Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 235 άτομα (12 μέλη και 223 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Η Εύα δεν είναι η τοπ γκόμενα σε εμφάνιση  αλλά οι υπηρεσίες της είναι πολύ άνω του μετρίου σε σχέση με κάτι άλλες ψώλες/φόλες που την έχουν δει θεογκόμενες. Εξ άλλου με ένα 20άρικο τι περιμένεις να γαμίσεις κανένα φωτομοντέλο που θα σου τα κάνει όλα; Εμείς εδώ μέσα  πουτάνες  του 20άρικου  γαμάμε και όχι  ct των 250 ευρώ. Αν εσύ πιστεύεις ότι με 10-15 και 20 ευρώ θα πηδήξεις καμία θεά τότε άραξε σπίτι σου και περίμενε να σου έρθει συστημένη από τη Μόσχα. Όσο για τα Ιάσωνος 1-2-3 είναι τα πρότυπα μπουεδέλα χείριστων υπηρεσιών με παροχές ξεπέτας από ωραία γκομενάκια που δεν έχουν διάθεση ούτε το πούτσο να σου σγγίξουν.

Φιλε μιλαμε καθαρα για εμφανιση, οχι για υπηρεσιες. Οι συναδελφοι εδω εχουν βγαλει τη γκομενα μουναρα ενω για μενα ειναι μπαζο. Για τη Ρουσλανα και την Ευα στο Ιασωνος 1 συμφωνουμε οτι δεν κανουν πολλα στο κρεβατι αλλα εμφανισιακα ειναι πολυ ανωτερες απο την Ευα στις γραμμες. Η κοπελα ειναι σκυλοφατσα με ασχημο σωμα, πως να το κανουμε!

Α, και μην το ξεχάσω (για τις τσατσές):
Έχω κι εγώ δει τσατσές που "μου τη δίνουν" περισσότερο από την πουτάνα. Σπάνια, αλλά συμβαίνει. Αλλά δε ξαπλώνουν, δεν είναι αυτός ο ρόλος τους. Τουλάχιστον εγώ ποτέ δεν το έχω καταφέρει. Έχω διαβάσει κάπου εδώ μέσα για μια πίπα που πήρε κάποτε τσατσά σε συναγωνιστή.

Φιλε χωρις πλακα, η τσατσα στο Κων/λεως 166 (νομιζω Μαγια τη λενε) ειναι ωραια γυναικα, κατα τη γνωμη μου κλασεις ανωτερη απο την Ευα!

Επίσης η Σοφία από Ιάσωνος 1Α (και πριν Αγιού Πέτρου, και Αγίου Μελετίου 200) ξέρει κανείς που βρίσκεται γιατί αναφέρθηκε κάποιος εδώ, συγκριτικά με την Εύα της Κωσνταντινουπόλεως 166.

Η Σοφια εχει σταματησει και εχει γυρισει στη Ρωσια, απ' οσο ξερω τουλαχιστον.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τι έγινε Picker?
Όυτε εσύ άντεξες μακρυά μας?  :grin:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ημουν περαστικος απο μεταξι το πρωι και μπηκα σε μερικα να δω τι παιζει...

πηγα μεγαλου αλεξανδρου 28α να δω τη μαρια...μια ψηλη ξανθια καλοταισμενη μιλφ ηταν...δεν ξερω αν ειναι η μαρια...με μικρα βυζια ,ενα μικρο τατουαζακι στη μεση...γλυκουλα στο προσωπο...γενικα δε μου κανε κλικ...αν ηταν η μαρια την περιμενα πολυ καλυτερη...(περιμενα με πακηδες στο σαλονι,δεν του εδιωξε κανεις)

στο αριστερο τριγγετα ηταν η ευα απο διδυμου και στο δεξι μια μικρουλα μελαχρινη αδιαφορη...(στο 10ευρο παντα)

ηθελα να παω και στο χοστελ,αλλα δε θυμομουν που ειναι

combo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
τι προτείνετε σήμερα στην απογευματινη βαρδια στη φυλης? ευχαριστω πολυ!

