Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 301 άτομα (30 μέλη και 271 επισκέπτες)

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Το πιπίνι η Αλεξάνδρα 'από Σερβία'(μάλλον Κόσοβο) είναι πολύ πολύ καλό μέσα στο δωμάτιο,
δεν βιάζεται, έχει πολύ καλή ανταπόκριση, και είναι και πολύ καβλιάρικο στη
συμμετοχή, όπως 'άκουσα' από κάποιον 'γνωστό' μου. . .
Τις προαλες που περασα στο κατω,εμεινε στο σαλονι και καθησε μαζι μας,επανω στα ποδια μας για την ακριβεια και περασαμε συζητωντας για κανα δεκαλεπτο,συζητησημη και προθημη εδειχνε,μπορη να εχη μικρο βυζακι,αλλα αντισταθμιζη την διαφορα το κωλαρακι της και η γλυκαδα που εβγαζε.Τωρα αφου ειναι καλη και μεσα μια δοκιμη θα μας πειση!!!

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
professorx σ'ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Όπως πάντα συνεισφέρεις πολύ  :)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Το πιπίνι η Αλεξάνδρα 'από Σερβία'(μάλλον Κόσοβο)
Εχει Κόσοβο στη Ρουμανία τύπε?:grin:
Υ.Γ. Αλλά θα το ξεμουνιάσετε το petit μουνάκι της Κε professorx, λυπηθείτε την άπορη
    πλήν τιμία κορασίδα.
Μικρή στο μάτι πηγάδι στο κρεβάτι.
Καλό κοριτσάκι όντως η Αλεξ αλλά απο τις κλασσικές περιπτώσεις μικρόσωμων γυναικών που τους το εχουν ηδη ξεπατωσεί και κολυμπάς μέσα τους

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Εχει Κόσοβο στη Ρουμανία τύπε?:grin: Μικρή στο μάτι πηγάδι στο κρεβάτι.
Καλό κοριτσάκι όντως η Αλεξ αλλά απο τις κλασσικές περιπτώσεις μικρόσωμων γυναικών που τους το εχουν ηδη ξεπατωσεί και κολυμπάς μέσα τους

Η ίδια λέει οτι 'είναι από Σερβία', κι επειδή η φατσούλα της έχει λιιίγο γωνίες
εσκέφθην οτι και το Κόσοβο είναι Νότιος Σερβία.

Το μουνάκι της τώρα, δεν είναι όπως στην αρχή που έμπαινε ο πούτσος με το ζόρι μέσα,
αλλά ανοιχτή δεν θα την έλεγα, σε σχέση πάντα με μικρομεσαίο Ανδρικό μόριο.

Τέλος, να αναφέρω οτι όλα τα παραπάνω είναι πληροφορίες που έφθασαν όλως τυχαίως και
εμμέσως εις γνώσιν μου.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Το πιπίνι η Αλεξάνδρα 'από Σερβία'(μάλλον Κόσοβο) είναι πολύ πολύ καλό μέσα στο δωμάτιο,
δεν βιάζεται, έχει πολύ καλή ανταπόκριση, και είναι και πολύ καβλιάρικο στη
συμμετοχή, όπως 'άκουσα' από κάποιον 'γνωστό' μου. . .

Υ.Γ. Αλλά θα το ξεμουνιάσετε το petit μουνάκι της Κε professorx, λυπηθείτε την άπορη
    πλήν τιμία κορασίδα.
Ένας πούτσος παραπάνω δεν θα την βλάψει! Ίσα ίσα θα της κάνει πολύ καλό!

Τις προαλες που περασα στο κατω,εμεινε στο σαλονι και καθησε μαζι μας,επανω στα ποδια μας για την ακριβεια και περασαμε συζητωντας για κανα δεκαλεπτο,συζητησημη και προθημη εδειχνε,μπορη να εχη μικρο βυζακι,αλλα αντισταθμιζη την διαφορα το κωλαρακι της και η γλυκαδα που εβγαζε.Τωρα αφου ειναι καλη και μεσα μια δοκιμη θα μας πειση!!!
Στο σαλόνι φένεται πάντως αρκετά ναζιάρα και παιχνιδιάρα. Κάποια στιγμή θα το δοκιμάσω σίγουρα γιατί με ανάβει όταν το βλέπω.

professorx σ'ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Όπως πάντα συνεισφέρεις πολύ  :)
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε! Προσπαθώ.

Επισκέπτης
Βράδυ Σαββάτου στην απογευματινή βάρδια φυλής και λίγο μετάξι (πολύ λίγο...)

Διάρκεια: 211 min

Η κίνηση στη φυλής ήταν μέτρια έξω στους δρόμους, όπως επίσης και μέσα στα σπιτάκια. Αν και δεν υπήρχε πολύς κόσμος, παραδόξως, στα περισσότερα σπίτια περίμενα αρκετή ώρα μέχρι να βγουν τα βρωμοθήλυκα απ’τα δωμάτια. Σε μερικά σπιτάκια ακούσαμε ωραία τραγούδια, ενώ σε αρκετά που είχαν ανοιχτές τηλεοράσεις, οι περισσότερες τσατσάδες (ακόμη και οι αλλοδαπές) έβλεπαν μια ελληνική τανία με τον τιτάνα Λάμπρο Κωνσταντάρα. Στο σαλόνι υπήρχε αρκετός ερωτισμός, μερικές μικροφασαρίες, ενώ πλέον η ερωτική πρόκληση αρχίζει από το δρόμο, αφού κάποιες κοπέλες δεν διστάζουν να βγουν μέχρι έξω ημίγυμνες. Είδα λοιπόν με βάση τη διαδρομή που ακολούθησα.

Φυλής 134 ισόγειοΆννα-Μαρία από φυλ80. Ψηλή μαυροκαστανομάλλα, λεπτό αγύμναστο σώμα, μικρά βυζιά, χαλαρωμένο κώλο, χαζό χαμόγελο, ελ.στοματικό.

Φυλής 134 πάνωΑλίνα, μελαχρινή με καλό καμπυλωτό σώμα, μικρομεσαία βυζιά, κώλο δεν είδαμε, ξεπετατζίδικο, ειρωνικό ύφος, βασικό.

Φυλής 109 πάνωΛάουρα, ξανθό όμορφο κοντόπορνο πιπίνι, λευκό δέρμα, μικρά βυζάκια, κώλο δεν είδαμε, βασικό.

Εδώ όταν ανέβηκα χτύπησα το κουδούνι 2 φορές, αλλά δεν ακούστηκε ο χαρακτηριστικός ήχος, γι’αυτο και βάρεσα δυνατά την πόρτα.

-Ποιους είνι;
-Ο Dirtyliving
-Only greek!  (“Τι έγινε ρε παιδιά...τι only greek;” )
-Έλληνας είμαι (ανοίγει η πόρτα)
-Συγγνούμι, νόμιζσα πως είσι ξένους
-Ξέρω, έχω περίεργο όνομα (γελώντας...)

Αγκύρας 12 αριστερά (δεξιά κλειστό)Τζούλυ, υπερτεράστια χοντρή νταρντάνα, πρωταθλήτρια ρωσσίας στη σφαιροβολία, μελαχρινή με τουλάχιστον 300 κιλά παραπάνω (καλά το παράκανα λιγάκι...). Ελ.στοματικό τελειωτικό.

Εδώ ακούσαμε: “Poor man’s moody blues, BARCLAY JAMES HARVEST

Φυλής 92 αριστερά – Μελαχρινό κοντόπορνο λεπτό κοριτσάκι, μικρά βυζάκια, ωραίο μικρό κωλαράκι, ελ.στοματικό, πρωκτικό.

Φυλής 92 δεξιά. 2 πόρνες. Λάουρα, κοντόπορνο πιπίνι με ωραίο κορμί, μικρομεσαία στητά στηθάκια, μικρό σφιχτό κωλαράκι και μία τροφαντή μελαχρινή πόρνη με βλαμένο αυτάρεσκο ύφος, μεγάλα χυτά βυζιά, μεγάλο στοιβαρό κώλο, ελ.στοματικό.

Την τελευταία την χούφτωσα λίγο, γιατί δεν την είχα ξανανιώσει και έφυγα λέγοντας ότι θα επιστρέψω σε 10 λεπτά.

Μονής Προδρόμου 16 κάτω – Ψηλή μαυρομάλλα, ωραίο λεπτό κορμί με μεσαία στητά στήθη και ωραίο κώλο, ελ.στοματικό

Φυλής 71 υπόγειο – Μαυρομάλλα χοντρούλα αγελαδίτσα, με χυτά βυζιά και χοντρό άσχημο κώλο, ελ.στοματικό.

Μου την έπεσε άγρια στο σαλόνι με φιλιά και χουφτώματα και κατάφερα να την απομακρύνω, βάζοντας το χέρι μου μέσα στο βρακί της.

Ανέβηκα στο 71 πάνω, όπου κάθησα σχεδόν ένα τέταρτο μαζί με άλλον ένα συναγωνιστή ο οποίος έκανε τεχνητές κλανιές με το στόμα του, γελώντας παράλληλα. Δεν βγήκε ούτε τσατσά ούτε πόρνη. Πάντως, όπως και κάθε φορά στο σπιτάκι αυτό, ακούσαμε 3 ωραία κομμάτια.

Twist & Shout, THE BEATLES
Fortunate Son, CREEDENCE CLEARWATER REVIVAL
Pride, U2” 

Φυλής 67Νατάσα μις Πίγκυ, σώμα με λίγα κιλάκια παραπάνω, μεγαλωμένη με ζαχαρούχο γάλα νουνού, φοβερά 3 άρια βυζιά και καλό σφιχτό κώλο, βασικό.

Φυλής 65 κάτωΤζέσικα. Επειδή μου είπε η τσατσά δεν έκατσα να δώ. Υπέθεσα το ξανθό όμορφο πιπίνι με τα πλαστικά χειροποίητα βυζιά από 134 πάνω. Βασικό.

Φυλής 65 πάνωΈμα, μελαχρινό κοντόπορνο τσουλάκι, λεπτή με μικρά βυζάκια και ωραίο τρυφερό κωλαράκι, μέτρια αστεία φάτσα. Βασικό.

Φυλής 86 κάτωΞένια, μελαχρινή με χυτά μεγαλούτσικα βυζιά και κανονικό αγύμναστο κορμό. Ελ.στοματικό.

Φυλής 86 πάνωΜιχαέλα, λεπτή ψηλή με καλό κορμί, λευκό δέρμα και Λάουρα ή Ρούντολφ το ελαφάκι από φωκ 25 κάτω, αδύνατη με μικρά βυζάκια και καλό κωλαράκι. Ανακοινώθηκε βασικό και για τις 2 πουταναριές.

Φυλής 84 πάνωΙρίνα, ψηλή πορνογυφτοπούλα με ωραία μεγάλα βυζιά, καλό κορμί και ωραία κωλάρα, ελ.στοματικό, τελειωτικό στα βυζιά. Ρομπέρτα πρώην Σοφία, κοντόπορνο κορίτσι με ωραίο λεπτό κορμάκι, μικρά βυζάκια και μικρό ωραίο κωλαράκι. Ελ.στοματικό, τελειωτικό στο στόμα.

Η συγκεκριμένη έχει πολλές αρνητικές κριτικές. Είναι τόσο κακή που ακόμα και ο χαζονταβάς της την θάβει στις κριτικές...ακόμη και η ίδια το παραδέχεται...η δε μάνα της, δεν θέλει ούτε να την ξέρει!

Φυλής 84 κάτωΕιρήνη, ηλίθια φάτσα, μικρά βυζιά, μεγάλη περιφέρεια, πρωκτικό, κακές κριτικές.

Ήρθε και έκατσε πάνω στα πόδια μου. Την σήκωσα αμέσως, χωρίς καν να τη χουφτώσω.

Φυλής 80 – Μαυρομάλλα με μπούκλες, λευκό δέρμα, μικρά βυζιά, πλαδαρός κώλος, βασικό.

Φυλής 61 – Μαυρομάλλικο χαμογελαστό πιπίνι, μεσαία βυζάκια, κώλο δεν είδαμε, βασικό.

Είδα την ρωξάνη στο δρόμο με ρούχα και τρόμαξα να την γνωρίσω.

Φυλής 59 πάνωΣορίνα, μελαχρινό πορνοπιπίνι, αδύνατο ωραίο κορμάκι, μικρά βυζάκια, φοβερό κωλαράκι, ελ.στοματικό.

:jerking:
2η κοπέλα, Βανέσα, μελαχρινή με μπούκλες, ωραίο καμπυλάτο κορμί, μικρά βυζιά, ωραία κωλάρα, σαγηνευτικό βλέμμα. Ανακοινώθηκε ακάποτο σεξ. Εδώ έγινε κατάθεση, ελπίζω να μην άρπαξα τίποτα... :2funny:
(σόρυ για την μαλακία...δεν κρατήθηκα)
:jerking:

Φυλής 59 κάτωΑλεξάνδρα, ξανθό αδύνατο πιπίνι, ελ.στοματικό και μια κοντή ιπποποταμίνα με μεγαλούτσικα βυζιά και μοσχαρίσιο βλέμμα.

Εδώ ακούσαμε “Hold the line, TOTO

Φυλής 74 αριστερά – Μελαχρινή, με αδιάφορο λεπτό κορμί, ολόσωμο βρακί, ελ.στοματικό.

Τσακώνονταν με 5 πάκια γιατί ο ένας δεν κατάφερε να τελειώσει και τον παράτησε με το πουλί στο χέρι. Αν κατάλαβα καλά είχαν μπεί ανα 2 σε παρτούζες και ο ένας μόνος του. Όταν τελείωσε ο τσακωμός έπιασε λίγο και την δική μου πάκικη ψωλή.

Φυλής 74 δεξιά – Ξανθιά ψηλή με νεραντό κορμί, λευκό δέρμα, βασικό.

Φωκαίας 17 κάτωΑλέξια, ψηλή με ξανθοκόκκινο εξτένσιον, καλό σωματάκι, μικρό στήθος με μεγάλες θηλές και ωραίο κώλο. Φουλ πρόγραμμα

Φωκαίας 17 πάνωΤάνια με την χοντρή κωλάρα και τα βυζιά με τα αναισθητικά βελάκια. 2η κοπέλα (μεγάλη έκπληξη για μένα) η Εύα απ’το μπουρδέλο HOSTEL. Μιλφ με καστανό μαλλί, ψυχοπαθή βλέμμα, μεσαία πεσμένα βυζιά, μεγάλη κωλάρα. Βασικό και τα 2 βρωμοθήλυκα. Η εύα έχει κριτική μου στο ιας31 Hostel.

Φωκαίας 19Η καριόλα η Άννα, ελ.στοματικό τελειωτικό. Η γαμιόλα (Ρωξάνη) έπαιζε μπιλιάρδο στη γωνιακή καφετέρια εκείνη τη στιγμή

Να πω ότι η άννα έχει κομμένο το μικρό δάχτυλο του ενός ποδιού. Το θυμάμαι από συνεύρεση μαζι της στο κεραμεικού 15 πάνω.

Φωκαίας 25 πάνωΆννα, ξανθιά με κάμποσα κιλά παραπάνω, βυζάρες, μεγάλο κώλο, υπερφουλ πρόγραμμα, τελειωτικά, πίπες χύσια, κοπρολαγνείες, στραγγαλισμό, ότι γουστάρεις...

Φωκαίας 25 κάτωΝτιάνα, η ξανθιά από το 25 πάνω και φυλ84. Λεπτό ομορφούλικο πιπίνι, μεσαία στητά στηθάκια, ωραίο κώλο, βασικό και Μαργαρίτα, καστανή με φοβερό σώμα, κωλάρα και φοβερά βυζιά, ελ.στοματικό, πρωκτικό.

Όταν είχα πάρει τη Ντιάνα το καλοκαίρι, είχα μια μικρή απώλεια στύσεως, επειδή κατά τη διάρκεια της πίπας, είχε βάλει τα πόδια της κοντά στο πρόσωπο μου, τα οποία βρωμούσαν αισχρά!

Φωκαίας 27 υπόγειο – Μιλφ, ξανθιά μπάζο.

Φωκαίας 27 ισόγειοΒικτώρια (την είδα) και νομίζω η τσατσά είπε και Γιάννα (δεν την είδα). Ελ.στοματικό τελιωτικό και οι 2.

Φωκαίας 27 πάνωΈλενα_Facebook, κοντόπορνη αγελαδίτσα της φάγε, μεγάλες χυτές βυζάρες και κωλάρα. Απ΄την τσατσά ανακοινώθηκε ότι:
«ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...εκτός βέβαια από πρωκτικό και ελ.στοματικό...ούτε φιλιά στο στόμα δέχεται...δεν κάνει επίσης και ισπανικό»  :think:

Φωκαίας 24Μαρία ελληνίδα καστανή, ευτραφής με μεγάλα χυτά βυζιά. Έχει κάνει και τσατσά στο κωλοκυνθούς 63, βασικό. 2η κοπέλα, Τζώρτζια, ένα αδιάφορο μελαχρινό ούτε που θυμάμαι, ελ.στοματικό.

Φωκαίας 22 κάτωΑλεξάνδρα, μελαχρινό αδύνατο κοριτσάκι με ωραίο σφιχτό κωλαράκι, ελ.στοματικό και πρωκτικό.

Φωκαίας 22 πάνω αριστεράΒαλεντίνα, ψηλή με αγύμναστο τελείως σώμα, μεγάλα πεσμένα βυζιά, ελ.στοματικό.

Φωκαίας 22 πάνω δεξιάΆννα, μελαχρινή με λίγα κιλά παραπάνω, βυζάρες και κωλάρα, φουλ πρόγραμμα.

Φυλής 66 δεξιά – Δυο τσούλες και εδώ. 1η η Νικολέτα, ξανθό όμορφο πιπίνι με φοβερό κώλο, ωραία βυζιά και γενικώς πολύ καλές αναλογίες, βασικό. 2η Ντενίσα το τεμπελόσκυλο, ψηλή ξανθιά με φοβερό σώμα, βασικό.

Φυλής 54 αριστερά Σούζυ Κιου, ξανθιά πορνοστάρ, με καλό κορμί, κωλάρα και μικρά βυζιά. 2η κοπέλα, Λάουρα, ξανθιά με καλό σώμα, ωραίο κώλο και μικρά βυζιά. Βασικό και οι 2 οι καλτάκες.

Διδύμου 8 κάτωΚάρμεν η μπολονέζ με τα οικονομικά προνομιακά προγράμματα.

Στο σαλόνι η τσατσά με ρώτησε αν ξέρω την Κάρμεν και της απάντησα: «Ναι, κράτα την!» Βασικά μου βγήκε αυθόρμητα, δεν ήθελα να φανώ αγενής χωρίς λόγο.

Κάπου εδώ τελείωσα τη βόλτα μου στη φυλής. Επειδή δεν ήθελα να ρισκάρω το 20άρι, σκέφτηκα να πάω στη Μιχαέλα φυλ86 μιας που δεν την έχω ξαναπάρει. Δυστυχώς όταν ανέβηκα χούφτωνε ένα συναγωνιστή και δεν μου έδωσε καθόλου σημασία, οπότε έφυγα με τσακισμένα φτερά. Έκατσα κανά 5άλεπτο να σκεφτώ και αποφάσισα να πάω στο μετάξι. Όταν έφευγα η Μιχαέλα είχε κατέβει με τα εσώρουχα κάτω και ψάρευε πελάτες. Ξεκίνησα μια πεζοπορεία από φυλής, ανέβηκα γ’ σεπτεμβρίου, μπήκα αγ.κωνσταντίνου, ζήνωνος και τελικά κεραμεικού. Οι δρόμοι στο μεταξουργείο ήταν άδειοι, σε συνδυασμό με την λίγο πεσμένη διάθεση που είχα, επειδή σήμερα ήθελα ένα αισθησιακό σεξ με μια ωραία κοπέλα, άρχισα να σιγοτραγουδώ στο δρόμο το “Βράδυ Σαββάτου

Βράδυ Σαββάτου κι εσύ ‘σαι κάπου
άραγε πού να βρίσκεσαι για τι να λες
περνάει ο χρόνος βαρύς και μόνος
κι όλες τις σκέψεις μου για σένα δεν τις θες

Κεραμεικού 13 πάνω – 2 μπάζα. Μιά κοντόπορνη βυζαρού και μια άλλη μελαχρινή νυφίιτσα στα 10.

Κεραμεικού 13 ισόγειοΜαρία ξανθιά ευτραφής και άλλη μία βυζαρού. Μπάζα και τα 2 στα 10.

Βράδυ Σαββάτου ζω στη σκιά του
και ξενυχτάω στα λιμάνια στους σταθμούς
βράδυ Σαββάτου στην ερημιά του
σου τραγουδάω πού να είσαι δεν ακούς

Κεραμεικού 15 κάτω – 2 μπάζα πάλι, δυστυχώς δεν τα θυμάμαι.

Άδεια η πόλη πού πήγαν όλοι
κι όλοι ‘σαι εσύ που έφυγες χωρίς να φταις
άδεια η πόλη τι γίναν όλοι
αν με θυμάσαι στην υγειά μου κάτι πιες

Κεραμεικού 15 άνωΑλίνα, μελαχρινή γύφτισσα, με ωραία βυζιά, ωραία κωλάρα, λίγο τριχωτή στα κατάλληλα σημεία...κοιλιά, πόδια...Ελ.στοματικό στα 10. Κατάθεση και δρόμο για το σπίτι

Βράδυ Σαββάτου κι η μοναξιά του
να με γυρίζει σαν σκυλί στις γειτ...

(ξαφνικά το τραγούδι διεκόπη, γιατί όπος κατέβαινα τη δεληγιώργη για να πάρω το μετρό, μια παρέα μαυριδερών φαινόταν να έρχεται καταπάνω μου. Δεν έκατσα να το πολυσκεφτώ...μεταβολή και πίσω στη ζηνωνος, όπου έκανα αυτό που ξέρω να κάνω καλά...έτρεξα σαν το Φόρεστ Γκαμπ ένα 200αρι και πήρα το μετρό απ’την ομόνοια)

βράδυ Σαββάτου κι η συννεφιά του
να με τυλίγει από παντού χωρίς να φταις
(σε λίγο πιο γρήγορο τέμπο...)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Αγκύρας 12 αριστερά (δεξιά κλειστό)Τζούλυ, υπερτεράστια χοντρή νταρντάνα, πρωταθλήτρια ρωσσίας στη σφαιροβολία, μελαχρινή με τουλάχιστον 300 κιλά παραπάνω (καλά το παράκανα λιγάκι...). Ελ.στοματικό τελειωτικό.
ντερτι για πες δυο λογια αν μπορεις γι αυτη...το οτι ηταν σφαιροβολος να υποθεσω ειναι αστειο ε :think:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Σαββατο γυρω στις 22,10,μεταξι!!!!Μεγαλη εντυπωση μου εκανε το οτι η Ιασωνος ηταν τελειως αδεια,ουτε πακιδες,ουτε πρεζονια,τιποτα,μια ησυχια επικρατουσε και το μονο που ακουγες ηταν οι πορτες απο τα σπιτακια που ανοιγοκλεινανε,οπως επισης πρωτη φορα ειδα,αρκετα σπιτακια κλειστα και μεταξι και φυλης!!!Ιασωνος 30,το ρουμανακι η τζουλιανα,με το σιλικονε βυζακι,αδυνατο κορμακι,και παντα φοραη το γιαλι της γραμματεας που σε προτρεπη για τελειωτικο στο προσωπο,15 ευρω,δεν βιαζετε παντως,και ουτε ενοχλη ο τσατσος,Ιασωνος 44,κανονικου υψους,μακρι σπαστο μαλλι,με μικρο στηθος και κωλο με λιγα κιλακια,στα 15,ονομα δεν ειπε η τσα,αλλα νομιζω οτι δουλευε φυλης,στο νεο 442 κορασιδες,η μια δωματιο,η αλλη αδυνατη κοντη μαυρομαλα,με ωραιο σετακι εσωρουχων-ζαρτιερας μαυρο,Ιασωνος 46Α,το γνωστο κοντο ρουμανακι με μια ασχημη συνηθεια να χουφτωνη αγαρμπα τα @@,διπλα 2 ευτραφης νοικοκυρες αδιαφορεςστο 46Β,απεναντι στο Ι.43,το συνταρακτικο νεο ειναι οτι οι κουκλες εγιναν 2 και οι μια ειναι ντυμενη στα λευκα,κατι σαν αγγελος δεν θυμαμαι καλα,με την υπερτσα,να λεη ιστοριες και το κοντο αδιαφορο ρουμανακι να δηλωνη απλο 10,φουλ 15,το Ι.31κλειστο(τελειωσε ο πολεμος? :grin:),οπως και το υπογειο διπλα,επισης κλειστο,στο Ι.20Αννιτα με 1,5 βυζι,ωραιο πισω συστημα στα 15,στα Ρωσσικα,Ι.1Α μαλλον η ευα,η τσα ειπε περιμεντε 7-8 λεπτα θα βγη η κοπελλα γιατι ο πελατης πηρε δευτερο γυρω.Στο Ι.1β,ρωσσις που προς τιμη της η τσα κτυπησε τρεις φορες την πορτα και δεν βγηκε,αδιαφορη καστανου χρωματος κομις με λιγα κιλακια επιπλεον και μαυρο μπειμπι-ντολ.                                                                          Αναχωρηση για φυλης και Φωκαιας.Φωκαιας 27 επανω,η τσα διαλαλουσε και ελεγε για 2 ρουμανακια 19 χρονων,δεν βιαζονται δεν κτυπαη πορτες,ορκιζοταν στην ζωη της κλπ.καθαριζε ομως τα δωματια και σφουγγαριζε,τωρα στα μωρα,η ελενα κοντο με βυζαρες και κωλαρα,και η μιραντα,αδυνατο κορμακι μικρο βυζι,κατω η γεωργιανοφατσα με ζαρτιαρες κανονικου σωματος και ελαφρως κεκλημενα ποδια,στο Φ.25 επανω,το ρωσσικο θωρηκτο αννα με φουλ,και τελειωτικο,ηρθε και τριβοταν επανω μου,τις μιλησα ρωσσικα και τις χουφτωσα τον κωλο,,μπορη να ειναι λιγο γεματουλα,αλλα θελω να ξερω στο προγραμματης αν ειναι καλη,στα υποψιν,Στο Φ25δεν θυμαμαι ονομα,αδυνατο ρουμανακι,που νιαρισε οταν βγηκε,και μου φανηκε ειρωνικου υφους!Στο Φ17 η τανια,αυτο το κοριτσι εχη καυλα με τις γραβατες,στα Μ.προδρομου τα φαναρια σβηστα.οπως κλειστο και το Φυλης 74 υπογειο,στο Φυλ.84αριστερα,κοντο με βυζακια και κωλαρα,και αλοιφη ανα χειρας!Στα Φυλ.92,αριστερο κλειστο,δεξια,νικολ,και Μαγνησιας 11 ντορα,καταθεση!!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ωραιος :rockon:(τωρα ολοκληρωσα την αναγνωση)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ε...τοτε και εγω πηρα το απογευμα την στελλα στο φυλης 109 ισόγειο....καλη αλλα παλιότερα ηταν καλυτερη...
Ποια Στέλλα,λες? Την γνωστή (Βουλγάρα?),με τα τα tatoo-αστεράκια...??? :s&m_3:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Βράδυ Σαββάτου στην απογευματινή βάρδια φυλής και λίγο μετάξι (πολύ λίγο...)

Διάρκεια: 211 min
...
βράδυ Σαββάτου κι η συννεφιά του
να με τυλίγει από παντού χωρίς να φταις
(σε λίγο πιο γρήγορο τέμπο...)

:rockon: :rockon: :rockon:

Ενίοτε η ζωή μας επιφυλάσσει εκπλήξεις ...

Άλλοτε δυσάρεστες και άλλοτε ευχάριστες.

Το κωμικό και το τραγικό είναι ότι στις παρούσες συνθήκες δεν θέλουμε να θυμόμαστε τις ευχάριστες (γιατί επιδιώκουμε να τις επαναλάβουμε πράγμα το οποίο κοστίζει) και δεν θέλουμε να αναπολούμε τις δυσάρεστες γιατί απλά δεν αντέχουμε... το  «δυσάρεστο»

:)

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Αγαπητε dirtyliving δοκιμασε την ντορα,ουτε εγω περιμενα τετοια αποδοση,πολυ καλο gfe,ουτε η κοπελα μου ναταν!!

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Η Ξένια από Φυλής 86 τελικά δουλεύει πρωινά ή απογεύματα;

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom