Επισκέπτης
Η Εύα δεν είναι η τοπ γκόμενα σε εμφάνιση αλλά οι υπηρεσίες της είναι πολύ άνω του μετρίου σε σχέση με κάτι άλλες ψώλες/φόλες που την έχουν δει θεογκόμενες. Εξ άλλου με ένα 20άρικο τι περιμένεις να γαμίσεις κανένα φωτομοντέλο που θα σου τα κάνει όλα; Εμείς εδώ μέσα πουτάνες του 20άρικου γαμάμε και όχι ct των 250 ευρώ. Αν εσύ πιστεύεις ότι με 10-15 και 20 ευρώ θα πηδήξεις καμία θεά τότε άραξε σπίτι σου και περίμενε να σου έρθει συστημένη από τη Μόσχα. Όσο για τα Ιάσωνος 1-2-3 είναι τα πρότυπα μπουεδέλα χείριστων υπηρεσιών με παροχές ξεπέτας από ωραία γκομενάκια που δεν έχουν διάθεση ούτε το πούτσο να σου σγγίξουν.
Φιλε μιλαμε καθαρα για εμφανιση, οχι για υπηρεσιες. Οι συναδελφοι εδω εχουν βγαλει τη γκομενα μουναρα ενω για μενα ειναι μπαζο. Για τη Ρουσλανα και την Ευα στο Ιασωνος 1 συμφωνουμε οτι δεν κανουν πολλα στο κρεβατι αλλα εμφανισιακα ειναι πολυ ανωτερες απο την Ευα στις γραμμες. Η κοπελα ειναι σκυλοφατσα με ασχημο σωμα, πως να το κανουμε!
Α, και μην το ξεχάσω (για τις τσατσές):
Έχω κι εγώ δει τσατσές που "μου τη δίνουν" περισσότερο από την πουτάνα. Σπάνια, αλλά συμβαίνει. Αλλά δε ξαπλώνουν, δεν είναι αυτός ο ρόλος τους. Τουλάχιστον εγώ ποτέ δεν το έχω καταφέρει. Έχω διαβάσει κάπου εδώ μέσα για μια πίπα που πήρε κάποτε τσατσά σε συναγωνιστή.
Φιλε χωρις πλακα, η τσατσα στο Κων/λεως 166 (νομιζω Μαγια τη λενε) ειναι ωραια γυναικα, κατα τη γνωμη μου κλασεις ανωτερη απο την Ευα!
Επίσης η Σοφία από Ιάσωνος 1Α (και πριν Αγιού Πέτρου, και Αγίου Μελετίου 200) ξέρει κανείς που βρίσκεται γιατί αναφέρθηκε κάποιος εδώ, συγκριτικά με την Εύα της Κωσνταντινουπόλεως 166.
Η Σοφια εχει σταματησει και εχει γυρισει στη Ρωσια, απ' οσο ξερω τουλαχιστον.