μεσημερακι στη φυλης μετα απο καιρο...για λιγο εχασα το φαρκελι γαμωτο,χα χα...
-φυλης 109 κατω,ενα μελαχροινο ψηλο με σγουρο μαλλι μακρυ, με σιλικονες και προστυχοφατσα,φορουσε και μποτουλες μαυρες ισιες με κροσια...οτι καλυτερο ειδα σημερα...
-φυλης 92 παλιο,ενα αδυνατο αθιγγανο με πρωκτικο...
-φυλης 71 ισογειο,η ρενατα,μοντελαρα...
-φωκαιας 27 υπογειο,γαβριελλα,μαυριδερη οχι τσιγγανα με πολυ ωραιο σωμα,καλη εμφανιση γενικα...δεν ειμαι φαν ομως...
-φυλης 86 κατω,ντιανα,ξανθια,καλο σωμα,μου εκανε το κλικ...στα υποψην...
-φυλης 86 πανω,λαουρα και μιχαελλα...μονο τη λαουρα εχω δοκιμασει και ειναι καλη...
-φυλης 84 πανω,το αδυνατο με τα βυζομπαλα απο φ80,αννα νομιζω...εχει γινει ξανθο τωρα...
-φυλης 80,μια που παιζει φωκαιας και στο 65,ψηλη με ανοιχτα ματια και μια τουφα ξανθια...αλεξανδρα νομιζω...
-φυλης 66 παλιο,αννα ειπε με πρωκτικο,μετρια εμφανιση...
-φυλης 66 νεο,ντενισα και ενα αλλο ξανθο (οχι η νικολετα)...
-φυλης 40,χριστινα,ξανθο μιλφ μετριας εμφανισης με φουλ προγραμμα...
-ρεμουνδου 21 πανω,νομιζω ειδα την αννα που ηταν περσυ στο
φ22 κατω,ανακοινωθηκε πρωκτικο...μετριας εμφανισης αλλα καλη μεσα...ας επιβεβαιωση καποιος οτι οντως ειναι αυτη...ακορεστε εφυγε απο κατω;
-ρεμουνδου 21 κατω,μετρια μελαχροινη καινουργια με καλο σωμα...ανακοινωθηκε πρωκτικο...το κοντοπουτανο το εχει δει κανεις;
-φυλης 136,αννα,καταθεση,οχι τοσο καλη αυτη τη φορα και τιποτα εξτρα οπως στο φ109 και βιασυνη...μετα κατεβαινοντας ακουσα τη τσατσα να την κραζει γιατι καθετε πανω απο 10' μεσα,τσακωνοντουσαν...οποτε μαυρο στο κολοσπιτο και τη τσατσα...αννα αλλαξε σπιτι αμεσα...
-φυλης 54 κατω,σουζη...2η καταθεση κολλητα,και η κοπελα με καταφερε μια χαρα...μαλλον παρεξηγημενη,μιας και ειναι πεντακαθαρη (πριν τη πραξη με πηγε στο νιπτηρα και μου τον επλενε,μου'χε γινει καγκελο ηδη),πιπα δυνατη, το κατεχει το κλαρινο,απο πανω οχι τοσο καλη λογω μεγαλου κυβισμου οπως αναμενοταν εξαλλου,αλλα στα 4ερα σφυροκοπημα για κανα 5αλεπτο και με τετοια κολαρα και το ξανθο να κοιταει απ'το καθρεφτη προστυχα, σκετη κολαση...επισης ευγενεστατη και ευδιαθετη πολυ,μεχρι που σηκωθηκε και χαιρετησε οταν εφευγα...τιμιο...