μικρα μικρα απο απογευματινη βολτα σε ενα μετριότατο μεταξι το οποιο ομως στο τελος με αποζημίωσε με παρουσια που ειχα καιρο να δω.
Ξενινησα με τα 2 στο Κολοκυνθούς 63 το οποιο ειχε μεσα μετριοτατες παρουσιες που δεν χρήζουν περαιτέρω αναλυση.
αναφαιρωμαι μονο για την χοντρη τσατσα που δουλευει και στο Ιασωνος 43, που εχει παντα μια ατακα να πει για τον καθε ενα ειτε μπαινει μεσα ειτε οχι. πριν 2 εβδομαδες στο Ι 43 ειχε πει το κορυφαίο οταν μετα την εμφανιση της κοπελας ολοι φυγαμε προς την εξοδο.
- "α ρε, επρεπε να ημουν εγω τωρα στα 27 μου πουτανα να σας εδειχνα....."
σημερα περιμεναμε στο σαλονι 3 ατομα ο ενας ηταν περιπου 55-60 ετων. οποτε με το που κανουμε να φυγουμε λεει σε αυτον.
- "ελα, για τη ηλικια σου ολες καλες ειναι..."
συνεχεια στο Ι43 οπου ηταν μια ευτραφής κοπελα (αδιαφορη) με 15€ το φουλ και 10€ το απλο.
Ι46 αριστερο 2 κοπελες. η μια ηταν αδιαφορη και η αλλη κοπελα ηταν προς το μελαχρινο με κανονικο σωμα, 1,70 λιγα πιασιματα και αρκετα μεγαλο στηθος. φορουσε ασπρα εσωρουχα. ενδιαφερουσα ειδικα για το στηθος της. 15€ εκαστος
Ι46 το δεξια. και εδω 2 κοπελες. μια ευτραφης κοντη, περιπου 1,60 επανω σε παπουτσια μπουλτοζες και η αλλη μελαχρινη λιγοτερο ευτραφης. αδιαφορες για τα γουστα μου.
Ι37Β μιας κοντη ξανθια κοπελα με γυμνό μικρο στηθος στο σαλονι κανονικο σωμα 10€ κανονικο προγραμμα.
Ι30Β η γνωστη κοπελα δασκαλα γαλλικων, πιάνου κλπ κλπ στα 15€
Μ Αλεξανδρου 15 οπου μερικες μερες αναφερθηκε οτι βρισκετε στην απογευματινη βαρδια η Ζανα. ομολογουμενος εχει αλλαξει κατα την δικη μου αποψη προς το χειροτερο. οταν μαλιστα περνουσα απο το εξω κατω τον γυρισμο της βολτας μια παρεα που συναντησα απ' εξω μου λεει (νομιζωντας οτι θα μπω) "φιλε ουτε να το σκεφτεις...) δεν λεω απο υπηρεσιες οποιος εχει εμπειρια γνωριζει αλλα η ενφανιση της εχει χαλασει. 10€
Μ Αλεξανδρου 17 μια ξανθια με αρκετα πιασιματα μαλλον αδιαφορη στα 10€
Μ Αλεξανδρου 22Β μια μικροκαμωμενη κοπελα με κοντο καρε μελαχρινο με ελαχιστα πιασιματα στα 10€. ενδιαφερον περιπτωση μου φανηκε. εαν δεν ευρισκααλλου στοχο εκει θα πηγαινα.
Μ Αλεξανδρου 22Α η μελαχρινη κοπελα (αλβανιδα εαν θυμαμε καλα) που δουλευει και στο Ιασωνος 27Α σε πρωινη βαρδια συνήθως
Κολωνου 48 μια γεροδεμενη κοπελα μελαχρινη με 10€
Κολωνου 53 μια ψιλη κοπελα απο ρωσια με σχιστά ματια. ειναι η μοναδικη πλην της Χριστινας στη φιλης που βλεπω με τετοια χαρακτηριστικά. 1,70 με ελαφρος μακρύ μαλλι μαυρο
Κολωνου 47 στο κατω μια αδιαφορη ευτραφης κοπελα
στο επανω μολις ανεβηκα βλεπω μια μαυρη με λιγα παραπανω κιλα και μια μελαχρινη με λιγα κιλα περισσοτερα (αδιαφορες). 10€
κανω κινηση και αρχιζω να κατεβαινω τα σκαλια οποτε γυριζει η μαυρη και μου λεει
- "μισο λεπτο ειμαστες 3 κοπελες. περιμενε να δεις και την αλλη"
δεν δίνω σημασία και συνεχιζω να κατεβαινω τα σκαλοπατια. Ξαναγυρναει η μαυρη και μου ξαναλεει
- περιμενε σου λεω να δεις και την αλλη !!!!!.
και εκει που κατεβαινα μου λεει ενας τυπος που ηταν μαζι με τις κοπελες
- "ε, φιλε ειμαι και εγω εδω στα 15€". οποτε σταματαω το κοιταω και του λεω
- σοβαρα μιλας τωρα. ανεβαινω.... οποτε συνεχισα για αλλες παραλιες...
αφησα για το τελος 2 σπιτια για συγκεκριμενο λογο.
το ενα ειναι το Ι33 οπου και κατεθεσα. κριτικη θα ακολουθησει. ηταν η μαρια με το μικροσκοπικο αλλα ξεμυαλιστικο σωματακι.
και τελος στο
Ιασωνος 31 ηταν μια κουκλιτσα ξανθια με μαλλι πιασμενο κοτσο. το πολυ στο 1,60 υψος και σωματακι αψεγάδιαστο και πετιτ, λευκου χρωματος. ειναι αυτο που λεμε μπουκια και συχώριο. μου αρεσε παρα πολυ αλλα δεν μπηκα μιας και μου φανηκε μαζεμενη πολυ. μαλλον ειναι καινουρια η κοπελα. μπορει να μην μιλαει καθολου και ελληνικα. εαν ειναι καλη στο δωματιο μαλλον θα ειναι απο τα κοριτσια που θα αφήσουν εποχη. κατα την δικη μου εκτυμηση ειναι το πολυ 22 ετων.
το νου σας ρεμαλια, το κοριτσι κινδυνεύει να σπασει εαν οι κινησεις δεν ειναι προσεκτικες.
αντε και καλη συνεχεια