Μπουρδελο-επισκόπηση… απόγευμα 5 με 6
Προς αναζήτηση κυτταριτιδιασμένης, πλαδαρής, γέρικης σάρκας. Δυστυχώς το κρύο ευνοούσε και όχι.
Αρχίζοντας από την πάνω πλευρά της Λιοσίων… περπατούσα και ένιωθα μια ερημιά να με τυλίγει… Όλα κλειστά. Μα τι στο δ…! Προχωρώντας καρφωτός για Προύσσης 22 ..ανακάλυψα άλλη μαυρίλα… κλειστό. Κρίμα και πήγαινα για την Αλικάρα.
Κνίδου 18 : νόμιζα προλάβαινα τον βυζούβιο Λαουρα-Τζούλια που είχα να τη δω χρόνια, αλλά μαθαίνοντας πως ξαναπήρε κιλάκια , είπα να περάσω… (άλλωστε τα βυζιά της ταιριάζουν μόνο με παραπάνω κιλά… αυτά τα βυζιά που ΟΛΟΙ αγαπήσαμε..). Αντί αυτής μια αδιάφορη νεαρή μελαχρινούλα με παταχτό κωλαράκι..
Απογοήτευση και συνέχεια.. ήθελα gilfares οπωσδηποτε!
Αλκιβιάδου-τριο στουντζες..
16Γ: δίδυμο από μιλφουδες… μελαχρινη και ξανθιά, με περίεργα εσώρουχα (λιγο ζαρτιέρα, λίγο κορσέ), αλλά μπόλικο καρεδάκι, πανομοιότυπο και οι δυο.. εμφανίστηκαν λες και ήταν οι αδερφές Μπρόγερ… 20 εκάστη, 40 παρτούζιον..
16Β: ξανθιά μακρύ μαλλί, γεματούλα, με άσπρες μπότες, και ευδιάθετη.. θέλησε να με κρατήσει, αφού βγαίνοντας τελευταίος έκανε πως με πυροβολεί με τα δάχτυλα… της λέω «ο τελευταίος είναι και ο τυχερός?»… χαμογέλασε αποκαλύπτοντάς μου περισσότερα ούλα από ποτέ…
16Α: αυτοπαρουσιαζόταν, μόλις άνοιγα, η μελαχρινή κόρη του Γκμοχ…όπως άνοιξα… έτσι και έκλεισα…
Απογοήτευση πλήρης. Τα πράγματα ήταν μέτρια! Και εγώ τα ήθελα ή πολύ καλά ή πολύ χάλια! Προτιμούσα το δεύτερο…
Φωκαίας: μετριότητες, μετριότητες… στο 17Β, η γριο-τσατσα με κρατούσε από το χέρι να μη φύγω και μου έλεγε «κάτσε μωρό μου, κάτσε μωρό μου»… (αν ήταν γιαυτή μπορεί και να καθόμουν)
Αγκύρας 12Α+Β : κλειστά και τα δυο τελευταία προπύργια της λευκής σάπιας σάρκας..
Έλλης 3 : ζουμπουρλούδικο έως παχουλό ξανθό, που έκανε και ναζάκια
Ιουλιανού 71 : είπα μήπως εδώ.. βγήκε μια χοντρή αλλά προς το γυμνασμένη, με καυλέ γυαλιά, σαν ελληνίδα μου φάνηκε, Αντριάννα είπε η τσατσα..αλλά άλλη φορά όταν με πιάσουν τα BBW βίτσια μου
Διδύμου 8Α : νέα άφιξη, νεαρή κοπέλα, πολύ καλό σωματάκι, ξανθούλα, νομίζω εμφανισιακά η καλύτερη που είδα, φοβερός κώλος
Διδυμου 8Β : δεν ανέβαινα τη σκάλα με τίποτα!
Διδύμου 16Α : μιλφόνι με καλό σωματάκι και σεξυ εσώρουχα, μέτριο
Διδύμου 18Β : βαρέθηκα να κατέβω
Διδύμου 18Α : αποκαμωμένος και απογοητευμένος… κατέθεσα στην καυλιονα – Αλιόνα (και δεν το μετάνιωσα με τέτοιο ρούφηγμα…) Θα γράψω και κριτική..αν θετε…
(τι θέλω και κυκλοφορώ στα μπουρδέλα και απογοητεύομαι...αλλά τι να κάνω λόγω αναγκών... πανε τα στουντιο)