Φίλε streetwalker και greenside, η Μαρία που ξέρω εγώ και ήταν μέχρι πριν και κανένα μήνα απογευματινή στο Ιασ33 είναι η Αλβανίδα Μαρία που έπαιζε πριν κανένα χρόνο στο Ιασ1γ. Είναι μελαχρινή κοντούλα λεπτή αλλά δεν θα τη χαρακτηρίζα μικροσκοπική (αυτό βέβαια είναι και σχετικό). Η συγκεκριμένη είχε μεγάλα βυζιά 3άρια αλλά πολύ πεσμένα. Όταν την είχα πάρει στο Ιασ1γ ήταν πολύ άπειρη σε όλα της και πονούσε πολύ με αποτέλεσμα να μην με αφήνει να μπαίνω καλά μέσα της. Θα τσεκάρω στις επόμενες μέρες να δω αν λέμε για την ίδια.
thanx for the info.
Πρωινή επιλεκτική εξόρμηση σήμερα για να τσεκάρω κάποιες κοπέλες σε μετάξι και φυλής. Ξεκίνησα από μετάξι όπου και έφτασα γύρω στις 09:45 αν και ήξερα ότι πιθανόν δεν θα βρω ανοιχτά τα 3-4 σπιτάκια που ήθελα.
Πρώτος στόχος ήταν το καινούριο μπουρδελάκι στην Μ.Αλεξάνδρου 28 για να βρω την Σάντρα από Φυλ71πάνω μετά από αναφορά του προφέσορα. Δυστυχώς ήταν κλειστό όπως επίσης κλειστά ήταν και τα 3 στην Κολωνού 27 που ήθελα να πάω. Είπα να περιμένω λίγο μπας και ανοίξουν και άρχισα έτσι να περιφέρομαι σαν ηλίθιος πάνω-κάτω και μέσα στα στενάκια μην έχοντας όρεξη να μπω στα σπιτάκια που ήταν ήδη ανοιχτά καθώς ήξερα τι θα βρω μέσα. Τελικά μπήκα σε 2:
Ιας31 – Μια μελαχρινή μαυριδερή με άσχημο δέρμα εντελώς αδιάφορη με 10 ευρώ βασικό πρόγραμμα.
Έξω απ’το Ιας30 ις ο πούστης τσάτσος μιλούσε με τον ξανθό εύζωνο την Έλσα που ήταν στο μέσο του διαδρόμου.
Κολ53 – όπου ήταν μια χοντρή μελαχρινή με κοντό μαλλί νομίζω, αγελαδίσιες βυζάρες, μέσα σε μαύρο κομπινεζόν. Τσακωνόταν με 2 πάκια που ήθελαν να μπουν με 10 ευρώ και οι 2, ενώ ο ένας προσπαθούσε να της πιάσει τα βυζιά και αυτή τον έβριζε στη γλώσσα της.
Μετά από κανένα 45λεπτο και αφού δεν είχε ανοίξει ακόμα το μεγ.αλ.28 έφυγα απογοητευμένος για φυλής.
Διδ20 – Άντζελα ξανθό μιλφ κοντό με αλογοουρά, λεπτή με λευκό δέρμα μέσα σε μαύρο κομπινεζόν (ελ.στοματικό τελειωτικό). Είπα να περάσω αλλά το κορμί της ήταν αρκετά καλυμένο και φοβήθηκα δυσάρεστες εκπλήξεις του τύπου μικρό, χαλαρό και πεσμένο βυζί το οποίο πραγματικά με τρομοκρατεί πολλές φορές και χάνω τη στύση μου. Σε συνδυασμό με την μαλάκω τσατσά από αγκύρας 12 την έκανα.
Διδ16 – Η Εύα...πάλι!!Είναι ευγενική γυναίκα (όχι του γούστου μου σε εμφάνιση) αλλά όποτε πάω αυτή συναντώ.
Πήγα προς φωκαίας να τσεκάρω την Κλόντια που ανέφερε ο Amadeus.
Φωκ27πάνω – Κλόντια λοιπόν, κοντή λεπτή με μακριά μαύρα μαλλιά, ωραίο δερματάκι και κωλαράκι, βασικό πρόγραμμα. Ήταν πολύ ευγενική και χαμογελαστή όπως και η τσατσά. Σκέφτηκα να περάσω αλλά το πολύ μικρό βυζάκι σε συνδυασμό με το μέτριο πρόσωπο (με βάση τα δικά μου γούστα) με απέτρεψε. Ίσως άλλη φορά.
Φωκ27 ις – Πήγα να δω την Βικτώρια αλλά έπαιζε μόνο η Γιάννα με ελ.στοματικό την οποία έχω ήδη πάρει. Είναι καλή κοπέλα με καλές σχετικά υπηρεσίες (αναλόγως βέβαια τι ψάχνει ο καθένας από μια κοπέλα) αλλά όχι ο τύπος που θα πάω ξανά και ξανά. Ταιριάζει πιο πολύ σε pse αναζητήσεις.
Φωκ22πάνω δεξ. – Εντελώς αδιάφορη μαυρομάλλα (νομίζω...) με ελ.στοματικό.
Φυλ80 – Όμορφη κοπέλα καστανή κοντούλα με ωραίο συμμετρικό κορμάκι και στριμωγμένα μεγαλούτσικα βυζιά στο σουτιέν. Πρέπει να είναι γνωστή στη φυλής αλλά εγώ δεν τη θυμάμαι καθόλου. Επίσης δεν θυμάμαι και πρόγραμμα (σόρυ ρε παίδες τι να κάνουμε...). Έχει κανείς άποψη για τις υπηρεσίες τις καθώς και το όνομα της, γιατί θέλω να την πάρω;
Φυλ65πάνω – Η γνωστή μικρόσωμη μελαχρινή Αλεξάνδρα.
Αγκ12 αρ. - Ανοιχτό αλλά χωρίς κοπέλα.
Αγκ12 δεξ – Η Ιβάνα από διδ20.
Απογοητευμένος και αρκετά εκνευρισμένος με τον εαυτό μου καθώς δεν ήξερα και εγώ τι ήθελα κατηφόρισα για κατάθεση αλκιβιάδου στην Νταϊάνα έτσι για να φύγει λίγο η ένταση.