Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 227 άτομα (11 μέλη και 216 επισκέπτες)

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Αναζήτησα και βρήκα υποκατάστατο του ροζ αιδοίου της σ’ ένα βραστό λουκάνικο στα προπύλαια του Παντείου πανεπιστημίου.
Το έφαγα αργά και προσεκτικά.
Το ροζ λουκάνικο δεν ήταν αρκετό.
Ούτε το ροζ αιδοίο Εκείνης ήταν αρκετό.

Ροζ λουκανικο στη συγγρου ? τι εννοεις  ?    :grin:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
αχαχαχαχα αυτη δε μοιαζει με την τατιανα απο περγαμου-αλκαμενους? :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Μπουρδελο-επισκόπηση...
Διδύμου 18Α : αποκαμωμένος και απογοητευμένος… κατέθεσα στην καυλιονα – Αλιόνα (και δεν το μετάνιωσα με τέτοιο ρούφηγμα…)
Άψογος :rockon:

Πράγματι η Αλιόνα είναι αρκετά καλή στην περιποίηση

Επισκέπτης
Αναγνωριστική επίσκεψη στο dublex της Κωνσταντινουπόλεως. Ώρα 6.30-7.00 περίπου.
Όπως κοιτάμε την είσοδο:
Αριστερά: Καστανή νεαρά με καλό σώμα, με συμπαθητικό πρόσωπό. 2,5 βυζί και κανονική διαπλαση σώματος. Βασικά και άφιλτρο. Στριφνοπρόσωπος τσάστος. μεσήλικας στεγνός με χρόνια (προφανώς) δυσανεξία στον επίγειο βίο. Το κατάστημα ήταν άδειο. Όταν διαπίστωσε πως φεύγω, η εκδιδόμενη απέσυρε το βλέμμα της και απόμεινε να κοιτάζει το στριφνό τσάτσο με μάτια γεματα απορία, σαν να έκανα κάτι απρόβλεπτο! Κατά τη γνώμη μου ελκυστικώτερη από την Εύα του διπλανού καταστήματος. Αν γνωρίζει κανείς, ας πει εντυπώσεις για τα ενδότερα.

Δεξιά: Η ημι-διάσημη Εύα, που ήταν η αιτία της αναγνωριστικής. 5-6 άτομα στην αναμονή (διεθνές κοινό), και η Εύα στο δωμάτιο. Σε κανένα 5λεπτο εμφανίσθηκε. Ψηλό και λεπτό κορίτσι με (σχεδόν) πλήρη απουσία καμπυλών. Άβυζη, άκωλη με ψηλά σωληνοειδή πόδια. (Με μικρή απώλεια βάρους θα πέσει στην κατηγορία των ανορεξικών). Συμαπαθητικό (από όσο μπόρεσα να δώ) πρόσωπο, με έντονο μακιγιάζ. Βγήκε στο σαλόνι ελαφρώς σταρβοπατώντας, πιθανόν λόγω κόπωσης. Αδιάφορη για μένα. (Ελπίζω οι θαυμαστές της θα χαρούν που δεν θα τη βεβηλώσω.)
Καλό σας βράδυ.

Επισκέπτης
Αναγνωριστική επίσκεψη στο dublex της Κωνσταντινουπόλεως. Ώρα 6.30-7.00 περίπου.
Βρέθηκα στα ίδια λημέρια με εσένα περίπου μια ώρα αργότερα! Τα μπουρδελοπνεύματα τελικά δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο απλά με μια ώρα διαφορά! :2funny: :2funny:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Βρέθηκα στα ίδια λημέρια με εσένα περίπου μια ώρα αργότερα! Τα μπουρδελοπνεύματα τελικά δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο απλά με μια ώρα διαφορά! :2funny: :2funny:
Μαλλον ωθησε αρκετους η κριτικη του Ζεροου  :grin:
Σκεφτομουν και γω να παω να δω το μωρο αλλα βαρεθηκα,αυριο :grin:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Μίνι πρωινή εξόρμηση.

Φωκ. 27 1ος: η Μπάρμπορα
Φωκ. 27 ις: η Γιάννα
Φωκ. 27 υπ.: η Άννα η Πολωνέζα και μια μελαμψή μπάζο
Φωκ. 19: το γνωστό
Φωκ. 17 ις: η Αλέξια του Φ.71
Φυλ. 66α: η Ντενίζα και η Έλενα
Φυλ. 84α: η Σόνια
Φυλ. 65 άνω: ένα καινούργιο μέτριο προ-μιλφ, κοντό καμπυλόγραμμο
Φωκ. 71β: η Ρενάτα, το κορμί, το κομοδίνο.

Πρώτη κατάθεση στην Ντενίζα. 'Ηθελα να δω αν μετά την αναβάθμιση από το Φ.54 σε Φ.66, θα είχε αλλάξει προς το καλλίτερο και τις υπηρεσίες της. Δυστυχώς, αν βάλει και ο Μανωλιός τα ρούχα του αλλιώς . . . .
Δεν πειράζει, τουλάχιστον είχα άνεση χρόνου, ένα ωραίο κορμί δίπλα μου (έχει αδυνατίσει), και ήταν μεσα στην τρελή χαρά αφού χασκογελούσε με την τσα2 στην κουζίνα πριν μπεί στο δωμάτιο.

Δεύτερη κατάθεση στην "Ιταλίδα" Σόνια. Ωραίο κορμί, ελαφρώς πεσμένο στήθος, αλλά καλύτερο κρεβάτι από το την ψόφια Ντενίζ. Τα κουνήματα κατά την διάρκεια του σεξ, τα βρίσκω ερεθιστικά (εν αντιθέση με κάποιον άλλο συναγωνιστή που τον αποσυντόνιζαν), άνεση χρόνου.

Αυτά

Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
28
Πόντοι
0
Την προηγούμενη βδομάδα είπα να πάρω πάλι Μπάρμπαρα, που την είχα κόψει για κανα εξάμηνο.
Με το που με είδε με θυμήθηκε και με έβαλε κατευθεία στο δωμάτιο μπαίνοντας και κείνη μαζί.
Με "βοηθούσε" να γδυθώ και μου άρχισε πίπα στα όρθια και κείνη γονατιστή.
Η συνέχεια στο κρεβάτι με 69 και δύο ολόκληρα δάχτυλα στο μουνί και στο κώλο και την Μπάρμαρα να χτυπιέται και να προσπαθεί να κάνει deep throat. (το έχουμε ξαναπεί..... δεν τό'χει)
Μετά στα τέσσερα και κατευθείαν στο κώλο, όπου μετά από 5λεπτο κομπρεσεράτο (με ξυλιές στα κωλομέρια) και λίγο πριν το έμφραγμα, ένοιωσα ότι το "τέλος" έρχεται. Βγάλσιμο καπότας , αστραπιαίο γύρισμα της Μπάρμπαρας και η πρώτη ριξιά στο λαρύγγι με τις επόμενες στα μάτια,  στα βυζιά κλπ.  Κατα΄το πλύσιμο η Μπάρμαρα μου κωλοτριβόταν, με φίλαγε στη πλάτη και αφού τελείωσα το πλυσιμο  κατεβαίνει και το βάζει όλο στο στόμα της , μου δίνει και ένα φιλί στο μάγουλο και φεύγει. Εγώ, απλώς το ξανάπλυνα....
Τι να πώ.... αν ήταν και πιο όμορφη και λίγο πιο αδύνατη θα ήταν το απόλυτο γαμήσι (για μένα).

Σήμερα είχα βάλει, πάλι, ρότα πρωί-πρωί για Μπάρμπαρα. Φτάνοντας βλέπω το διπλανό φωτάκι του 25(πάνω) αναμένο.
Κατατρεχόμενος από αυτή την αυτοκαταστροφική περιέργεια του μπουρδελιάρη ανεβαίνω να δω τι παίζει.
Εμφανίζεται η Μαργαρίτα. Ρουμανάκι, με κοντό μαύρο μαλλάκι, τέλεια σε μέγεθος και στήσιμο βυζιά, αδύνατο, 1,65 με τσουπωτό κολαράκι.
Η τσατσα απαγγέλει: " Ισπανικό, 69, ΚΩΛΑΡΑΚΙ, δεν βιάζεται καθόλου"
Εδώ είμαστε, σκέφτομαι, Μπάρμπαρα το έχασες το 20ρικό.
Περνάω μέσα και έρχεται μετά από λίγο. Λίγο παίξιμο με το χέρι και αμέσως προφυλακτικό χωρίς να μου έχει σηκωθεί ακόμη. Αερόπιπα με χέρι χωρίς τεχνική. Το ισπανικό ήταν ότι το ακούμπησε μια φορά στο βυζί της.
Με τον "μεγάλο" ακόμη μισοσηκωμένο, μου γυρίζει στα τέσσερα, βάζει μια χούφτα κρέμα και το βάζει μέσα.
Η αίσθηση ανύπαρκτη, σαν να γαμάω βαρέλι. Παρά τις φιλότιμες πνευματικές και σωματικές μου προσπάθειες, η απαιτούμενη σκληρότητα για την διάνοιξη της πίσω πόρτας ήταν αδύνατον να επιτευχθεί. Έτσι μετά από σκληρό σφυροκόπημα εγκατέλειψα και την ιδέα του κώλου αλλά και του χυσίματος.

Curiosity killed the cat.... (και για τους μη αγγλομαθείς : "Η περιέργεια σκότωσε την γάτα")     

Επισκέπτης
Η Μπάρμπορα φίλε είναι στανταράκι αξεπέραστο. Μπορεί να υστερεί σε τεχνική αλλά από υπηρεσίες ό,τι καλύτερο.
Πάντως και παρόλο που πάχυνε, οι βυζάρες και η κωλάρα της παραμένουν αριστουργήματα!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom