Πρωινή μίνι ενημέρωση έπειτα από εκτενή αναζήτηση προσφερόμενων κώλων...
Αχιλλέως 51: Εύα! Η μετριότητα του κώλου! Ακολουθεί κριτική...
Αχιλλέως 40: Η ασχήμια σ' όλο της το μεγαλείο!
Σκιάχτηκα τόσο που το ότι έκανε φουλ πρόγραμμα στα 15 ευρά το άκουσα με την πλάτη γυρισμένη και την εξώπορτα ανοιχτή.
Συναγωνιστής έτυχε να ανεβαίνει με κράνος στο χέρι...
-Καλή;
-Θεόμουνο!
Εκείνος ανέβηκε βιαστικός να προλάβει το κελεπούρι κι εγώ την πούλεψα σφαιράτος να γλιτώσω το ξύλο!
Φωκαίας 19: Απούσα η γνωστή κομοδινούσα Ρωξάννα! Θα κρύωσε φαίνεται κι έμεινε σπίτι.
Εμ τα θέλει ο κώλος της αφού κυκλοφορεί συνέχεια ξεβράκωτη.
Στη θέση της μια άλλη μαυρομάλλα μαζί με την
Άννα του καταστήματος. Παραδοσιακά επίσης ξεβράκωτες, άτριχες και χαμογελαστές.
Μόνο για το τσάμπα μπανιστήρι αξίζει αυτό το μαγαζί τελικά!
Φωκαίας 25 πάνω: Αλεξάνδρα! Απλό πρόγραμμα στο δωμάτιο, πικάντικη παρουσίαση στο σαλόνι.
Φεύγοντας μου γράπωσε τον πούτσο, μου έκλεισε την πόρτα στο στήθος αφήνοντας το αριστερό μου αρχίδι εκτός μαγαζιού και το δεξιό εντός και μου δάγκωσε το πάνω χείλος τραβώντας με μέσα...
Μην είδατε τον Παναή!
Φωκαίας 27Β ισόγειο: Απορροφήθηκα τόσο να κοιτώ τους βύζους της
Βικτώριας, που η πηγαδομούνα
Γιάννα χτυπούσε τα δάχτυλά της μπροστά να μου δείξει ότι υπάρχει κι εκείνη!
Φιλαράκι μου πέρασε με τη Γιάννα κι εγώ περιμένοντας τα έψαλλα στην σουφρόγρια που χτύπησε την πόρτα στα 5 λεπτά!
Για να μην ξεχαστεί η κοπέλα λέει...
Δεν τη χάλασε που φεύγοντας έδιωξα και δυο συναγωνιστές που μόλις είχαν μπει.
Για να μην ξεχνιόμαστε της απάντησα...
Φωκαίας 22 πάνω: Υπερμούναρος
Χριστίνα! Πιο εύκολα βρίσκεις παρθένα παρά γυναίκα με τέτοιο βυζί!
Η τσατσά με ρωτούσε πως λέγεται στα αγγλικά η πίπα χωρίς καπότα...
Όταν απόρησα γιατί ρωτάει αφού η κοπέλα κάνει απλό πρόγραμμα μου απάντησε ότι είναι για το κάτω μαγαζί...
Κρίμα για τέτοιο κορίτσαρο να μην σε αφήνει να τον χαρείς όπως πρέπει. Αν είχε μυαλό θα ήταν ήδη πλούσια...
Φωκαίας 22 κάτω: Αυτή για την οποία προοριζόταν το "Blowjob No Condom"... Αδιάφορη τελικά, με μύτη στραβή σαν το πέος μου...
Η τσατσά με έβαλε και της έγραφα σ' ένα μπλοκάκι αγγλικές εκφράσεις στα ελληνικά! Για τους Εγγλέζους πελάτες λέει...
Όταν μπήκε Πακιστανός, τον ρωτούσε Where are you from...
Πάω στοίχημα ότι στην επόμενη τσάρκα θα έχει κορνιζάρει και Lower!
Φυλής 66Δ: Άννα με τη σούφρα σαν καμπάνα, που αναφέρω και σε παλιότερη κριτική. Προσφορά 13 λεπτά στα 20 ευρώ!
Φυσιογνωμία γι' άλλη μια φορά ο τσάτσος που πήγε να μου πιάσει τον πούτσο...
Όταν τραβήχτηκα μου παραπονέθηκε ότι ούτε τόσο δα δεν τον αφήνω να χαρεί...
Μου μάτωσε την καρδιά!
Φυλής 80: Άννα! Παραδέχτηκε ότι φούσκωσε τα βυζιά της, δεν παραδεχόταν με τίποτα ότι πέρυσι εκδιδόταν στο
Φωκαίας 22.
Και όμως, μοιάζει πολύ μ' αυτήν που είχε χεστεί πάνω μου!
Απλό πρόγραμμα πλέον αν και η τσατσόγρια άφησε υποννοούμενα για συνεννόηση με την κοπέλα...
Φυλής 71Α: Προς απογοήτευσή μου δεν ήταν η Στέλλα με τον ελεύθερο κώλο αλλά η
Βίκη η Πολωνέζα.
Μην τυχόν και βρω μια φορά κώλο που ψάχνω ρε πούστη μου!
Φυλής 86Α: Τζούλια! Η μπόμπα από την Διδύμου! Έχει στανταροποιηθεί πλέον!
Βγήκα από το μαγαζί αλλά μετάνοιωσα και ξαναμπήκα αμέσως αφού οι κώλοι είναι είδος προς εξαφάνιση...
Δεν έβαλε και κρέμα σήμερα και ήταν στενή μάλιστα! Πως να μην την ξανατιμήσω εγώ μετά απ' αυτό;
Φυλής 84Α: Η κορασίδα στο δωμάτιο! Μόλις ή τσατσά μου ανέφερε απλό πρόγραμμα, έκανα να φύγω!
- Μα γιατί; Αν τη δεις μπορεί να σου αρέσει!
- Έχω γαμήσει δύο φορές σήμερα και ψάχνω σπέσιαλ.
- Τι ζώδιο είσαι;
- Παρθένος! (και καλά)
- Μα οι παρθένοι γαμάνε πολύ!
Μόνο σ' εμένα ακούγεται κάπως οξύμωρο αυτό;
Φυλής και Μονής Προδρόμου κάτω: Λεπτή νευρώδης ξανθιά με κοντό μαλλί, που αν είχε γεννηθεί άντρας θα έκανε μεγάλη καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ. Η τσατσά ανακοίνωσε ελεύθερο στοματικό.
- Γιατί φεύγεις;
- Θέλω κώλο γι' αυτό.
- Μα θα σου δώσω εγώ!
- Με δουλεύεις; Αφού αυτή είπε ότι δεν δίνεις!
- Καλά τι πας και λες στο παιδί;
Έφυγα αφήνοντάς τες να βγάλουν τα μάτια τους μόνες τους.
Φυλής 109Β: Δεν μπήκαμε, αλλά αράξαμε έξω από το παράθυρο και τρώγαμε κρουασάν, ακούγοντας τον τύπο που γαμούσε με δύναμη. Μπράβο φίλε!
Πιπίνου 65Β: Βαμμένο μαυρομάλλικο σκυλί. Είχε πλάκα και πιάσαμε την κουβέντα για κάνα τέταρτο, αλλά έχω ξεχάσει τ' όνομά της ρε γαμώτο... Όχι η Άνκα πάντως.
- Μπες κάνω ό,τι θέλεις!
- Ό,τι, ό,τι;
- Είπαμε τα πάντα!
- Κώλο θέλω!
- Ε όχι και κώλο ρε μωρό μου!
- Και να χεστείς μη σε νοιάζει. Δεν σιχαίνομαι εγώ.
- Όχι είπαμε! Ο κώλος είναι επικίνδυνος. Δεν μπορείς να χέσεις μετά και αρρωσταίνεις. Αυτές που δίνουν κώλο πεθαίνουνε νωρίς!
- Τότε γιατί οι πουστόγεροι δεν ψοφολογάνε με τίποτα;
Δεν ήξερε ν' απαντήσει...
Αγκύρας 12Α: Λίλιαν! Ωραίο πανύψηλο μιλφ! Και όταν λέω πανύψηλο το εννοώ! Κάτι ποδάρες δυο στρέμματα!
Να σου δώσει κλωτσιά να σε σακατέψει!
Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Ρεμούνδου 20: Καιρό είχα να δω την πιο καλτ μορφή των ελληνικών μπουρδέλων! Τον Άρη!
Μου παρουσίασε το
Μαράκι! Σωματότυπος όπως το Κατερινάκι το κοντό αλλά σκουρόχρωμο με στοματικό τελειωτικό και όχι κώλο.
Προσπαθούσα να πείσω τον Άρη να της πει να μου δώσει κώλο όταν βγήκε έξω μια πολική άρκτος (όπως λέει κι ο Πύραυλος) και ρωτούσε <<Τι θέλει ο κύριος;>>.
Ευτυχώς με φυγάδευσε ο Άρης λέγοντας ότι είμαστε παλιοί γνωστοί και τα λέγαμε.
Περγάμου 27Β: Στρουμπουλή νεαρά με απλό! Βγήκε δύο φορές στο σαλόνι για να τη δούμε καλύτερα λέει.
- Γιατί δεν μπαίνεις;
- Θέλω κώλο.
- Δεν έχεις δικό σου;
- Είμαι μικροτσούτσουνος και δεν τον φτάνω!
Διδύμου 27Α: Η Ελληνίς μιλφ
Βάλια με το φουλ που δοκιμάσθηκε με απόλυτη επιτυχία την περασμένη Κυριακή.
Με θυμόταν το θηρίο! Κι εγώ που νόμιζα ότι όποια γαμάω με ξεχνάει!
Αλκιβιάδου 16Α: Με υποδέχτηκε ο γνωστός τσάτσος με τα γυαλλάκια. Όταν μου είπε ότι είναι η
Νταϊάνα, σηκώθηκα. Εκείνος νόμιζε ότι θα περνούσα και άνοιξε την πόρτα του δωματίου. Όταν εγώ άνοιξα την εξώπορτα, γυαλίσαν τα μάτια του...
Αλκιβιάδου 16Β: Μια ξανθούλα ομορφούλα και μετά από καιρό δεν ανακοινώνεται πρωκτικό σ' αυτό το μαγαζί!
Κατερίνα γύρνα στο λαό σου!
Αλκιβιάδου 16Γ: Δύο ξανθιά μιλφοειδή. Το ένα με περούκα, το άλλο μπορεί και όχι. Ένα αδιάφορο κι ένα ενδιαφέρον.
Η τσατσά μου έταξε πίπα άνευ, τελειωτικό όπου θέλω, αρχιδογλείψιμο, πρωκτικό, παρτούζα, αγκαλίτσες και φιλάκια και χαρούλες και λόγια γλυκά.
Μπορούσα λέει να ζητήσω και το χέρι τους αν τις γαμούσα πρώτα φυσικά.
Ψηνόμουν άγρια για τη μία αλλά μόλις είχα φάει πίτσα και βρωμούσα κρεμμυδίλα, οπότε είπα να αναβάλω τη γνωριμία με τα εσώτερα μέρη του εντέρου της για την επόμενη βδομάδα.
Στο επανειδείν μάγκες!