, με την γεμάτη περιφέρεια
φωκ17κατω μια Αλέξια με καλό κορμί και μετριες κριτικες
φυλ80 η μαρια με το φουλ
φυλ92 υπόγα Μπάρμπαρα και άλλη μια καλή και αυτη
φυλ71β ρε παιδιά η τσατσα η ευα που την έχει ακούσει μιραράκι των μπουρδέλων πως τις αναβαθμίζει έτσι τις γκόμενες?
Μπιάνκα γλυκούλα από ρουμανία νομίζω, εκδιδοταν στο 69β (με το πιο μακρύ μαλάκι) μια ζωή είχε τα μούτρα στο πάτωμα. Την έβγαλε η Ευα να την δούμε και το κορίτσι έλαμπε. Αν δεν την είχα πάρει να ξέρω το πόσο ψοφίμι είναι θα περνούσα καιθα έλεγα και ευχαριστώ στο Θεό.
φυλ109 η στελα η αστεράτη. το ήθελα να το πάρω το καυλέτο αλλά πήγα να δω και μια δίπλα και έκλεισε
φυλ134υπογα Πηρα πάλι την Πάολα. κουκλάκι αλλά ηδη άρχισε να σπάει, πολύ κυταρίτιδα.. ευτυχώς για εμάς τους άντρες η κυταρίτιδα με μισο κιλό κρασι και την γκόμενα στα 4 εξαφανίζεται μέχρι να χύσουμε  :grin:

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
επίσης στο φυλ και πιπίνου γωνία είχε την πιο άθλια πουτάνα που έχω δει στην καριερα μου..
κοντη γυφτοβουλγαροτσιγκανοσαπιδογκόμενα άθλια.. κοιλιά ζαρωμένη κρεμασμένη σαν σακούλα με νερό.. τι να πω..
όποιος την γαμήσει πρέπει να μας δωσει διεύθυνση να πάμε να του φιλίσουμε το χέρι.. υπερτατος γαμιας κλπ  :grin:

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Eπιβεβαιώθηκε χθες βράδυ η μπασαρέλα της Σοφίας/Μιχαέλας (πρώην Φυλής 84 πάνω, Φωκαίας 25 πάνω) στο Ιάσωνος 20 πάνω/Μετάξι για 15 εβραίους. Τώρα τη λένε Ροζίτα ή Ρομπέρτα ή κατι τέτοια μαλακία όνομα. Μακρυά από τη φόλα.
Λιοσίων 91. 1η Άννα, κοντή, χοντρή, άσχημη και το παίζει και τσατσά αρχηγός. 2η Άννα, κανονικό ύψος, με πολύ μεγάλα βυζιά, πρόσωπο καλούτσικο, ελληνικά: στη μούγκα, και πολύ κομπλαρισμένη. Γύφτισσες  και οι δύο από τη βουλγαρία και βρωμάει ξεπέτα η υπόθεση.  

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.701
Πόντοι
8.445
παίδες η γνωστή ξεπέτα αλλά μουνάρα Σελένα, χθες στην πρωινή βάρδια έδινε το κωλί της με 15 ευρώ στο Μετάξι στο καινούργιο σπίτι στην Ιάσωνος, νομίζω αριθμός 46.
πέρασα ... αλλά δυστυχώς τέλειωσα στην πίπα και δεν μπόρεσα να δω κατά πόσο προσφέρει το κωλί της. πάντος δεν άφηνε χάιδεμα στο στήθος.
τέτοιο μουνί κατάντησε να παίρνει στο Μετάξι τα πάκια για 15 ευρώπουλα. ας ... πρόσεχε!!!

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
παίδες η γνωστή ξεπέτα αλλά μουνάρα Σελένα, χθες στην πρωινή βάρδια έδινε το κωλί της με 15 ευρώ στο Μετάξι στο καινούργιο σπίτι στην Ιάσωνος, νομίζω αριθμός 46.
πέρασα ... αλλά δυστυχώς τέλειωσα στην πίπα και δεν μπόρεσα να δω κατά πόσο προσφέρει το κωλί της. πάντος δεν άφηνε χάιδεμα στο στήθος.
τέτοιο μουνί κατάντησε να παίρνει στο Μετάξι τα πάκια για 15 ευρώπουλα. ας ... πρόσεχε!!!
Λοιπόν αναφέρω ποιες από Φυλής/Φωκαίας που το παίζουν γκόμενες, κάνουν μπασαρέλα  ταχτικά και στο Μετάξι λόγω ξεπεσμού
1) Τζένη/τούμπανο/βουλγάρα/γυφτάκι  Από φυλής 92 αριστερά/φυλής 66 αριστερά/Φωκάιας 24 τώρα μόνιμα στο Μετάξι Ιάσωνος 33, Κολωνού & Λεωνιδίου  γωνιακό για 15 ευρώ με κουλούρι. Γυρεύει εξτρά χρήματα για ακάποτα
2) Μόνικα η σκουρόχρωμη με τα αστεράκια στη κοιλιά. Από Φωκαίας 25 κάτω (ελεύθερο στοματικό + χύσιμο στο στόμα με 20 ευρώ)   παίζει τακτικά  και Ιάσωνος 46 (για 15 ευρώ), σ΄ εκείνο με το μακρόστενο διάδρομο που φιλοξενεί μόνο αφγανοπάκια και άραβες.
3) Σοφία ή αλλιώς  Μιχαέλα/ρουμάνα /τσιγκάνα/ξανθιά εκ βαφής  από Φυλής 84 πάνω και Φωκαίας  25 πάνω με ελεύθερο τσιμπούκι και χύσιμο στο στόμα  (για 20 ευρώ). Τώρα παίζει και στο Ιάσωνος 20 πάνω  ως Ρομπέρτα ή Ροζέτα με τσιμπούκι ακάποτο (δεν είναι ακόμη επιβεβαιωμένο για  χύσιμο στο στόμα). Μόνο με 15 ευρώ.
4) Σύλβια. Χοντρή ψηλή με μακριά ίσια μαύρα  μαλλιά που είναι τώρα στο Διδύμου 18 υπόγα και με 20 ευρώ κάνει τα πάντα (ελεύθερο στοματικό , τελειωτικό, κουλούρι). Τη προηγούμενη εβδομάδα έπαιζε  Ιάσωνος 27 & Λεωνίδου γωνία στην υπόγα με πρόγραμμα των 10 ευρώ.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
τυπε θα με τρελανεις...
μια κοπελα ειδες στο 91 ή δυο?
Ναι.Περασα και ειδα δυο κοπελες.Μια κοντη γεματουλα και μια πιο ψηλη αδυνατη με ωραιο στηθος.

Δύο κοπέλες ήταν μέσα ρε τύποι, μην τρελαίνεστε. Ένας ζουμπάς και μια μέτρια/ψηλή.
Ε την μέτρια/ψηλή πήρα, αλλά μέσα όταν μπήκε μέσα φάνηκε ότι ΔΕΝ ήταν αδύνατη.
Τώρα που το είδατε το αδύνατο...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Larson, Ρομπέρτα είναι το όνομα που χρησιμοποιεί η Σοφία στο Ιά20πα.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Δύο κοπέλες ήταν μέσα ρε τύποι, μην τρελαίνεστε. Ένας ζουμπάς και μια μέτρια/ψηλή.
Ε την μέτρια/ψηλή πήρα, αλλά μέσα όταν μπήκε μέσα φάνηκε ότι ΔΕΝ ήταν αδύνατη.
Τώρα που το είδατε το αδύνατο...
τυπε δεν ξερω...μαλλον θα πρηστηκε απ την πολλη φασολαδα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
4) Σύλβια. Χοντρή ψηλή με μακριά ίσια μαύρα  μαλλιά που είναι τώρα στο Διδύμου 18 υπόγα και με 20 ευρώ κάνει τα πάντα (ελεύθερο στοματικό , τελειωτικό, κουλούρι). Τη προηγούμενη εβδομάδα έπαιζε  Ιάσωνος 27 & Λεωνίδου γωνία στην υπόγα με πρόγραμμα των 10 ευρώ.
Ντάξει, αυτή δεν είναι καμιά φόλα και είχε αρκετή δουλειά. Θα πήγε και στο δεκάευρο για εξτρά.
Απλό πρόγραμμα έκανε;

επίσης στο φυλ και πιπίνου γωνία είχε την πιο άθλια πουτάνα που έχω δει στην καριερα μου..
κοντη γυφτοβουλγαροτσιγκανοσαπιδογκόμενα άθλια.. κοιλιά ζαρωμένη κρεμασμένη σαν σακούλα με νερό.. τι να πω..
όποιος την γαμήσει πρέπει να μας δωσει διεύθυνση να πάμε να του φιλίσουμε το χέρι.. υπερτατος γαμιας κλπ  :grin:
Έστειλες pm στον Απόλυτο τύπε; :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Λοιπόν συνέχεια χθεσινών περιηγήσεων μετά την μπαζοεμπειρία.

/dirtyliving mode on

Μόλις βγήκα από την αυλή του Λιο91, σκέφτηκα ότι το αντίδοτο για την λίμπιντο μου θα ήταν ένα ωραίο ψηλό στεγνό μουνί: Εύα από Κω166κα.
Μαλακίες, πήγα περπατώντας (μην παίρνω το όχημα) και αντ' αυτής βρήκα μια Έλενα; (δεν είμαι σίγουρος για το όνομα, αλλά εκεί όλες Εύες/Άννες/Έλενες τις λένε) η οποία ήταν μελαχροινό πιπινάκι (αυτό ήταν πιπινάκι) το οποίο στο τσακ σκέφτηκα να δοκιμάσω.
Πάνω, είχε μια πολύ μελαχροινή σαν αδελφή της Ρωξάννης από Φω19, με ακά και δεμένο χέρι.

/dirtyliving mode off

Μεταφορά στο κυρίως Μετάξι, όπου (απογευματινή βάρδια) είχε:

Ια46αρ - καστανή φάκαμπλ
Ια46δε - δύο μιλφ παλαιστές του σούμο
Ια44πι - μελαχροινό που έπαιζε στο μπροστά
Ια44μπ - Σαμπρίνα το γνωστό καστανό άλογο από πάγο
Περδίκκα και τα δύο συν ΜΑ28Α - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΠΑΖΑ
Ια37κα - ξανθιά μέτρια με φουλ
Ια30πα - μελαχροινή μέτρια
Ια20πα - Ρομπέρτα = Σοφία από Φυ84πα και αλλού, μέτρια μελαμψή με ξανθό μαλλί
Κο32κα - καστανό ΜΠΑΖΟ
Κο32υπ - η τσατσά μιλούσε δυνατά στο τηλέφωνο, και δεν έκανε ούτε τα τυπικά της παρουσίασης
Κο32πα - γκότθικ μέτριο γκομενάκι

Τιγκανά για Γκάζι και επιστροφή βραδινή βάρδια στον δρόμο της αμαρτίας, ακα Φυλής.
Τα μισά και πλέον σπιτάκια κλειστά. Σε ερώτηση που έκανα σε τσα^2, αν έχει έφοδο μου απάντησε ότι πλέον λόγω οικονομικής δυσπραγίας, λίγα ανοίγουν βραδινή βάρδια ειδικά καθημερινές. Το εικοσάρι, εικοσάρι πάντως. Ε γι' αυτό μια μέτρια κοπέλα, από τα 300 που έκανε εισπράξεις πέρσι σήμερα με τα βίας βγάζει ένα 80 (δηλαδή τέσσερις πελάτες).

Κλειστά: Φυ71 όλα, Φυ69 και τα δύο, ΜΠ και τα δύο, Φυ86κα, Φυ84πα, Φυ65 και τα δύο, Φυ61, Φυ74, Φω19, Φω22 τα δύο πάνω, Φω24.
Στα υπόλοιπα:

Φω27πα - μέτρια μελαχροινή, ακά
Φω27κα - ξανθιά φάκαμπλ
Φω27υπ - καστανό ρωσομπαζομίλφ, φουλ
Φω22κα -  καστανή που συνήθως δουλεύει στο πάνω δεξιά, φάκαμπλ, φουλ
Φω17πα - Αλεξία και Μαρίνα, κατάθεση στην δεύτερη, τελευταία πάντως
Φω17κα - αδιάφορη
Φυ66 ήταν ανοικτά και τα 2, αλλά βαρέθηκα να πάω
Φυ80 - Μαρία η γνωστή καστανή φάκαμπλ, θα περάσω όταν ξαναδώσει κουλούρι
Φυ59κα - Τζούλια μελαχροινό καθαρόαιμο
Φυ59πα - καστανή αδιάφορη
Φυ84κα - Ζωή η θεσσαλλονικιά, καστανή πολύ φάκαμπλ
Φυ86πα - ξανθιά ρωσίδα κατά δήλωση της, πολύ φάκαμπλ
Φυ67 - αδιάφορη
Φυ92πα - Λάουρα το γνωστό πιπίνι με σκολίωση. Κατάθεση. Ο τσα^2 είπε στο πρόγραμμα ακά, αλλά μέσα η Λάουρα είπε πως δεν κάνει.
Γενικά έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο συγκεκριμένος πούστης προσθέτει επίτηδες υπηρεσίες που δεν προσφέρονται μπας και ψαρέψει κανέναν.
Φυ92νε - μελαχροινό μέτριο με φουλ

Επειδή βαριόμουν να πάω στα μεγάλα νούμερα, σταμάτησα εδώ.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Φυ92πα - Λάουρα το γνωστό πιπίνι με σκολίωση. Κατάθεση. Ο τσα^2 είπε στο πρόγραμμα ακά, αλλά μέσα η Λάουρα είπε πως δεν κάνει.
Γενικά έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο συγκεκριμένος πούστης προσθέτει επίτηδες υπηρεσίες που δεν προσφέρονται μπας και ψαρέψει κανέναν.
To μόνο που έχω καταφέρει μ΄ αυτήν από δύο συνευρέσεις μαζί της, είναι τελειωτικό στα βυζιά της όταν ήταν στο 71 κάτω μαζί με τη πατρόνισα μουτσούνα-Εύα η οποία είχε αναφέρει ψιθυριστά σ΄ εμενα ότι κάνει τελειωτικό στα βυζιά. Όμως όταν τελείωσα επάνω της, μόνο που δε πλακωθήκαμε στις φάπες με το πιπινάκι το οποίο δεν περίμενε αυτό το εξτρά. Μάλλον τα κωλοτσατσόνια το παρουσιάζουν στο πρόγραμμα χωρίς τη συγκατάθεση της κοπέλας για να τραβήξουν πελατεία.
Ο συγκεκριμένος χοντροπουστοτσάτσος στο Φ. 92 δεξιά ακολουθεί προφανώς την ίδια τακτική με την Εύα του 71. Απατεώνες ολκής αυτοί οι δύο.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Ντάξει, αυτή δεν είναι καμιά φόλα και είχε αρκετή δουλειά. Θα πήγε και στο δεκάευρο για εξτρά.
Απλό πρόγραμμα έκανε;
Γι΄ αυτήν έχεις δίκαιο ότι είναι διαφορετική από τις άλλες τρεις που ανάφερα, είναι μαζεμενη στη συμπεριφορά της. Στην Ιάσωνος έκανε απλό πρόγραμμα και σύμφωνα με τη τστατσά πάντα.

Επισκέπτης
Τα μισά και πλέον σπιτάκια κλειστά. Σε ερώτηση που έκανα σε τσα^2, αν έχει έφοδο μου απάντησε ότι πλέον λόγω οικονομικής δυσπραγίας, λίγα ανοίγουν βραδινή βάρδια ειδικά καθημερινές. Το εικοσάρι, εικοσάρι πάντως. Ε γι' αυτό μια μέτρια κοπέλα, από τα 300 που έκανε εισπράξεις πέρσι σήμερα με τα βίας βγάζει ένα 80 (δηλαδή τέσσερις πελάτες).
Με τέσσερις πελάτες δέκα ευρώ βάζει στην τσέπη της όλα κι όλα.
Επίσης, καθημερινή σε πρωινή βάρδια μου είχε πει η Σύλβια ότι ήμουν ο εικοστός πρώτος. Άρα αυτές που τιμούν τα φράγκα τους βγάζουνε ακόμα κι ας είναι εικοσάρικο. Μαύρο δαγκωτό στις υπόλοιπες!

Oχι φίλε, φοβάμαι μην φαει καμιά καψούρα και τον χάσουμε  :2funny:
Έπραξες σωστά! Ελπίζω να μην διαβάσει την ημερήσια ενημέρωση σήμερα γιατί τον βλέπω να την σπιτώνει :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Με τέσσερις πελάτες δέκα ευρώ βάζει στην τσέπη της όλα κι όλα.
Επίσης, καθημερινή σε πρωινή βάρδια μου είχε πει η Σύλβια ότι ήμουν ο εικοστός πρώτος. Άρα αυτές που τιμούν τα φράγκα τους βγάζουνε ακόμα κι ας είναι εικοσάρικο. Μαύρο δαγκωτό στις υπόλοιπες!
Έπραξες σωστά! Ελπίζω να μην διαβάσει την ημερήσια ενημέρωση σήμερα γιατί τον βλέπω να την σπιτώνει :2funny:

Η βραδινή βάρδια βέβαια είναι κάπως περίεργη. Το καλοκαίρι απ' όσο ξέρω είναι περιζήτητη, γιατί αυξάνονται οι τσάρκες και άρα οι πιθανές καταθέσεις. Το χειμώνα πάλι, οι καλύτερη πρέπει να είναι η απογευματινή, μετά την δουλειά. Πολλές που δούλευαν βράδια, έστω και διπλοβάρδια, πλέον πήγαν πρωινά ή απογεύματα. Εκτός και αν πήγαν Μετάξι.

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
χθες 6/12 βραδακι νωρις(απογευματινη βαρδια): πολυκοσμια-πιτσιρικαρια γενικα κατα τις 22:00

διδυμου 8 κατω...ξανθια ομορφουλα λεπτη,απο βραζιλια και καλα,μπριοζα και σκερτσοζα στο σαλοναρισμα,ωραιο παιδι, αλλα δε ξερω,μου φανηκε αδιαφορη.

διδυμου 8 πανω....ξανθια και αυτη,ιδιο σουλουπι περιπου με την απο κατω,ψιλοομορφουλα αλλα αδιαφορη και αυτη.περιεργο στριγκακι-κορδονακι,ειδικα στο πισω μερος :rolleyes:

φωκαιας 27 πανω...μελαχροινη πιτσιρικα,κοντη με εντονες καμπυλες...βυζαρες+κολαρα,χαμογελαστη. στυλ γκομενας αλλα "ταρατατά" :grin:

φωκ 27 κατω...μια αδιαφορη καστανη

φωκ 27 υπογειο...καστανοξανθο αδιαφορο μιλφ. πολυ γνωστη φατσα,πρεπει να εχει πολλα χρονια στη πιατσα,ισως την εχω δοκιμασει πριν παμπολους μηνες αλλα δε μπορω να θυμηθω που  :idiot:

φωκ 25 κατω....ξανθια σκερτσοζα και αυτη,κουνιστρω δηλαδη,αδιαφορη. μια μονικα αγωνιζοταν στα ενδοτερα και βαριομουνα να περιμενω.

φυλης 84 πανω....μια μελαχροινη με πιασμενα τα μαλλια επανω, εδιωχνε κατι εφηβους που εκαναν  χαβαλε,για συμπαρασταση στους μικρους φρεσκους συναγωνιστες,αφου δε μπορουσα να διωξω αυτην εφυγα εγω :P

φυλης 86 πανω...η μελαχροινη μιχαελα και η επισης μελαχροινη και πιο αδυνατη λαουρα. την μιχαελα την επελεγαν συνεχεια απο οσο ειδα,οποτε επελεξα τη λαουρα που ειχε και πιο τσαχπινικο βλεμμα.γλυκο ομορφο κοριτσακι,αδυνατο μοντελε σταιλ,οταν τα βγαζει ομως "κρεμαει" λιγο και απογοητευει,μεσα δε φανηκε ξεπετα,μετριοκαλο πιπονι,καλα στησιματα,με ελαφρια βογγητακια,καλη περιπτωσουλα γενικα,δε τα κλαις.

αχαρνων 85 κλειστα.

αχαρνων... της προεδρου κλειστο επισης

αχαρνων 106 ανοιξε κατα τις 11. προγραμματα απο 30 ευρω το απλο...50 το επομενο με 69 και κατι τετοια κολπα, 80 το φουλ  :headbang: ρωτησα αν προσφερουν και φαγητο στο φουλ  αλλα αρνηθηκαν :o. το ξανασκεφτηκαν και ειπαν οτι τις μερες των γιορτων θα βαλουν μια πουτινγκα δωρο :tooth: προσοχη λοιπον αλανια μου,ειπαμε στο φουλ και μονο,οποτε λιμαρια σαν εμενα που επιλεγουν το απλο δεν εχουν καμια τυχη.στη πεινα ξουτ !!! τεςπα,αρκετα παγκαλίασα, κοπελα η αλινα απο ρωσσια,ξανθια πιτσιρικα αδυνατη κοντουλα πετιτ,μετριο προσωπο,οταν τα βγαζει μεσα "χανει",γλυκο καλο κοριτσακι,το παλευει αρκετα,αλλα δεν το εχει.καταλληλο ισως για οσους ψαχνουν φαση αματουρι της διπλανης πορτας.για οσους εχουν απο κλασσικες στανταρντ απαιτησεις και πανω δεν κανει...

συνεχεια σε μερικα στουντιο,αλλα τιποτα το αξιολογο...

Επισκέπτης
Xθεσινή αστραπιαία (και άσφαιρη) απογευματινή βόλτα σε Φυλής-Φωκαίας. Ότι θυμάμαι.

Φωκαίας 19 ισογειο. Το γνωστό τσίτσιφδο νεαρό δίδιμο. Συμπαθητικές μουνίτσες αλλά δεν με προδιαθέτουν για πολλά.
Φυλής 84 πάνω: (ελπίζω να μη το μπερδεύω με το δίπλα): Δύο κυρίες με άκα και τελέιωμα στο στήθος (μου ψιλοσηκώθηκε). Η μια μελαχροιχή με ελαφρά ασιατικά χαρακτηριστικά, χορταστικό σώμα (ελαφρώς γεματούλα), δοκιμασμένη παλαιότερα στο Φωκαίας 25Β () υπό το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Έρικα (παθαίνω κάποιες κρίσεις και θυμάμαι...). Ικανοποιητική στο δωμάτιο με σφιχτό σώμα και ικανοποιητικό δέρμα (καλύτερο στην αφή από ότι στο μάτι. Επιθετικό σαλονάρισμα. Η άλλη κυρία, μάλλον νεαρότερης ηλικίας, καστανή με λεπτότερο σώμα (όχι πετσοκόκκαλη) και 3άρια στητά βυζιά. Συμμαζεμένο σαλανάρισμα. Δεν μου γέμισε το μάτι για καλές επιδοσεις, παρά τα ωραία βυζιά. Διπλά στο Φ86 πάνω (γαμώ τα σκαλιά του μέσα) πρέπει να είδα το μελανούρι Μιχαέλα που λέει και ο προηγούμενος πειραιώτης συανθλητής. Φρακάριζε τη πόρτα να μη φύγεις.

Φυλής 92 το δεξί:
Μιά σπέσιαλ μουνάρα, άκρως εντυπωσιακή για τα γούστα μου. Ψηλή γύρω στο 170, αεράτη,με κανονικό σώμα (όχι με τις προδιοαγραφές του n.smyrni όπυ κανονική=Εύα του Πύραυλου) ήτοι: Καμπύλες, χωρίς κοιλιές ή άλλες ατασθαλίες. Εξαιρετικές αναλογίες, ωραιότατο κώλο :kissass: και πόδια, μεσαία καλοστημένα βυζιά. Καστανόξανθο consept, με λίγες μπουκλίτσες με πολύ όμορφο προσωπο και μάτια! (άτιμη κοινωνία...) Αν είδα καλά, μια και όλα έγινα γρήγορα, από τα πολύ καλά που έχω δει. Α! και χωρίς πρόστυχο ύφος. Δεύτερη φωνή μια άλλη κοπελίτσα, συμπαθητική μεν, αλλά όχι και καυλωτική (για τα γούστα μου. Καστανούλα, πιο κοντή (1,60 περίπου) μαλάκια στους ώμους λεπτό σώμα, νορμάς αναλογίες με μικρο-μεσαία βυζιά και γενική αίσθηση πλαδαρότητας. Διαφορά δυναμικού με την πρώτη. Το καταλάβαινε άραγε; Έφυγα π[size=12pt]α[/size]ραπατ[size=13pt]ώ[/size]ντας. Οι γνωρίζοντες ας μιλήσουν (άκου τι λέω τώρα...)

Φυλής 66 κάτι. Νομίζω το αριστερό. Δύο κυρίες. Η μία ξανθιά με πλούσιο μαλί το πολύ ωστους ώμους. Ωραίο σώμα, ιταλίδας πορνοστάρ περασμένω δεκαετιών, ήτοι καμπυλάτο αλλά όχι υπέρβαρη. Η δεύτερη σε εμφάνιση μετά την ωραία φ92. (Αν πήγαινα και με τις δύο μάλλον θα άφηνα και την τελευταία μου πνοή -not bad). Την άλλη δεν την πρόσεξα, παρόλο που ήταν υπολογήσιμη σε εμφάνιση.

Αυτά τα ολίγα κύριοι.
Με τις ευχές μου.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom