Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 198 άτομα (29 μέλη και 169 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ναι έδινε με 40 και μετά το πήγε 50 λες και το δικό της σουφρίδι παράγει φερέρο ροσέ αντί μερέντα, οπότε με ενα εικοσάρι παραπάνω σίγουρα θα ενδώσει -μη σου πω θα παρακαλέσει κιόλας- αλλά είναι και η καλύτερη μέθοδος να χαλάσεις την πιάτσα.
Κάντε λίγη υπομονή συναγωνιστές και σε δυο, τρεις μήνες θα σκίζουμε το κωλαράκι της με εικοσάρικο!
Σωστός !  :thumbsup:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Α! Για χρηματικά εξτρά μιλούσες. Εγώ κατάλαβα για λιονταρίδικα :)
Κοίτα να δεις πως το βλέπω από τη δική μου μεριά.
Προσωπικά είμαι εγκεφαλικός στο σεξ σε αηδιαστικό βαθμό. Αν βλέπω την άλλη ότι γουστάρει θα τη γαμήσω τρεις φορές, αν τη δω ότι δεν γουστάρει, παίζει και να μην μου σηκωθεί. Οπότε αν ζητούν επιπλέον, με χτυπούν κατευθείαν στο δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου μου, όχι τόσο για το χρήμα όσο για το λόγο.
Φερ ειπείν η Κάρμεν. Ζητούσε 25 ευρώ. Το πεντάευρο δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, αλλά είναι σαν να μου λέει ότι θεωρεί τον εαυτό της ανώτερη από όλες τις υπόλοιπες της περιοχής. Ποια είσαι μωρή μαλακισμένη που επειδή δίνεις αξία στον εαυτό σου, νομίζεις ότι θα σου δώσω κι εγώ, όταν υπάρχουν μουνάρες που μου δίνουν κώλο στο εικοσάρικο;
Για τον ίδιο λόγο αποφεύγω και αυτές που κάνουν απλό πρόγραμμα και ζητούν 20 ευρώ λες και είναι ιδιαίτερες.
Εφόσον λοιπόν με χαλούν αυτές οι συμπεριφορές, δεν πρόκειται να ευχαριστηθώ γαμήσι μαζί τους.
Υπάρχουν και οι άνθρωποι όμως που δρουν περισσότερο παρορμητικά παρά εγκεφαλικά. Έχουν δηλαδή πιο ζωώδη αντίλληψη του σεξ. Αυτοί γαμούν μια γκόμενα και ερεθίζονται από τον κώλο της για παράδειγμα. Ε θέλουν να σκίσουν αυτόν τον κώλο ανεξαρτήτου κόστους, οπότε τα επιπλέον χρήματα είναι απλά μια μέθοδος επίτευξης του στόχου.
Διαφορετικές σεξουαλικές προσεγγίσεις, ουδεμία κατακριτέα. Αν και οι δεύτεροι κάνουν κακό στην πιάτσα δυστυχώς :(
Ακριβως αυτο εκμεταλευονται και μεγαλοποιουν τον εαυτο τους.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Η ντεννισα απο ρεμουνδου εχει γυρισει η οχι ?

Υπαρχει καμια περιπου σαν αυτην να δοκιμασω ?

Η αν υπαρχει καμια νταρντανα με μεγαλους βυζους ?

Ευχαριστω!!!!!!!!

Επισκέπτης
Όχι.

Εμφανιακά ή σε υπηρεσίες;

Σύλβια.
Πρωί στο Διδύμου 18Β.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εμφανιακά ή σε υπηρεσίες; Θα εστιασω στο δευτερο, αλλα αν υπαρχει κατι σε ολο το πακετο καλοδεχουμενο
Σύλβια.
Πρωί στο Διδύμου 18Β. μεχρι τι ωρα εργαζεται η κοπελα ?
Ευχαριστω !!!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.770
Πόντοι
7.885
Πέρασμα από Διδύμου 18(αυτό με την γκρι πόρτα,όπου γαμιέται και βασιλεύει η ρωσίδα Αντριάννα).Έκατσα και περίμενα απλά και μόνο για να πάρω λίγο μάτι την Αντριάννα :grin: :grin:,γύρω στο 15λεπτο η αναμονή,με την τσατσά να μου πιάνει κουβέντα για το πόσο καλή είναι η Αντριάννα και να μου αναλύει όλα τα εξτρά που κάνει(γλωσσόφιλα,γλύφοκώλια,γλύψιμο στις πατούσες κλπ.,αλλά ποτέ σε πάκι :sunglasses: :sunglasses:) :o :o.Πραγματικά αδικείται σε αυτό το πόστο,τουλάχιστον λέκτορας σε Πανεπιστήμιο έπρεπε να είναι :2funny: :2funny:.Στο Φώκαιας 19 η χοντρή-βρωμιάρα-τσατσάρα κοιμόταν όρθια,με διαλλείματα για να καπνίσει(λίγο ήθελε να το κάψει το βρωμο-μπουρδελάκι της).

