lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
τι εγινε τυπε ? αποχωρεις παλι?Και φαινομαι και ειμαι...
τι εγινε τυπε ? αποχωρεις παλι?Και φαινομαι και ειμαι...
Το μεν πάει στο αποσυνδεδεμένος, το δε στο "εδώ είσαι".τι εγινε τυπε ? αποχωρεις παλι?
Κι εγω ετσι ειμαι. Αν με κερδισει ενα γλυκο φωτεινο προσωπο με αστερια στα ματια, ας εχει και το πιο χαλια σωμα (που λεει ο λογος).
της προεδρου λεμε το αχαρνων 104.Νίκο και Jopino και τα προηγούμενα παιδιά ευχαριστούμε για τις info! Νικο, της Προέδρου ποιο είναι? Ρωτάω, γιατί φαντάζομαι τουλάχιστον θα ελέγχονται εκεί μέσα! Ελπίζω μόνο να είναι γυναίκες εκ γενετής...
Ν'αγιάσει το στόμα σου ρε φίλε...Βολτα χθες στη Φιλης την ωρα που η Μαρσειγ επαιρνε τη γλυκιά της εκδίκηση, τα σπιτια βαραγαν μυγες ουτε καν πακιστανοι δε γυρναγαν πραγματικα.
Ομως μερικες δε βαζουν μυαλο και ειχα διαφορους διαλογους του τυπου "τι γυρνας και δε μπαινεις, παιρνεις ματι?" ενω αφηνω 600 με 700 ευρω ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ μονο στη Φιλης και εχω δοκιμασει σχεδον ολες τις τσουλες οσο καιρο! Δε πειραζει απλα δε θα με δουν ποτε μεσα και θα γυρναω να κοιταω και θα μπαινω ΜΟΝΟ σε οσες τιμανε τα 20ρικα που σταθερά αφηνω στα σπιτια...
Τεσπα η είδηση ειναι οτι το Μιραντακι μας αφησε για την πατριδα της απο οτι εμαθα και αυτο θα μου λείψει πραγματικα. Ευχομαι να γυρισει γιατι οτι ποιοτικό είχαμε στη Φιλης χανετε σιγα σιγα και οπως παμε θα μείνουμε μονο με τι Σορενες και τις Γκαμπριελες...
Boldemort, πικάρεις τον Πίκερ τώρα...γεμισαμε αγαπουληδες :S
δεν ντρεπεσαι ρε τυπε?
Όχι αδερφέ μου, είμαι κι εγώ εκτός Αθηνών εδώ και κάνα μήνα.
Την είχα πάρει μερικές μέρες πριν φύγει (Σεμπτέμβρης ακόμα) και ήτανε παχουλή κι ωραία.
Κατά πόσο έχει παχύνει πάλι δεν έχω ιδέα.
Άμα με το καλό γυρίσεις, ξεκίνα την σε εντατικές θεραπείες μπας και την επαναφέρεις γιατί εγώ θ' αργήσω ν' ανέβω
Η Ελενα που αναφέρεις δούλευε μέχρι πρότινος Φυλης 86 Ισόγειο? Είναι μελαχρινή κοντούλα με βυζους?για οσους εψαχναν την ελενα τη κοντη με τους βυζους (μπαζακι για μενα) επεστρεψε στο φωκαιας 27 πανω απογευμα,αυτο με τη τσατσα με το παρκινσον που στα πρηζει...
Χθες, Τετάρτη, την δωδεκάτη μεσημβρινή ώρα:Πάντως σήμερα που κατέβηκα Φυλής, παιδιά σπάνια να έβλεπες Έλληνα! Εκατοντάδες έγχρωμοι μετανάστες.Οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια σε άθλια κατάσταση, μάλλον είχε και λαϊκή και ήταν ακόμα πιο χάλια, τι να πω...
Πάντως σήμερα που κατέβηκα Φυλής, παιδιά σπάνια να έβλεπες Έλληνα! Εκατοντάδες έγχρωμοι μετανάστες.Οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια σε άθλια κατάσταση, μάλλον είχε και λαϊκή και ήταν ακόμα πιο χάλια, τι να πω...σιχάθηκα τον εαυτό μου.Δεν υποβαθμίζουν τα μπουρδέλα την περιοχή.Ο Δήμος την υποβαθμίζει που δεν φτιάχνει τους δρόμους και τα πεζοδρόμια, δεν βάζει καλύτερο φωτισμό,δεν φροντίζει την καθαριότητα της περιοχής, δεν κάνει κάτι ρε παιδί μου να συντηρήσει σε αξιοπρεπή επίπεδα τις γειτονιές αυτές. Αλλά και οι οίκοι ανοχής οφείλουν να περιποιηθούν περισσότερο τους χώρους τους.Δεν χρειάζονται πολλά λεφτά για να διατηρείς έναν χώρο αξιοπρεπή.Πολύ λίγοι είναι καθαροί και ευπαρουσίαστοι.Οι πελάτες δεν είναι ζώα.Ούτε και οι εργαζόμενες όμως.