Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 230 άτομα (11 μέλη και 219 επισκέπτες)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Άλλη μια απογευματινή επιδρομή, με μια από τα ίδια πρόσωπα.
Επειδή λοιπόν "η επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως", έχουμε και λέμε:

Πιπ. 65: μια γλυκούλα μπαμπάτσικια
Φυλ. 109 ισ.: η Στέλλα με τα άστεράκια, που φυσικά ετιμήθη στο νέο της πόστο
Φυλ. 134 ισ.: η Άννα Μαρία από το Φ.80 & 67
Φυλ. 134 1ος: η Αλίνα μια επίσης γλυκούλα με καμπύλες
Φυλ. 92 νέο: η Ιωάννα με το φουλ. Την είχα πετύχει προχτές στο Φ.74
Φυλ. 92 παλιό: η Λάουρα και ένα μπάζο ονόματι Μανταλένα
Φυλ. 71 ις.: λαϊκό προσκύνημα , δεν είδα
Φυλ. 71 1ος: η Σάντρα
Φυλ. 69 ισ.: η Βίκη η Πολωνέζα σε Β' βάρδια
Φυλ. 67: η Νατάσσα, Μιςς Πίγκυ, όπου να αναφέρω ότι την περιμέναμε ώρα στο σαλόνι.
Φυλ. 65 ισ.: η Τζέσσικα βλέπω εδραιώθηκε στο εν λόγω οίκημα.
Φυλ. 80: μια κάποια Γεωργία, μετριοκαλό.
Φυλ. 74: Μόνο η Ρωσσο-ΜΙΛΦ Νατάσσα έπαιζε σήμερις
Φωκ. 22 άνω: η Βαλεντίνα στο αρ. Δεξ δεν πήγα
Φωκ. 22 κάτω: η Αλεξάνδρα με το φουλ
Φυλ. 66α: η Ντενίζα και η Νικολέτα
Φυλ. 54 ισ.: η Λάουρα και Σούζυ, η οποία ετιμήθη. Να πώ εδώ ότι η κοπέλα είναι ευγενέστατη. Επειδή ήταν η 2η συνεχόμενη κατάθεση, δεν είχα πολλά "κέφια", οπότε και λίαν συντόμως της ζήτησα να σταματήσουμε, μιας και δεν υπήρχε σωτηρία. Εκείνη, προς τιμήν της, αντί να φύγει αμέσως, μου είπε ότι έχουμε ακόμα χρόνο και αν θέλω μπορούμε να χαλαρώσουμε λίγο αγκαλιασμένοι!
Αυτό ήταν το πιο γλυκό και αξιοσέβαστο που έχω ακούσει στην όλη μπουρδελο-καριέρα μου! Ευχαριστώ Σούζυ . . .  . .

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
τροφωνιου 13 οροφος,η χριστινα
η χριστινα ειναι μια πουρή,με σιλικονατα βυζα,κοντο μαλλι,και πολυ ωραιο σωμα για την ηλικια της
περιποιημενη μπορω να πω
αρχιζει με φιλια στο σωμα και τριψιματα του πουτσου στις σιλικονατες βυζαρες της
βγαζει κραυγες καυλας
αφηνει να παιξεις με το μουνακι της,αλλα οχι και με το κωλαρακι της
βαζει καποτα και αρχιζει μια πολυ καλη πιπα,με φτυσιματα
στασεις κανει τις κλασσικες
δινει και φιλια στο στομα χωρις γλωσσα ομως
δεν σου δινει την εντυπωση οτι βιαζεται
το μονο αρνητικο ηταν η χρηση κρεμας
αλλα παρολο το αντικαυλωτικο αυτο γεγονος το μουνι της εμεινε σε αξιοπρεπη επιπεδα στενοτητας και δεν καταληξαμε σε αερογαμησι
μπορω να πω μια πολυ καλη επιλογη

:2funny:
Ετσι ακριβώς είναι τυπε η Χριστίνα. :sunglasses:
Εχει φοβερό στεγνό κορμί για την ηλικία της, αν και στα βυζιά ο πλαστικός χειρούργος της έχει κάνει πολύ ασχημη δουλειά.
Οταν την ρωτας απο που είναι απαντα με περιφάνεια "απο Αγ.Πετρουπολη"!!! :dancing:
την ειχα ρωτησει πως διατηρει τέτοια κορμαρα και μου είχε απαντησει οτι ήταν πρωταθλήτρια στα 1,500 και 2,000 μετρα 9τωρα είναι πρωταθλητρια στα τσιμπουκια) :pipa1:
ακα τσιμπο΄΄υκι δεν κάνει, όμως δινει φιλάκια και γενικά είναι σχετικά καυλογκίλφ. Εχει και ωραια μάτια. :-*
Η κωλοτρυπίδα της είναι πολύ δουλεμένη, παρόλα αυτα δεν την δίνει αλλά ούτε αφήνει δαχτυλο στη κωλοβαλβίδα.. :huh:

για εμένα είναι σταντάράκι αν έκανε δε ακα μπούκι και έδινε και λωκό τοτε κάθε ημέρα εκεί θα ημουνα! :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Μπράβο στους μάχιμους πορνο-αγωνιστές για τις πολύ καλές ενημερώσεις ...  :rockon: :rockon: :rockon:

...Επίσης διασχίζοντας τη ζήνωνος πριν μερικές ημέρες είδα στην πιάτσα που εδρεύει στον πεζόδρομο, την Άννα (Καστανό μπουκλέ μαλλί, καλό σώμα, μέτρια ξυνή φάτσα) από Ιάσωνος 1 αρχικά και Ιάσωνος 20 δεξιά μετέπειτα. Πριν αρκετούς μήνες στην ίδια πιάτσα είχα δει και την Ίρις την τσιγγανορουμάνα από φωκαίας 25 άνω και φυλής 84-86.
Άρχοντα καλησπέρα. Αφού βρήκες (και γνωρίζεις) την Ίρις είσαι μέγιστος ανιχνευτής !!!  
Παρεμπιπτόντως (για μια ακόμη φορά) πολύ καλή ανημέρωση από κάθε άποψη ...  ;)

Εξακολουθώ να «λερώνω» το σάιτ.
Στο έχω ξαναπεί. Κατα την (ταπεινή) γνώμη μου δεν νομίζω ότι "το λερώνεις". Κάθε άλλο ...  ;)

O κόσμος έχει πολλά πρόσωπα.
Πάλι κατα την (ταπεινή) γνώμη μου, καλό είναι να έχει ο κόσμος πολλά πρόσωπα ...  :)
Κακό θα ήταν να είχε μόνο ... "δύο"

;)

Επισκέπτης
Άρχοντα καλησπέρα. Αφού βρήκες (και γνωρίζεις) την Ίρις είσαι μέγιστος ανιχνευτής !!!  
Παρεμπιπτόντως (για μια ακόμη φορά) πολύ καλή ανημέρωση από κάθε άποψη ...  ;)
Καλησπέρα δάσκαλε, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Έχουν βέβαια περάσει μήνες από τότε που την είδα. Το αστείο με την κοπέλα αυτή είναι ότι πριν 1-2 χρόνια είχα πάει στο φωκ25 άνω που δούλευε τότε, με σκοπό να την ατιμάσω. Περιμένοντας στο σαλόνι βγήκε ένας πιτσαδόρος απ'το δωμάτιο, ο οποίος με συμβούλευσε να μην περάσω. Πίτσα δυστυχώς δεν κέρασε... :2funny:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ποια είναι αυτή τύπε μου;
Δεν ειμαι σιγουρος,αλλα πριν μερικες μερες στο υπογειο αριστερα,ηταν ενα πιπινι με ωραιο κορμι και ξανθο μαλλι με μαυρες ανταβγιες,και εγω πρωτη φορα την ειδα,καυλοειδες υπαρξη!!

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Δεν ειμαι σιγουρος,αλλα πριν μερικες μερες στο υπογειο αριστερα,ηταν ενα πιπινι με ωραιο κορμι και ξανθο μαλλι με μαυρες ανταβγιες,και εγω πρωτη φορα την ειδα,καυλοειδες υπαρξη!!
Την Μικη μαλλον λες.Χθες αυτη  ηταν το απογευμα.Σημερα βαλανε αλλη κοπελα ..

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Ποια είναι αυτή τύπε μου;

Απορώ πως σου ξέφυγε.
Είναι ένα κοντοπούτανο νεαρό πορνίδιο, μάλλον δεν ξέρει γρι Ελληνικά (γιατί 2 φορές που την έχω πετύχει, κοιτάει την τσα2 όταν αναγγέλλει το πρόγραμμα), καλό κορμάκι αν και άβυζο, μαύρο μαλλάκι (πιασμένο κότσο).

Μιας και θα ήθελα να δοκιμάσω οθωμανικό, είμαι μεταξύ αυτής και της Άννας του Μ. Πρ. 16.

Ακούω συμβουλές . .. . .  . .  :helpplea:

Επισκέπτης
Απορώ πως σου ξέφυγε.
Είναι ένα κοντοπούτανο νεαρό πορνίδιο, μάλλον δεν ξέρει γρι Ελληνικά (γιατί 2 φορές που την έχω πετύχει, κοιτάει την τσα2 όταν αναγγέλλει το πρόγραμμα), καλό κορμάκι αν και άβυζο, μαύρο μαλλάκι (πιασμένο κότσο).

Μιας και θα ήθελα να δοκιμάσω οθωμανικό, είμαι μεταξύ αυτής και της Άννας του Μ. Πρ. 16.

Ακούω συμβουλές . .. . .  . .  :helpplea:
Λείπω από τ' αγαπημένα μου σπιτάκια εδώ κι ένα μήνα, συναγωνιστή :(
Α, δεν είναι η κοντούλα από το Φ40, το Αχιλλέως 51 και το Δ27 που προσπαθούσε να σε τελειώσει με πίπα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ετσι ακριβώς είναι τυπε η Χριστίνα. :sunglasses:
Εχει φοβερό στεγνό κορμί για την ηλικία της, αν και στα βυζιά ο πλαστικός χειρούργος της έχει κάνει πολύ ασχημη δουλειά.
Οταν την ρωτας απο που είναι απαντα με περιφάνεια "απο Αγ.Πετρουπολη"!!! :dancing:
την ειχα ρωτησει πως διατηρει τέτοια κορμαρα και μου είχε απαντησει οτι ήταν πρωταθλήτρια στα 1,500 και 2,000 μετρα 9τωρα είναι πρωταθλητρια στα τσιμπουκια) :pipa1:
ακα τσιμπο΄΄υκι δεν κάνει, όμως δινει φιλάκια και γενικά είναι σχετικά καυλογκίλφ. Εχει και ωραια μάτια. :-*
Η κωλοτρυπίδα της είναι πολύ δουλεμένη, παρόλα αυτα δεν την δίνει αλλά ούτε αφήνει δαχτυλο στη κωλοβαλβίδα.. :huh:

για εμένα είναι σταντάράκι αν έκανε δε ακα μπούκι και έδινε και λωκό τοτε κάθε ημέρα εκεί θα ημουνα! :2funny:
τυπε το βυζι φαινεται οτι ειναι κακοφτιαγμενο απτο σαλονι ακομα
ισως μαζευει λεφτα για να παει να το φτιαξει :sunglasses:
το ακαποτο τσιμπουκι νομιζω οτι ειναι θεμα χρονου να μπει στο προγραμμα

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Διάβασα ότι έγινε χτες ληστεία σε έναν οίκο ανοχής στη Ν.Φιλαδέλφεια! (έχει εκεί οίκους ανοχής?)!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
αγαθουπολεως 54α,νεαρα χοντρουλα,η τσατσα μου την παρουσιασε λεγοντας οτι ειναι γελαστη και ευγενικη κοπελα,στο σαλονι οταν βγηκε μονο που δεν με εδειρε,ειχε και μυτη σαν μπουγατσομαχαιρο
...
γυρισα σπιτι και επαιξα καμια ωρα mortal kombat οπου διαμελησα μερικους αντιπαθητικους χαρακτηρες
ε και μετα την επαιξα και 2 φορες...
ετσι για να ηρεμησω...
...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Kαλησπέρα λεβέντες!! Σημερινή περιήγηση στην πρωινή βάρδια Φυλής και πέριξ όπου υπήρχαν αρκετοί οίκοι κλειστοί και κοπέλες σχεδόν οι ίδιες ανακυκλούμενες σε διάφορους οίκους.Πέρασα αρκετά καλά όμως και στις 2 φορές που πέρασα στο δωμάτιο.
Ξεκίνημα απο Αλκιβιάδου 16Α όπου η Νταιάνα η Βουλγάρα επέστρεψε και σήμερα φορούσε μαύρο σέξυ κορσέ και περούκα με μαύρα μακρια μαλλιά που της πήγαιναν.Η πρώτη κατάθεση έγινε σε αυτό το στανταράκι για μένα με τις πολύ καλές υπηρεσίες!
Τα Διδύμου 25&27 παραμένουν κλειστά.Το Διδύμου 20 είχε την Ιβάνα.Το Διδύμου 18 υπόγειο την Σύλβια την Βουλγάρα.Το Διδύμου 16 την Σόνια πρώην Εύα.
Το Έλλης 3 είχε την Βάλια την Ελληνίδα που δούλευε στο Διδυμου 27 προσφάτως και μετά Διδύμου 18 υπόγειο.
Τα πάντα μέχρι στιγμής ήταν απόλυτα προβλεπόμενα και αν έγραφα στην τύχη ενημέρωση θα έπεφτα 100% μέσα για το ποιες κοπέλες εργάζονται.
Στο Φυλής 80 ήταν η Αλέξια πρώην Αλεξάνδρα που δούλευε πέρσι το χειμώνα στο Φώκαιας 19,Φυλής 71 ισόγειο ,Φυλής 65 ισόγειο,Αλκιβιάδου 16Γ και φέτος που επέστρεψε προσφάτως στο Φώκαιας 17 ισόγειο.Ψηλή,λευκό δέρμα μακριά καστανά μαλλιά με ανταύγειες και εξτένσιον.Γυμνό τσιμπούκι και δεν ανακοίνωσε αυτή την φορά η τσατσά πρωκτικό.Κακές υπηρεσίες στο δωμάτιο.
Στο Φυλής 59 ισόγειο είδα 2 κοπέλες την Τζούλια κανονικών κιλών με καρέ μαύρο μαλλί και μία σχετικά γεματούλα όχι χονδρή με καρέ μαύρο μαλλί,μελαμψή και τατού πίσω στην μέση.Η Τζούλια σαφώς υπερτερούσε χωρίς να την λες και αυτήν όμορφη.Και οι δύο κοπέλες γυμνό τσιμπούκι.Στον όροφο ήταν το καβλοπίπινο η Αλεξάνδρα,λεπτούλα,κοντούλα,με ξανθά μαλλάκια και γαλανά ματάκια.Γυμνό τσιμπούκι.Δεν την έχω δοκιμάσει και μου κάνει εντύπωση το πως αποχώρησα και αυτήν την φορά.Ίσως γιατί φοβάμαι την εξυπηρέτηση που προσφέρει και δεν είμαστε να πετάμε εικοσάρικα.Ελπίζω να μην είναι βιαστική πάντως μέσα στο δωμάτιο καθώς ήταν μαθητούδι της Σαμπρίνας.
Το Φυλής 74 υπόγειο κλειστό.Το Φώκαιας 17 ισόγειο είχε καινούρια κοπέλα αφού έλειπε η Αλέξια.Ηταν μία ομορφούλα κανονικών κιλών,λευκό δέρμα,μαύρα μαλλιά πιασμένα πάνω και τατού λίγο πιο πάνω απο το στήθος.Κανονικό πρόγραμμα με 69.Στον όροφο σταθερά στο πόστο της ήταν η Τάνια η κωλάρα.
Στο Φώκαιας 19 είδα την Άννα που εμφανίστηκε ξεβρακοκέφαλη στο σαλόνι.Τα ίδια πράγματα δηλαδή.
Όλα τα Φώκαιας 22 ήταν κλειστά.Τα δύο πάνω με αναμμένη λάμπα.Και το κάτω με σβηστή λάμπα και πόρτα ξεκλείδωτη χωρίς να υπάρχει κανένας μέσα.Αρκετά περίεργο,να έγινε καμία επιδρομή;;;
Το Φώκαιας 24 είχε την καινούρια κοπέλα που δούλευε πρώτη μέρα την προηγούμενη εβδομάδα.Πρόκειται για κοντή κοπέλα,κανονικών κιλών.λευκό δέρμα,με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους και γαλανά μάτια,χαμηλοκώλα και με κάπως τραχύ πρόσωπο.Μέτριας εμφανίσεως.Γυμνό τσιμπούκι.
Το Φώκαιας 27 υπόγειο είχε 2 κοπέλες την Εύα την Πολωνή με τα κοντά ξανθά μαλλιά για μένα αδιάφορη.Γυμνό τσιμπούκι.Και την Γαβριέλλα,μία ψηλή μουνάρα κανονικών κιλών με μαύρα μαλλιά αλογοουρά και σπανιόλικα χαρακτηριστικά.Αλλά είναι μάλλον Ρουμάνα.Κανονικό πρόγραμμα.'Εχει δουλέψει και στον όροφο.
Το Αγκύρας 12 είχε κλασσικά την Έλενα,Ρωσίδα μελαμψή απο σολάριουμ με κοντά κατσαρά μαύρα μαλλιά.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.Tην είχα πάρει την προηγούμενη εβδομάδα.Το γαμήσι της δεν είναι καλό αλλά δίνει έμφαση στο γλύψιμο.
Στο Φυλής 65 ισόγειο ρώτησα αν ήταν η Αννούλα η λεπτή Ρουμάνα κοπέλα που είχα πάρει την προηγούμενη φορά και η τσατσά μου είπε οτι έχει κοπέλα που είναι λίγο παχουλή.Κάνει γυμνό τσιμπούκι με τελείωμα στο σώμα,ισπανικό,πρωκτικό και αυταρχικό.Αφού περίμενα αρκετή ώρα στο σαλόνι στο τέλος εμφανίστηκε μία υπέρβαρη κοπέλα με κοντά καστανά μαλλιά.Μου αρέσει που η τσατσά είπε λίγο παχουλή.
Στο Φυλής 71 όροφος ήταν κλασσικά η Βίκυ η Πολωνέζα με γυμνό τσιμπούκι.Στο ισόγειο ήταν η Ρενάτα.Κορμάρα αλλά βασικό πρόγραμμα και τυπική.Το υπόγειο κλειστό.
Φυλής 92 νέο υπόγειο κλειστό.Στο Φυλής 92 παλιό υπόγειο ήταν η Ρουμάνα Εμμανουέλα πρόκειται για λεπτή,νεαρή,αθίγγανη με πολύ μακριά μαύρα μαλλιά.Καβλοπίπινο.
Γυμνό τσιμπούκι με τελείωμα στο στήθος.Το ότι έχει αρκετά στενόχωρα δωμάτια αυτό το μπουρδέλο είναι όμως αρκετά επιβαρυντικός παράγοντας για τον πελάτη για να το επιλέξει.Στο Μονής Προδρόμου το υπόγειο ήταν ψηλή,αθίγγανη,μελαμψή,νταρντάνα,ζουμερή όχι χονδρή με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Φυλής 69 η μιλφ Τάνια ξανθιά με κοντά μαλλιά και γυμνό τσιμπούκι.Κλασσικά στο πόστο της.
Στο Μαγνησίας 11 δούλευε η Κάρλα κοπέλα με φαρδιά καπούλια,λευκό δέρμα,καρέ μαύρα μαλλιά ζουμερή.Κανονικό πρόγραμμα με 69.
Στο Μαγνησίας 1 καινούριο μιλφ απο Ρουμανία η Λάουρα.Λευκό δέρμα,μαύρα πολύ μακριά μαλλιά,κανονικών κιλών με λίγη κυτταρίτιδα λόγω ηλικίας,40-45 ετών.Γυμνό τσιμπούκι όχι τελειωτικό και πρωκτικό.Την δοκίμασα και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος.Απευθύνεται σε όσους θέλουν μιλφ, οι λάτρεις αποκλειστικά των πιπινόμοντέλων καλό είναι να μην κάνουν τον κόπο. Η κοπέλα είναι αστέρι μέσα και θα ανεβάσω κριτική εντός ολίγου.
Καλό Σαββατοκύριακο!!

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Kαλησπέρα λεβέντες!! . . .
Στο Φυλής 59 Στον όροφο ήταν το καβλοπίπινο η Αλεξάνδρα,λεπτούλα,κοντούλα,με ξανθά μαλλάκια και γαλανά ματάκια.Γυμνό τσιμπούκι.Δεν την έχω δοκιμάσει και μου κάνει εντύπωση το πως αποχώρησα και αυτήν την φορά.Ίσως γιατί φοβάμαι την εξυπηρέτηση που προσφέρει και δεν είμαστε να πετάμε εικοσάρικα.Ελπίζω να μην είναι βιαστική πάντως μέσα στο δωμάτιο καθώς ήταν μαθητούδι της Σαμπρίνας. . .

Το πιπίνι η Αλεξάνδρα 'από Σερβία'(μάλλον Κόσοβο) είναι πολύ πολύ καλό μέσα στο δωμάτιο,
δεν βιάζεται, έχει πολύ καλή ανταπόκριση, και είναι και πολύ καβλιάρικο στη
συμμετοχή, όπως 'άκουσα' από κάποιον 'γνωστό' μου. . .

Υ.Γ. Αλλά θα το ξεμουνιάσετε το petit μουνάκι της Κε professorx, λυπηθείτε την άπορη
    πλήν τιμία κορασίδα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom