Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 348 άτομα (30 μέλη και 318 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ανέβηκα στο 71 πάνω, όπου κάθησα σχεδόν ένα τέταρτο μαζί με άλλον ένα συναγωνιστή ο οποίος έκανε τεχνητές κλανιές με το στόμα του, γελώντας παράλληλα. Δεν βγήκε ούτε τσατσά ούτε πόρνη. Πάντως, όπως και κάθε φορά στο σπιτάκι αυτό, ακούσαμε 3 ωραία κομμάτια.
Φίλε μήπως ήταν ένας πολύ μελαχροινός σγουρομάλλης; :grin:

Φωκαίας 25 πάνωΆννα, ξανθιά με κάμποσα κιλά παραπάνω, βυζάρες, μεγάλο κώλο, υπερφουλ πρόγραμμα, τελειωτικά, πίπες χύσια, κοπρολαγνείες, στραγγαλισμό, ότι γουστάρεις...
Βλέπεται καθόλου αυτή; :rolleyes:

Όταν είχα πάρει τη Ντιάνα το καλοκαίρι, είχα μια μικρή απώλεια στύσεως, επειδή κατά τη διάρκεια της πίπας, είχε βάλει τα πόδια της κοντά στο πρόσωπο μου, τα οποία βρωμούσαν αισχρά!
PM στον Picker έστειλες; :2funny:

Φωκαίας 27 πάνωΈλενα_Facebook, κοντόπορνη αγελαδίτσα της φάγε, μεγάλες χυτές βυζάρες και κωλάρα. Απ΄την τσατσά ανακοινώθηκε ότι:
«ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...εκτός βέβαια από πρωκτικό και ελ.στοματικό...ούτε φιλιά στο στόμα δέχεται...δεν κάνει επίσης και ισπανικό»   :think:
Όλα αυτά με 20 ευρώ μόνο; :o
Αληθεύει ότι παραχόντρυνε κι αυτή και χάλασε;

Διδύμου 8 κάτωΚάρμεν η μπολονέζ με τα οικονομικά προνομιακά προγράμματα.

Στο σαλόνι η τσατσά με ρώτησε αν ξέρω την Κάρμεν και της απάντησα: «Ναι, κράτα την!» Βασικά μου βγήκε αυθόρμητα, δεν ήθελα να φανώ αγενής χωρίς λόγο.
Μην σκιάζεσαι αδελφέ, το πρόγραμμά της είναι μονίμως αγενέστατο >:(

Κεραμεικού 13 ισόγειοΜαρία ξανθιά ευτραφής και άλλη μία βυζαρού. Μπάζα και τα 2 στα 10.
5 το ένα; :sunglasses:

βράδυ Σαββάτου κι η συννεφιά του
να με τυλίγει από παντού χωρίς να φταις
(σε λίγο πιο γρήγορο τέμπο...)
Ζήτω ο dirtyliving όλες τις μέρες τις βδομάδας :rockon:

Επισκέπτης
Σαββατο γυρω στις 22,10,μεταξι!!!!Μεγαλη εντυπωση μου εκανε το οτι η Ιασωνος ηταν τελειως αδεια,ουτε πακιδες,ουτε πρεζονια,τιποτα,μια ησυχια επικρατουσε και το μονο που ακουγες ηταν οι πορτες απο τα σπιτακια που ανοιγοκλεινανε,οπως επισης πρωτη φορα ειδα,αρκετα σπιτακια κλειστα και μεταξι και φυλης!!!
Κάνα ντου της αστυνομίας πιο πριν; :think:
Πάντως, αν φτάσαμε Σάββατο βράδυ να βρίσκουμε κλειστά σπιτάκια και στο Μετάξι, πάει να πει ότι τα πράγματα είναι επιοικώς δραματικά!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Κάνα ντου της αστυνομίας πιο πριν; :think:
Πάντως, αν φτάσαμε Σάββατο βράδυ να βρίσκουμε κλειστά σπιτάκια και στο Μετάξι, πάει να πει ότι τα πράγματα είναι επιοικώς δραματικά!
Το ιδιο παρατηρησα και στο φ104,ηταν κλειστα τα φωτα,οταν πηγαινα για μαγνησιας και μετα την καταθεση οταν κατεβηκα,τα αναψαν,παντως ο ντιρτι βρηκε πιο πριν απο μενα καποια ανοιχτα,και μετα εγω που περασα,αργοτερα κλειστα!!

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
παίδες η γνωστή ξεπέτα αλλά μουνάρα Σελένα, χθες στην πρωινή βάρδια έδινε το κωλί της με 15 ευρώ στο Μετάξι στο καινούργιο σπίτι στην Ιάσωνος, νομίζω αριθμός 46.
πέρασα ... αλλά δυστυχώς τέλειωσα στην πίπα και δεν μπόρεσα να δω κατά πόσο προσφέρει το κωλί της. πάντος δεν άφηνε χάιδεμα στο στήθος.
τέτοιο μουνί κατάντησε να παίρνει στο Μετάξι τα πάκια για 15 ευρώπουλα. ας ... πρόσεχε!!!

Η Σελενα ειναι η Ρουμανα με τις βυζαρες που ΄ταν περσι στο Φωκαιας 19..;

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Ανακοίνωση:

[glow=red,2,300]Η Άννα η αδύνατη στο Μ. Πρ. 16 υπ. (που παίζει ενίοτε στην 3η βάρδια και στο Φωκ. 19) όπου παρέχει φουλ πρόγραμμα, έχει κονδυλώματα ! ! ! [/glow]

Την πέτυχα σήμερα στο Φωκ. 19 και της το είπα, όπως και της ξανθιάς τσα2.

Ελπίζω να κάνω λάθος. Υποτίθεται ότι παρακολουθούνται από γιατρό. 
Η τσα2 με παρότρυνε να την ρωτήσω την άλλη εβδομάδα για τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Βασικά, ούτε η ίδια ήξερε τι εστί κονδυλώματα.  :think:

Μακριά & αγαπημένοι !    :badair:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Μία βαρδια πόσες ώρες είναι 4, 6 ή 8;

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Για αυτο που λενε τα παιδια παραπανω,οτι καποιες φορες δεν υπάρχει ψυχή,το διαπιστωσα και εγώ,το τελευταιο διαστημα και τα χειροτερα ειναι στα στουντιο,οπου και Σαββατο βραδυ,ελαχιστα  ατομα κυκλοφοράνε.
Εκεινο που απορώ,ειναι γιατι δεν κατεβαζουν τις τιμες,ειδικα τα στουντιο.Βεβαια,νομιζω οτι θα το κανουν αναγκαστικα καποια στιγμη,αλλιως θα τα κλεισουν.Προτεινομενες ,12 ευρω μπουρδελα,20 στουντιο...Αρκετα εβγαλαν τοσα χρονια με το πουστο-ευρώ,γαμω τις Τραπεζες και τους μπινεδες τους τσάτσους τους ,τους πολιτικους.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Για αυτο που λενε τα παιδια παραπανω,οτι καποιες φορες δεν υπάρχει ψυχή,το διαπιστωσα και εγώ,το τελευταιο διαστημα και τα χειροτερα ειναι στα στουντιο,οπου και Σαββατο βραδυ,ελαχιστα  ατομα κυκλοφοράνε.
Εκεινο που απορώ,ειναι γιατι δεν κατεβαζουν τις τιμες,ειδικα τα στουντιο.Βεβαια,νομιζω οτι θα το κανουν αναγκαστικα καποια στιγμη,αλλιως θα τα κλεισουν.Προτεινομενες ,12 ευρω μπουρδελα,20 στουντιο...Αρκετα εβγαλαν τοσα χρονια με το πουστο-ευρώ,γαμω τις Τραπεζες και τους μπινεδες τους τσάτσους τους ,τους πολιτικους.
Πληρωνουν μεγαλα ενοικια τυπε,πανω απο 2.500 τον μηνα για αυτο,και μερικα που χρηζουν ανακαινησης δεν εχουν τα φραγκα!!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

φίλε μου υπάρχει ξεχωριστό τόπικ για αυτο το θέμα οπότε ας μήν σπαμμάρουμε εδώ.

Επισκέπτης
Λυρικό κέντημα.

Κεντάτε κ. ντερτιλιβινγκ...
Τα σέβη μου κ.Πύραυλε.

% Sotirof τα σχόλια που γράφεις στο "Ρομαντισμός και μπουρδέλα" είναι ωραία, να τα γράφεις και στην "Ημερήσια ενημέρωση"

Υ.Γ: Φαίνεται καλή περίπτωση η Ντόρα

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

αν λές για αυτην στο Μαγνησίας, είχα περάσει πρόσφατα και την είδα αλλα δεν μπήκα. Χαριτωμένο κοριτσάκι αλλα στο σαλόνι δεν μου γέμισε το μάτι. Θα τσεκάρω όμως!!!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Τα σέβη μου κ.Πύραυλε.

% Sotirof τα σχόλια που γράφεις στο "Ρομαντισμός και μπουρδέλα" είναι ωραία, να τα γράφεις και στην "Ημερήσια ενημέρωση"

Ευχαριστω φιλε,απλα κανω μια ρομαντικη αναλυση εκει,περισσοτερο για να μην φανη σαν σπαμ εδω και πολυ μεγαλο κειμενο,οσο αφορα την Ντορα,μου εδωσε την πληροφορια φιλος που δεν γραφη στο φορουμ,και ετσι πηγα για τσεκ,και βγηκαν αληθινα οσα μου ειπε!!!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
αν λές για αυτην στο Μαγνησίας, είχα περάσει πρόσφατα και την είδα αλλα δεν μπήκα. Χαριτωμένο κοριτσάκι αλλα στο σαλόνι δεν μου γέμισε το μάτι. Θα τσεκάρω όμως!!!
Αυτο γραφω στην κριτικη μου και μενα στο σαλονι δεν μου γεμισε το ματι,εβγαζε μια ντροπαλοτητα κοιτωντας προς τα κατω οταν βγηκε!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom