Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Φίλε, μου αρέσει χτες που έγραφες ότι τα έχεις βαρεθεί πλέον όλα αυτά .....
Έλα καλά να περάσεις .....
ΧΑΧΑΧΑΧΧΧΧΧΧ
Φίλε, μου αρέσει χτες που έγραφες ότι τα έχεις βαρεθεί πλέον όλα αυτά .....
Έλα καλά να περάσεις .....
Φυλής 69 ισόγα ή Φυλής 71 πάνω και πάντα μεταμεσονύχτια βάρδιαρε μάγκες η Μιράντα το 18άρικο από την Πολωνία που δουλεύει και σε ποια βάρδια... δεν μπορώ να το πετύχω με τίποτα...
βάλτε ένα χεράκι να τη βρούμε... όποιος ξέρει κάτι ας γράψει.....
Εγώ ως φουλ καταλαβαίνω παροχή όλων των βασικών εξτρά. Δηλαδή κουλούρι, και ακά τελειωτικό στο σώμα. Μη παροχή κάποιων εξ αυτών δεν καλύπτει τη γκάμα των <<νομίμων>> άρα δεν είναι φουλ.Προς Ντέρτι/Ροκ.
Απλά για θέμα ακριβολογίας, να σημειώσω ότι το φουλ πρόγραμμα είναι πρωκτικό και ακά, συνεπώς αν κάποια δίνει μόνο κουλούρι, δεν κάνει φουλ.
Τυπικά, το βασικό πρόγραμμα είναι το κλασσικό τσιμπουκάκι, μουνάκι και πισοκολλητό, με οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία να είναι εξτρά. Συνηθισμένες υπηρεσίες που παρέχονται πλέον, μαζί με το βασικό, είναι το 69 και το ισπανικό - στα μπουρδέλα βέβαια γιατί στα στούντιο παραμένουν ακόμα εξτρά επί πληρωμή. Τα δύο κυριότερα εξτρά που ζητάει κανείς είναι φυσικά το ακά και το κουλούρι, το φουλ πρόγραμμα (όλα τα παραπάνω) καλύπτει συνήθως το 95% των απαιτήσεων.
Από εκεί και πέρα, υπάρχουν επιπλέον εξτρά, που δεν είναι κατ' ανάγκη λιονταρίσια. Τυπικά παραδείγματα το χύσιμο στο σώμα, στα βυζιά ή στο στόμα (γνωστό και ως ακά τελειωτικό). Πιθανολογώ ότι και η ποδομαλακία θα πρέπει να θεωρηθεί εξτρά, είναι όμως σπάνια στο να ζητηθεί ή προταθεί.
Προφανώς από ένα σημείο και μετά πηγαίνουμε στα επικίνδυνα, δηλαδή γυμνό γαμήσι ή γυμνό κώλο, μέχρι και "όλα μέσα" (αντίστοιχο του κριμπάι). Υποθέτω μετά από αυτά πάμε σε πιο κίνκυ καταστάσεις, κατουρήματα, πίπα κώλο εμπλοκή κτλ - μόνο όριο στην παρούσα οικονομική συγκυρία είναι η ζήτηση.
Ειδικές περιπτώσεις μπορούν να θεωρηθούν οι παρτούζες (1-2 ή 2-1) όπως επίσης και η χρονοχρέωση, εντός ή εκτός μαγαζιού.
Φυλής 69 ισόγα ή Φυλής 71 πάνω και πάντα μεταμεσονύχτια βάρδια
Προς Ντέρτι/Ροκ.
φουλ πρόγραμμα
πρωκτικό
ακά
κουλούρι
φουλ.
το κλασσικό τσιμπουκάκι
μουνάκι
πισοκολλητό
το βασικό
69
ισπανικό
χύσιμο στο σώμα,
στα βυζιά
στο στόμα
(ακά τελειωτικό).
ποδομαλακία
γυμνό γαμήσι
γυμνό κώλο
όλα μέσα
κριμπάι
κατουρήματα
πίπα κώλο
εμπλοκή
κτλ
παρτούζες
Συμφωνώ με την ανάλυσή σουΠρος Ντέρτι/Ροκ.
...απλά για θέμα ακριβολογίας, να σημειώσω ότι το φουλ πρόγραμμα είναι πρωκτικό και ακά, συνεπώς αν κάποια δίνει μόνο κουλούρι, δεν κάνει φουλ...
Επίσης σκάλιζε και την μύτη της για να με αηδιάσει και να τελειώσω.Έκτοτε δεν την ξαναπήρα.
Έχει μείνει καμιά αδοκίμαστη πλέον;Ιάσωνος 30 κάτω – Η πορνοΤζουλιάνα, η μελαχρινή όμορφη κοπέλα με τα χειροποίητα βυζιά και το ωραίο σώμα. Βασικό στα 15. Επιτέλους κατάθεση. Καλά πέρασα. Θα γραφεί κριτική και γι’αυτή την πόρνη!
Απ'αυτές που ήθελα να πάρω νομίζω όχι!Έχει μείνει καμιά αδοκίμαστη πλέον;
Όπως πάει το πράμα τύπε, μου φαίνεται μέχρι να γυρίσω θα προσφέρουν νουτέλα μέχρι και οι παρθένεςΣου έχω τεφαρίκι πράμα στο ιάσωνος 43 όταν γυρίσεις. Σου δίνει τη μερέντα αβίαστα
Τιιι;;; Μόνο 5 οίκοι;Κυριακή 13/11/20111 και στα βραδινά (στις 20.00’ περίπου)
Πορεία στα πορνεία της Φυλής με βρεγμένα αλλά σταθερά πατήματα έχοντας ως οδηγό την εσωτερική πουτανο-πυξίδα και χρησιμοποιώντας το 1% του θολωμένου μπουρδελο-εγκέφαλου (μου)
.
.
.
Κυριακή 13/11/20111 και στα βραδινά (στις 20.00’ περίπου)
ΦΩΚΑΙΑΣ 17 ΟΡΟΦΟΣ
...υπερ-θεσπέσια περιφέρεια κώ(ο)λου σε προτεταμένη εξωκοινοβουλευτική θέση
Αυτή σου έλεγα χθες. Τελικά είχε καναδυο κριτικές οι οποίες δεν ήταν ενθαρρυντικέςΦΥΛΗΣ 65 ΟΡΟΦΟΣ
Τζωρτζίνα μελαχρινό πορνο-κόριτσο με προσποιητή αφέλεια και προσδόκιμη ωφέλεια από τις μπουρδελο-δράσεις (της) και με ίσια λαμπερά μαλλιά μέχρι την μέση, ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου, μικρά βυζιά και μικροκαμωμένο καλοσχηματισμένο κώ(ο)λο σε τεντωμένη θέση
Κυριακή 13/11/20111 και στα βραδινά (στις 20.00’ περίπου)
Πορεία στα πορνεία της Φυλής με βρεγμένα αλλά σταθερά πατήματα έχοντας ως οδηγό την εσωτερική πουτανο-πυξίδα και χρησιμοποιώντας το 1% του θολωμένου μπουρδελο-εγκέφαλου (μου)
Το είπα ότι μάλλον το έχω πάθει το ελαφρύ εγκεφαλικό ...Από την επόμενη σημειωματάριο μαζί σου
Σου είπα ότι θα πάω άμεσα να ελέγξω ;)Αυτή σου έλεγα χθες. Τελικά είχε καναδυο κριτικές οι οποίες δεν ήταν ενθαρρυντικές
Τίποτε σπουδαίο. Απλά κοίταζα τα παπούτσια μου για να αποφασίσω σε ποιο μπουρδέλο να μπω και σκέφτηκα να φωτογραφήσω την λακούβα με τα νερά ...Απλή αλλά αντιπροσωπευτική η φωτογραφία!
Άψογος όπως πάντα !Απογευματινή στο μετάξι κατά τις 19:00
...
Μήπως αμολούσε και τίποτα πορδές με σάλτσα μπαγιατικο πέστο;
τα κακάδια που έβγαζε τα σκούπιζε και στο σεντόνι?