Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 247 άτομα (24 μέλη και 223 επισκέπτες)

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Dirty και γαμω τις ενημερωσεις  :cum: :cum:

Στην Ιρίνα μπες αφοβα, δεν λεει οχι σε τπτ και σε εμενα που εκατσα κανα 15λεπτο-17λεπτο δεν μου εδειξε κανενα σημαδι βιασυνης μεχρι να τελειωσω με την ησυχια μου.
Βεβαια αν θες τρελή συμμετοχη και θερμές εκδηλωσεις απο την κοπελα, φιλιά κτλ, δεν την προτεινω.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Σωστός ο Ακόρεστος ...  :thumbsup:

...
:jerking:Πήγα στην γνωστή γωνία που παίρνω όλες τις μεγάλες αποφάσεις όπου και αποφάσισα να καταθέσω στην Μιάντα (μάλλον απ’τον αμίαντο βγαίνει) στο φωκαίας 27 υπόγειο όπου και πέρασα σκατά! Θα ανέβει κριτική και γι’αυτή την τσούλα.

Βγαίνοντας θυμήθηκα ότι η γωνία που παίρνω τις σωστές αποφάσεις είναι η διδύμου-αχαρνών, ενώ εγώ είχα κάτσει φωκαίας-αχαρνών (μπράβο μαλάκα...)
... :jerking:

:rockon: :rockon: :rockon:

Σε καταλαβαίνω!

Αντισθένη αν μου επιτρέπεις (παρότι είναι δική σου απόφαση-επιλογή) θεωρώ ότι ο dirtyliving απαιτείται να γίνει άμεσα Τιμημένος !!!

:)

Επισκέπτης
Dirty και γαμω τις ενημερωσεις  :cum: :cum:

Στην Ιρίνα μπες αφοβα, δεν λεει οχι σε τπτ και σε εμενα που εκατσα κανα 15λεπτο-17λεπτο δεν μου εδειξε κανενα σημαδι βιασυνης μεχρι να τελειωσω με την ησυχια μου.
Βεβαια αν θες τρελή συμμετοχη και θερμές εκδηλωσεις απο την κοπελα, φιλιά κτλ, δεν την προτεινω.
Ευχαριστώ ακόρεστε!
Όντως δε θέλω κάποια τρελή συμμετοχή, βασικά επιδιώκω άνεση και αισθησιασμό προπάντων. Αν δεν μπορώ να τα'χω αυτά τουλάχιστον να με αφήσει να κάνω τη δουλειά μου χωρίς να μου τα πρήξει. Πάντως θα τη δοκιμάσω άμεσα γιατί τη σκέφτομαι συνέχεια την πορνοτσιγγάνα!

...σε καταλαβαίνω!
Φαρκέλι μάλλον την έχεις πατήσει κι εσύ με τη λάθος γωνία! Έτσι είμαστε εμείς οι σκεπτόμενοι μπουρδελιάρηδες :2funny: :2funny: :2funny:

...σε καταλαβαίνω!

Αντισθένη αν μου επιτρέπεις (παρότι είναι δική σου απόφαση-επιλογή) θεωρώ ότι ο dirtyliving απαιτείται να γίνει άμεσα Τιμημένος !!!

Αντε βρε...με κάνετε και κοκκινίζω :< :<

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Φαρκέλι μάλλον την έχεις πατήσει κι εσύ με τη λάθος γωνία! Έτσι είμαστε εμείς οι σκεπτόμενοι μπουρδελιάρηδες :2funny: :2funny: :2funny:
Λάθος ...  :booty:
Εγώ την έχω πατήσει και με τις δύο γωνίες  :2funny: :2funny:  :2funny:

Αντε βρε...με κάνετε και κοκκινίζω :< :<
Να μην κοκκινίζεις καθόλου ...  :)

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
dirtyliving θα εχεις λαμπρο μελλον εδωμεσα αγορι μου  :cheesy:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Steven_1 τι εννοείς με αυτό που έγραψες ;;;  :think:
Πες το διαφορετικά για να σε καταλάβουμε (αν θέλεις)

Επισκέπτης
Φυλής 40 Χριστίνα, ξανθιά λεπτή με καλές αναλογίες φουλ πρόγραμμα
Μια Χριστίνα εκδίδεται στο 66 και εδώ αλλά είναι άσχημη με κακές αναλογίες και στο κρεβάτι φόλα.Οπότε μάλλον μιλούμε για διαφορετικές.
Γνωρίζει κανείς τίποτις για τη συγκεκριμένη;

Φυλής 54 πάνω - Κλειστό
Εδώ εκδιδόταν η αγαπημένη μου Μίκη! Μόνο που το σκέφτομαι, με πιάνει το παράπονο :'(

Φυλής 66 αριστερά – Η γαμοτσατσά από φωκαίας 17 παρουσίασε ξανθιά κοπέλα όμορφη, με ωραία κωλάρα και μεγαλούτσικα βυζιά. Φουλ πρόγραμμα.
Φουλ πρόγραμμα κι ωραία; Ποια είναι αυτή ρε παιδιά; :huh:

Φυλής 80 – Μαυριδερή κοπέλα λατινοειδής καταγωγής αδιάφορης εμφάνισης. Βασικό
Μπας και ήτανε γυφτοβουλγάρα τύπε; :2funny:

:jerking:Εδώ είδα μια παρέα από γιαπωνέζου ναύτες και όταν τους ρώτησα στα αγγλικά από που είναι έδειξαν αρκετά εχθρικοί. :jerking:
Ευτυχώς που η Ιαπωνία είναι πλούσια χώρα φίλε... Κανείς δεν θα ήθελε για μετανάστες ζώα σαν τα Γιαπώνια!

Φυλής 84 πάνω – Η Ιρίνα η γνωστή του οίκου με το φουλ πρόγραμμα (αν και σήμερα ανακοινώθηκε μόνο ελ.στοματικό)
Με έχουν καταμπερδέψει οι συναγωνιστές με δαύτην που μου λένε ότι είναι γαμάτη:-
Είναι αυτή η ελεεινή που αναφέρω στην κριτική μου;

Φυλής 109 κάτω – Η Στέλλα (παλιά Μόνικα) με τα αστεράκια. Φοβερή κοπέλα σε εμφάνιση, υπηρεσίες, σκηνική παρουσία και συμπεριφορά.
Στο σαλόνι βαρετή και από υπηρεσίες... μεταξιακές των 10 ευρώ :sunglasses:

Φωκαίας 19 – Η καριόλα κι η γαμιόλα δηλ. η Ρωξάνα και η Άννα αντίστοιχα (η μήπως είναι το αντίθετο... :think:). Όση ώρα τις κοιτούσαμε εγώ έπιανα τον κώλο της άννας που είχε σταθεί δίπλα μου.
:jerking:Αν και το ράδιο ήταν κλειτό κάλλιστα θα μπορούσε να παίζει το
Roxanne
You don't have to put on the red light
Those days are over
You don't have to sell your body to the night

Go home ρωξάνη....Ου antichrist...ουστ from here…ou 666! :jerking:
E! Άμα είναι από το πρωί ως το βράδυ μαζί αυτά τα έπιπλα, πως να ξεχωρίσει και καμιά τους στο σαλόνι κρεβάτι...

:jerking:Η Βικτώρια βγήκε με ένα πολύ βαρεμένο ύφος ενώ το περπάτημα της θύμιζε νταλικιέρη με μεγάλα αρχίδια! Ήρθε κοντά μου με ένα ηλίθιο μάγκικο βλέμμα που νόμιζα ότι θα μου ρίξει κανένα ρέψιμο στη μούρη και θα φύγει. :jerking:
Την είδε ντίβα κι αυτό το πορνίδιο; Δεν της αμολούσες καμιά της μαλακισμένης;

Φωκαίας 27 πάνω Κάρμεν η μπολονέζ από διδ 8.
Θυμάσαι μήπως τιμή;

Φωκαίας 22 πάνω δεξιά – Μελαχρινή με λίγα κιλά παραπάνω, βυζάρες και κωλάρα, φουλ πρόγραμμα.
:jerking:Μου όρμηξε στην ψύχρα και άρχιζε να μου βάζει χέρια και να με τραβά. Προσπάθησα να την απωθήσω βγάζοντας τα βυζιά της απ’το σουτιέν και πιάνοντας με μανία τον κώλο της αλλά μάταια. Στο τέλος και αφού είχαμε πιάσει τα γλωσσόφυλα της υποσχέθηκα ότι θα γυρίσω και με άφησε.  :jerking:
Γνωρίζει κάποιος κάτι για την κοπέλα;
Τι άλλο θες από την κοπέλα για να σε πείσει; Πέντε επισκέπτες σαν κι εσένα τη μέρα και σε μια βδομάδα θα έχει πέσει σε κατάθλιψη :2funny:

Βγαίνοντας θυμήθηκα ότι η γωνία που παίρνω τις σωστές αποφάσεις είναι η διδύμου-αχαρνών, ενώ εγώ είχα κάτσει φωκαίας-αχαρνών (μπράβο μαλάκα...)
Σωστά! Επειδή εκεί δεν έχει μπουρδέλα και δεν αποσπάσαι! :2funny:

Άψογος γι' ακόμα μια φορά αδερφέ! Που ήσουν τόσον καιρό χαμένος; :thumbsup:

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Βραδινή βόλτα, με τον dimit31, μετά απο λίγο καιρό αποχή στο μεταίχμιο απογευματινής και βραδινής βάρδιας! Αναφερομαι ομως, τυπικα, στην απογευματινη!

Φυλής:

66Α: 2 κοπελες. Ξανθια, κανονικου αναστηματος, αδυνατη, μακρια μαλλια, κανονικο στήθος. Piercing στο χειλος. Μαζι της η νικολετα(?), μετριου αναστηματος, μικρος σωματοτυπος, μικρο στήθος. Απλο προγραμμα αμφοτερες.

66Δ: Ξανθιά, κανονικού αναστήματος, κανονικό στήθος, αδυνατη, ωραια περιφερεια. Ωραια παρουσια αλλα βαριεστημενη. Απλο προγραμμα.

59 κατω: Σακίρα και Αννα. Η σακίρα είναι γνωστή. Κανονικου αναστήματος, μεγαλουτσικο στηθος, ωραια περιφερεια.
Η αννα ειναι λιγο πιο κοντη, μικρο στήθος, μακρια μαυρα μαλλια. Αδύνατη. Απλο προγραμμα και οι δυο.

61: Δεν μπηκα αλλα με μαρτυρια συναγωνιστη ηταν μια ξανθια μιλφ.

80: Βαλερια. Η σκουροχρωμη που παρουσιαζετε ως βραζιλιανα. Μακρια μαυρα μαλλια, κανονικου αναστηματος, φυσικο στήθος και ωραια περιφερεια. Απλο προγραμμα.

65 πανω: Τζωρτζινα το μελαχρινο πιπινι. Μια απο τις προσφατες αφιξεις της φυλης. Μελαχρινη με μακρια μαλλια. Αδύνατη, μικρο στήθος, μετριου αναστηματος. Ωραια περιφερεια αναλογη των κυβικων της. Piercing στο μεσω του κατω χειλους. Απλο προγραμμα εαν ακουσα σωστα. Πολυ ωραια παρουσια κατα την αποψη μου.

65 κατω: 2 κοπελες. Αδιαφορες αμφοτερες. Καστανες, μικρο στήθος και μετριου αναστηματος. Η μια ειναι πιο αδυνατη η αλλη πιο γεματη.

84Α: Σονια η ιταλιδα. Μελαχρινη με πιασμενα μαλλια. Αδυνατη με κανονικο σωμα. Κανονικο προς μεγαλο στηθος. Ωραια παρουσια αλλα βαριεστημενη και αυτη σημερα.

84Β: Σοφια. Μελαχρινη με πιασμενα μαλλια. Αδυνατη, μετριου αναστηματος με κανονικο στήθος. Φουλ προγραμμα με ελευθερο στοματικο-τελειωτικο. Μαζι της μια κοπελα που ηταν στο δωματιο και δεν περιμενα.

86Α: 2 κοπελες. Τζουλια μαζι με μια αλλη. Η τζουλια ειναι μελαχρινη, αδύνατη, μετριου αναστηματος με μικρο πεταχτο στήθος. Φορουσε ψηλες καλτσες. Η αλλη κοπελα παρομοια εμφανισιακα.

67: Η μαρια που δουλευει και στο 80. Μελαχρινη με καρε μαλλια. Αδυνατη, μικρο στήθος, ωραια περιφερεια. Ωραιο προσωπο. Απλο προγραμμα.

86Β: Μαργαριτα. Μελαχρινη, αδυνατη με στεγνο σωμα. Μικρο πεταχτο στηθος, ωραια περιφερεια. Φουλ προγραμμα με πρωκτικο.

69Α: Χριστινα. Γνωστη. Μελαχρινη, μεγαλουτσικο στηθος που εχει ενισχυθει με σιλικονη. Απλο προγραμμα.

69Β: Ξανθια μιλφ, αδυνατη με θυληκο σωμα.

Μονης προδρομου κατω: Μελαχρινη, αδυνατη με στεγνο σωμα. Αδιαφορη παρουσια με πολυ βαρεμαρα στο σαλονι.

71Α: Σαντρα. Μελαχρινη, αδυνατη, στηθος σιλικονης, ωραια περιφερεια. Ελευθερο στοματικο. Χαμογελαστη και ευδιαθετη στο σαλονι μας επιασε την συζητηση.

71β: Ιλονα. Με υφος χιλιων καρδιναλιων. Μελαχρινη με κοντα μαλλια. Αδυνατη με στεγνο σωμα, πεταχτο στηθος, ωραια περιφερεια. Εμφανιστηκε με ροζ διχτυωτο. Απλο προγραμμα.

71Γ: 2 κοπελες. Βαλεντινα και μια αλλη. Η βαλεντινα ειναι αυτη που εργαζετε και στο 61 αλλα και στο φωκαιας 22 κατω. Μελαχρινη, αδυνατη, μεγαλο στηθος, ωραια περιφερεια με τατουαζ χαμηλα στην μεση. Ωραια παρουσια. Η δευτερη κοπελα εχανε μαζι της, αδυνατη, μελαχρινη, μικρο στηθος. Ελευθερο στοματικο.

92Α: Τζουλια. Το απιστευτο πιπινι με την λορδωση. Μελαχρινη με μακρια μαλλια. Αδυνατη με στεγνο σωμα. Πεταχτο στήθος και πολυ ωραια περιφερεια. Απλο προγραμμα.

92Β: Μελαχρινη, αδιαφορη, αδυνατη με κανονικο σωμα. Μετριου αναστηματος. Φουλ προγραμμα με πρωκτικο. Ηταν τοσο οκνηρή και μαζεμενη στο σαλονι που ειτε βαριετε την ζωη της ειτε εξαναγκαζετε να κανει αυτην την δουλεια.

Φωκαιας:

17Α: Ξανθια με πολυ μακρια μαλλια με μαυρες ανταυγιες. Φαρκελι περνα μια βολτα! Αδυνατη με στεγνο σωμα, μετριου αναστηματος, μικρο στήθος, ωραια περιφερεια.  Επεζε με τα μαλλια της μηχανικα και βαριεστημενα. Ανακοινωσε η ιδια φουλ προγραμμα με πρωκτικο. Εδω την λεξη "πρωκτικο" προεφερε με απιστευτη βαρεμαρα, ποσο μάλλον και να το κανει πραξη.

19: Το κλασικο διδυμο Αννα-Ρωξανη. Μεταβολη με το που τις ειδα. Γυμνες οπως παντα. Ελευθερο στοματικο εαν θυμαμαι σωστα.

25Α: Ανεβηκα τις σκαλες δειλα δειλα και σταθηκα στην πορτα με σκοπο εαν ειναι η Αννα να φυγω αμεσα πριν κανει τα δικα της. Κοντοσταθηκα στην πορτα και με το που ειδα την Αννα εκανα μεταβολη και εφυγα. Ξανθια με πιασμενα μαλλια, μετριου αναστηματος. Περιτα κιλα. Φουλ προγραμμα με πρωκτικο, ελευθερο στοματικο-τελειωτικο το οποιο μπορει να ειναι και στο προσωπο.

25Β: Μονικα. Μελαχρινη, αδυνατη με στεγνο σωμα, μικρο στήθος. Μετριου αναστηματος. Ελευθερο στοματικο.

22 πανω δεξια: Κλασικα στο ποστο της. Μελαχρινη, αδυνατη με κανονικο σωμα. Μεγαλουτσικο στήθος και λιγο πιο γεματη περιφερεια. Φουλ προγραμμα με πρωκτικο.

Κατω: Μελαχρινη με πιασμενα μαλλια, αδυνατη με μικρο στήθος. Και αυτη μαζι με την κοπελα απο το φυλης 92Β μοιαζουν ειτε να μην εχουν "ξεκλειδωσει" ακομα, είτε να εξαναγκάζονται. Φουλ προγραμμα με πρωκτικο.

Φωκαιας 27Α: Καστανη, αδύνατη, σχετικα νεα σε ηλικια καθως το συγκεκριμενο ιδρυμα συνηθως φερνει μιλφ. Μικρο στήθος και γεματη περιφερεια. Δεν θυμαμαι να την εχω ξαναδει.

27Β
Ισογειο: Γιαννα και Βικτωρια. Η γιαννα ηταν στην απογευματινη βαρδια και η Βικτωρια ξεκιναγε για την βραδινη. Η γιαννα ειναι καστανοξανθη, μετριου αναστηματος, αδυνατη με στεγνο σωμα, μικρο στήθος. Ελευθερο στοματικο-τελειωτικο. Η βικτωρια ειναι ξανθια, αδυνατη με πιο θηλυκό σωμα, κανονικο στήθος. Ελευθερο στοματικο εαν ακουσα σωστα.

Οροφος: Καρμεν απο την διδυμου. Η τσατσα μας ελεγε οτι εδω ειναι με 20 ευρω και οχι 25 οπως στην διδυμου. Μονο που εδω ανακοινωθηκε απλο προγραμμα χωρις πρωκτικο. Καστανη, μετριου αναστηματος, αδυνατη αλλα με θηλυκο σωμα, μικρο στηθος, γεματη περιφερεια.

Αλκιβιαδου:
Αριστερη πορτα: Ξανθια μιλφ με χτενισμα λες και ειχε βαλει το χερι στην πριζα. Με πολλα περιττα κιλα. Μεγαλο στηθος. Φουλ προγραμμα οπου και ανακοινωσε μονη της το πρωκτικο με ιδιαιτερο στομφο.

Αποχωρηση για μεταξουργειο οπου και εγινε πολυ συγκεκριμενη βολτα.
Πλεον ηταν βραδινη βαρδια.
Λεωνιδου 28 δεξια πορτα: Βικτωρια. Ξανθια, αδυνατη, μικρο στήθος. Μετριου αναστηματος. Περιφερεια με κυταριτιδα που δεν ταιριαζει σε μια γυναικα με τον σωματοτυπο της. Ελευθερο στοματικο.

Ιασωνος 30Β: Τζουλια. Μελαχρινη, αδυνατη με στεγνο σωμα, κανονικο προς μεγαλο στηθος που εχει ενισχυθει. Ωραια περιφερεια αναλογη του σωματοτυπου της. Εμφανιστηκε με τα γυαλακια της οπως παντα. Απλο προγραμμα. Στον συγκεκριμενο οικο εγινε και ενα flashback οταν στο σαλονι αντικρισα την www.morris.gr/uploadimages/material/574/1640.jpg]συγκεκριμενη[/url] σομπα παλαιου τυπου που ειχαν αρκετοι το 1990.

Αυτα τα ολιγα και για σημερα!
Ελπιζω να μην ξεχασα κατι!

Επισκέπτης
22 πανω δεξια: Κλασικα στο ποστο της. Μελαχρινη, αδυνατη με κανονικο σωμα. Μεγαλουτσικο στήθος και λιγο πιο γεματη περιφερεια. Φουλ προγραμμα με πρωκτικο.

Κατω: Μελαχρινη με πιασμενα μαλλια, αδυνατη με μικρο στήθος. Και αυτη μαζι με την κοπελα απο το φυλης 92Β μοιαζουν ειτε να μην εχουν "ξεκλειδωσει" ακομα, είτε να εξαναγκάζονται. Φουλ προγραμμα με πρωκτικο.
Μια επισήμανση.
Αν κάνει φουλ πρόγραμμα η κοπέλα, τότε εννοείται το πρωκτικό αλλιώς δεν είναι φουλ.
Αν τώρα κάνει πρωκτικό η κοπέλα, τότε το φουλ είναι περιττό :2funny:

Οροφος: Καρμεν απο την διδυμου. Η τσατσα μας ελεγε οτι εδω ειναι με 20 ευρω και οχι 25 οπως στην διδυμου. Μονο που εδω ανακοινωθηκε απλο προγραμμα χωρις πρωκτικο.
Απλό ανακοινώνεται και στη Διδύμου.

Αλκιβιαδου:
Αριστερη πορτα: Ξανθια μιλφ με χτενισμα λες και ειχε βαλει το χερι στην πριζα. Με πολλα περιττα κιλα. Μεγαλο στηθος. Φουλ προγραμμα οπου και ανακοινωσε μονη της το πρωκτικο με ιδιαιτερο στομφο.
Εμ έτσι δυσεύρετοι που έχουν γίνει οι κώλοι, έχουν καταντήσει να περηφανεύονται όποιες τον δίνουν :-

Λεωνιδου 28 δεξια πορτα: Βικτωρια. Ξανθια, αδυνατη, μικρο στήθος. Μετριου αναστηματος. Περιφερεια με κυταριτιδα που δεν ταιριαζει σε μια γυναικα με τον σωματοτυπο της. Ελευθερο στοματικο.
Θυμάσαι τιμή;

Ωραίος lex80! :thumbsup:

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Μια επισήμανση.
Αν κάνει φουλ πρόγραμμα η κοπέλα, τότε εννοείται το πρωκτικό αλλιώς δεν είναι φουλ.
Αν τώρα κάνει πρωκτικό η κοπέλα, τότε το φουλ είναι περιττό :2funny:
Απλό ανακοινώνεται και στη Διδύμου.
Εμ έτσι δυσεύρετοι που έχουν γίνει οι κώλοι, έχουν καταντήσει να περηφαεύονται όποιες τον δίνουν :-
Θυμάσαι τιμή;

Ωραίος lex80! :thumbsup:
Συμφωνω απολυτα μαζι σου ως προς το φουλ προγραμμα. Απλα οι περισσοτερες τσατσαδες εχουν βρει το τεχνασμα με την λεξη "εκτος".
Δηλαδη "φουλ προγραμμα εκτος απο πρωκτικο". Και το "εκτος απο πρωκτικο" εαν εισαι τυχερος το αναφερουν απο μονες τους μπας και τσιμπησουν πελατες. Για αυτο το αναφερω ετσι και εγω.
Ειναι κατι σαν το "Εως 24mbit" των παροχων ιντερνετ!   :grin:

Η συγκεκριμενη ομως που περιφανευονταν για τον κωλο της..... ηταν τελειως εκτος του γουστου μου. Για να το θεσω ευγενικα!  :grin:

Η τσατσα μου ειπε οτι στο διδυμου δινει και κωλο η καρμεν. Μαλλον θα έδινε παλια ή τα μπερδεψε. Διολου απίθανο!

Η βικτωρια ειναι στα 15 ευρω.

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Μπα δεν τα μπέρδεψε. Για να δικαιολογήσει τη διαφορά στην τιμή λέει μαλακίες ;)
Πολυ πιθανο. Αντι να παραδεχτει οτι δεν επιασε τοπο το 25αρι...
Μικρο το κακο ομως! Αλλωστε ανεφερα πως ειναι απλο προγραμμα στα 20.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Βραδινή βόλτα, με τον dimit31, μετά απο λίγο καιρό αποχή στο μεταίχμιο απογευματινής και βραδινής βάρδιας! Αναφερομαι ομως, τυπικα, στην απογευματινη!...
Επαναλαμβάνω.
Πολύ καλή ενημέρωση !!!

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Επαναλαμβάνω.
Πολύ καλή ενημέρωση !!!
Φαρκελι ειδα και πιο πριν ενα μηνυμα σου στο οποιο και παλι ελεγες καλα λογια για την ενημερωση μου το οποιο ομως εξαφανιστικε, χωρις να ειναι η πρωτη φορά που συμβαίνει αυτό. Χωρις να καταλαβω γιατι. Προς στιγμην νομιζα οτι ειδα λαθος αλλα απο το νεο σου μηνυμα φαινετε πως σωστα ειδα!

Φυσικά και σε ευχαριστώ.

Και να συμπληρωσω,
καλη η "σκετη" ενημερωση αλλα λειπουν οι δικες σου ενημερωσεις που ειχαν και εναν διαφορετικο "χρωμα"....

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Και να συμπληρωσω,
καλη η "σκετη" ενημερωση αλλα λειπουν οι δικες σου ενημερωσεις που ειχαν και εναν διαφορετικο "χρωμα"....
Το "δικό" μου χρώμα νομίζω ότι είναι μια μαλακία και μισή ...  :)

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Το "δικό" μου χρώμα νομίζω ότι είναι μια μαλακία και μισή ...  :)
Αν και σπαμ να απαντησω πως διαφωνω!

Μην αποθαρυνεσε απο τυχον αρνητικα λογια.

Τελειωνοντας την σπαμ-ο-παρενθεση μου να σημειωσω οτι
οι ατακες σου εχουν μεινει σε οσους διαβαζαν φανατικα τις ενημερωσεις σου οπως εγω!

;)

Επισκέπτης
Αν και σπαμ να απαντησω πως διαφωνω!

Μην αποθαρυνεσε απο τυχον αρνητικα λογια.

Τελειωνοντας την σπαμ-ο-παρενθεση μου να σημειωσω οτι
οι ατακες σου εχουν μεινει σε οσους διαβαζαν φανατικα τις ενημερωσεις σου οπως εγω!

;)
Μην τον ακούς, επίτηδες τα λέει επειδή ξέρει ότι είναι ωραίος και γουστάρει κομπλιμέντα ;)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Απύθμενε Ροκαβλόν ... 

:2funny: :2funny: :2funny:

respect.jpg

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom