kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
ΥΓ. Γνωρίζουμε αν η Μιράντα το πιπίνι κάνει κουλούρι;
δεν δινει
δυστυχως
H κοπέλα πιστεύω ακράδαντα οτι είναι απο Ουκρανία.απο που ειναι το κοριτσι δηλαδης?
Τύπε, ο Τζόκερ δεν κάνει μόνο μελανιές.
Χαράζει το θύμα, και στο τσακίρ κέφι ρίχνει και αλάτι στις χαρακιές.
Τα σεβη μου στρατηγε και καλη ορεξη!Για να προλάβετε όπως λέει και ο opeth ...
ΚΟΛΩΝΟΥ 53 ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ
σήμερα 20/11/2011 στην πρωινή βάρδια έως 17.00’ (περίπου)
Αναστασία πρώτη ημέρα στη δουλειά, με συμπαθητικά και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου, καρέ καστανο-κόκκινα μαλλιά, ψηλή, κανονικό σώμα αλλά με μικρά (μάλλον) βυζιά και αποδεκτό κώ(ο)λο. Να σημειωθεί ότι δεν φαίνονταν με ακρίβεια τα σωματικά της χαρακτηριστικά λόγω του ολόσωμου εσώρουχου που φόραγε. Επίσης με εντυπωσίασε η πολύ καλή της συμπεριφορά στο σαλόνι τόσο σε εμένα όσο και στο υπόλοιπο μπουρδελο-συφερτό από Πακιστανούς, Ινδούς, ανάπηρους συνταξιούχους και λοιπούς ταλαιπωρημένους της εργασιακής εφεδρείας. Αρκετά καλή επιλογή για 10 ευρώ.
Pitsilistis προλαβαίνεις να πας στο Κολωνού 32 ισόγειο. Θα σε πνίξει η πορνο-δεσποινίδα με το ζαρτιερικό της ...
Σε λίγο για τα υπόλοιπα πορνο-καταστήματα γιατί είμαι "πτώμα" και πεινάω. Άσε που χρειάζεται προετοιμασία, να ανεβάσω φωτογραφίες να περιγράψω, να γράψω και καμιά μαλακία (μιας και μου έχει γίνει συνήθεια που δεν κόβεται)
Καλή όρεξη τα λέμε το απόγευμα
Κι εμείς οι μερακλήδες, τι θα κάνουμε κύριε dirtyliving μας; Ε; Βιαστές θα γίνουμε;Πρέπει να το έχει κόψει το πρωκτικό...και καλύτερα (κάτσε μη μας ακούσει ο Ροκ...).
Προφανώς ρίχνει κούφιες για να πιάσει γεμάτες η κυρία.Δίνει αλλά με πολύ μεγάλο έξτρα αντίτιμο και παρακάλια και φυσικά δεν συμφέρει.
Είχε αναφέρει η ίδια σε κάποιον γνωστό οτι ένας που την παρακαλούσε μέρες για
το κουλούρι της τελικά του το έδωσε ή για 100 ή για 200 αλλά δεν θυμάμαι το νούμερο.
Και όσο τα έλεγε αυτά στον γνωστό μου του κούναγε την κωλάρα της προκλητικά
στα τέσσερα μια και ο γνωστός ήθελε να το πάρει το πολύ για 20-άρι έξτρα.
Στο κολ53 παίζει μία progilf Αναστασία η οποία ταιριάζει με την περιγραφή της δικιάς σου, δυστυχώς όμως δεν θυμάμαι το μαλλί αυτής που λέω εγώ. Φοράει επίσης ολόσωμο.ΚΟΛΩΝΟΥ 53 ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ
σήμερα 20/11/2011 στην πρωινή βάρδια έως 17.00’ (περίπου)
Αναστασία πρώτη ημέρα στη δουλειά, με συμπαθητικά και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου, καρέ καστανο-κόκκινα μαλλιά, ψηλή, κανονικό σώμα αλλά με μικρά (μάλλον) βυζιά και αποδεκτό κώ(ο)λο. Να σημειωθεί ότι δεν φαίνονταν με ακρίβεια τα σωματικά της χαρακτηριστικά λόγω του ολόσωμου εσώρουχου που φόραγε
Καλή όρεξη τα λέμε το απόγευμα
Η συγκεκριμένη (Ιρίνα) εάν ασφαλώς το έκοψε, καλά έκανε και το έκοψε γιατί όπως έχουν πει κάποιοι συναγωνιστές δεν προσέχει και πολύ την υγιεινή της! Πρωκτικό πρέπει να κάνουν αυτές που παίρνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα (κλύσμα, τουμποφλό, πλύσιμο με νέφτι κ.α....)Κι εμείς οι μερακλήδες, τι θα κάνουμε κύριε dirtyliving μας; Ε; Βιαστές θα γίνουμε;
Όλο και κάποιος θα υπάρχει που το κάνει! Και βέβαια δεν έχει να κάνει με τον πόθο του για πρωκτικό αλλά με τον εσωτερικό του ψυχαναγκασμό που τον κατευθύνει να κάνει τέτοιες ηλιθιότητες!...Κανείς που επισκέπτεται μπουρδέλα δεν θα έδινε τόσα λεφτά για πρωκτικό έρωτα, για οικονομικούς ή ιδεολογικούς λόγους.
Αν υπάρχει όντως κάποιος που το 'κανε, να βγει να το πει να εισπράξει τα σέβη μας
Καμία δεν γίνεται να κάνει κλύσμα επί καθημερινής βάσης. Καταστρέφει τη χλωρίδα του παχέος εντέρου της. Οπότε τις περισσότερες φορές η μερέντα είναι στο πρόγραμμα. Να της το πει κάποιος της κοπελιάς, μια κι εγώ λείπω, γιατί μάλλον κάποιος το αποπείρε το κορίτσι και ντράπηκε...Η συγκεκριμένη (Ιρίνα) εάν ασφαλώς το έκοψε, καλά έκανε και το έκοψε γιατί όπως έχουν πει κάποιοι συναγωνιστές δεν προσέχει και πολύ την υγιεινή της!Πρωκτικό πρέπει να κάνουν αυτές που παίρνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα (κλύσμα, τουμποφλό, πλύσιμο με νέφτι κ.α....)
Πιο πιθανό είναι να έλεγε μπαρούφες η κυρία μπας και καταφέρει να τσιμπήσει καλό ποσό, παρά να βρήκε τέτοιο πελάτη, καθώς αυτοί που είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν 100-200 ευρώ για κώλο, δεν συνηθίζεται να γαμούν στα μπουρδέλα.Όλο και κάποιος θα υπάρχει που το κάνει! Και βέβαια δεν έχει να κάνει με τον πόθο του για πρωκτικό αλλά με τον εσωτερικό του ψυχαναγκασμό που τον κατευθύνει να κάνει τέτοιες ηλιθιότητες!
Μα κάθε τι χαριτωμένο δεν είναι που σε ελκύει να το γνωρίσεις εις βάθος;Υ.Γ: Το κωλοτρυπιδάκι της Μιράντας είναι χαριτωμένο, μην το καταστρέφετε!
Ευτυχώς υπάρχουν κι άλλες που έχουν αρχίσει και δίνουνε. Μου έχει τύχει όταν είμαι μόνος στο σαλόνι και πάω να φύγω να έρχεται η γκόμενα και να μου λέει πρωκτικό για να περάσω. Και μιλάμε και για κοπέλες που μέχρι πρότεινος δραστηριοποιούντο με απλό πρόγραμμα.Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι μόνο η Ιρένα, αλλά και άλλες περιπτώσεις που έδιναν κουλούρι στην αρχή και μετά το έκοψαν. Εύκαιρη έχω την Μαρία την ρωσοπόντια; από Φυ67, Φυ80 και αλλού. Η πείρα μου έχει δείξει ότι συνήθως εξακολουθούν να το δίνουν σε καλούς πελάτες. Η Μιράντα ανήκει μάλλον στην κατηγορία των κρυφών κουλουριών, μιας και υπάρχουν και τέτοιες.
Ω δεν διαφωνώ καθόλου σ' αυτό. Έτσι ακριβώς είναι, απλά δεν παίζουν ποσά των 200 ευρώ στη Φυλής για να πάρεις κώλο για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω. Πιθανολογώ ότι οι μόνες υπηρεσίες που κοστολογούνται τόσο είναι οι λεονταρίδικες.Συνήθως το ποσό παίζει το ρόλο στο σκριναρίσματος των πελατών, μεγιστοποιώντας τα κέρδη και ελαχιστοποιώντας την φθορά του κουλουριού, μιας και αν το προσέφεραν στο βασικό, θα έπρεπε κάθε εβδομάδα ν' αλλάζουν τσιμούχα.
...
Συνήθως το ποσό παίζει το ρόλο στο σκριναρίσματος των πελατών, μεγιστοποιώντας τα κέρδη και ελαχιστοποιώντας την φθορά του κουλουριού, μιας και αν το προσέφεραν στο βασικό, θα έπρεπε κάθε εβδομάδα ν' αλλάζουν τσιμούχα.
Η απάντηση ότι τον έχεις μεγάλο, είναι ανεξάρτητη του μεγέθους του μορίου πολλές φορές.Παραλείψατε να αναφέρετε ότι παράγων της εξίσωσης είναι και το μέγεθος του ανδρικού μορίου.
Άμα ο άλλος την έχει σα γεωτρύπανο, σιγά μη φάει κουλούρι.
Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι μόνο η Ιρένα, αλλά και άλλες περιπτώσεις που έδιναν κουλούρι στην αρχή και μετά το έκοψαν. Εύκαιρη έχω την Μαρία την ρωσοπόντια; από Φυ67, Φυ80 και αλλού. Η πείρα μου έχει δείξει ότι συνήθως εξακολουθούν να το δίνουν σε καλούς πελάτες. Η Μιράντα ανήκει μάλλον στην κατηγορία των κρυφών κουλουριών, μιας και υπάρχουν και τέτοιες.
Συνήθως το ποσό παίζει το ρόλο στο σκριναρίσματος των πελατών, μεγιστοποιώντας τα κέρδη και ελαχιστοποιώντας την φθορά του κουλουριού, μιας και αν το προσέφεραν στο βασικό, θα έπρεπε κάθε εβδομάδα ν' αλλάζουν τσιμούχα.
Η απάντηση ότι τον έχεις μεγάλο, είναι ανεξάρτητη του μεγέθους του μορίου πολλές φορές.
Ευτυχώς υπάρχουν κι άλλες που έχουν αρχίσει και δίνουνε. Μου έχει τύχει όταν είμαι μόνος στο σαλόνι και πάω να φύγω να έρχεται η γκόμενα και να μου λέει πρωκτικό για να περάσω. Και μιλάμε και για κοπέλες που μέχρι πρότεινος δραστηριοποιούντο με απλό πρόγραμμα.
Ω δεν διαφωνώ καθόλου σ' αυτό. Έτσι ακριβώς είναι, απλά δεν παίζουν ποσά των 200 ευρώ στη Φυλής για να πάρεις κώλο για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω. Πιθανολογώ ότι οι μόνες υπηρεσίες που κοστολογούνται τόσο είναι οι λεονταρίδικες.
Αν είναι να σε κοροϊδέψει κατ' αυτόν τον τρόπο, θα σε κοροΐδευε ούτως ή άλλως, είτε επειδή η γκόμενα είναι μοχθηρή σαν τη Σελένα ας πούμε, είτε επειδή ο πελάτης είναι μαμούχαλος.Οι πιθανότητες είναι ότι θα μείνεις με το πουλί στο χέρι, ειδικά αν δεν σου ανακοινώσει εξτρά τιμή. Μόνο μια φορά είχα την εμπειρία να μου δοθεί κουλούρι έτσι, αλλά δεν ήταν σε μπουρδέλο. Το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσει πίπα και στην πορεία να φας πόρτα αλλά αυτή να εισπράξει μιας και έχει παράσχει υπηρεσίες.
Ένα αυτό και δεύτερο αυτές που κάνουν λιονταρίδικα θα ζητούν φαντάζομαι κάνα εκατοστάρι μίνιμουμ.200 ευρώ δεν παίζουν στην Φυλής πλέον, για καμία υπηρεσία, εκτός από επιμήκυνση χρόνου.
Και εκεί μιλάμε για κλείσιμο του σπιτιού για τουλάχιστον μια ώρα.
Αν είναι να σε κοροϊδέψει κατ' αυτόν τον τρόπο, θα σε κοροΐδευε ούτως ή άλλως, είτε επειδή η γκόμενα είναι μοχθηρή σαν τη Σελένα ας πούμε, είτε επειδή ο πελάτης είναι μαμούχαλος. Δυο φορές μου έχει τύχει στη Φυλής και τις δύο το πρόγραμμα ακολουθήθηκε κατά γράμμα. Η μία φορά μάλιστα ήταν πριν ένα μήνα.
Ένα αυτό και δεύτερο αυτές που κάνουν λιονταρίδικα θα ζητούν φαντάζομαι κάνα εκατοστάρι μίνιμουμ.
Απλά τους έδειξα ότι δεν σηκώνω μαλακίες.Μπορεί να ήσουν τυχερός τότε...
Η απόλυτη ξεφτίλα!Τα νούμερα που έχω ακούσει, είναι στα μισά και πιο κάτω...