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396

πηγα μεγαλου αλεξανδρου 28α να δω τη μαρια...μια ψηλη ξανθια καλοταισμενη μιλφ ηταν...δεν ξερω αν ειναι η μαρια...με μικρα βυζια ,ενα μικρο τατουαζακι στη μεση...γλυκουλα στο προσωπο...γενικα δε μου κανε κλικ...αν ηταν η μαρια την περιμενα πολυ καλυτερη...(περιμενα με πακηδες στο σαλονι,δεν του εδιωξε κανεις)
Περαστικος και γω το πρωι απο κει,δεν ηταν η Μαρια .Η Γιαννα ηταν ,πριν φυγω ρωτησα τη τσατσα ποτε δουλευει η Μαρια και μου ειπε το απογευμα .

Επισκέπτης

Περαστικος και γω το πρωι απο κει...
Περνάτε, περνάτε, έναν πούτσο δεν ρίχνετε... Τι θα κάνουν οι κοπέλες ρε; Πουτάνες θα γίνουνε :grin:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Περαστικος και γω το πρωι απο κει,δεν ηταν η Μαρια .Η Γιαννα ηταν ,πριν φυγω ρωτησα τη τσατσα ποτε δουλευει η Μαρια και μου ειπε το απογευμα .
α ετσι εξηγειται...

τι ωρα πηγες?

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
α ετσι εξηγειται...

τι ωρα πηγες?
Κατα τις12 μιση,δεν εκανα τσαρκα ,μια που περνουσα απο τη περιοχη πεταχτηκα και εριξα ενα βλεφαρο σε αυτο το μπουρδελακι.Μαν τελευταια ο ενας ακολουθει τα βηματα του αλλου  :grin:
Παντως το μιλφακι τρωγοτανε για 10ευρω.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Κατα τις12 μιση,δεν εκανα τσαρκα ,μια που περνουσα απο τη περιοχη πεταχτηκα και εριξα ενα βλεφαρο σε αυτο το μπουρδελακι.Μαν τελευταια ο ενας ακολουθει τα βηματα του αλλου  :grin:
Παντως το μιλφακι τρωγοτανε για 10ευρω.
:grin: :sunglasses:
ναι οντως...τρωγοτανε...

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Ροκαβλόν , μόνο εσύ με καταλαβαίνεις  ;)

combo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
παιδιά κάτι στάνταρ για τώρα? ευχαριστώ!!!

Επισκέπτης
Συμφωνώ αλλά κάτι πιο ψαγμένο δεν έχεις να προτείνεις?
Σάμπως ξέρω το γούστο του τύπου; Κάτι standard ρώτησε απλώς.
Να του κάνω φερ' ειπείν ολόκληρη ανάλυση για πρωκτικό και να μου πει στο τέλος ότι δεν του αρέσει ο κώλος; :-

Άλλη σταθερή αξία είναι η Κατερίνα η Σέρβα στο Αλκιβιάδου 16Β, μόνο που δεν δουλεύει κάθε απόγευμα.
Αν την πετύχεις αξίζει. Όμορφο μιλφ με πλήρες πρόγραμμα και άνεση χρόνου.

Από Μεταξουργείο καλές περιπτώσεις είναι:
Τάνια από Αχιλλέως 51. Αλβανίδα με πλήρες πρόγραμμα και στενό κωλαράκι.
Τζουλιάνα από Ιάσωνος 30Β. Απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ, γυαλάκια μυωπίας και πλαστικά βυζιά. Αρκετά εμφανίσιμη.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Σάμπως ξέρω το γούστο του τύπου; Κάτι standard ρώτησε απλώς.
Να του κάνω φερ' ειπείν ολόκληρη ανάλυση για πρωκτικό και να μου πει στο τέλος ότι δεν του αρέσει ο κώλος; :-

Άλλη σταθερή αξία είναι η Κατερίνα η Σέρβα στο Αλκιβιάδου 16Β, μόνο που δεν δουλεύει κάθε απόγευμα.
Αν την πετύχεις αξίζει. Όμορφο μιλφ με πλήρες πρόγραμμα και άνεση χρόνου.

Από Μεταξουργείο καλές περιπτώσεις είναι:
Τάνια από Αχιλλέως 51. Αλβανίδα με πλήρες πρόγραμμα και στενό κωλαράκι.
Τζουλιάνα από Ιάσωνος 30Β. Απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ, γυαλάκια μυωπίας και πλαστικά βυζιά. Αρκετά εμφανίσιμη.
Κάτι άλλο από Φυλής έχεις να προτείνεις?
Άσε τα γούστα του καθενός,πες με το δικό σου κριτήριο κ γούστο...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom