Α! Για χρηματικά εξτρά μιλούσες. Εγώ κατάλαβα για λιονταρίδικα
Κοίτα να δεις πως το βλέπω από τη δική μου μεριά.
Προσωπικά είμαι εγκεφαλικός στο σεξ σε αηδιαστικό βαθμό. Αν βλέπω την άλλη ότι γουστάρει θα τη γαμήσω τρεις φορές, αν τη δω ότι δεν γουστάρει, παίζει και να μην μου σηκωθεί. Οπότε αν ζητούν επιπλέον, με χτυπούν κατευθείαν στο δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου μου, όχι τόσο για το χρήμα όσο για το λόγο.
Φερ ειπείν η Κάρμεν. Ζητούσε 25 ευρώ. Το πεντάευρο δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, αλλά είναι σαν να μου λέει ότι θεωρεί τον εαυτό της ανώτερη από όλες τις υπόλοιπες της περιοχής. Ποια είσαι μωρή μαλακισμένη που επειδή δίνεις αξία στον εαυτό σου, νομίζεις ότι θα σου δώσω κι εγώ, όταν υπάρχουν μουνάρες που μου δίνουν κώλο στο εικοσάρικο;
Για τον ίδιο λόγο αποφεύγω και αυτές που κάνουν απλό πρόγραμμα και ζητούν 20 ευρώ λες και είναι ιδιαίτερες.
Εφόσον λοιπόν με χαλούν αυτές οι συμπεριφορές, δεν πρόκειται να ευχαριστηθώ γαμήσι μαζί τους.
Υπάρχουν και οι άνθρωποι όμως που δρουν περισσότερο παρορμητικά παρά εγκεφαλικά. Έχουν δηλαδή πιο ζωώδη αντίλληψη του σεξ. Αυτοί γαμούν μια γκόμενα και ερεθίζονται από τον κώλο της για παράδειγμα. Ε θέλουν να σκίσουν αυτόν τον κώλο ανεξαρτήτου κόστους, οπότε τα επιπλέον χρήματα είναι απλά μια μέθοδος επίτευξης του στόχου.
Διαφορετικές σεξουαλικές προσεγγίσεις, ουδεμία κατακριτέα. Αν και οι δεύτεροι κάνουν κακό στην πιάτσα δυστυχώς