You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Η τσατσα μου ειπε οτι στο διδυμου δινει και κωλο η καρμεν. Μαλλον θα έδινε παλια ή τα μπερδεψε. Διολου απίθανο!
Η Καρμεν εκανε πρωκτικο στο ανακαινισμενο Λιοσιων 73Β, ομως με "δωρακι" 50 ευρω, οπως μας ανακοινωθηκε σε τσαρκα με τον SPEED.......Μπα δεν τα μπέρδεψε. Για να δικαιολογήσει τη διαφορά στην τιμή λέει μαλακίες ;)
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Μερικές παρατηρήσεις:
1. Τύποι το φουλ πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει 69, ακά τσιμπούκι και κουλούρι. Τώρα αν προσφέρονται και άλλες υπηρεσίες, μιλάμε για ντελούξ πρόγραμμα με πολλά παράσημα... Επίσης το κουλούρι από μόνο του δεν είναι φουλ πρόγραμμα.
2. Η καλύτερη γωνία για αποφάσεις είναι Φυλής και Φιλιππίδου αν δεν κάνω λάθος. Βλέπεις πανοραμικά τα περισσότερα σπίτια της Φυλής, ακούς και τον κόσμο που μπαινοβγαίνει και έχεις την βοήθεια του κοινού. Στα δύσκολα ρωτάς και τους αλβανούς νταβάδες που αράζουν έξω από το βενζινάδικο.
3. Η Κάρμεν έδινε κουλούρι στην Λιοσίων απ' όσο θυμάμαι. Δεν την είχα πάρει προσωπικά πάντως. Τώρα αν της δείξεις κανένα έξτρα 20άρικο στο δωμάτιο, κάτι μου λέει ότι θα ενδώσει. Πάντως σταμάτησε να χρεώνει το πρίμιουμ, λόγω αναδουλειάς μάλλον, οπότε δεν αποκλείεται σε λίγο να βάλει και το κουλούρι στο στάνταρ πρόγραμμα.
1. Τύποι το φουλ πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει 69, ακά τσιμπούκι και κουλούρι. Τώρα αν προσφέρονται και άλλες υπηρεσίες, μιλάμε για ντελούξ πρόγραμμα με πολλά παράσημα... Επίσης το κουλούρι από μόνο του δεν είναι φουλ πρόγραμμα.
2. Η καλύτερη γωνία για αποφάσεις είναι Φυλής και Φιλιππίδου αν δεν κάνω λάθος. Βλέπεις πανοραμικά τα περισσότερα σπίτια της Φυλής, ακούς και τον κόσμο που μπαινοβγαίνει και έχεις την βοήθεια του κοινού. Στα δύσκολα ρωτάς και τους αλβανούς νταβάδες που αράζουν έξω από το βενζινάδικο.
3. Η Κάρμεν έδινε κουλούρι στην Λιοσίων απ' όσο θυμάμαι. Δεν την είχα πάρει προσωπικά πάντως. Τώρα αν της δείξεις κανένα έξτρα 20άρικο στο δωμάτιο, κάτι μου λέει ότι θα ενδώσει. Πάντως σταμάτησε να χρεώνει το πρίμιουμ, λόγω αναδουλειάς μάλλον, οπότε δεν αποκλείεται σε λίγο να βάλει και το κουλούρι στο στάνταρ πρόγραμμα.
Επισκέπτης
Είναι όντως διαφορετικές! Η Χριστίνα που έγραψα εγώ είναι η Χριστίνα από αλκιβιάδου 16β όπως με ενημέρωσε ο προφέσορ με τις κάκιστες κριτικές. Έχει και δική του κριτική.Μια Χριστίνα εκδίδεται στο 66 και εδώ αλλά είναι άσχημη με κακές αναλογίες και στο κρεβάτι φόλα.Οπότε μάλλον μιλούμε για διαφορετικές.
Γνωρίζει κανείς τίποτις για τη συγκεκριμένη;
Έμοιαζε αρκετά με λατινοαμερικάνα. Είναι η Βαλέρια που γράφει και ο Lex. Ο νεαρός τσάτσος από φυλής 92 ανέφερε το όνομα αλλά ξέχασα να το γράψω.Μπας και ήτανε γυφτοβουλγάρα τύπε;
Μεταξύ τους ήταν μια χαρά φιλικοί, μόλις τους μίλησα όμως έδειξαν εντελώς αντίθετο πρόσωπο. Είναι σκληροί κυνικοί άνθρωποι. Τα ζώα ακόμη υπερηφανεύονται γι'αυτό που έκαναn στην Κίνα το 1937 γνωστό και ως "Ο βιασμός της Nanking"Ευτυχώς που η Ιαπωνία είναι πλούσια χώρα φίλε... Κανείς δεν θα ήθελε για μετανάστες ζώα σαν τα Γιαπώνια!
Είναι διαφορετικές κοπέλες. Άυτή που πήρες εσύ συστήνεται ως Ειρήνη είναι μαυρομάλλα και είναι μέτρια σε ύψος με μικρά βυζιά και μεγάλο κώλοΜε έχουν καταμπερδέψει οι συναγωνιστές με δαύτην που μου λένε ότι είναι γαμάτη:-
Είναι αυτή η ελεεινή που αναφέρω στην κριτική μου;
Η άλλη συστήνεται ως Ιρίνα, είναι ψηλότερη με μαλλί πιασμένο πίσω, έχει φοβερό σώμα με ωραία μεγαλούτσικα βυζιά και ωραία κωλάρα πλήρως αρμονική με το υπόλοιπο σώμα. Δούλεψε και λίγες μέρες στο Αλκιβιάδου 16α στη θέση της πριγκίπισσας Νταϊάνα όπου έχει και κριτικές από προφέσορ και n.smirni
Αν μπορούν τα παιδιά ας το επιβεβαιώσουν
Τι να σου πω φίλε μου. Απ'το 2008 που την ξέρω έχω κάνει ονειρικά γαμήσια μαζί της. Την έχω πάρει σίγουρα καμιά 20αριά φορές.Στο σαλόνι βαρετή και από υπηρεσίες... μεταξιακές των 10 ευρώ
Την πρώτη φορά ήταν εξαιρετικά όπως είχα γράψει και στην κριτική μου. Χθές κατάλαβα ότι έχει ασταθή συμπεριφορά ανάλογα με την κούραση και την αναδουλειά οπότε και δεν το ρίσκαρα.Την είδε ντίβα κι αυτό το πορνίδιο; Δεν της αμολούσες καμιά της μαλακισμένης;
Για την Κάρμεν ανακοινώθηκε βασικό στα 20Θυμάσαι μήπως τιμή;
Όλο και κάποιος θα μπαίνει με τέτοιο πέσιμο! Με είχε καβλώσει πολύ η καριόλα, ήθελα όμως να το σκεφτώ γιατί είχα καιρό να πάω φυλής και είχα δει ένα σωρό άγνωστες πόρνες σε αρκετά καλό επίπεδο. Επίσης δεν ήθελα να πάει χαμένο το 20αρι...το οποίο τελικά πήγεΤι άλλο θες από την κοπέλα για να σε πείσει; Πέντε επισκέπτες σαν κι εσένα τη μέρα και σε μια βδομάδα θα έχει πέσει σε κατάθλιψη
Η θεωρία του φαρκέλι αν κατάλαβα καλά είναι να μην παίρνεις αποφάσεις σε γωνίες. Την επόμενη φορά θα μπω στο κουζινάκι κανενός μπορδέλου για ν'αποφασίσω! Μάλλον στο φυλής 66 αριστερά που είναι η αγαπημένη μας τσατσά!Σωστά! Επειδή εκεί δεν έχει μπουρδέλα και δεν αποσπάσαι!
Άψογος γι' ακόμα μια φορά αδερφέ! Που ήσουν τόσον καιρό χαμένος;
Μ'εχει φάει το μετάξι και τα 10άρικα φίλε. Μου κακοφάνηκε το 20άρι που έδωσα χθες.
Επισκέπτης
Κάνεις λάθος σ'αυτό! Νομίζω έχεις επηρρεάσει πολλούς με το στυλ σου. Εγώ σίγουρα πάντως έχω πάρει ιδέες από εσέναΤο "δικό" μου χρώμα νομίζω ότι είναι μια μαλακία και μισή ...
1. Συμφωνώ για τον ορισμό του φουλ προγράμματος. Όσο για το ντελούξ πρόγραμμα, μου είχε ανακοινωθεί προσφάτως απ'τη γιαγιά Στέλλα στο Ιάσωνος 36...όλα ακάποταΜερικές παρατηρήσεις:
3. Έχει ξαναγίνει συζήτηση για τα έχτρα και δεν θέλω να κριτικάρω κανέναν για τις επιλογές του. Θέλω απλά να πετάξω τη γνώμη μου πάνω στο πορνοτραπέζι και να πω ότι τα εξτρά ζημιώνουν όλους μας. Πάντα φιλικά προς όλα τα μέλη που έχουν διαφορετική άποψη!
Επισκέπτης
Δεν είπα ότι το κουλούρι από μόνο του είναι φουλ πρόγραμμα, αλλά ότι αν υπάρχει κουλούρι τότε το φουλ είναι περιττό, δηλαδή αρκεί μόνο το πρωκτικό ;)Επίσης το κουλούρι από μόνο του δεν είναι φουλ πρόγραμμα.
Ναι έδινε με 40 και μετά το πήγε 50 λες και το δικό της σουφρίδι παράγει φερέρο ροσέ αντί μερέντα, οπότε με ενα εικοσάρι παραπάνω σίγουρα θα ενδώσει -μη σου πω θα παρακαλέσει κιόλας- αλλά είναι και η καλύτερη μέθοδος να χαλάσεις την πιάτσα.3. Η Κάρμεν έδινε κουλούρι στην Λιοσίων απ' όσο θυμάμαι. Δεν την είχα πάρει προσωπικά πάντως. Τώρα αν της δείξεις κανένα έξτρα 20άρικο στο δωμάτιο, κάτι μου λέει ότι θα ενδώσει. Πάντως σταμάτησε να χρεώνει το πρίμιουμ, λόγω αναδουλειάς μάλλον, οπότε δεν αποκλείεται σε λίγο να βάλει και το κουλούρι στο στάνταρ πρόγραμμα.
Κάντε λίγη υπομονή συναγωνιστές και σε δυο, τρεις μήνες θα σκίζουμε το κωλαράκι της με εικοσάρικο!
Επισκέπτης
Τώρα ξεκαθαρίζουν όλα. Είπα κι εγώ, η φόλα καλή περίπτωση;Είναι διαφορετικές κοπέλες. Άυτή που πήρες εσύ συστήνεται ως Ειρήνη είναι μαυρομάλλα και είναι μέτρια σε ύψος με μικρά βυζιά και μεγάλο κώλο
Η άλλη συστήνεται ως Ιρίνα, είναι ψηλότερη με μαλλί πιασμένο πίσω, έχει φοβερό σώμα με ωραία μεγαλούτσικα βυζιά και ωραία κωλάρα πλήρως αρμονική με το υπόλοιπο σώμα. Δούλεψε και λίγες μέρες στο Αλκιβιάδου 16α στη θέση της πριγκίπισσας Νταϊάνα όπου έχει και κριτικές από προφέσορ και n.smirni
Απλά και η Ειρήνη είναι πολύ εμφανίσιμη αλλά μέχρι εκεί.
Δεν την έχω πάρει ποτέ, επειδή με εκνευρίζει το απλό πρόγραμμα στα 20 ευρώ. Γι' αυτό ανέφερα Μεταξιακές υπηρεσίες ;)Τι να σου πω φίλε μου. Απ'το 2008 που την ξέρω έχω κάνει ονειρικά γαμήσια μαζί της. Την έχω πάρει σίγουρα καμιά 20αριά φορές.
Σίγουρα δεν είναι παρήγορο, αλλά τουλάχιστον γλίτωσες εικοσάρια άλλων...Μου κακοφάνηκε το 20άρι που έδωσα χθες.
Ίσως να πρέπει να κάνεις νέες εξορμίσεις στο Μετάξι, ενώ στη Φυλής να αρκείσαι σε δοκιμασμένες κορασίδες.
Αν παίρνανε από λόγια αυτά τα μέλη, δεν θα μπαίνανε καν στη δοκιμή των extra, οπότε τσάμπα χάνεις το χρόνο σου.3. Έχει ξαναγίνει συζήτηση για τα έχτρα και δεν θέλω να κριτικάρω κανέναν για τις επιλογές του. Θέλω απλά να πετάξω τη γνώμη μου πάνω στο πορνοτραπέζι και να πω ότι τα εξτρά ζημιώνουν όλους μας. Πάντα φιλικά προς όλα τα μέλη που έχουν διαφορετική άποψη!
Επισκέπτης
Μ'εχει φάει το μετάξι και τα 10άρικα φίλε. Μου κακοφάνηκε το 20άρι που έδωσα χθες.
Eιναι το value for money.
Πάντως το γαμήσι της νεαράς, ανάγετε σε άλλη εποχή, τότε που δεν είχαν έρθει οι εισαγόμενες πουτάνες.
Που τα προκαταρκτικά ήταν εκτός αντζέντας, αναρρωτιόσουν αν θα βγάλουν το σουτιέν (και ίχι απλά αν θα φιλήσεις βυζί) και αν θα κάνουν δέυτερη στάση.
Επισκέπτης
Μένει να το επιβεβαιώσουν και τα παιδιά.Τώρα ξεκαθαρίζουν όλα. Είπα κι εγώ, η φόλα καλή περίπτωση;
Απλά και η Ειρήνη είναι πολύ εμφανίσιμη αλλά μέχρι εκεί.
Πάντως στο μετάξι υπάρχουν προσφορές κώλου και με 10. Εγώ δεν είμαι φαν, αλλά εσύ που είσαι κομμάντο και δεν φοβάσαι μερέντες όλο και κάτι θα βρεις (αν δεν έχεις πρόβλημα με την εμφάνιση βέβαια)!Δεν την έχω πάρει ποτέ, επειδή με εκνευρίζει το απλό πρόγραμμα στα 20 ευρώ. Γι' αυτό ανέφερα Μεταξιακές υπηρεσίες
Στο μετάξι τις ξέρω σχεδόν όλες και έχω παέι σχεδόν με όλες. Το θέμα είναι όμως ότι στη φυλής είδα ωραίες πόρνες σε πολύ μεγαλύτερο ποσσοστό απ'ότι στο μετάξι. Τελικά η χθεσινή βόλτα με κατέστρεψε!Ίσως να πρέπει να κάνεις νέες εξορμίσεις στο Μετάξι, ενώ στη Φυλής να αρκείσαι σε δοκιμασμένες κορασίδες.
Ακόμα να βγάλω απ'το μυαλό μου την Ιρίνα.
Έτσι τη γνώμη μου είπα. Ας κάνει ο καθένας ότι νομίζει. Πάντως χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Μαρία_2005 version που αναφέρω στην κριτική μου που ζητούσε 10 ευρώ για να της γλύψεις τα βυζιά!Αν παίρνανε από λόγια αυτά τα μέλη, δεν θα μπαίνανε καν στη δοκιμή των extra, οπότε τσάμπα χάνεις το χρόνο σου.
Επισκέπτης
ΌντωςEιναι το value for money.
Πάντως το γαμήσι της νεαράς, ανάγετε σε άλλη εποχή, τότε που δεν είχαν έρθει οι εισαγόμενες πουτάνες.
Που τα προκαταρκτικά ήταν εκτός αντζέντας, αναρρωτιόσουν αν θα βγάλουν το σουτιέν (και ίχι απλά αν θα φιλήσεις βυζί) και αν θα κάνουν δέυτερη στάση.
Πάντως εγώ ακόμα και στα 90s διεκδικούσα φιλιά και προκαταρκτικά αν και με γείωναν πολλές φορές. Αν είχα τότε την εμπειρία και την αποφασιστηκότητα που έχω τώρα, τότε πολλές πόρνες θα έβγαιναν στη σύνταξη!
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
Συναγωνιστες καλησπερα. Μια ερωτηση, επειδη ειναι πολλες και αλλεπαλληλες οι παραθεσεις, η Καρμεν εχει ριξει την τιμη (δε με ενδιαφερει το πρωκτικο) σταθερα στα 20 ευρω? Δουλευει ακομα και Λιοσιων και Διδυμου? Αν μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει (για τιμη και οικηματα) και να αναφερει και βαρδιες θα του ημουν ευγνωμων!
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
... Αν είχα τότε την εμπειρία και την αποφασιστηκότητα που έχω τώρα,...
Έτσι είναι η ιερόδουλη η ζωή.
Όταν σου δίνει τις εμπειρίες, σου είναι πια άχρηστες.
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Μεσημβρινός πούτσος στην Ανδριάννα, τη νεαρά εκ Μολδαβίας, στον επί της οδού Ινσταμπουλοπόλεως 166 Οίκο.
Είναι πασιφανές ότι δε με αγαπά με καμία από τις αισθητικά αποδεκτές μορφές αγάπης.
Τουλάχιστον αυτή τη φορά δε σκάλισε τη μύτη της.
Είναι πασιφανές ότι δε με αγαπά με καμία από τις αισθητικά αποδεκτές μορφές αγάπης.
Τουλάχιστον αυτή τη φορά δε σκάλισε τη μύτη της.
Επισκέπτης
Ε άμα είναι χάλια σε φυσιολογικά επίπεδα πάντα, πας στην αρχή της τσάρκας σου που έχεις και καύλεςΜένει να το επιβεβαιώσουν και τα παιδιά.
Πάντως στο μετάξι υπάρχουν προσφορές κώλου και με 10. Εγώ δεν είμαι φαν, αλλά εσύ που είσαι κομμάντο και δεν φοβάσαι μερέντες όλο και κάτι θα βρεις (αν δεν έχεις πρόβλημα με την εμφάνιση βέβαια)!
Α! Για χρηματικά εξτρά μιλούσες. Εγώ κατάλαβα για λιονταρίδικαΈτσι τη γνώμη μου είπα. Ας κάνει ο καθένας ότι νομίζει. Πάντως χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Μαρία_2005 version που αναφέρω στην κριτική μου που ζητούσε 10 ευρώ για να της γλύψεις τα βυζιά!
Κοίτα να δεις πως το βλέπω από τη δική μου μεριά.
Προσωπικά είμαι εγκεφαλικός στο σεξ σε αηδιαστικό βαθμό. Αν βλέπω την άλλη ότι γουστάρει θα τη γαμήσω τρεις φορές, αν τη δω ότι δεν γουστάρει, παίζει και να μην μου σηκωθεί. Οπότε αν ζητούν επιπλέον, με χτυπούν κατευθείαν στο δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου μου, όχι τόσο για το χρήμα όσο για το λόγο.
Φερ ειπείν η Κάρμεν. Ζητούσε 25 ευρώ. Το πεντάευρο δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, αλλά είναι σαν να μου λέει ότι θεωρεί τον εαυτό της ανώτερη από όλες τις υπόλοιπες της περιοχής. Ποια είσαι μωρή μαλακισμένη που επειδή δίνεις αξία στον εαυτό σου, νομίζεις ότι θα σου δώσω κι εγώ, όταν υπάρχουν μουνάρες που μου δίνουν κώλο στο εικοσάρικο;
Για τον ίδιο λόγο αποφεύγω και αυτές που κάνουν απλό πρόγραμμα και ζητούν 20 ευρώ λες και είναι ιδιαίτερες.
Εφόσον λοιπόν με χαλούν αυτές οι συμπεριφορές, δεν πρόκειται να ευχαριστηθώ γαμήσι μαζί τους.
Υπάρχουν και οι άνθρωποι όμως που δρουν περισσότερο παρορμητικά παρά εγκεφαλικά. Έχουν δηλαδή πιο ζωώδη αντίλληψη του σεξ. Αυτοί γαμούν μια γκόμενα και ερεθίζονται από τον κώλο της για παράδειγμα. Ε θέλουν να σκίσουν αυτόν τον κώλο ανεξαρτήτου κόστους, οπότε τα επιπλέον χρήματα είναι απλά μια μέθοδος επίτευξης του στόχου.
Διαφορετικές σεξουαλικές προσεγγίσεις, ουδεμία κατακριτέα. Αν και οι δεύτεροι κάνουν κακό στην πιάτσα δυστυχώς
Επισκέπτης
Έτσι είναι η ιερόδουλη η ζωή.
Όταν σου δίνει τις εμπειρίες, σου είναι πια άχρηστες.
Θέλω βέβαια να πιστεύω ότι έχουμε ακόμη κάποια γόνιμα χρόνια μπροστά στ'αρχίδια μας!
Αγαπητέ, εψές όσο ήμουν στη φυλής σε σκεφτόμουν εσένα και τον μπακάλη (όταν ήμουν εκτός δωματίου ασφαλώς ). Έλεγα να πεταχτώ μέχρι το Κων166 να πηδήξω την αγαπημένη σας πόρνη Φράου Εύα. Δυστυχώς έκανα λάθος επιλογή.Μεσημβρινός πούτσος στην Ανδριάννα, τη νεαρά εκ Μολδαβίας, στον επί της οδού Ινσταμπουλοπόλεως 166 Οίκο.
Η μυξιάρα Αντριάννα δεν είχε αγαπήσει ούτε εμένα λίγο παλαιότερα στο κολ30πάνω!
Επισκέπτης
Αυτές που δίνουν κώλο στα 10 είναι πολύ χάλια για τα γούστα μου!Ε άμα είναι χάλια σε φυσιολογικά επίπεδα πάντα, πας στην αρχή της τσάρκας σου που έχεις και καύλες
Α! Για χρηματικά εξτρά μιλούσες. Εγώ κατάλαβα για λιονταρίδικα
Κοίτα να δεις πως το βλέπω από τη δική μου μεριά.
Προσωπικά είμαι εγκεφαλικός στο σεξ σε αηδιαστικό βαθμό....
Για χρηματικά εξτρά μιλούσα αλλά σε νόμιμα πλάισια, τα λιονταρίστικα παίζουν σε άλλο επίπεδο μαζί και το χρηματικό επίπεδο προφανώς!
Πολλές φορές θα ήθελα να είμαι ζωώδης ώστε να μπορώ να παίρνω τις ξεπέτες που ποθώ αλλά διστάζω.
Τέλοσπάντων δεν έχει σημασία πλέον.
Άλλωστε "You can't teach an old dog new tricks"
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
...
.... τον μπακάλη ...την αγαπημένη σας πόρνη Φράου Εύα. ...
...
Ο bakalhs έχει στην κατοχή του οπτικοακουστικό υλικό από εκείνη την Τρίτη 1-11-11 που συναντηθήκαμε με την Εύα και την καταγαμήσαμε διαδοχικά.
Το διακρατά πεισματικά για τον εαυτό του, δεν το μοιράζεται με κανέναν...
Δυστυχώς μας στερεί τη δυνατότητα να αυνανιστούμε κι εμείς σαν άνθρωποι...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις