Χαίρετε,
Πρωινή τσάρκα στο μετάξι σήμερα όπου κατεβαίνοντας με το τρόλεϋ την αγ.κωνσταντίνου, υπήρξε μια μικρή σουρεαλιστική χιουμοριστική σκηνή χωρίς αρχή αλλά και χωρίς τέλος. Σε κάποια στάση μπαίνει μια γρια μονοδοντού (
άντρα ήθελε η πορδού...σύμφωνα με τον Η. Πετρόπουλο) λίγο καραφλή και η οποία ήταν προφανώς τσατισμένη με τους έλληνες αφού με άπταιστη αμερικάνικη προφορά ξεστόμισε τις εξής φράσεις :
“
son of a bitch, god damn it, mother fucking greeks”. Ουδεμία αντίδραση.
Στο θέμα μας τώρα:
Ιας46 αρ – Πολή κοντή μαυριδερή με άσχημο δέρμα, μεγάλο πεσμένο μπούστο, κοιλιά και άσχημο πρόσωπο (νομίζω βασικό πρόγραμμα)
Ιας46μεσαίο – η γνωστή Τζοάνα, μελαχρινή κοντή με ωραίο κωλαράκι, πολύ μικρά και πεσμένα βυζιά με ελεύθερο στοματικό.
Συνηθίζει να κλείνει το δρόμο σ’αυτούς που φεύγουν ασελγώντας παράλληλα πάνω στα κορμιά τους. Την έχω πάρει 2 φορές με την παραπάνω μέθοδο επειδή έκανα το λάθος να πιάσω τον κώλο της και να παιχνιδίσω μαζί της. Δεν είναι κακή κοπέλα αλλά η εμπειρία ήταν κάτω του μετρίου. Επίσης το μουνί της και τις 2 φορές μύριζε μπακαλιάρο. No more!
Ιας46 δεξ – η κλασική χοντρή ξανθιά φακλάνα που είναι μήνες τώρα εκεί με το υπερ- full πρόγραμμα (δηλ. Φουλ + γλωσσόφιλα και ποιος ξέρει τι άλλο...)
Ιας44 – ξανθιά νταρτντάνα με μεγάλα πεσμένα βυζιά με τα πιασίματα της και αρκετά μεγάλη περιφέρεια για τα γούστα μου, ελεύθερο στοματικό και ίσως και πρωκτικό.
Ιας43 – μελαχρινή μέτριου αναστήματος κοπέλα, χαμογελαστή και ευγενική, αλλά παντελώς αδιάφορη με άσχημο μαυριδερό δέρμα με 10 ευρώ βασικό και με 15 πρωκτικό.
Ιας37 πάνω – ξανθιά προμιλφ, ίσως και μιλφ, (όχι η γνωστή τζούλια του οίκου) ρωσοειδής νταρντάνα κοπέλα χωρίς εσώρουχα με ολόσωμο δίχτυ. Λευκό δέρμα, χαλαρό σώμα.
Ιας33 – την γνωρίζω ως ελένη από κερ15 πάνω και ιας20 δεξιά. Είναι αλβανίδα βαμένη ξανθιά με πολύ άσχημο πρόσωπο, με καλό εμφανισιακά σώμα, λευκό δέρμα, ωραία κωλάρα και 2άρια στητά βυζιά (απο κοντά χάνει σε πολλά).
Η κοπέλα πραγματικά είναι υπερφόλα. Την είχα πάρει πριν αρκετό καιρό στο κερ15πάνω και ήταν στο top5 των χειρότερων εμπειριών μου με αποτέλεσμα να τη διώξω περίπου στα πρώτα 3 λεπτά της συνεύρεσης (πήρα 10 ευρώ πίσω). Απ΄τη δική μου εμπειρία αλλά και από λίγες σκόρπιες παλιές κριτικές στα κερ15πάνω και ιας20 δεξιά έχω να πω ότι η κοπέλα ανήκει στις χειρότερες του είδους σε συμπεριφορά αλλά και υπηρεσίες (βλ. Σοφία φυλ84πάνω)
Ιας30 ημιυπ – μικρή μαυριδερή καχεκτική κοπέλα (όχι η φωτεινούλα η τσαμπίκα)
που κεκεδίζει, στα 10 ευρώ.
Ιας30 ις – Ψηλή ξανθιά με φανερά αντρικό παράστημα (μάλλον πρόκειται για την έλσα τον τράβελο σύμφωνα με τις πρόσφατες κριτικές). Ο πούστης τσάτσος ο οποίος μου την έχει πέσει και καναδυο φόρες (όχι σαν το πέσιμο του πούστη απ’το φυλ65ις στον opeth…παρεπιπτόντως opeth καλή συνέχεια ότι κι αν κάνεις, οι αθηναϊκές σου ενημερώσεις και τα χιουμοριστικά σου σχόλια θα λείψουν πολύ απο το thread!) μου είπε ότι είμαι πολύ καυλιάρης κ ότι θα φχαριστηθώ κωλογαμήσι.
Ιας 27 – Άσχημη μαυριδερή με χαλαρό σώμα και άσχημο δέρμα στα 10 ευρώ με βασικό πρόγραμμα και στα 15 με ελ.στοματικό. Ειρωνεύτηκε κάτι πιτσιρικάδες που κατευθύνθηκαν προς την πόρτα μόλις την είδαν, σε αντίθεση με εμένα που με ειρωνεύτηκε καθώς εξερχόμουν από την πόρτα.
Ιας20 δεξ – τάπα ξανθιά κοπελίτσα με λευκό δέρμα με ωραία 2,5άρια στητα βυζάκια και χαλαρο μικρό κωλαράκι (βασικό πρόγραμμα και υποσχέσεις του ευγενικού αλβανού τσάτσου για καλές σεξουαλικές υπηρεσίες). Το βλέμμα της κοπέλας δεν με έπεισε.
Κολ32 & Λεωνίδου – μελαχρινή αλβανίδα γεματούλα με χαλαρό σώμα, μεγαλούτσικα βυζιά πεσμένα με αρκετές ραγάδες σε βυζιά, κώλο και κοιλιά (τονίζω ότι η κοπέλα δεν είναι χοντρή) ευγενική κ χαμογελαστή με βασικό πρόγραμμα.
Σε πολλά μπουρδέλα στα οποία δεν πήγα είναι είτε επειδή ήταν κλειστά όπως (κολ27πάνω-ισόγειο και υπόγειο), είτε επειδή παίζουν συνέχεια οι ίδιες κοπέλες όπως (ιασ1, ιασ19, ιασ20μεσ, ιασ20 αρ, κολ11πάνω-κάτω, κολ30πάνω-κάτω, κολ32πάνω και υπόγειο, κεραμ13-15), είτε επειδή παίζουν πολύ σάπιες γκόμενες όπως κολοκυνθούς, μεγ.αλεξάνδρου, καλλέργη ή τραβέλια όπως μυλλέρου , ακομινάτου, δεληγιώργη.
Καθώς έφευγα η διασταύρωση δεληγιώργη-κεραμεικού ήταν τίγκα στα πρεζάκια αλλά και στου αφρικανούς πρεζέμπορους οπότε άλλαξα διαδρομή. Έχει ειπωθεί από πολύ καλούς και συχνούς ανταποκριτές (farkeli και professorx και ίσως και άλλους)πόσο επικίνδυνο είναι το
μεταξουργείο. Να πω κ γω με τη σειρά μου για όσους δεν γνωρίζουν καλά το
μεταξουργείο, ότι τα πιο επικίνδυνα σημεία του είναι: δεληγιώργη-κεραμεικού, κολωνού-αγησιλάου, ιάσωνος-αγησιλάου και ασφαλώς το κομμάτι της ιάσωνος από κεραμεικού μέχρι αγησιλάου.
Αυτά, καλό σας σ/κ.