Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 154 άτομα (6 μέλη και 148 επισκέπτες)

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
Δεξιά: Η ημι-διάσημη Εύα, που ήταν η αιτία της αναγνωριστικής. 5-6 άτομα στην αναμονή (διεθνές κοινό), και η Εύα στο δωμάτιο. Σε κανένα 5λεπτο εμφανίσθηκε. Ψηλό και λεπτό κορίτσι με (σχεδόν) πλήρη απουσία καμπυλών. Άβυζη, άκωλη με ψηλά σωληνοειδή πόδια. (Με μικρή απώλεια βάρους θα πέσει στην κατηγορία των ανορεξικών). Συμαπαθητικό (από όσο μπόρεσα να δώ) πρόσωπο, με έντονο μακιγιάζ. Βγήκε στο σαλόνι ελαφρώς σταρβοπατώντας, πιθανόν λόγω κόπωσης. Αδιάφορη για μένα. (Ελπίζω οι θαυμαστές της θα χαρούν που δεν θα τη βεβηλώσω.)
...

Γλυτώσατε από μια ακόμη έξη, κ. jopino.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Όσον αφορά τον πρόσφατο καταιγισμό συνουσιών του κ. ZeroTolerance, οφείλεται στην ανάπτυξη του μορίου του, φωτογραφία του οποίου παραθέτω.

Συνημμένα

• Apache_30_mm_M230_cannon.GIF
    Apache_30_mm_M230_cannon.GIF
    40,4 KB · Εμφανίσεις: 32

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Επηρεασμένος από τις κριτικές σχετικά με την Εύα στο Κωνσταντινουπόλεως 166 εχθές βράδυ (21:30) είπα να τη πάρω για πρώτη δοκιμή και για να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας με τη πιάτσα. Το μπουρδέλο είναι από τα αξιοπρεπέστερα της Αθήνας, καθαρό, προσεγμένο, ήσυχο χωρίς συνωστισμό στο σαλόνι αλλά και  στους έξω δρόμους.  Η κοπέλα είναι ουκράνα με κάποια ελληνικά και σχεδόν έτσι όπως την έχουν περιγράψει οι προηγούμενοι μπαλαδόροι.  Πολύ ευγενική , ψηλή, αδύνατη με ωραίο κωλαράκι, με σιλικονάτα  χείλια, μάλλον ξανθιά  εκ βαφής και προμιλφάκι (30 ετών μου  είπε η ίδια με στενοχωρημένο ύφος). Στο δωμάτιο κάνει όλα τα απαιτούμενα από εμάς προκαταρκτικά όπως ακάποτο βαθύ τσιμπούκι διαρκείας (τον εξαφανίζει ολόκληρο μέχρι τ΄ αρχίδια), γλύφει και ρουφάει μπάλες, κάνει προετοιμασία με κολπάκια  με στόχο το 69 και ομολογώ ότι είναι πολύ καθαρή. Το προφυλακτικό το πέρασε με το στόμα της, πράγμα  που δείχνει διάθεση καλής συμπεριφοράς και σεβασμό προς τον πελάτη και  στο πήδημα η συμμετοχή της  είναι αρκετά ικανοποιητική. Στο τέλος απομάκρυνε η ίδια το προφυλακτικό με τα χύσια και χαίρηκε γι΄ αυτό. Εδώ να σημειώσω επίσης ότι η τσατσά είπε και για ελέυθερη εκπερμάτωση στα βυζάκια της. Σε γενικές γραμμές είναι καλή για το 20άρικο αλλά όχι ότι μπορεί να ταξινομηθεί στη κατηγορία των ct.  Επίσης μου εκμυστηρευτικέ ότι γουστάρει να πίνει βότκες του σκοτωμού.  Ε, τι να πίνει η κοπέλα, τo γαλατάκι της !!!

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Σήμερα συμπληρώνω για πρωινή βάρδια:

Φ134Α μια ξανθιά όμορφη (για τα γούστα μου) καινούργια (δεν έχει κλείσει μήνα) κοπέλα. Έχει ωραίο σώμα. Την έχει δοκιμάσει κανείς;
Φ71Γ ένα χοντρό μπάζο. Η τσατσά δυνάμωσε τη μουσική μόλις μπήκα στον οίκο
Φ65 κάτω δυο τσιγγανορουμάνες , η μια νέα και καινούργια (2 βδομάδες έχει). Μέσα στο δωμάτιο βιάζεται
Φωκ19 οι Ρωξάνη και Αννα (κλασσικά)
Φωκ22 Βαλεντίνα (η γνωστή). Έγινε κατάθεση.

Μετά την πράξη έφυγε μιας και μου έφυγε και η όρεξη για τσάρκα. Τώρα τελευτία η Αθήνα μου φέρνει κατάθλιψη...

Επισκέπτης
Μετά την πράξη έφυγε μιας και μου έφυγε και η όρεξη για τσάρκα. Τώρα τελευτία η Αθήνα μου φέρνει κατάθλιψη...
Μην στενοχωριέσαι αδερφέ. 10 μήνες κρατάει μόνο... μέχρι να ξαναεπιστρέψεις στον παράδεισο :P

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Επηρεασμένος από τις κριτικές σχετικά με την Εύα στο Κωνσταντινουπόλεως 166 ....
...
...  Επίσης μου εκμυστηρευτικέ ότι γουστάρει να πίνει βότκες του σκοτωμού.  Ε, τι να πίνει η κοπέλα, τo γαλατάκι της !!!

Όλη τη μέρα μέσα στο αρχιδόγαλα τη βγάζει...

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
@ amadeus
σωστοτατη επιλογη η σονια...τοπ εμφανιση και αρκετα καλη μεσα,στα συν οτι ειναι
πεντακαθαρη και δεν βιαζεται...

@ κουλουρακιας
δυστυχως φιλε η μπαρμπορα εχει χαλασει πολυ εμφανισιακα (εγω δεν περναω πλεον),οσον αφορα τις υπηρεσιες βεβαια τα εχουμε ξαναπει,η γυναικα δεν εχει ορια...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Απογευματινή έφοδος στον δρόμο της ακολασίας. Δεύτερη βάρδια. Μετά από επίσκεψη σε στανταράκι, τρεις γύρους, 2 εκτονώσεις και έξτρα κουλούρι, τσεκάρουμε επιλεκτικά τα σπιτάκια.

Φυ92νε - Μίκη με μελαχροινές ανταύγες, σαν λατέρνα, φουλ
Φυ92πα - Λάουρα το καστανό πιπίνι με την σκολίωση. Όχι σήμερα
Φυ71υπ - δύο μελαχροινές μέτριες, νέο κρέας, ακά
Φυ & ΜΠ (αετοφωλιά) - δυο μελαχροινά ψιλομπάζα, επίσης νέα,,φουλ
Φυ67 - καστανό πιπίνι φάκαμπλ, νομίζω Αλεξάνδρα
Φυ86πα - Αποκάλυψη. Λάουρα το καστανόξανθο πιπίνι με ακά και Μικαέλα η επιστροφή.
Αν και είχα ξεζουμιστεί, πέρασα μέσα γιατί της έχω τεράστια αδυναμία. Ανανεωμένη.
Φυ84πα - Ιρένα μελαχροινή μέτρια και Σοφία καστανή πολύ φάκαμπλ. Ακά, τελειωτικό η Σοφία
Φυ80 - μελαχροινή φάκαμπλ λατίνα, κανονικό πρόγραμμα
Φυ61 - ξανθιά πολύ μέτρια μιλφ, φουλ
Φω27κα - καστανό μπαζομίλφ, φουλ
Φω27ισ - καστανή φάκαμπλ με ακά, αν δεν κάνω λάθος τελειωτικό
Φω22αρ - Γκαμπριέλα καστανό πιπίνι με ακά
Φω22δε - Καστανή μέτρια με φουλ
Φω27πα - ξανθό ρωσικό μπαζομίλφ, φουλ

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Για τους φαν της Μαριας τρελοκοτσιδου, οπως με ενημερωσε η τσατσα ,θα επιστρεψει τελη Δεκεμβρη.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Απογευματινή έφοδος στον δρόμο της ακολασίας. Δεύτερη βάρδια. Μετά από επίσκεψη σε στανταράκι, τρεις γύρους, 2 εκτονώσεις και έξτρα κουλούρι, τσεκάρουμε επιλεκτικά τα σπιτάκια.

Με αυτά που γράφεις, προκαλείς και μας αναγκάζεις να σε ζαλίσουμε με ερωτήσεις του είδους: ποιά ήταν η κοπελιά που σου πήρε τα μυαλά (& όχι μόνο)?  :huh:

Επισκέπτης
Μερικες φορες ρε μαγκες διαβαζω κατι πραγματα που με αναγκαζουν να επανερχομαι στο φορουμ. Πηγα χθες και γαμησα αυτη την Ευα που λετε απο Κων/λεως 166. Ρε μαλακες... ΤΙ ΜΠΑΖΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? Ειστε σοβαροι? Ειναι δυνατο να θεωρειτε αυτη τη γυναικα ομορφη?  :uglystupid: Η κοπελα ειναι μπαζο! Πιο πολυ μπηκα μεσα για την κουκλαρα τσατσα που την ξερω απο παλια και δεν ηθελα να τη στεναχωρησω. Και βεβαια - μπαινοντας στο δωματιο και φευγοντας - της ειπα οτι ειναι πολυ πιο ομορφη απο την πουτανα!

Για οποιον δεν ξερει την Ευα επαναλαμβανω: H κοπελα ειναι ΜΠΑΖΟ. Τελειως ακωλη, ισιο σωμα με μεγαλες πλατες, ποδαρακια 35 νουμερο και ενα ορθογωνιο τεραστιο κεφαλι με τσιμπουκοχειλα σιλικονης. Στο δωματιο μπορει να εχει καλες υπηρεσιες - ακαποτη πιπα, δαχτυλα ελευθερα στο μουνι - αλλα τι να το κανεις οταν η κοπελα ειναι μπαζο! Απορω με τα γουστα σας μερικες φορες, μα τοσος ντορος γι' αυτο το μπαζο! Ρε jopino τι μας λενε τα ατομα, μπορει να συγκριθει αυτη η γυναικα ας πουμε με τη Ρουσλανα ή τη Σοφια (παλιοτερα) απο Ιασωνος 1?

Γαμω τα γουστα σας, γαμω!  :2funny: :uglystupid:

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Μερικες φορες ρε μαγκες διαβαζω κατι πραγματα που με αναγκαζουν να επανερχομαι στο φορουμ. Πηγα χθες και γαμησα αυτη την Ευα που λετε απο Κων/λεως 166. Ρε μαλακες... ΤΙ ΜΠΑΖΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? Ειστε σοβαροι? Ειναι δυνατο να θεωρειτε αυτη τη γυναικα ομορφη?  :uglystupid: Η κοπελα ειναι μπαζο! Πιο πολυ μπηκα μεσα για την κουκλαρα τσατσα που την ξερω απο παλια και δεν ηθελα να τη στεναχωρησω. Και βεβαια - μπαινοντας στο δωματιο και φευγοντας - της ειπα οτι ειναι πολυ πιο ομορφη απο την πουτανα!

Για οποιον δεν ξερει την Ευα επαναλαμβανω: H κοπελα ειναι ΜΠΑΖΟ. Τελειως ακωλη, ισιο σωμα με μεγαλες πλατες, ποδαρακια 35 νουμερο και ενα ορθογωνιο τεραστιο κεφαλι με τσιμπουκοχειλα σιλικονης. Στο δωματιο μπορει να εχει καλες υπηρεσιες - ακαποτη πιπα, δαχτυλα ελευθερα στο μουνι - αλλα τι να το κανεις οταν η κοπελα ειναι μπαζο! Απορω με τα γουστα σας μερικες φορες, μα τοσος ντορος γι' αυτο το μπαζο! Ρε jopino τι μας λενε τα ατομα, μπορει να συγκριθει αυτη η γυναικα ας πουμε με τη Ρουσλανα ή τη Σοφια (παλιοτερα) απο Ιασωνος 1?

Γαμω τα γουστα σας, γαμω!  :2funny: :uglystupid:
Η Εύα δεν είναι η τοπ γκόμενα σε εμφάνιση  αλλά οι υπηρεσίες της είναι πολύ άνω του μετρίου σε σχέση με κάτι άλλες ψώλες/φόλες που την έχουν δει θεογκόμενες. Εξ άλλου με ένα 20άρικο τι περιμένεις να γαμίσεις κανένα φωτομοντέλο που θα σου τα κάνει όλα; Εμείς εδώ μέσα  πουτάνες  του 20άρικου  γαμάμε και όχι  ct των 250 ευρώ. Αν εσύ πιστεύεις ότι με 10-15 και 20 ευρώ θα πηδήξεις καμία θεά τότε άραξε σπίτι σου και περίμενε να σου έρθει συστημένη από τη Μόσχα. Όσο για τα Ιάσωνος 1-2-3 είναι τα πρότυπα μπουεδέλα χείριστων υπηρεσιών με παροχές ξεπέτας από ωραία γκομενάκια που δεν έχουν διάθεση ούτε το πούτσο να σου σγγίξουν.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Ρε μαλακες... ΤΙ ΜΠΑΖΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?
την κουκλαρα τσατσα
της ειπα οτι ειναι πολυ πιο ομορφη απο την πουτανα!
Στο δωματιο μπορει να εχει καλες υπηρεσιες
Γαμω τα γουστα σας, γαμω!

Η Εύα δεν είναι η τοπ γκόμενα σε εμφάνιση  αλλά οι υπηρεσίες της είναι πολύ άνω του μετρίου
παροχές ξεπέτας από ωραία γκομενάκια που δεν έχουν διάθεση ούτε το πούτσο να σου σγγίξουν.

Εδώ επιβεβαιώνεται το αξίωμα που λέει ότι η εμφάνιση και οι υπηρεσίες είναι ποσότητες αντιστρόφως ανάλογες.
Έτσι είναι (δυστυχώς ή ευτυχώς) μάγκες.
Συμβαίνει πάντα στη φύση.
Ένα έμβιο ον (και η πουτάνα έμβιο ον είναι) που κάπου υστερεί, αναπτύσσει άλλες ιδιότητες που αντισταθμίζουν την υστέρηση.
Αν η άσχημη (δε την ξέρω την κοπέλα αλλά δέχομαι ότι δε λένε ψέμματα οι προλαλήσαντες) ήταν και μη μου άπτου, δε θα σταύρωνε πελάτη ούτε για δείγμα.

Μη τσακώνεστε λοιπόν, έτσι είναι η ζωή, κι αν κάπου βρεις και τα δυο χαρακτηριστικά συγκεντρωμένα, ε... παντρέψου την!

Α, και μην το ξεχάσω (για τις τσατσές):
Έχω κι εγώ δει τσατσές που "μου τη δίνουν" περισσότερο από την πουτάνα. Σπάνια, αλλά συμβαίνει. Αλλά δε ξαπλώνουν, δεν είναι αυτός ο ρόλος τους. Τουλάχιστον εγώ ποτέ δεν το έχω καταφέρει. Έχω διαβάσει κάπου εδώ μέσα για μια πίπα που πήρε κάποτε τσατσά σε συναγωνιστή.

Μια πλάκα που είχε γίνει είναι η εξής:
Έκανα τσάρκα στα στούντιο Κασσάνδρας, να τσεκάρω μήπως βρω τίποτα αξιόλογο.
Σε ένα μπαίνω μέσα, γριούλα τσατσά (αλλά χαμογελαστή), λέει το παραμύθι της (μύγες βαράγανε), και φωνάζει τις ΔΥΟ κοπέλες που είχε εκείνη τη στιγμή το μαγαζί.
Πλησιάζουν οι κοπέλες και πάνε και στέκονται δίπλα στην τσατσά, τρεις σε παράταξη, η τσατσά στη μέση, οπότε λέει η τσατσά:
"Δύο τα κορίτσια, πέρνα να σε περιποιηθούνε".
"Εγώ τρία κορίτσια βλέπω", κάνω εγώ (πριν φύγω).

Σκάσανε και οι τρεις στα γέλια.

Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
0
Μερικες φορες ρε μαγκες διαβαζω κατι πραγματα που με αναγκαζουν να επανερχομαι στο φορουμ. Πηγα χθες και γαμησα αυτη την Ευα που λετε απο Κων/λεως 166. Ρε μαλακες... ΤΙ ΜΠΑΖΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? Ειστε σοβαροι? Ειναι δυνατο να θεωρειτε αυτη τη γυναικα ομορφη?  :uglystupid: Η κοπελα ειναι μπαζο! Πιο πολυ μπηκα μεσα για την κουκλαρα τσατσα που την ξερω απο παλια και δεν ηθελα να τη στεναχωρησω. Και βεβαια - μπαινοντας στο δωματιο και φευγοντας - της ειπα οτι ειναι πολυ πιο ομορφη απο την πουτανα!

Γαμω τα γουστα σας, γαμω!  :2funny: :uglystupid:

από εσένα καλήτερη ειναι πάντως

Επισκέπτης
Έχω κι εγώ δει τσατσές που "μου τη δίνουν" περισσότερο από την πουτάνα. Σπάνια, αλλά συμβαίνει.
παιζει μια τσατσα που δουλευε μεχρι προσφατα στο δ.20 και αγκυρας μελλαχρινη λεπτουλα και προσωπο ποντιας που με αναστατωνε.ειχα πει οτι καποτε θα της εκανα προταση για αγλαλιτσες αλλα απο τοτε δεν την ξανα ειδα

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Μερικες φορες ρε μαγκες διαβαζω κατι πραγματα που με αναγκαζουν να επανερχομαι στο φορουμ.
να τα λες αυτα φίλε γιατι μπορεί να σε περασουν για εθισμένο αρρωστακι  :2funny: :2funny: :2funny:

Wathefcuk

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα ότι εργάζεται η Μπάρμπορα, αλλά που;;; Ο συναγωνιστής έγραψε κάτι για "πήγα δίπλα στο 25.." Να υποθέσω Φωκαίας; Επίσης η Σοφία από Ιάσωνος 1Α (και πριν Αγιού Πέτρου, και Αγίου Μελετίου 200) ξέρει κανείς που βρίσκεται γιατί αναφέρθηκε κάποιος εδώ, συγκριτικά με την Εύα της Κωσνταντινουπόλεως 166.

Ελπίζω να μην με κράξετε για το off topic.

Ευχαριστώ.  :sunglasses:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom