Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 124 άτομα (7 μέλη και 117 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
244.421
Πόντοι
46.232
Φυ92πα - Λάουρα το γνωστό πιπίνι με σκολίωση. Κατάθεση. Ο τσα^2 είπε στο πρόγραμμα ακά, αλλά μέσα η Λάουρα είπε πως δεν κάνει.
Γενικά έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο συγκεκριμένος πούστης προσθέτει επίτηδες υπηρεσίες που δεν προσφέρονται μπας και ψαρέψει κανέναν.
κ λαουρα μονο απλο προγραμμα κανει.....

Επισκέπτης
σφιχτο χυμωδες σωμα,με τελειες ολοστρογγυλες εντυπωσιακες βυζαρες...στο ιασωνος 20α(το ισογειο) νυχτερινη το καλοκαιρι...καστανομαλλα νομιζω...αυτα θυμαμαι...

στο δωματιο συνεργασιμη και υπομονετικη,αλλα απαθης...

κι εγω κι ο φιλος μου δεν τα κλαψαμε τα 15 αλλα ειμαστε στο "εεε...ντααααξει..." μολις βγηκαμε ψιλοξενερωμενοι...

Ενταξει - κι εγω δυο φορες την εχω παρει, ειναι λιγο διεκπεραιωτικη η συμπεριφορα της. Εμενα μου αρεσουν οι amateur πορνες, προτιμω να παω με ενα "αβγαλτο" πουτανακι που θα αφησει σε μενα τον ελεγχο παρα με μια "επαγγελματια" με προβλεπομενη συμπεριφορα.  :sunglasses:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
244.421
Πόντοι
46.232
Φυ92πα - Λάουρα το γνωστό πιπίνι με σκολίωση. Κατάθεση. Ο τσα^2 είπε στο πρόγραμμα ακά, αλλά μέσα η Λάουρα είπε πως δεν κάνει.
Γενικά έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο συγκεκριμένος πούστης προσθέτει επίτηδες υπηρεσίες που δεν προσφέρονται μπας και ψαρέψει κανέναν.
η λαουρα μονο απλο κανει.....

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ενταξει - κι εγω δυο φορες την εχω παρει, ειναι λιγο διεκπεραιωτικη η συμπεριφορα της. Εμενα μου αρεσουν οι amateur  πορνες, προτιμω να παω με ενα "αβγαλτο" πουτανακι που θα αφησει σε μενα τον ελεγχο παρα με μια "επαγγελματια" με προβλεπομενη συμπεριφορα.  :sunglasses:
το χω καταλαβει τυπε...εχουμε αλλα γουστα  :cheesy:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
244.421
Πόντοι
46.232

Φυλής 92 το δεξί:
Μιά σπέσιαλ μουνάρα, άκρως εντυπωσιακή για τα γούστα μου. Ψηλή γύρω στο 170, αεράτη,με κανονικό σώμα (όχι με τις προδιοαγραφές του n.smyrni όπυ κανονική=Εύα του Πύραυλου) ήτοι: Καμπύλες, χωρίς κοιλιές ή άλλες ατασθαλίες. Εξαιρετικές αναλογίες, ωραιότατο κώλο :kissass: και πόδια, μεσαία καλοστημένα βυζιά. Καστανόξανθο consept, με λίγες μπουκλίτσες με πολύ όμορφο προσωπο και μάτια! (άτιμη κοινωνία...) Αν είδα καλά, μια και όλα έγινα γρήγορα, από τα πολύ καλά που έχω δει. Α! και χωρίς πρόστυχο ύφος.
:grin: :grin: :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
244.421
Πόντοι
46.232

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Παιδιά, από τις ώριμες αφήνει καμμία τελείωμα στο πρόσωπο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Επισκέπτης
την εχω δει στην τηλεοραση τυπε... :Pνομιζα οτι ειναι γνωστο οτι ειναι εγχειρισμενη ...
Δεν παίζει. Έχει τεράστια βυζιά κρεμασμένα. Μια μεταμορφωμένη δεν θα 'χε τέτοια βυζιά εκτός κι αν πριν ήταν άντρας με γυναικομαστία.

Σε πήρανε χαμπάρι :2funny:

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
για οσους εψαχναν την ελενα τη κοντη με τους βυζους (μπαζακι για μενα) επεστρεψε στο φωκαιας 27 πανω απογευμα,αυτο με τη τσατσα με το παρκινσον που στα πρηζει...

Επισκέπτης
Όχι μπαζάκι ρε τύπε :-
Μούναρος είναι! Όλα τα 'χει εκτός από ύψος...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
244.421
Πόντοι
46.232
Παιδιά, από τις ώριμες αφήνει καμμία τελείωμα στο πρόσωπο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
οι ωριμες εχουν βαλει τοση κρεμα στο προσωπο τους τοσα χρονια ,γι αυτο δεν θελουν αλλη :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
O κόσμος έχει πολλά πρόσωπα.
Εδώ: Όψεις της μοναξιας.
[size=9pt]Julianne Moore. Mε αφορμή το «Τhe hours»
[/size]
Εξακολουθώ να «λερώνω» το σάιτ.

Συνημμένα

• JMJ.jpg
    JMJ.jpg
    88,7 KB · Εμφανίσεις: 40

Επισκέπτης
Οι δοντάρες είναι για τις "προδιαγραφές" υποθέτω. :2funny:
Γούστα είναι αυτά, τι να κάνουμε; :)
Ξέρεις τίποτα για την εν λόγω μουνάρα;

Κι εγω ετσι ειμαι. Αν με κερδισει ενα γλυκο φωτεινο προσωπο με αστερια στα ματια, ας εχει και το πιο χαλια σωμα (που λεει ο λογος).  :sunglasses:

:smitten:

Επισκέπτης
Επ! Εδώ είσαι εσύ; Και φαίνεσαι αποσυνδεδεμένος....

Επισκέπτης
Κι εγω ετσι ειμαι. Αν με κερδισει ενα γλυκο φωτεινο προσωπο με αστερια στα ματια, ας εχει και το πιο χαλια σωμα (που λεει ο λογος).  :sunglasses:

:smitten:
Φίλε, εσύ πιστεύω ότι θα ξετρελαθείς με την Έλενα του Φωκαίας 27 που λέει παραπάνω ο φίλος hardcoras.
Απλό πρόγραμμα κάνει.
Σίγουρα αξίζει να περάσεις μια βόλτα.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Τσάρκα στον δρόμο της ακολασίας, άκα Φυλής, στο μεταίχμιο απογευματινής - βραδινής.
Και πάλι πολλά σπιτάκια κλειστά.

Φω 25κα - Μόνικα η μελαχροινή ρουμάνα χούβερ
Φω19 - Μελαχροινή μέτρια
Φω22πα - ξανθό ρωσομπαζομίλφ
Φυ66δε - Νικολέττα ξανθιά φάκαμπλ
Φυ66αρ - αδιάφορη
Φυ92νε - Μίκη το ξανθό σκυλί με φουλ. Κατάθεση με ωραίο κουλούρι.
Φυ65κα - Μελαχροινό άλογο με απλό πρόγραμμα
Φυ71πα - Σάντρα η μελαχροινή ισπανίδα με ακά
Φυ71κα - καστανή μέτρια
Φυ134υπ - μελαχροινή πολύ μέτρια
Φυ109πα - ξανθιά πολύ φάκαμπλ, στο τσακ να περάσω
Φυ92νε - Λάουρα το πιπίνι με την σκολίωση
Φυ67 - Άννα - Μαρία καστανή φάκαμπλ και μελαχροινή επίσης φάκαμπλ. Στην βραδινή βάρδια έμεινε μόνο η πρώτη. Κατάθεση τότε.
---
Φυ86κα - Σελένα η μοχθηρή μελαχροινή με το φουλ
Φυ86πα - Μόνικα ξανθιά ρωσίδα. Κατάθεση.
Φυ80 - Μαρία μελαχροινή με απλό πρόγραμμα. Περιμένω να ξαναβάλει κουλούρι
Φω17κα - μελαχροινή μέτρια, τζάμπα η αναμονή
Φω17πα - Αλεξία του στρατηγού, ξανθιά με καλό κρεββάτι
Φω27ισ - ξανθιά μέτρια με ακά τελειωτικό

Στο δια ταύτα:

Μόνικα, ξανθιά ρωσίδα, κατάθεση δεύτερη. Κλασσική σλαβόφατσα, από το Ροστώβ. Ένα χρόνο στην Ελλάδα, δεύτερη φορά όμως που την βλέπω στα μαγαζιά. Μέτριο ύψος, καλό σώμα (αν και λίγο πλατύ στα καπούλια), μικρό στήθος. Ωραία προκαταρκτικά, με γλύψιμο σε όλο το σώμα και τρίψιμο για να γίνει ο στρητάκος τούρμπο. Πέρασμα πλαστικού και καλή πίπα. Μετά καβάλημα αδιαμαρτύρητα, αλλαγή σε πισωκολλητό και πισωμπρούμητο όπου έγινε η κατάθεση. Γενικά καλή παρουσία, απροβλημάτιστο γαμήσι, αλλά όχι κάτι το εξαιρετικό. Όσοι όμως αρέσκονται σε ρωσιδόφατσες θα περάσουν καλά.

Άννα - Μαρία, καστανή τσέχα κατά δήλωση της, πιθανότατα ρουμάνα, κατάθεση τρίτη. Στο σαλονάρισμα φαίνεται πιο ωραία. Μέσα έχει μέτριο πρόσωπο και σώμα, αν και θελκτικό. Με χάλασε λίγο ότι έχει πολλές ελιές. Πάντως είναι πολύ καυλιάρα και παραμένει και μέσα στο δωμάτιο. Ομοίως προκαταρκτικά με φιλάκια σ' όλο το σώμα, πλαστικό και μια μέτρια πίπα. Ανέβηκε όμως από πάνω και άρχισε να χτυπιέται πραγματικά. Την γύρισα και αυτή πισωμπρούμητα, όπως τα δώσαμε και οι δύο όλα. Τρελό πιστονάρισμα και οργιώδης κορύφωση.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom