Δυστυχώς τζόκερ το επίπεδο μουσικής στο μετάξι ήταν ακριβώς αντίθετο της φυλής. Περισσότερες πληροφορίες παρακάτω.
Απογευματινή βόλτα στο μετάξι όπου η κατάσταση ήταν τραγική, καθώς οι περισσότερες κοπέλες ήταν λίαν επιεικώς μπάζα, οι πάκηδες κινούνταν ανά δεκάδες και υπήρχε τρομερός συνωστισμός. Επιπρόσθετα υπήρχε μια μπόχα από σάπια σφουγγαρίστρα, ποδαρίλα από βρωμιάρηδες με παντόφλες καθώς και μια εκνευριστική αρκουδιάρικη ασιατική μουσική που ήταν λες και είχες πιάσει κάποιον απ’το λαίμο και τον χτυπούσες στον τοίχο για να ομολογήσει. Δεν ξέρω πόσο ενδιαφέρον έχει μια ενημέρωση από μετάξι καθώς δεν είναι και πολύ δημοφιλές και αφετέρου δεν θυμάμαι και πολλές λεπτομέρειες γιατί το επίπεδο των κοριτσιών όπως είπα ήταν πολύ χαμηλό. Επειδή όμως γύρισα πολλά σπίτια ας αναφέρω τι είδα
Ιάσωνος 1α – Κλειστό. Έχω μήνες να το δω ανοιχτό.
Ιάσωνος 1β μεσαίο αρ. – Η Ελίζα, πλαδαρό κοντό πιπίπνι, με καστανό κοντό μαλλί. Βασικό στα 15. Έχει παίξει και φωκ27ις.
Ιάσωνος 1β μεσαίο δεξ. – Εύα από Καζακστάν. Πολύ αδύνατη όμορφη καστανή κοπέλα με βασικό πρόγραμμα. Βασικό στα 15.
Ιάσωνος 1γ – Στέλλα με κοντό ξανθό μαλλί, κάποια παραπανίσια κιλά και φαρδιά περιφέρεια. Βασικό στα 15.
Στα μπουρδέλα της ιασωνος1 είμαι αρκετά μισητός σε κοπέλες και τσατσάδες γιατί πάντα ήμουν πολύ επιλεκτικός. Ενώ τις είχα πάρει σχεδόν όλες από μία φορά μόνο με λίγες συνέχισα σταθερά. Αυτές ήταν η γνωστή Σοφία από φυλής, η Ζάνα η καζακστανή και αργότερα η Ρουσλάνα η καζακστανή. Σήμερα πήγα να καταθέσω για μια ακόμη φορά στη Ρουσλάνα αφού περνάω καλά μαζί της και επειδή έλειπε λόγω περιόδου, η τσατσά (μια κωλόγρια που μοιάζει με playmobile, όχι η ευγενική με το κοντό ξανθό μαλλί) αρχισε πάλι τις ειρωνείες και ότι έρχομαι συνέχεια και δεν περνάω και ότι κάνω σεξ μόνος μου. Δεν είπα τίποτε γιατί οι τσατσάδες πραγματικά είναι απ’τους πιο ηλίθιους ανθρώπους που υπάρχουν. Έχουν φάει τη ζωή με το κουτάλι και σε καταλαβαίνουν αμέσως τι άνθρωπος είσαι.
Ιάσωνος 20 δεξιά – Μια μαυρομάλλα αχλάδω ανάξια λόγου
Ιάσωνος 19 κάτω – Η Αντρέα από κολωνου27ις. Μαυρομάλλικο πολύ αδύνατο πιπίνι με ωραίο στητό στηθάκι. Βασικό στα 15. Την είχα πάρει όταν είχε πρωτοέρθει με καλούτσικες εντυπώσεις. Ο προφέσορας νομίζω είχε πει ότι στην πορεία άλλαξε προς το χειρότερο.
Ιάσωνος 19 πάνω – Αδιάφορη χοντρούλα στα 10 ευρώ
Λεωνίδου 28 κάτω – Ιωάννα η φόλα από κεραμεικού 13 πάνω. Μαυρομάλλα, λιγάκι ψηλή με ωραίο αρμονικό σώμα και ωραίες καμπύλες. Όταν την είχα πάρει ήταν μεγάλη ξεπέτα και διαθέτει ένα από τα πιο ξινισμένα μούτρα που έχω δει. Βασικό στα 15.
Ιάσωνος 27 – Πλαδαρή ψηλή μαυρομάλλα με ωραίο στήθος. Την έχω δει και φυλης 134ις. Βασικό στα 10.
Ιάσωνος 30 ημιορ. – Η φλώρα από φωκ17 προ 3ετίας. Κοντοπόδαρη τάπα, βαμμένη ξανθιά με ωραίο στήθος. Βασικό στα 10.
Ιάσωνος 30 ημιυπ. – Η γνωστή όμορφη τζουλιάνα με το γυαλί και το ωραίο σώμα. Την έχω δει πολλές φορές και θέλω να την πάρω αλλά είναι πολύ ψυχρή στο σαλόνι και πιστεύω μέσα δεν θ’αφήνει καθόλου προκαταρκτικά. Πάντως υπάρχουν κάποιες καλές κριτικές απ’τον Lex80. Βασικό στα 15
Ιάσωνος 31 υπογειο – Μικρόσωμη αδύνατη κοπελίτσα με λευκό δέρμα, άβυζη. Νομίζω ειρήνη την είπαν. Βασικό
Ιάσωνος 33 – Μικρόσωμη μελαχρινή κοπελίτσα με ωραίο κορμάκι, Μαρία νομίζω. Βασικό στα 10
Ιάσωνος 37 πάνω – Απίστευτη μπόχα απ’τους 15 παρευρισκομένους εκείνη τη στιγμή, με την κοπέλα να αργεί πολύ στο δωμάτιο οπότε και την έκανα.
Ιάσωνος 37 κάτω – Κοντοπίθαρη αδύνατη καστανή μιλφ με πεταχτές ρώγες. Βασικό στα 10.
Ιάσωνος 44 – 2 κοπέλες. Άννα η βουλγάρα, μαυρομάλλα με άσχημο σώμα, δέρμα και πρόσωπο. Πρωκτικό. Η συγκεκριμένη με είχε παρασύρει με τη βία παλιότερα με αποτέλεσμα να δώσω το 15αρι. Όταν ξεβρακώθηκε και είδα το στήθος της, μικρό και μαραμένο τελέιως δεν μου σηκώνοταν με τίποτα. Είναι απ΄τις φορές που κάποιος αηδιάζει με τον εαυτό του. 2η κοπέλα μια αδιάφορη με ωραίο στήθος και κώλο που είναι συνέχεια με το δάχτυλο στη μύτη. Ε...ούτε και σήμερα πρωτοτύπησε. Ελ.στοματικό στα 15.
Ιάσωνος 46 πάνω – Ένα κοντό μελαχρινό μπάζο και μια άλλη που δεν κατάφερα να δω απ’το σμήνος των πάκηδων που την είχαν περικυκλώσει για να της πιάσουν κανά βυζάκι ή κωλαράκι.
Ιάσωνος 46 μεσαίο – ένα αχλαδοειδές μελαχρινό μπάζο και μία άλλη καστανή προμιλφ με καλο σώμα και μεγάλο στήθος. Βασικό στα 15
Ιάσωνος 46 αριστερά – Ένα καστανό μαυριδερό μπάζο και ένα ξερακιανό μιλφ με κοντό μαλλί. Το μιλφ με κοιτούσε με ένα ερωτικό και συνάμα ικετευτικό βλέμμα με αποτέλεσμα να αποφεύγω να την κοιτάω στα μάτια, γιατι ήξερα ότι δεν υπήρχε ούτε 1 πιθανότητα να περάσω.
Ιάσωνος 43 – Χοντρό μελαχρινό μπάζο με πρωκτικό στα 15.
Τα μπουρδελάκια στην Περδίκα ήταν κλειστά
Μεγ.Αλεξάνδρου 15 – Η σιχαμερή ζάνα από αγκύρας με βασικό στα 10 και φιλάκια παντού (δείχνοντας το στόμα)
Μεγ.Αλεξάνδρου 17 – Αντέλλα από κολωνού 11 παλιότερα. Καστανή κοπέλα γεμάτη αλλά με ωραίες καμπύλες. Βασικό στα 10.
Μεγ.Αλεξάνδρου 22 κάτω – Ξερακιανή αδιάφορη κοκκινομάλλα
Μεγ.Αλεξάνδρου 22 πάνω – Κοντή μαυρομάλλα με ωραία βυζάκια, λευκό δέρμα. Βγήκε τσατισμένη απ’το δωμάτιο ποδοπατώντας όποιον πάκη έβρισκε μπροστά της.
Μεγ.Αλεξάνδρου 28 – Μαρία η ξανθιά βυζαρού μιλφ από ιας30υπογ. Βασικό στα 10.
Κολωνού 27 πάνω – Μαυρομάλλα με ενδιαφέρουσες καμπύλες και καλό πρόσωπο στα 10 ευρώ.
Κολωνού 27 ισόγειο – Μαυρομάλλα λεπτή με ωραία βυζάκια και κωλαράκι.
Κολωνού 53 – Μαυρομάλλικο μπάζο με μεγάλα βυζιά.
Έφυγα από μετάξι χωρίς κατάθεση και πήγα καρφωτός φωκαίας 25 κάτω για την Μόνικα την οποία και δεν ειχα ξαναπάρει. Λογικά θα γράψω και κριτική.
Μπορεί και να ξέχασα κάποιο αλλά δεν έχει και πολύ σημασία (τώρα που το σκέφτομαι....μάλλον καθόλου)