Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 126 άτομα (5 μέλη και 121 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κι εγω ετσι ειμαι. Αν με κερδισει ενα γλυκο φωτεινο προσωπο με αστερια στα ματια, ας εχει και το πιο χαλια σωμα (που λεει ο λογος).  :sunglasses:

:smitten:

γεμισαμε αγαπουληδες  :S
δεν ντρεπεσαι ρε τυπε?

Επισκέπτης
Βολτα χθες στη Φιλης την ωρα που η Μαρσειγ επαιρνε τη γλυκιά της εκδίκηση, τα σπιτια βαραγαν μυγες ουτε καν πακιστανοι δε γυρναγαν πραγματικα.

Ομως μερικες δε βαζουν μυαλο και ειχα διαφορους διαλογους του τυπου "τι γυρνας και δε μπαινεις, παιρνεις ματι?" ενω αφηνω 600 με 700 ευρω ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ μονο στη Φιλης και εχω δοκιμασει σχεδον ολες τις τσουλες οσο καιρο! Δε πειραζει απλα δε θα με δουν ποτε μεσα και θα γυρναω να κοιταω και θα μπαινω ΜΟΝΟ σε οσες τιμανε τα 20ρικα που σταθερά αφηνω στα σπιτια...

Τεσπα η είδηση ειναι οτι το Μιραντακι μας αφησε για την πατριδα της απο οτι εμαθα και αυτο θα μου λείψει πραγματικα. Ευχομαι να γυρισει γιατι οτι ποιοτικό είχαμε στη Φιλης χανετε σιγα σιγα και οπως παμε θα μείνουμε μονο με τι Σορενες και τις Γκαμπριελες...

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Νίκο και Jopino και τα προηγούμενα παιδιά ευχαριστούμε για τις info! Νικο, της Προέδρου ποιο είναι? Ρωτάω, γιατί φαντάζομαι τουλάχιστον θα ελέγχονται εκεί μέσα! Ελπίζω μόνο να είναι γυναίκες εκ γενετής...
της προεδρου λεμε το αχαρνων 104.

για τον ελεγχο που λες,δε ξερω για το συγκεκριμενο σπιτι,αλλα γενικα ο ελεγχος υγειινης ειναι μια πονεμενη ιστορια :grin: ακομη και χαρτι απο γιατρο να δω δεν εμπιστευομαι,με κανα 20αρι ο γιατρος σου υπογραφει οτι θες.θυμιζει λιγο το σκηνικο με τις ομαδες,που μας εστελνε ο προεδρος στο γιατρο να βγαλουμε δελτιο,..."ολα καλα παιδια,εχετε κανα προβλημα?".."μπα οχι,ολα μια χαρα" και μας υπογραφε τα δελτια να πεφτουνε οι επιχορηγησεις στα σωματεια ;) τα στηθοσκοπια κλπ τα ειχαν για μπιμπελο. και ξαφνικα στη μεση του αγωνα να πεφτει ο αλλος ανακουρκουδα και να πεθαινει νεο παιδι,επειδη λεει ειχε καρδια. ναι ειχαμε περασει απο καρδιολογο και μας ειχε υπογραψει :grin:
δεν παω στο αχαρνων 104 αρκετα χρονια τωρα επειδη εφερνε μονο τρανς,αν το αλλαξε ριχτε κανα συρμα

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Βολτα χθες στη Φιλης την ωρα που η Μαρσειγ επαιρνε τη γλυκιά της εκδίκηση, τα σπιτια βαραγαν μυγες ουτε καν πακιστανοι δε γυρναγαν πραγματικα.

Ομως μερικες δε βαζουν μυαλο και ειχα διαφορους διαλογους του τυπου "τι γυρνας και δε μπαινεις, παιρνεις ματι?" ενω αφηνω 600 με 700 ευρω ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ μονο στη Φιλης και εχω δοκιμασει σχεδον ολες τις τσουλες οσο καιρο! Δε πειραζει απλα δε θα με δουν ποτε μεσα και θα γυρναω να κοιταω και θα μπαινω ΜΟΝΟ σε οσες τιμανε τα 20ρικα που σταθερά αφηνω στα σπιτια...

Τεσπα η είδηση ειναι οτι το Μιραντακι μας αφησε για την πατριδα της απο οτι εμαθα και αυτο θα μου λείψει πραγματικα. Ευχομαι να γυρισει γιατι οτι ποιοτικό είχαμε στη Φιλης χανετε σιγα σιγα και οπως παμε θα μείνουμε μονο με τι Σορενες και τις Γκαμπριελες...
Ν'αγιάσει το στόμα σου ρε φίλε...

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Bόλτα σήμερα απόγευμα κι εγώ στη Φυλής.Μετά από ελαφρύ ψάξιμο, επειδή είχα ήδη σύσταση για milfoκατάσταση που έψαχνα από άλλο συναγωνιστή στο forum, πήγα στην Καλύμνου 48.Έχει δύο εκεί.Το Α και το Β.Πήγα πρώτα στο Β, όπου δεν είχε milf αλλά μία αδύνατη κοπέλα, όνομα δεν κράτησα.Στο Α ήταν η Άντζελα. (άραγε συνεργάζονται τα 2 αυτά μπουρδέλα?) Η Άντζελα είναι Ρωσίδα, 45άρα ίσως, καλά βυζιά, πιασίματα, όχι το μοντέλο σίγουρα που ψάχνουν οι περισσότεροι.Τσατσά δεν είδα.Με υποδέχτηκε η Άντζελα και με οδήγησε στο δωμάτιο.Πλήρωσα και μου λέει "έρχομαι σε λίγο".Το δωμάτιο αρκετά καθαρό.Ίσως από τα καλύτερα της περιοχής.Στον τοίχο έπαιζε τσοντα μια μεγάλη οθόνη.Αφού γδύθηκα και ξάπλωσα,μετά από λίγο έρχεται η Άντζελα.Ευγενική, φιλική και καθαρή.Αρχίζει φιλιά στο στήθος και σιγά σιγά κατέβαινε.Έκανε καλό και υπομονετικό γλύψιμο στα αρχίδια και στην γύρω περιοχή, μέχρι και τον κορμό του πέους.Μετά μου φόρεσε προφυλακτικό και επιδόθηκε σε μια πολύ καλή και αργή πίπα.Μετά την έστησα στα 4 όπου την πήρα για λίγα λεπτά και μετά γυρίσαμε στην κλασική στάση.Τη ρώτησα αν δίνει κώλο και μου είπε ευγενικά όχι.Της είπα να τελειώσω στο στήθος της μου έβγαλε το προφυλακτικό και άρχισε ένα καλό ισπανικό.Τον είχε μαγκώσει για τα καλά.Εκεί παρέδωσα και τα βυζιά της γέμισαν σπέρμα.Τον κράταγε σφιχτά μέχρι να βγει και η τελευταία σταγόνα! Αφού, έκανα να απομακρυνθώ και τον κράταγε λέγοντας "κάτσε,μη βιάζεσαι,θέλω όλες μου τις βιταμίνες"! Μετά σηκώθηκε, σκουπίστηκε και έφυγε αποχαιρετώντας με.Μπορώ να πω ότι ήταν μια πολύ καλή συνεύρεση, χωρίς καμμία διάθεση ξεπέτας,με μία συμπαθητική, sexy, ώριμη γυναίκα.Κώλο δεν δίνει αλλά ούτε και ελεύθερο στοματικό (το οποίο δεν με ενδιαφέρει) νομίζω ότι κάνει.Τίμια πρόταση στα 20 Ευρώ.Θα ξαναπήγαινα.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Απογευματινη καταδρομη με τον συναγωνιστη πιτσιλιστι,στους πορνοδρομους των εξωτερικων ιατρειων των,Διδυμου 16Α Αλισα,,,,Διδυμου 18υπογειο Συλβια,,,Διδυμου 18ισογειο,η ρουφηχτρα Αλιονα,,,Διδυμου 20 Αννα,,,Αλλαγη πορειας στην Αλκιβιαδου 16Α Η τσα μας ειπε δεν εχω κοπελλα,στο Αλκιβιαδου 16Β,η ναταλι και ακομα μια κοπελλα στο δωματιο,Στο Αλκιβιαδου 16Γ Η Κατερινα με γεμισμενα καπουλια και η Βικτωρια!!Γυρισμος στην Φυλης για μια αρπακτη ματια!!1Φυλης 59 δυο κορασιδες,Λαουρα μελαμψο με ωραιους βυζους,και Αλεξανδρα,ξανθο γλυκο πιπινι που μας επαιζε στο σαλονι,απο Σερβια οπως ειπε,πουσαι Απολυτε,και στο 86Β ζουμερο μελαχρινο με φουλ!!!!

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Όχι αδερφέ μου, είμαι κι εγώ εκτός Αθηνών εδώ και κάνα μήνα.
Την είχα πάρει μερικές μέρες πριν φύγει (Σεμπτέμβρης ακόμα) και ήτανε παχουλή κι ωραία.
Κατά πόσο έχει παχύνει πάλι δεν έχω ιδέα.
Άμα με το καλό γυρίσεις, ξεκίνα την σε εντατικές θεραπείες μπας και την επαναφέρεις γιατί εγώ θ' αργήσω ν' ανέβω :fuck2:

προβλεπεται μεσα στις γιορτες να εχουμε ΣΩ.ΒΕ. (ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Έτσι τύπε! Για να "μπει" καλά ο καινούριος χρόνος :thumbsup:

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
382
Πόντοι
26
για οσους εψαχναν την ελενα τη κοντη με τους βυζους (μπαζακι για μενα) επεστρεψε στο φωκαιας 27 πανω απογευμα,αυτο με τη τσατσα με το παρκινσον που στα πρηζει...
Η Ελενα που αναφέρεις δούλευε μέχρι πρότινος Φυλης 86 Ισόγειο? Είναι μελαχρινή κοντούλα με βυζους?

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Πάντως σήμερα που κατέβηκα Φυλής, παιδιά σπάνια να έβλεπες Έλληνα! Εκατοντάδες έγχρωμοι μετανάστες.Οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια σε άθλια κατάσταση, μάλλον είχε και λαϊκή και ήταν ακόμα πιο χάλια, τι να πω...σιχάθηκα τον εαυτό μου.Δεν υποβαθμίζουν τα μπουρδέλα την περιοχή.Ο Δήμος την υποβαθμίζει που δεν φτιάχνει τους δρόμους και τα πεζοδρόμια, δεν βάζει καλύτερο φωτισμό,δεν φροντίζει την καθαριότητα της περιοχής, δεν κάνει κάτι ρε παιδί μου να συντηρήσει σε αξιοπρεπή επίπεδα τις γειτονιές αυτές. Αλλά και οι οίκοι ανοχής οφείλουν να περιποιηθούν περισσότερο τους χώρους τους.Δεν χρειάζονται πολλά λεφτά για να διατηρείς έναν χώρο αξιοπρεπή.Πολύ λίγοι είναι καθαροί και ευπαρουσίαστοι.Οι πελάτες δεν είναι ζώα.Ούτε και οι εργαζόμενες όμως.

Επισκέπτης
Πάντως σήμερα που κατέβηκα Φυλής, παιδιά σπάνια να έβλεπες Έλληνα! Εκατοντάδες έγχρωμοι μετανάστες.Οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια σε άθλια κατάσταση, μάλλον είχε και λαϊκή και ήταν ακόμα πιο χάλια, τι να πω...
Χθες, Τετάρτη, την δωδεκάτη μεσημβρινή ώρα:
Φυλής & Μαγνησίας γωνία - Γαύρος στα 2,98 ευρώ.

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
και φτηνα και καλα  :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πάντως σήμερα που κατέβηκα Φυλής, παιδιά σπάνια να έβλεπες Έλληνα! Εκατοντάδες έγχρωμοι μετανάστες.Οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια σε άθλια κατάσταση, μάλλον είχε και λαϊκή και ήταν ακόμα πιο χάλια, τι να πω...σιχάθηκα τον εαυτό μου.Δεν υποβαθμίζουν τα μπουρδέλα την περιοχή.Ο Δήμος την υποβαθμίζει που δεν φτιάχνει τους δρόμους και τα πεζοδρόμια, δεν βάζει καλύτερο φωτισμό,δεν φροντίζει την καθαριότητα της περιοχής, δεν κάνει κάτι ρε παιδί μου να συντηρήσει σε αξιοπρεπή επίπεδα τις γειτονιές αυτές. Αλλά και οι οίκοι ανοχής οφείλουν να περιποιηθούν περισσότερο τους χώρους τους.Δεν χρειάζονται πολλά λεφτά για να διατηρείς έναν χώρο αξιοπρεπή.Πολύ λίγοι είναι καθαροί και ευπαρουσίαστοι.Οι πελάτες δεν είναι ζώα.Ούτε και οι εργαζόμενες όμως.

Ναι τυπε καθε Τεταρτη εχει Λαικη στην ΦΥλης και αμα σκασεις και κατα τις 4-5 το απογευμα
που γινεται ο καθαρισμος την γαμησες.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Kατά τις 6 πήγα.Όντως καθαρίζανε ακόμα.Τραγικά ήταν! Μία φορά είπα κι εγώ να κατέβω μετά από καιρό και ήταν χάλια η γειτονιά.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom