Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 100 άτομα (13 μέλη και 87 επισκέπτες)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Τυπε μου να σε ρωτησω κατι, μια φορα που ειχα παει εκει να γαμησω χτυπουσα το κουδουνι αλλα δε μου ανοιγανε, λες να καταφερα να φαω πορτα σε μπουρδελο, τοσο ξεφτιλας?
ε καλα ...συμβαινει αυτο...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
επίσκεψη σήμερα το απόγευμα στο κατάστημα Φυλής 71 (μπλέ πόρτα-ισόγειο) και μετά από λίγο βγήκε στο σαλονι η Ρωσίδα η Τζούλια. Ψηλή,καστανομάλλα, με μπλέ μάτια και ωραία φυσικά βυζιά κέρδισε τις εντυπώσεις και αποφάσισα να περάσω...δεν άργησε να έρθει στο δωμάτιο και αμέσως ξεκίνησε η μάχη...γλύψιμο στα υπέροχα βυζιά της και μετά ακολούθησε :pipa1: και :fuck1: πολύ καλή επιλογή η Τζούλια! :rockon: :rockon: :rockon:
να πας πισω στα μασαζ εσυ  :grin: :grin: :grin: πως κ απο τα λημερια μας....

• Like
Αντιδράσεις: viator
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Η Αφροδιτι ειναι ελληνιδα τα κανει ολα εκτοσ απο χμμμμμμ :kissass: γνωστη στην θεσσαλονικη για τις υπηρεσειες της!!!!! σας περιμενει μην αργητε!!!!!!!!!!

Δουλευε σε καποιο ντελο ? η σε μπουγατσα ?  :think:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
Τυπε μου να σε ρωτησω κατι, μια φορα που ειχα παει εκει να γαμησω χτυπουσα το κουδουνι αλλα δε μου ανοιγανε, λες να καταφερα να φαω πορτα σε μπουρδελο, τοσο ξεφτιλας?
περιπτωση α) εχει καμερα στο μαγαζι πανω αριστερα απο την πορτα , μπορει να μην σε εκοψαν καλα κ να εφαγες πορτα
περιπτωση β) να ηταν ολα τα δωματια φουλ κ απλα δεν σου ανοιξαν.
περιπτωση γ) τιποτα απο τα ανωθεν απλα ατυχια

• Like

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
περιπτωση α) εχει καμερα στο μαγαζι πανω αριστερα απο την πορτα , μπορει να μην σε εκοψαν καλα κ να εφαγες πορτα
περιπτωση β) να ηταν ολα τα δωματια φουλ κ απλα δεν σου ανοιξαν.
περιπτωση γ) τιποτα απο τα ανωθεν απλα ατυχια

Μακαρι να ναι το (α) να εμπλουτισω τη συλλογη μου, τωρα το μονο που μενει ειναι να φαω πορτα σε εκκλησια και ειμαι φουλ  :rockon: :rockon:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
  • Like
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Το εχω παθει και εγω, αλλα ειμαι και λιγο μελαμψος. Φαντασου οτι μεσα σε μπουρδελο εχει τυχει πολλες φορες να μου λενε ονλι γκρικ και να μου δειχνουν την πορτα της εξοδου. Εγω βεβαια δεν μασαω και τους απανταω για, για γκρικ χαμογελαστα, μεχρι να τους ανεβει το αιμα στο κεφαλι που δεν φευγω

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Το εχω παθει και εγω, αλλα ειμαι και λιγο μελαμψος. Φαντασου οτι μεσα σε μπουρδελο εχει τυχει πολλες φορες να μου λενε ονλι γκρικ και να μου δειχνουν την πορτα της εξοδου. Εγω βεβαια δεν μασαω και τους απανταω για, για γκρικ χαμογελαστα, μεχρι να τους ανεβει το αιμα στο κεφαλι που δεν φευγω

Τυπε μου αυτο ειναι λιγο δυσκολο για μενα, ενα μονο σου λεω, η γιαγια μου απο την πλευρα της μανας μου ειναι Σουηδεζα, εγω ειμαι ξανθος, αρα λιγο δυσκολο να με περασανε για πακη.

Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
αυτο ειπες εσυ :Bigpipis7 δεν θυμαμαι, νομιζω ισογειο.....εγω ειπα στο επανω οπου ανεβαινεις τα σκαλια δηλαδη οχι το ισογειο  ;)
Ισως εχεις δικιο και το απογευμα να του ειπα μαλλον κατω. Ομως στην απογευματινη ενημερωση  εγραψα, 109κατω Αννα πιτσος 109ανω Ελενα τρελοκαμπερο ή νιαου. Οκ ομως δεν εγινε κατι

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Πριν λιγη ωρα Φυλης και περιξ,στοχευμενη καταδρομικη
Υπογα Φ73 το μιλφ Αλινα απο Ρωσια,αντεχει κ γουσταρει παιχνιδια κ σφυροκοπημα :zfuck:,τριτη φορα που μενω ικανοποιημενος,χυσιμο στις τουμπανιασμενες βυζαρες,δυνατο τρομπονι,το ζει το παιχνιδι. :knockinb:
Φωκαιας 25 επανω μια ξανθια με κωλαρα κ μεγαλο βυζο,Αντριαννα κ ενα πιτσιρικι Τανια,Ρουμανα,fuckable και οι 2 :s&m_2:
Φωκαιας 27 υπογα το μιλφ Αγαπη μαζι με μια μελαχροινη που  εμφανιστηκε με ονομα Ινδης :think:
Φωκαιας 27 αριστερα οι 2 ουκρανες Βικτωρια και Γιαννα,ειπα να τεσταρω Γιαννα,αδυνατο εκφυλο καυλετο με γλυψιματα κ ορεξη απο την αρχη για kinky σκηνικα,μετα απο ενα δυνατο gag throat οπου τα σαλια τα ειχε ριξει επανω της και ενα δυνατο σφυροκοπημα τελειωμα στο προσωπο  :2on1:ενω επαιζε με τα@@.Ιδρωνει την φανελα και γι`αυτο θα ξανατιμηθει.Στο φιναλε αφθονο νερο για καθαρισμο προσωπου και βυζιων καθως ολη η αριστερη πλευρα..εσταζε :cum: :cum:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom