Ρε μαλακες... ΤΙ ΜΠΑΖΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?
την κουκλαρα τσατσα
της ειπα οτι ειναι πολυ πιο ομορφη απο την πουτανα!
Στο δωματιο μπορει να εχει καλες υπηρεσιες
Γαμω τα γουστα σας, γαμω!
Η Εύα δεν είναι η τοπ γκόμενα σε εμφάνιση αλλά οι υπηρεσίες της είναι πολύ άνω του μετρίου
παροχές ξεπέτας από ωραία γκομενάκια που δεν έχουν διάθεση ούτε το πούτσο να σου σγγίξουν.
Εδώ επιβεβαιώνεται το αξίωμα που λέει ότι η εμφάνιση και οι υπηρεσίες είναι ποσότητες αντιστρόφως ανάλογες.
Έτσι είναι (δυστυχώς ή ευτυχώς) μάγκες.
Συμβαίνει πάντα στη φύση.
Ένα έμβιο ον (και η πουτάνα έμβιο ον είναι) που κάπου υστερεί, αναπτύσσει άλλες ιδιότητες που αντισταθμίζουν την υστέρηση.
Αν η άσχημη (δε την ξέρω την κοπέλα αλλά δέχομαι ότι δε λένε ψέμματα οι προλαλήσαντες) ήταν και μη μου άπτου, δε θα σταύρωνε πελάτη ούτε για δείγμα.
Μη τσακώνεστε λοιπόν, έτσι είναι η ζωή, κι αν κάπου βρεις και τα δυο χαρακτηριστικά συγκεντρωμένα, ε... παντρέψου την!
Α, και μην το ξεχάσω (για τις τσατσές):
Έχω κι εγώ δει τσατσές που "μου τη δίνουν" περισσότερο από την πουτάνα. Σπάνια, αλλά συμβαίνει. Αλλά δε ξαπλώνουν, δεν είναι αυτός ο ρόλος τους. Τουλάχιστον εγώ ποτέ δεν το έχω καταφέρει. Έχω διαβάσει κάπου εδώ μέσα για μια πίπα που πήρε κάποτε τσατσά σε συναγωνιστή.
Μια πλάκα που είχε γίνει είναι η εξής:
Έκανα τσάρκα στα στούντιο Κασσάνδρας, να τσεκάρω μήπως βρω τίποτα αξιόλογο.
Σε ένα μπαίνω μέσα, γριούλα τσατσά (αλλά χαμογελαστή), λέει το παραμύθι της (μύγες βαράγανε), και φωνάζει τις ΔΥΟ κοπέλες που είχε εκείνη τη στιγμή το μαγαζί.
Πλησιάζουν οι κοπέλες και πάνε και στέκονται δίπλα στην τσατσά, τρεις σε παράταξη, η τσατσά στη μέση, οπότε λέει η τσατσά:
"Δύο τα κορίτσια, πέρνα να σε περιποιηθούνε".
"Εγώ τρία κορίτσια βλέπω", κάνω εγώ (πριν φύγω).
Σκάσανε και οι τρεις στα γέλια.