Kαλησπερα συναγωνιστες. Ακολουθει απογευματινη ενημερωση απο φυλης (επιλεκτικη). Λοιπον εχουμε φ134υπ ξανθια γεματουλα που μου διαφευγει το ονομα της(νομιζω Καρολαιν) αδιαφορη 134ισ η γνωστη που δουλευει εκει τον τελευταιο καιρο νομιζω Μαρια η οποια μου ειπε να μην ξαναπαω στο μαγαζι αφου ποτε δεν περναω. Κατσε κοριτσακι μου της απανταω ,δεν θα σε πληρωσω για να παμε στο δωματιο; Αφου σε εχω παρει και δεν μου κανεις γιατι να κανω το ιδιο λαθος; φ109κατω Αννα πιτσος η ακαποτη 109ανω Ελενα τρελοκαμπερο ή νιαου. φ71 υπ η γχωστη μιλφ μου εργαζετε στον οικο. Φ71 η αγαπημενη Ευα του Jockerx με την Αννα την Μολδαδεζα Φ92νεο μια ξανθια γεματουλα, αδιαφορη για τα γουστα μου Φ92παλαιο Λαουρα και Βικτωρια, μελαμψο χαμογελαστο κοματι με ομορφο προσωπο και τρομερο κορμι (εχθες εργαζονταν στο φ80) στα υπ΄οψην. Μ. Προδ δεν θυμαμαι καν σιγουρα αδιαφορο εν ονοματι Φλορα. Φ69 ανακοινωθηκε Κρητικος μουναρος αλλα εμφανιστικε μια χοντρη αρκετα ψιλη. Φ69 Χριστινακι η Καζακστανη. Φ67 ξανθια σγουρομαλα, την ειδα και εχθες. Το ονομα της μου ειναι αγνωστο. Φ86κατω Ερρικα μελαχροινη αρκετα γεματη. Γνωστη απο την ξεπεταλυσιδα Φ65κατω Αλεξια ξανθια κοντουλα με σβυστο καρε μελακι και μαυρο στον σβερκο. Ενδιαφερον Φ65ανω Αλεξανδρα, αδυνατουλα με μικρο βυζακι Φ84κατω η γνωστη μελαχροινη με τατου το λαγουδακι του playboy, πρωκτικο. Φ80 Μαρια ντουετο με μια Αννα. Φωκ17 τανια ξανθια με πολυ ψραιο στητο βυζι αλλα στο δωματιο δεν σε αφηνει να το πιασεις, και τον μεγαλο κωλο. Φωκ19 Τζουλια. Φωκ25ανω αντριανα ντουετο με μονικα και παρτουζα στο προγραμμα Φωκ 22ανω αριστερα Αλινα. Φωκ22δεξια δυο κοπελες. Ημια γνωστη γυρολογος απο φ65, φ67,και αλλα πολλα αδιαφορη αρκετα αδυνατη στα ορια της νευρικης ανορεξιας. Η δευτερη καστανη λιγο γεματουλα (οσο χρειαζεται). Με ψιλοκαυλωσε το παρουσιαστικο της και το γληψημο στον λαιμο, με ελαφρο δαγκωματακι σε συνδιασμο με το χουφτωμα στα @@ με κατακαυλωσαν. Αν δεν ειχε μπαλα θα της εκανα μια επιθεωριση στα ενδοτερα. Αυτα τα λιγα για σημερα, ελπιζω να βοηθησα με τις πληροφοριες μου. Ζητω συγνωμη που δεν μετεφερα περισσοτερες πληροφοριες αλλα ελειπα καιρο απο τα δρομενα και αρκετα ονοματα δεν τα γνωριζω. Να εχετε ενα καλο βραδυ