Επισκέπτης
Ε αν αναζητάς στυλ όπως της Ντενίσας, ίσως η Χριστίνα (απόγευμα) και η Άννα (πρωί) από το Φυλής 69 καθώς και η Άννα (πρωί) από το Φυλής 109 να σε ικανοποιήσουν.
Η Σύλβια όπως σου είπα είναι πρωινή δηλαδή μέχρι τις 16:30 το απόγευμα αλλά μου φαίνεται ότι κάνει διπλοβάρδιες πλέον οπότε ίσως την πετύχεις και μέχρι τις 23:00 το βράδυ.

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
Πέρασμα από Διδύμου 18(αυτό με την γκρι πόρτα,όπου γαμιέται και βασιλεύει η ρωσίδα Αντριάννα).Έκατσα και περίμενα απλά και μόνο για να πάρω λίγο μάτι την Αντριάννα :grin: :grin:,γύρω στο 15λεπτο η αναμονή,με την τσατσά να μου πιάνει κουβέντα για το πόσο καλή είναι η Αντριάννα και να μου αναλύει όλα τα εξτρά που κάνει(γλωσσόφιλα,γλύφοκώλια,γλύψιμο στις πατούσες κλπ.,αλλά ποτέ σε πάκι :sunglasses: :sunglasses:) :o :o.Πραγματικά αδικείται σε αυτό το πόστο,τουλάχιστον λέκτορας σε Πανεπιστήμιο έπρεπε να είναι :2funny: :2funny:.Στο Φώκαιας 19 η χοντρή-βρωμιάρα-τσατσάρα κοιμόταν όρθια,με διαλλείματα για να καπνίσει(λίγο ήθελε να το κάψει το βρωμο-μπουρδελάκι της).

όντως τα κάνει αυτά η Αντριάννα? Δεν την ξέρω, αλλά αν είναι έτσι τα πράγματα πρέπει να τη μάθω... Όποιος έχει πάει ας μας πει 2 λογάκια... αααα... και την βάρδια της...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ε αν αναζητάς στυλ όπως της Ντενίσας, ίσως η Χριστίνα (απόγευμα) και η Άννα (πρωί) από το Φυλής 69 καθώς και η Άννα (πρωί) από το Φυλής 109 να σε ικανοποιήσουν.
Η Σύλβια όπως σου είπα είναι πρωινή δηλαδή μέχρι τις 16:30 το απόγευμα αλλά μου φαίνεται ότι κάνει διπλοβάρδιες πλέον οπότε ίσως την πετύχεις και μέχρι τις 23:00 το βράδυ.
Ευχαριστω  !!!!!!!!!

Στις κριτικες παντως η Συλβια ειναι απογευματινη βαρδια.....

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
ρε μάγκες η Μιράντα το 18άρικο από την Πολωνία που δουλεύει και σε ποια βάρδια... δεν μπορώ να το πετύχω με τίποτα...
βάλτε ένα χεράκι να τη βρούμε... όποιος ξέρει κάτι ας γράψει.....  

Επισκέπτης
όντως τα κάνει αυτά η Αντριάννα? Δεν την ξέρω, αλλά αν είναι έτσι τα πράγματα πρέπει να τη μάθω... Όποιος έχει πάει ας μας πει 2 λογάκια... αααα... και την βάρδια της...
ναι, τα κάνει όλα εκτός από πρωκτικό.
50ντάρα είναι που έχει χαλάσει απότομα τα δύο τελευταία χρόνια και φαίνεται η ηλικία της. Αν σ' αρέσουν οι gilf, είναι όμορφη.
Πρωί δουλεύει σίγουρα, δεν είμαι σίγουρος για άλλη βάρδια.

Στις κριτικες παντως η Συλβια ειναι απογευματινη βαρδια.....
Κάνει και απογευματινές βάρδιες αλλά δεν γνωρίζω τη συχνότητά τους.
Πρωί είναι πάντα.

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Τον τελευταίο καιρό στη Φυλής έχουμε γίνει μάρτυρες ασχημων περιστατικών με έναν αγαπούλη που το παίζει αστυνομικός και  έχει ερωτευθεί τη Ντενίσα του 54.

Ο τύπος εκτός από το ότι στην αρχή χαλούσε κάνα 200ρι τη μέρα στην προαναφερθείσα , περνάει με το παπί του και μαρσάρει έξω από το 54 για να τον ακούσει.

Χτες από τα νεύρα του έριξε μπουνίδι σε ένα αμάξι παρκαρισμένο.

Η συνέχεια...στα δικαστήρια.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Ευχαριστω!!!!!!!!

:grin:

Φίλε, μου αρέσει χτες που έγραφες ότι τα έχεις βαρεθεί πλέον όλα αυτά .....  :2funny:

Έλα καλά να περάσεις .....  :sunglasses:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Πρωί δουλεύει σίγουρα, δεν είμαι σίγουρος για άλλη βάρδια.
Κάνει και απογευματινές βάρδιες αλλά δεν γνωρίζω τη συχνότητά τους.
Πρωί είναι πάντα.
Πρωι πετυχαινω μονο Τζουλια φιλε μου.....  ;) (Καλη κοπελα κι αυτη)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
:grin:

Φίλε, μου αρέσει χτες που έγραφες ότι τα έχεις βαρεθεί πλέον όλα αυτά .....  :2funny:

Έλα καλά να περάσεις .....  :sunglasses:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι να κανω φιλε μου ?  :rolleyes:
Οι αναγκες πρεπει να εκτονωνονται !!!!!!!!!!  :P :grin:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Είναι διαφορετικές κοπέλες. Άυτή που πήρες εσύ συστήνεται ως Ειρήνη είναι μαυρομάλλα και είναι μέτρια σε ύψος με μικρά βυζιά και μεγάλο κώλο
Η άλλη συστήνεται ως Ιρίνα, είναι ψηλότερη με μαλλί πιασμένο πίσω, έχει φοβερό σώμα με ωραία μεγαλούτσικα βυζιά και ωραία κωλάρα πλήρως αρμονική με το υπόλοιπο σώμα. Δούλεψε και λίγες μέρες στο Αλκιβιάδου 16α στη θέση της πριγκίπισσας Νταϊάνα όπου έχει και κριτικές από προφέσορ και n.smirni

Αν μπορούν τα παιδιά ας το επιβεβαιώσουν
Επιβεβαιώνω οτι είναι διαφορετικές κοπέλες.Η Ειρήνη είχε ξεκινήσει την καριέρα της απο το γνωστό παρακμιακό μπουρδελάκι Κωλοκυνθούς 38Α&Β και τότε ήταν πιο άφτιαχτη.Την είχα πάρει εκεί και μέσα στο δωμάτιο ήταν το έπιπλο!Επίσης σκάλιζε και την μύτη της για να με αηδιάσει και να τελειώσω.Έκτοτε δεν την ξαναπήρα.Όταν πήρε αναβάθμιση στα κεντρικά της Φυλής βελτίωσε το μακιγιάζ της καθώς και έκανε κάποιες αισθητικές παρεμβάσεις.Πράγματι θα συμφωνήσω οτι έχει κωλάρα και είναι πιο κοντή και γεμάτη απο την Ίρινα.Η Ιρινα έκανε την εμφάνιση της στα κεντρικα της Φυλής όπως όλοι ξέρουμε είναι πιο ψηλή και λεπτη απο την Ειρήνη.Το κρεββάτι της χαρακτηρίζεται καλό σε γενικές γραμμές και αφήνει πρωκτικό.Εγώ είχα ατύχημα με Μερέντα μαζί της όταν την πήρα σαν ρεπατζού της Νταιάνας στο Αλκιβιάδου.Νομίζω επίσης οτι η Ειρήνη και η Ιρίνα γνωρίζονται μεταξύ τους γιατί δουλεύουν στην ίδια αλυσίδα και γιατί αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχουν δουλέψει και σαν ντούο μαζί.

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Μπα , τρελάκιας είναι και συνελλήφθη.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom