Επισκέπτης
Φίλε μήπως ήταν ένας πολύ μελαχροινός σγουρομάλλης;Ανέβηκα στο 71 πάνω, όπου κάθησα σχεδόν ένα τέταρτο μαζί με άλλον ένα συναγωνιστή ο οποίος έκανε τεχνητές κλανιές με το στόμα του, γελώντας παράλληλα. Δεν βγήκε ούτε τσατσά ούτε πόρνη. Πάντως, όπως και κάθε φορά στο σπιτάκι αυτό, ακούσαμε 3 ωραία κομμάτια.
Βλέπεται καθόλου αυτή;Φωκαίας 25 πάνω – Άννα, ξανθιά με κάμποσα κιλά παραπάνω, βυζάρες, μεγάλο κώλο, υπερφουλ πρόγραμμα, τελειωτικά, πίπες χύσια, κοπρολαγνείες, στραγγαλισμό, ότι γουστάρεις...
PM στον Picker έστειλες;Όταν είχα πάρει τη Ντιάνα το καλοκαίρι, είχα μια μικρή απώλεια στύσεως, επειδή κατά τη διάρκεια της πίπας, είχε βάλει τα πόδια της κοντά στο πρόσωπο μου, τα οποία βρωμούσαν αισχρά!
Όλα αυτά με 20 ευρώ μόνο; :oΦωκαίας 27 πάνω – Έλενα_Facebook, κοντόπορνη αγελαδίτσα της φάγε, μεγάλες χυτές βυζάρες και κωλάρα. Απ΄την τσατσά ανακοινώθηκε ότι:
«ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...εκτός βέβαια από πρωκτικό και ελ.στοματικό...ούτε φιλιά στο στόμα δέχεται...δεν κάνει επίσης και ισπανικό»
Αληθεύει ότι παραχόντρυνε κι αυτή και χάλασε;
Μην σκιάζεσαι αδελφέ, το πρόγραμμά της είναι μονίμως αγενέστατο >Διδύμου 8 κάτω – Κάρμεν η μπολονέζ με τα οικονομικά προνομιακά προγράμματα.
Στο σαλόνι η τσατσά με ρώτησε αν ξέρω την Κάρμεν και της απάντησα: «Ναι, κράτα την!» Βασικά μου βγήκε αυθόρμητα, δεν ήθελα να φανώ αγενής χωρίς λόγο.
5 το ένα;Κεραμεικού 13 ισόγειο – Μαρία ξανθιά ευτραφής και άλλη μία βυζαρού. Μπάζα και τα 2 στα 10.
Ζήτω ο dirtyliving όλες τις μέρες τις βδομάδαςβράδυ Σαββάτου κι η συννεφιά του
να με τυλίγει από παντού χωρίς να φταις (σε λίγο πιο γρήγορο τέμπο...)