You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
Εγώ μια φορά που το κάνανε σε φίλο μου τσακώθηκα άσχημα με την τσατσά.[size=14pt]Στο πρόσφατο παρελθόν, οι δύο λεπτές μεσήλικες αλλοδαπές υπηρέτριες του οικίσκου έβηχαν συνεχώς, εντόνως και συστηματικά έξω από την πόρτα του δωματίου στα 7 λεπτά!!![/size]
Προσέχετε να μην σας βγουν ξινά τα 25 ευρώ της Κάρμεν.
Επισκέπτης
Μπράβο.Το ίδιο πρέπει να κάνουμε όλοι.Εγώ μια φορά που το κάνανε σε φίλο μου τσακώθηκα άσχημα με την τσατσά.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
για τους ριψοκίνδυνους φίλους, η ξανθιά Αννίτα με τους βύζους και τα περίεργα δόντια που έπαιζε φυλής και χωματιανού, τα ρουφάει όλα μέχρι τέλους στην Αλκιβιάδου 16β
Στο δε 16 Γ μια νταρντάνα προσφέρει και την όπισθεν και μετά τα καταπίνει.
Πενία τέχνας κατεργάζεται...
Επισκέπτης
σχεδον παρθενα.εγω για να σας λυσω την απορια την πρωτη φορα που πηρα την καρμεν ηταν στο τελος της βαρδιας της και μου ειπε οτι ημουν ο 23πελατης της μεχρι τοτε και ο μακρυτερος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.089
- Πόντοι
- 42.697
για τους ριψοκίνδυνους φίλους, η ξανθιά Αννίτα με τους βύζους και τα περίεργα δόντια που έπαιζε φυλής και χωματιανού, τα ρουφάει όλα μέχρι τέλους στην Αλκιβιάδου 16β
πρωινές ή απογευματινές ειναι αυτές?
facesitting19831
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]Καμιαααα με μουνι HAIRY υπαρχει.........?[/size][/size][/size]
[size=14pt]Στο πρόσφατο παρελθόν, οι δύο λεπτές μεσήλικες αλλοδαπές υπηρέτριες του οικίσκου έβηχαν συνεχώς, εντόνως και συστηματικά έξω από την πόρτα του δωματίου στα 7 λεπτά!!![/size]
Προσέχετε να μην σας βγουν ξινά τα 25 ευρώ της Κάρμεν.
με την Κάρμεν ποτέ δεν είχα τέτοια προβλήματα. Αν ξηγιούνται έτσι δεν θα ξαναπάω.
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
θες μουνι το θες κι αξυριστο...[size=10pt][size=10pt][size=10pt]Καμιαααα με μουνι HAIRY υπαρχει.........?[/size][/size][/size]
Επισκέπτης
Η Αννίτα ήταν σταθερά στο 16Γ, το πρώτο από δεξιά όπως τα βλέπουμε.Πότε την είδες στο μεσαίο=16Β η εννοούσες 16Γ;για τους ριψοκίνδυνους φίλους, η ξανθιά Αννίτα με τους βύζους και τα περίεργα δόντια που έπαιζε φυλής και χωματιανού, τα ρουφάει όλα μέχρι τέλους στην Αλκιβιάδου 16β
ZeroTolerance, η Αννίτα ήταν σταθερά τα απογεύματα στο 16Γ.Έκανε και πρωϊνά εκεί.Στο παρελθόν έχει εργαστεί και στο 16Β.Πρόκειται για την Αλίνα-"Άσε μας ρε!":
Την πήρε και ο ΠΙΑΤΣΑΣ στο 16Γ παρτούζα με μία άλλη.
Την πήρες στο Διδύμου 8 κάτω;με την Κάρμεν ποτέ δεν είχα τέτοια προβλήματα. Αν ξηγιούνται έτσι δεν θα ξαναπάω.
opeth
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 77
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1.096
opeth, τι σπάσιμο νεύρων η οδήγηση αυτοκινήτου σε μια μποτιλιαρισμένη Αθήνα!
Χθες το μεσημέρι δημοτικοί αστυνομικοί σφράγισαν το Φυλής 59 .Σήμερα, πρόσεξες αν ήταν κλειστό;
Ναι, δεν είναι να παίρνεις αυτοκίνητο τέτοιες ώρες. Το 59 ανοιχτό ήταν, αλλά δεν πήγα γιατί αν έβλεπα πάλι την μαλακισμένη Σαμπρίνα θα ξαναμαλώναμε...
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
εγω παντως μονο που ξερω αυτο ρε παιδια,δε θα παω να τη γαμησω...
Φαίνεται σας αρέσουν οι αμίαντες πόρνες.
...
Πάνε και τα Φου Κου Κου στας Γερμανίας κ.Πύραυλε, πάνε κι όλα...
Τουλάχιστον έχουμε πλούσιο παρελθόν.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.089
- Πόντοι
- 42.697
ZeroTolerance, η Αννίτα ήταν σταθερά τα απογεύματα στο 16Γ.Έκανε και πρωϊνά εκεί.Στο παρελθόν έχει εργαστεί και στο 16Β.Πρόκειται για την Αλίνα-"Άσε μας ρε!":
Την πήρε και ο ΠΙΑΤΣΑΣ στο 16Γ παρτούζα με μία άλλη.
Την πήρες στο Διδύμου 8 κάτω;
θενκς!
facesitting19831
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
θες μουνι το θες κι αξυριστο...
Ε ναι αλλα δεν βλεπω να ξερει καποιος αν υπαρχει
maria-brasil
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2009
- Like
- 0
Ωραιο το αστειακι σου αλλα λιγο κρυο....!!!!!! Καποτε μπαιναμε και καναμε της ενημερωσεις και μιλαγαμε με τα παιδια χωρις κανενας να προσβαλει και να χαρακτηριζει κανεναν (προς τους Διαχειριστες) μα τωρα τελευταια δεν υπαρχει ιχνος σεβασμου..... Το αν ειμαι τσατσαρα η οχι μπορεισ να το μαθεις καλε μου!!!!!!!!Γνωστή της μαρίας μπραζίλ βρε Sauron ! τί, θέλεις να την γνωρίζουν κι άλλοι;
.....μπουάχαχαχαχαχαχαχα
Σιγά μην μας δώσει καλή πληροφορία η κάθε τσατσάρα...
maria-brasil
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2009
- Like
- 0
ναι απο οσο ξερς δουλευε και στα χανιαΔούλευε Χανιά ένα φεγγάρι;
Επισκέπτης
Πως μπορούμε να το μάθουμε;Το αν ειμαι τσατσαρα η οχι μπορεισ να το μαθεις
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
Μπορείς να μου πεις που δουλεύει και τι ώρες;ναι απο οσο ξερς δουλευε και στα χανια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις