Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 343 άτομα (37 μέλη και 306 επισκέπτες)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Η Περγάμου που είναι, Κοντα στη Φυλής;
σταθμο μετρο αττικη...βγαινεις προς αδμητου,στριβεις δεξια και ειναι η πρωτη καθετος στ αριστερα σου...το μπουρδελο που σου λεω ειναι 100 μετρα απ το σταθμο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
σταθμο μετρο αττικη...βγαινεις προς αδμητου,στριβεις δεξια και ειναι η πρωτη καθετος στ αριστερα σου...το μπουρδελο που σου λεω ειναι 100 μετρα απ το σταθμο

Η κάθετος που στα αριστερά της έχει εναν φουρνο. Εκει που θα δει εναν φουρνο θα μπει μεσα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Επισκεψη μου πριν πεντε ωρες....στην Τατιανα στο Δ97....εχω ηδη γραψει κριτικη!!!!!

billinio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Κριτικές
12
Like
28
Πόντοι
601
H Julia πρώην Άννα που ήταμ στο 71 σε πιο είναι τώρα ;

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Τυπε dirtyliving εμεις στο πηγαδι κατουρησαμε; Κι εγω ειχα προτεινει την Ιρενα. Στην επομενη τσαρκα αν βαλεις τις πιθανες σκεψεις των συναγωνιστων μπουρδελιαρηδων, βαλε και ενα δικο μου ντεμο αν γουσταρεις!

Επισκέπτης
Τυπε dirtyliving εμεις στο πηγαδι κατουρησαμε; Κι εγω ειχα προτεινει την Ιρενα. Στην επομενη τσαρκα αν βαλεις τις πιθανες σκεψεις των συναγωνιστων μπουρδελιαρηδων, βαλε και ενα δικο μου ντεμο αν γουσταρεις!
:2funny: :2funny:

Έχεις δίκιο ακόρεστε, λυπάμαι! Την επόμενη φορά δεν θα σε ξεχάσω! :rockon:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
ε νταξει αν ειναι τοσο βλακας και μπει μεσα στο φουρνο
τι να πω... αμα γαμανε και τετοιοι...  :-
Και η φουρνάρισα παρθένα θα μείνει δηλαδή;

Ευχαριστώ, επλίζω να αξίζει. Καμια πληροφορία ακόμα; Θέλω να χω 2-3 εναλλακτικές.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Γεια σας συναγωνιστές!! Σημερινή βολτούλα στα σπιτάκια που λατρεύουμε στην περιοχή Φυλής και πέριξ και είδα τα εξής:
Στάση πρώτη στην Αλκιβιάδους 16Α για να απολαύσω τις υπηρεσίες της Νταιάνας της Βουλγάρας! Για μια ακόμα φορά η συγκεκριμένη ήταν αρκετά καλή!
Τα Διδύμου 25&27 ήταν κλειστά.Το Διδύμου 20 είχε την Ιβάνα την Τσέχα (και καλά) κλασσικά.Το Διδύμου 16 είχε την Σόνια πρώην Εύα απο Φυλής 92 παλιό και Αλκιβιάδους 16Γ.Στο Διδύμου 8 κοπέλα ήταν η Ντιάνα,κανονικών κιλών,μελαμψή με ξανθά μαλλιά ίσια μέχρι τους ώμους.Κανονικό πρόγραμμα.
Φυλής 54 όροφος παραμένει κλειστό.Στο Φυλής 59 ήταν 2 κοπέλες η Σαμπρίνα, η γνωστή στους περισσότερους απο εσας φόλα η οποία σήμερα ήταν στις ομορφιές της! Μαζί της ήταν το καβλοπίπινο η Αλεξάνδρα πετίτ λεπτό ξανθό με ωραία ματάκια!! Το ότι την μανατζάρει η Σαμπρίνα καθιστά την συνεύρεση αδύνατη μαζί της γιατί της έχει σίγουρα μεταδώσει τηυν πονηριά της! Επιπροσθέτως η Σαμπρίνα απότι έχει ακουστεί χτυπάει και πόρτα εφόσον διαλέξεις το πιπίνι.Για αυτό το λόγο καλύτερα να την πάρετε όταν είναι μόνη της.Ο όροφος ήταν κλειστός.
Στο Φυλής 66Δ ήταν η 'Αννα η Ρουμάνα που δουλεύει σταθερά εκεί.Κάνει γυμνό τσιμπούκι και κώλο.Το γλύψιμο της είναι πολύ καλό και σπατουλαριστό, όσοι δεν τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα η εμφάνιση αλλά θέλουν υπηρεσίες καλό είναι να την δοκιμάσουν.Είναι κανονικών κιλών μελαμψή με μαλλιά καστανά πιασμένα πίσω.
Στο Φώκαιας 17 ισόγειο ήταν η Αλέξια (τέως Αλεξάνδρα) η οποία όπως έχω τονίσει την προηγούμενη φορά που την ξαναείδα επέστρεψε πάλι πίσω ξανά αναζητώντας θύματα για αφαίμαξη! Είναι ψηλή με μακριά μαύρα μαλλιά με ανταύγειες (extensions) και λεπτή.Ανακοινώνεται κώλος και γυμνό τσιμπούκι ως δέλεαρ για να μπεις.Μέσα όμως κοιτά να σε ξεπετάξει!
Στο Φώκαιας 24 ήταν κλασσικά η Χριστίνα ψηλή,λεπτή κοπέλα με γυμνό τσιμπούκι η οποία μέσα ούτε 69 έκανε ούτε και γυμνό τσιμπούκι.Πρέπει να είναι αθίγγανη.
Στο Φώκαιας 25 ισόγειο ήταν η Τζούλια η Βουλγάρα απο το Διδύμου 18 υπόγειο με τα piercing.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.Έχει δοκιμαστει μια φορά απο μένα με μέτριες εντυπώσεις παλιότερα άλλη φορά δεν νομίζω να υπάρξει! Για να είμαι ειλικρινής όμως η κοπέλα αυτή έχει και κάποιους fun με καλές κριτικές!
Στο Φώκαιας 22 πάνω δεξιά είδα και τις τρεις κοπέλες όλων των οίκων οι οποίες κάνουν αλλαξοκωλιές στα σπιτάκια αυτά.Είδα λοιπόν την Γαβριέλλα,την Άννα με το μουστακάκι η οποία αν και μέτριας εμφανίσεως είναι πολύ καλή μέσα και τις 2 φορές που την είχα πάρει και μια κοπέλα πιο γεμάτη απο τις άλλες 2 με βυζάρες και κωλάρα και μαύρα πιασμένα μαλλιά πίσω,καινούρια μέτριας εμφανίσεως.Και οι 3 κάνουν γυμνό τσιμπούκι.
Στο Φώκαιας 27 υπόγειο είδα την Άννα την Πολωνέζα με το κοντό ξανθό μαλλί και μυρισμένη απο σολάριουμ.Για μένα είναι μέτριας εμφανίσεως.
Τα Αγκύρας 12 ήταν και τα δύο κλειστά.Στο Φυλής 80 ήταν η Άννα η Βουλγάρα που δούλευε παλιά σταθερά στο Φωκ 22 κάτω.Τώρα απότι βλέπω μάλλον θα δουλεύει σε αυτό τον οίκο.Είναι λεπτή,μαυρισμένη με σολάριουμ με κανονικά καστανοκόκκινα μαλλιά.Έχει βελτιώσει την εμφάνιση της ικανοποιητικά οφείλω να ομολογήσω.
Στο Φυλής 65 ισόγειο ήταν η Αλεξάνδρα γνωστή απο παλιά που είχε ξαναδουλέψει,λεπτή συμπαθητική κοπέλα με μακριά ίσια μακριά μαλλιά.Μέσα όμως κάνει τα βασικά.
Στον όροφο ήταν κοντή λεπτή κοπέλα,μελαμψή με ελιά στο άνω χείλος,πιθανότατα αθίγγανη.Κανονικό πρόγραμμα.Συμπαθητιικής εμφανίσεως.
Στο Φυλής 67 μετακόμισε η καβλιάρα η Σάντρα η Σπανιόλα και καλά λεπτή ψηλή με μακριά μαύρα μαλλιά και ωραίο σώμα.Δουλεύει Φυλής 71 όροφος κυρίως τα απογεύματα.Στο Φυλής 84 ισόγειο ήταν η Σόνια η "Ιταλίδα" κοπέλα κοντή,κανονικών κιλών με μαύρα μακριά μαλλιά,μελαμψή.Συμπαθητική.Κανονικό πρόγραμμα.
Στον όροφο είδα 2 κοπέλες μία κανονικών κιλών με μαύρο κομπινεζον,ξανθιά με πιασιματάκια και κωλάρα λευκή που την τόνιζε στο στριπτιζ που μας έκανε στο σωλήνα.Τα μαλλιά της ήταν κανονικού μεγέθους.Μαζί της ήταν η αθίγγανη Ιρίνα μελαμψή,ψηλή με μαύρα πιασμένα μαλλιά πίσω.Ανακοινώθηκε και για τις 2 το ίδιο πρόγραμμα γυμνό τσιμπούκι και τελείωμα στο στήθος.Κώλος για την Ιρίνα δεν ανακοινώθηκε παραδόξως.
Στο Φυλής 86 στον όροφο ήταν η Μικαέλλα η γνωστή ψηλή κοπέλα κανονικών κιλών με μακριά μαύρα μαλλιά που δουλεύει σταθερά εκεί μαζί με το καβλοπίπινο την Λάουρα απο το Φώκαιας 25.
Στο Φυλής 71 στο ισόγειο ήταν η ομορφότερη κοπέλα αλλά με κανονικό πρόγραμμα και χωρίς 69 η γνωστή καυλιάρα στους περισσότερους η Ρενάτα.
Στο Μονής Προδρόμου 6 υπόγειο ήταν η Χριστίνα η στρουμπουλή,λευκόδερμη ξανθιά κοπέλα με τα όμορφα βυζιά απο Διδύμου 25&27 η οποία πριν μία εβδομάδα δούλευε στο Αλκιβιάδου 16Β μεσαίο το απόγευμα.Πρέπει πλέον να δουλεύει με άλλο όνομα όμως.Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι.Δεν αναφέρομαι στην ξεπέτα μιλφ Χριστίνα που τώρα δουλεύει Φυλής 40.
Το Φυλής 92 νέο και το Φυλής 71 υπόγειο αμφότερα κλειστά.
Τέλος στο Φυλής 61 δούλευε η μιλφ Ρόζα η Ρωσίδα ξανθιά με μακριά μαλλιά εξτένσιονς με πιασιματάκια χωρίς να θεωρείται χονδρή.Γυμνό τσιμπούκι και αποφάσισα να την πηδήξω μιας και το είχα μέσα μου απωθημένο.Επέστρεψε ξανά μετά απο μερικούς μήνες απουσία.Το κρεββάτι της είναι καλό με σωστή καθοδήγηση και την προτείνω σε έμπειρους ως προς το χειρισμό παίκτες.Θα ανεβάσω κριτική!
Αυτά προς το παρόν!

Επισκέπτης
Στο Φώκαιας 25 ισόγειο ήταν η Τζούλια η Βουλγάρα απο το Διδύμου 18 υπόγειο με τα piercing.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.Έχει δοκιμαστει μια φορά απο μένα με μέτριες εντυπώσεις παλιότερα άλλη φορά δεν νομίζω να υπάρξει! Για να είμαι ειλικρινής όμως η κοπέλα αυτή έχει και κάποιους fun με καλές κριτικές!
Ρουμάνα είναι.
Η Σύλβια που εκδίδεται επίσης Διδύμου 18 υπόγειο και επίσης έχει piercing, είναι Βουλγάρα.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Στο Φώκαιας 22 πάνω δεξιά είδα και τις τρεις κοπέλες όλων των οίκων οι οποίες κάνουν αλλαξοκωλιές στα σπιτάκια αυτά.Είδα λοιπόν την Γαβριέλλα,την Άννα με το μουστακάκι η οποία αν και μέτριας εμφανίσεως είναι πολύ καλή μέσα και τις 2 φορές που την είχα πάρει

και μια κοπέλα πιο γεμάτη απο τις άλλες 2 με βυζάρες και κωλάρα και μαύρα πιασμένα μαλλιά πίσω,καινούρια μέτριας εμφανίσεως.
Χριστινα τη λένε.Απο εμφάνιση πολύ πάνω απο τις άλλες 2 και όχι μέτρια αλλά μάλλον καλή εώς πολύ καλή.Ωραίο πρόσωπακι και κορμάρα με φοβερούς βύζους
Και οι 3 κάνουν γυμνό τσιμπούκι.
Τα άσχημα ξεκινάνε εδώ.Γυμνό δε κάνει,παρουσιάστηκε μόνη της και αν πάντα ειναι κακό σημάδι αυτό μπήκα ένεκας της κορμάρας της.
Τις βυζάρες δεν αφήνει να τις φιλάς πάρα μόνο να παίζεις μαζί τους.
Βιαστική γενικά οπότε μάλλον προσπεράστε εκτός και αν θέλετε να παίξετε με τις βυζάρες της

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Να προσθέσω οτι στο Φώκαιας 19 εκδίδοταν το γνωστό δίδυμο το οποίο όπως βλέπω μάλλον έχει τοποθετηθεί ως μόνιμο προσωπικό εκέι μέσω ΑΣΕΠ.

Για άλλη μια φορά ήσουν αξιοθαύμαστος!! Είσαι μια ευχάριστη νότα στην παρέα μας και προτείνω και εγώ με την σειρά μου να γίνεις άμεσα τιμημένος!

Βγαίνοντας από φωκ 22 άρχισα να σκέφτομαι τις επιλογές μου οι οποίες ήταν οι εξής: 1) Άννα στο διδύμου 20, Μαρία η γυρολόγος στο διδύμου 8 κάτω την οποία δεν έχω πάρει ποτέ και Ιρίνα από φυλ84 πάνω. Ενώ βρισκόμουν σε μεγάλη πορνοζαλάδα, σκόρπιες φωνές συναγωνιστών εισέβαλλαν στο μυαλό μου προσπαθώντας να κάνουν την επιλογή μου πιο εύκολη.
Πρώτη φωνή ήταν η φωνή του ProfessorX που μου είπε:
«Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις...να πάρεις την καινούρια Άννα στο διδ20 για να δούμε αν αξίζει»
Μπήκες ακριβώς στην σκέψη μου!! Αυτο ακριβώς θα σου έλεγα!!  :thumbsup: :thumbsup:

Ρουμάνα είναι.
Η Σύλβια που εκδίδεται επίσης Διδύμου 18 υπόγειο και επίσης έχει piercing, είναι Βουλγάρα.
Έχεις απόλυτο δίκιο!! Μπερδεύτηκα λόγω ίδιου οίκου και piercing!

Χριστινα τη λένε.Απο εμφάνιση πολύ πάνω απο τις άλλες 2 και όχι μέτρια αλλά μάλλον καλή εώς πολύ καλή.Ωραίο πρόσωπακι και κορμάρα με φοβερούς βύζουςΤα άσχημα ξεκινάνε εδώ.Γυμνό δε κάνει,παρουσιάστηκε μόνη της και αν πάντα ειναι κακό σημάδι αυτό μπήκα ένεκας της κορμάρας της.
Τις βυζάρες δεν αφήνει να τις φιλάς πάρα μόνο να παίζεις μαζί τους.
Βιαστική γενικά οπότε μάλλον προσπεράστε εκτός και αν θέλετε να παίξετε με τις βυζάρες της
Aν δεν υπήρχε η Χριστίνα η οποία δουλεύει στο Φυλής 69 τότε θα πίστευα οτι Χριστίνα στην γλώσσα των μπουρδέλων είναι κωδική ονομασία για τις κοπέλες που είναι ξεπέτες και κακών υπηρεσιών.Όλες οι Χριστίνες που έχω πάρει μου έχουν βγει σκάρτες στο κρεββάτι!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Γεια σας συναγωνιστές!! Σημερινή βολτούλα στα σπιτάκια που λατρεύουμε στην περιοχή Φυλής και πέριξ και είδα τα εξής:
Στον όροφο ήταν κοντή λεπτή κοπέλα,μελαμψή με ελιά στο άνω χείλος,πιθανότατα αθίγγανη.Κανονικό πρόγραμμα.Συμπαθητιικής εμφανίσεως.
Στο Φυλής 71 στο ισόγειο ήταν η ομορφότερη κοπέλα αλλά με κανονικό πρόγραμμα και χωρίς 69 η γνωστή καυλιάρα στους περισσότερους η Ρενάτα.
:think: για πρωινη βαρδια προφανως αναφερεσε καθως στο 71 αναφερεις τη ρενατα και οχι τη τζουλιααννα
επισης η βικυ η πολωνεζα δεν εργαζοταν :think:
τωρα για τη κοπελα στο 65ανω δεν εχουμε καμια πληροφορια καθως μου φανηκε αξιαγαμητη περιπτωση και ειναι ελια η πιρσινγκ :think:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
:think: για πρωινη βαρδια προφανως αναφερεσε καθως στο 71 αναφερεις τη ρενατα και οχι τη τζουλιααννα
τωρα για τη κοπελα στο 65ανω δεν εχουμε καμια πληροφορια καθως μου φανηκε αξιαγαμητη περιπτωση και ειναι ελια η πιρσινγκ :think:
σαββατο σημερα...εχει  :zfuck: ??

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Στον όροφο δεν ανέβηκα και δεν ξέρω συνεπώς πια δούλευε.Στο ισόγειο 71 μπήκα και είδα κοπέλα λεπτή,με λευκό δέρμα,μαύρα μαλλιά πιασμένα πίσω και τατού μεγάλο πίσω στην μέση.Νομίζω οτι είναι η Ρενάτα η οποία έχει αδυνατίσει.Τώρα αν έκανα λάθος ας επιβεβαιώσουν και άλλοι συναγωνιστές που πέρασαν και την είδαν.Επίσης για το Φυλής 65 όροφος το πιο πιθανόν είναι να ήταν ελιά αυτό που είδα.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Στον όροφο δεν ανέβηκα και δεν ξέρω συνεπώς πια δούλευε.Στο ισόγειο 71 μπήκα και είδα κοπέλα λεπτή,με λευκό δέρμα,μαύρα μαλλιά πιασμένα πίσω και τατού μεγάλο πίσω στην μέση.Νομίζω οτι είναι η Ρενάτα η οποία έχει αδυνατίσει.Τώρα αν έκανα λάθος ας επιβεβαιώσουν και άλλοι συναγωνιστές που πέρασαν και την είδαν.Επίσης για το Φυλής 65 όροφος το πιο πιθανόν είναι να ήταν ελιά αυτό που είδα.
τατου τραιμπαλ στη μεση εχει η αννατζουλια :think:  :think: μηπως τη μπερδεψες με τη ρενατα :think: αν και η τζουλια ειναι ξανθια εκτος και αν τα εβαψε παλι καθως εχω να τη δω περιπου 20μερες

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom