Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 304 άτομα (30 μέλη και 274 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ευχαριστω φιλε,απλα κανω μια ρομαντικη αναλυση εκει,περισσοτερο για να μην φανη σαν σπαμ εδω και πολυ μεγαλο κειμενο,οσο αφορα την Ντορα,μου εδωσε την πληροφορια φιλος που δεν γραφη στο φορουμ,και ετσι πηγα για τσεκ,και βγηκαν αληθινα οσα μου ειπε!!!
Όσο γι'αυτό μην ανησυχείς, σε σχέση με τα σεντόνια και τις παπαριές που γράφω εγώ, μια χάρα είσαι.
Όταν έχω να γράψω μεγάλο ποστ με παραθέσεις (π.χ να απάντήσω σε κάποιον, όπως στον Ροκαβλόν, στον Φαρκέλι, στον Lust όπως χθες), χρησιμοποιώ το νήμα του "Σχολιασμού ημερήσιων ενημερώσεων", για να μην "πνίγονται" οι ενδιάμεσες ενημερώσεις, που είναι το κυρίως θέμα του παρόντος νήματος. Δυστυχώς το "Σχολιασμό ημερήσιων ενημερώσεων", πολύ λίγοι το χρησιμοποιούν. Εσύ αντίστοιχα χρησιμοποιείς το "Ρομαντισμός και μπουρδέλα".

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Όσο γι'αυτό μην ανησυχείς, σε σχέση με τα σεντόνια και τις παπαριές που γράφω εγώ, μια χάρα είσαι.
Όταν έχω να γράψω μεγάλο ποστ με παραθέσεις (π.χ να απάντήσω σε κάποιον, όπως στον Ροκαβλόν, στον Φαρκέλι, στον Lust όπως χθες), χρησιμοποιώ το νήμα του "Σχολιασμού ημερήσιων ενημερώσεων", για να μην "πνίγονται" οι ενδιάμεσες ενημερώσεις, που είναι το κυρίως θέμα του παρόντος νήματος. Δυστυχώς το "Σχολιασμό ημερήσιων ενημερώσεων", πολύ λίγοι το χρησιμοποιούν. Εσύ αντίστοιχα χρησιμοποιείς το "Ρομαντισμός και μπουρδέλα".
Αν διαβασης πιο πισω στο θρεντ αυτο γινονται και φιλοσοφικες αναλυσης του ριγομορτη και τζοπινο καμια φορα,για μπουρδελιαριδες που εμειναν στην ιστορια,οπως και πινακες μπουρδελισμου :grin: και τραγουδιων εννιοτε,το εχω σαν μορφωτικο-διασκεδαστικο,για να αποδωσουμε και λιγο συναισθημα εμεις οι ρομαντικοι τσαρκαδοροι :2funny:.

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
παίδες ποιός οίκος κάηκε εχθές το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας?
γράφει τώρα στο in.gr ότι καταστράφηκε ολοσχερώς μάλιστα.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Πρωινη καταδρομικη Φυλης κ περιξ
Φωκαιας 25 ισογειο Τζουλια η γνωστη απο Διδυμου
Φωκαιας 25 επανω η Τερεζα,μελαχροινο λεπτο κοριτσακι
Φυλης 59 κατω Τζουλια,εκφυλο βλεμμα,καρεδακι κ με λιγο παραπανω ορεξη σημερα,καλο μπουκι αλλα ακομα καλυτερο πισωκολλητο και cow σταση,να κοπανιεται αγρια το τσουλάντερ
Στο επανω η tiny Αλεξανδρα,Ρουμανακι που εχει δοκιμαστει μια φορα στο παρελθον
Φυλης 84 επανω η Αννα απο το Φωκαιας 22παλια
Φυλης 86 επανω το κλασσικο διδυμο Λαουρα και Μιχαελλα,πηρα την 2η,μονο στα 4 την αγαπησα να πω την αληθεια

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.201
Πόντοι
46.232
Πληρωνουν μεγαλα ενοικια τυπε,πανω απο 2.500 τον μηνα για αυτο,και μερικα που χρηζουν ανακαινησης δεν εχουν τα φραγκα!!!
και βαλε και 2.000 με 3.000 στην αστυνομια για να κανει τον "αοματο"!!!!!!!!!!!!!!1

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
πουτανακι με μποτες που θα βρω αυτη την ωρα μαγκες?

Επισκέπτης
Πληρωνουν μεγαλα ενοικια τυπε,πανω απο 2.500 τον μηνα για αυτο,και μερικα που χρηζουν ανακαινησης δεν εχουν τα φραγκα!!!
Είναι ηλίθιοι αν νομίζουν ότι με υψηλή ταρίφα θα τα βγάλουν.
Η φτήνια τρώει τον παρά. Αν ρίξουν τις τιμές θα δουν σημαντική αύξηση των εσόδων.
Τώρα που είναι 50 το απλό πρόγραμμα φερ ειπείν, δεν υπάρχει περίπτωση να τα δώσω για μια πίπα με καπότα και να γαμήσω μουνί εφόσον αυτές τις υπηρεσίες τις βρίσκω σε εξαιρετικά χαμηλότερες τιμές.
Αν ήταν 30 όμως το απλό πρόγραμμα, τότε θα έδινα 60 ευρώ για να γαμήσω εις διπλούν.
Και με πιάνουν πελάτη και κερδίζουν και 10 ευρώ επιπλέον από 'μενα που είναι 20% επιπλέον κέρδος σε σχέση με το πενηντάρικο.
Βέβαια ας μην σπαμάρουμε άλλο σ' αυτό το νήμα. Έχω κάνει www.bourdela.com/forum/index.php?topic=52535.msg3307454#msg3307454]εδώ[/url] μια πρόχειρη ανάλυση του σκεπτικού μου για όποιον ενδιαφέρεται.
:offtopic:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΤΟ λοιπον σημερινη βολτα στην ΦΥλης μιας και ειχε τρομερο καιρο  :grin:

ειχα παει σε ενα φιλαρακι στο Γαλατσι και μας προεκυψε τελειως αυθορμητα να κατηφορισουμε

σημερα που λετε συναθλητές ενθουσιάστηκα !!!! Ο μεσος ορος των κοριτσιων εχει ανεβει αισθητα

οσο αναφορα την εμφανιση... υπηρχε αρκετος κοσμος που σουλατζαριζε αλλα ελληνα δεν εβρισκες...

βρηκαμε αλλα 2 τυπακια και καναμε παρεα τσαρκα ως ενα σημειο... ολοι οι αλλοι μαυροι - κινεζοι - τουρκογυφτοι - αιθιοπες.... ρε τυποι τι γκετο εχει καταντησει εκει κατω????  :S ειχα να παω καιρο...

ΠΟλλα σπιτακια εχουν ανακαινισθει - βαφτει και γενικα φτιαξει.... παραδειγματα ειναι το φυλης 66Δ το φυλης 80 διδυμου 8 κατω που εχουν βαλει και μια κολωνα για να κανει χορευτικα η πουτανα στο σαλονι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: το αγαθουπολεως 54 το 1ο οπως κατεβαινεις την αγαθουπολεως δυστυχως ηταν κλειστο... ξερει κανεις τιποτα για αυτο ????

-στο φυλης 200 η κοπελα μια ξανθια ζουμερη ωραια γκομενα με την ρωσιδα τσατσα δεν κανει ελευθερο στοματικο  ;)

- στο φυλης 80 μια παρανοικη πουτανα μας πιεζε για παρτουζα  :2funny: :2funny: :2funny:

- φυλης 59 κατω απιστευτο μελαχροινο πιπινοειδες γκομενακι για τους λατρεις του ειδους , εγω προσωπικα δεν θα εμπαινα ομως γιατι κανει ελευθερο στοματικο....

- στο κονακι της Ντενιζας βγηκε μια Σουζυ... ξανθο ωραιο νταρντανομωρο.... και εδω ανακαινισμενο και καθαρο το σπιτακι... στο φυλης 66Δ που ειπα πριν ειχε 2 γκομενες... η μια στο δωματιο και η αλλη χαζευε στο κουζινακι.... ξανθο το ενα... το αλλο δεν το ειδαμε.. αργουσε και φυγαμε !

- διδυμου 8 κατω μια λατινα τυπισσα σκυλομουρα καπως.... μουλατρακι... που μας θυμησε την Σερετη που τα ειχε με τον Παπαμιχαηλ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η τσατσα μας ειπε και εδω πως ελευθερα στοματικα δεν κανει... τα παντα με προφυλακτικο αλλα κανει αλλα εξτραδακια... οχι λιονταρισια .... αλλα γλειφομουνια , 69 κωλαρακια κτλπ...

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6
Είναι ηλίθιοι αν νομίζουν ότι με υψηλή ταρίφα θα τα βγάλουν.
Η φτήνια τρώει τον παρά. Αν ρίξουν τις τιμές θα δουν σημαντική αύξηση των εσόδων.
Τώρα που είναι 50 το απλό πρόγραμμα φερ ειπείν, δεν υπάρχει περίπτωση να τα δώσω για μια πίπα με καπότα και να γαμήσω μουνί εφόσον αυτές τις υπηρεσίες τις βρίσκω σε εξαιρετικά χαμηλότερες τιμές.
Αν ήταν 30 όμως το απλό πρόγραμμα, τότε θα έδινα 60 ευρώ για να γαμήσω εις διπλούν.
Και με πιάνουν πελάτη και κερδίζουν και 10 ευρώ επιπλέον από 'μενα που είναι 20% επιπλέον κέρδος σε σχέση με το πενηντάρικο.
Βέβαια ας μην σπαμάρουμε άλλο σ' αυτό το νήμα. Έχω κάνει www.bourdela.com/forum/index.php?topic=52535.msg3307454#msg3307454]εδώ[/url] μια πρόχειρη ανάλυση του σκεπτικού μου για όποιον ενδιαφέρεται.
:offtopic:

:rockon:

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Κάποιος συναγωνιστής έγραψε για ένα μωρό 1,90 νταρντανοειδές .Σε ποιο σπίτι είναι ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
- ΦΥλης 134 ισογειο βγηκε εξω ενα προστυχο μελαχροινο...
μας πεταγε την γλωσσα εξω και μας εκανε παιχνιδια γιατι ηθελε να μπουμε
μεσα και να του ριξουμε αγριο γαμησι...  :zfuck: :zfuck: :zfuck:
καλο σωματακι ωραιο κωλαρακι αλλα εχει κυτταριτιδα που την ειδα στο φως  :S

- Φυλής 67 σε αυτο με την ασπρη πορτα ειχε μεσα ενα ξανθο με στρογγυλο κωλο... λιγο ασπρη
αλλα παιζει να εχει το καλυτερο σωμα που ειδα σημερα...

και αφησα το καλυτερο για το τελος....................

αφιερωμενο εξαιρετικα στο φιλαρακι τον απολυτο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πηγαμε και απο το Λ.ΙΩνιας 12 !!!!!!!!!!!!

Το σπιτακι εχει απελευθερωθει.... οι σκοτεινες φατσες εχουν εξαφανιστει απο εκει...ο ηλιος εχει ξαναβγει.... εχει γινει μεσα τυποι καλυτερο και απο την αγαθουπολεως... τι δεντρο στολισμενο....
τι σεντονια κοκκινα.... τι χαλακια μεσα.... το χουνε κανει κουφετο μιλαμε... το παλιο Λ.ιωνιας 12 οπως το ξεραμε και το ξερατε απλα ξεχαστε το  :grin: :grin: :grin:

αυτα για σημερα.... θα τα ξαναπουμε συντομα ! Απο το μετωπο

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Χτες το απόγευμα η μητέρα μου καταληστεύθη από μελαμψό Ασιάτη στην ευρύτερη περιοχή της Φυλής...

Σπείρατε ανέμους...Θα θερίσετε θύελλες...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Χτες το απόγευμα η μητέρα μου καταληστεύθη από μελαμψό Ασιάτη στην ευρύτερη περιοχή της Φυλής...

Σπείρατε ανέμους...Θα θερίσετε θύελλες...

τρομερο γκετο τυπε εκει κατω....

γαμησετα... ενιωθα λες και ημουν στην Αφρικη.

Ειδικα προς τα πανω στην φυλης στο υψος που ειναι η αγαθουπολεως

ολο μαυρους βλεπεις... δεν βλεπεις κατι αλλο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μεσημερακι στη φυλης μετα απο καιρο...για λιγο εχασα το φαρκελι γαμωτο,χα χα...

-φυλης 109 κατω,ενα μελαχροινο ψηλο με σγουρο μαλλι μακρυ, με σιλικονες και προστυχοφατσα,φορουσε και μποτουλες μαυρες ισιες με κροσια...οτι καλυτερο ειδα σημερα...
-φυλης 92 παλιο,ενα αδυνατο αθιγγανο με πρωκτικο...
-φυλης 71 ισογειο,η ρενατα,μοντελαρα...
-φωκαιας 27 υπογειο,γαβριελλα,μαυριδερη οχι τσιγγανα με πολυ ωραιο σωμα,καλη εμφανιση γενικα...δεν ειμαι φαν ομως...
-φυλης 86 κατω,ντιανα,ξανθια,καλο σωμα,μου εκανε το κλικ...στα υποψην...
-φυλης 86 πανω,λαουρα και μιχαελλα...μονο τη λαουρα εχω δοκιμασει και ειναι καλη...
-φυλης 84 πανω,το αδυνατο με τα βυζομπαλα απο φ80,αννα νομιζω...εχει γινει ξανθο τωρα...
-φυλης 80,μια που παιζει φωκαιας και στο 65,ψηλη με ανοιχτα ματια και μια τουφα ξανθια...αλεξανδρα νομιζω...
-φυλης 66 παλιο,αννα ειπε με πρωκτικο,μετρια εμφανιση...
-φυλης 66 νεο,ντενισα και ενα αλλο ξανθο (οχι η νικολετα)...
-φυλης 40,χριστινα,ξανθο μιλφ μετριας εμφανισης με φουλ προγραμμα...
-ρεμουνδου 21 πανω,νομιζω ειδα την αννα που ηταν περσυ στο φ22 κατω,ανακοινωθηκε πρωκτικο...μετριας εμφανισης αλλα καλη μεσα...ας επιβεβαιωση καποιος οτι οντως ειναι αυτη...ακορεστε εφυγε απο κατω;
-ρεμουνδου 21 κατω,μετρια μελαχροινη καινουργια με καλο σωμα...ανακοινωθηκε πρωκτικο...το κοντοπουτανο το εχει δει κανεις;
-φυλης 136,αννα,καταθεση,οχι τοσο καλη αυτη τη φορα και τιποτα εξτρα οπως στο φ109 και βιασυνη...μετα κατεβαινοντας ακουσα τη τσατσα να την κραζει γιατι καθετε πανω απο 10' μεσα,τσακωνοντουσαν...οποτε μαυρο στο κολοσπιτο και τη τσατσα...αννα αλλαξε σπιτι αμεσα...
-φυλης 54 κατω,σουζη...2η καταθεση κολλητα,και η κοπελα με καταφερε μια χαρα...μαλλον παρεξηγημενη,μιας και ειναι πεντακαθαρη (πριν τη πραξη με πηγε στο νιπτηρα και μου τον επλενε,μου'χε γινει καγκελο ηδη),πιπα δυνατη, το κατεχει το κλαρινο,απο πανω οχι τοσο καλη λογω μεγαλου κυβισμου οπως αναμενοταν εξαλλου,αλλα στα 4ερα σφυροκοπημα για κανα 5αλεπτο και με τετοια κολαρα και το ξανθο να κοιταει απ'το καθρεφτη προστυχα, σκετη κολαση...επισης ευγενεστατη και ευδιαθετη πολυ,μεχρι που σηκωθηκε και χαιρετησε οταν εφευγα...τιμιο...

Επισκέπτης
-φυλης 136,αννα,καταθεση,οχι τοσο καλη αυτη τη φορα και τιποτα εξτρα οπως στο φ109 και βιασυνη...μετα κατεβαινοντας ακουσα τη τσατσα να την κραζει γιατι καθετε πανω απο 10' μεσα,τσακωνοντουσαν...οποτε μαυρο στο κολοσπιτο και τη τσατσα...αννα αλλαξε σπιτι αμεσα...
Μάλλον παίρνει καλή σύνταξη η γιαγιά και δεν έχει ανάγκη από φράγκα...
Τι μυαλά έχουν αυτές οι κατσόγριες ρε γαμώτο. Εδώ δεν έχουν οι γκόμενες πρόβλημα να κάτσουν παραπάνω και έχουν εκείνες... λες και γίνεται το αδιαχώρητο στα μαγαζιά... :jerking:

Αυτή στο 109 είναι καινούριο κομμάτι φίλε hardcora;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom