Βράδυ Σαββάτου στην απογευματινή βάρδια φυλής και λίγο μετάξι (πολύ λίγο...)
Διάρκεια: 211 min
Η κίνηση στη φυλής ήταν μέτρια έξω στους δρόμους, όπως επίσης και μέσα στα σπιτάκια. Αν και δεν υπήρχε πολύς κόσμος, παραδόξως, στα περισσότερα σπίτια περίμενα αρκετή ώρα μέχρι να βγουν τα βρωμοθήλυκα απ’τα δωμάτια. Σε μερικά σπιτάκια ακούσαμε ωραία τραγούδια, ενώ σε αρκετά που είχαν ανοιχτές τηλεοράσεις, οι περισσότερες τσατσάδες (ακόμη και οι αλλοδαπές) έβλεπαν μια ελληνική τανία με τον τιτάνα Λάμπρο Κωνσταντάρα. Στο σαλόνι υπήρχε αρκετός ερωτισμός, μερικές μικροφασαρίες, ενώ πλέον η ερωτική πρόκληση αρχίζει από το δρόμο, αφού κάποιες κοπέλες δεν διστάζουν να βγουν μέχρι έξω ημίγυμνες. Είδα λοιπόν με βάση τη διαδρομή που ακολούθησα.
Φυλής 134 ισόγειο –
Άννα-Μαρία από φυλ80. Ψηλή μαυροκαστανομάλλα, λεπτό αγύμναστο σώμα, μικρά βυζιά, χαλαρωμένο κώλο, χαζό χαμόγελο, ελ.στοματικό.
Φυλής 134 πάνω –
Αλίνα, μελαχρινή με καλό καμπυλωτό σώμα, μικρομεσαία βυζιά, κώλο δεν είδαμε, ξεπετατζίδικο, ειρωνικό ύφος, βασικό.
Φυλής 109 πάνω –
Λάουρα, ξανθό όμορφο κοντόπορνο πιπίνι, λευκό δέρμα, μικρά βυζάκια, κώλο δεν είδαμε, βασικό.
Εδώ όταν ανέβηκα χτύπησα το κουδούνι 2 φορές, αλλά δεν ακούστηκε ο χαρακτηριστικός ήχος, γι’αυτο και βάρεσα δυνατά την πόρτα.
-
Ποιους είνι;
-Ο Dirtyliving
-Only greek! (“Τι έγινε ρε παιδιά...τι only greek;” )
-Έλληνας είμαι (ανοίγει η πόρτα)
-Συγγνούμι, νόμιζσα πως είσι ξένους
-Ξέρω, έχω περίεργο όνομα (γελώντας...)
Αγκύρας 12 αριστερά (δεξιά κλειστό) –
Τζούλυ, υπερτεράστια χοντρή νταρντάνα, πρωταθλήτρια ρωσσίας στη σφαιροβολία, μελαχρινή με τουλάχιστον 300 κιλά παραπάνω (καλά το παράκανα λιγάκι...). Ελ.στοματικό τελειωτικό.
Εδώ ακούσαμε: “
Poor man’s moody blues, BARCLAY JAMES HARVEST”
Φυλής 92 αριστερά – Μελαχρινό κοντόπορνο λεπτό κοριτσάκι, μικρά βυζάκια, ωραίο μικρό κωλαράκι, ελ.στοματικό, πρωκτικό.
Φυλής 92 δεξιά. 2 πόρνες.
Λάουρα, κοντόπορνο πιπίνι με ωραίο κορμί, μικρομεσαία στητά στηθάκια, μικρό σφιχτό κωλαράκι και μία τροφαντή μελαχρινή πόρνη με βλαμένο αυτάρεσκο ύφος, μεγάλα χυτά βυζιά, μεγάλο στοιβαρό κώλο, ελ.στοματικό.
Την τελευταία την χούφτωσα λίγο, γιατί δεν την είχα ξανανιώσει και έφυγα λέγοντας ότι θα επιστρέψω σε 10 λεπτά.
Μονής Προδρόμου 16 κάτω – Ψηλή μαυρομάλλα, ωραίο λεπτό κορμί με μεσαία στητά στήθη και ωραίο κώλο, ελ.στοματικό
Φυλής 71 υπόγειο – Μαυρομάλλα χοντρούλα αγελαδίτσα, με χυτά βυζιά και χοντρό άσχημο κώλο, ελ.στοματικό.
Μου την έπεσε άγρια στο σαλόνι με φιλιά και χουφτώματα και κατάφερα να την απομακρύνω, βάζοντας το χέρι μου μέσα στο βρακί της.
Ανέβηκα στο 71 πάνω, όπου κάθησα σχεδόν ένα τέταρτο μαζί με άλλον ένα συναγωνιστή ο οποίος έκανε τεχνητές κλανιές με το στόμα του, γελώντας παράλληλα. Δεν βγήκε ούτε τσατσά ούτε πόρνη. Πάντως, όπως και κάθε φορά στο σπιτάκι αυτό, ακούσαμε 3 ωραία κομμάτια.
“
Twist & Shout, THE BEATLES”
“
Fortunate Son, CREEDENCE CLEARWATER REVIVAL”
“
Pride, U2”
Φυλής 67 –
Νατάσα μις Πίγκυ, σώμα με λίγα κιλάκια παραπάνω, μεγαλωμένη με ζαχαρούχο γάλα νουνού, φοβερά 3 άρια βυζιά και καλό σφιχτό κώλο, βασικό.
Φυλής 65 κάτω –
Τζέσικα. Επειδή μου είπε η τσατσά δεν έκατσα να δώ. Υπέθεσα το ξανθό όμορφο πιπίνι με τα πλαστικά χειροποίητα βυζιά από 134 πάνω. Βασικό.
Φυλής 65 πάνω –
Έμα, μελαχρινό κοντόπορνο τσουλάκι, λεπτή με μικρά βυζάκια και ωραίο τρυφερό κωλαράκι, μέτρια αστεία φάτσα. Βασικό.
Φυλής 86 κάτω –
Ξένια, μελαχρινή με χυτά μεγαλούτσικα βυζιά και κανονικό αγύμναστο κορμό. Ελ.στοματικό.
Φυλής 86 πάνω –
Μιχαέλα, λεπτή ψηλή με καλό κορμί, λευκό δέρμα και
Λάουρα ή Ρούντολφ το ελαφάκι από φωκ 25 κάτω, αδύνατη με μικρά βυζάκια και καλό κωλαράκι. Ανακοινώθηκε βασικό και για τις 2 πουταναριές.
Φυλής 84 πάνω –
Ιρίνα, ψηλή πορνογυφτοπούλα με ωραία μεγάλα βυζιά, καλό κορμί και ωραία κωλάρα, ελ.στοματικό, τελειωτικό στα βυζιά.
Ρομπέρτα πρώην Σοφία, κοντόπορνο κορίτσι με ωραίο λεπτό κορμάκι, μικρά βυζάκια και μικρό ωραίο κωλαράκι. Ελ.στοματικό, τελειωτικό στο στόμα.
Η συγκεκριμένη έχει πολλές αρνητικές κριτικές. Είναι τόσο κακή που ακόμα και ο χαζονταβάς της την θάβει στις κριτικές...ακόμη και η ίδια το παραδέχεται...η δε μάνα της, δεν θέλει ούτε να την ξέρει!
Φυλής 84 κάτω –
Ειρήνη, ηλίθια φάτσα, μικρά βυζιά, μεγάλη περιφέρεια, πρωκτικό, κακές κριτικές.
Ήρθε και έκατσε πάνω στα πόδια μου. Την σήκωσα αμέσως, χωρίς καν να τη χουφτώσω.
Φυλής 80 – Μαυρομάλλα με μπούκλες, λευκό δέρμα, μικρά βυζιά, πλαδαρός κώλος, βασικό.
Φυλής 61 – Μαυρομάλλικο χαμογελαστό πιπίνι, μεσαία βυζάκια, κώλο δεν είδαμε, βασικό.
Είδα την ρωξάνη στο δρόμο με ρούχα και τρόμαξα να την γνωρίσω.
Φυλής 59 πάνω –
Σορίνα, μελαχρινό πορνοπιπίνι, αδύνατο ωραίο κορμάκι, μικρά βυζάκια, φοβερό κωλαράκι, ελ.στοματικό.
2η κοπέλα,
Βανέσα, μελαχρινή με μπούκλες, ωραίο καμπυλάτο κορμί, μικρά βυζιά, ωραία κωλάρα, σαγηνευτικό βλέμμα. Ανακοινώθηκε ακάποτο σεξ. Εδώ έγινε κατάθεση, ελπίζω να μην άρπαξα τίποτα...
(σόρυ για την μαλακία...δεν κρατήθηκα)
Φυλής 59 κάτω –
Αλεξάνδρα, ξανθό αδύνατο πιπίνι, ελ.στοματικό και μια κοντή ιπποποταμίνα με μεγαλούτσικα βυζιά και μοσχαρίσιο βλέμμα.
Εδώ ακούσαμε “
Hold the line, TOTO”
Φυλής 74 αριστερά – Μελαχρινή, με αδιάφορο λεπτό κορμί, ολόσωμο βρακί, ελ.στοματικό.
Τσακώνονταν με 5 πάκια γιατί ο ένας δεν κατάφερε να τελειώσει και τον παράτησε με το πουλί στο χέρι. Αν κατάλαβα καλά είχαν μπεί ανα 2 σε παρτούζες και ο ένας μόνος του. Όταν τελείωσε ο τσακωμός έπιασε λίγο και την δική μου πάκικη ψωλή.
Φυλής 74 δεξιά – Ξανθιά ψηλή με νεραντό κορμί, λευκό δέρμα, βασικό.
Φωκαίας 17 κάτω –
Αλέξια, ψηλή με ξανθοκόκκινο εξτένσιον, καλό σωματάκι, μικρό στήθος με μεγάλες θηλές και ωραίο κώλο. Φουλ πρόγραμμα
Φωκαίας 17 πάνω –
Τάνια με την χοντρή κωλάρα και τα βυζιά με τα αναισθητικά βελάκια. 2η κοπέλα (μεγάλη έκπληξη για μένα) η
Εύα απ’το μπουρδέλο HOSTEL. Μιλφ με καστανό μαλλί, ψυχοπαθή βλέμμα, μεσαία πεσμένα βυζιά, μεγάλη κωλάρα. Βασικό και τα 2 βρωμοθήλυκα. Η εύα έχει κριτική μου στο ιας31 Hostel.
Φωκαίας 19 –
Η καριόλα η Άννα, ελ.στοματικό τελειωτικό. Η γαμιόλα (Ρωξάνη) έπαιζε μπιλιάρδο στη γωνιακή καφετέρια εκείνη τη στιγμή
Να πω ότι η άννα έχει κομμένο το μικρό δάχτυλο του ενός ποδιού. Το θυμάμαι από συνεύρεση μαζι της στο κεραμεικού 15 πάνω.
Φωκαίας 25 πάνω –
Άννα, ξανθιά με κάμποσα κιλά παραπάνω, βυζάρες, μεγάλο κώλο, υπερφουλ πρόγραμμα, τελειωτικά, πίπες χύσια, κοπρολαγνείες, στραγγαλισμό, ότι γουστάρεις...
Φωκαίας 25 κάτω –
Ντιάνα, η ξανθιά από το 25 πάνω και φυλ84. Λεπτό ομορφούλικο πιπίνι, μεσαία στητά στηθάκια, ωραίο κώλο, βασικό και
Μαργαρίτα, καστανή με φοβερό σώμα, κωλάρα και φοβερά βυζιά, ελ.στοματικό, πρωκτικό.
Όταν είχα πάρει τη Ντιάνα το καλοκαίρι, είχα μια μικρή απώλεια στύσεως, επειδή κατά τη διάρκεια της πίπας, είχε βάλει τα πόδια της κοντά στο πρόσωπο μου, τα οποία βρωμούσαν αισχρά!
Φωκαίας 27 υπόγειο – Μιλφ, ξανθιά μπάζο.
Φωκαίας 27 ισόγειο –
Βικτώρια (την είδα) και νομίζω η τσατσά είπε και
Γιάννα (δεν την είδα). Ελ.στοματικό τελιωτικό και οι 2.
Φωκαίας 27 πάνω –
Έλενα_Facebook, κοντόπορνη αγελαδίτσα της φάγε, μεγάλες χυτές βυζάρες και κωλάρα. Απ΄την τσατσά ανακοινώθηκε ότι:
«ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...εκτός βέβαια από πρωκτικό και ελ.στοματικό...ούτε φιλιά στο στόμα δέχεται...δεν κάνει επίσης και ισπανικό»
Φωκαίας 24 –
Μαρία ελληνίδα καστανή, ευτραφής με μεγάλα χυτά βυζιά. Έχει κάνει και τσατσά στο κωλοκυνθούς 63, βασικό. 2η κοπέλα,
Τζώρτζια, ένα αδιάφορο μελαχρινό ούτε που θυμάμαι, ελ.στοματικό.
Φωκαίας 22 κάτω –
Αλεξάνδρα, μελαχρινό αδύνατο κοριτσάκι με ωραίο σφιχτό κωλαράκι, ελ.στοματικό και πρωκτικό.
Φωκαίας 22 πάνω αριστερά –
Βαλεντίνα, ψηλή με αγύμναστο τελείως σώμα, μεγάλα πεσμένα βυζιά, ελ.στοματικό.
Φωκαίας 22 πάνω δεξιά –
Άννα, μελαχρινή με λίγα κιλά παραπάνω, βυζάρες και κωλάρα, φουλ πρόγραμμα.
Φυλής 66 δεξιά – Δυο τσούλες και εδώ. 1η η
Νικολέτα, ξανθό όμορφο πιπίνι με φοβερό κώλο, ωραία βυζιά και γενικώς πολύ καλές αναλογίες, βασικό. 2η
Ντενίσα το τεμπελόσκυλο, ψηλή ξανθιά με φοβερό σώμα, βασικό.
Φυλής 54 αριστερά –
Σούζυ Κιου, ξανθιά πορνοστάρ, με καλό κορμί, κωλάρα και μικρά βυζιά. 2η κοπέλα,
Λάουρα, ξανθιά με καλό σώμα, ωραίο κώλο και μικρά βυζιά. Βασικό και οι 2 οι καλτάκες.
Διδύμου 8 κάτω –
Κάρμεν η μπολονέζ με τα οικονομικά προνομιακά προγράμματα.
Στο σαλόνι η τσατσά με ρώτησε αν ξέρω την Κάρμεν και της απάντησα: «
Ναι, κράτα την!» Βασικά μου βγήκε αυθόρμητα, δεν ήθελα να φανώ αγενής χωρίς λόγο.
Κάπου εδώ τελείωσα τη βόλτα μου στη φυλής. Επειδή δεν ήθελα να ρισκάρω το 20άρι, σκέφτηκα να πάω στη Μιχαέλα φυλ86 μιας που δεν την έχω ξαναπάρει. Δυστυχώς όταν ανέβηκα χούφτωνε ένα συναγωνιστή και δεν μου έδωσε καθόλου σημασία, οπότε έφυγα με τσακισμένα φτερά. Έκατσα κανά 5άλεπτο να σκεφτώ και αποφάσισα να πάω στο μετάξι. Όταν έφευγα η Μιχαέλα είχε κατέβει με τα εσώρουχα κάτω και ψάρευε πελάτες. Ξεκίνησα μια πεζοπορεία από φυλής, ανέβηκα γ’ σεπτεμβρίου, μπήκα αγ.κωνσταντίνου, ζήνωνος και τελικά κεραμεικού. Οι δρόμοι στο
μεταξουργείο ήταν άδειοι, σε συνδυασμό με την λίγο πεσμένη διάθεση που είχα, επειδή σήμερα ήθελα ένα αισθησιακό σεξ με μια ωραία κοπέλα, άρχισα να σιγοτραγουδώ στο δρόμο το “
Βράδυ Σαββάτου”
Βράδυ Σαββάτου κι εσύ ‘σαι κάπου
άραγε πού να βρίσκεσαι για τι να λες
περνάει ο χρόνος βαρύς και μόνος
κι όλες τις σκέψεις μου για σένα δεν τις θες
Κεραμεικού 13 πάνω – 2 μπάζα. Μιά κοντόπορνη βυζαρού και μια άλλη μελαχρινή νυφίιτσα στα 10.
Κεραμεικού 13 ισόγειο –
Μαρία ξανθιά ευτραφής και άλλη μία βυζαρού. Μπάζα και τα 2 στα 10.
Βράδυ Σαββάτου ζω στη σκιά του
και ξενυχτάω στα λιμάνια στους σταθμούς
βράδυ Σαββάτου στην ερημιά του
σου τραγουδάω πού να είσαι δεν ακούς
Κεραμεικού 15 κάτω – 2 μπάζα πάλι, δυστυχώς δεν τα θυμάμαι.
Άδεια η πόλη πού πήγαν όλοι
κι όλοι ‘σαι εσύ που έφυγες χωρίς να φταις
άδεια η πόλη τι γίναν όλοι
αν με θυμάσαι στην υγειά μου κάτι πιες
Κεραμεικού 15 άνω –
Αλίνα, μελαχρινή γύφτισσα, με ωραία βυζιά, ωραία κωλάρα, λίγο τριχωτή στα κατάλληλα σημεία...κοιλιά, πόδια...Ελ.στοματικό στα 10. Κατάθεση και δρόμο για το σπίτι
Βράδυ Σαββάτου κι η μοναξιά του
να με γυρίζει σαν σκυλί στις γειτ...
(ξαφνικά το τραγούδι διεκόπη, γιατί όπος κατέβαινα τη δεληγιώργη για να πάρω το μετρό, μια παρέα μαυριδερών φαινόταν να έρχεται καταπάνω μου. Δεν έκατσα να το πολυσκεφτώ...μεταβολή και πίσω στη ζηνωνος, όπου έκανα αυτό που ξέρω να κάνω καλά...έτρεξα σαν το Φόρεστ Γκαμπ ένα 200αρι και πήρα το μετρό απ’την ομόνοια)
βράδυ Σαββάτου κι η συννεφιά του
να με τυλίγει από παντού χωρίς να φταις (σε λίγο πιο γρήγορο τέμπο...)