Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 203 άτομα (5 μέλη και 198 επισκέπτες)

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Είπα κι΄ εγώ να γαμήσω μία φορά μια φτηνιάρα των 10 ευρώ του Μεταξίου.
Λοιπόν στην Ιάσωνος 33 πάνω υπάρχει η Μαρία  (γνωστή από άλλες διηγήσεις συντρόφων) που είναι  αδύνατη, κοντούλα (1,65 περίπου) με μακριά μαύρα μαλλιά και 22 ετών κατά τα λεγόμενα  της. Στο σαλόνι είχαν αποκλειστικότητα αφγανοί (μογγολόφατσες) οι οποίοι πήραν αμέσως δρόμο μόλις την είδαν (ίσως περίμεναν να δουν καμιά τουρκάλα χανούμισα από το Μενίδι όπως συνηθίζεται στο συγκεκριμένο σπιτάκι), οπότε και πέρασα μέσα στο πεπαλαιωμένο μουχλιασμένο δωμάτιο. Όμως εδώ να σημειώσω ότι ο τσαστος έστρωσε καθαρό σεντόνι παρουσία μου χωρίς να του το ζητήσω. Μετά από λίγο ήρθε και η κοπέλα. Για ρουμάνα είναι πάρα πολύ ευγενική με αρκετά καλά ελληνικά. Στο κυρίως πιάτο τώρα. Για 10 εβραίους μη περιμένετε τίποτα το αξιόλογο. Πίπα μέτρια με προφύλαξη, και η κοπέλα μαζεμένη σα το κουβάρι μη τυχόν και τη γλύψω πατόκορφα  αλλά χάιδεψα το μου…κι της. Δε βιάζεται καθόλου, θέλει να συζητεί κι΄ όλας και στο πήδημα είναι μέτρια όμως αρκετά στενομού…. Συμπέρασμα. Για 10 ευρώ ξεφορτώνει κανείς τα χοντρά  και μόνο.  

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.187
Πόντοι
41.129
καλο κοριτσι το μαρακι..

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
για 10 ευρω τετοιο μωρο ουτε στον υπνο μας...βαζει κατω πολλες του 20αρικου
και σε σερβις και σε εμφανιση...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.187
Πόντοι
41.129
την πρωτη φορα θυμαμαι που  :knockinb: το μαρακι λογω του σωματοτυπου της που ειναι μικροσωμη και αδυνατη ενιωθα οτι ειχα απο κατω μου καμμια 14χρονη ...ενιωθα περιεργα  :2funny:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
για 10 ευρω τετοιο μωρο ουτε στον υπνο μας...βαζει κατω πολλες του 20αρικου
και σε σερβις και σε εμφανιση...
Η μαλακια ειναι πως ενω πριν μερικους μηνες στο μεταξι οι περισσοτερες δινανε κωλο και ειχε και εμφανισιμα κοριτσια, τωρα εχουν μεινει μονο μπαζολες και οσα ωραια κοριτσακια υπαρχουν, ξεπετανε ασχημα και στο 10ευρω και 15ευρω.
Κατα γενικο κανονα το λεω, καθως μετα απο μερικες καταθεσεις σε ξεπετες και τσαρκα στο πακισταν με τις μπαζολες, διαπιστωσα οτι μονο η φυλης κρατιεται, ακόμα

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
σημερα πρωινη ... α΄κιβιαδου 16Γ στελλα  , ξανθια ασχημη, και ανιτα γλυκια ξανθια ρωσιδα (μαλλον) ακαποτη πιπα τελειωτικο...
τιποτα σπουδαιο....
αλκαμενουσ 113 Αγαπη , γνωστη μιλφ
ρεμουνδου (πρωην) ντενισοσπιτο.... Λενα η Βουλγαρα , τα δωματια γεματα 11 το πρωι, αλλα απο εμφανιση μου εκανε ξεπετα του κερατα.....

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
στο Αλκιβιαδου προ ημερων στην απογεματινη βαρδια , ειχα δει και παρει μια ξανθια ρωσιδα με πολυ κοντο μαλλι, και τα ωραιοτερα γαλαζια  ματια και χαρακτηρηστικα που χω δει ποτε σε πουτανα , (και οχι μονο) .... Βικτωρια ή βανεσσα αν θυμαμαι την ελεγαν
απο τοτε χαθηκαν τα ιχνη της... την εχει εντοπισει κανενας συναγωνιστης ?

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
στο Αλκιβιαδου προ ημερων στην απογεματινη βαρδια , ειχα δει και παρει μια ξανθια ρωσιδα με πολυ κοντο μαλλι, και τα ωραιοτερα γαλαζια  ματια και χαρακτηρηστικα που χω δει ποτε σε πουτανα , (και οχι μονο) .... Βικτωρια ή βανεσσα αν θυμαμαι την ελεγαν
απο τοτε χαθηκαν τα ιχνη της... την εχει εντοπισει κανενας συναγωνιστης ?
Μια στρουμπουλούλα δεν λες με στρογγυλο προσωπο?

romeooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
1
καμια καλη μαυρη ρε μαγκες?

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
ΑΚΡΙΒΩΣ
ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΡΟΣΩΠΟ
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΙΠΑ
Αυτην την ειχα παρει πριν κανα χρονο που ηταν σαν πρεζακι, στο φυλης40.Για την ακριβεια μαλλον ηταν πρεζακι, καθως ειχε και πολλα σημαδια στο σωμα της. Ητανε πετσι και κοκαλο. Στο κρεβατι ειναι καλη και ορμαει και για φιλιά παντως  :grin: .

Τωρα να φανταστεις που ειναι απλως λιγο παχουλη, ειναι η διπλάσια απο οτι πριν.
Την πετυχα τις προαλλες αλικβιαδου, αλλα δεν δοκιμασα παλι, καθοτι μου αρεσουν πιο αδυνατες.
Αμα κανεις μια γυρα στην φυλης και αλικιβιαδου θα την βρεις λογικα.

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝΑ γαμωτο αν ειναι οντως αυτη, και μενα κατι μου θυμιζε, αλλα δεν ημουνα σιγουρος , ειδικα γιατι ηταν οντως πολυ αδυνατη τοτε (και αν θυμαμαι σωστα εδινε και κωλο) και οντως εδειχνε πρεζακι... μαλλον καθαρισε τωρα και πηρε τα κιλακια της...., και τοτε την ελεγαν ναταλια , ενω τωρα οπως ειαπ βανεσσα ή βικτωρια κατι απο Β τες παν  :grin: :grin: :grin:
και τοτε και τωρα το προσωπο παντως ηταν πολυ ωραιο ... Απλα τοτε ειδικα δεν το πολυ σκεφτοσουνα να την πηδηξεις γιατι εδειχνε οτι ειχε προβλημα
Παντως αλκιβιαδου που την ξαναψαξα τελευταια δεν την ξαναπετυχα...  μπορει ναναι ρεπατζου , ποιοσ ξερει

Αλλα εχεις δικιο , ειναι σχεδον η διπλη απο οτι ηταν τοτε παρολο που δεν την λες χοντρη , απλα γεματη

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Μπουρδελο-επισκόπηση… απόγευμα 5 με 6
Προς αναζήτηση κυτταριτιδιασμένης, πλαδαρής, γέρικης σάρκας. Δυστυχώς το κρύο ευνοούσε και όχι.

Αρχίζοντας από την πάνω πλευρά της Λιοσίων… περπατούσα και ένιωθα μια ερημιά να με τυλίγει… Όλα κλειστά. Μα τι στο δ…! Προχωρώντας καρφωτός για Προύσσης 22 ..ανακάλυψα άλλη μαυρίλα… κλειστό. Κρίμα και πήγαινα για την Αλικάρα.

Κνίδου 18 : νόμιζα προλάβαινα τον βυζούβιο Λαουρα-Τζούλια που είχα να τη δω χρόνια, αλλά μαθαίνοντας πως ξαναπήρε κιλάκια , είπα να περάσω… (άλλωστε τα βυζιά της ταιριάζουν μόνο με παραπάνω κιλά… αυτά τα βυζιά που ΟΛΟΙ αγαπήσαμε..). Αντί αυτής μια αδιάφορη νεαρή μελαχρινούλα με παταχτό κωλαράκι..

Απογοήτευση και συνέχεια.. ήθελα gilfares οπωσδηποτε!

Αλκιβιάδου-τριο στουντζες..
16Γ: δίδυμο από μιλφουδες… μελαχρινη και ξανθιά, με περίεργα εσώρουχα (λιγο ζαρτιέρα, λίγο κορσέ), αλλά μπόλικο καρεδάκι, πανομοιότυπο και οι δυο.. εμφανίστηκαν λες και ήταν οι αδερφές Μπρόγερ… 20 εκάστη, 40 παρτούζιον..
16Β: ξανθιά μακρύ μαλλί, γεματούλα, με άσπρες μπότες, και ευδιάθετη.. θέλησε να με κρατήσει, αφού βγαίνοντας τελευταίος έκανε πως με πυροβολεί με τα δάχτυλα… της λέω «ο τελευταίος είναι και ο τυχερός?»… χαμογέλασε αποκαλύπτοντάς μου περισσότερα ούλα από ποτέ…
16Α: αυτοπαρουσιαζόταν, μόλις άνοιγα, η μελαχρινή κόρη του Γκμοχ…όπως άνοιξα… έτσι και έκλεισα…
Απογοήτευση πλήρης. Τα πράγματα ήταν μέτρια! Και εγώ τα ήθελα ή πολύ καλά ή πολύ χάλια! Προτιμούσα το δεύτερο…

Φωκαίας: μετριότητες, μετριότητες… στο 17Β, η γριο-τσατσα με κρατούσε από το χέρι να μη φύγω και μου έλεγε «κάτσε μωρό μου, κάτσε μωρό μου»… (αν ήταν γιαυτή μπορεί και να καθόμουν)

Αγκύρας 12Α+Β : κλειστά και τα δυο τελευταία προπύργια της λευκής σάπιας σάρκας..

Έλλης 3 : ζουμπουρλούδικο έως παχουλό ξανθό, που έκανε και ναζάκια

Ιουλιανού 71 : είπα μήπως εδώ.. βγήκε μια χοντρή αλλά προς το γυμνασμένη, με καυλέ γυαλιά, σαν ελληνίδα μου φάνηκε, Αντριάννα είπε η τσατσα..αλλά άλλη φορά όταν με πιάσουν τα BBW βίτσια μου

Διδύμου  8Α : νέα άφιξη, νεαρή κοπέλα, πολύ καλό σωματάκι, ξανθούλα, νομίζω εμφανισιακά η καλύτερη που είδα, φοβερός κώλος
Διδυμου 8Β : δεν ανέβαινα τη σκάλα με τίποτα!
Διδύμου 16Α : μιλφόνι με καλό σωματάκι και σεξυ εσώρουχα, μέτριο
Διδύμου 18Β : βαρέθηκα να κατέβω

Διδύμου 18Α : αποκαμωμένος και απογοητευμένος… κατέθεσα στην καυλιονα – Αλιόνα (και δεν το μετάνιωσα με τέτοιο ρούφηγμα…) Θα γράψω και κριτική..αν θετε…

(τι θέλω και κυκλοφορώ στα μπουρδέλα και απογοητεύομαι...αλλά τι να κάνω λόγω αναγκών... πανε τα στουντιο)

Επισκέπτης
Ωραία ενημέρωση sarouman!

Διδύμου  8Α : νέα άφιξη, νεαρή κοπέλα, πολύ καλό σωματάκι, ξανθούλα, νομίζω εμφανισιακά η καλύτερη που είδα, φοβερός κώλος
Το σάββατο το απόγευμα δούλευε η Αντίνα η οποία είναι ξανθιά και έχει όντως φοβερή κωλάρα, αλλά προσωπικά δεν θα τη χαρακτήριζα νεαρή...μάλλον 30άρα. Ήθελα να την πάρω κι εγώ αλλά έχει κακές κριτικές στο Φυλής 67.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Προς αναζήτηση κυτταριτιδιασμένης, πλαδαρής, γέρικης σάρκας. Δυστυχώς το κρύο ευνοούσε και όχι.

Επιβαλεται τσαρκα παρεα με τον SPEED.

Σε συμπαθει που σε συμπαθει, τωρα θα σε λατρεψει.........

Πολυ ωραια ανταποκριση.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Εύα, Ινσταμπουλουπόλεως 166 (ο αριθμός των Πρώτων Βοηθειών).

Αυτή τη φορά οργανώσαμε εκδρομή και μεταβήκαμε ομαδικώς σ’ Εκείνη.

Με την είσοδό της στην αίθουσα αναμονής και επιδείξεων, οι επευφημίες και οι ιαχές των αρρένων ήταν έντονες.

Για μια ακόμη φορά εξήλθα από την αίθουσα συνουσιών τρεκλίζοντας και ψελλίζοντας.

Ο εν λόγω σπερματοδέκτης προκαλεί Έξη.

Περιπλανήθηκα στη νύχτα, αγόρασα ένα πολύχρωμο αναπτήρα από την πλανόδια Κινέζα μοκροπωλήτρια Miss Lee για να τον δωρίσω σ’ Εκείνη.

Αναζήτησα και βρήκα υποκατάστατο του ροζ αιδοίου της σ’ ένα βραστό λουκάνικο στα προπύλαια του Παντείου πανεπιστημίου.
Το έφαγα αργά και προσεκτικά.
Το ροζ λουκάνικο δεν ήταν αρκετό.
Ούτε το ροζ αιδοίο Εκείνης ήταν αρκετό.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Επιβαλεται τσαρκα παρεα με τον SPEED.

Σε συμπαθει που σε συμπαθει, τωρα θα σε λατρεψει.........

Πολυ ωραια ανταποκριση.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Και εγώ ήθελα να του πω να πάμε για τσάρκα μαζί !
Εχω μια γιαγιο-έφεση τελευταία... πρέπει να συγκλίνουν οι δρόμοι μας!
Θα το προγραμματίσουμε...

Σε ευχαριστώ!  :)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Και εγώ ήθελα να του πω να πάμε για τσάρκα μαζί !
Εχω μια γιαγιο-έφεση τελευταία... πρέπει να συγκλίνουν οι δρόμοι μας!
Θα το προγραμματίσουμε...

Σε ευχαριστώ!  :)
Παρασκευη βραδυ ξερεις που θα μας βρεις......

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom