Την προηγούμενη βδομάδα είπα να πάρω πάλι Μπάρμπαρα, που την είχα κόψει για κανα εξάμηνο.
Με το που με είδε με θυμήθηκε και με έβαλε κατευθεία στο δωμάτιο μπαίνοντας και κείνη μαζί.
Με "βοηθούσε" να γδυθώ και μου άρχισε πίπα στα όρθια και κείνη γονατιστή.
Η συνέχεια στο κρεβάτι με 69 και δύο ολόκληρα δάχτυλα στο μουνί και στο κώλο και την Μπάρμαρα να χτυπιέται και να προσπαθεί να κάνει deep throat. (το έχουμε ξαναπεί..... δεν τό'χει)
Μετά στα τέσσερα και κατευθείαν στο κώλο, όπου μετά από 5λεπτο κομπρεσεράτο (με ξυλιές στα κωλομέρια) και λίγο πριν το έμφραγμα, ένοιωσα ότι το "τέλος" έρχεται. Βγάλσιμο καπότας , αστραπιαίο γύρισμα της Μπάρμπαρας και η πρώτη ριξιά στο λαρύγγι με τις επόμενες στα μάτια, στα βυζιά κλπ. Κατα΄το πλύσιμο η Μπάρμαρα μου κωλοτριβόταν, με φίλαγε στη πλάτη και αφού τελείωσα το πλυσιμο κατεβαίνει και το βάζει όλο στο στόμα της , μου δίνει και ένα φιλί στο μάγουλο και φεύγει. Εγώ, απλώς το ξανάπλυνα....
Τι να πώ.... αν ήταν και πιο όμορφη και λίγο πιο αδύνατη θα ήταν το απόλυτο γαμήσι (για μένα).
Σήμερα είχα βάλει, πάλι, ρότα πρωί-πρωί για Μπάρμπαρα. Φτάνοντας βλέπω το διπλανό φωτάκι του 25(πάνω) αναμένο.
Κατατρεχόμενος από αυτή την αυτοκαταστροφική περιέργεια του μπουρδελιάρη ανεβαίνω να δω τι παίζει.
Εμφανίζεται η Μαργαρίτα. Ρουμανάκι, με κοντό μαύρο μαλλάκι, τέλεια σε μέγεθος και στήσιμο βυζιά, αδύνατο, 1,65 με τσουπωτό κολαράκι.
Η τσατσα απαγγέλει: " Ισπανικό, 69, ΚΩΛΑΡΑΚΙ, δεν βιάζεται καθόλου"
Εδώ είμαστε, σκέφτομαι, Μπάρμπαρα το έχασες το 20ρικό.
Περνάω μέσα και έρχεται μετά από λίγο. Λίγο παίξιμο με το χέρι και αμέσως προφυλακτικό χωρίς να μου έχει σηκωθεί ακόμη. Αερόπιπα με χέρι χωρίς τεχνική. Το ισπανικό ήταν ότι το ακούμπησε μια φορά στο βυζί της.
Με τον "μεγάλο" ακόμη μισοσηκωμένο, μου γυρίζει στα τέσσερα, βάζει μια χούφτα κρέμα και το βάζει μέσα.
Η αίσθηση ανύπαρκτη, σαν να γαμάω βαρέλι. Παρά τις φιλότιμες πνευματικές και σωματικές μου προσπάθειες, η απαιτούμενη σκληρότητα για την διάνοιξη της πίσω πόρτας ήταν αδύνατον να επιτευχθεί. Έτσι μετά από σκληρό σφυροκόπημα εγκατέλειψα και την ιδέα του κώλου αλλά και του χυσίματος.
Curiosity killed the cat.... (και για τους μη αγγλομαθείς : "Η περιέργεια σκότωσε την γάτα")